انواع دسر و شیرینی با نشاسته

دوره مقدماتی php
انواع دسر و شیرینی با نشاسته
انواع دسر و شیرینی با نشاسته

با نشاسته دسرهای مختلفی را می توانید تهیه کنید که در این مطلب طرز تهیه دسر با نشاسته برای مهمانی ها و مجالس مختلف را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش خواهیم داد که امیدواریم از تهیه این دسر نهایت لذت را ببرید.

فرنی موزی دسری خوشمزه و خوش طعم است که با نشاسته تهیه می شود و شما می توانید این دسر را برای افطار ماه مبارک رمضان و مجالس نذری خود تهیه کنید. در طرز تهیه دسر با نشاسته از شیر و موز و شکر و نشاسته و وانیل و گلاب استفاده می شود که این دسر خوش عطر؛ طعم و ظاهری متفاوت دارد.

در طرز تهیه انواع دسر ها نظیر فرنی و مشکوفی و مسقطی از نشاسته استفاده می شود که هر کدام از این دسر ها طعم و ظاهری خوشایند و متفاوت دارند و برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف می توانند مفید و ایده آل باشند.

برای تهیه دسر موزی با نشاسته ابتدا شکر و شیر و نشاسته را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس ظرف را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و مخلوط شکر و نشاسته را هم بزنید تا در شیر حل شوند و مانند فرنی شوند بعد از اینکه مواد به دمای جوش رسیدند وانیل را به آن ها بیفزایید و زیر شعله گاز را کم کنید.

انواع دسر و شیرینی با نشاسته

دوره مقدماتی php

بعد گذشت دو دقیقه موز له شده را به مخلوط شکر و نشاسته بیفزایید و این مواد را به صورت مرتب هم بزنید تا با موز ترکیب شوند و بعد از گذشت دو دقیقه گلاب را به فرنی موزی اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید. در مرحله آخر طرز تهیه دسر با نشاسته بعد از اینکه دسر موزی به طور کامل سرد شد آن را به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده دسر فرنی موز با نشاسته را از یخچال بیرون آورید و با کمک پودر پسته و شربت آلبالو این دسر خوشمزه را تزیین کنید برای تزیین دسر فرنی موزی همچنین می توانید از روش های تزیین فرنی استفاده کنید. همچنین می توانید این دسر را بعد از آماده شدن درون قالب با شکل دلخواه خود بریزید و به مدت 4 ساعت قالب حاوی دسر را درون یخچال قرار دهید تا به خوبی ببندد و بعد از مدت زمان ذکر شده دسر را از درون قالب به ظرفی مناسب انتقال دهید سپس دسر فرنی موزی را با روش های دلخواه خود تزیین کنید.

در این مطلب با طرز تهیه دسر با نشاسته در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر خوشمزه و مجلسی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

فال هجاء یکی از فال های دقیق با قرآن کریم می باشد که در زیر به شرح کامل آن می پردازیم .

«  در بیان تفأل به کلام الله مجید به حروف هجاء »

( فال با قرآن )

ز هفتم سطر،حرفِ اولست قال

چو فال آید « الف » خیر و صواب است

انواع دسر و شیرینی با نشاسته

چو «ت» آید ، بباید توبه زان کار

چو «ج» آید ، بکن جهدی و می کوش

چو «خ» آید، امان از خوف میجوی

چو « ذ » آید، تو خود آن خوار بینی

چو « ز » آید، بیابی مالِ بی عدّ

چو «ش» آید، خصومت پیشت آید

چو «ض» آید،در آن کار است گرانی

چو « ظ » آید، ظفر بر دشمنان است

چو «غ » آید، خطر باشد،بده مال

چو «ق» آید، شوی مقبول در قول

چو «ل» آید ، برآید حاجتت زود

چو «ن» آید، بود آن کار نیکوی

چو «ه»‌آید ، خدا خشنود و خصمان

چو «ی» آید ، زغایب مژده یابی

عقیدترا بران ای صاحب فال

ز «ب» از منعمانت ، فتح بابست

ز «ث» دنیا و دین بر دست می آر

ز «ح» از اقربا ، جام خوشی نوش

ز « د » اصحاب دولت را خبرگوی

ز« ر » نیکی بود ، شادان نشینی

ز «س» بینی سعادتهای بی حد

ز «ص» ای خواجه ، صبر و مکث باید

ز «ط» زاهد شوی ، تقوی برانی

ز «ع» امر محبتها عیان است

ز «ف» شادی تو را باشد به هر حال

ز «ک» ایمن نباید بود از هول

ز «م» آید ملامتهای مشهود

ز «واو » ت هست نعمت توی در توی

ز « لا» تشویش باشد نی نه چندان

که خشنود انی از نعم المابی

با وضو قرآن را بدست بگیر، آن را زیارت کرده و با توجه به نیتی که در دل داری ،

صفحه ای از کتاب خدا را باز کن.

از آن صفحه ، هفت ورق جلو برو.

بعد از آن ، از ابتدای صفحه، هفت سطر بشمر و پایین بیا.

انواع دسر و شیرینی با نشاسته

بعد در میان سطرهای بعدی ، هفت بار کلمه

« ان » را پیدا کن.

بعد از یافتن هفتمین بار از کلمه « ان » ، دوباره هفت سطر بشمر و جلوتر برو.

ابتدای سطر هفتم از هفتمین کلمه « ان » که پیدا کرده ای، اولین حرفی که سطر با آن

شروع شده، معنی فال توست.

آن را با فال بالا معنی کن!

موفق باشی و فالت نیک انشاءالله!

اختصاصی سایت نیک صالحی

منتخبی از تصاویر افتتاحیه و شروع جشنواره فیلم کن ۲۰۱۹ با حضور سلنا گومز، بیل موری و … را تماشا کنید.

آشپزی و شیرینی پزی

افطاری دادن از بهترین سنت های ما مسلمانان محسوب می شود همه کسانی که در ماه رمضان روزه می گیرند موقع افطار نیاز دارند غذاهایی بخورند که به سلامت آنها برای یک روز روزه داری کمک کند. بنابراین بهتر است غذاهایی خوب و خوشمزه را برای افطار در نظر بگیرید.

مد روز و زیور آلات

مانتو همیشه پوشش محبوبی در میان خانم ها بوده است و انتخاب مانتوی مناسب نشان دهنده سلیقه یک خانم است. تنوع در انتخاب یک مانتو باعث می شود همیشه به عنوان یک خانم خوش سلیقه و خوش ذوق به نظربرسید.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

انواع دسر و شیرینی با نشاسته

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

باسلوق

باسلوق یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می توانید سرو کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باسلوق تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با  باسلوق با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

انواع دسر و شیرینی با نشاسته

دستور پخت

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.

برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته ای داخل آب نماند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.

شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.

پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.

پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.

انواع دسر و شیرینی با نشاسته
انواع دسر و شیرینی با نشاسته
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *