about 40-100, see text
خُرفه (نام علمی: Portulaca) سردهای است از خُرفهئیان علفی یکساله گوشتی گسترده بر روی زمین با ۴۰ تا ۱۰۰ گونه که برگهای قاشقیشکل و ساقههای قرمز و گلهایی دارند که در نور خورشید میشکفد.همچنین این گیاه از مقاومت خوبی به خشکی برخوردار است.
به گیاه پرپهن در این سرده نیز خرفه میگویند. بلبن یا بلبهن نیز نام های باستانی این گیاه است که در نزهت نامه علایی آمده است.
برابرنهادههای فرهنگستان زبان فارسی: دفتر هشتم. بازدید: نوامبر ۲۰۱۱.
See text
خُرفهایان (Portulacaceae) تیرهای از میخکسانان علفی یا درختچهای با حدود بیست سرده و ۵۸۰ گونه که پراکنش جهانی دارند، اما بیشتر در مناطق نیمهخشک نیمکره جنوبی مثل آفریقا و استرالیا و آمریکای جنوبی میرویند.
CaryophyllineaePolygonineae
Centrospermae
میخکسانان (نام علمی: Caryophyllales) راستهای از گیاهان گلدار هستند.
این راسته، راستهای بزرگ از دولپهایهای اغلب علفی شامل گروههای گیاهی گوشتخوار با ۳۳ تیره و دارای تمکن مرکزی است.
کاکتوسها، ریواس، میخک، تاج خروس، گیاه گز، و بیشتر گیاهان گوشتخوار از این راسته هستند.
خرفه ویکی پدیا
بسیاری از میخکسانان گیاهان گوشتی هستند و ساقه یا برگی گوشتیمانند دارند.
Wikipedia contributors, “Caryophyllales,” Wikipedia, The Free Encyclopedia, (accessed November 25, 2009).
تیغنی ها به آن پرپین میگویند
پَرپَهَن (پرپین) (نام علمی: Portulaca oleracea) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند.
خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خرفه ویکی پدیا
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش و اراک بهطور خودرو میروید و در استانهای جنوبی از جمله استان بوشهر بعنوان یک سبزی بسیار پرکاربرد کاشته و با انواع غذاها از جمله نوعی ماهی حشینه شور آبنمکآوری شده یا ماهی نمکسود استفاده میشود.
نکته جالب نام این گیاه است که در استان خوزستان بسیار کاشت میشود و تیغنی ها به آن پرپین نیز می گویند
در فارسی و عربی:
بخله، بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، بقلهٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ، فرفخ، قرفه، غرفه، قلفه، غلفه، پرگو، دگان تِیژکَره (کردی کلهری)
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلةالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلةالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلةالحمقاء خواندهاند.[۱]
وجه تسمیهٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد[۲]
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد.
پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است.
برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل مؤثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید.
در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.[۳]
[۸]
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
مؤسسه تحقیقاتی پژوهشی و اطلاعرسانی طعام اسرار
پرپهن-لغتنامه دهخدا
گیاه نمناک-لغتنامه دهخدا
خرفه-لغتنامه دهخدا
تیغنی ها به آن پرپین میگویند
پَرپَهَن (پرپین) (نام علمی: Portulaca oleracea) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند.
خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خرفه ویکی پدیا
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش و اراک بهطور خودرو میروید و در استانهای جنوبی از جمله استان بوشهر بعنوان یک سبزی بسیار پرکاربرد کاشته و با انواع غذاها از جمله نوعی ماهی حشینه شور آبنمکآوری شده یا ماهی نمکسود استفاده میشود.
نکته جالب نام این گیاه است که در استان خوزستان بسیار کاشت میشود و تیغنی ها به آن پرپین نیز می گویند
در فارسی و عربی:
بخله، بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، بقلهٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ، فرفخ، قرفه، غرفه، قلفه، غلفه، پرگو، دگان تِیژکَره (کردی کلهری)
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلةالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلةالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلةالحمقاء خواندهاند.[۱]
وجه تسمیهٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد[۲]
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد.
پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است.
برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل مؤثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید.
در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.[۳]
[۸]
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
مؤسسه تحقیقاتی پژوهشی و اطلاعرسانی طعام اسرار
پرپهن-لغتنامه دهخدا
گیاه نمناک-لغتنامه دهخدا
خرفه-لغتنامه دهخدا
تیغنی ها به آن پرپین میگویند
پَرپَهَن (پرپین) (نام علمی: Portulaca oleracea) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند.
خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خرفه ویکی پدیا
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش و اراک بهطور خودرو میروید و در استانهای جنوبی از جمله استان بوشهر بعنوان یک سبزی بسیار پرکاربرد کاشته و با انواع غذاها از جمله نوعی ماهی حشینه شور آبنمکآوری شده یا ماهی نمکسود استفاده میشود.
نکته جالب نام این گیاه است که در استان خوزستان بسیار کاشت میشود و تیغنی ها به آن پرپین نیز می گویند
در فارسی و عربی:
بخله، بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، بقلهٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ، فرفخ، قرفه، غرفه، قلفه، غلفه، پرگو، دگان تِیژکَره (کردی کلهری)
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلةالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلةالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلةالحمقاء خواندهاند.[۱]
وجه تسمیهٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد[۲]
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد.
پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است.
برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل مؤثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید.
در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.[۳]
[۸]
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
مؤسسه تحقیقاتی پژوهشی و اطلاعرسانی طعام اسرار
پرپهن-لغتنامه دهخدا
گیاه نمناک-لغتنامه دهخدا
خرفه-لغتنامه دهخدا
تیغنی ها به آن پرپین میگویند
پَرپَهَن (پرپین) (نام علمی: Portulaca oleracea) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند.
خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خرفه ویکی پدیا
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش و اراک بهطور خودرو میروید و در استانهای جنوبی از جمله استان بوشهر بعنوان یک سبزی بسیار پرکاربرد کاشته و با انواع غذاها از جمله نوعی ماهی حشینه شور آبنمکآوری شده یا ماهی نمکسود استفاده میشود.
نکته جالب نام این گیاه است که در استان خوزستان بسیار کاشت میشود و تیغنی ها به آن پرپین نیز می گویند
در فارسی و عربی:
بخله، بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، بقلهٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ، فرفخ، قرفه، غرفه، قلفه، غلفه، پرگو، دگان تِیژکَره (کردی کلهری)
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلةالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلةالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلةالحمقاء خواندهاند.[۱]
وجه تسمیهٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد[۲]
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد.
پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است.
برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل مؤثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید.
در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.[۳]
[۸]
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
مؤسسه تحقیقاتی پژوهشی و اطلاعرسانی طعام اسرار
پرپهن-لغتنامه دهخدا
گیاه نمناک-لغتنامه دهخدا
خرفه-لغتنامه دهخدا
See text
خُرفهایان (Portulacaceae) تیرهای از میخکسانان علفی یا درختچهای با حدود بیست سرده و ۵۸۰ گونه که پراکنش جهانی دارند، اما بیشتر در مناطق نیمهخشک نیمکره جنوبی مثل آفریقا و استرالیا و آمریکای جنوبی میرویند.
جلبک سبز
رویانداران (embryophytes)
†Nematophytes
گیاهان گروه بزرگی از گونههای زنده شامل موجوداتی مانند درختان، علفها، سرخسها و خزهگیان است.
گیاهان موجوداتی عالی هستند که به حیات کمک میکنند و در کشاورزی مؤثر هستند. تعریف کلمهٔ گیاه دشوار است. اگرچه گیاهشناسان محدودهٔ ردهبندی گیاهان را تعریف کردهاند، مرزهای تعیینکننده ردهبندی گیاهان بسیار اختصاصی تر از تعاریف رایج گیاه است. گیاهانی که ما هر روز با آنها مواجه هستیم، معمولاً متعلق به گروه گیاهان آوندی میباشند. ما گیاه را به عنوان یک موجود زنده یوکاریوت و دارای تعداد زیادی سلول تعریف میکنیم که عموماً فاقد اندامهای حسی یا حرکت ارادی بوده و در صورت رشد کامل، دارای ریشه، ساقه و برگ میباشند. اما از نظر گیاهشناسی فقط گیاه آوندی دارای ریشه، ساقه و برگ است. تعریف فراگیرتر گیاه: هر آنچه فتواتوتروف میباشد؛ یعنی غذای خودش را از مواد خام غیرآلی و نور خورشید تولید کند. برای فردی که بر نقش خاصی که گیاهان در یک اکوسیستم بازی میکنند متمرکز شود این تعریف غیر منطقی نیست. اما در بین فتواتوتروفها، پروکاریوتهایی (پیش هسته) مخصوصاً باکتریهای فتواتوتروف و سیانوفیتها وجود دارند. سیانوفیتها را گاهی اوقات، جلبکهای سبز آبی مینامند. در اینجا این مشکل بهوجود میآید که بیشتر مردم از جمله گیاهشناسان قدیمی، قارچ خوراکی را هم گیاه مینامند، در صورتیکه قارچ خوراکی اندام باردهی قارچ میباشد (حوزه قارچها)، و اصلاً فتواتوتروف نبوده، بلکه گندخوار (saprophytic) میباشد و چندین گونه گیاهان گل دار، قارچها و باکتریها وجود دارند که انگلی هستند.
خرفه ویکی پدیا
ما قادر به ارائه پاسخی مطمئن نیستیم. فهرست خصوصیاتی که حوزهٔ ردهبندی گیاهان را از سایر حوزههای زیستشناسی جدا میکند حداقل یک تعریف فنی ارائه میکند اما این تعریف موردپسند همگان قرار نمیگیرد؛ بنابراین تعریف اصطلاح گیاه همیشه به معنی بیشتر موجودات زنده طبقهبندی شده در محدودهٔ ردهبندی گیاهان میباشد. مثلاً اگر جلبکهای سبز به وضوح گیاهانی جزو ردهبندی گیاهان هستند، پس بیشتر مردم اکثر خزههای دریایی را هم که از آغازیان هستند، جزو جلبکهای سبز در نظر میگیرند. مشکل عدم وجود دقت یا توافق که در تعریف گیاه وجود دارد یکی از گفتههای مورد تفاهم است که اغلب در مقالات با آن مواجه میشوند.
ممکن است گیاهان بر مبنای الگوهای رشد فصلیشان مرتب شوند. البته گیاهان ساده مثل جلبکها دوران زندگی کوتاهی دارند و اصطلاحات زیر در مورد آنها بهکار نمیرود اما جمعیت جلبکها عموماً فصلی هستند.
سالانه: زندگی و تولید مثل در یک فصل رشد و نمو.
دوسالانه: زندگی در دو فصل رشد و نمو که تولیدمثل معمولاً در سال دوم اتفاق میافتد.
چند ساله: زندگی در سالهای رشد و نمو طولانی؛ ادامه به تولید مثل در یک مرحله،گیاهان آوندی یا (غیر چوبی) هستند ویا چوبی. گیاه چوبی ممکن است درختانی باشند با یک یا چند تنه و شاخه که روی زمین بوجود میآیند ویا درختچههایی باشند بدون تنه، با شاخههایی که نزدیک سطح زمین قرار دارند.
همچنین ممکن است گیاهان بر اساس چگونگی کاربردشان طبقهبندی شوند. گیاهان غذایی از جمله میوهها، سبزیجات، گیاهان دارویی و ادویهها میباشند.
طرح تاریخ گیاهان زمین مشابه مهرهداران آن است، با امواجی از انقراضها و جانشینیها و پیدایش تصادفی اشکال تازه برای غلبه بر محیط. در دورهٔ دونین، زمانی که جنگلهای اولیه پدید آمدند، ابتدا مجموعهٔ گیاهان دماسبی، پنجهگرگیها و سرخسها گسترش یافتند و گیای (فلورای) غالب زمین را به وجود آوردند. این گیاهان بهوسیلهٔ هاگ تولید مثل میکردند و آب و هوای مرطوب را ترجیح میدادند.[۱۷]
انرژی لازم برای نگهداری جانوران دریایی اولیه باید نخست توسط زیستمندان فتوسنتزکننده تأمین شده باشد، و هنوز هم عمدتاً توسط این زیستمندان تأمین میگردد، ولی زمانی در اواخر دوران پرکامبرین جلبکهای دریایی پرسلولی تکامل یافتند. در مورد گوناگونی یا فراوانی این گیاهان اطلاعات چندانی دردست نیست؛ آنها قاعدتاً به اجتماعات بیمهرگان تنها زیستمندان کوچکی اضافه کردهاند و ممکن است مستقیماً توسط زیستمندان دیگر خورده شده باشند.[۱۸]
باکتریهای خاک، قارچها و اشکال گیاهی پست احتمالاً در دروهٔ کامبرین روی زمین سکنی گزیدهاند، و شاید حاشیهٔ مردابها و خلیجها به انواع گیاهان پرطاقت و نیمهآبزی کمک کرده باشد؛ ولی، نخستین راستههای گیاهان غیر آبزی که نوادگان آنها عناصر اصلی گیاهی خشکی را تشکیل میدهند، در دورهٔ سیلورین پدید آمدهاند. گیاهان اولیه از مردابها و باتلاقها به مناطق مسکونی خشک واقع در زمینهای کوهپایهای گسترش یافتند. با گسترش کمربند سبز زمین، جانوران در حاشیه آن را تعقیب کردند: بندپایان و احتمالاً کرمها، که از خردههای گیاهان و سرانجام از خود گیاهان تغذیه میکردند، از این جانوران بودند. بدینترتیب برای نگهداری از جمعیتهای چهارپایان بزرگ که در طی دورهٔ پیدایش یافتند، روی خشکی انواع شکار وجود داشت.[۱۸]
گیاهانی که دارای دانه و گرده هستند، در دورهٔ دونین تکامل یافتند. آنها در طی دورهٔ کربنیفر شاخه-شاخه شدند؛ در دورهٔ پرمین دودمانی بهنام مخروطیان (کاجها) آغاز به گسترش کرد که در دوران میانهزیستی گیای غالب خشکی شد. چیرگی مخروطیان با پیدایش آب و هوای خشک همراه بود.[۱۸]
تحول دیگری که در اواخر دورهٔ کرتاس روی داد، گسترش ناگهانی گیاهان گلدار برای غلبه بر قلمرو خشکی بود. (امروزه حدود ۰۰۰، ۲۵۰ گونه گیاه گلدار وجود دارد) بهنظر میرسد نخستین گیاهان گلدار گونههای خودرو و فرصتطلبی بودهاند که برای تولید مثل سریع سازگاری یافتند. تخصصیابیهای تولید مثلی، شامل تکوین گلها و پیدایش دستگاههای گردهافشانی حشرهای، به گیاهان گلدار امتیازی عمومی در مقابل مخروطیان بخشید.[۱۸]
جزئیات گوناگونی و وفور گونههای گیاهی طی دورانهای دیرینهزیستی و میانهزیستی تا اندازهٔ زیادی ناشناخته ماندهاست. دگرگونی عمدهای که در عناصر غالب گیای زمین روی میداد، همانند همان چیزی بود که در مورد جانوران هم اتفاق میافتاد، ولی از قرار معلوم این تغییرات مربوط به رخدادهایی نبودند که جانوران را مورد تأثیر قرار میدادند. مثلاً، گیاهان گلدار مدتها پیش از اینکه دایناسورها منقرض شوند، بهخوبی تثبیت شده بودند. افزون بر این، چند موج انقراض چهارپایان که در دوران میانهزیستی روی داد، در تاریخ گیاهان تا جایی که امروزه میدانیم منعکس نشدهاست.[۱۸]
نخل پالمیرای آسیایی
The fruits of Palmyra Palm tree, نخل پالمیرای آسیایی (locally called Thaati Munjelu) sold in a market at Guntur, India.
Turmeric rhizome
Sweet potato, Ipomoea batatas, Maui Nui Botanical Garden
Pandanus amaryllifolius
California Papaya
Carica papaya, cultivar ‘Sunset’
Cymbopogon citratus, lemon grass, oil grass
Pachyrhizus erosus bulb-root. Situgede, Bogor, West Java, Indonesia.
Fuji (apple)
Sprouting shoots of Sauropus androgynus
Cocos nucifera
Solenostemon scutellarioides
خرفه ویکی پدیا
>
گیاه خُرفه بیشتر در غالب یک علف هرز شناخته میشود. با این حال، یک سبزی بسیار مغذی و خوراکی نیز هست. در حقیقت، خُرفه حاوی همهی انواع مواد مغذی، از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد. این مقاله نگاهی دقیق به خُرفه و تاثیرات آن بر سلامت میاندازد.
خُرفه یک سبزی سبز و برگدار است که میتواند به شکل خام یا پخته مصرف شود. در محافل علمی با نام Portulaca oleracea شناخته میشود، از دیگر نامهای این گیاه hogweed کوچک، fatweed و pusley میباشد. ۹۳٪ این گیاه شاداب آب است. ساقههای آن قرمز و کوچک و برگهای آن سبز است. طعم خُرفه ترش و شور مشابه اسفناج یا شاهی است. میتوان از آن در سالاد و ساندویچ به شیوههای مشابه اسفناج و کاهو استفاده نمود.
خُرفه در نقاط مختلف جهان در طیف گستردهای از محیط زیست رشد میکند. این گیاه در باغها و باغچههای پیادهروها رشد میکند. در عین حال میتواند خود را با شرایط خشنتر وفق یابد. به عنوان مثال در خشکسالی، خاک بسیار شور یا خاک خالی از مواد مغذی. خُرفه سابقهایی طولانی در طب سنتی یا طب جایگزین دارد.
تمام این مواد مغذی را فقط با ۱۶ کالری دریافت میکنید! همین امر موجب میشود تا خُرفه یکی از مغذیترین غذاهای این سیاره باشد.
خرفه ویکی پدیا
اسیدهای چرب امگا۳ چربیهای مهمی هستند که بدن نمیتواند آنها را تولید کند. بنابراین باید آنها را از رژیم غذایی دریافت نمائیم. گرچه خُرفه در مجموع حاوی چربی اندکی میباشد، اما بخش اعظم چربیهای آن بهشکل اسیدهای چرب امگا ۳ میباشند. در حقیقت، خُرفه شامل دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ است، ALA و EPA. ALA در گیاهان بسیاری یافت میشود، اما EPA به طور عمده در محصولات حیوانی (مانند ماهیهای چرب) و جلبک یافت میشود. در مقایسه با سایر گیاهان، خُرفه بهطور خارقالعادهای حاوی ALA میباشد، ۵ تا ۷ برابر اسفناج. جالب توجه این است که خُرفه شامل مقادیر کمی EPA است. این نوع از اسیدهای چرب در بدن از ALA فعالتر هستند و به طور کلی در اکثر گیاهانی که روی زمین رشد میکنند، پیدا نمیشود.
گیاه خُرفه سرشار از آنتی اکسیدانهای مختلف و ترکیبات گیاهی سودمند است:
ویتامین C: همچنین به عنوان اسید اسکوربیک شناخته شده است، ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که برای نگهداری از پوست، عضلات و استخوان ضروری است.
ویتامین E: خُرفه حاوی مقادیر زیادی ویتامین E به نام آلفا توکوفرول است. این ویتامین میتواند از غشای سلولی در برابر آسیب محافظت کند.
ویتامین A: خُرفه شامل بتا کاروتن است، آنتی اکسیدانی که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. ویتامین A در سلامت چشم نقش شناخته شدهایی دارد.
گلوتاتیون: این آنتی اکسیدان مهم میتواند از سلولها در برابر آسیب محافظت کند.
ملاتونین: خُرفه همچنین شامل ملاتونین، هورمون تنظیم خواب کمک کند. البته مزایای متعدد دیگری نیز دارد.
بتالائینها: خُرفه بتالائینها را سنتز میکند، بتالائینها آنتیاکسیدانهایی هستند که مانع از تجمع کلسترول بد در بدن میشوند.
طبق مطالعات انجام شده بر روی نوجوانان چاق مشخص شد که دانههای خُرفه کلسترول LDL یا کلسترول بد و سطح تریگلیسرید را کاهش میدهد، که هر دو با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در ارتباطند. پژوهشگران این تاثیرات را به آنتیاکسیدانها و ترکیبات گیاهی در دانههای خُرفه نسبت دادهاند.
گیاه خُرفه همچنین حاوی مواد معدنی مهم و متعددی است. منبع خوبی از پتاسیم است، مادهای معدنی که به تنظیم فشار خون کمک میکند. مصرف بالای پتاسیم خطر سکته مغزی را کاهش میدهد و همچنین میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد. خُرفه همچنین منبع عظیمی از منیزیم، یک ماده مغذی فوق العاده مهم که در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی بدن مشارکت دارد، است. منیزیم میتواند از بدن در برابر بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲ محافظت کند. خُرفه همچنین حاوی مقداری کلسیم، فراوانترین ماده معدنی در بدن، میباشد. کلسیم در سلامت استخوانها از اهمیت ویژهایی برخوردار است. مقادیر کمی فسفر و آهن نیز در خُرفه یافت میشود. خُرفهی رسیدهتر احتمالا حاوی مقادیر بیشتری مواد معدنی، نسبت به گیاهان جوانتر، است.
از سویی دیگر، خُرفه حاوی مقادیر زیادی از اکسالیت است. این ماده برای افرادی که مستعد سنگ کلیه هستند، مسئلهساز میشود، زیرا اکسالیتها میتوانند به شکلگیری نمک کمک کنند. اکسالیتها همچنین خواص ضد مواد مغذی دارند، بدان معنا که ممکن است در جذب مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم اختلال ایجاد کنند. خُرفههایی که در سایه رشد نمودهاند، در مقایسه با آنهایی که درمعرض نور خورشید هستند، میتوانند حاوی مقادیر بیشتری اکسالیت باشند. اگر اکسالیت موجود در خُرفه شما را نگران میکند آن را به ماست اضافه کنید، زیرا تحقیقات نشان میدهد که مصرف آن با ماست میزان اکسالیت را به طرز قابل توجهی کاهش میدهد.
علیرغم اینکه خُرفه در برخی از فرهنگها به عنوان علف هرز شناخته میشود، اما این سبزی برگدار سرشار از مواد مغذی است.
حاوی آنتیاکسیدان، مواد معدنی، اسیدهای چرب امگا ۳ و ترکیبات گیاهی سودمند است.
این گیاه یکی از مغذی ترین مواد خوراکی روی زمین است. پس سعی کنید آنرا وارد رژیم غذایی خود کنید.
آیا خرفه برای دیابت موثر است
تمام گیاهان روی زمین مفید هستند منشاء تمام بیماریها گوشت است
شمایی که داری منشا بیماریها رو گوشت معرفی میکنی …از شکم نظر نده خواهشا .گوشت ها منبع پروتئن هستند و طبق روایات اهل بیت بسیار نوصیه شدند .مخصوصا گوشت گوسفند .ولی گوشت مرغ نهی شده (چه رسد به نوع امپولیش ؟!) و همچنین گاو را نیز از گوشتش گفته اند کمتر استفاده کنید ولی لبنیات گاو نسبت به گوسفند ارجحیت دارد.
سبزی خرفه هم منسوب و مسمی به نام حضرت فاطمه زهراست و توصیه زیادی به استفاده از ان شده .
هر کس پیرو اهل بیت هست مطالب مربوطش رو گفتم و هر کس دنباله رو شرق و غرب و نظام فاسد سلامت و پزشکی یهودی ،با خودش .
والسلام .
بسیار عالی انسان محترم آن است که زکات علم خود را نشر دهد
خرفه ویکی پدیا
منتخب وب به نقل از ویکی پدیا: پَرپَهَن (پرپین) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش، اراک و سایر نواحی میروید. تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند. خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خرفه ویکی پدیا
در فارسی و عربی: بخله، بخیله، بقله فاطمه، بقلهالزهراء، بقلهالمبارکه، بقله ٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ ، فرفخ ، قرفه ، غرفه ، قلفه ، غلفه
جعفر صادق: گیاهی بر زمین خوبتر و نافعتر از خرفه (پرپین) نیست و این سبزهای بود که فاطمه دوست داشت؛ خدا لعنت کند بنیامیه را به جهت دشمنی که با فاطمه داشتند، این گیاه را به نام بقله الحمقاء (سبزی نادانان) نام نهادند (وسایل الشیعه، ج ۲۵، ص ۱۹۴).
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلهالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلهالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلهالحمقاء خواندهاند.
وجه تسمیه ٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد.
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد. پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است. برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل موثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید. در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
گردآوری شده توسط منتخب وب به نقل از: fa.wikipedia.org/wiki
جالب بود
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
You can help our automatic cover photo selection by reporting an unsuitable photo.
Your input will affect cover photo selection, along with input from other users.
خرفه دریایی (نام علمی: Halimione portulacoides) نام یک گونه از تیره تاجخروسیان است.
Would you like to suggest this photo as the cover photo for this article?
Your input will affect cover photo selection, along with input from other users.
خرفه ویکی پدیا
Thanks for reporting this video!
علاوه بر وجود امگا3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلیگرم در 100 گرم مادهتر) به مقدار زیاد در بافتهای آن وجود دارد.
گیاه شستشو کروم نمودار عملیاتی. . مثل آتش و شستشو processess برای کروم. . به طور کلی می توان گفت که هر قدر خاکی از کلوئیدهای معدنی و آلی غنی باشد، این ظرفیت در آن بیشتر است و هر چه خاک در معرض شستشوی .
همچنین گیاه خرفه دارای مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلی گرم در 100 گرم ماده تر) به مقدار زیاد در بافت های خود می باشد.
پوکه سیاه به دلیل خارج شدن از معدن املاح معدنی فراوانی را با خود به همراه دارد و هنگامی که در کنار گیاه قرار گیرد این املاح را به گیاه منتقل می کند و به رشد و تکثیر گیاهان کمک فراوانی می کند.
( محل رویش گیاه و تامین غذای انسان و ..) زمین و ذخایر معدنی. ذخایر معدنی 1- فلزی 2- غیر فلزی . . فرایند های درونی و بیرونی زمین می پردازد مثل : آتش فشان . زمین لرزه و … زمین شناسی تاریخی : به منشا .
خرفه ویکی پدیا
علاوه بر وجود امگا3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلیگرم در 100 گرم مادهتر) به مقدار زیاد در بافتهای آن وجود دارد.
الیاف معدنی. مصرف این نوع الیاف در صنعت نساجی محدود بوده و مهمترین آنها پنبه نسوز میباشد. این الیاف دارای مصارف صنعتی هستند و در پارچههای ضد آتش نیز بهکار میروند.
سنگ زنی جست و خیز کردن نوع دستگاه جی 1070. جست و خیز کردن سنگ زنی دیوار ماشین. قوس الکتریکی تشکیل دستگاه, edm، سطح و ماشین سنگزنی، جست و خیز کردن خسته کننده و سنگ زنی، حد, سنگ زنی سطح دقت و . >> نگاه هزینه
علاوه بر وجود امگا3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلیگرم در 100 گرم مادهتر) به مقدار زیاد در بافتهای آن وجود دارد.
Mar 01, 2017 · هيدروپونيک در عمل به معني کاشت گياهان در آب و محلول غذايي بدون استفاده از خاک میباشد. کشت هيدروپونيک اين امکان را به کشاورز میدهد که در زمان کوتاهتر با زحمت کمتر محصولي باراندمان بيشتر را کشت نمايد.علم هيدروپونيک .
گیاه شستشو کروم نمودار عملیاتی. . مثل آتش و شستشو processess برای کروم. . به طور کلی می توان گفت که هر قدر خاکی از کلوئیدهای معدنی و آلی غنی باشد، این ظرفیت در آن بیشتر است و هر چه خاک در معرض شستشوی .
پوکه به دلیل خروج از معدن املاح معدنی فراوانی را با خود به همراه دارد و آن را به گیاه منتقل میکند. وجود پوکه معدنی در خاک کشاورزی موجب بهبود رشد گیاه میشود.
اَنگُم یا رزین (به انگلیسی: Resin) شیره درختان است که اغلب در فَصل بهار از شاخهها و تنه درختان خارج میشود.در زبان های محلی در نقاط مختلف ایران این نوع صمغ با اصطلاحات مختلفی بیان می شود. مثلاً در زبان محلی منطقه جیرنده .
سنگ زنی ماشین آلات برای سنگ گرانیت مثل آتش کاکائو مثل آتش کروم و شسته شدن روند pcall.eu. پروژه و مقاله های رشته های مکانیکساخت و تولید و ماشین, کاکائو مثل آتش و سنگ زنی ماشین, چت آنلاین. فروش آنلاین
قرارداد برای سنگ زنی گیاه caco3. . مثل آتش کاکائو تجهیزات سنگ زنی ساخت. پروژه و مقاله های رشته های مکانیک-ساخت و تولید و ماشین, کاکائو مثل آتش و سنگ زنی ماشین, چت آنلاین. . ماشین آلات مواد معدنی .
سنگ آهن هماتیت مثل آتش مغناطیسی. سنگ آهن هماتیت مثل آتش مغناطیسی آهن بیشتر آهن پوسته به شکل ترکیبی با اکسیژن به صورت سنگهای معدنی اکسید آهن مثل هماتیت و مگنتیت یافت می شود.
کارخانه های تولید سنگ زنی کاکائو گیاه. بسیار ریز آسیاب مواد معدنی تجهیزات. آرم شرکت های سنگ زنی نفلین و تولید کارخانه های کاکائو آسیاب کارخانه . مثل آتش قهوه و ماشین آلات سنگ زنی برای استفاده .
مثل آتش در تولید فلزات تکلیف علوم ششم ابتدایی: ویژگی فلزات( آهن، الومینیوم، مس . آهن از تمامی فلزات بیشتر است و 95 درصد فلزات تولید شده در سراسر جهان را تشکیل میدهد.
آشنایی با گیاه دارویی خرفه! تا بحال با گیاهان دارویی زیادی در پرشین طب آشنا شده اید . اگر تا به این لحظه ، از بحث در خصوص این گیاهان دارویی عقب مانده اید به اینجا سری بزنید . گیاهان دارویی می توانند کمک بزرگی در زندگی .
آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی) است. البته دیگر گیاهان مثل کلزا یا بذر کتان نیز امگا3 دارند، ولی این ماده در بذرهای آن ها یافت می شود.
کانیهای معدنی رایج سنگآهن عبارتند از هماتیت ( Fe2O3 ) که ۷۰ درصد آهن داشته و مگنتیت ( Fe3O4 ) که ۷۲ درصد آهن دارد. میانگین . قیمت اینترنت; خرد کردن معدن هماتیت galvraicondroz.be. مثل آتش از سنگ معدن هماتیت .
کشت در سنگریزه : ریشه گیاهان در موادی که قطری بیشتر از 3 میلی متر دارند قرارگرفته مثل سنگ خارا و گدازه آتشفشانی و بازالت و هر ماده غیر آلی دیگر که گیاه در آن محیط رشد و تعذیه مواد غنی را داشته .
آزبست یا پنبهٔ نسوز یا پنبهٔ کوهی (به انگلیسی: Asbestos) که در علم زمینشناسی به کانی نامهربان معروف است، در اصل یک کانی سیلیکاتی حاصل از ماگما و در واقع نوعی سنگ آذرین درونی است. (چون سنگ آذرین هستند ریز بلور اند) و بهطور .
الیاف معدنی. مصرف این نوع الیاف در صنعت نساجی محدود بوده و مهمترین آنها پنبه نسوز میباشد. این الیاف دارای مصارف صنعتی هستند و در پارچههای ضد آتش نیز بهکار میروند.
صنعت فولاد – ذغال سنگ، کک سازی و کاربرد آن در ذوب آهن – قسمت کک و مواد شیمیایی ذوب آهن اصفهان شامل سه بخش اصلی زیر است (شمای تکنولوژی هر بخش در قسمت .
۲) به صورت معدنی: مثل کودهای شیمیایی از قبیل نیترات آمونیوم، فسفات آمونیوم، اوره. 2- نقش و علائم کمبود فسفرSadP) این عنصر در تلقیح گلها، رشد ریشه، انتقال انرژی و همچنین تنظیم خواص ژنتیکی گیاه نقش .
آزبست یا پنبهٔ نسوز یا پنبهٔ کوهی (به انگلیسی: Asbestos) که در علم زمینشناسی به کانی نامهربان معروف است، در اصل یک کانی سیلیکاتی حاصل از ماگما و در واقع نوعی سنگ آذرین درونی است. (چون سنگ آذرین هستند ریز بلور اند) و بهطور .
پتاسیم (Potassium) با نماد شیمیایی K (از واژهٔ kalium در لاتین نو) یک فلز قلیایی است و عدد اتمی آن ۱۹ میباشد. عنصر پتاسیم نرم و به رنگ نقرهای – سفید است در هوا به آسانی اکسید میشود و با آب به شدت واکنش میدهد و تولید گرما می .
قیمت برای آسیاب های گلوله ای-سنگ شکن. پوش شیشه ای – فروش, شیشه, های, مقاوم, برابر, آتش/ضد, گلوله, فروش پلیت برای آسیاب های گلوله ای له کننده سنگ شکن فکی .سنگ شکن مخروطی برای فروش توپ کارخانه آسیاب .
این گیاه Vetiver grass در حالت سبزی در مقابل آتشسوزی مقاوم بوده و به آسانی آتش نمیگیرد و در مقابل حشرات و نماتودها نیز مقاوم میباشد علف و تیور در مقابل سایه بسیارحساس بوده و رشد آن را به تأخیر .
خرفه ویکی پدیا
گیاه خرفه حاوی امگا۳ و سرشار از مواد معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین است. منابع معدنی و ویتامین های این گیاه علفی. آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی .
منتخب وب: آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا۳ زیاد در برگ آن (قسمت رویشی) است.البته دیگر گیاهان مثل کلزا یا بذر کتان نیز امگا۳ دارند، ولی این ماده در بذرهای آن ها یافت می شود.
مثل آتش آهن از سنگ معدن آنتیموان. که برای کامل آهن سنگ معدن, برای پردازش سنگ معدن مس « middle east . . باارزشتر از طلا به . از تصفیه مس تولید میشد – مثل آهن . سنگ معدن آهن در 48 . .
تخم خرفه تصفيه کننده خون و تسکين دهندهي تشنگي است و براي رفع سرفه ميتواند مفيد باشد. در طب سنتي به عنوان تببر، ضدعفوني کننده، ضداسکوربوت (بيماريهاي ناشي از کمبود ويتامين c)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده ميشود.
قیمت برای آسیاب های گلوله ای-سنگ شکن. پوش شیشه ای – فروش, شیشه, های, مقاوم, برابر, آتش/ضد, گلوله, فروش پلیت برای آسیاب های گلوله ای له کننده سنگ شکن فکی .سنگ شکن مخروطی برای فروش توپ کارخانه آسیاب .
مثل آتش آهن از سنگ معدن آنتیموان. که برای کامل آهن سنگ معدن, برای پردازش سنگ معدن مس « middle east . . باارزشتر از طلا به . از تصفیه مس تولید میشد – مثل آهن . سنگ معدن آهن در 48 . .
گیاه خرفه حاوی امگا۳ و سرشار از مواد معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین است. منابع معدنی و ویتامین های این گیاه علفی. آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی .
Mar 01, 2017 · هيدروپونيک در عمل به معني کاشت گياهان در آب و محلول غذايي بدون استفاده از خاک میباشد. کشت هيدروپونيک اين امکان را به کشاورز میدهد که در زمان کوتاهتر با زحمت کمتر محصولي باراندمان بيشتر را کشت نمايد.علم هيدروپونيک .
تخم خرفه تصفيه کننده خون و تسکين دهندهي تشنگي است و براي رفع سرفه ميتواند مفيد باشد. در طب سنتي به عنوان تببر، ضدعفوني کننده، ضداسکوربوت (بيماريهاي ناشي از کمبود ويتامين c)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده ميشود.
این گیاه Vetiver grass در حالت سبزی در مقابل آتشسوزی مقاوم بوده و به آسانی آتش نمیگیرد و در مقابل حشرات و نماتودها نیز مقاوم میباشد علف و تیور در مقابل سایه بسیارحساس بوده و رشد آن را به تأخیر .
Copyright © 2017 – All Rights Reserved – Metebu
SiteMap
گیاه خرفه با اسم علمی Portulaca Oleracea و با نام انگلیسی Purslane از تیره پرتولاکاسه (Portulacaceae) است که برگهای گوشتی و بذرهای سیاه ریز دارد. گیاه یک ساله است که ارتفاع تا حدود 40 سانتیمتر در مراحل بذردهی میرسد.
در خصوص خاستگاه اولیه آن اختلاف نظر وجود دارد، ولی در کشورهای ایران، استرالیا، هند، آفریقای شمالی و در آمریکا رشد میکند. خرفه برگهای گرد کشیده با ساقه گوشتی به رنگ قرمز ارغوانی دارد. گلهای آن به رنگ زرد در انتهای ساقه تشکیل شده و اوایل روز تا ساعت 9 الی 11 باز میماند.
ریشه گیاه راست است و انشعابات فیبری دارد که میتواند به اعماق خاک نفوذ و از رطوبت زیرین خاک استفاده کند.
این گیاه دارویی که معمولاً به صورت خودرو در باغچه منازل، کنار جویها و در مناطق مرطوب میروید، شاید زیاد مورد توجه نباشد اما اکنون کشفهای مهمی در مورد آن انجام شده که توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی (Global panacea) به آن داده شده است. این گیاه از سوی این سازمان متداولترین گیاه دارویی مورد استفاده در جهان ذکر شده است. معمولاً قسمتهای هوایی این گیاه که شامل برگ، ساقه و دانههای آن است، مورد استفاده قرار میگیرد.
بر روی زمین سبزی خوردنی شریفتر از آن نیست و سبزی خوردنی حضرت فاطمه (ع) است و عقل را زیاد میکند.
این گیاه علفی به دلیل طبیعت سرد برای تسکین عطش بسیار مفید است. به ویژه با ورود به ماه مبارک رمضان شما را به خوردن این سبزی مفید در افطار و سحر توصیه می کنیم.
• خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد و تر و دارای نیروی قابضه است.
• گیاه دارویی «خرفه» در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است.
«خرفه» در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد اسکوربوت (بیماریهای ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده میشود.
• در بسیاری از کشورها، از قبیل کشورهای عربی همسایه، این گیاه دارویی را به عنوان سبزی خوراکی در سبزی فروشیها به فروش میرسانند و از شیره خرفه و یا له شده برگها و ساقه آن به صورت موضعی برای رفع درد، تورم و التیام زخمهای سوختگی، کاهش تورم و آبسهها، گزیدگی نیش حشرات و عقرب گزیدگی استفاده میشود.
• این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خونریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن برای درمان بیماریهای کبدی مفید است.
• از جوشانده این گیاه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین دردهای سینه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده میشود.
• همچنین مصرف خوراکی «خرفه» به عنوان سبزی خام و یا پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت رودهها، قطع اسهال و تب استفاده میشود و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درد کلیه مفید است.
• ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سردرد و دردهای میگرنی میشود.
• گفتنی است؛ گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماریهای تبدار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صورت پودر و جوشانده استفاده میشود.
• این گیاه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی و پایین آورنده قند خون را دارد و خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیده شده است.
• برگ و ساقهی خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت مفید است.
• در مواردی که چرک از سینه آید قطع میکند و برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول مفید است، یعنی مدر است.
• جویدن برگ آن به مقدار کم، کندی دندان را رفع میکند (که از خوردن میوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد) و زیاد جویدن آن کندی دندان ایجاد میکند.
• از عصاره آن برای التهابهای گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده میشود.
• ضماد برگ و ساقه آن با روغن گل سرخ برای تسکین سردردهای گرم و ورمهای گرم نافع است و با آرد جو برای جرب نافع است.
• افراد سرد مزاج باید آن را با نعناع و کرفس بخورند.
• برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می کند.
• حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی مفید است.
• تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم بسیار خوب است.
• خونریزی از هر عضوی را قطع می کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می باشد.
• برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول مفید است، یعنی مدر است.
• اگر برگ و ساقه آن را مانند سالاد و با سرکه بخورند برای درد کلیه بسیار نافع است.
• ضماد برگ و ساقه آن به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است.
• اگر بر معده و کبد گذارند برای تسکین حرارت آنها مفید است.
• اگر با حنا تهیه شود و بر کف دست و پا گذارده شود برای حرارت و پیسی های دست و پا در صورت تکرار مناسب است.
• ضماد ریشه آن برای زگیل قوی تر از ضماد گیاه است.
• اشتها را کاهش می دهد و اسراف در خوردن آن نور چشم را نقصان می دهد.
خرفه ویکی پدیا
آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا 3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی) است. البته دیگر گیاهان مثل کلزا یا بذر کتان نیز امگا 3 دارند، ولی این ماده در بذرهای آن ها یافت می شود. حدود 70 درصد اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن آن غیر اشباع بوده و حدود 50 درصد آن را تنها اسید چرب امگا 3 تشکیل می دهد.
علاوه بر وجود امگا 3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلی گرم در 100 گرم ماده تر) به مقدار زیاد در بافت های آن وجود دارد. غنی بودن از اکسیدان ها (رنگ قرمز ساقه) از دیگر مزیت های این گیاه است. خرفه سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ)، B1 و B2 نیز می باشد.
تخم آن ضد کرم کدو است و عصاره ساقه و برگ آن برای بیماریهای کبد و بیماریهای کمی ویتامین c بسیار مفید است، البته کمتر از شاهی. زیرا در خرفه تا حد 25 گرم در 100 گرم برگ ویتامین c دارد و به عنوان رژیم غذایی اشخاص مبتلا به اسکوروی تجویز می شود.
• از خواص تخم خرفه می توان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد.
• از تخم خرفه همچنین در شیرینی پزی و برای تزئین، به خصوص تزئین شیرینی نان برنجی استفاده می شود.
• تخم خرفه تقویت کننده قوای عمومی بدن است.
• تخم گیاه خاصیت ضد کرم، به خصوص علیه کرم کدو دارد.
سلب مسئولیت مانیتورینگ بیگ والتبیگ والت یک سیستم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهدهی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر میکنید نمیتوانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژهها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم. [بیشتر…]
** قوانین مهم **
توجه!! آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر دهنده است. که قابل پیگیری قضایی می باشد. در صورت هرگونه شکایت مسئولیت آن بر عهده شخص نظر دهنده می باشد.
لطفاً همیشه قبل از قوانین را مشاهده نمایید. چون قوانین دائماً بروز رسانی میشوند.
** قوانین مهم **
توجه!! آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر دهنده است. که قابل پیگیری قضایی می باشد. در صورت هرگونه شکایت مسئولیت آن بر عهده شخص نظر دهنده می باشد.
لطفاً همیشه قبل از قوانین را مشاهده نمایید. چون قوانین دائماً بروز رسانی میشوند.
اگر میخواهید از آخرین و محبوبترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید:
ایمیل
0