جگر سفید و بارداری

دوره مقدماتی php
جگر سفید و بارداری
جگر سفید و بارداری

جگر به طور کلی یک غذای سالم است که غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین می باشد، اما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین A و یا رتینول است. ویتامین A پیش ساخته در محصولات حیوانی مانند تخم مرغ، شیر و جگر یافت می شود. اما آیا خوردن جگر مرغ و جگر سفید در دوران بارداری بی خطر است؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال تا انتهای این نوشتار با ما همراه باشید.

یکی از غذاهای محبوب برای برخی از بانوان بارداری جگر مرغ است. با توجه به مناسب تر بودن قیمت آن نسبت به جگر گوسفند، شاید تعداد زیادی از بانوان باردار اقدام به تهیه و مصرف آن در این دوران حساس کنند. اما آیا خوردن جگر مرغ در بارداری برای سلامتی جنین مضر است؟

یکی از مهمترین وظایف سلول های کبدی (سلول های جگر) در تمامی جانداران پاکسازی خون از انواع سموم و داروها است. این مواد برای مدتی در این سلول ها که هپاتوسیت نام دارند تجمع خواهند یافت. گاهی کبد این مواد را از درون سلول های خود پاکسازی می کند اما در برخی شرایط سموم و آنتی بیوتیک ها برای مدت طولانی در هپاتوسیت ها باقی می مانند.

اگر در طی روند پرورش ماکیان و دام ها به میزان بیش از حد مجاز از آنتی بیوتیک ها استفاده شود، این مواد بدون شک به مقدار زیادی در جگر این جانداران تجمع پیدا کرده و با خوردن آنها وارد بدن شما می شوند.

جگر سفید و بارداری

دوره مقدماتی php

مطالعات نشان می دهد که مقدار آنتی بیوتیک مصرفی مرغداری ها، بسیار بیشتر از حد مجاز بوده که بدون شک برای سلامتی انسان مضر است. حال اگر باردار باشید خوردن این حجم از آنتی بیوتیک به احتمال فراوان تاثیرات بسیار نامطلوبی بر سلامتی جنین شما خواهد داشت. به این ترتیب توصیه می شود که در این دوران از مصرف جگر مرغ کاملاً پرهیز کرده و درصورت علاقه از جگر گوسفند، آن هم به مقدار مجاز مصرف کنید.

گرچه مطالعات انجام شده بر روی تاثیرات ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها در روند رشد دام ها و ماکیان هنوز بسیار کم است اما با توجه به لزوم رعایت تمامی احتیاط ها در این دوران، و مشخص نبودن منشا اصلی افزایش شیوع بسیاری از مشکلات جسمی و رفتاری نوزادان و کودکان نظیر اوتیسم، بیش فعالی و … ترجیح بر این است که مادران باردار تا حد امکان از مصرف مواد غذایی نامناسب اجتناب کنند.

 

طبق بررسی های بدست آمده میزان پروتئین جگر سفید از جگر سیاه کمتر است. ولی جگر سفید از نظر میزان چربى تقریبا مشابه جگر سیاه است. مقدار کلسترول جگر سفید شبیه جگر سیاه و بیشتر از گوشت کم چربى است. همچنین لازم به ذکر است که مقدار آهن موجود در جگر سفید از جگر سیاه کمتر است.

بسیاری از افراد فکر می کنند که جگر سفید منبع غنی از ویتامین A است، اما باید گفت که مقدار این ویتامین در جگر سفید نسبت به جگر سیاه خیلی کمتر است. طبق بررسی های بدست آمده در 100 گرم جگر سیاه حدود 36000 واحد ویتامین A می باشد. اما در 100 گرم جگر سفید 36 واحد ویتامین A هست. لازم به ذکر است که با توجه به خطرناک بودن مصرف بیش از حد ویتامین A برای سلامتی جنین و نیز وجود مقادیر کافی از این ویتامین در قرص های پره ناتال که می تواند نیاز روزانه مادران باردار را برطرف کند، باید در مورد مصرف بیش از حد آن احتیاط های لازم را به کار بگیرید. به این ترتیب پزشکان توصیه می کنند که درمورد مصرف جگر سفید نیز همانند جگر سیاه در دوران بارداری احتیاط های لازم را داشته باشید و به هیچ وجه بیش از حد مجاز از هیچ یک از آنها مصرف نکنید.

ولی خب متاسفانه باید بگوییم جگر سفید یا همان شش (ریه) ارزش غذایی زیادی ندارد و همانند گوشت فقط بعنوان یک منبع پروتئینی برای رشد می تواند مفید واقع شود.

از ویتامین های مهم موجود در جگر سفید می توان به ویتامین D ،E و B12 اشاره کرد. به این ترتیب این ماده غذایی می تواند برای رشد استخوان ها و درمان کم خونی نیز مفید باشد. 100 گرم جگر سیاه گوسفند که با آتش ملایم پخته شده باشد، دارای 220 کالری انرژی، 5/2 گرم کربوهیدرات، 5/30 گرم پروتئین و 8/8 گرم چربی است.

 

مطالعه بیشتر:

1- فواید و مضرات خوردن جگر در بارداری

2- آیا خوردن جگر در بارداری بی ضرر است؟

3- علائم و نشانه های مسمومیت با آهن

4- مصرف مکمل های غذایی و ویتامین های دوران بارداری

 

نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

مراقبت های بارداری

مراقبت های بارداری

مراقبت های بارداری

مراقبت های بارداری

مراقبت های بارداری

مراقبت های بارداری

مراقبت های بارداری

این بخش در حال طراحی می باشد

جگر به طور کلی یک غذای سالم است که غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین می باشد، اما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین A و یا رتینول است.ویتامین A پیش ساخته در محصولات حیوانی مانند تخم مرغ، شیر و جگر یافت می شود.

وجود مقدار زیاد ویتامین A در رژیم غذاییتان ممکن است باعث ایجاد نقایص مادرزادی در کودک شما شود، مخصوصا در اولین ماه های بارداری.

انواع دیگر ویتامین A کاروتنوئید نام دارد که در میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

نکته:خوردن جگر در هر روز امن نیست، اما یک یا دو بار در ماه مضر نیست.

جگر سفید و بارداری

هیچ محدودیتی برای مقدار کاروتنوئیدها وجود ندارد و مادر باردار می تواند آن را با خیال راحت مصرف کند، بنابراین لازم نیست نگران مصرف بیش از حد ویتامین A موجود در میوه ها و سبزیجات باشید.

با احترام به سوال شما کاربران نمناکی قصد داریم مصرف جگر در دوران بارداری را بررسی کنیم. یک وعده جگر گاو حاوی سه برار حداکثر مقدار روزانه ویتامین A توصیه شده توسط اداره کشاورزی ایالات متحده (USDA) می باشد.

USDA توصیه نمی کند بیش از 10،000 IU ویتامین A از مکمل ها، منابع حیوانی و غذاهای غنی شده – ترکیب شده – در روز دریافت شود. (برای زنان جوانتر از 19 سالگی، این عدد کمتر است.) مصرف یک جگر گاو می تواند حدود 30،000 IU رتینول داشته باشد بنابراین اگر آنرا مصرف کنید،می توانید از دوز توصیه شده روزانه تجاوز کنید پس اگر شما هر روز جگر می خورید، می تواتید با مصرف مقدار معینی، میزان ویتامین A مورد نظر را دریافت کنید.

اما اگر هر روز میزان بیشتری را دریافت کنید، ویتامین A سمی خواهد شد.

برخی از نگرانی ها در مورد مصرف جگر در دوران بارداری وجود دارد. برخی مطالعات نشان می دهد که دوزهای بالای ویتامین A باعث ایجاد نقایص مادرزادی می شود؛ بر اساس مؤسسه پزشکی (IOM)، توصیه می شود رژیم توصیه شده (RDA) ویتامین A برای زنان باردار 2565 IUS (واحد های بین المللی) در روز می باشد.

در مطالعه سال 1995، زنانی که بیش از 10،000 واحد ویتامین A روزانه (تقریبا 4 برابر میزان توصیه شده توسط IOM) مصرف می کردند، در دو ماه اول بارداری بیش از دو برابر خطر ابتلا بهداشتی نوزاد با نقص های زایمان را بیشتر داشتند. مطالعات دیگر پیشنهاد کرده اند که دوز کمتر از 30،000 IUS روزانه احتمالا نقایص مادرزادی را ایجاد نمی کند، اما دوز خیلی کمش ممکن است باعث ایجاد نقص های مادرزادی شود.

بدن خودش ویتامین A را در صورت نیاز تولید می کند، از موادی مانند بتا کاروتن، که در سبزیجات زرد و سبز یافت می شود؛ این مواد خام برای ویتامین ها در طول بارداری کاملا سالم هستند با این حال، ویتامین A پیش ساخته شده رتینول است که، در مقدار بیش از حد، ممکن است نقص های زایمان را ایجاد کند.

ویتامین A پیش ساخته در بسیاری از مکمل های ویتامین و برخی از غذاها، از جمله گوشت، تخم مرغ، محصولات لبنی و غلات صبحانه غنی شده وجود دارد و کبد تنها ماده غذایی است که مقدار بسیار بالایی از ویتامین A را فراهم می کند.

ویتامین Aکبد:

یک زن باردار که به طور مرتب جگر مصرف می کند، به میزانی ویتامین A مصرف می کند که خطر ابتلا به نقص های زایمانی بالا می رود. اگر چه ثابت نشده است که خوردن جگر موجب نقص مادرزادی می شود، اما روشی امن برای زنان باردار وجود دارد و باید مصرف جگر را کم کنند.

یک زن باردار نیز باید اطمینان حاصل کند که مکمل مولتی ویتامین هایش حاوی میزانی بیش از 5000 ویتامین A پیش ساخته نیست. برخی از ویتامین های قبل از زایمان حاوی هیچ ویتامین A پیش ساخته ای نیستند، و بتا کاروتن را جایگزین می کنند و یا ویتامین A را کاملا حذف می کنند.

هیچ شواهدی وجود ندارد که مقدار مشخصی از جگر را که می توان در حین بارداری مصرف شود، معین کند بنابراین، همه این ها به قضاوت شخصی شما بستگی دارد اما با این حال، اجتناب از مصرفش بهترین کار است. شما می توانید انواع دیگری از گوشت را که امن تر است بخورید.

گفته شده است که حدود 2500 واحد ویتامین A را می توان هر روز در دوران بارداری مصرف کرد ؛ زنانی که مقدار بیشتری از آن را دریافت می کنند، در معرض خطر نقص و عوارض زایمان قرار دارند.

ایران وی – مجله تفریحی سرگرمی

آیا خوردن جگر در بارداری برای جنین ضرر دارد؟ ، اگر در طول دوران حاملگی جیگر خوردیم چکار کنیم؟ ، خوردن جگر در دوران بارداری چه عوارضی دارد؟ مصرف جگر در بارداری خطرناک است؟ با ما همراه باشید تا جواب سوالات خود را دریافت کنید .

 

شاید پس از چند روز بی‌میلی به غذا خوردن، خوردن جگر هم اشتهای‌تان را تحریک کند و هم توان از دست رفته‌تان را به شما برگرداند، اما متخصصان می‌گویند حتی برای از بین بردن ضعف‌تان در این روزها یا برای فرونشاندن ویارتان، حق ندارید به خوردن جگر روی بیاورید .

جگر سفید و بارداری

از نظر آنها برخی از غذاهایی که به اشتباه آنها را تقویت‌کننده و پرخاصیت تلقی می‌کنیم، می‌توانند به سلامت شما و جنین‌تان آسیب بزنند پس تا بسته شدن پرونده دوران بارداری‌ تان با وسواس بیشتری منوی غذایی‌تان را انتخاب کنید و از مصرف آنچه در ادامه مطلب آورده‌ایم پرهیز کنید.

باید مکمل ویتامین A را با احتیاط مصرف کنید! علاوه بر این که در خوردن جگر باید احتیاط کنید بهتر است حواستان به مکملهای ویتامینی که مصرف می‌کنید هم باشد تا سطح ویتامین A آن بیش از حد مجاز نباشد زیرا در دوران بارداری خوردن آنها مجاز نیست.

بهترین کار این است که پیش از  مصرف هرگونه مکملی با پزشک مشورت کنید، زیرا ممکن است در موارد برخی مواد غذایی که برای بدن مفید هستند در دوران بارداری ضرر داشته باشند .

به یاد داشته باشید این اقدام احتیاطی را درباره مکمل‌های روغن مایع هم داشته باشید چون روغن ماهی یا از بدن ماهی تهیه شده یا از کبد ماهی و حتما میدانید که نباید از مکملهایی که از کبد ماهی تهیه شده استفاده کنید چون روغن کبد ماهی غلظت بسیار بالایی از رتینول را دارد.

ویتامین A را از کجا تامین کنید

شما نیاز به مقدار لازم و کافی ویتامین A در طول دوران بارداری دارید چون این ویتامین برای پوست، چشم، و سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. ویتامین A به دو شکل وجود دارد

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را نیز حتما بخوانید :

فواید خوردن شلغم قبل از بارداری در دوران بارداری و شیردهی

روش های موثر برای درمان رفلکس معده در دوران بارداری

علت ورم کردن بدن در دوران بارداری چیست؟

لیست غذا های مناسب در دوران بارداری

برخی مطالعات نشان داده است سطح بالای ویتامین A میتواند منجر به نقص جنین شود. بهترین اندازه استفاده از ویتامین A برای یک خانم باردار روزانه  2565 واحد بین المللی است.

در تحقیقی که انجام شد مشخص شد زنانی که در طول دو ماهه اول دوران بارداری بیش از 10 هزار واحد بین المللی ویتامین A مصرف کردند دوبرابر بیشتر در معض خطر نقص جنینی قرار داشتند. از سوی دیگر مشخص نیست مصرف کم این ویتامین میتواند با نقص جنینی مرتبط باشد یا نه.

دارو های گیاهی برای پسردار شدن و تعیین جنسیت با طب سنتی

درمان عفونت ادراری در بارداری و علائم و علت آن چیست؟

اما تنها ویتامین A موجود در جگر نیست که باید دلیل پرهیز شما از آن باشد؛ متخصصان می‌گویندخوردن جگر گوسفند یا مغز آن‌که از خوراکی‌های محبوب ایرانی‌ها هستند، در خود باکتری «لستریا» دارند و بر جنین در حال رشد اثر منفی می‌گذارند، حتی می‌توانند باعث سقط جنین یا مرده‌زایی شوند.

بهتر است بدانید که مصرف 85 گرم جگر گوشت حاوی 27 هزار واحد بین المللی ویتامین A است و همین مقدار جگر مرغ نیز 12 هزار واحد بین المللی ویتامین A دارد.

اگر مکمل مصرف میکنید نباید محتوای ویتامین A در آن بیش  از 5 هزار واحد بین المللی باشد.

دقیقا به همین علت است که می گویند خوردن جگر در دوران بارداری خوب نیست .

هویج: درست است که مصرف هویج در دوران بارداری ممنوع نیست اما اگر برای تقویت خودتان هر روز یک لیوان آب هویج می‌خورید، با دریافت بیش از اندازه ویتامین A به جنین‌تان آسیب می‌زنید. پس بیشتر مراقب خوراک تان باشید.

جدا از ضرر های خوردن جگر که برای زنان باردار مناسب نیست برای افراد عادی دارای فوایدی نیز هست که در زیر به فواید و ضرر های این ماده غذایی لذیذ برای زنان در غیر دوران بارداری می پردازیم :

جگر سفید و بارداری

توجه داشته باشید که خوردن جگر گوسفند در دوران بارداری ضرر دارد و توضیحات زیر برای زنان غیر باردار بوده

خوردن جگر سیاه گوسفند باعث انتقال ویتامین های حیاتی زیر به بدن می شود .

می باشد و همچنین سرشار از املاحی چون آهن، اسید فولیک و روی و پروتئین است. جگر سیاه گوسفند که در واقع همان کبد گوسفند است برای بیماران دارای کلسترول بالا توصیه نمی شود اما در صورت عدم ابتلا به این بیماری کسانی که کم خونی یا فقر آهن دارند می توانند هفته ای دو بار جگر میل کنند. چربی جگر سیاه نصف گوشت قرمز است.

به قسمت ریه یا شش گوسفند جگر سفید گفته می شود که دارای پروتئین بسیاری می باشد که از این نظر حائز اهمیت است. پروتئین موجود در جگر سفید به رشد بدن و عضلات کمک زیادی می کند و چربی کمتری نسبت به جگر سیاه دارد. ارزش غذایی جگر سفید کمتر از جگر سیاه است و کالری کمتری دارد.

سرشاز از آهن و ویتامین B12 که برای درمان کم خونی بسیار موثر است.
دارای ویتامین A که برای درمان و جلوگیری از خشکی پوست خشکی چشم و شب کوری مفید است.
حاوی روی است که برای رشد کودکان حیاتی می باشد.
جگرسیاه دارای ویتامین های E و D نیز هستکه برای رشد استخوان و درمان پوکی استخوان مفید است.

خوردن جگر گوسفند جدا از عوارضی که در دوران بارداری دارد و باعث اختلال و نقص عضو جنین می شود ، مصرف بیش از حد جگر سیاه گوسفندی برای افراد دیگر نیز می تواند خطرناک باشد زیرا ممکن است موجب جذب کلسترول بیش از نیاز طبیعی و بالا رفتن آن در بدن شخص شود. همچنین ممکن است بر اثر مصرف بیش از حد جگر سیاه، آهن در بافت کبد و کلیه بیش از حد تجمع یافته که باعث آسیب به این اندام ها می شود.

آقایان از این نظر بیشتر در خطر هستند و مصرف زیادی جگر ممکن است باعث بالا رفتن موسیستئین در بدن آن ها شود که ریسک ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی را افزایش می دهد.

دارو های گیاهی برای پسردار شدن و تعیین جنسیت با طب…

درمان عفونت ادراری در بارداری و علائم و علت آن…

  • عکس ژیمناستیک پروفایل
  • اقدامات و کارهایی که باید قبل از بارداری انجام داد…

    قرص متیل دوپا 250 در بارداری و شیردهی و عوارض آن…

    تست آزمایش نیفتی NIPT یا NIFTY چیست و چگونه انجام…

    سونوگرافی داپلر در بارداری چگونه است و خطرات و…

    اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

    جگر سفید و بارداری

    مطالب جدید

    عکس جدید شبنم قلی خانی با شوهرش داخل ماشین لاکچری ایشان!


    عکس الیکا عبدالرزاقی تو بغل برادرزاده اش

    علت درگذشت محمد رضا شجریان خسرو آواز ایران چه بوده است؟

    دانلود مداحی چه فراقی من ایرانم و تو عراقی نوحه زیبای…

    عکس متفاوت شبنم قلی خانی در حال قایق سواری در رامسر

    تست کرونای ترامپ مثبت اعلام شد او و همسرش ملانیا ترامپ…


    عکس پروفایل دخترونه با گیتار ژست های مختلف!

    عکس پروفایل دخترونه پاییزی بیش از 124 تصویر دختر پاییز فوق…

    عکس پروفایل دخترونه غمگین بیش از 120 تصویر زیبا فاز…

    عکس پروفایل دخترونه شاد 132 تصویر فوق العاده زیبا با ژست…

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    سلام دوستان من سه تا لقمه جگر سفید سرخ شده خوردم یهو یادم آومد جگر سیاه بده ایا جگر سفید هم بد هست 

    بنظرم کلا جیگر نباید خورده بشه

    منم واقعا از جگر تو حاملگیم متنفرم ولی یه هفته پیش مامان بزرگم جیگر سفید با سیب زمینی.. سرخ کرد واقعا دلم خواست و خوردم یه بشقاب کامل . نگید ک ضرر داشته🤤🤤

    جگر سفید و بارداری

    به نطرم هر چیزی زیاد نخوری مشکل نداره …همه چیز زیاده رویش مشکل داره

    حرررراج استثنایی خرید باکس

    تخفیف ۵۰% شال و روسری

    فرصت کلیک تا ۳آذر

    قدیمیا همه جیز میخوردن بجه هاشونم سالم بودن 

    کلا خوردن جگر تو بارادری ممنوع هست دکترا که اینجوری میگن حالا یکم انشالله که چیزی نمیشه

    دل جگر قلوه کلااااا ممنوعه,پزشکا تاکید زیادی میکنن نخورید

    من بارداریم سه لقمه جگر سیاه خوردم .هوس کردم .زیاده روی نشه چیزی نمیشه

    ضررش چیه مگه

    جگر سیاه ویتامین آ زیاده باعث سقط میشه جگر سفید نمیدونم 

    جگر سیاه و سفید هردوت سرشار از ویتامین آ هستن و در سه ماهه اول باعث جهش کروموزومی و منجر به سندرم داون میشه، و بعد از سه ماهه اول مشکل نداره و به هیچ وجه خطر سقط و زایمان زودرس نداره. 

    خوبین دوستای گلم؛اوضاع چطوره؛گه راهنمایی میخواین کارشناسا هستن تو کلینیک

    لینکشم اینجاس

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    من عاشق جگر سفید کباب شده هستم.جگر سیاه هم دوست دارم ولی الان بخاطر ویارم بدم میاد ازش.به نظرتون خوردنش بده تو بارداری؟

    بمن گفته به هیچ وجه دل جیگر و قلوه نخور

    جیگر بخاطر ویتامین A زیادی که داره کلا برای اوایل بارداری توصیه نمیشه چون احتمال سقط رو بالا میبره 

    جگر سفید و بارداری

    بله نباید بخوری 

    حالا من فقط یک چیز تو دنیا دوس ندارم اونم همین لامصبه

    در مورد کرونا سوالی داری؟

    همین الان از پزشکان متخصص دکتر ساینا سوالت رو بپرس

    اصلا جگر نباید خورد تو بارداری. هیچ نوعیش رو. ویتامین آ ی خیلی زیادی داره که برای جنین خطرناکه. به جاش یک چیز دیگه که هوس کردی بخور.   

    کباب شده که اصلا نخور , چون ممکنه خوب پخته نشه و برات خوب نیست , در کل هم که میگن نخورید تو بارداری , من یکی دوباری خوردم مشکلی نداشتم

    وای نگو.یعنی هیچی نخوریم تو روز قربونی🙁🙁.از گوشت هم بدم میاد

    نخور عزیزم.منم تحمل کردم نخوردم جگر قلوه

    نه دیگه نخور 

    دل و قلوه هم مگه بده ?

    بر عکس من.من کبابشو خیلی دوست دارم

    من نخوردم حتی کله پاچه…بجاش بامیه بخورین ک همش مفیده شدیدا

    آره واقعا.باید تحمل کنم ظاهرا☹

    بچه ها شما هم حالت تهوع دارین؟ من هرچی میخورم معدم یه جوری میشه.

    منم سه ماه اول گوشت و جگر و کله پاچه حالم بد میکرد الان میخورم بچت پسره 

    حالا اگه هوس کنی یه تیکه بذاری دهنت خطرناکه؟ 

    جگر سفید و بارداری

    معلوم نیست.تازه ۸هفته ام

    منم همین سوالو دارم.

    بامیه تو عمرم فکر کنم فقط 3تا دونه خورده باشم , بدم میاد 😢

    ویارت مثل منه مطمئن باش بچت پسره

  • مدل بافتنی شال و کلاه دخترانه جدید
  • کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

     وقتی برای گردش به برخی مناطق تفریحی سری می زنیم، جگرکی هایی را می بینیم که با قرار دادن یک منقل فلزی، کمی زغال و بادبزن در فضای باز، دل و جگر را به سیخ می کشند. دل و جگرهایی که اغلب بیرون از یخچال نگهداری می شوند و معلوم نیست سالم هستند یا بیماری زا! در این میان، برخی بی توجه به آلودگی ها و بیماری هایی که ممکن است از طریق این فرآورده ها منتقل شود، اقدام به مصرف آن می کنند. اما در مقابل، افرادی هم هستند که موشکافانه ظاهر جگر، محل عرضه، نوع طبخ و بهداشت ظروف را بررسی کرده و کمتر این غذا را خارج از خانه تهیه می کنند. اما پرسش اینجاست ارزش تغذیه ای دل و جگر و قلوه گاو یا گوسفند چه میزان است؟ آیا این قبیل فرآورده ها می توانند بیماری زا باشند؟ آیا حرارت ناشی از طبخ می تواند آلودگی های محیطی یا انگل های احتمالی این فرآورده را نابود سازد؟
    ارزش تغذیه ای جگر سیاه:  کبد یا جگر سیاه، پایگاه اصلی متابولیسم (سوخت و ساز) مواد غذایی، شیمیایی، دارویی و سموم بدن دام و محل ذخیره ی انواع ریزمغذی ها است. این عضو سرشار از ویتامین های گروه b به خصوص a ، b12 ،b6 ،b2 ،b1 و اسیدفولیک، آهن و روی است. پروتئین جگر سیاه در رده ی پروتئین گوشت قرمز است ولی آهن آن 2 تا 3 برابر آهن گوشت گاو بوده و سرشار از چربی است. به دلیل آن که ویتامین a در جگر بیش از حد نیاز بدن است، مصرف مکرر آن می تواند با انباشت ویتامین a در کبد مصرف کننده موجب آسیب دیدگی و کاهش عملکرد این عضو شود مقدار کلسترول آن تقریبا 2 برابر گوشت قرمز کم چرب است و اگر در یک روز 100 گرم آن مصرف شود، تقریبا 5/1 برابر بیشتر از حد مجاز، کلسترول وارد بدن شده است. یک سیخ جگر حدود 80 کالری انرژی داشته و در هر 100 گرم آن 185 کالری و در همین میزان جگر سرخ شده 330 کالری انرژی به همراه مقدار بیشتر کلسترول نهفته است. ارزش غذایی جگر سفید: ریه یا جگر سفید دام مسوول تنفس و تبادل اکسیژن و دی اکسیدکربن است. پروتئین و چربی آن کمتر از جگر سیاه و گوشت قرمز است، ولی کلسترول آن تقریبا برابر جگر سیاه و بیشتر از گوشت گاو کم چرب است. این فرآورده در مقایسه با جگر سیاه از نظر ویتامین a فقیر است و آهن کمتری دارد. خوب است بدانید در 100 گرم جگر سفید 160 کالری انرژی نهفته است و معمولا از آن به دلیل پروتئین مطلوب در فرآورده های گوشتی صنعتی استفاده می شود.
    ارزش غذایی دل و قلوه:
     دل همان قلب و قلوه نیز کلیه ی دام است. این احشا از نظر ویتامین b2،b3 و b6 غنی و از نظر میزان آهن مشابه جگر سیاه هستند. دل در مقایسه با سایر اندام ها پروتئین با کیفیت تری داشته و چربی و کلسترول آن کمتر است. قلوه نیز پروتئینی مشابه گوشت قرمز دارد و از نظر ویتامین b6 و فولات غنی …

    خواص جگر سفید، جگر سیاه و دل از دیدگاه طب سنتی ایران

    جگر سیاه (کبد):
    غذائی است بسیار نیکو، به خصوص جگر بره و بزغاله و از آن بهتر جگر خروس و
    مرغ است که در روغن سرخ کنند ولی چون سنگین و هضمش مشکل و دفع آن دیر انجام
    می گردد نباید در خوردن آن از اعتداال تجاوز نمود و نبایدغذا را منحصر به
    آن قرار داد.
    به دو صورت می توان آن را مصرف کرد: یا با روغن و مری بپزند و یا آنکه پس
    از اضافه نمودن مقداری نمک و دارچین بر روی سنگ ریزه داغ کباب کنند. اگر
    این غذا را با سرکه و زیره آماده کنند برای اشخاص گرم مزاج نیز خوردن آن
    جایز است، به شرط آنکه خوب کباب شده باشد و اگر این غذا را زیاد بخورند و
    با به خوردن آن مداومت کنند احتمال خطر و زیان کمی دارد چه خونی که از آن
    حاصل می شود خون سالمی است.
    عقیلی خراسانی در کتاب مخزن الادویه آورده:
    کبد دارای طبیعت گرم و تر است. جرم آن غلیظ و دیر هضم است و خون متولد از
    آن به کندی در مجاری حرکت کرده و سریع متعفن می شود مگر آنکه با نمک و سرکه
    و آبکامه و دارچینی و کرویا و گشنیز خشک که بر آتش نیکو بریان نموده باشند
    مصرف شود.
    مصلح آن در گرم مزاجان سرکه و گشینز و در سردمزاجان ادویه حاره مذکوره و جوارشات مناسبه تندرستان: از آنجا که کبد در موجودات
    مرکز پاکسازی و سم زدایی بدن است، در تهیه جگر سیاه (کبد) باید بسیار دقت
    کرد از این جهت که جگر سیاه انتخابی کاملا سالم و فاقد بیماری باشد. همچنین
    مصرف آن در افراد سالم و دارای فعالیت بدنی (ورزش) به راحتی قابل هضم است.
    جگر سفید (شش، ریه):غذائیت ریه بسیار اندک و هضم آن به کندی صورت می گیرد، آب پز آن،
    خوب نیست ولی کباب آن به شرط آنکه قبلا در سرکه خوابانده باشند کم ضرر
    ااست. شش بره و بزغاله از سایر انواع ریه بهتر است و برای بیماران تبدار
    خوردن آن جایز است و همچنین برای بیمارانی که از خوردن گوشت ممنوع می باشند
    و هوس خوردن گوشت دارنداجازه داده می شود که آن را به صورت کباب و از قسمت
    های اطراف و بی رگ و ریشه آن مصرف کنند. قلب (دل):محمد حسین عقیلی خراسانی در کتاب مخزن الادویه آن را چنین عنوان کرده:
    عضوی مرکب معروف از اعضای حیوان است و اول عضوی است که تکون می یابد بنابر
    قولی و اصل و مبدأ و معدن حرارت غریزی و روح حیوانی است و لهذا گرم ترین
    همه اعضا است و آخر همه اعضا از حرکت می ماند و سرد می گردد و گوشت آن
    بسیار صلب و دیرهضم است اولی اجتناب از آن است مگر عندالضرورت بهترین آن دل
    حیوان کم سن جوان فربه صحیح المزاج است و بهترین از مواشی دل گوسفند و بز
    کم سن به صفات مذکوره و از میان پرندگان دل مرغ جوان فربه بهتر است و از
    قلوب پرندگان آبی بهتر است دوری شود.
    مزاج قلب مطلقاً گرم و خشک و گرمی …

    فولیک اسید، اسید فولیک، قرص و مکمل آهن

    همانطور که می دانید ، کم خونی یکی از مشکلاتی است که گریبانگیر بسیاری از زنان ایرانی می باشد .
    در خون انسان سلولهایی به نام گلبولهای قرمز موجود است که حامل اکسیژن مورد نیاز اندامهاست . در صورتیکه تولید گلبولهای قرمز در بدن کاهش یابد ، فرد مبتلا به کم خونی می شود که علائم آن ضعف ، رنگ پریدگی و خستگی زود رس است .  طی تحقیقاتی که در سال 1945 برروی کم خونی انجام شد دریافتند ، کمبود اسید فولیک*(B9)  یکی از عوامل ایجاد کننده نوع خاصی از کم خونی است که کم خونی ماکروستیک** نام دارد . کمبود اسید فولیک موجب کاهش تولید گلبولهای قرمز شده و گلبولهای تولید شده بزرگتر و کم رنگ تر از حد طبیعی می شوند. نوع دیگر کم خونی ناشی از کمبود دریافت عنصر آهن است که در مبحث مربوط به خود شرح داده خواهد شد . در صورتیکه فرد مبتلا به کم خونی با تشخیص پزشک از نوع آن اطلاع یابد می تواند با مصرف مواد غذایی غنی ، به درمان کم خونی خود کمک کند .
    اسید فولیک در ساخته شدن گلبولهای قرمز و سفید مؤثر است ، از اینرو دریافت میزان کافی آن در درمان کم خونی و افزایش ایمنی بدن بسیار مؤثر است .
    این ویتامین در مواد غذایی مختلف یافت می شود و به صورت آزمایشگاهی نیز می توانند آنرا تولید کنند . پس از خوردن، از قسمت ابتدای روده جذب می شود و توسط جریان خون به کبد رفته ، در آنجا ذخیره می گردد . میزان اسید فولیک موجود در کبد تأمین کننده نیاز 4 تا 5 ماه بدن ما است . عملکرد اسید فولیک چیست و چرا کمبود آن موجب کم خونی می شود ؟عمل اسید فولیک شرکت در تولید پروتئین در بدن است . نقش دیگر آن در ساخته شدن اسیدهای نوکلئیک***است. اسیدهای نوکلئیک در هسته سلول قرار دارند و انتقال دهنده صفات ارثی می باشند . اسید فولیک با قابلیت جابجایی واحدهای تک کربنه در همانند سازی ژنها نقش دارد . در بخشهایی از بدن که تکثیر سلولی سریع دارند مانند گلبولهای قرمز و سفید، سلولهای دیواره دستگاه گوارش و ادراری ، اسید فولیک بیشتر مورد نیاز است . کمبود اسید فولیکعوارض کمبود طولانی مدت آن در یک فرد بالغ ،کم خونی،متورم وقرمز شدن زبان، اختلالات گوارشی مانند اسهال واختلالات روحی چون افسردگی است و تأثیر کمبود آن  در کودکان نیز کاهش رشددر آنهاست ، تقریباً 10 درصد افراد جامعه مبتلا به درجاتی از کمبود اسید فولیک هستند البته در حدی که علائم بالینی آن بروز نکرده باشد .

    سالمندان و نوجوانان کم خوراک در معرض کمبود اسید فولیک هستند .
    مصرف اسید فولیک درخانمهایی که قصد باردارشدن دارند و یا مادران باردار در ماههای اول و دوم بارداری بسیار ضروری است . کمبود اسید فولیک موجب ایجاد نقصهای …

    دل و قلوهدل و قلوه از جمله فرآورده هایی است که در مقایسه با جگر سفید و سیاه بافت سفتی دارد و کباب شده آن بسیار خوشمزه است، اما برخی خانواده ها براین باورند که دل و قلوه ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و با آن سوپ درست می کنند و در برنامه غذایی کودک، سالمند یا بیمار می گنجانند، اما باید بدانید درست است که این احشا جزو گروه گوشت طبقه بندی می شود و از نظر ویتامین های گروهB و اسید فولیک غنی و آهن و روی آن مشابه جگر سیاه است و پروتئین آن باکیفیت و مشابه گوشت قرمز است، اما میزان کلسترول دل و قلوه مانند جگر سیاه و بالاتر از گوشت قرمز است و همچون روغن جامد حاوی چربی خطرناک ترانس است و اگرچه مصرف متعادل آن برای کودکان و نوجوانان در حال رشد مناسب است، اما برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به نقرس و آنهایی که اسیداوریک و کلسترول خونشان بالاست و نارسایی کلیوی و بیماری های مفصلی و آرتریت روماتوئید دارند، محدودیت مصرف دارد.* توصیه: دل و قلوه باید کاملا پخته و سفت شود و مصرف آن به صورت آبدار مناسب نیست. این دو فرآورده، باید رنگی یکنواخت داشته و بدون رنگ پریدگی و هنگام لمس فاقد هرگونه ضایعه، تومور چرکی و کیست انگلی باشد. ماندگاری دل و قلوه تازه 48 ساعت در دمای یخچال و چهار ماه در دمای فریزر است.آیا جگر سیاه محل تجمع سموم است؟جگر سیاه پرطرفدارترین فرآورده جانبی دام است و جگر گاو، گوسفند، بز و شتر از نظر تغذیه ای تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند، اما این که می گویند جگر سیاه محل تجمع هورمون ها، داروها و سموم بدن دام است و با خوردن آن این زواید وارد بدن انسان می شود، آیا صحت دارد و این درست است که ویتامین A جگر سیاه بالاست و مصرف زیاد آن برای زنان باردار و آهن آن برای مردان مضر است؟جگر سیاه علاوه بر آن که محل ذخیره انواع ریز مغذی هاست، محل تجمع و دفع مواد زاید، سموم شیمیایی، هورمونی و دارویی و همچنین منبع انواع میکروب ها، ویروس ها و باکتری های بدن دام است، به همین دلیل احتمال دارد برخی از این ترکیبات در بافت چرب جگر سیاه و قلوه دام اندوخته شده و برای مصرف کننده مضر باشد. البته احتمال تجمع سموم در احشای دام های جوان تر کمتر است.پروتئین جگر سیاه همچون گوشت قرمز، ولی آهن آن دو تا سه برابر بیشتر از آهن گوشت گاو است. در واقع آهن آن به قدری زیاد است که مازاد آن می تواند در بافت کبد و کلیه تجمع و موجب ناکارایی این دو عضو شود و بخصوص در بدن آقایان زمینه افزایش «هموسیستئین» را فراهم کرده و به بروز بیماری های قلبی ـ عروقی منجر شود، اما مصرف متعادل آن به خانم هایی که از کم خونی ناشی از فقر آهن رنج می برند بویژه طی دوران عادت ماهانه توصیه …

    جگر(LIVER)
       

         جگر ( یا Jegar که از جمله لغات ایرانی وارد شده در زبان های دیگر از جمله لاتین Jecur ، ترکیciger ، مجارستانی Zsiger یونانی ، هندی و… می باشد )منبع قابل توجهي از پروتئين (۲۰ تا ۲۲ درصد)، آهن، روي، مس، منگنز،سلنیوم ، فسفر، ويتامين هاي گروه ب ( B6 ، B1، B2، B12) و ويتامين هاي D,C,Aو E است.
        جگر علاوه بر فواید غذایی بدلیل خاصیت کباب شدنی اش از جمله محبوبترین غذاهای ایران و البته لرستان است . نوع لرستانی کباب جگری که با پرده چربی دیافراگم شکمی گوسفند (وز) پیجیده می شود بنام جگروز مشهور است . تنها مشابه جگروز لرستان در دنیا در افریقای جنوبی با نام اسکیلپدیس ( Skilpadjies) مشاهده شده است . جالب است بدانیم که غذای سنتی و مشهور اسکیلپدیس افریقای جنوبی را با جگر چرخ شده همراه با شنبلیه و نمک و پیاز خرد شده مخلوط و پس از پیچاندن با پرده چربی وز، کباب می نمایند.
         نگاهی به فواید و مضرات جگر و همچنین آشنایی با نحوه پخت و تهیه سه خوراک مشهور دیگر جگر در بنام های جغور بغور زنجانی( جغول بغول) ، خوراک جگر با رب انار خوزستانی ، خوراک جگر و لوبیا سبز همدانی از جمله مطالب مفصل این بخش است. بغیر از مورد جگر و رب انار خوزستانی خوشبختانه بقیه موارد با نمایش ویدیو آشپزی استفاده شده از آرشیو فیلم صدا و سیما همراه خواهد بود:
    ۱- جگروز لُری
          یکی از محبوبترین غذاهای استان لرستان کباب جگر وز می باشد. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از:

    جگر: ۱ کیلوگرم

    وز: به میزان لازم

    گوجه: به میزان لازم

    نمک: به میزان لازم

    لیمو: ۲ تا ۳ عدد
         طرز تهیه: ابتدا جگر را برش می زنیم که به دو صورت قابل کباب کردن می باشد. یکی به صورت نوار بلندی آنرا برش زده سپس به سیخ می کشیم و صورت دیگر آن به این صورت است که آن را تکه تکه برش زده سپس به سیخ می کشیم پس از آن روی آتش کباب می کنیم و پس از آنکه نیمه برشته شد از روی حرارت برمی داریم و کمی نمک به آن می زنیم سپس (وز) را که یک پرده نازکی است که روی سیرابی گوسفند یا گوساله است دور آن می پیچانیم. البته وز گوسفند استفاده شود بهتر است. توضیح اینکه وز به دلیل چربی که دارد و نازک است وقتی دور جگر پیچانده و روی حرارت قرار می گیرد آب می شود و به همین دلیل طعم بسیار خوشمزه ای به جگر می دهد. اگر جگر را به صورت نوار بلندی درآورده ایم پس وز را هم به همان صورت روی آن می پیچانیم و اگر به صورت تکه تکه درآورده ایم وز را هم به صورت تکه تکه روی جگر می پیچانیم. سپس روی حرارت گذاشته و می گذاریم آرام آرام کباب شود. در کنار آن گوجه را هم کباب می کنیم و سپس کباب را می توان با گوجه فرنگی کباب شده به همراه پلو یا نان نوش جان کرد.

    ۲- جگر و …

    جگر سفید و بارداری

    تغذیه در تمامی مراحل زندگی به علت نقشی که در تکامل جسم و توانمندی های ذهنی و جسمی انسان دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است .علت توجه به تغذیه در بارداری سلامت مادر و تامین مواد مورد نیاز برای رشد و نمو جنین می باشد.جنین از طریق بندناف و جفت مواد غذایی مورد نیاز خود را از خون مادر می گیرد.چند توصیه برای تهیه ی صحیح غذا*آشپز خانه تمیز و خشک نگهداری شود.*قبل از تهیه ی غذا دستها به دقت شسته شود.*حتی المقدور غذای تازه مصرف شود.*غذای فریزری را قبل از مصرف از حالت یخ زده خارج کرده و سپس مصرف شود.*از غذاهایی که تاریخ مصرف آنها گذشته است استفاده نشود.*از مصرف غذاهای حاوی مواد نگهدارنده یا افزودنی های شیمیایی مانند کنسرو ماهی، سوسیس، کالباس پرهیز شود.آنچه که در تغذیه زن باردار اهمیت دارد رعایت تنوع و تعادل و مقدار در برنامه غذایی روزانه است.برای داشتن رزیم غذایی متعادل و متنوع لازم است روزانه از چهار گروه اصلی غذایی استفاده شود.1-گروه نان وغلات2-گروه میوه و سبزی3-گروه گوشت -تخم مرغ-حبوبات ومغز4-گروه شیر و لبنیات5-گروه متفرقه(روغن-شیرینی-نوشیدنی ها)1-گروه نان وغلاتاین گروه شامل انواع نان، برنج، ماکارونی، رشته، گندم ، جو و ذرت می باشد.مقدار توصیه شده 7-11 سهم در روز است به طور مثال هر یک سهم معادل یکی از این مقادیر است. یک برش نان سنگک یا تافتون یا بربری به اندازه یک کف دست (تکه نان در ابعاد 10*10سانتیمتر مربع یا حدود 30 گرم) یا 4 برش نان لواش یا یک لیوان غلات پخته یا نصف لیوان خام.چند نکته:*توصیه می شود از نان های سبوس دار مانند سنگک و بربری استفاده شود.*بهتر است برنج بصورت کته مصرف شود.*بهتر است مواد غذایی این گروه با حبوبات (عدس پلو،نخودپلو، لوبیا پلو،عدسی با نان و …)مصرف شود.2- گروه میوه و سبزیالف)مقدار توصیه شده میوه در روز 3تا 4 سهم می باشد که هر یک سهم بطور مثال معادل یک عدد سیب – یک عدد پرتقال یا موز متوسط – نصف لیوان کمپوت یا میوه پخته – 3 عدد زردآلو- نصف لیوان حبه انگور – یک چهارم طالبی متوسط -نصف لیوان آب میوه – یک سوم لیوان آب لیمو ترش – 2 قاشق غذاخوری میوه خشک یا برگه.نکته:*از میوه های تازه و متنوع در میان وعده استفاده شود.*به جای نوشابه های گازدار آب میوه تازه مصرف شود.*بهتر است هنگام صرف صبحانه میوه میل شود.ب)مقدار توصیه از انواع سبزی های برگی – هویج – گوجه فرنگی – کدو- سیب زمینی و … بطور متوسط 4 تا 5 سهم در روز است که هر یک سهم به طور مثال معادل کیک لیوان سبزی خام برگ دار- سالاد سبزیجات و یا نصف لیوان سبزی پخته است.نکته:*از سبزی های با برگ سبز تیره استفاده شود.*سبزی ها با دقت شسته و ضد عفونی شود.*یرای حفظ ارزش غذایی سبزیهای تازه مصرف …

    بر خلاف تصور خیلی از افراد که فکر می کنند در دوران بارداری باید انرژی فراوانی دریافت کنند، دریافت كالری شما باید روزانه به طور متوسط 300 كالری بیش از آنچه كه قبل از بارداری مصرف می كردید، باشد. هر چند كه ممكن است در ماه های اول بارداری حالت تهوع و استفراغ برای شما مشكلاتی ایجاد كند، سعی كنید رژیم متعادلی داشته باشید و ویتامین های مورد نیاز دوران بارداری را دریافت نمایید.توصیه ها:* برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز، انواع متنوعی از غذاها را بخورید. مصرف روزانه 6 تا 11 واحد نان و غلات، 2 تا 4 واحد میوه، 4 واحد یا بیشتر سبزیجات، 4 واحد لبنیات و 3 واحد از منابع پروتئینی (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ یا مغز دانه ها) توصیه می گردد. میزان كمی از چربی ها و شیرینی ها را دریافت نمایید.* غذاهای با فیبر بالا مانند برنج، ماكارونی، غلات و نان های سبوس دار و نیز میوه ها و سبزیجات را انتخاب نمایید.* زمانی كه باردار هستید، مطمئن شوید ویتامین ها و املاح كافی را از رژیم روزانه خود دریافت می كنید. به منظور اطمینان از دریافت ویتامین ها و املاح كافی، هر روز مكمل ویتامین های مورد نیاز دوران بارداری را دریافت نمایید.* در دوران بارداری، روزانه 1000 تا 1300 میلی گرم كلسیم از رژیم خود دریافت نمایید. به این منظور روزانه حداقل 4 واحد لبنیات و غذاهای غنی از كلسیم بخورید.بهترین منابع کلسیم لبنیات مثل شیر، ماست، پنیر، کشک و قره قوروت و نیز غذاهای دریایی است. سایر منابع کلسیم شامل : سبزیجات برگ سبز، کشمش، بادام، پسته، بادام زمینی و گردو است.* برای اطمینان از دریافت 27 میلی گرم آهن در روز، حداقل روزانه 3 واحد از غذاهای غنی از آهن را مصرف کنید. غذاهای غنی از آهن عبارتند از : گوشت قرمز، ماهی، مرغ، زرده تخم مرغ، سبزی های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج تازه و جعفری، حبوبات مثل عدس و لوبیا، دانه های روغنی، خشکبار مثل انواع برگه، برگه آلو و هلو و زرد آلو، توت خشک، انجیر خشک و کشمش.* زنان باردار روزانه 70 میلی گرم ویتامین C نیاز دارند. بنابراین حداقل یكی از منابع خوب ویتامین C را در روز مصرف كنید. ویتامین C در سبزیجات و میوه های تازه و بیشتر در مرکبات (پرتقال، گریپ فروت، انواع لیمو و نارنگی)، کیوی، انواع توت، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، هندوانه، طالبی، توت فرنگی، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز مثل کلم بروکلی موجود است.* روزانه حداقل یكی از منابع خوب اسید فولیك را دریافت نمایید. منابع غنی از اسید فولیک عبارتند از : مخمر (ماءالشعیر)، حبوبات پخته(مانند انواع لوبیا و نخود)، سبزیجات برگ سبز تیره مانند اسفناج پخته، گوشت گوساله، جوانه گندم خام، کاهو، آب پرتقال، کلم، زرده …

    اهمیت تغذیه در دوران بارداری
    یکی از مهم ترین وظایف خانم ها در طی دوران بارداری حفظ سلامتی خود و جنین شان، با داشتن تغذیه سالم در این دوران می باشد. انتخاب های صحیح در تغذیه بارداری به بهبود رشد و تكامل جنین كمك می كند.بر خلاف تصور خیلی از افراد که فکر می کنند در دوران بارداری باید انرژی فراوانی دریافت کنند، دریافت كالری شما باید روزانه به طور متوسط 300 كالری بیش از آنچه كه قبل از بارداری مصرف می كردید، باشد. هر چند كه ممكن است در ماه های اول بارداری حالت تهوع و استفراغ برای شما مشكلاتی ایجاد كند، سعی كنید رژیم متعادلی داشته باشید و ویتامین های مورد نیاز دوران بارداری را دریافت نمایید.توصیه ها:* برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز، انواع متنوعی از غذاها را بخورید. مصرف روزانه 6 تا 11 واحد نان و غلات، 2 تا 4 واحد میوه، 4 واحد یا بیشتر سبزیجات، 4 واحد لبنیات و 3 واحد از منابع پروتئینی (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ یا مغز دانه ها) توصیه می گردد. میزان كمی از چربی ها و شیرینی ها را دریافت نمایید.* غذاهای با فیبر بالا مانند برنج، ماكارونی، غلات و نان های سبوس دار و نیز میوه ها و سبزیجات را انتخاب نمایید.* زمانی كه باردار هستید، مطمئن شوید ویتامین ها و املاح كافی را از رژیم روزانه خود دریافت می كنید. به منظور اطمینان از دریافت ویتامین ها و املاح كافی، هر روز مكمل ویتامین های مورد نیاز دوران بارداری را دریافت نمایید.* در دوران بارداری، روزانه 1000 تا 1300 میلی گرم كلسیم از رژیم خود دریافت نمایید. به این منظور روزانه حداقل 4 واحد لبنیات و غذاهای غنی از كلسیم بخورید.بهترین منابع کلسیم لبنیات مثل شیر، ماست، پنیر، کشک و قره قوروت و نیز غذاهای دریایی است. سایر منابع کلسیم شامل : سبزیجات برگ سبز، کشمش، بادام، پسته، بادام زمینی و گردو است.* برای اطمینان از دریافت 27 میلی گرم آهن در روز، حداقل روزانه 3 واحد از غذاهای غنی از آهن را مصرف کنید. غذاهای غنی از آهن عبارتند از : گوشت قرمز، ماهی، مرغ، زرده تخم مرغ، سبزی های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج تازه و جعفری، حبوبات مثل عدس و لوبیا، دانه های روغنی، خشکبار مثل انواع برگه، برگه آلو و هلو و زرد آلو، توت خشک، انجیر خشک و کشمش.* زنان باردار روزانه 70 میلی گرم ویتامین C نیاز دارند. بنابراین حداقل یكی از منابع خوب ویتامین C را در روز مصرف كنید. ویتامین C در سبزیجات و میوه های تازه و بیشتر در مرکبات (پرتقال، گریپ فروت، انواع لیمو و نارنگی)، کیوی، انواع توت، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، هندوانه، طالبی، توت فرنگی، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز مثل کلم بروکلی موجود است.* روزانه حداقل یكی از منابع خوب اسید …

    چگونه پسردار شوید

    حتما از حدود 6-5 ماه قبل از بارداری اصول تغذیه ای  را رعایت فرمائید.

    جنــین
    پســــــر  بــــالا
    بــــودن نســبت ســــدیــم و پتــاســـیــم   و   کم بودن کلسیم و منیزیوم

    مقدار مصرف روزانه سدیم معادل ۵/۰ گرم است که رژیم های غذایی معمولا تا ۴ برابر این مقدار را به بدن می رسانند

    استفاده از میوه‌های شیرین محتوی گلوکز در روزهای تخمک
    گزاری، محیط را برای جلب اسپرماتوزوئید y مناسب تر می کند. زیرا بالارفتن مقدار گلوکز )قند) در
    ترشحات دهانه رحم به جذب اسپرم پسر  y 
     کمک می کند و از آنجا که اسپرم پسر
    از قدرت تحرک بیشتری برخوردار است. مناسب بودن ترشحات دهانه رحم بیشتر به نفع
    اسپرم پسر است.

    قوی بودن اسپرم مرد در پسر دار شدن مهم است. همچنین تعداد اسپرم، بنابراین اگر
    به شدت تمایل به داشتن پسر دارید قبل از بارداری یک آزمایش اسپرم انجام دهید.

    خانمها بایستی از 3-2 ماه (2 پریود قبل از تاریخ پیش بینی حاملگی) قبل از
    بارداری اقدام به افزایش مصرف غذاهای با پتاسیم و سدیم بالا کنند.

     خیارشور/پنیرشور/تره و
    اسفناج/زردآلو/ موز/ خرما/ طالبی/ پرتقال/ چغندر/ هلو/ زیتون / جوانه ها/ غلات صبحانه/برشتوک/کنجد/ نان گندم سفید مثل بربری و باگت/ عسل/ نوشابه / آب نبات
    / بیسکوئیت/ مصرف ویتامین 
    آ  که البته در جگر وجود دارد/فلفل سیاه/نمک
    طعام/کشمش/قیصی/مرکبات/ چغندر قرمز (لبو)/توت فرنگی و تمشک/ انجیر/ همه حبوباتبه جز عدس/ ذرت/
    نارنگی/ خربزه/مغزها به صورت نمکی و پسته / گیلاس/
    چیپس و پفک/ مربا/ فندق/ نارگیل/ حلوا/باقالیبا نمک/ حلوا شکری/ارده/
    سینه مرغ/کنسرو ماهی/
    بادمجان/ تخم افتابگردان/ تخم کدو/
    جوانه هازعفران / حبوبات/ هل/ ذرت/ دانه های روغنی/ کره/ کنگر فرنگی/ سیب زمینی پخته/ وغذاهای
    نمکی را افزایش دهید. در غذاهای دریایی، جگر گوساله و کنسروها میزان نمک بیشتر از
    بقیه غذاهاست. مادرانی که قبل از بارداری صبحانه مفصل تر و غنی از غلات استفاده می کنند و
    رژیم پرکالری دارند احتمال پسر بودن نوزادشان بیشتر است.

     

    دقت دقت این رژیم باید قبل از بارداری انجام شود
    و بعد از بارداری باید این رژیم تغییر کند.

     

    خانمها بایستی مصرف غذاهایی که در رژیم دخترزایی است را به حداقل کاهش دهند.
    (این رژیم نباید بیشتر از 6 ماه ادامه یابد )

    مصرف روزانه یک قرص اسید فولیک و ویتامین C توسط آقایان و ترک سیگار
    (در صورت اعتیاد به سیگار) از 3 ماه قبل از بارداری

    برای پسر دار شدن محیط واژن در حين لقاح بایستی قلیائی باشدبنابراين اولا زمان
    مقاربت باید روز تخمک گذاری انجام گردد دخول بایستی عمیق باشد و خانم به ارگاسم
    برسد همچنین خانمها قبل از لقاح از محلول جوش شیرین رقیق شده …

    

    جگر سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است

     

     یکی از سوالاتی که برای بسیاری از خانمها در دوره بارداری پیش می‌آید این است که خوردن جگر در طول بارداری به نفع آنهاست یا به ضررشان. از آنجا که جگر خونساز است ممکن است برای بسیاری از خانم‌های باردار این تصور پیش بیاید که مصرف آن می‌تواند سطح اسید فولیک و آهن خون را افزایش دهد اما واقعیت این است که خوردن جگر در این دوران چندان مناسب نیست.جگر ویتامین A زیادی داردبا اینکه جگر سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است اما به دلیل بالا بودن سطح ویتامین رتینول  در آن میتواند به جنین آسیب وارد کند. علاوه بر جگر محصولاتی که از جگر گوشت و مرغ و مغز تهیه شده، هم همین خاصیت را دارد. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد جگر پخته شده سطح پایینی از رتینول دارد  و بنابراین مصرف خوراکیهایی مانند جگر سرخ شده و بو داده هم در این دوران مناسب نیست.مکمل ویتامین A را با احتیاط مصرف کنیدعلاوه بر این که در خوردن جگر باید احتیاط کنید بهتر است حواستان به مکملهای ویتامینی که مصرف می‌کنید هم باشد تا سطح ویتامین A آن بیش از حد مجاز نباشد. بهترین کار این است که پیش از  مصرف هرگونه مکملی با پزشک مشورت کنید. به یاد داشته باشید این اقدام احتیاطی را درباره مکمل‌های روغن مایع هم داشته باشید چون روغن ماهی یا از بدن ماهی تهیه شده یا از کبد ماهی و حتما میدانید که نباید از مکملهایی که از کبد ماهی تهیه شده استفاده کنید چون روغن کبد ماهی غلظت بسیار بالایی از رتینول را دارد.

    جگر سفید و بارداری

     

    خوردن جگر در دوران بارداری چندان مناسب نیست

    ویتامین A را از کجا تامین کنیدشما نیاز به مقدار لازم و کافی ویتامین A در طول بارداری دارید چون این ویتامین برای پوست، چشم، و سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. ویتامین A به دو شکل وجود دارد:•    رتینولی که در غذاهای حیوانی یافت میشود.•    بتاکاروتنی که در میوه ها و سبزیهای وجود دارد.شکل بتاکاروتنی ویتامین A در دوران باردای کاملا بی خطر است و شما با خیال راحت میتوانید بسیاری از میوه‌ها و سبزیهایی را که حاوی ویتامین A هستند، مصرف کنید و از این بابت نگرانی نداشته باشید. نکته مهم اینجاست که شما میتوانید ویتامین A لازم بدنتان را از رتینول و بتاکاروتن هر دو به دست آورید به شرط آنکه در سطوح ایمن و اندازه مناسب از آن استفاده کنید.غذاهای زیر اگر به مقدار مناسب مصرف شوند خطری برای مادر و جنین به همراه ندارد:•    محصولات لبنی•    تخم مرغ•    انواع گوشت به جز جگر•    ماهی های روغنی•    سبزیهایی مانند هویج، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، کدو تنبلخطرات ویتامین A بیش از حدبرخی مطالعات نشان داده است سطح بالای ویتامین A میتواند منجر به نقص جنین شود. بهترین اندازه استفاده از ویتامین A برای یک خانم باردار روزانه  ۲۵۶۵ واحد بین المللی است. در تحقیقی که انجام شد مشخص شد زنانی که در طول دو ماهه اول بارداری بیش از ۱۰ هزار واحد بین المللی ویتامین A مصرف کردند دوبرابر بیشتر در معض خطر نقص جنینی قرار داشتند. از سوی دیگر مشخص نیست مصرف کم این ویتامین میتواند با نقص جنینی مرتبط باشد یا نه!نکته مهمبهتر است بدانید که مصرف ۸۵ گرم جگر گوشت حاوی ۲۷ هزار واحد بین المللی ویتامین A است و همین مقدار جگر مرغ نیز ۱۲ هزار واحد بین المللی ویتامین A دارد. اگر مکمل مصرف میکنید نباید محتوای ویتامین A در آن بیش  از ۵ هزار واحد بین المللی باشد.  منبع:niniban.com

    بارداری و زایمان راحت با…

    سوالات پیش از ازدواج به تفکیک جلسه

    تشخیص و درمان اختلالات جنسی

    ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی

    آشپزی بدون دغدغه کثیفی گاز

    رسیدن به اوج لذت جنسی با این محصولات

    هوشمند سرمایه گذاری کنید

    ارسال فوری و محرمانه انواع کاندوم

    تردید و دو دلی قبل از ازدواج

    دریافت سود روز شمار بدون ریسک

    چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی

    مشاوره تلفنی طلاق

    سینما رو به خونت بیار!

    موهات می تونه ساعت ها مثل حالت اول بمونه

    واسه همه چی جا هست!

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    دانشنامه فرزند:
    سوالی که در ادامه مطالعه می‌فرمایید توسط یکی از مخاطبان ارسال
    شده است. شما نیز می‌توانید با ارسال سوالات خود به سامانه مشاوره
    دکترهمراه با کارشناسان سامانه مشورت کنید.
    کارشناسان سامانه مشاوره دکترهمراه در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات
    شما عزیزان هستند.
    برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال سوال کافیت به صفحه
    «ارسال سوال»
    در سامانه مراجعه نمایید.

    میخواستم بپرسم من در ماه اول بارداری هستم و خوراک جگر که شامل جگر سفید و جگر سیاه و دل و قلوه بود خوردم و حالا فهمیدم جگر برای جنین ضرر داره و خیلی خیلی نگرانم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

    با یکبار خوردن مشکلی پیش نمی آید اما توصیه اکید بر این است که در کل طول بارداری مصرف نشود. زیرا هم ویتامین آ زیاد و هم آنتی بیوتیک دارد.

    مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
    «بایدها و نبایدها»
    واقع در بخش
    «بارداری»
    می‌باشد.

    در ادامه مطالعه
    تعدادی از مطالب
    مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

    همچنین شما می توانید با عضویت در

    کانال تلگرام دانشنامه فرزند

    هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.

    جگر سفید و بارداری

    هشدار جدی:
    پاسخ‌های ارسالی توسط کارشناسان، تنها جنبه اطلاع‌رسانی و آموزشی
    داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. اگر شما هر گونه نگرانی
    در مورد سلامتی خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با
    یک پزشک حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. در
    عموم موارد، تشخیص صحیح پزشکی تنها توسط معاینه حضوری و دقیق و انجام
    آزمایش‌های مورد نیاز امکان‌پذیر است.

    در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

    کپی‌رایت © دانشنامه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
    این دانشنامه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
    پدید آورندگان می‌باشد. دانشنامه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
    به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
    گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشنامه شامل کلیه اطلاعات مورد
    نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
    طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
    خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
    حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
    از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
    از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
    سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
    قوانین و مقررات
    می باشد.

    استفاده از مطالب و محتوای دانشنامه فرزند در دیگر سایت‌ها و
    رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
    استفاده از مطالب دانشنامه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
    موافقت‌نامه کتبی مجاز می‌باشد.
    کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشنامه فرزند تحت مجوز
    Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 در دسترس است.

    All contents copyright ©
    Farzand Encyclopedia.
    2010-2020 All rights reserved.

    This Internet site provides information of a general nature and is designed
    for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
    or the health of your child, you should always consult with a physician or other
    healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
    Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
    Terms of Use.
    This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0
    International License.

    Click here

    to view a copy of this license.

    For contact us, send email to info[a]farzand.net

    در طب سنتی، خواص و مزاج شش (جگر سفید) این گونه بیان شده است که :

    شش بره و بزغاله از سایر انواع ریه بهتر است و برای بیماران تب‌دار خوردن آن جایز است و همچنین برای بیمارانی که از خوردن گوشت ممنوع می‌باشند و هوسخوردن گوشت دارند، اجازه داده می‌شود که آن را به صورت کباب و از قسمت‌های اطراف و بی‌رگ و ریشه آن مصرف کنند.

    جگر سفید برای افراد سرد و تر مضر و مصرف زیاد آن شامل عوارض زیر است:

    دارچین، شکر سرخ یا سفید مصلح ضرر و بهبود دهنده خواص و مزاج شش هستند.

     

    جگر سفید و بارداری

    برای آگاهی از خواص و مزاج غذاها می توانید به قسمت لیست مزاج غذا ها مراجعه نمایید. در لیست مذکور مزاج تمام غذاها ذکر شده و می‌توانید با مراجعه به آن و البته شناختن مزاج خود، غذاهای مناسب با مزاجتان را انتخاب کنید.

    مشاوره طبایع

    همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند…

    آکادمی طبایع

    برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید…

    اپلیکیشن طبایع

    برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید…

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    | طبایع مرجع طب سنتی ایران © 1399 – تمامی حقوق محفوظ است. |

    9 غذای ممنوعه در بارداری

    زنان باردار می ‌توانند از خوردن خیلی از غذاها لذت ببرند اما برخی غذاها باید در این دوران با احتیاط مصرف شوند یا از خوردن‌ آن ها پرهیز شود.

    جگر و سایر امعاء و احشاء گوسفند و گاو

    اگر چه جگر و مواد تهیه شده از احشاء حیوانات، دارای آهن و فولات هستند این مواد همچنین حاوی غلظت زیادی از ویتامین A هستند. هر 100 گرم از این مواد حاوی 13 هزار تا 40 هزار واحد بین المللی ویتامین A است که بیش از 15 برابر نیاز زن باردار است.

    مصرف مقادیر زیاد ویتامین A برای جنین در حال رشد در سه ماهه ی اول بارداری مُضر است. در نتیجه همه زنان باردار و زنانی که در حال برنامه ‌ریزی برای بارداری هستند باید از مصرف این غذاها یا غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A هستند مثل جگر، روغن‌ هایی که از کبد حیوانات تهیه می ‌شود و سایر امعاء و احشاء حیوانات پرهیز کنند.

    جگر سفید و بارداری

    البته لازم نیست که از سایر غذاها که دارای ویتامین A است خودداری کرد مثل شیر، پنیر، ماهی چرب، تخم‌ مرغ و غذاهایی با بتاکاروتن مثل هویج، میوه‌ های قرمز و نارنجی و سبزیجات و سبزیجات برگ ‌سبز.

    مغز حیوانات

    از همه ی انواع مغزهای حیوانات در دوران بارداری باید پرهیز شود چرا که این مواد ممکن است حاوی باکتری‌ های مُضری چون لیستریا باشد که عامل ابتلا به بیماری لیستریوز است.

    اگر چه لیستریوز تنها دارای علامتی شبیه به آنفلوآنزا در مادر می ‌شود، این بیماری می ‌تواند به شدت جنین در حال رشد را تحت تاثیر قرار داده و سبب سقط، مرده‌ زایی یا بیماری ‌های شدید در نوزاد متولد شده، شود.

    تخم‌ مرغ خام یا عسلی

    تخم ‌مرغ کاملا نپخته(عسلی) یا خام یا غذاهایی که حاوی تخم‌ مرغ نپخته هستند مثل سُس مایونز خانگی و بستنی ‌های غیر پاستوریزه نباید در دوران بارداری مصرف شود چرا که ممکن است حاوی باکتری سامونلا باشد که می ‌تواند سبب مسمومیت غذایی شود.

    غذاهای نپخته یا سرد

    بسیار مهم است که مطمئن شوید غذاها کاملا پخته ‌اند و سپس مصرف شوند، غذاهای سرد باید مجددا کاملا گرم شوند طوری که بخار از آن ها خارج شود.

    گوشت و مرغ خام

    توکسوپلاسموزیس بیماری نادری است که توسط نوعی انگل که در گوشت خام وجود دارد ایجاد می‌ شود. این می‌ تواند برای جنین مُضر باشد و در بسیاری مواقع سبب نابینایی و مشکلات ذهنی و عقب ‌افتادگی در جنین شود.

    بنابراین زنان باردار باید از خوردن گوشت خام و نپخته پرهیز کنند.

    توکسوپلاسموز ممکن است همچنین در مدفوع گربه نیز وجود داشته باشد بنابراین به زنان بارداری که از حیوانات نگهداری می ‌کنند توصیه می ‌شود که هنگام خالی کردن مدفوع گربه حتما دست ‌کش بپوشند.

    پختن خوب و کامل گوشت و مرغ می ‌تواند خطر سالمونلا را نیز کاهش دهد.

    بادام ‌زمینی

    اگر در یک خانواده اعم از مادر کودک، پدر یا خواهر و برادر سابقه ی حساسیت به بادام ‌زمینی دارند یا تاریخچه تب یونجه، آسم، اگزما یا سایر آلرژی ‌ها را دارند، برای کاهش خطر استعداد کودک در حال رشد به حساسیت به بادام ‌زمینی بهتر است مادر از مصرف بادام‌ زمینی و محصولات حاوی بادام‌ زمینی در دوران بارداری و شیردهی پرهیز کند.

    شیر غیر پاستوریزه

    مادر باردار باید از خوردن همه شیرهای غیر پاستوریزه اعم از شیر گاو، بُز و شیر شتر خودداری کند، شیر بُز هم می ‌تواند عاملی برای افزایش خطر توکسوپلاسموز باشد.

    الکل

    احتیاجی به ذکر این مورد نیست که مادر باردار باید به طور کامل از مصرف الکل در دوران بارداری بپرهیزد، مخصوصا در اوایل بارداری.

    کافئین

    اگر چه لازم نیست به طور کلی از مواد غذایی حاوی کافئین خودداری کرد اما به زنان باردار توصیه می ‌شود مصرف کافئین در آن ها بیشتر از 300 میلی ‌گرم در روز نباشد.

    مصرف کافئین به میزان زیاد سبب کاهش وزن نوزاد و گاهی سقط می ‌شود.

    منبع:webmd

     

    اگر می خواهید با کارشناسان تغذیه ی سایت درباره رژیم های غذایی مشورت کنید، اینجا را کلیک کنید.

    جگر سفید و بارداری

    اگر می خواهید با پزشکان سایت مشورت کنید، اینجا را کلیک کنید.

    برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا را کلیک کنید. 

     

    تغذیه سالم در دوران بارداری (1) و (2)

    مادران باردار این ها را نخورند!

    هرم غذایی در دوران بارداری

    نکاتی درباره تغذیه بارداری

    نکاتی برای بارداری سالم

    در بارداری هله هوله نخورید

    نقش تغذیه در کاهش عوارض دوران بارداری

  • مدل گوشواره طلا سفید آویز
  • انتظارات جنین از مادر باردار

    مصرف مولتی ویتامین در بارداری ضروری است

    دانستنی های مفید در بارداری

    تغذیه دوران بارداری(1) و (2)

    خانم های باردار مراقب سرخجه باشند

     

    جگر سفید و بارداری
    جگر سفید و بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *