ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

دوره مقدماتی php
ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند
ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

امتیاز دهید


3.4
از

313

 خورشت کرفس از آن دست غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد اما کمتر سر سفره ها دیده میشود. شاید به این دلیل که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کند. در ضمن این غذا به شکل های مختلف تهیه میشود. بیشتر مواقع خورشت کرفس را با نعنا و جعفری تهیه میکنند که در اینجا هم از همین روش استفاده شده است. اما برخی هم بدون استفاده از سبزی خورش کرفس درست میکنند. بعضی افراد هم به آن لوبیا اضافه میکنند که در طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا به آن پرداخته ایم.

برای تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده طرز تهیه مرحله به مرحله آن را در ادامه همراه با عکس ببینید.

 

ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

دوره مقدماتی php

 

 

ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

 

 

 

پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه‌فرنگی و کرفس‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

 

 

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد.

 

 

پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و به همراه برنج سرو نمایید.

 

 

1- چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.

 

2- بسته به ذائقه میتوانید به جای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.خورشت کرفس با آبغوره طعمی عالی پیدا میکند. پیشنهاد میکنیم امتحانش کنید.

 

3- اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید. در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) می‌توانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

 

سلام و عرض ادب
ممنون از سایت پرمحتوا و عالی تون
من ٩٠ درصد غذاهامو با سایت شما درست می کنم و اون ده درصد بقیه رو هم یه نگاهی حتما به سایتتون میندازم..
واقعا ممنونم ازتونایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

سلام عزیزم…محبت دارین شما. خوشحالم که تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم 🙂

ببخشید با لوبیا چطور پخته میشه؟

طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا رو ببینید.

بسیار عالی ممنون از دستور پخت جامع و در عین حال سادتون من درست کردم خیلی خوب شد ??

خواهش میکنم. خوشحالم که براتون مفید بوده.

ممنونم از وقتی که گذاشتین استفاده کردم نکته ها عالی بود

دستور آسانو کاملی بود مرسی
ولی من یادم رفت رب اضافه کنم??

سلام ببخشید سوال داشتم من خورشت رودرست کردم ولی زردچوبه نداشتم استفاده کنم ایابدنمیشه خورشتم؟؟؟؟

برنامه ی فوق العاده یی بود

لطفا اگه میشه طرز تهیه خورشت کلم بروکلی هم توضیح بدید،ممنون

  • عکس تنهایی متن دار جدید
  • خیلی خوشمزه شد مرسییییییی,خداخیرتون بده.

    نوش جان ستاره عزیز 🙂

    من تو هم سایتی رفتم هم فونت بدی داشت هم واضح نبود هم دستورش انقد عالی نبود و ….
    خلاصه این سایتو من میانبر کردم تو صفحه اصلی 24 ساعته سرم تو گوشیه?
    ولی از شوخی که بگذریم واقعا دستتون درد نکنه عالیه

    نوش جانت عزیزم 🙂

    عالی بود… سپاس فراوان

    ممنون از شما! 🙂

    نوش جونت

    خوب بود

    خیلی خوبه دست شما درد نکنه خدا نگهدارتان به امید دیدار

    من امروز این غذا رو درست کردم به نظر خودم که عالیه البته قبلا هم درست میکردم اما نه با این همه ظریف کاری و دقت برگ کرفس هم اولین بار بود میریختم…ممنون ادمین جانایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    خوشحالم خوشت اومده سونیا جان ، اتفاقا منم امشب دارم همین غذا رو درست میکنم 🙂

    این وسط تکلیفه برگای کرفس چیمیشه اخه اونارو نگفتی که سرخ کنیم بعدشم اسمی ازش نبردی

    سایه جان برگ کرفس رو همراه با نعنا و جعفری اضافه میکنی ، الان تصحیح میکنم عزیزم 🙂

    ﺳﻼﻡ اﮔﻪ ﮔﻮﺷﺘﻮ ﻛﺮﻓﺲ ﺭا ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺮ ﻳﺰ ی ﺗﻮ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﻟﻪ. ﻣﻴﺸﻪ

    نفس جان اگه از گوشت خورشتی استفاده کنی با کرفس که بریزی کرفس له نمیشه ، من همیشه با همین روش تهیه کردم و کرفسم له نشده عزیزم 🙂

    بسار عالی بود جای هیچ حرفی نبو فقط باید مقداری غوره و ابغوره توش ریخت

    مرسی

    سلام بهتر است که بنویسید برای چند نفر است !!! ممنون

    اغلب دستورهای غذایی سایت مناسب 4 نفر است 🙂

    سلام.عالیییییییییییییییییییییی.مرسی

    خسته نباشی..خیلی عالی بود

    سلام .دستتون درد نکنه نیلوفر جون.من هم اسم خواهر مرحومم نیلوفر بود(بابک)

    سلام خسته نباشین . ببخشید میتونیم داخل خورشت کرفس از لوبیا هم استفاده کنیم ؟

    ممنونم ، اشپزی یعنی خلاقیت و شما میتونی هر جوری دوست داری خلاقیت نشون بدی ، چرا که نه ؟ 😉

    مرسی عالی بود

    ممنون رز عزیز 🙂

    ممنون از دستور خوبتون کامل و جامع بود تشکر

    ممنون زهرا جان 🙂

    سلام.اموزش تهیه خورشت کرفس واقعاخیلی راحت وبه زبان ساده بود.یک دنیاممنون

    ممنون ریحانه جان ، خوشحالم آموزش برات مفید بوده 🙂

    عالی بود

    ممنونم 🙂

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    بانوی شهر » دست پخت بانوی شهر » خورشت کرفس

    برای : ۴ نفر – زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه – زمان پخت مجموعا : ۳ ساعت –  سطح دشواری : آسان

    خورشت کرفس یک نوع خورشت مجلسی همراه با گوشت است که با پلو سرو می شود.

    کرفس گیاهی است که در سراسر جهان می روید و سرشار از ویتامین B6، منیزیم، کلسیم، منیزیم، ویتامین های A و K، پتاسیم و فیبر است. گیاه کرفس ضد سرطان بوده و میتواند درمان بسیار خوب سرماخوردگی و یبوست باشد. درد معده را تسکین می دهد، فشارخون را تنظیم می کند و بوی بد دهان را از بین می برد. آب کرفس چاقی و آرتروز را درمان میکند و گرفتگی رگ های قلب را برطرف می نماید. همچنین برای زیبایی و تناسب اندام در سرتاسر جهان شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    ابتدا نعنا، جعفری و کرفس را تمیز شسته، پاک کنید. ساقه ها را از برگ جدا کنید، ساقه نعنا و جعفری را دور بریزید و برگ آن را ریز و یکدست خرد کنید. برگ کرفس و ساقه آن را هریک جداگانه به قطعات ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید.

    زعفران را داخل یک فنجان همراه با ۳ تکه یخ کوچک و ۳ قاشق غذا خوری آب  کنار بگذارید.

    گوشت قرمز را تمیز شسته و به قطعات مربعی شکل برش بزنید.

    پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل قابلمه ای بزرگ به مدت ۳ دقیقه تفت دهید، سپس گوشت قرمز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

    ۵ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۲ساعت و نیم بپزد. ( اگر از زود پز استفاده میک نید ۱۸۰ دقیقه برای پخت کافی است.)

    برگ کرفس، نعنا و جعفری را داخل ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و همراه با نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، لیمو عمانی، آبغوره و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کامل مخلوط شوند.

    زیر قابلمه را زیاد کنید تا جوش بیاید، بعد از چند دقیقه پختن،ساقه های کرفس را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید، شعله گاز را کم کنید تا خورشت با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد و جا بیفتد.

    بانوی شهر، قصه ما و شماست. ما نیز همانند شما بانوان همین شهریم.
    بانوانی که با تجربیات، تخصص ها و سلایق متفاوت گرد هم آمده ایم تا تازه های شهر را با هم به اشتراک بگذاریم.
    از تجربیات و ایده های نو در آشپزی، تزئین و خانه هایمان تا نکته های علمی در مورد مراقبت از پوست و زیبایی، شادابی و سلامتی. شاید بهانه ای باشد تا زمانی را فارغ از شلوغی و هیاهوی روزمرگی زندگی به خود و دلمان اختصاص دهیم.

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    ۲۵ مهر ۱۳۹۸

    ۱۷ مهر ۱۳۹۸

    ۲۲ مرداد ۱۳۹۸

    ۹ بهمن ۱۳۹۷

    ۲۲ دی ۱۳۹۷

    ۱۲ آذر ۱۳۹۷

    ۸ آذر ۱۳۹۷

    ۳۰ آبان ۱۳۹۷

    ۳۱ تیر ۱۳۹۹

    ۲۹ تیر ۱۳۹۹

    ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    ۲۸ تیر ۱۳۹۹

    ۲۴ تیر ۱۳۹۹

    ۱۴ تیر ۱۳۹۹

    ۱۰ تیر ۱۳۹۹

    ۸ تیر ۱۳۹۹

    ۷ تیر ۱۳۹۹

    بانوی شهر است. طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای و ماده ۲۳ قانون حمایت حقوق مولفان هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

    طراحی وب سایت و سئو سایت توسط بیلاود مارکتینگ

    بانوی شهر » دست پخت بانوی شهر » خورشت کرفس

    برای : ۴ نفر – زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه – زمان پخت مجموعا : ۳ ساعت –  سطح دشواری : آسان

    خورشت کرفس یک نوع خورشت مجلسی همراه با گوشت است که با پلو سرو می شود.

    کرفس گیاهی است که در سراسر جهان می روید و سرشار از ویتامین B6، منیزیم، کلسیم، منیزیم، ویتامین های A و K، پتاسیم و فیبر است. گیاه کرفس ضد سرطان بوده و میتواند درمان بسیار خوب سرماخوردگی و یبوست باشد. درد معده را تسکین می دهد، فشارخون را تنظیم می کند و بوی بد دهان را از بین می برد. آب کرفس چاقی و آرتروز را درمان میکند و گرفتگی رگ های قلب را برطرف می نماید. همچنین برای زیبایی و تناسب اندام در سرتاسر جهان شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    ابتدا نعنا، جعفری و کرفس را تمیز شسته، پاک کنید. ساقه ها را از برگ جدا کنید، ساقه نعنا و جعفری را دور بریزید و برگ آن را ریز و یکدست خرد کنید. برگ کرفس و ساقه آن را هریک جداگانه به قطعات ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید.

    زعفران را داخل یک فنجان همراه با ۳ تکه یخ کوچک و ۳ قاشق غذا خوری آب  کنار بگذارید.

    گوشت قرمز را تمیز شسته و به قطعات مربعی شکل برش بزنید.

    پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل قابلمه ای بزرگ به مدت ۳ دقیقه تفت دهید، سپس گوشت قرمز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

    ۵ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۲ساعت و نیم بپزد. ( اگر از زود پز استفاده میک نید ۱۸۰ دقیقه برای پخت کافی است.)

    برگ کرفس، نعنا و جعفری را داخل ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و همراه با نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، لیمو عمانی، آبغوره و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کامل مخلوط شوند.

    زیر قابلمه را زیاد کنید تا جوش بیاید، بعد از چند دقیقه پختن،ساقه های کرفس را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید، شعله گاز را کم کنید تا خورشت با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد و جا بیفتد.

    بانوی شهر، قصه ما و شماست. ما نیز همانند شما بانوان همین شهریم.
    بانوانی که با تجربیات، تخصص ها و سلایق متفاوت گرد هم آمده ایم تا تازه های شهر را با هم به اشتراک بگذاریم.
    از تجربیات و ایده های نو در آشپزی، تزئین و خانه هایمان تا نکته های علمی در مورد مراقبت از پوست و زیبایی، شادابی و سلامتی. شاید بهانه ای باشد تا زمانی را فارغ از شلوغی و هیاهوی روزمرگی زندگی به خود و دلمان اختصاص دهیم.

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    ۲۵ مهر ۱۳۹۸

    ۱۷ مهر ۱۳۹۸

    ۲۲ مرداد ۱۳۹۸

    ۹ بهمن ۱۳۹۷

    ۲۲ دی ۱۳۹۷

    ۱۲ آذر ۱۳۹۷

    ۸ آذر ۱۳۹۷

    ۳۰ آبان ۱۳۹۷

    ۳۱ تیر ۱۳۹۹

    ۲۹ تیر ۱۳۹۹

    ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    ۲۸ تیر ۱۳۹۹

    ۲۴ تیر ۱۳۹۹

    ۱۴ تیر ۱۳۹۹

    ۱۰ تیر ۱۳۹۹

    ۸ تیر ۱۳۹۹

    ۷ تیر ۱۳۹۹

    بانوی شهر است. طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای و ماده ۲۳ قانون حمایت حقوق مولفان هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

    طراحی وب سایت و سئو سایت توسط بیلاود مارکتینگ

    خورش کرفس

    خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.

    جالب است بدانید کرفس فواید و خواص بسیار زیادی دارد که از مهم ترین خواص کرفس می توان به پاکسازی کبد ، سلامت پوست و مو ، مفید برای لاغری ، سلامت قلب ، کنترل فشار خون ، تقویت حافظه ، کنترل سردردهای میگرنی و ده ها خاصیت دیگر اشاره کرد.

    با تهیه خورش کرفس می توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید. ضمن اینکه معروف ترین غذایی که با کرفس تهیه می شود همین خورشت کرفس است. مطمئن باشید اگر خورش کرفس را به خوبی تهیه کنید می تواند به راحتی با قورمه سبزی رقابت کند.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش کرفس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش کرفس با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    دستور پخت

    برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود.

    در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید

    و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند. البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود.

    پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید

    تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد

    رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید.

    حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید.

    پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد.

    این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

    نکات پخت خورش کرفس

    در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را در خورشت کرفس می توانید به صورت قیمه ای یا به صورت یک تکه استفاده کنید.

    در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید برای ۴ نفر باید حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود.

    در صورتی که کرفس های موجود در خورش شما خیلی خشک و سفت هستند به این دلیل است که از کرفس های پیر یا مانده استفاده کرده اید. توجه داشته باشید برای دفعات بعدی حتما زمان تهیه کرفس به ساقه های کرفس توجه کنید.

    کرفس های تازه ظاهری شاداب دارند ولی کرفس های مانده ظاهری پژمرده دارند. نکته دیگر اینکه برای داشتن کرفس های جوان و تُرد بهتر است کرفس هایی با رنگ سبز کم رنگ که دارای ساقه های نازک تری هستند را انتخاب کنید.

    خورش کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورش از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. برای این منظور باید به مقدار ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی به مواد لازم اضافه کنید.

    ابتدا لوبیا ها را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نفخ شان برطرف شود سپس بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا ها را یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس مراحل بعدی طبخ خورش را که در بالا توضیح داده شده است انجام دهید.

    همچنین ببینید

    خورش کرفس

    خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.

    جالب است بدانید کرفس فواید و خواص بسیار زیادی دارد که از مهم ترین خواص کرفس می توان به پاکسازی کبد ، سلامت پوست و مو ، مفید برای لاغری ، سلامت قلب ، کنترل فشار خون ، تقویت حافظه ، کنترل سردردهای میگرنی و ده ها خاصیت دیگر اشاره کرد.

    با تهیه خورش کرفس می توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید. ضمن اینکه معروف ترین غذایی که با کرفس تهیه می شود همین خورشت کرفس است. مطمئن باشید اگر خورش کرفس را به خوبی تهیه کنید می تواند به راحتی با قورمه سبزی رقابت کند.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش کرفس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش کرفس با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    دستور پخت

    برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود.

    در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید

    و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند. البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود.

    پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید

    تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد

    رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید.

    حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید.

    پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد.

    این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

    نکات پخت خورش کرفس

    در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را در خورشت کرفس می توانید به صورت قیمه ای یا به صورت یک تکه استفاده کنید.

    در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید برای ۴ نفر باید حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود.

    در صورتی که کرفس های موجود در خورش شما خیلی خشک و سفت هستند به این دلیل است که از کرفس های پیر یا مانده استفاده کرده اید. توجه داشته باشید برای دفعات بعدی حتما زمان تهیه کرفس به ساقه های کرفس توجه کنید.

    کرفس های تازه ظاهری شاداب دارند ولی کرفس های مانده ظاهری پژمرده دارند. نکته دیگر اینکه برای داشتن کرفس های جوان و تُرد بهتر است کرفس هایی با رنگ سبز کم رنگ که دارای ساقه های نازک تری هستند را انتخاب کنید.

    خورش کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورش از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. برای این منظور باید به مقدار ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی به مواد لازم اضافه کنید.

    ابتدا لوبیا ها را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نفخ شان برطرف شود سپس بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا ها را یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس مراحل بعدی طبخ خورش را که در بالا توضیح داده شده است انجام دهید.

    همچنین ببینید

    خورشت کرفس از آن دسته غذاهای ایرانی است که باوجود ساده بودن، میتواند دردسر ساز شود. لعابدار شدن خورشت کرفس یعنی جدا نبودن آب و سبزی خورشت، آرزوی هر آشپزی است که این غذای خوشمزه را میپزد.

    دل به آشپزی دلپزی بدهید که راز خوشمزه شدن خورشت کرفس را فاش میکنیم.

    سبزی خورشت کرفس چیست؟ نعنا جعفری و برگ کرفس

    نسبت سبزی خورش کرفس عامل اصلیِ تعیین کننده طعم آن است. در دلپزی میزان جعفری و نعنا را برابر و برگ کرفس را 3 برابر آنها در نظر گرفتیم که باعث خوشمزه شدن خورش کرفس شد.

    به طور کلی کسی نمیتواند قاطع بگوید که ترکیب سبزی خورشت کرفس اصلی و اصیل ایرانی با چه نسبتی باید انجام شود. ولی آنچه مشخص است، نباید طعم کرفس را از دست بدهد. همچنین زیاد بودن نعنا سبب تلخی خورشت میشود.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    راز جا افتادن خورشت کرفس (نکته 1)سبزی خورش را حتما ریز خرد کنید. ریز خورد کردن سبزی باعث بهتر جا افتادن خورشت کرفس میشود. همچنین تیز نبودن چاقو یا تیغه سبزی خرد کن، باعث له شدن سبزی و آب انداختن خورشت میشود.

    راز غلیظ شدن خورش کرفس (نکته 3) پس از افزودن آب به گوشت، یک پیاز را از قسمت بالا با چاقو بصورت بعلاوه برش بزنید و در ظرف بیندازید. این پیاز را قبل از افزودن سبزی خورشت خارج میکنیم و دور می اندازیم.

    در فاصله ی نیم پز شدن گوشت، سبزی خورشت کرفس را سرخ میکنیم.

    اگر موارد پیش نیاز را انجام داده باشید، سبزی و کرفس خرد شده و آماده هستند.

    در فاصله جا افتادن خورش کرفس ، برنج را دم کنید.

    چاشنی خورش کرفس معمولا آبلیمو است اما از آبغوره نیز استفاده میشود. همچنین برخی از لیمو عمانی در خورشت کرفس استفاده میکنند.

    فوت و فن خورش کرفس (نکته 4)اضافه کردن چاشنی به خورشت در حال جوشیدن، روغن غذا را محو میکند.

    در پایان پس از چشیدن مجدد، خورشت کرفس مجلسی خوشمزه را با چلو سرو میکنیم. برای حمایت از این طرز تهیه های دقیق، دلپزی و شبکه های اجتماعیش رو به دوستانتون معرفی کنید.

    دیدگاه شما

    وب‌ سایت

    Copyright © 2019 آشپزی دلپزی – استفاده از مطالب و تصاویر دلپزی مجاز نبوده و مورد رضایت نمی‌باشد.

    امیدواریم با دستور پخت های متفاوت دلپزی، رضایت بیشتری از آشپزی و غذاهایی که می‌پزید داشته باشید. در دیدگاه‌ها و پیج اینستاگرام ما را مطلع کنید.

    خورشت کرفس از آن دسته غذاهای ایرانی است که باوجود ساده بودن، میتواند دردسر ساز شود. لعابدار شدن خورشت کرفس یعنی جدا نبودن آب و سبزی خورشت، آرزوی هر آشپزی است که این غذای خوشمزه را میپزد.

    دل به آشپزی دلپزی بدهید که راز خوشمزه شدن خورشت کرفس را فاش میکنیم.

    سبزی خورشت کرفس چیست؟ نعنا جعفری و برگ کرفس

    نسبت سبزی خورش کرفس عامل اصلیِ تعیین کننده طعم آن است. در دلپزی میزان جعفری و نعنا را برابر و برگ کرفس را 3 برابر آنها در نظر گرفتیم که باعث خوشمزه شدن خورش کرفس شد.

    به طور کلی کسی نمیتواند قاطع بگوید که ترکیب سبزی خورشت کرفس اصلی و اصیل ایرانی با چه نسبتی باید انجام شود. ولی آنچه مشخص است، نباید طعم کرفس را از دست بدهد. همچنین زیاد بودن نعنا سبب تلخی خورشت میشود.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    راز جا افتادن خورشت کرفس (نکته 1)سبزی خورش را حتما ریز خرد کنید. ریز خورد کردن سبزی باعث بهتر جا افتادن خورشت کرفس میشود. همچنین تیز نبودن چاقو یا تیغه سبزی خرد کن، باعث له شدن سبزی و آب انداختن خورشت میشود.

    راز غلیظ شدن خورش کرفس (نکته 3) پس از افزودن آب به گوشت، یک پیاز را از قسمت بالا با چاقو بصورت بعلاوه برش بزنید و در ظرف بیندازید. این پیاز را قبل از افزودن سبزی خورشت خارج میکنیم و دور می اندازیم.

    در فاصله ی نیم پز شدن گوشت، سبزی خورشت کرفس را سرخ میکنیم.

    اگر موارد پیش نیاز را انجام داده باشید، سبزی و کرفس خرد شده و آماده هستند.

    در فاصله جا افتادن خورش کرفس ، برنج را دم کنید.

    چاشنی خورش کرفس معمولا آبلیمو است اما از آبغوره نیز استفاده میشود. همچنین برخی از لیمو عمانی در خورشت کرفس استفاده میکنند.

    فوت و فن خورش کرفس (نکته 4)اضافه کردن چاشنی به خورشت در حال جوشیدن، روغن غذا را محو میکند.

    در پایان پس از چشیدن مجدد، خورشت کرفس مجلسی خوشمزه را با چلو سرو میکنیم. برای حمایت از این طرز تهیه های دقیق، دلپزی و شبکه های اجتماعیش رو به دوستانتون معرفی کنید.

    دیدگاه شما

    وب‌ سایت

    Copyright © 2019 آشپزی دلپزی – استفاده از مطالب و تصاویر دلپزی مجاز نبوده و مورد رضایت نمی‌باشد.

    امیدواریم با دستور پخت های متفاوت دلپزی، رضایت بیشتری از آشپزی و غذاهایی که می‌پزید داشته باشید. در دیدگاه‌ها و پیج اینستاگرام ما را مطلع کنید.

    خیلی ها ممکنه خورشت کرفس رو دوست نداشته باشن یا اینکه از اسم کرفس فراری باشن و تصور کنند خورشتش اصلا طعم خوبی نداره. برعکس تصور این عزیزان، خیل ها هم معتقدند این خورشت از لذیذ ترین و خوشمزه ترین…

    خیلی ها ممکنه خورشت کرفس رو دوست نداشته باشن یا اینکه از اسم کرفس فراری باشن و تصور کنند خورشتش اصلا طعم خوبی نداره. برعکس تصور این عزیزان، خیل ها هم معتقدند این خورشت از لذیذ ترین و خوشمزه ترین غذاهاست. خلاصه که از اون خورشت های دوقطبی هست که کاریش هم نمیشه کرد. در این مطلب به طور مفصل تهیه این خورشت خوشمزه رو توضیح دادم که به روش های مختلفی تهیه میشه. اگه از مدل نعنا جعفری و سبزی دارش امتحان کردید، میتونید یک بار هم مدل ربی ش رو امتحان کنید که در توضیحات تکمیلی گفته شده.

    خورشت کرفس

    این خورشت سبزی اصلیش همون کرفس هست که از برگهاش هم استفاده میشه. ولی برای طعم بهتر خورشت، از نصبت 1 به 3 نعنا و جعفری هم استفاده میشه. که همه سبزی ها رو خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. اگه بخواید سبزی این خورشت رو آماده توی فریزر داشته باشید میتونید به نسبت درست تهیه کنید و سرخ کنید و در فریزر نگهداری کنید. دقت داشته باشید که مقدار بیشتر نعنا باعث میشه خورشتتون به تلخی بزنه.

    یکی از کارهایی که باعث میشه این خورشت خیلی خوشمزه تر بشه، اضافه کردن سبزی قورمه به جای نعنا و جعفری هست که طعمش رو عالی میکنه.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    همچنین میتونید فقط از خود کرفس و برگهای کرفس استفاده کنید یا حتی از برگ های کرفس هم استفاده نکنید و تنها ساقه های کرفس رو در خورشت بریزید و مراحل اضافه کردن سبزی های دیگه رو حذف کنید و به جاش مقداری رب گوجه تفت داده شده به خورشت اضافه کنید.

    ماهیت کرفس اینه که لعاب نداره. برای اینکه این خورشت آبکی نباشه چند راه هست. اگه از نعنا جعفری به عنوان سبزی خورشت استفاده میکنید باید مقدار آبی که در خورشت استفاده میکنید کم باشه و نهایتا خورشت رو کم آب بردارید که در اصطلاح آب و دونش جدا نباشه.

    راه دیگه اینه که مقداری تره برای لعاب خورشت، به نعنا و جعفری اضافه کنید. نسبت اضافه کردن تره هم بهتره کمی بیشتر از نعنا باشه.

    راه سوم اینه که از سبزی قورمه استفاده کنید که توش تره و اسفناج داره که لعاب میندازن توی خورشت.

    مثل همه خورشت های ایرانی، استفاده از گوشت گوسفند باعث میشه خورشتتون لذیذ تر باشه. استفاده از ماهیچه گوسفند این خورشت رو عالی میکنه. اما اگه از چربی فراری هستید یا طعم گوشت گوسفند رو نمیپسندید از گوشت گوساله استفاده کنید. اگه از گوشت گوساله استفاده کردید بهتره کمی اجازه بدید تا گوشت بپزه، بعد کرفس و سبزیجات رو به خورشتتون اضافه کنید.

    بهترین چاشنی برای خورشت کرفس آبلیمو یا آبغوره هست. آبغوره به لذیذ تر شدن این خورشت کمک میکنه ولی میتونید از ترکیب هر دو استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که در این خورشت از لیمو عمانی استفاده نمیشه.

    برای خورشت کرفس حتما از کرفس های جوان تر استفاده کنید. روش پاک کردن کرفس هم به این صورت هست که ابتدا برگهاش رو از ساقه ها جدا میکنیم و بعد از شستشو، خرد میکنیم. ساقه های کرفس هم ریشه هایی داره که قبل از خرد شدن باید گرفته بشه. از انتهای ساقه کرفس ریشه ها رو بکشید تا کاملا جدا بشن. این ریشه ها اگه جدا نشن، توی خورشت کمی سفت هستن و زیر دندون میان.

    اگه این خورشت رو زیاد دوست دارید و درست میکنید پیشنهاد میکنم سبزی ها و کرفسش رو به مقدار زیاد بخرید و فریز کنید. کرفس ها بعد از شستن و خرد کردن میتونید خام فریز کنید یا اینکه در روغن تفت بدید و بعد فریز کنید که کاملا آماده باشه.

    سبزی ها و برگ کرفس رو هم باهم خرد کنید و در روغن تفت بدید و بعد فریز کنید. یا اینکه خرد شده و خام بسته بندی و فریز کنید.

    بعضی ها از کنگر و ریواس در این خورشت استفاده میکنند. کنگر رو مثل کرفس خرد کنید و کمی تفت بدید و به همراه کرفس به خورشت اضافه کنید. اما اگه از ریواس استفاده میکنید، حدود 10-15 دقیقه ی آخر به خورشت اضافه ش کنید چون بسیار لطیفه و خیلی سریع میپزه. فقط به ترشی ریواس توجه داشته باشید که بهتره از مقدار آبلیمو یا آبغوره ی خورشت کم کنید.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    ممنون بابت آموزش های خوبتون

    خیلی ممنون.کامل وعالی بود

    مثل همیشه عالی🙏🙏🙏

    تمام نکات گفته شده.ممنون برای سایت بینظیرتون

    همراه سبزی خورشتم سبزی قورمه سبزی هم تفت دادم ریختم عااالی بود نگم براتون واقعا ممنون

    با سلام.بنده هر موقع میخوام راجع ب دستور پخت غذا سرچ کنم اول میگردم ببینم شما مطلب راجع ب اون غذا گذاستید یا نه تگ گذاشته بودید فقط مال شما رو میخونم و اجرا میکنم.واقعا دستورات آشپزیتون حرف نداره.خیلی خیلی دستتون درد نکنه

    سلام
    بابت تمام راهنمایئ های شما سپاسگزارم عالی مثل همیشه
    طبق دستور العمل پیش بریم مشکلی نیست
    اما من فقط نتونستم خورشت فسنجون رو درست کنم

    دست شما درد نکنه.
    لطفا خورش های دیگه رو هم توضیح بده.

    عالي بود

    عالی بود مرسی

    ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    سلام . من خیلی از دستورات شما استفاده می کنم برای آشپزی . ممنون . فقط ۱ مسئله ای رو هیچوقت ذکر نمی کنید . اینکه برای چند نفر هست موادی که می گید ؟ ممنون

    چرتتتتتتتتتتتتتتتتت بود

    سلام دستورالعملاتون فوق العادس خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم و خیلی غذاهای خوشمزه پختم ممنونم ازتون

    سلام خانوم گل، یک سالی هست از سایت خوبتون استفاده میکنم مخصوصا قسمت پخت کیک و شیرینی، دیروز هم واسه افطار خورشت کرفس رو برای اولین بار پختم و بسیار عالی شد،همسرجان کلی تعریف کرد… ،توی ثواب افطارمون شریک هستین خانمی …

    سلام،دستورتون عالی بود،همسرم خیلی پسندید،از سایت خوب دونفره خیلی ممنونم که دستپختمو باهاش خوب کردم

    لطفا مدت زمان پخت رو هم بگید

    امروز برا ناهار میخوام اینو درست کنم امیدوارم خرابکاری نکنم 🙂

    سلام منم ب تازگی این غذارو ب منو غذاهام اضافه کردم و خوب مشتری داره البته من لوبیا هم بهش اضافه کردم همینطور مغداری جزئی پودرلیمو

    عالی بود عالی.ممنون

    خورشت کرفس با کلی خواص عالیه و خوشمزه

  • عکس بزرگترین جوجه تیغی دنیا
  • تواين خورش آلوبخارا معجزه ميكنه. حتما امتحان كنيد.

    :heart: :heart:

    دستتون درد نکنه بابت مطالب خوبتون….من واقعا عاشق خورشت کرفسم ولی بابام وداداشام اصلا دوس ندارن دیگه مامانم کمتر درست میکنه :unsure: :unsure: :unsure:

    وای خیلی خوشمزه س

    عالی بود
    مر30 B-)

    خیلی خوبه …
    ممنون از سایت بسیار خوبتان.

    ممنون :heart:
    من تا بحال هر سه تا رو با هم نریختم. ( کرفس و کنگر و ریواس)
    ولی کرفس و گوجه سبز عالی میشه :laugh
    این رو هم باید امتحان کنم .ممنون :yahoo: :rose:

    سلام من وخانواده ام اصلا خورشت كرفس و باميه دوست نداريم.براي امتحان يه بار هم شده بايد درست كنم ببينم چي از آب در ميايد ممنونم عزيزم

    سلام.من بتازگی با سایت شما آشنا شدم واقعا جا داره از مطالب جالب و کاربردیتون بخصوص بخش آشپزی تشکر ویژه داشته باشم انشاالله که موفق باشید.ازشما هم سوسن جون تشکرمیکنم.@-}– :rose:

    با سلام ایامیشه برای خورشت کرفس لوبیا هم اضافه کرد یاکار بی خودیهایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    سلام باتشکرازسایت خوبتون.وای باورتون میشه من خوب بلدنیستم خورشت کرفس وبپزم.ولی لین عالی بود.

    عالی……..
    ممنون از زحمتاتون

    باسلام .ممنون از سایت خوبی که دارین.مثل همیشه عالی.در مورد پاک کردن کرفس که کدوم قسمتش بهتر ه و موقع خریدکرفس خوب باید چه شکلی باشه یه کوچولو توضیح میدید .بازم ممنون

    واقعا عالیه ،خورشت کرفس خیلی خیلی خوشمزش :encourag: :encourag: :encourag:

    سلام من ی بار این خورش رو پختم جا نیفتاده بود 5یا6 ساعت رو اجاق موند جاببفته البته من تو زودپز نمیپزم این عادیه ک تو قابلمه وقت زیادی للازمه یا جای دیگه ای از کار مشکل داشته?

    آفرین به شما دوست خوبم بلخره قلق هرکاری دست آدم باشه وتجربه داشته باشی اون کار نتیجه اش خوب میشه تو دانشگاه هم حتما نعناش زیاده ؟.

    مرسی محیا جون .

    الهی پس حتما درست کن خاتون جون ونوش جونت کن ماشاالله شما خودت یک کدبانو هستی عزیزم .

    خیلی دلم آب افتاد….وای عالی، دست تون درد نکنه :rose:

    :heart:

    سلام مامان من و( تعریف از خود نباشه ) خودم خورشت کرفسای خوشمزه ای درست می کنیم
    ولی …
    چشمتون روز بد نبینه تو دانشگاه خورش کرفس همیشه تلخه :dislike:
    بدتر ازون خورش سبزیه که به خورش چمن معروفه 🙁
    ولی جدا چرا خورش کرفسشون تلخ میشه ؟؟

    خیلی ها ممکنه خورشت کرفس رو دوست نداشته باشن یا اینکه از اسم کرفس فراری باشن و تصور کنند خورشتش اصلا طعم خوبی نداره. برعکس تصور این عزیزان، خیل ها هم معتقدند این خورشت از لذیذ ترین و خوشمزه ترین…

    خیلی ها ممکنه خورشت کرفس رو دوست نداشته باشن یا اینکه از اسم کرفس فراری باشن و تصور کنند خورشتش اصلا طعم خوبی نداره. برعکس تصور این عزیزان، خیل ها هم معتقدند این خورشت از لذیذ ترین و خوشمزه ترین غذاهاست. خلاصه که از اون خورشت های دوقطبی هست که کاریش هم نمیشه کرد. در این مطلب به طور مفصل تهیه این خورشت خوشمزه رو توضیح دادم که به روش های مختلفی تهیه میشه. اگه از مدل نعنا جعفری و سبزی دارش امتحان کردید، میتونید یک بار هم مدل ربی ش رو امتحان کنید که در توضیحات تکمیلی گفته شده.

    خورشت کرفس

    این خورشت سبزی اصلیش همون کرفس هست که از برگهاش هم استفاده میشه. ولی برای طعم بهتر خورشت، از نصبت 1 به 3 نعنا و جعفری هم استفاده میشه. که همه سبزی ها رو خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. اگه بخواید سبزی این خورشت رو آماده توی فریزر داشته باشید میتونید به نسبت درست تهیه کنید و سرخ کنید و در فریزر نگهداری کنید. دقت داشته باشید که مقدار بیشتر نعنا باعث میشه خورشتتون به تلخی بزنه.

    یکی از کارهایی که باعث میشه این خورشت خیلی خوشمزه تر بشه، اضافه کردن سبزی قورمه به جای نعنا و جعفری هست که طعمش رو عالی میکنه.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    همچنین میتونید فقط از خود کرفس و برگهای کرفس استفاده کنید یا حتی از برگ های کرفس هم استفاده نکنید و تنها ساقه های کرفس رو در خورشت بریزید و مراحل اضافه کردن سبزی های دیگه رو حذف کنید و به جاش مقداری رب گوجه تفت داده شده به خورشت اضافه کنید.

    ماهیت کرفس اینه که لعاب نداره. برای اینکه این خورشت آبکی نباشه چند راه هست. اگه از نعنا جعفری به عنوان سبزی خورشت استفاده میکنید باید مقدار آبی که در خورشت استفاده میکنید کم باشه و نهایتا خورشت رو کم آب بردارید که در اصطلاح آب و دونش جدا نباشه.

    راه دیگه اینه که مقداری تره برای لعاب خورشت، به نعنا و جعفری اضافه کنید. نسبت اضافه کردن تره هم بهتره کمی بیشتر از نعنا باشه.

    راه سوم اینه که از سبزی قورمه استفاده کنید که توش تره و اسفناج داره که لعاب میندازن توی خورشت.

    مثل همه خورشت های ایرانی، استفاده از گوشت گوسفند باعث میشه خورشتتون لذیذ تر باشه. استفاده از ماهیچه گوسفند این خورشت رو عالی میکنه. اما اگه از چربی فراری هستید یا طعم گوشت گوسفند رو نمیپسندید از گوشت گوساله استفاده کنید. اگه از گوشت گوساله استفاده کردید بهتره کمی اجازه بدید تا گوشت بپزه، بعد کرفس و سبزیجات رو به خورشتتون اضافه کنید.

    بهترین چاشنی برای خورشت کرفس آبلیمو یا آبغوره هست. آبغوره به لذیذ تر شدن این خورشت کمک میکنه ولی میتونید از ترکیب هر دو استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که در این خورشت از لیمو عمانی استفاده نمیشه.

    برای خورشت کرفس حتما از کرفس های جوان تر استفاده کنید. روش پاک کردن کرفس هم به این صورت هست که ابتدا برگهاش رو از ساقه ها جدا میکنیم و بعد از شستشو، خرد میکنیم. ساقه های کرفس هم ریشه هایی داره که قبل از خرد شدن باید گرفته بشه. از انتهای ساقه کرفس ریشه ها رو بکشید تا کاملا جدا بشن. این ریشه ها اگه جدا نشن، توی خورشت کمی سفت هستن و زیر دندون میان.

    اگه این خورشت رو زیاد دوست دارید و درست میکنید پیشنهاد میکنم سبزی ها و کرفسش رو به مقدار زیاد بخرید و فریز کنید. کرفس ها بعد از شستن و خرد کردن میتونید خام فریز کنید یا اینکه در روغن تفت بدید و بعد فریز کنید که کاملا آماده باشه.

    سبزی ها و برگ کرفس رو هم باهم خرد کنید و در روغن تفت بدید و بعد فریز کنید. یا اینکه خرد شده و خام بسته بندی و فریز کنید.

    بعضی ها از کنگر و ریواس در این خورشت استفاده میکنند. کنگر رو مثل کرفس خرد کنید و کمی تفت بدید و به همراه کرفس به خورشت اضافه کنید. اما اگه از ریواس استفاده میکنید، حدود 10-15 دقیقه ی آخر به خورشت اضافه ش کنید چون بسیار لطیفه و خیلی سریع میپزه. فقط به ترشی ریواس توجه داشته باشید که بهتره از مقدار آبلیمو یا آبغوره ی خورشت کم کنید.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    ممنون بابت آموزش های خوبتون

    خیلی ممنون.کامل وعالی بود

    مثل همیشه عالی🙏🙏🙏

    تمام نکات گفته شده.ممنون برای سایت بینظیرتون

    همراه سبزی خورشتم سبزی قورمه سبزی هم تفت دادم ریختم عااالی بود نگم براتون واقعا ممنون

    با سلام.بنده هر موقع میخوام راجع ب دستور پخت غذا سرچ کنم اول میگردم ببینم شما مطلب راجع ب اون غذا گذاستید یا نه تگ گذاشته بودید فقط مال شما رو میخونم و اجرا میکنم.واقعا دستورات آشپزیتون حرف نداره.خیلی خیلی دستتون درد نکنه

    سلام
    بابت تمام راهنمایئ های شما سپاسگزارم عالی مثل همیشه
    طبق دستور العمل پیش بریم مشکلی نیست
    اما من فقط نتونستم خورشت فسنجون رو درست کنم

    دست شما درد نکنه.
    لطفا خورش های دیگه رو هم توضیح بده.

    عالي بود

    عالی بود مرسی

    ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    سلام . من خیلی از دستورات شما استفاده می کنم برای آشپزی . ممنون . فقط ۱ مسئله ای رو هیچوقت ذکر نمی کنید . اینکه برای چند نفر هست موادی که می گید ؟ ممنون

    چرتتتتتتتتتتتتتتتتت بود

    سلام دستورالعملاتون فوق العادس خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم و خیلی غذاهای خوشمزه پختم ممنونم ازتون

    سلام خانوم گل، یک سالی هست از سایت خوبتون استفاده میکنم مخصوصا قسمت پخت کیک و شیرینی، دیروز هم واسه افطار خورشت کرفس رو برای اولین بار پختم و بسیار عالی شد،همسرجان کلی تعریف کرد… ،توی ثواب افطارمون شریک هستین خانمی …

    سلام،دستورتون عالی بود،همسرم خیلی پسندید،از سایت خوب دونفره خیلی ممنونم که دستپختمو باهاش خوب کردم

    لطفا مدت زمان پخت رو هم بگید

    امروز برا ناهار میخوام اینو درست کنم امیدوارم خرابکاری نکنم 🙂

    سلام منم ب تازگی این غذارو ب منو غذاهام اضافه کردم و خوب مشتری داره البته من لوبیا هم بهش اضافه کردم همینطور مغداری جزئی پودرلیمو

    عالی بود عالی.ممنون

    خورشت کرفس با کلی خواص عالیه و خوشمزه

  • پروفایل دخترم و پسرم و همسرم
  • تواين خورش آلوبخارا معجزه ميكنه. حتما امتحان كنيد.

    :heart: :heart:

    دستتون درد نکنه بابت مطالب خوبتون….من واقعا عاشق خورشت کرفسم ولی بابام وداداشام اصلا دوس ندارن دیگه مامانم کمتر درست میکنه :unsure: :unsure: :unsure:

    وای خیلی خوشمزه س

    عالی بود
    مر30 B-)

    خیلی خوبه …
    ممنون از سایت بسیار خوبتان.

    ممنون :heart:
    من تا بحال هر سه تا رو با هم نریختم. ( کرفس و کنگر و ریواس)
    ولی کرفس و گوجه سبز عالی میشه :laugh
    این رو هم باید امتحان کنم .ممنون :yahoo: :rose:

    سلام من وخانواده ام اصلا خورشت كرفس و باميه دوست نداريم.براي امتحان يه بار هم شده بايد درست كنم ببينم چي از آب در ميايد ممنونم عزيزم

    سلام.من بتازگی با سایت شما آشنا شدم واقعا جا داره از مطالب جالب و کاربردیتون بخصوص بخش آشپزی تشکر ویژه داشته باشم انشاالله که موفق باشید.ازشما هم سوسن جون تشکرمیکنم.@-}– :rose:

    با سلام ایامیشه برای خورشت کرفس لوبیا هم اضافه کرد یاکار بی خودیهایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    سلام باتشکرازسایت خوبتون.وای باورتون میشه من خوب بلدنیستم خورشت کرفس وبپزم.ولی لین عالی بود.

    عالی……..
    ممنون از زحمتاتون

    باسلام .ممنون از سایت خوبی که دارین.مثل همیشه عالی.در مورد پاک کردن کرفس که کدوم قسمتش بهتر ه و موقع خریدکرفس خوب باید چه شکلی باشه یه کوچولو توضیح میدید .بازم ممنون

    واقعا عالیه ،خورشت کرفس خیلی خیلی خوشمزش :encourag: :encourag: :encourag:

    سلام من ی بار این خورش رو پختم جا نیفتاده بود 5یا6 ساعت رو اجاق موند جاببفته البته من تو زودپز نمیپزم این عادیه ک تو قابلمه وقت زیادی للازمه یا جای دیگه ای از کار مشکل داشته?

    آفرین به شما دوست خوبم بلخره قلق هرکاری دست آدم باشه وتجربه داشته باشی اون کار نتیجه اش خوب میشه تو دانشگاه هم حتما نعناش زیاده ؟.

    مرسی محیا جون .

    الهی پس حتما درست کن خاتون جون ونوش جونت کن ماشاالله شما خودت یک کدبانو هستی عزیزم .

    خیلی دلم آب افتاد….وای عالی، دست تون درد نکنه :rose:

    :heart:

    سلام مامان من و( تعریف از خود نباشه ) خودم خورشت کرفسای خوشمزه ای درست می کنیم
    ولی …
    چشمتون روز بد نبینه تو دانشگاه خورش کرفس همیشه تلخه :dislike:
    بدتر ازون خورش سبزیه که به خورش چمن معروفه 🙁
    ولی جدا چرا خورش کرفسشون تلخ میشه ؟؟

    خورش کرفس از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است و مواد اصلی آن گوشت ، کرفس و جعفری می باشد. در طبخ این خورشت ، بخاطر اینکه از کرفس تازه و گوشت استفاده می شود بسیار مقوی بوده و برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

    خورشت کرفس از آن دسته خورش هایی است که طرفداران بسیار کمی دارد و خیلی از افراد این خورشت را به خاطر مزه کرفس دوست ندارند اما واقعیت این است که اگر این خورشت به شیوه صحیح پخته شود طعم بسیار خوبی دارد و بسیار هم خوشمزه است.

    اگر با دستور پخت خورشت کرفس آشنا نیستید ما در این پست آموزش آشپزی سایت بارونک ، طرز تهیه خورشت کرفس را به همراه مواد لازم برای 4 تا 5 نفر آماده کرده ایم که شما می توانید با این آموزش و به تنهایی همانند یک آشپز حرفه ای خورشت کرفس حرفه ای و خوشمزه درست کنید.

    توجه : در صورت نداشتن آبغوره می توانید از لیمو عمانی یا آبلیمو تازه استفاده کنید. همچنین در صورت نداشتن رب انار می توانید از رب آلوچه استفاده کنید.

    1. ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد از تفت دادن ، مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم. بعدش مقداری آب گرم اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت نیم پز شود. همچنین در صورت تمایل به اضافه کردن لوبیا چیتی ، آن را همراه مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    2. در این مدت زمان کرفس و سبزی خورشت کرفس را آماده می کنیم. ابتدا سبزی خورش شامل جعفری ، نعنا و برگ های تازه و جوان کرفس را به صورت ریز خرد می کنیم و ساقه های کرفس را هم در اندازه های مساوری برش می زنیم. حالا باید سبزی و کرفس خرد شده را سرخ کنیم. برای این منظور تابه را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود و بعدش سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد از اینکه آب سبزی کشیده شد مقداری روغن می زنیم و بعد از تفت دادن ، ساقه کرفس خرد شده را هم اضافه می کنیم و سرخ می کنیم.

    3. بعد از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی ، کرفس سرخ شده و لوبیا چیتی نیم پز شده را اضافه می کنیم و کمی هم نمک می زنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد. 15 دقیقه آخر پخت مقداری آبلیمو یا آبغوره و یا لیمو عمانی را به همراه یک قاشق غذاخوری رب انار یا رب آلوچه اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا خورشت کرفس با حرارت ملایم بپزد و روغن پس بدهد. پس از اینکه خورشت کرفس به خوبی پخت و جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

    برای خورشت کرفس بهتر است از گوشت ران گوساله و یا گوشت سردست گوسفند استفاده کنید و گوشت خورش کرفس را باید به صورت قورمه ای همانند گوشت خورشت قورمه سبزی خرد کنید. برخی افراد به جای گوشت گوساله یا کوسفند از گوشت مرغ استفاده می کنند. شما هم با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید این کار را بکنید.

    برای اینکه خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده ای داشته باشید باید اجازه بدهید تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد و به خوبی جا بیفتد. برخی از افراد تصور می کنند که اگر حرارت زیر قابلمه خورش را زیاد کنند خورشت زودتر پخته می شود در حالی که با این کار نه تنها خورش زودتر آماده نمی شود بلکه آب خورشت هم زودتر تبخیر می شود.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

    خورش کرفس با لیمو امانی ( عمانی )مواد لازم :روغن مایع ۵۰ گرم پیاز یک عدد گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم کرفس پاک کرده ۴۵۰ گرم سبزی نعناع،جعفری و برگ کرفس۲۰۰ گرم زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل کمی رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه : کرفس‌ها رو برش‌های مورب یک اندازه بزنید(اینجوری خوشگل ترن).برگهای کرفس رو به همراه جعفری و نعنا خورد کرده و تفت بدین. (مقدار نعنا نباید زیاد باشه واگر نه خورشت تلخ میشه). کرفس‌های خورد شده رو هم اضافه کنید یه تفت کوچولو هم اونا رو بدید.پیاز داغ فراوان درست کنید و گوشت که بهتره قسمت ماهیچه باشه درش تفت بدین.زردچوبه و فلفل اضافه کنید و با مقداری آب بذارید بپزه. وقتی‌ که گوشت نیم پز شد، لیمو عمانی رو اضافه کنید، و بد از نیم ساعت کرفس و سبزی‌ها رو اضافه کنید،اجازه بدین خورشت شما با حرارت ملایم جا بیفته. نکته: میتونید از گوشت مرغ، یا بوقلمون هم استفاده کنید. خیلی‌‌ها نعنا جعفری نمیریزن فقط برگ‌های کرفس رو میریزن. برای اینکه رنگ خورشت کرفس با قورمه سبزی متفاوت باشه از یه کوچولو رب یا گوجه فرنگی‌ خورد شده هم استفاده می‌کنم. نکات :برای چاشنی میتونید از آبلیمو استفاده کنید.اگه خواستید خورشت شما خوش رنگ تر بشه وقتی‌ که خواستید سرو کنید، روی خورشت یه کوچولو روغن زیتون سبز بریزید. اونوقت همه فکر می‌کنن این خورشت شما شب تا صبح رو گاز بوده که حسابی‌ به روغن افتاده. فقط حواستون باشه خیلی‌ کم( مثلا به اندازه یه قاشق چای خوری برای بشقاب‌های خورشت خوری) و اینکه حتما روغن زیتون سبز باشه.

    نام (اجباری)

    آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

    آدرس سایت

    ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند

    تصویر امنیتی جدید

    گالری هنری

    میز, سفره میهمانی

    Please publish modules in offcanvas position.

    ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند
    ایا در خورشت کرفس لیمو عمانی میریزند
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *