طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری
طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری


طرز تهیه ۶ نوع عصرانه خوشمزه و آسان
 

طرز تهیه ۶ نوع عصرانه خوشمزه و آسان را در بخش انواع پیش غذا در سایت آشپزی ها مشاهده کنید.

ادامه مطلب



دوره مقدماتی php


طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری



طرز تهیه پای با انواع گوشت سفید و قرمز مخصوص مهمانی ها
 

طرز تهیه پای با انواع گوشت سفید و قرمز مخصوص مهمانی ها را در بخش تازه های آموزش انواع غذا در سایت آشپزی ها مشاهده کنید.

ادامه مطلب






سلام به همه دوست داران آشپزی ، امروز براتون یه غذای خوش مزه با میگو آماده کرده ایم به اسم میگو سیر که خیلی خوشمزه و خوش خوراکه.
این غذای بسیار خوشمزه یک غذای کامل با تمام مواد مغذی برای بدنه که تو وعده ن…






شاید شما هم جزو آن دسته از افراد باشید که دوست دارید شکلات کاراملیزه را درست و طعم آن را بچشید روشی که استفاده میکنیم می توان به عنوان جادوی آشپزی دانست که بسیار می تواند لذیذ باشد. این روش عطر و طعم خاصی را به…





جستجوی پیشرفتهنکات جستجو ارسال بازخورد

قارچ سوخاری

قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای محبوب در فست فودها است که از پیش غذاهای نوین و جدید محسوب می شود. هر چند که همه غذاهای سوخاری دارای کالری خیلی زیادی هستند اما قارچ سوخاری از سالم ترین سوخاری ها محسوب می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قارچ سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قارچ سوخاری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه قارچ سوخاری با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری

دستور پخت

ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سپس خیلی سریع آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و کنار می گذاریم.سپس در کاسه ای بزرگ ماست را می ریزیم و هم می زنیم تخم مرغ را ابتدا در پیاله ای می شکنیم

و اگر سالم بود داخل کاسه می ریزیم و با ماست خوب مخلوط می کنیم و بعد زعفران دم کرده ،نمک،فلفل و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و در آخر مقداری از آرد سوخاری را اضافه می کنیم تا از شلی مایه در بیاید

و زیاد ریختن آن توصیه نمی شود چون باعث جذب نشدن آرد سوخاری به قارچ می شود. قارچ ها را داخل مایه می ریزیم و یک دست کش تمیز در دست می کنیم و قارچ ها را در مایه می زنیم تا کاملا با مایه آغشته شود.

اگر زمان داشته باشیم، روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه قارچ ها را می گذاریم در یخچال تا طعم دار شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه در تابه ای کوچک با عمق زیاد روغن سرخ کردنی می ریزیم به مقداری که قارچ ها در آن شناور باشند

و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان روغن داغ شود،سپس کاسه را از یخچال خارج می کنیم و در کاسه ای آرد سوخاری درشت می ریزیم و سلفون را بر می داریم و از قارچ ها بر می داریم و در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شوند.

حرارت را اصلا زیاد نمی کنیم چون ممکن است بسوزند پس با همان حرارت کم می گذاریم تا طلایی شوند و از روغن خارج می کنیم و در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها بیرون بیاید.قارچ های سوخاری را در ظرف می ریزیم و با سس نوش جان کنید.

عکس از beautyandthefoodie

همچنین ببینید



طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری
طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *