از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

دوره مقدماتی php
از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه
از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

خورش قیمه یکی از خورش های محبوب ایرانی است که بیشترین مشکلی که آشپزهای مبتدی و تازه کار با ان دارند تلخ شدن قیمه می باشد. در این مطلب به مسائلی مثل علت تلخ شدن و راهکارهایی برای رفع تلخی خورش قیمه می پردازیم ، در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مهم ترین دلیل تلخ شدن خورشت قیمه لیمو عمانی می باشد ، البته به دلیل اینکه لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش قیمه می دهد نمی شود از خیر آن گذشت. لیمو عمانی در خورش قیمه مثل چاقوی دو لبه هست یعنی اگر درست استفاده شود خورش را خیلی خوشمزه می کند و گر به صورت اشتباه استفاده شود طعم خورش را تلخ و غیر قابل مصرف می کند.

لیمو عمانی اگر بیش از حد در خورش قیمه بماند باعث تلخی خورش قیمه می شود و هر چقدر زودتر داخل خورش ریخته شود تلخی بیشتری داخل مزه خورش ایجاد می کند. چندین راهکار وجود دارد که شما خورش قیمه تان را با لیمو عمانی بپزید ولی خورش شما تلخ نشود ، در ادامه به این راهکارها می پردازیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه خورش قیمه نذری

از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

دوره مقدماتی php

اگر در تهیه خورش خود از مقدار کمی لیمو عمانی پودر شده استفاده کنید خورش شما کمی طعم ترشی لیمو عمانی را به خود می گیرد ولی خوب این روش نقص هایی هم دارد. اول اینکه لیمو عمانی طعم بهتری نسبت به پودر لیمو عمانی دارد و دوما پودر لیمو عمانی باعث تیره شدن رنگ خورش می شود.

در این راهکار شما می توانید لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید سپس در آب ولرم قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس داخل خورش بیندازید. این راهکار هم یک نقص بزرگ دارد و ان هم این است که آب علاوه بر تلخی لیمو عمانی ، ترشی آن را هم نیز می گیرد.

راهکار بعدی استفاده از لیمو عمانی نصف شده است که ما این راهکار را به شما پیشنهاد می دهیم. لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید سپس تخم های آنرا خارج کنید و در ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورش به قابلمه اضافه کنید. با این روش لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش شما می دهد.

 

راه حل اخر این است که بیخیال استفاده از لیمو عمانی شوید که البته به نظر من واقعا حیف است طعم به این خوبی را از دست دهید. می توانید آبغوره یا تمرهندی را جایگزین لیمو عمانی کنید البته باز هم می گویم که هیچ چیزی نمی تواند جایگزین طعم لیمو عمانی در خورش قیمه باشد.

تا اینجای کار دنبال این بودیم که کاری کنیم که غذای ما تلخ نشود اما در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که اگر خورش قیمه ما تلخ شد با چه روشی تلخی آنرا کم کنیم و یا به طور کل از بین ببریم ، در ادامه با ما همراه باشید.

اگر متوجه شدید خورش شما طعم تلخی می دهد خیلی سریع یک سیب زمینی درشت پوست بگیرید سپس داخل خورش بیندازید. پس از اینکه خورش آماده شد سیب زمینی را از خورش خارج کنید و دور بیندازید. اگر تلخی خورش شما خیلی زیاد نباشد با این روش می توانید مشکل را حل کنید.

اگر متوجه شدید خورش قیمه شما خیلی تلخ شده است مقداری زعفران دم کنید ، سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود سپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه کنید ، این راهکار علاوه بر اینکه تا حد زیادی تلخی خورش قیمه را می گیرد، باعث می شود خورش شما عطر زعفران بیشتری نیز بگیرد.

تلخ
شدن خورش های که دارای لیمو عمانی هستند یکی از مواردی است که زیاد با آن
برخورد می کنیم. لیمو عمانی در خورش های ایرونی مانند چاقو عمل می کند اگر
از ان درست استفاده کنیم خورش را بسیار خوشمزه می کند و اگر یک اشتباه کوچک
کنیم خورش دیگر قابل مصرف نخواهد بود. اگر شما هم با مشکل تلخ شدن خورش
هایتان مواجه شده اید توصیه می کنیم این مطلب را دنبال کنید تا این مشکل را
برای همیشه حل کنید.

 

چند
نکته مهم در مورد اضافه کردن لیمو عمانی به خورش وجود دارد نکته اول اینکه
به هیچ وجه ریسک نکنید و لیمو عمانی را از اوایل پخت خورش به قابلمه اضافه
نکنید. بعضی آشپزها توصیه می کنند که اگر لیمو عمانی را سوراخ کنید و در
آب قرار دهید تلخی ان گرفته می شود. البته که اینطور است ولی باز هم اضافه
کردن لیمو عمانی در ابتدای پخت خورش می تواند ریسک باشد.

از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

بهترین روش
برای اضافه کردن لیمو عمانی این است که آنرا از وسط نصف کنید سپس در 30
دقیقه پایانی پخت خورش اضافه کنید. دلیل اصلی تلخ شدن خورش با لیمو عمانی
دانه های درون لیمو می باشد. حتما دانه یا تخم های لیمو عمانی را خارج کنید
سپس به خورش اضافه کنید. ( منبع :  نکات خورش قیمه )

اگر
به هر دلیلی خورش شما با لیمو عمانی تلخ شد سریعا یک سیب زمینی ( برای 4 تا
6 نفر ) آبپز کنید و کاملا له کنید سپس به خورش خود اضافه کنید. نکته دیگر
این که کمی آب جوش هم به خورش اضافه کنید زیرا سیب زمینی خورش را لعاب دار
و سفت می کند.  این کار می تواند تا حد زیادی تلخی خورش را بگیرد.

اگر متوجه شدید خورش قیمه شما خیلی تلخ شده است مقداری زعفران دم کنید ،
سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل
شود سپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه کنید ، این راهکار تا
حد زیادی تلخی خورش قیمه را می گیرد.  ( منبع : رفع تلخ شدن خورش قیمه )

مطالب مرتبط :


عالی


ممنون خیلی کمکم کرد.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

عفونت مجاری ادرار دارید؟ عفونت شما موقتی خوب میشود و دوباره باز میگردد؟  

داروی کانفرون بیونوریکا آلمان مشکل شما را برطرف می کند. 

 برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش می‌یابد. لیموعمانی مورد علاقه جنوبی‌های خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراک‌های تند و پرادویه خلیجی استفاده می‌شود. چون لیموعمانی از نظر طب سنتی خنک کننده بوده و می‌تواند گرمی و التهاب این غذاها را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضد نفخ، صفرابر و اشتها آور خوبی است. با توجه به اینکه لیموعمانی حاوی ترکیبات تلخ است و باید تلخی لیمو عمانی در غذا را از بین ببریم و غلظت این تلخی در خشک شدن و تخمیر بیشتر می‌شود بهتر است در زمان مصرف تخم‌های آن جدا و دور ریخته شود؛ اما از آن جایی که برخی لیموها با وجود جدا کردن تخم، باز هم تلخ مزه هستند، بهتر است لیمو را برای مدت کوتاهی در آب خیسانده و آب آن را دور بریزید البته با این کار بخشی از ویتامین‌های محلول در آب لیمو خارج می‌شود، اما در عوض خورش یا خوراکتان تلخ نمی‌شود در ضمن از خوردن لیموعمانی درسته موجود در انواع خورشت‌ها بپرهیزید چون محل تجمع روغن غذاست.لیموعمانی به دلیل دارا بودن ویتامین C به جذب بیشتر آهن غذا به‌ویژه گوشت قیمه و قورمه کمک می‌کند.

من امشب از این دستور شما استفاده کردم و غذام تلخیش گرفته شد😍

مرسی از لطفتون⚘

مرسی منم رعفرون آب شده ریختم با شکر امیدوارم تلخی خورشت منم بره 

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

خانما من قیمه پختم توش لیمو عمانی انداختم الان خیلی تلخ شده چیکار کنم خورشتم تلخیش بره تا مهمونام بیان کمکم کنید  

من هر روشی رفتم جواب نداد

الان دیگه لیمو رو میشکنم فقط اون سیاهی های توشو میندازم بدون هسته

از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

قبلش باید با چنگال سوراخ میکردی 1ساعت مینداختی تو اب الانو نمیدونم

هسته هاش رو باید درمیاوردی

توی سایته دکترساینا کلی پزشک متخصص هستند که میتونی آنلاین باهاشون گفتگو کنی 

و هر چی سوال پزشکی داری ازشون بپرسی

باید قبلش لیمو رو بذاری تو آب جوش بمونه تلخیش بره بعد بندازی تو خورشت

شوری چاره داره تلخی نه 🙄🙄

قبل از استفاده خیسش کنید و آبش رو چندباری عوض کنید، بهتر میشه 

لیمو اکه اون روشنا رو انداخای تلخه کاریشم نمیشه کرد فقط سیاها تلخی نداره اونم اگه درسته بندازی

لیمویی که تلخه رو نمیشه کاریش کرد. دیگه ازش استفاده نکنید. فکر نکنم این چاره ای داشته باشه

شکر بریز و گریه کن😃

الان چیکار کنم  خورشتم خیلی تلخ شده 

من لیمو عمانیم خورشتو تلخ میکرد رفتم پسش دادم 

همشون تلخ نمیکنن ، بعضیاش نمیدونم چرا اینطورین

يه روش از اينجا ياد گرفتم واقعا عالي بود

بايد ليمو سالم باشه فقط يه سرشو بزنيد

يا اگه يه طرف ترك داره اشكال نداره

ولي فقط يه راه باز داشته باشه

اصلا تلخ نميكنه

سیاهی های توش😁 همون پرک های لیمو دیگه😘

لیمو عمانی رو اصلا با پوست نندازین تو غذا. من همیشه پوستش رو میگیرم و پره های لیمو رو میریزم اصلنم تلخ نمیشه

از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

زعفرون و یه قاشق گلاب بزن مزه اش غالب شه گلاب خیلی خوسمزه میکنه قیمه رو

ی مقدار زعفران شکر دارچین اضاف کن

من چنگال هما جاشو سوراخ کردم انداختم الانم اونقدر تلخ شده نمیدونم چیکار کنم بابا اگه تنها بودیم شوهرم میخورد الان مهمون دارم واسه ناهار 😭

یه قاشق شکر و یه هویج بنداز توش‌. گلاب و زعفرانم بریز توش لیمو هارو هم در بیار

برای گرفتن تلخی لیمو عمانی اونارو ی رب بیست مین تو آب جوش خیس کن تا هم تلخیشون بره هم تیرگیشون.خورشت قیمه باید قرمز بشه من خورشت قیمه هام محشره تکه تو فامیل اصن مث نذری ها میشه.😁😁

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

تلخی لیمو عمانی در غذا,تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت,چگونه تلخی لیمو عمانی را در خورش بگیریم,رفع تلخی لیمو عمانی در خورشت,رفع تلخی لیمو عمانی در خورش,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا,رفع تلخی لیمو عمانی در غذا,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در غذا

در این مطلب از سایت جسارت به نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید. درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید. در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید. در مرحله دوم لیموهای ابکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید. پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.یکی از راههای مفید برای جلوگیری از تلخ شدن غذا در اثر لیمو عمانی این است که ما لیمو را سالم در غذا بیندازیم.

یک نوع میوه خشک شده به نام لیمو عمانی وجود دارد که در غذاهای ایرانی بعنوان چاشنی مورد استفاده قرار میگیرد.رنگ خردلی و مزه ترش از خصوصیات یک لیمو عمانی تازه است و باید بگوییم که لیمو عمانی تازه را یک نفر بصورت معمول نمیتواند مصرف نماید.از این رو کار خشک کردن لیمو عمانی تازه در آفتاب انجام میشود و رنگش هم به رنگ سیاه تغییر می یابد.  تا کنون چای عصرانه یا گل‌گاو‌زبان را با لیموعمانی خورده‌اید‌؟ پولکی‌هایی را که با گرد لیموعمانی مزه‌ای ترش و شیرین گرفته‌اند، تست کرده‌اید‌؟ اصلا می‌دانید لیموعمانی چه مزیتی دارد و از چه نوع لیمویی تهیه می‌شود و دلیل تلخ بودن آن چیست‌؟ می‌دانید چرا بعضی لیموها سفید و برخی سیاه هستند‌؟ اگر می‌خواهید به پاسخ این پرسش‌ها برسید این مطلب را بخوانید.

از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

لیمو عمانی یکی از طعم دهنده ها و مصلح های مواد غذایی است که معمولا به خورشت ها اضافه می شود و به این ترتیب در هضم غذا و مواد مغذی بدن کمک میکند.لیمو عمانی همانند یک اسفنج عمل می کند و مواد مضر غذا را به خود جذب می کند.برخی افراد عادت دارند لیمو عمانی موجود در خورشت ها را می خورند.با این وجود آیا خوردن آن مضراتی برای بدن به همراه ندارد؟!

بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش می‌یابد. لیموعمانی مورد علاقه جنوبی‌های خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراک‌های تند و پرادویه خلیجی استفاده می‌شود. چون لیموعمانی از نظر طب سنتی خنک کننده بوده و می‌تواند گرمی و التهاب این غذاها را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضد نفخ، صفرابر و اشتها آور خوبی است. با توجه به اینکه لیموعمانی حاوی ترکیبات تلخ است و غلظت این تلخی در خشک شدن و تخمیر بیشتر می‌شود بهتر است در زمان مصرف تخم‌های آن جدا و دور ریخته شود؛ اما از آن جایی که برخی لیموها با وجود جدا کردن تخم، باز هم تلخ مزه هستند، بهتر است لیمو را برای مدت کوتاهی در آب خیسانده و آب آن را دور بریزید البته با این کار بخشی از ویتامین‌های محلول در آب لیمو خارج می‌شود، اما در عوض خورش یا خوراکتان تلخ نمی‌شود در ضمن از خوردن لیموعمانی درسته موجود در انواع خورشت‌ها بپرهیزید چون محل تجمع روغن غذاست.لیموعمانی به دلیل دارا بودن ویتامین C به جذب بیشتر آهن غذا به‌ویژه گوشت قیمه و قورمه کمک می‌کند.

حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی بشترین موادی که جذب می‌کند چبریها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود ؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد. سام دلیری دباره نحوه‌ استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت  تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

لیمو عمانی در قورمه سبزی ترشی مطبوعی به طعم غذا می‌‏دهد؛ اما گاهی این ترشی با بیشتر شدن تعداد لیمو عمانی، به تلخی می‌‏گراید.  این روش را می‌‏توان برای گرفتن تلخی لیمو عمانی به کار برد :  بر روی لیمو‌‏عمانی چند سوراخ ایجاد می‌‏کنیم و روی آن را با آب جوش می‌پوشانیم . بعد از ۲۰ دقیقه آب آن را خالی نموده و به غذا می‌‏افزاییم. با استفاده از این روش تلخی لیمو گرفته و خورشت خوش‌‏طعم‌‏تری خواهیم داشت.

دیدگاه




 

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود. پس برای مشاهده پاسخ این پرسش‌ها، با ما همراه شوید.

از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

 

قیمه از خورش‌های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و… تهیه می‌کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

 

رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه‌تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می‌کند:

1. گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنم.

 

2. ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

 

3. هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب‌های گوجه‌فرنگی ترش مزه هستند و می‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند.


4. برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه‌ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.


 

5. رب گوجه‌فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.


6. لیمو عمانی‌ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورش می‌شود. دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

 

7. هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال‌های سیب‌زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

 

8. انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

 

9. این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته‌دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا را هم سیب‌زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته‌دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی‌ای به آن خواهد داد.

 

10. نوشیدنی‌ای که به شما پیشنهاد می‌کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به‌لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن‌ها وعده غذایی‌تان کامل خواهد شد.


از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه



بهتر است به جای گوشت گوساله، از گوشت بوقلمون برای طبخ این خورش استفاده کنید که چربی کمتری دارد. مقدار روغن مصرفیتان را نیز به حداقل برسانید و به جای روغن کانولا کمی روغن زیتون در این غذا بریزید. بهتر است نوشیدنیتان دوغ کفیر باشد و غذا را همراه سبزی خوردن (به خصوص شوید) میل کنید تا این وعده غذایی به کاهش چربی خون کمک کند.

 

حداقل نمک را در تهیه این خورش به کار ببرید و برای طعم‌دار کردن آن، از آب‌لیموی تازه یا آب‌غوره استفاده کنید. در ضمن، به همراه این غذا بهتر است سالادی میل کنید که از برگ‌های سبز کاهو، بروکلی و کرفس تشکیل‌شده و با آب‌غوره طعم‌دار شده باشد. البته خوردن ماست مزه دار شده با کرفس و سیر ساطوری و جوانه گندم نیز در تنظیم فشارخون موثر است.

 

این خورش را همراه برنج میل کنید و وقتی وعده غذایی‌تان را در بشقاب کشیدید، به آن 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون بیفزایید. در ضمن، می‌توانید خورش را با سیب‌زمینی سرخ‌شده همراه و برای افزایش اشتهایتان آن را با یک لیوان شربت آب‌لیموی تازه یا آب پرتقال میل کنید. البته ممکن است به سرعت سیر شوید و تمایلی به خوردن غذا نداشته باشید که در این صورت به شما توصیه می‌شود که غذا را به چند وعده کوچک تقسیم و میل کنید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: هفته نامه سلامت – شماره 372 – سامان گلریز، مدرس آشپزی

  • پروفایل شهریوری جدید
  •  

    آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه قارچ

    آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه با گوشت چرخ‌کرده

    قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

    خورش قیمه آلو

    خورش قیمه

    8 پیشنهاد سرآشپز برای تهیه‌ی ماهی فیله سوخاری

    توصیه‌های سرآشپز برای طبخ پاستا

    8 پـیـشـنـهاد آبـگـوشـتـی

    7 نکته‌ی جوجه کبابی

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

    20 توصیه‌ی سرآشپز برای خوشمزه‌تر شدن غذاها

    چند نکته ضروری در مورد طبخ خورش‌ها

    راهنمای خرید و مصرف برنج

    خورشت قیمه معمولا به یه روش کلی و مرسوم پخته میشه، ولی چرا خورشت قیمه بعضی ها خیلی خوشمزه تر و خوش عطر تر از بقیه اس؟؟ به نظر من دلیل اصلی خوشمزه شدن قیمه تجربه داشتن در آشپزیه، اما…

    خورشت قیمه معمولا به یه روش کلی و مرسوم پخته میشه، ولی چرا خورشت قیمه بعضی ها خیلی خوشمزه تر و خوش عطر تر از بقیه اس؟؟ به نظر من دلیل اصلی خوشمزه شدن قیمه تجربه داشتن در آشپزیه، اما یه دلیل دیگه هم هست که خیلی مهمه، اونم ادویه هایی که تو این خورشت استفاده میشه بعلاوه فوت و فن های پختنشه. در این مطلب علاوه بر آموزش مرحله به مرحله پخت خورشت قیمه درباره این ادویه ها و نکات هم توضیح میدم.

    خورشت قیمه

    مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و بعد از اینکه پیاز کاملا طلایی شد زرچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم.

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

    اضافه کردن رب به پیاز

    حالا رب رو خوب با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه.

    تفت دادن رب

    گوشت قیمه ای رو اضافه کرده و فقط کمی تفت میدیم تا رنگش برگرده.

    اضافه کردن گوشت

    بعد از تفت دادن گوشت لپه خام رو هم اضافه میکنیم.

    اضافه کردن لپه

    حالا 3 لیوان آب به موادمون اضافه کرده، در قابلمه رو میبندیم و  برای 1 ساعت خورشت رو میپزیم.

    اضافه کردن آب

    لیمو عمانی رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا خورشت 1 ساعت دیگه با لیمو عمانی بجوشه.

    اضافه کردن لیمو عمانی

    بعد از 1 ساعت لیمو عمانی هارو از خورشت بیرون میاریم و به خورشت نمک، زعفران و دارچین اضافه میکنیم و بهش زمان میدیم تا جا بیوفته و غلیظ بشه.

    اضافه کردن ادویه ها

    وقتی خورشتمون کاملا جا افتاده بود تقریبا یه ربع قبل از سرو به خورشت گلاب و شکر اضافه میکنیم. شکر رو کم کم اضافه کنید مثلا به اندازه نصف قاشق چایخوری و بعد خورشت رو تست کنین تا خورشت شیرین نشه.

    اضافه کردن گلاب و شکر

    حالا خورشت قیمه خوش طعم و خوش عطر و بوی ما آماده اس. روی خورشت رو با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم… نوش جان

    خورشت قیمه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وای عزیز دل من آشپزی بلد نیستم ولی چه خورشتی شد خیلی خیلی خیلی ممنونتم❤️❤️❤️❤️

    بهه به، به به، عجب عطری چه غذایی بسیار عالی و تدل انگیز

    سلام توضیحات خوب بود ، یک تجربه از خودم با شما درمیون میزارم، لیمو عمانی رو هسته گیری باید کرد. حتما باید هسته ها در بیان ، اونوقت لیموها میتونن تا آخرش در خورشت بمونن. خودم قرمه سبزی یا آبگوشت یا فیمه میپختم تلخ میشد، خواهرم راهنماییم کرد و الان غذام تلخ نمیشه.

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

    عالی بود، دستور پختش خیلی ساده و کامل

    سلام مراحل تهیه برنج قیمه رو نگفتین ممنونم میشم

    دستتون درد نکنه! من چون گیاهخوارم، به جای گوشت، سویا ریختم. دستورتون عالی بود! لپه من خیلی زودپزه و سریعا له میـشه اما با دستور شما خیلی هم خوب شد!

    من به دلایلی مجبور شدم غذادرست کردن رو یاد بگیرم . جالبه که این چهارمین غذایی بود که بعد از خورشت مرغ، خورشت گوشت و قرمه سبزی درست کردم. با این که اولین بارم بود که این غذاهارو درست میکردم خانممم باورش نمیشد که من درست مردم چون دستورش فوق العاده فوقالعاده فوق العاده عالیه. ممنون از شمای هنرمند

    واسه ده نفر مقدار مواد ب چ صورته؟

    بسیار عالی بود دستتون درد نکنه آبروم خریداری شد

    من اولین بارم بود درست کردم . واقعاااا عالی بود 😍😍😍😍😍

    من با این پیج عاششششششق آشپزی شدم
    مرسییی که هستی ❤️

    امروز از ساعت ۹ ربع طبق توصیه ی شما با آرامش و صبر مشغول پختن قیمه و برنج شدم و حدود ۱۲ تموم شد.طعمش عالی بود. ممنون از رسیپی های فوق العاده خوبتون.

    با سلام
    اول اینو بگم که اسم سایتتون بسیار جذاب و درست انتخاب شده
    و دوم من به کمک دستور شما اولین قیمه زندگیمو درست کردم خیلی هم بد نشد.
    سپاس ویژه

  • عکس بچه های پسر ناز
  • خورشت رنگ و طعمش خوب شد ولی به خاطر لیمو عمانی ای که یه ساعت تو خورشت گذاشتم، تلخ شد؛ فکر کنم نیم ساعت بهتر بود؛ خیلی تلخیش حالم رو گرفت. فکر کنم من بعد بعد بیست دقیقه دم به ساعت آب خورشت رو بچشم تا این طوری نشه. یا اینکه پوست لیمو رو بکلی دور میریزم.

    سلام دستتون درد نکنه در پناه یزدان پاک موفق باشید.

    دیروز با رسپی شما قیمه درست کردم و عاااالییی شد.همسرم و خواهرشوهرم کلی تعریف کردن و گفتن طعم خوشمزه‌ترین قیمه نذری که زمان بچگی خورده بودیم رو میده.باتوجه به اینکه از غذاهای شیرین بدمون میاد و همسرم معمولا از طعم‌دهنده‌های جدید استقبال نمی‌کنه راجع به شکر و گلاب و حتی دارچین دودل بودم.اما تصمیم گرفتم بهتون اعتماد کنم و خوشحالم که این کار رو کردم.من شکر رو اندازه نوک قاشق مرباخوری ریختم و گلاب رو یه قاشق غذاخوری نیمه پر.و اصلا شیرین نشد غذا اما معطر و متفاوت شد.مطمئنم خوب سرخ کردن پیاز و رب هم از عوامل دیگه‌ی خوش‌طعم شدنش بودن.فقط اینکه لیموعمانی‌ها رو فقط یدونه رو درسته داخل خورش ریختم به روشی ک گفتید اما دوتای دیگه رو پوستشون رو با فشار چاقو باز کردم و قسمت‌های تیره داخلشون رو درآوردم و ریز کردم و فقط اونا رو توی خورش ریختم چون قبلا لیموعمانی قیمه‌م رو تلخ کرده بود و می‌ترسیدم بازم اونجور شه
    درکل تا الان هر غذایی رو با رسپی شما درست کردم عالی شده.خدا خیرتون بده.

    عالی شد. دمتون گرم

    درود بر شما ، امروز واسه نهار با زودپز درست کردم خیلی لذیذ و معطر و خوشمزه شد.مرسی که وقت گرانبهاتون رو صرف کردین تا ما لذتش رو ببریم. شاد و تندرست باشید.

    خیلی خیلی خوشمزه شد، ممنون از دستور عالیتووون😍😍😍😍

    سلام و درود بر شما‌ کدبانو…
    امروز درستش کردم واااااقعا عالی شد، یه لحظه فکر کردم تو رستوران نشستم دارم میخورم🤭 عطر و طعم عااالی شد.. یه دنیا ممنون
    آقای امید همه درست کردن به ته قابلمشون نچسبید مال شما چسبید؟؟ وقتی شعله کم باشه و روغن به اندازه ی کافی باشه به هیچ عنوان نمیچسبه
    و قابل توجه آقا پدرام.. بخاطر یه کلمه دیگران رو بی سواد تلقی نکنین درست نیست، در هر دو صورت چه خورش و چه خورشت درس هستش
    خوبه یکی بیاد به شما بگه هر دوش درسته بی سواد؟ ناراحت نمیشن؟
    لطفا رعایت کنین
    با آرزوی موفقیت برای همه

    هم خورش درسته هم خورشت…

    با عرض سلام بسیار آموزنده آموزش دادید.

    با سلام دوست عزیز من واقعا از وقت وحوصله ای که گذاشتید کمال تشکر رو دارم.ازمطالبتون خیلی استفاده کردم مخصوصا نکات ریزی که برای تک تک دستور پختاتون گذاشتید.واقعا هم برای بعضی ها که از روی حسادت یا هرچیز دیگه ای نظرات منفی ودرخور شان خودشون رو اینجا میذارن خیلی خیلی متاسفم.امیدوارم همیشه تندرست وشاد باشید.

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

    خورش نه خورشت بی سواد… سلام گرمی به همسر گرامی برسونید بگید دوستان از صمیم قلب شمارو درک میکنن 😢

    ممنون استفاده کردم

    اخه ادم عاقل وقتی رب وادویه را تفت میدی به ته قابلمه می چسبه دیگه فرصت پیدا نمی‌کنی گوشت رو تفت بدی چون رب می سوزه

    عالی بود برا شام امشبم اوکیش کردم فوق العاده شده
    مرسی ازتون…💙

    مرسی خیلی خوب بود

    سلام خانومی
    واقعا آموزشی که گذاشتین عالی بود من واقعا با آموزش آشپزی شما تونستم ی آشپز بشم
    امیدوارم توی زندگیتون به آرزوهای قشنگتون برسید
    میبوسمتون

    سلام سركارخانم،
    بسيار اموزش كاملي بود، با اينكه بنده براي اولين بار چنين خورشتي را تهيه ميكردم، ولي الحمدلله نتيجه كار بسيار خوب و لذت بخش بود. ارزوي سلامتي و موفقيت براتون دارم.
    با تشكر ،
    سيد مصطفي

    یک مرد گرسنه راسیر کردید خیلی هم خوشمزه بود

    عالی بود بادستورشماپختم ممنون

    ممنون از دستور عالی من درست کردم و واقعا طعم قیمه های نذری و حرفه ای میداد خیلییییی ممنون دفعه اولم بود و فوق العاده خوشمزه شد

    ممنونم

    خورشت قیمه معمولا به یه روش کلی و مرسوم پخته میشه، ولی چرا خورشت قیمه بعضی ها خیلی خوشمزه تر و خوش عطر تر از بقیه اس؟؟ به نظر من دلیل اصلی خوشمزه شدن قیمه تجربه داشتن در آشپزیه، اما…

    خورشت قیمه معمولا به یه روش کلی و مرسوم پخته میشه، ولی چرا خورشت قیمه بعضی ها خیلی خوشمزه تر و خوش عطر تر از بقیه اس؟؟ به نظر من دلیل اصلی خوشمزه شدن قیمه تجربه داشتن در آشپزیه، اما یه دلیل دیگه هم هست که خیلی مهمه، اونم ادویه هایی که تو این خورشت استفاده میشه بعلاوه فوت و فن های پختنشه. در این مطلب علاوه بر آموزش مرحله به مرحله پخت خورشت قیمه درباره این ادویه ها و نکات هم توضیح میدم.

    خورشت قیمه

    مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و بعد از اینکه پیاز کاملا طلایی شد زرچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم.

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

    اضافه کردن رب به پیاز

    حالا رب رو خوب با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه.

    تفت دادن رب

    گوشت قیمه ای رو اضافه کرده و فقط کمی تفت میدیم تا رنگش برگرده.

    اضافه کردن گوشت

    بعد از تفت دادن گوشت لپه خام رو هم اضافه میکنیم.

    اضافه کردن لپه

    حالا 3 لیوان آب به موادمون اضافه کرده، در قابلمه رو میبندیم و  برای 1 ساعت خورشت رو میپزیم.

    اضافه کردن آب

    لیمو عمانی رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا خورشت 1 ساعت دیگه با لیمو عمانی بجوشه.

    اضافه کردن لیمو عمانی

    بعد از 1 ساعت لیمو عمانی هارو از خورشت بیرون میاریم و به خورشت نمک، زعفران و دارچین اضافه میکنیم و بهش زمان میدیم تا جا بیوفته و غلیظ بشه.

    اضافه کردن ادویه ها

    وقتی خورشتمون کاملا جا افتاده بود تقریبا یه ربع قبل از سرو به خورشت گلاب و شکر اضافه میکنیم. شکر رو کم کم اضافه کنید مثلا به اندازه نصف قاشق چایخوری و بعد خورشت رو تست کنین تا خورشت شیرین نشه.

    اضافه کردن گلاب و شکر

    حالا خورشت قیمه خوش طعم و خوش عطر و بوی ما آماده اس. روی خورشت رو با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم… نوش جان

    خورشت قیمه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وای عزیز دل من آشپزی بلد نیستم ولی چه خورشتی شد خیلی خیلی خیلی ممنونتم❤️❤️❤️❤️

    بهه به، به به، عجب عطری چه غذایی بسیار عالی و تدل انگیز

    سلام توضیحات خوب بود ، یک تجربه از خودم با شما درمیون میزارم، لیمو عمانی رو هسته گیری باید کرد. حتما باید هسته ها در بیان ، اونوقت لیموها میتونن تا آخرش در خورشت بمونن. خودم قرمه سبزی یا آبگوشت یا فیمه میپختم تلخ میشد، خواهرم راهنماییم کرد و الان غذام تلخ نمیشه.

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

    عالی بود، دستور پختش خیلی ساده و کامل

    سلام مراحل تهیه برنج قیمه رو نگفتین ممنونم میشم

    دستتون درد نکنه! من چون گیاهخوارم، به جای گوشت، سویا ریختم. دستورتون عالی بود! لپه من خیلی زودپزه و سریعا له میـشه اما با دستور شما خیلی هم خوب شد!

    من به دلایلی مجبور شدم غذادرست کردن رو یاد بگیرم . جالبه که این چهارمین غذایی بود که بعد از خورشت مرغ، خورشت گوشت و قرمه سبزی درست کردم. با این که اولین بارم بود که این غذاهارو درست میکردم خانممم باورش نمیشد که من درست مردم چون دستورش فوق العاده فوقالعاده فوق العاده عالیه. ممنون از شمای هنرمند

    واسه ده نفر مقدار مواد ب چ صورته؟

    بسیار عالی بود دستتون درد نکنه آبروم خریداری شد

    من اولین بارم بود درست کردم . واقعاااا عالی بود 😍😍😍😍😍

    من با این پیج عاششششششق آشپزی شدم
    مرسییی که هستی ❤️

    امروز از ساعت ۹ ربع طبق توصیه ی شما با آرامش و صبر مشغول پختن قیمه و برنج شدم و حدود ۱۲ تموم شد.طعمش عالی بود. ممنون از رسیپی های فوق العاده خوبتون.

    با سلام
    اول اینو بگم که اسم سایتتون بسیار جذاب و درست انتخاب شده
    و دوم من به کمک دستور شما اولین قیمه زندگیمو درست کردم خیلی هم بد نشد.
    سپاس ویژه

  • دانلود مدلهای رومیزی قلاب بافی با نقشه
  • خورشت رنگ و طعمش خوب شد ولی به خاطر لیمو عمانی ای که یه ساعت تو خورشت گذاشتم، تلخ شد؛ فکر کنم نیم ساعت بهتر بود؛ خیلی تلخیش حالم رو گرفت. فکر کنم من بعد بعد بیست دقیقه دم به ساعت آب خورشت رو بچشم تا این طوری نشه. یا اینکه پوست لیمو رو بکلی دور میریزم.

    سلام دستتون درد نکنه در پناه یزدان پاک موفق باشید.

    دیروز با رسپی شما قیمه درست کردم و عاااالییی شد.همسرم و خواهرشوهرم کلی تعریف کردن و گفتن طعم خوشمزه‌ترین قیمه نذری که زمان بچگی خورده بودیم رو میده.باتوجه به اینکه از غذاهای شیرین بدمون میاد و همسرم معمولا از طعم‌دهنده‌های جدید استقبال نمی‌کنه راجع به شکر و گلاب و حتی دارچین دودل بودم.اما تصمیم گرفتم بهتون اعتماد کنم و خوشحالم که این کار رو کردم.من شکر رو اندازه نوک قاشق مرباخوری ریختم و گلاب رو یه قاشق غذاخوری نیمه پر.و اصلا شیرین نشد غذا اما معطر و متفاوت شد.مطمئنم خوب سرخ کردن پیاز و رب هم از عوامل دیگه‌ی خوش‌طعم شدنش بودن.فقط اینکه لیموعمانی‌ها رو فقط یدونه رو درسته داخل خورش ریختم به روشی ک گفتید اما دوتای دیگه رو پوستشون رو با فشار چاقو باز کردم و قسمت‌های تیره داخلشون رو درآوردم و ریز کردم و فقط اونا رو توی خورش ریختم چون قبلا لیموعمانی قیمه‌م رو تلخ کرده بود و می‌ترسیدم بازم اونجور شه
    درکل تا الان هر غذایی رو با رسپی شما درست کردم عالی شده.خدا خیرتون بده.

    عالی شد. دمتون گرم

    درود بر شما ، امروز واسه نهار با زودپز درست کردم خیلی لذیذ و معطر و خوشمزه شد.مرسی که وقت گرانبهاتون رو صرف کردین تا ما لذتش رو ببریم. شاد و تندرست باشید.

    خیلی خیلی خوشمزه شد، ممنون از دستور عالیتووون😍😍😍😍

    سلام و درود بر شما‌ کدبانو…
    امروز درستش کردم واااااقعا عالی شد، یه لحظه فکر کردم تو رستوران نشستم دارم میخورم🤭 عطر و طعم عااالی شد.. یه دنیا ممنون
    آقای امید همه درست کردن به ته قابلمشون نچسبید مال شما چسبید؟؟ وقتی شعله کم باشه و روغن به اندازه ی کافی باشه به هیچ عنوان نمیچسبه
    و قابل توجه آقا پدرام.. بخاطر یه کلمه دیگران رو بی سواد تلقی نکنین درست نیست، در هر دو صورت چه خورش و چه خورشت درس هستش
    خوبه یکی بیاد به شما بگه هر دوش درسته بی سواد؟ ناراحت نمیشن؟
    لطفا رعایت کنین
    با آرزوی موفقیت برای همه

    هم خورش درسته هم خورشت…

    با عرض سلام بسیار آموزنده آموزش دادید.

    با سلام دوست عزیز من واقعا از وقت وحوصله ای که گذاشتید کمال تشکر رو دارم.ازمطالبتون خیلی استفاده کردم مخصوصا نکات ریزی که برای تک تک دستور پختاتون گذاشتید.واقعا هم برای بعضی ها که از روی حسادت یا هرچیز دیگه ای نظرات منفی ودرخور شان خودشون رو اینجا میذارن خیلی خیلی متاسفم.امیدوارم همیشه تندرست وشاد باشید.

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه

    خورش نه خورشت بی سواد… سلام گرمی به همسر گرامی برسونید بگید دوستان از صمیم قلب شمارو درک میکنن 😢

    ممنون استفاده کردم

    اخه ادم عاقل وقتی رب وادویه را تفت میدی به ته قابلمه می چسبه دیگه فرصت پیدا نمی‌کنی گوشت رو تفت بدی چون رب می سوزه

    عالی بود برا شام امشبم اوکیش کردم فوق العاده شده
    مرسی ازتون…💙

    مرسی خیلی خوب بود

    سلام خانومی
    واقعا آموزشی که گذاشتین عالی بود من واقعا با آموزش آشپزی شما تونستم ی آشپز بشم
    امیدوارم توی زندگیتون به آرزوهای قشنگتون برسید
    میبوسمتون

    سلام سركارخانم،
    بسيار اموزش كاملي بود، با اينكه بنده براي اولين بار چنين خورشتي را تهيه ميكردم، ولي الحمدلله نتيجه كار بسيار خوب و لذت بخش بود. ارزوي سلامتي و موفقيت براتون دارم.
    با تشكر ،
    سيد مصطفي

    یک مرد گرسنه راسیر کردید خیلی هم خوشمزه بود

    عالی بود بادستورشماپختم ممنون

    ممنون از دستور عالی من درست کردم و واقعا طعم قیمه های نذری و حرفه ای میداد خیلییییی ممنون دفعه اولم بود و فوق العاده خوشمزه شد

    ممنونم

    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه
    از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت قیمه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *