پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید…
© تمامی حقوق این سایت برای مجله اینترنتی دلگرم محفوظ است / هر گونه کپی جزئی و کلی از مطالب دلگرم تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.
“آینده در دستان شماست
زیبایی هایی که هنوز ندیده اید
میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…
خاصيت گوشت گراز وحشي
موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند
مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان
در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.
آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی
آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان
مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.
گوشت خوك منبع خوبى براى تأمين پروتئين، ويتامين و مواد معدنى مورد نياز بدن است.مواد معدنى و ويتامينهاى گوشت خوك شامل تيامين، فسفر، روى، اهن , نياسين، ويتامينهاى گروه بB6, B12اخيراً از چربيهاى اشباع شده و اشباع نشده موجود در گوشت خوك در رژيمهاى غذايى براى كاهش وزن توصيه ميشوند و در مقايسه با ساير چربيها مثل كره، چربيهاى مفيد بيشتري دارد و كمتر باعث ناراحتيهاى گوارشى و يبوست ميشود،خوردن چربى گوشت خوك براى پوست بدن نيز بسيار خاصيت دارد(Lard چربى خوك)گوشت خوك از لحاظ ميزان چربي و پروتئين بسيار شبيه گوشت سينه مرغ است.در ٣ اونس گوشت سينه مرغ ١٤٠ كالرى و ٣ گرم چربى و ٧٢ گرم كلسترول داريم، در ٣ اونس گوشت خوك ١٣٧ كالرى و ٤ گرم چربى و ٦٥ ميليگرم كلسترول وجود داره و كلسترول ان به مراتب كمترهترجمه ساینا بصیریمنبعhttp://healthyeating.sfgate.com/health-benefits-pork-chop…
ولی پروتین و باقی ویتامینهاش کمتره نسبت به بقیه گوشتا،بی مزه هم هست ،مفت هم هست،خوبیش یک اینه که مفته ،دو بی مزس با هرچی هرجور بپزیش بد نمیشه مزه همون سس مس یا ادویه رو میگیره .من که درست میکنم خوب به عنوان یک ایرانی صد در صد پیاز داغ میکنم اول یا تو پیاز لیمو میخابونمش ،ولی خیلی بی مزس،یه سیبی آلویی هلویی چیزی هم خورد می کنم با پیاز داغ تفتش میدم بعد گوشتو میندازم،بچه ها آب میوه هم استفاده میکنن.ولی مردو مردونه فقط دودی و سوسیس کالباسش خوبه سوسیس کالباس فقط خوک،اما کبابی خورشی گوسفند و گوساله و مرغ و غاز و اینا خیلی بهتر از خوکه.مگر انکه گراز وحشی شکار کنی
گوشت نخوردن هم فوایدش خیلی بیشتره و هم انسانی تره
shekari
خدایی دنده کبابش خیلی خوشمزست مخصوصا” با باربکیو سس و طعم شکر قهوه ای
خاصيت گوشت گراز وحشي
Copyright © 2018 Balatarin, LLC
رمز عبور را فراموش کردهام
نشانگذاری
عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]
مجله اینترنتی هوای تازه
گلچین بروزترین و جدیدترین مطالب اینترنت
9