سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران
حلوا یکی از دسرهای سنتی خوشمزه ایرانی است که تنوع زیادی دارد. با طرز تهیه حلوا با شیره که به جای شکر در آن از شیره استفاده میشود، آشنا شوید.با دلگرم همراه شوید.
برای تهیه حلوا با شیره هم از شیره انگور و هم از شیره خرما میتوان استفاده کرد.
شیره انگور کمی ترش است پس در صورت تمایل میتوانید مقداری شکر به مواد اضافه کنید در غیر این صورت یک حلوای خوشمزه ترش و شیرین خواهید داشت.
شیره خرما کاملاً شیرین است و به افزودنی نیاز ندارد.
تهیه دسر با شیره انگور
بسیاری از افراد برای لذیذتر شدن حلوا با شیره، مقداری گردو و شیر نیز اضافه میکنند که این مورد کاملاً سلیقهای است.
در صورتی که بخواهید حلوای سفتتری داشته باشید که بتوان آن را در قالب ریخته و یا با قیف و ماسوره شکل داد، میتوانید ۲/۳ شیرهای که باید به حلوا اضافه شود را شیره انگور ریخته و مابقی را شکر بریزید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی
© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.
طالع بینی چینی از ابتدا تا کنون ، انسان از آغاز پیدایش با روح کنجکاو خود همواره در پی یافتن پاسخهائی برای سوالات بیشمار خود بوده است: جهان هستی چگونه شکل گرفت؟ خورشید و ستارگان چگونه پدید آمدهاند؟ زندگی چیست؟ آیا سرنوشت هر انسان از قبل مشخص شده است؟ و هزاران سوال دیگر.
در آغاز او برای هر واقعه و پدیده، خدائی قائل بود. یعنی تصور میکرد اگر سیل میآید یا طوفان رخ میدهد خدایان خشمگین شدهاند. طالع بینی اولیه نیز بر اساس ستارگان آسمان بر سرنوشت بشر و دیگر جانداران و حتی گیاهان پا گرفت. طالع بینان نخستین همه پیکرههای آسمانی را صاحب عقل و شعور میدانستند و آنان را خدایانی تصور میکردند که تمام حرکات و پدیدههای زمینی را تحت کنترل دارند و آنها را مسئول هر واقعه خوب یا بد در روی کره زمین میپنداشتند.
در حقیقت طالع بینی در ابتدا با خرافات و موهومات و سحر و جادو آغشته بود ولی بعدها راه خود را جدا کرد و حتی در دورهای از تاریخ در برخی دانشگاهها تدریس میشد. طالع بینان چینی نیز با توجه به فرهنگ غنی و سابقه تمدن طولانی خود در این علم پیشرفتهای به سزائی داشتهاند.
مرجع: کتاب دایرهٔ المعارف طالع بینی، مؤلف: میشل استار. این کتاب کاملترین مرجع برای طالع بینی است، اگر علاقهمند به طالع بینی و انواع فال میباشید، به شما توصیه میکنیم یک جلد برای خود تهیه کنید. با این توضیح که ترجمه فارسی آن نیز با جلدهائی عالی و با رنگهای مختلف موجود است.
تهیه دسر با شیره انگور
۱۲۷۹ – ۱۲۹۱ – ۱۳۰۳ – ۱۳۱۵ – ۱۳۲۷ – ۱۳۳۹ – ۱۳۵۱ – ۱۳۶۳ – ۱۳۷۵ – ۱۳۸۷- ۱۳۹۹
موش زیر نفوذ حالات جاذبه و تجاوز به دنیا آمده است. در نظر اول آرام و متعادل و شوخ جلوه میکند ولی مواظب باشید در زیر این چهره آرام و صبور یک روحیه مهاجم و ناآرام قرار گرفته است برای مدتی با موشی همخانه و یا همسفر شوید و آنوقت کاملاً به روحیه ناآرام و مضطرب و انفجارات روحی بیموقع او پی خواهید برد. او از ایجاد سر و صدا لذت خواهد برد. خیالبافیهای موش که اغلب در زمینه نابودکردن و خرابکردن است گاهی منجر به سازندگی و خلق میشود از نظر عشقی و عاطفی موش عاشق میمون میشود ولی از اسب باید حذر کند و از گربه هم طبیعتاً به همان دلایل معلوم جانورشناسی باید دوری کند.
۱۲۸۰ – ۱۲۹۲ – ۱۳۰۴ – ۱۳۱۶ – ۱۳۲۸ – ۱۳۴۰ – ۱۳۵۲ – ۱۳۶۴ – ۱۳۷۶ – ۱۳۸۸ – ۱۴۰۰
آرام وصبور کمرو و کند و دقیق و صاحب روش متعادل و بیاهمیت نسبت به خود گاو هوشیاریهای طبیعیش را پشت یک چهرهی خانگیاش پنهان میکند او اهل تفکر است و بههمین دلیل شاید تنهائی را دوست میدارد و میتواند هدفی را تا سر حد تعصب تعقیب کند . میهنپرستی افراطی دارد متأسفانه برای گاو عشق چیزی جز یک معمای قابلقبول نیست میتواند با خروس ازدواج موفقیتآمیزی داشته باشد همچنین با موشها نیز و مار و میمون هم میتوانند در کنار گاو زندگی توأم با آرامشی داشته باشند ولی از ببر و بز باید ترسید.
۱۲۸۱ – ۱۲۹۳ – ۱۳۱۵ – ۱۳۱۷ – ۱۳۲۹ – ۱۳۴۱ – ۱۳۵۳ – ۱۳۶۵ – ۱۳۷۷ – ۱۳۸۹ – ۱۴۰۱
ببر یک عیبجوی یاغی است و همیشه در حال طغیان بر ضد قدرتهای مستقر است او همیشه میخواهد رهبر باشد اما بدبختانه همچنانکه برای بیشتر رهبرها پیش میآید اغلب آن شایستگی را که منجر به جلب اعتماد دیگران میشود فاقد است میمون چه در کار و چه در عشق ببر را دست خواهد انداخت و و باید از مار دوری کند گاو و گربه نیز با ببر سازگار نیستند ولی با سگ و اژدها و اسب میتواند رابطهی خوبی داشته باشد.
۱۲۸۲ – ۱۲۹۴ – ۱۳۰۶ – ۱۳۱۸ – ۱۳۳۰ – ۱۳۴۲ – ۱۳۵۴ – ۱۳۶۶ – ۱۳۷۸ – ۱۳۹۰ – ۱۴۰۲
خوشحال و با استعداد، خوب، بااحتیاط، لطیف، ملاحظهکار، عاشق جمع، اهل غیبتکردن، بدگوئی. جاهطلبی دارند اما نه خیلی زیاد به حد زیادی پرهیزکارند و رفقای خوبی هستند گربه عاشق جمع است خیلی زود به گریه میافتد گربه با بز و سگ درستکردار و خوک کنار میآید اما از موش باید مثل طاعون بپرهیزد و با ببر نیز چون از همان نژاد است به خوبی از حیلههایش با خبر است و در نتیجه از در گیری با او دوری میکند.
۱۲۸۳ – ۱۲۹۵ – ۱۳۰۷ – ۱۳۱۹ – ۱۳۳۱ – ۱۳۴۳ – ۱۳۵۵ – ۱۳۶۷ – ۱۳۷۹ – ۱۳۹۱ – ۱۴۰۳
زود گول میخورد و کمالگرا مغرور و باهوش محکم بااراده بخشنده دل به کسی نمیبندد تنها خیرهکننده و اغلب دچار بدترین وضعیتها میشود این شهامت را دارد که اشتباهسش را بپذیرد معمولاً دیر ازدواج میکند و اما با موش عاشق پیشه و مار وخروسی مغرور ارتباط خوبی دارد از بین تمام علامتها تنها میمون قادر است که اژدها را فریب دهد ارتباط اژدها و ببر به ندرت میتواند آرام باشد و نیز باید از سگ بپرهیزد.
۱۲۸۴ – ۱۲۹۶ – ۱۳۰۸ – ۱۳۲۰ – ۱۳۳۲ – ۱۳۴۴ – ۱۳۵۶ – ۱۳۶۸ – ۱۳۸۰ – ۱۳۹۲- ۱۴۰۴
جذاب، احساسات، شوخ، زیبا، روشنفکر، فیلسوف، دقیق، حسابگر، اهل خطر کردن نیست، سختگیر، زنان متولد این ماه معمولاً زیبا هستند. مار وقتش را بیهوده تلف نمیکند و کمتر عمرش را با پرگوئی و بیهودهگوئی از دست میدهد و به احساس و درک اولیهاش در موارد مختلف ایمان دارد و چون در شناسائی محیط و مردم اشتباه نمیکند اغلب قدم صحیح برمیدارد. حس ششم او همان قدر قوی است که پنج حس دیگر او قوی میباشد در مورد امور مالی مار اقبال بلند دارد به سرعت تصمیم میگیرد و در راه رسیدن به هدفش آسمان را به زمین میآورد و اجازه نمیدهد هیچ مانعی در سر راهش قرار گیرد کمککردن به مردم را بزرگترین کارها میداند و در امور عشقی با ببر قادر به انجام هیچ کاری نمیباشد.
۱۲۸۵ – ۱۲۹۷ – ۱۳۰۹ – ۱۳۲۱ – ۱۳۳۳ – ۱۳۴۵ – ۱۳۵۷ – ۱۳۶۹ – ۱۳۸۱- ۱۳۹۳ – ۱۴۰۵
اسب همیشه فوقالعاده به نظر میرسد عاشق مکانهای عمومی، ورزشکار، شوخ، نکتهسنج، زرنگ، ناآرام، خودخواه، خوددوست، اقتصاددان، به خاطر عشق از همه چیز میگذرد. خونگرم هیجانی و ناآرام است. اسب با بز و سگ و ببر میتواند زندگی خوبی داشته باشد ولی با موش هرگز.
۱۲۸۶ – ۱۲۹۸ – ۱۳۱۰ – ۱۳۲۲ – ۱۳۳۴ – ۱۳۴۶ – ۱۳۵۸ – ۱۳۷۰ – ۱۳۸۲ – ۱۳۹۴ – ۱۴۰۶
شیک پوش، جذاب، هنرمند، خجالتی، مطبوع و دلپذیر، مذهبی، خوشقلب، دست و دلباز، آرامشطلب، عاشق گفتگوی هنری، بز، خیالباف کمتر از هر کسی به وقتشناسی اهمیت میدهد، او بدون نظر و قصد دوستانش را میرنجاند او میتواند صنعتگر و هنرمند خوبی باشد او میتواند در کنار گربه، خوک و اسب خوشبخت شود و هیچ موجود دیگری نمیتواند در کنار اسب مدت زیادی دوام بیاورد مخصوصاً سگ.
۱۲۸۷ – ۱۲۹۹ – ۱۳۱۱ – ۱۳۲۳ – ۱۳۳۵ – ۱۳۴۷ – ۱۳۵۹ – ۱۳۷۱ – ۱۳۸۳- ۱۳۹۵ – ۱۴۰۷
بدجنس، دلیر، با همت، شوخ طبع، حیلهگر، خودخواه، روشنفکر، بافرهنگ، سیاستمدار، زیرک و دانا، فرصت طلب. او در حقیقت موجودی خودمرکز بین است خلا قیت و اصالت افکار میمون به حدی زیاد است که به راحتی میتواند سختترین مشکلات را بدون ترس و واهمه حل کند او هوش سرشاری دارد او در کنار موش و اژدها خوشبخت میشود اما موش ببر را دست میاندازد.
۱۲۸۸ – ۱۳۰۰ – ۱۳۱۲ – ۱۳۲۴ – ۱۳۳۶ – ۱۳۴۸ – ۱۳۶۰ – ۱۳۷۲ – ۱۳۸۴ – ۱۳۹۶ – ۱۴۰۸
مغرور لافزن از روی فکر حرف میزند، پرهیزکار، صریحالهجه، خوشلباس، بیپروا، رویائی، شجاع، فعال، جمع زنها را دوست دارد گاه برای دفاع از آنچه که میگوید حالت حمله پیدا میکند او با جرات و شجاع است. خروس با گاو و اژدها خوشبخت میشود ولی باید از گربه بپرهیزد.
۱۲۸۹ – ۱۳۰۱ – ۱۳۱۳ – ۱۳۲۵ – ۱۳۳۷ – ۱۳۴۹ – ۱۳۶۱ – ۱۳۷۳ – ۱۳۴۹ – ۱۳۶۱ – ۱۳۷۳ – ۱۳۸۵ – ۱۳۹۷ – ۱۴۰۹
خودخور و نگران، درونگرا، یک دنده، بدگمان، ترشرو، بدبین، ضد اجتماع، وفادار، صادق، درستکار، وظیفه شناس، از گناه دیگران رنج می برد. ظاهری ساده او همیشه اولین کسی است که علیه بیعدالتی داد سخن برمیآورد در عشق درستکار و ثابتقدم است سگ با اسب، ببر و گربه خوشبخت میشود ولی از بز و اژدها باید بپرهیزد.
۱۲۹۰ – ۱۳۰۲ – ۱۳۱۴ – ۱۳۲۶ – ۱۳۳۸ – ۱۳۵۰ – ۱۳۶۲ – ۱۳۷۴ – ۱۳۸۶ – ۱۳۹۸ – ۱۴۱۰
دلیر بلندهمت خودنما، دقیق، نسبت به گناه وسواسی به او اعتماد کنید. ساده، رازدار، گستاخ، بیطرف، یک رفیق فوقالعاده کمحرف مثل میمون، یک روشنفکر است. خوک باید از مار فرار کند مادیگرا، نفسپرست، عاشق میهمانی و تفریح، بز نیز از وجود خوک استفاده خواهد کرد به راحتی میتواند سراغ سگها برود هر چه روز تولدش به سال نو نزدیکتر باشد گرفتاریهایش بیشتر است.
اختصاصی سایت نیک صالحی
کیم کارداشیان و همسرش کانیه وست از روش رحم اجاره ای صاحب چهارمین فرزند خود شدند.
آشپزی و شیرینی پزی
شب های ماه رمضان سر سفره های افطاری غذاهای مختلف تهیه می شود . اما در میان تمامی این غذاها آش و حلیم جایگاه ویژه یا دارند. این روزها مغازه هایی که این غذاها را تهیه می کنند حسابی سرشان شلوغ است.
مد روز و زیور آلات
تهیه دسر با شیره انگور
حجاب امری ضروری و قانونی در کشور ماست. به خاطر همین خانم ها در اماکن عمومی و ادارات و مدارس و دانشگاه ها با حجاب اسلامی دیده می شوند. با این حال مهم ترین پوشش و حجاب برای خانم ها در کشور ما استفاده از مانتو است.
©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .
در آشپزی ۱۹ آذر ۱۳۹۵ ۰ 65,231 بازدید
باسلوق، سوغات و شیرینی سنتی ساوه، تهیه شده از مغز گردو و شیره انگور، حاصل دسترنج زنان روستایی این شهرستان است.
این شیرینی در کنار دیگر سوغات های شاخص ساوه همچون انار و طالبی خودنمایی کرده و مورد علاقه گردشگران و مسافران به این شهرستان است.
این محصول خوراکی از شیره انگور یا به اصطلاح محلی ‘دوشاب‘، مغز گردو، آرد و ادویه های مختلف تهیه می شود.
تهیه دسر با شیره انگور
باسلوق اصیل ساوه ای به دو شکل سرکلاغی و رشته ای تهیه می شود که ابتدا یک نخ مخصوص به طول ۳۰ تا ۶۰ سانتیمتری را با کمک سوزن از میان گردوها عبور داده به طوری که مغز گردوها یک شکل و اندازه باشد.
سپس شیره انگور باید با آب بخوبی هم خورده و به ندرت آرد را اضافه می کنند تا یک مخلوط یک دست مناسب حاصل شود سپس آن را بر روی شعله قرار می دهند.
این مخلوط حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باید روی شعله هم زده شود تا مایع خودش را گرفته و به شکل ماست در آید و بعد از آنکه مایع آماده شد، گردوهای نخ شده را داخل مایع فرو می برند به شکلی که مایع بخوبی روی گردوها را بپوشاند.
بعد از آن باید باسلوق ها را در آورده و دو طرف نخ آن را به جایی متصل کرد تا حدود یک هفته مانده و خشک شود و برای اینکه ماندگاری بیشتری داشته باشد باید به آن ها مقدار جزئی آرد گندم اضافه و در جای خنک نگهداری کرد.
این شیرینی دلپذیر را معمولا در اواخر پاییز و اوایل زمستان تهیه می کنند و از گذشته نیز نوعی شیرینی سنتی این منطقه بر سر سفره های عید نوروز بوده است.
این شیرینی به علت سنتی و سالم بودن مورد توجه میهمانان ساوه بوده و با توجه به استقبال زیاد علاقمندان، مقدار زیادی از باسلوق موجود در بازار تا عید به فروش می رسد.
باسلوق از سالیان متمادی در این شهرستان تهیه می شود و به دلیل استفاده از شیره انگور (دوشاب) به عنوان ماده اولیه و طبیعی این نوع شیرینی و عدم استفاده از شکر و قند مصنوعی دارای ارزش غذایی بالایی است.
مواد لازم
آرد سفید یک پیمانه
آب سرد دو پیمانه
شیره انگور (دوشاب) یک و نیم پیمانه
گردو خرد شده یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
آرد را در قابلمهای ریخته و آب را آرام به آن میافزاییم و با همزن دستی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود، سپس شیره را اضافه کرده و با همزن دستی زده تا با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت قرار داده و مدام هم میزنیم تا به جوش آید و به قوام برسد. گردو را روی سینی که کیسه فریزر کف آن کشیدهایم، ریخته و پخش میکنیم طوری که تمام سطح سینی با گردو پوشیده شود.کرم آماده شده را به آرامی روی گردوها ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و یک روز کنار میگذاریم. سپس مقداری از گردو دو نیم شده را روی آن چیده و توسط کیسه باسلوق را لوله میکنیم و میگذاریم تا یک روز دیگر بماند و کاملا خشک شود.
دو نوع شیرینی محلی یعنی سجوق و باسلوق مراغه که زبانزد خاص وعام میباشد. یکی از عمدهترین سوغاتیهای این منطقه به حساب میآید. باسلیق یا باسلوق از نشاسته ،آب، شکر، گلاب، گردو،کره و پودر نارگیل تهیه میشود. نشاسته را با آب مخلوط کرده و از صافی رد میکنند. و در یک دیگ کمی گرم میکنند ، سپس شکر و گلاب را اضافه میکنند تا به مرحلهی خمیر شدن برسد. در مرحلهی آخر که کمی مواد سفت شد کره رو اضافه کرده و چند دقیقه ای صبر میکنند تا مواد کمی خنک شود . سپس کف یک سینی به میزان دلخواه پودر نارگیل پاشیده خمیر را با وردنه صاف میکنند و لای آن گردو گذاشته از یک سمت گردوها را مثل رول میپیچند و بعد از تمام شدن یک ساعتی صبر کرده و بعد از چند ساعت به اندازههای دلخواه برش میزنند.
سجوق نیز از شیره انگور یا دوشاب، نشاسته، مغز بادام یا مغز هسته شیرین زردآلو و گلاب و هل تهیه میشود . در اواسط آذرماه تهیه سجوق در مراغه آغاز میشود. آنان که کارشان تهیه سجوق است مقدار کافی شیره انگور یا دوشاب، نشاسته، مغز بادام یا مغز هسته شیرین زردآلو و گلاب و هل تهیه مینمایند. برای تهیه سجوق، نشاسته را در شیره انگور مخلوط و آن را بر روی حرارت قرار میدهند. مقداری گلاب و هل به خاطر معطر شدن بدان اضافه میکنند. پس از به عمل آمدن از روی آتش و حرارت بر میدارند واستادان خبره آنها را گرد و گلوله ای میکنند و در قوطیهای یک و یا دو کیلویی قرار داده، در جای مناسبی میگذارند تا شکرک بزند و به رنگ سفید درآید. آن موقع عمل آمده است و درفصل زمستان در جاهای مخصوص نگهداری کرده، قبل از عید به بازار میآید و بیشتر سجوق مراغه به شهرها و استانهای دیگر صادر میگردد.
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
۱۵ اسفند ۱۳۹۷
۲۶ آذر ۱۳۹۷
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند * *
دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “5df8259ce143ec1fc591d10e33930f28” );document.getElementById(“56ab5ae517”).setAttribute( “id”, “comment” );
نام *
ایمیل *
وب سایت
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.
© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten
9