آموزش پخت میگو سوخاری

دوره مقدماتی php
آموزش پخت میگو سوخاری
آموزش پخت میگو سوخاری

میگو سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که با میگو تهیه می شود. این غذا با دیگر غذاهای سوخاری مانند مرغ سوخاری و قارچ سوخاری کمی متفاوت تر است و به عنوان یک غذای دریایی محسوب می شود که کمتر می توانیم آنرا در فست فودها تهیه کنیم. در این آموزش بهترین روش طرز تهیه میگو سوخاری در منزل را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر میگو سوخاری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه میگو سوخاری در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا میگو ها را تمیز می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. برای طعم دار کردن میگوها ، آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل به میگو ها اضافه می کنیم. پس از این کار سیرها را رنده می کنیم و به میگو ها اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم به صورتی که مواد به تمام قسمت های میگو ها برسد. سپس یک سلفون روی ظرف می کشیم و آنرا برای مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد طعم دهنده جذب میگو ها شوند و میگو ها طعم دار شوند.

پس از اینکه میگو ها طعم دار شدند آنها را از یخچال خارج می کنیم. حالا درون ۳ کاسه مجزا آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ را می ریزیم. تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا بافتش از هم جدا شود. یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم.

آموزش پخت میگو سوخاری

دوره مقدماتی php

مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود ، سپس میگوها را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری می زنیم و در تابه می اندازیم تا سرخ شوند. پس از اینکه میگوها طلایی شدند از روغن خارج می کنیم.

و درون یک صافی فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی میگوها خارج شود. به همین ترتیب تمام میگوها را سوخاری می کنیم. در کنار میگو سوخاری می توانیم از پیش غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل استفاده کنیم.

میگو سوخاری

میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میگو سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میگو سوخاری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه میگو سوخاری با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

آموزش پخت میگو سوخاری

دستور پخت

میگو پاک شده آماده است فقط باید با یک چاقو پشت کمر میگو را می بریم و با یک خلال دندان رگ سیاه آن را خارج می کنیم و تمیز آبکش می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیر ها را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم

و داخل ظرف میگو ها می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم و نمک،فلفل روی میگو ها می پاشیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا میگوها با مواد آغشته شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم

و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم تا در یخچال میگوها طعم دار شوند. سپس میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و آرد سوخاری را نیز در کاسه ای می ریزیم

و آرد سفید را نیز در کاسه ای دیگر می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم و در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود. زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم

و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود. میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم

و در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. میگو های سرخ شده را در ظرف می چینید و با سیب زمینی سرخ شده یا سالاد فصل این غذای لذیذ را نوش جان کنید.

تصویر از kitchme

همچنین ببینید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

آموزش پخت میگو سوخاری

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

آموزش پخت میگو سوخاریلیست پخش های علمی و آموزشیدانستنی هاhttps://goo.gl/lpVGPaخواص درمانی خوردنیهای مختلفhttps://goo.gl/A1mIACباید بدانیمhttps://goo.gl/n4FxTfدانستنیهای موبایل و کامپیوتر و اینترنتhttps://goo.gl/qvWwlzسخنرانیهای دوبله فارسی TEDhttps://goo.gl/NieToKآموزش بستن شال و روسریhttps://goo.gl/pl4Pj4لیست پخش های آموزش آشپزی:آموزش آشپزی آسانhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای سنتیhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای دریاییhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای خارجیhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای کبابیhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای مدرنhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای محلیhttps://www.youtube.com/playlist?list…آموزش آشپزی به زبان کردیhttps://www.youtube.com/playlist?list…خواص درمانی خوردنیهای مختلفhttps://www.youtube.com/playlist?list…#دانستنیها #آموزش #میگو_سوخاری

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

در این ویدئو به شما آموزش درست کردن یک نوع میگوی سوخاری خیلی خوشمزه داده میشه . با این روش اگر به بوی میگو حساسیت دارین و ازش خوشتون نمیاد ؛ می تونین کاملن بوش رو از بین ببرین و از خوردنش لذت ببرین .

امتیاز دهید


3.3
از

172

میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی بسیار خوش طعم است که خواص زیادی هم دارد. اگر میگو سوخاری رستورانی از میگو سوخاری هایی که در منزل تهیه می کنید خوشمزه تر است پس با این مطلب همراه باشید؛ چون قصد داریم میگو سوخاری رستورانی را به خانه هایتان بیاوریم. در این مطلب دو روش برای تهیه میگو سوخاری خوشمزه توضیح داده ایم: یکی از آن ها میگو سوخاری با ماءالشعیر بوده و دیگری میگو سوخاری فرانسوی. هر کدام از روش ها را که دوست داشتید، امتحان کنید و تجربیات خود را در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید. اما پیشنهاد می کنیم سس مخصوص میگو را هنگام سرو این غذای دوست داشتنی فراموش نکنید. اگر میگو سوخاری مخصوص پر ادویه و با طعمی خاص دوست داشتید؛ می توانید از ادویه مخصوص غذاهای دریایی نیز در تهیه میگو استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.

 

در طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی ابتدا باید  میگوها را تمیز کنید و به خوبی بشویید. کاسه ای بردارید و در آن تخم مرغ ها را شکسته و با نمک و فلفل بهم بزنید.

آموزش پخت میگو سوخاری

 

 

آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کنید.

 

 

ماءالشعیر را به مایع تخم مرغ اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سپس مابقی آرد و بیکینگ پودر را به مایع اضافه کرده به قدری بهم بزنید تا یک دست شود و غلظتی مشابه ماست پیدا کند.

 

میگوها را در مایع بریزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه استراحت کند.

 

ماهیتابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن روغن بریزید. وقتی روغن کاملا داغ شد میگوها را یکی یکی در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود.

 

 

برای سرخ شدن هر طرف میگو تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان بگذارید. وقتی میگوها کاملا سرخ و طلایی شدند آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. سپس در ظرف سرو بکشید. میگو سوخاری با سس مخصوص، برنج و آب نارنج تازه خیلی می چسبد. نوش جان.

 

 

 

 

تخم مرغ 1 عدد

روغن ، نمک و فلفل به مقدار لازم

میگو 1 کیلو

آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

سیر 5 حبه

آرد سفید 1 لیوان 

آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده 1 لیوان 

 

میگوها را تمیز کنید سپس بشویید و درون کاسه ای بریزید. آب لیمو را با سیرهای رنده شده، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود. 

 

 

آرد سفید و آرد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید. تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

 

آموزش پخت میگو سوخاری

 

پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها، آن ها را از یخچال خارج کنید. درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود، میگوها را به ترتیب در کمی آرد سفید، در تخم مرغ و در مرحله آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید. وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.

 

میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه، سیب زمینی سرخ کرده، سالاد سبزیجات و … سرو کنید.

 

-میگوها را به مقدار بسیار کم در آرد سفید بزنید. میتوانید برای تهیه میگو سوخاری ساده درون آرد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.

-در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد شوند و میگو سوخاری پفکی داشته باشید.

-برای گرفتن روغن اضافی میگوها میتوانید آن ها را در صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

 

تبلیغات شما در بزرگترین سایت آشپزی ایران

درست کردم خیلی خوشمزه شد .. ممنون

سلام

سلام…ممنونم…من از تلویزیون تو برنامه ای شنیدم که آشپز گفت لیمو رو آخرش وقتی میخواین یکی دو دقیقه بعد میگو رو سرخ کنید بزنید….چون لیمو سفت میکنه میگو رو…حالا دو ساعت تو ابلیمو بخوابه سفت نمیشه؟

سلام دوست عزیزم. فکر نمی کنم این اتفاق بیفته فقط میگو تردتر می شه. البته حتما از میگو تازه استفاده کنید.

خیلی ممنون

ممنون از دستور پخت میگوتون !

این روش که خیلى پیش پا افتاده است،همه این مدل پختن را بلدند،یه چیز جدید یاد بدید،

شهلای عزیز این سایت هدفش آموزش به همه افراد از مبتدی تا حرفه ای هست ، شما بگو چی میخوای من آموزشش رو بذارم

سلام میشه فقط با ارد سوخاری درست کرد ؟ میشه از زعفران هم استفاده کرد ؟

دوست خوبم استفاده از آرد سفید برای چسبندگی بهتر مواد به میگو هست و میتونی استفاده نکنی ، استفاده از رعفران هم هیچ مشکلی نداره

جونم ب این دست پخت عاشق میگو وگل نیلوفرم

شما لطف داری

سلام ممنون از سایت بسیار خوبتون لطفا طرز تهیه ااواع غذاهای ایرانی و فرنگی رو برام ارسال کنید.

ممنون مرضیه عزیز ، شما میتونی با عضویت در خبرنامه سایت مطالب رو در ایمیل خودت دریافت کنی عزیزم ?

به به من عاشق ماهی و میگوام

نوش جونت عزیزم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

آموزش پخت میگو سوخاری
آموزش پخت میگو سوخاری
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *