آموزش پختن شیرینی نارگیلی

دوره مقدماتی php
آموزش پختن شیرینی نارگیلی
آموزش پختن شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایران است. این شیرینی با نام نان نارگیلی هم شناخته می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی شامل پودر نارگیل ، شکر و تخم مرغ می شود. این شیرینی را بیشتر از شیرینی فروشی ها تهیه می کنند ولی شما می توانید با این اموزش آنرا در منزل خود تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر شیرینی نارگیلی تهیه نمایید. با و طرز تهیه شیرینی نارگیلی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

بهتر است برای تهیه شیرینی نارگیلی از پودر نارگیل پر چرب استفاده کنیم. پودر نارگیل را به همراه نیمی از سفیده های تخم مرغ ، وانیل ، شکر و ۵۰ گرم از روغن مایع در یک ظرف می ریزیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

پس از اینکه مواد را مخلوط کردیم به وسلیه چرخ گوشت ۲ بار چرخ می کنیم. اگر چرخ گوشت در دسترس نبود به وسلیه مخلوط کن یا میکسر مواد را خوب میکس می کنیم. پس از میکس کردن مواد ، آنرا در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم تا مواد به جوش نیاید. پس از قرار دادن قابلمه روی حرارت باقیمانده روغن ، سفیده تخم مرغ و آبلیمو را به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید مواد را با یک قاشق چوبی به صورت متداوم مخلوط کنیم.

آموزش پختن شیرینی نارگیلی

دوره مقدماتی php

باید حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت بسیار ملایم به صورت متداوم ( مانند غذاهایی مثل حلیم یا شله زرد ) هم بزنیم. باید حرارت به صورتی باشد که به هیچ وجه مایه شیرینی قل نزند و نجوشد. پس از ۳۰ دقیقه مایه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود.

نکته مهم این است که به هیچ وجه قابلمه را برای خنک شدن در یخچال قرار ندهید. در این مرحله فر را باید از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. کف سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه شیرینی را داخل قیف می ریزیم.

با یک ماسوره ساده شیرینی مواد را با فاصله از هم روی کاغذ روغنی می ریزیم. پس از اینکه تمام مایه را در سینی فر ریختیم ، سینی را داخل فر قرار می دهیم و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ما کاملا طلایی شود.

پس از اینکه شیرینی ها بپزند روی آنها کمی ترک می خورد. پس از آماده شدن شیرینی ها ، آنها را کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شوند. سپس به آرامی شیرینی ها را از روی کاغذ روغنی بر میداریم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

آموزش پختن شیرینی نارگیلی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی- shirini nargiliنظر بدید و کانال مارو دنبال کنید. مواد لازم : سفیده تخم مرغ چهار تا پنج عدد خاک قند دویست و پنجاه گرم پودر نارگیل صد و پنجاه گرم وانیل یک دوم قاشق چایخوری هاریکا را در آپارات ، نماشا ، اینستاگرام و … با آی دی Harika.ir دنبال کنید. تلگرام : harika_ir

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

How To Make Coconut Cookie – آموزش درست کردن شیرینی نارگیلی

یکی از شیرینی های خوشمزه ایرانی , شیرینی نارگیلی هست که به دلیل استفاده از سفیده تخم مرغ , کالری کمی داره و چاق کننده نیست چندان . این شیرینی خوشمزه و ارزان قیمت رو می تونین آموزشش رو در این ویدئو یاد بگیرین …

شما میتوانید در این ویدیو آموزشی نحوه پخت شیرینی نارگیلی را مشاهده کنید و میتوانید در وبسایت ما با قیمت مناسب تهیه نمایید. https://shirinisaray.com فروشگاه اینترنتی شیرینی سرای

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی ها خوشمزه و سنتی می باشد و جزو اون دسته از شیرینی هایی است که بوی عید می دهد. مواد اصلی شیرینی نارگیلی یا همون نان نارگیلی ، تخم مرغ ، پودر نارگیل و شکر می باشد.

خیلی از بانوان ایرانی فکر می کنند درست کردن شیرینی نارگیلی کار بسیار سختی می باشد و باید حتما آن را از بیرون بگیرند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید به شما پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده خودتان دست به کار شوید و این شیرینی نارگیلی را درست کنید.

مطمئن باشد بعد از اولین تجربه پخت و خوردن شیرینی نارگیلی خونگی دیگر هیچ وقت آن را از بیرون سفارش نخواهید داد و همیشه ترجیح خواهید داد شیرینی نارگیلی را خودتان به صورت خونگی درست کنید. در این پست شیرینی پزی بارونک ، ما کامل ترین و خوشمزه ترین دستور پخت تهیه شیرینی نارگیلی را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که در ادامه مشاهده می کنید.

1. ابتدا در یک ظرف مناسب مقدار شکر گفته شده را با پودر نارگیلی و دو سوم  روغن و دو سوم سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و هم می زنیم. سپس مواد مخلوط شده را از چرخ گوشت رد می کنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط و یکدست شوند.

اگر چرخ گوشت در دسترس ندارید می توانید اول شکر و پودر نارگیل را توی غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا ریزتر شوند و بعد روغن و سفیده تخم مرغ را اضافه و دوباره پالس بزنید تا همه مواد یکدست شوند. در صورت نبود چرخ گوشت و غذاساز می توانید نارگیل را به مدت چند ثایه داخل آسیاب برقی بریزید تا کمی ریز شود و سپس بقیه مواد را اضافه کنید.

آموزش پختن شیرینی نارگیلی

2. پس از اینکه تمامی مواد به صورت یکدست ترکیب شدند ظرف حاوی مواد را به روش بن ماری گرم می کنیم. یعنی ظرف حاوی مواد را روی بخار آب قرار می دهیم و به صورت مرتب از کف ظرف به صورت دورانی هم می زنیم تا کمی گرم شوند. وقتی مواد گرم شدند باقیمانده سفیده تخم مرغ ، روغن ، وانیل و آبلیمو را به ظرف اضافه می کنیم.

3. بعد از اضافه کردن مواد گفته شده دوباره ظرف مواد را روی بخاطر آب قرار می دهیم و به صورت مرتب و دورانی هم می زنیم. مراقب باشد مواد داخل ظرف به هیچ وجه نباید بجوشد و قل بزند چون در این صورت شیرینی براق نمی شود.

4. بعد از مدتی مواد شیرینی روی بخار آب کم کم لعاب می اندازد و به غلظت فرنی می رسد و همانند فرنی غلیظ و کشدار می شود و از قاشق به صورت پیوسته می ریزد و جمع می شود. وقتی که مواد شیرینی نارگیلی شما هم به این حالت رسید انگشت خود را داخل مواد بزنید باید شکر کاملا ذوبه شده باید و دانه های آن حس نشود.

یادتون باشد دمای مواد شیرینی شما باید به حدی باشد که انگشت شما کاملا داغ شود ولی نسوزد. نمی شود تایم دقیقی برای این مرحله گفت چون همه چیز به میزان بخاری که به ظرف داده می شود بستگی دارد اما این مرحله معمولا 30 تا 45 دقیقه طول می کشد.

همچنین اگر در زمان داغ کردن مواد احساس کردید مواد شیرینی نارگیلی شما زیادی شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنید و اگر زیادی سف بود کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید. انجام دادن صحیح این مراحل نیاز به تجربه و مهارت دارد و اگر به درستی انجام بدهید رویه شیرینی نارگیلی شما ترک نمی خورد و زیبا و براق می شود.

5. سپس مواد داغ شده را داخل یک کاسه می ریزیم و آن را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. به هیچ عنوان برای خنک کردن مواد نباید آن را داخل یخچال بگذارید. در این مدت زمان فر را روشن کنید و روی حرارت 200 درحه سانتی گراد بگذارید.

6. حالا مواد شیرینی را داخل قیف می ریزیم و کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم و کمی هم آن را چرب می کنیم و مواد را با فاصله و با سایز دلخواه روی سینی می ریزیم. برای صاف کردن قسمت رویه شیرینی ها که پس از ریختن مواد به صورت قله درآمده اند قسمت زیرین یک قاشق را چرب کنید و با قاشق رویه شیرینی ها را صاف کنید.

7. سپس سینی حاوی شیرینی های نارگیلی را به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد داخل فر می گذاریم تا بپزند سپس حرارت را روی 175 درجه می گذاریم و به مدت 15 دقیقه دیگر هم صبر می کنیم تا شیرینی ها به خوبی پف کنند و ترک بخورند. اگر با ف برقی شیرینی نارگیلی درست می کنید دماهای گفته شده را 20 درجه کمتر حساب کنید. امیدوارم از خوردن این شیرینی های نارگیلی خوشمزه لذت ببرید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

آموزش پختن شیرینی نارگیلی
آموزش پختن شیرینی نارگیلی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *