تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

دوره مقدماتی php
تاثیر روغن کنجد بر روی جنین
تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

مصرف دانه کنجد در دوران بارداری اگر باردار هستید، باید در انتخاب غذایی که می خورید بسیار دقت کنید. زیرا آنچه میخورید بر سلامتی شما و همچنین سلامتی فرزندتان تاثیرگذار است. هرچیزی که برای خوردن انتخاب می کنید، اول باید از سلامت آن اطمینان پیدا کنید. بنابراین مهم است که غذاهای سالم بخورید. چون حتی کوچکترین غذایی که می خورید روی کودک شما تاثیر خواهد داشت.

ممکن است در مورد غذاهایی که باید مصرف کنید یا از مصرف آن بپرهیزید، توصیه های زیادی از دوستان و آشنایتان بشنوید. ممکن است هیچ کدام از آنها به خواص کنجد اشاره نکرده باشند. آیا کنجد برای شما و کودکان مفید است یا مضر؟ برای فهمیدن این نکات ادامه مطلب را بخوانید.

این تصور که خوردن کنجد برای مصرف در دوران بارداری خطرناک است به مانند یک افسانه می ماند. در هند بسیاری از مردم عقیده دارند که کنجد یک ماده غذایی گرم است و باعث افزایش گرمای بدن خواهد شد. بدین ترتیب در باور هندی ها کنجد باعث از بین رفتن تعادل طبیعی بدن خواهد شد. برخی افراد عقیده دارند خوردن غذاهای گرمی مانند کنجد در دوران بارداری می تواند منحر به سقط جنین یا زایمان زودرس شود. با این جال هیچ مدرک علمی برای اثبات این موضوع وجود ندارد. دانه های کنجد سرشار از مواد مغذی ضروری مانند آهن، پروتئین، فیبر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است که هم برای مادر و هم برای کودک بسیار مفید است. اما بیشتر پزشکان عقیده دارند که زنان باردار باید از مصرف کنجد در سه ماه اول بارداری خودداری کنند، چون این امر باعث به وجود آمدن تهوع و تشدید آن خواهد شد.

چرا روغن آفتابگردان یک روغن دارویی محسوب می‌شود؟

روغن کنجد چه خواص و فایده‌ای دارد؟

تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

دوره مقدماتی php

فواید تغذیه‌ای و موارد استفاده از روغن انگور

فواید دانه های کنجد در بارداری دانه کنجد در بسیاری از مناطق جهان به عنوان یک غذای عالی محسوب می شود. کنجد می تواند بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز خانم های باردار و نوزادان شان را فراهم کند. برخی از فواید خوردن دانه های کنجد در دوران بارداری به شرح زیر است:

دانه های کنجد پکیج کاملی از مواد مغذی مانند آهن، کلسیم و ویتامین ها است که همگی برای رشد جنین ضروری است. دانه های کنجد منبع عالی پروتئین و اسید های آمینه است که برای رشد جنین مورد نیاز است. دانه های کنجد منبع غنی از فیبر است که به هضم غذا در دوران بارداری کمک می کند. یبوست یک مشکل شایع در دوران بارداری است. اگر مشکل یبوست یا سایر مشکلات مرتبط با دستگاه گوارش دارید، می توانید کنجد بخورید تا مشکلاتتان بهبود یابد. دانه های کنجد حاوی اسید اولئیک است که می تواند سطح کلسترول بد بدن شما یا LDL را پایین بیاورد. همچنین دانه های کنجد موجب بالا رفتن کلسترول خوب یا HDL خواهد شد. بنابراین چربی موجود در کنجد بسیار مفید است. دانه های کنجد حاوی ویتامین سی است که می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و شما را از انواع بیماری ها و میکروب ها مصون نگاه دارد. در دوران بارداری سیستم ایمنی بدن تضعیف خواهد شد بنابراین بدن مستعد ابتلا به عفونت ها و بیماری ها است. خوردن دانه های کنجد خطر ابتلا به عفونت را کاهش داده و از سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری خواهد کرد. دانه های کنجد حاوی کلسیم است که یک ماده مغذی مهم برای سلامتی دهان و دندان در دوران بارداری است. همچنین کنجد منبع عالی کلسیم است. با خوردن کنجد در دوران بارداری از دندان و استخوان های خود مراقبت کنید. همچنین کنجد برای رشد و سلامتی کودک شما نیز مفید است. دانه های کنجد حاوی اسید فولیک است و خوردن آن در دوران بارداری می تواند منجر به جلوگیری از نقص لوله های عصبی در نوزادان شود. دانه های کنجد سرشار از ویتامین های گروه بی مانند ریبوفلاوین، نیاسین و پیریدوکسین است که همگی برای رشد جنین ضروری است. همچنین باورهایی وجود دارد که مصرف کنجد موجب تقویت انرژی و کاهش استرس روحی و ضعف خواهد شد. دانه کنجد یک منبع غنی از آهن است که می توانید اطمینان حاصل کنید که جنین شما علاوه بر آهن از اکسیژن کافی نیز به واسطه کنجد بهره خواهد برد.

خطرات مصرف دانه های کنجد در دوران بارداری به طور کلی خوردن دانه های کنجد برای زنان باردار و فرزندانشان مضر نیست. با این حال این مسئله برای همه زنان یکسان نیست چرا که هر فردی نسبت به غذاها واکنش مخصوص به خود را دارد. اثرات دانه کنجد در زنان باردار می تواند متفاوت باشد. اگر بعد از مصرف کنجد حس ناراحتی در معده داشتید باید از خوردن آن خودداری کنید. اگر حالت تهوع پیدا کردید، صبر کنید تا حالت تهوع شما فروکش کند. بهتر از قبل از مصرف کنجد در رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.

آیا می توان در دوران بارداری غذای پخته شده با روغن کنجد مصرف کرد؟ خوردن مواد غذایی تهیه شده در روغن کنجد در دوران بارداری بی خطر است. این روغن می تواند نیازهای بدن شما به چربی سالم را در دوران بارداری برآورده کند. همچنین این روغن برای رشد مغز جنین شما بسیار مفید است. با این حال توصیه می شود قبل از خوردن هر غذایی که در روغن کنجد پخته شده با یک متخصص تغذیه و یا پزشک خود مشورت کنید.

گردآوری شده از سلام دکتر.

۱۰ چیزی که باور نمی‌کنید در بدن شما وجود دارد

۸ پیشرفت موفقیت‌آمیزی که ثابت می‌کند آینده همینجاست

اگر پشه‌ها نباشند چه بر سر کره زمین می‌آید؟

برعکس چرخیدن زمین چه تاثیری بر حیات روی آن دارد؟

چه می‌شود اگر دو خورشید در منظومه شمسی وجود داشته باشد؟

چرا ماه مرداد را اَمرداد می‌نویسند؟

۱۰ چیزی که باور نمی‌کنید در بدن شما وجود دارد

۷ وسیله زنانه‌ای که در ابتدا برای مردان ساخته شده بودند

۸ پیشرفت موفقیت‌آمیزی که ثابت می‌کند آینده همینجاست

دانلود رایگان انیمیشن کوتاه لوپ – Loop 2020

۵ سریال برتر تلویزیونی در دهه گذشته میلادی

خواص روغن کنجد برای پوست و نحوه استفاده از روغن کنجد

طرز تهیه نان روغنی با طعم پونه

روغن کنجد چه خواص و فایده‌ای دارد؟

فواید و ضررهای روغن کنجد برای کودکان و نوزادان

فواید تغذیه‌ای و موارد استفاده از روغن انگور

چرا روغن آفتابگردان یک روغن دارویی محسوب می‌شود؟

هرگونه انتشار و بازنشر مقالاتی که ویوین اولین انتشار دهنده‌ی آن است، آزاد بوده و با ارجاع به منبع توصیه می‌شود. درباره مطالبی که از منابع دیگر در مجله ویوین با ذکر منبع بازنشر شده‌اند، محدودیت‌های منبع اصلی معتبر خواهد بود.

سلام و ممنون از توجهتون

برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید

https://moshavere.niniban.com/

اکسیرطب – مرجع آموزشی طب سنتی و گیاهی | درمان بیماری های زنان | تحلیل و برسی دارو های گیاهی

[vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”pink” icon_fontawesome=”fa fa-exclamation-triangle”]

یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید انواع مواد غذایی و داروهای گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است و زنان باردار باید در استفاده از هرگونه ماده غذایی، داروی شیمیایی و حتی داروهای گیاهی با احتیاط کامل عمل نمایند، چرا که سلامت جنین ممکن است در خطر قرار بگیرد. زیاده‌روی و افراط در مصرف کنجد و روغن آن خطر سقط جنین را افزایش می دهند، به همین دلیل همان قدر که مصرف زیاد آن در ماه‌های نخست بارداری می‌تواند نامطلوب باشد، مصرف آن در ماه آخر بارداری و به ویژه یک هفته به زایمان می‌تواند به انجام زایمانی طبیعی و آسان کمک کند. به طور کلی لازم است زنان باردار در مصرف کنجد در بارداری اعتدال را رعایت کرده و با پزشک خود در این باره مشورت نمایند.

[/vc_message][vc_message style=”round” message_box_color=”vista_blue”]

جالب است بدانید که روغن زیتون هم برای دوران بارداری بسیار مفید است زیرا پوست جنین روشن میشود .

تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

روغن زیتون چون یکی از دوستانِ کبد هست اگر در دوران بارداری بخورید باعث میشود تا کبد کارش رو درست انجام بدهد و وقتی کبدِ مادر مشکلی نداشته باشد پوست و موی جنین هم بدونِ مشکل تشکیل میشه و رشدمیکند.

مصرف روغن کنجد در بارداری به دلیل داشتن انواع ویتامین‌ها، آهن و اسید فولیک مفید بوده، خوردن کنجد در بارداری بر افزایش ضریب هوشی جنین تاثیر دارد.

[/vc_message][vc_column_text]

مطالعات نشان داده که روغن کنجد در روند حافظه و يادگيري تاثير دارد. خوردن مقدار مناسب کنجد در دوران بارداری دارای فواید زیادی برای سلامتی اوست. اگر شما به کنجد حساسیت ندارید می توانید از فواید مصرف آن در بارداری بهره مند شوید.

در دیدگاه طب سنتی ایران، طبع کنجد گرم بوده و ماده‌ای بسیار مغذی محسوب می‌شود که خواص فوق‌العاده‌ای دارد. تامین کلسیم، اسید فولیک، آهن و روی در کنار درمان کم خونی، کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب، افزایش سوخت و ساز بدن، پیشگیری از پوکی استخوان و خواص ضد التهابی، کنجد را به یکی از اصلی ترین مواد غذایی در حفظ سلامتی بدن تبدیل نموده‌است.

در کنار مزایای کنجد و روغن کنجد برای سلامتی، تحقیقات نشان داده‌است که مادران باردار با مصرف کنجد، به خوبی می‌توانند انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها مورد نیاز جنین را در اختیار او قرار دهند. همینطور روغن کنجد به دلیل داشتن اسیدهای چرب تاثیر مثبتی بر تکامل دستگاه عصبی نوزادان دارد.

کنجد منبع غنی از کلسیم، پروتئین، آمینو اسید و ویتامین E، C و  B است. این ماده سرشار از مواد مغذی و املاح مورد نیاز بدن مادر باردار است.

دانه کنجد حاوی ترکیبی از اسیدهای چرب اشباع نشده، مواد معدنی، کربوهیدرات، پروتئین، و همینطور مقادیر زیادی ویتامین است. همانطور که می‌دانید ویتامین‌های گروه B نقش بسیار مهمی در تکامل جنین و ارتقای سلامت خانم‌های باردار دارند. همچنین مصرف فولیک اسید و ویتامین E نیز همواره توسط پزشکان در دوران بارداری توصیه می‌شود. دانه کنجد با دارا بودن این ویتامین‌ها عضوی مهم در سبد غذایی خانم‌های باردار است که به سلامت مادر و جنین کمک می‌کند.

علاوه بر این‌ها، یکی از مهم ترین موادی که در دوران بارداری باید تامین شود، کلسیم است. مصرف مناسب کلسیم در این دوره، روی ضریب هوشی جنین تاثیرگذار بوده و کمک شایانی به رشد مغزی او خواهد کرد. در سه ماهه آخر بارداری، سیستم عصبی جنین در حال تکامل است، درنتیجه میزان نیاز به کلسیم و ویتامین‌ها بیشتر می‌شود. ۳۰ گرم دانه کنجد در حدود ۲۵ درصد از کلسیم موردنیاز مادر را تامین می‌کند که این مقدار مساوی با مصرف یک سوم لیوان شیر است.

در عین حال، کنجد منبع فوق‌العاده‌ای برای تامین مس، منگنز، فسفر و منیزیم مادر و جنین محسوب می‌شود. در دوره بارداری، حجم خون تقریبا دو برابر شده و سلول‌های خونی جنین و جریان خون آن نیز شکل می‌گیرد. به همین دلیل یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که خانم‌های باردار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند کمبود آهن است. مصرف روزانه ۳۰ گرم کنجد، یک پنجم نیاز خانم‌ها به آهن را تامین خواهد کرد. در عین حال خواص آنتی اکسیدان موجود در دانه کنجد و روغن کنجد، سیستم ایمنی بدن مادر و جنین را تقویت می‌کند.

به خاطر داشته باشید که مصرف خودسرانه هرگونه داروی گیاهی یا شیمیایی در دوران بارداری می‌تواند اثرات بسیار نامناسبی داشته باشد. به همین دلیل به هیچ وجه حتی در مصرف مواد کاملا گیاهی نباید زیاده روی کنید. بهتر است همواره با پزشک خود در ارتباط بوده و در مورد میزان مصرف هر یک از داروها، مواد غذایی و یا مکمل‌ها با او مشورت کنید.

زیتون و روغن آن نقشی اساسی در رشد جنین در طول دوران بارداری ایفا می‌کند و کمبودش اثرات مضری بر رشد بچه خواهد داشت. مطالعات نشان داده رشد فرزندانی که مادرانشان در دوران حاملگی از زیتون و روغن زیتون استفاده کرده‌اند، از لحاظ قد، وزن، رفتار و واکنش‌های رفتاری، بهتر هستند. از خواص دیگر آن میتوان به :

 

 

 

استفاده از روغن زیتون برای علائم کششی در دوران بارداری واقعا کمک می کند. کشش عضلات لگن و رشد شکم باعث ایجاد علائم کششی در سه ماهه آخر می شود.

 

منابع: http://oghabhalva.com

https://www.momjunction.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

تیم تحقیقاتی اکسیرطب با تلاش برای جمع آوری مطالب موثق از کتب معروف طب سنتی و ترجمه منابع خارجی، مقالات ارزشمندی را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد.

جلوگیری و درمان زردی نوزاد با طب سنتی (مادران حتما بخوانید)

درمان کهیر باداری با بهترین و ساده ترین روش های طب سنتی

سزارین بهتر است یا زایمان طبیعی از دیدگاه طب سنتی ایران

روش های زیبا شدن فرزند در دوران بارداری به صورت طبیعی

تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

محبوب ترین مقالات

ویدئویی از سه گیاهی که فواید تمام نشدنی دارند 😲

نکات بسیار مهم حجامت و اصول انجام آن (قسمت دوم)

مناسب ترین برنامه غذایی برای سلامت بدن

  • سیستم نوبت دهی بیمارستان سیدالشهدا اصفهان
  • گوجه فرنگی مفید است یا مضّر؟

    جلوگیری و درمان زردی نوزاد با طب سنتی (مادران حتما بخوانید)

    درمان کهیر باداری با بهترین و ساده ترین روش های طب سنتی

    سزارین بهتر است یا زایمان طبیعی از دیدگاه طب سنتی ایران

    روش های زیبا شدن فرزند در دوران بارداری به صورت طبیعی

    سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

    بازیابی پسورد

    پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

    در دیدگاه طب سنتی ایران، طبع کنجد گرم بوده و ماده‌ای بسیار مغذی محسوب می‌شود که خواص فوق‌العاده‌ای دارد. تامین کلسیم، اسید فولیک، آهن و روی در کنار درمان کم خونی، کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب، افزایش سوخت و ساز بدن، پیشگیری از پوکی استخوان و خواص ضد التهابی، کنجد را به یکی از اصلی ترین مواد غذایی در حفظ سلامتی بدن تبدیل نموده‌است.

    علاوه بر آن، روغن کنجد نیز خواص بی‌شماری دارد. چربی‌های اشباع نشده نقش بسیار موثری در سلامت قلب و کنترل کلسترول دارند، درحالیکه چربی‌های اشباع شده، کاملا بر خلاف آن عمل می‌کنند. برخلاف بسیار از روغن‌ها، یک چهارم فنجان روغن کنجد در حدود 14 گرم چربی اشباع نشده و تنها حدود 2.5 گرم چربی اشباع دارد.

    در کنار مزایای کنجد و روغن کنجد برای سلامتی، تحقیقات نشان داده‌است که مادران باردار با مصرف کنجد، به خوبی می‌توانند انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها مورد نیاز جنین را در اختیار او قرار دهند. همینطور روغن کنجد به دلیل داشتن اسیدهای چرب تاثیر مثبتی بر تکامل دستگاه عصبی نوزادان دارد.

    دانه کنجد حاوی ترکیبی از اسیدهای چرب اشباع نشده، مواد معدنی، کربوهیدرات، پروتئین، و همینطور مقادیر زیادی ویتامین است. همانطور که می‌دانید ویتامین‌های گروه B نقش بسیار مهمی در تکامل جنین و ارتقای سلامت خانم‌های باردار دارند. همچنین مصرف فولیک اسید و ویتامین E نیز همواره توسط پزشکان در دوران بارداری توصیه می‌شود. دانه کنجد با دارا بودن این ویتامین‌ها عضوی مهم در سبد غذایی خانم‌های باردار است که به سلامت مادر و جنین کمک می‌کند.

    علاوه بر این‌ها، یکی از مهم ترین موادی که در دوران بارداری باید تامین شود، کلسیم است. مصرف مناسب کلسیم در این دوره، روی ضریب هوشی جنین تاثیرگذار بوده و کمک شایانی به رشد مغزی او خواهد کرد. در سه ماهه آخر بارداری، سیستم عصبی جنین در حال تکامل است، درنتیجه میزان نیاز به کلسیم و ویتامین‌ها بیشتر می‌شود. 30 گرم دانه کنجد در حدود 25 درصد از کلسیم موردنیاز مادر را تامین می‌کند که این مقدار مساوی با مصرف یک سوم لیوان شیر است.

    تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

    در عین حال، کنجد منبع فوق‌العاده‌ای برای تامین مس، منگنز، فسفر و منیزیم مادر و جنین محسوب می‌شود.
    در دوره بارداری، حجم خون تقریبا دو برابر شده و سلول‌های خونی جنین و جریان خون آن نیز شکل می‌گیرد. به همین دلیل یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که خانم‌های باردار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند کمبود آهن است. مصرف روزانه 30 گرم کنجد، یک پنجم نیاز خانم‌ها به آهن را تامین خواهد کرد. در عین حال خواص آنتی اکسیدان موجود در دانه کنجد و روغن کنجد، سیستم ایمنی بدن مادر و جنین را تقویت می‌کند.

    به خاطر داشته باشید که مصرف خودسرانه هرگونه داروی گیاهی یا شیمیایی در دوران بارداری می‌تواند اثرات بسیار نامناسبی داشته باشد. به همین دلیل به هیچ وجه حتی در مصرف مواد کاملا گیاهی نباید زیاده روی کنید. بهتر است همواره با پزشک خود در ارتباط بوده و در مورد میزان مصرف هر یک از داروها، مواد غذایی و یا مکمل‌ها با او مشورت کنید.

    به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، برای داشتن یک نوزاد و بچه زیبا اضافه بر ژنتیک که در زیبایی نوزاد تاثیر دارد می توان از برخی مواد غذایی که تاثیر مثبت در زیبایی و قشنگی کودک دارد نیز در دوران بارداری استقاده کرد . و بعد از آن نیز نتیجه را که ان شاءالله یک فرزند زیبا و قشنگ می باشد را به احسن الخالقین سپرد. مواد غذایی مفید در دوران بارداری برای زیباترشدن جنین 1.شیر زعفرانی بسیاری از مادران باردار در طول بارداری از شیر زعفران استفاده میکنند که بهتر است مقدار زعفران آن زیاد نباشد، چون در مقادیر بالا باعث افزایش خطر سقط میشود. 2. شیره نارگیل اگر شما دیابت بارداری ندارید و یا حتی مستعد به ابتلا به آن هم نیستید، می توانید در برنامه غذایی خود از هسته نارگیل استفاده کنید. 3. مصرف روزانه شیر مادر باردار باید روزانه 2 تا 3 لیوان شیر مصرف کند، مخصوصا در سه ماهه اول بارداری نوشیدن شیر را فراموش نکنید که برای رشد جنین لازم و ضروری است. 4.مصرف تخم مرغ تخم مرغ نیز دارای پروتئین بالاست و بهتر است مادر باردار بصورت مرتب مخصوصا در سه ماهه دوم بارداری مصرف کند. 5. بادام و گردو مادر باردار بهتر است مرتب بادام و گردو خشک شده و یا تازه را در برنامه غذایی خود بگنجاند. 6. روغن زیتون بهتر است مادر باردار روغن مصرفی خود را با زیتون و دانه هسته انگور جایگرین کند. 7.پرتقال این میوه سرشار از ویتامین c است و برای تقویت و کلاژن سازی پوست جنین شما لازم است، پس در برنامه غذایی خود از این میوه استفاده کنید. 8. آناناس این میوه سرشار از آهن و ویتامین C می باشد و توصیه میشود آناناس تازه و یا آب آناناس را هفته ای یکبار مصرف کنید. مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه براینکه از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوازد دارد. خوردن گلابی توسط پدر ، سبب زیبایی فرزند می شود .در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده : ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد خوردن گلابی مایه قوت قلب ، پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه می شود . خوردن کندور توسط زن باردار باعث زیادی عقل بچه ، باهوش ، پاکدل ، دانا و شجاع شدن پسر و خشخو و نیکو شدن دختر می شود . خوردن آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است. سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین‌های D ، B2، A است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت. مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد. اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید. مصرف به خطر سقط جنین را کاهش داده، نوزاد را خوش آب و رنگ کرده و از ویار زنان باردار جلوگیری می‎نماید. خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد. خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است. شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت. کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنشان داشته باشند. چنانچه مادر هنگام آبستن ادویه‌های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد. اگر میخواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید. دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون- انار -روغن ماهی- کاسنی- کنگر- هویج- زرشک- شکر- نعناع.

    خوردن توت فرنگی و هلو نیز در زیبایی رخ جنین و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.

     منبع:بهداشت نیوز

    انتهای پیام/ 

    بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

    تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

     

    اگر باردار هستید ، باید در انتخاب مواد غذایی خود بسیار مراقب باشید . آیا می دانید روغن کنجد برای شما مفید است یا مضر؟


    اگر باردار هستید ، باید در انتخاب مواد غذایی خود بسیار مراقب باشید زیرا آنچه می خورید بر سلامتی شما و همچنین سلامتی کودک شما تأثیر می گذارد. هر چیزی که شما قصد خوردن آن را (هرچند کم) داشته باشید ، روی کودک شما تأثیر خواهد گذاشت. بنابراین ، مهم است که فقط غذاهای سالم بخورید.

    شما در مورد غذاهایی که باید بخورید و از مصرف آنها بپرهیزید ، توصیه های فراوانی از بسیاری از افراد – از دوستان و اعضای خانواده گرفته تا همکاران و نزدیکان خود دریافت خواهید کرد. اما هیچ یک از آنها به ذکر دانه کنجد فکر نمی کنند. بنابراین ، بذر کنجد در کدام گروه قرار می گیرد؟ آیا آنها مضر هستند یا برای شما و کودک شما مفید هستند؟ برای دانستن آن این مطلب بخوانید تا پایان بخوانید.

    این تصور که بذر کنجد سفید برای مصرف در دوران بارداری بی خطر نیست ، چیزی جز افسانه نیست. در هند ، بسیاری از مردم بر این باورند که دانه کنجد یک ماده غذایی “تولید گرما” است و باعث افزایش گرما در بدن می شود و تعادل طبیعی بدن را ناراحت می کند. برخی افراد همچنین بر این باورند که خوردن غذاهای تولید گرما مانند دانه کنجد در دوران بارداری می تواند منجر به سقط جنین یا زایمان زودرس شود. با این حال ، هیچ مدرک علمی برای اثبات این امر وجود ندارد. در مقابل ، دانه کنجد مملو از مواد مغذی ضروری مانند آهن ، پروتئین ، فیبر ، کلسیم ، منیزیم و پتاسیم است که هم برای مادر و هم برای کودک مفید است. اما بیشتر پزشکان پیشنهاد می کنند که یک زن باردار از مصرف آنها در سه ماهه اول خودداری کند ، زیرا این امر باعث تهوع او می شود.

    تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

    دانه های کنجد با مواد مغذی مختلفی غنی شده و مصرف آنها در دوران بارداری می تواند چیزهای زیادی برای شما و کودک شما انجام دهد. این دانه ها به عنوان منبع عالی آهن ، کلسیم و فیبر هستند. برای به دست آوردن تمام این مواد مغذی فقط باید چند دانه مصرف کنید.

    در اینجا به تجزیه مواد مغذی این دانه ها می پردازیم. هر 10 گرم دانه کنجد تقریباً مقادیر زیر از هر ماده مغذی را دارد:

    •          پروتئین – 2 گرم

    •          فیبر – 1 گرم

    •          کربوهیدرات – 2 گرم

    •          چربی – 4 گرم

    •          کلسیم – 89 میلی گرم

    •          آهن – 1.3 میلی گرم

    •          کالری – 51

    سایر مواد معدنی مانند منیزیم ، پتاسیم و ویتامین های B در مقادیر کمیاب وجود دارند.

    دانه کنجد در بسیاری از مناطق جهان یک غذای عالی محسوب می شود. آنها می توانند بسیاری از مواد مغذی را که برای یک خانم باردار و نوزادش ضروری است ، ارائه دهند. برخی از فواید خوردن دانه کنجد در دوران بارداری در زیر ذکر شده است.

    •          دانه های کنجد به عنوان یک بسته کامل از مواد مغذی که آهن ، کلسیم و ویتامین ها را ارائه می دهند ، استفاده می کنند و همگی برای رشد جنین ضروری هستند.

    •          دانه کنجد منبع عالی پروتئین و اسیدهای آمینه است که برای رشد مناسب جنین مورد نیاز است.

    •          دانه کنجد به عنوان منبع غنی فیبر ، در هضم غذا در دوران بارداری کمک می کند. یبوست یک مشکل شایع در دوران بارداری است. اگر همچنین یبوست و سایر موارد مرتبط با دستگاه گوارش دارید ، می توانید دانه کنجد بخورید تا از مصرف آن جلوگیری کنید.

    •          دانه کنجد حاوی اسید اولئیک است که می تواند سطح کلسترول بد شما یا سطح LDL را پایین نگه دارد و سطح کلسترول یا HDL خوب شما را بهبود بخشد. این یک پروفایل چربی خوب را تضمین می کند.

    •          دانه کنجد حاوی ویتامین C است که می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و بیماری ها و میکروب ها را در معرض خطر قرار دهد. در دوران بارداری ، قدرت ایمنی بدن شما کم است ، بنابراین ممکن است مستعد ابتلا به عفونت ها و بیماری ها باشید. اما با خوردن دانه کنجد می توانید از این عفونت ها جلوگیری کنید. مصرف دانه کنجد می تواند از سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری کند.

    •          کلسیم یک ماده مغذی مهم برای سلامتی دهان و دندان در دوران بارداری است. و دانه های کنجد ، که منبع عالی کلسیم است ، فقط چیزی است که شما باید از دندان های خود مراقبت کنید. با خوردن دانه‌های کنجد ، می توانید در دوران بارداری از دندان و استخوان خود مراقبت کنید. آنها همچنین می توانند به رشد سالم کودک شما کمک کنند.

    •          از آنجا که دانه کنجد حاوی اسید فولیک است ، خوردن آنها در دوران بارداری می تواند به جلوگیری از نقص مربوط به لوله های عصبی در نوزادان کمک کند.

    •          دانه کنجد سرشار از ویتامین های B مانند ریبوفلاوین ، نیاسین ، تیامین و پیریدوکسین است که همگی رشد مناسب جنین را تضمین می کنند.

    •          همچنین اعتقاد بر این است که خوردن دانه کنجد باعث تقویت انرژی و کاهش استرس روحی و ضعف می شود.

    •          دانه کنجد به عنوان یک منبع غنی از آهن می تواند اطمینان حاصل کند که کودک شما در هنگام رحم از میزان کافی اکسیژن تأمین می کند.

    اکنون که از مزایای بی نظیری که دانه کنجد ارائه می دهد آگاه هستید ، باید بدانید که چگونه می توانید آنها را در رژیم غذایی بارداری خود قرار دهید. سرشار از مواد مغذی ضروری ، آنها علاوه بر سلامتی به رژیم غذایی شما کمک می کنند و در اینجا می توانید چگونه آنها را در غذای معمولی خود قرار دهید.

    به طور کلی ، خوردن دانه کنجد برای زن باردار و نوزادش مضر نیست. با این حال ، همه سیستم های زن به یک روش مشابه پاسخ نمی دهند. اثرات دانه کنجد در دوران بارداری می تواند متفاوت باشد. اگر بعد از مصرف دانه کنجد معده ناراحت دارید ، باید از خوردن آنها خودداری کنید. اگر حالت تهوع دارید ، صبر کنید تا حالت تهوع شما فروکش کند. بهتر است قبل از مصرف دانه‌های کنجد در رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.

    1. آیا می توانم در دوران بارداری غذای پخته شده در روغن کنجد بخورم؟

    تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

    خوردن مواد غذایی تهیه شده در روغن کنجد در دوران بارداری بی خطر است. این روغن می تواند نیازهای شما برای چربی های سالم در دوران بارداری را برآورده کند و به رشد مغز کودک شما کمک کند. با این وجود ، توصیه می شود قبل از خوردن هر چیزی که در روغن کنجد پخته شده است ، با یک متخصص تغذیه و پزشک خود صحبت کنید.

    2. خوردن دانه کنجد سیاه یا دانه کنجد سفید – کدام یک انتخاب سالم تر است؟

    دانه های کنجد سیاه از نظر غذایی بسیار بالایی دارند ، از این رو از دانه کنجد سفید سالم تر هستند. دانه کنجد سیاه حاوی کلسیم بیشتری نسبت به دانه های کنجد سفید است و اگر می خواهید نیازهای کلسیم خود را برآورده کنید ، در دوران بارداری انتخاب بهتری خواهد بود. با این حال ، در مصرف دانه کنجد سفید نیز اشکالی ندارد. آنها نیز خوب هستند!

    خوردن دانه کنجد برای مادر و نوزاد مضر نیست. اما بهتر است از مصرف آنها در رژیم غذایی خود در سه ماهه اول بارداری خودداری کنید زیرا خوردن آنها می تواند شما را تهوع کند. اگر قصد دارید این دانه ها را در رژیم غذایی خود بگنجانید ، یک بار با پزشک خود مشورت کنید تا یک انتخاب آگاهانه داشته باشید. حاملگی سالم داشته باشید!

      :منبع https://parenting.firstcry.com/ 


    (چاپ)


    منبع :

    از نظر طب قدیم ایران، طبع كنجد گرم است . كنجد بسیار
    مغذی است و در اكثر كشورهای فقیر به عنوان جانشین گوشت و شیر بكار می‌رود. خواص کنجد عبارتند از: تامین کننده
    کلسیم بدن، تامین اسید فولیک، تامین آهن و روی برای رفع خستگی، درمان کم خونی، ضد
    التهاب، آنتی اکسیدان، کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب، تامین ویتامین‌های مورد نیاز، چاق شدن، بهبود سوخت و ساز
    بدن، پیشگیری از پوکی استخوان و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها است. همچنین استفاده از کنجد و روغن کنجد به کاهش خطر سکته قلبی، پیشگیری
    از سرطان و درمان یبوست کمک می‌کند و برای افزایش توان جنسی در مردان مؤثر است. از
    طرفی مصرف کنجد در بارداری با تامین نیاز بدن مادر و جنین به انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی به رشد و سلامت جنین کمک
    شایانی خواهد کرد. تحقیقات انجام شده توسط کارشناسان، اثر مثبت روغن کنجد بر تکامل
    دستگاه عصبی نوزدان را که به دلیل وجود اسیدهای چرب موجود در کنجد است، نشان می‌دهد.

    دانه کنجد به عنوان یک دانه روغنی حاوی ترکیب از
    اسیدهای چرب اشباع نشده، چربی، پروتئین، مواد معدنی و کربوهیدرات (قند) است،
    همچنین حاوی گروه زیادی از ویتامین‌ها
    میباشد. ویتامین‌های موجود در دانه‌های
    کنجد، ویتامین‌های خانواده B از جمله ویتامین B1 و B2 و اسید فولیک و ویتامین E است که هر سه عضو خانواده ویتامین B
    برای تکامل جنین و ارتقاء سلامتی مادر باردار بسیار مفید است، بنابراین خوردن دانه
    کنجد برای زنان باردار به منظور تامین این ویتامین لازم و ضروری خواهد بود.

    در سه ماهه دوم بارداری مصرف کنجد، که هم کلسیم را
    تامین می‌کند و هم امگا۳ بالایی
    دارد و هم روی ضریب هوشی کودک تاثیر می گذارد، توصیه شده است.

    تاثیر روغن کنجد بر روی جنین

    در سه ماهه‌ سوم بارداری که سیستم عصبی جنین در حال
    تکمیل می‌باشد و توانایی‌هایی مثل خندیدن، راه رفتن و تکلم در او شکل می‌گیرد، باید
    پیام‌های عصبی از طریق مغز ارسال گردد و برای این که مغز سالم شکل گیرد به املاح و
    ویتامین‌های متعددی نیاز است که یکی از آنها کلسیم می‌باشد که 30 گرم دانه کنجد
    حدود 25 درصد کلسیم مورد نیاز را تأمین می‌کند که معادل یک سوم لیوان شیر است. پس
    دانه کنجد می‌تواند به عنوان منبع کلسیم مناسب در دوران بارداری نیز به شمار رود. علاوه بر این دانه‌های کنجد منبع خوبی از مس، منگنز، فسفر و منیزیم
    در دوران بارداری هستند.

    یکی از مشکلات رایج مادران در دوره بارداری و از مسائلی که زنان باردار با آن
    مواجه هستند، کمبود و فقر آهن می‌باشد و نیاز به مصرف آهن در این دوره به شدت افزایش
    می‌یابد. حجم خون در دوره‌ بارداری تقریباً دو برابر می‌شود، همچنین سلول‌های خونی
    جنین و جریان خون‌ آن در این دوره در حال شکل‌گیری می‌باشد، بنابراین مصرف 30 گرم
    کنجد به صورت روزانه یک پنجم نیاز آهن را تامین خواهد کرد.

    از دیگر فواید خوردن کنجد در بارداری، وجود آنتی اکسیدان‌های موجود در دانه کنجد و روغن آن می‌باشد که در تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و
    جنین موثر است.

    یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید انواع مواد غذایی و داروهای گیاهی را
    بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است و زنان باردار باید در استفاده
    از هرگونه ماده غذایی، داروی شیمیایی و حتی داروهای گیاهی با احتیاط کامل عمل نمایند،
    چرا که سلامت جنین ممکن است در خطر قرار بگیرد. زیاده‌روی و افراط در مصرف کنجد و روغن آن خطر سقط جنین را
    افزایش می دهند، به همین دلیل همان قدر که مصرف زیاد آن در ماه‌های نخست بارداری می‌تواند نامطلوب باشد، مصرف آن در ماه آخر بارداری و
    به ویژه یک هفته به زایمان می‌تواند
    به انجام زایمانی طبیعی و آسان کمک کند. به طور کلی لازم است زنان باردار در مصرف
    کنجد در بارداری اعتدال را رعایت کرده و با پزشک خود در این باره مشورت نمایند.

    88563341 – 021

    شهرک غرب، بلوار درختی، سپهر غربی، پلاک 118

    www.sevilstudio.com

    تاثیر روغن کنجد بر روی جنین
    تاثیر روغن کنجد بر روی جنین
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *