آموزش پختن برنج دمی

دوره مقدماتی php
آموزش پختن برنج دمی
آموزش پختن برنج دمی





 

دوره مقدماتی php

آموزش پختن برنج دمی

 

روشهاي
پخت


 اولين نکته ، تهيه برنج خوب و درجه يک است، بديهي است چنين برنجي از
لحاظ قيمت گرانتر از برنجهاي پر محصول و
يا نامرغوب مي باشد ولي بايد
توجه داشت که برنج درجه يک علاوه برداشتن عطر و طعم ، داراي ري
زياد مي باشد که اين خود سبب آن مي شود تا هر کيلو برنج درجه يک
برای
 شش الي
هفت نفر
کفایت می کند اما هر کيلو
برنج پر محصول  و
 يا نامرغوب به چهار
 الي  پنج نفر  غذا  مي
دهد ، بنابر اين تصديق مي فرماييد که عملاً نه تنها برنج  درجه يک 
گران نبوده بلکه به صرفه نيز مي باشد.

1 – ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم
ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي
کنيم .

2 – دو پيمانه برنج و چهار پيمانه آب و نصف قاشق غذا خوري روغن
مايع و يک قاشق چاي خوري نمک را در ظرف مناسب مايکروفر خوب مخلوط
مي کنيم ( بايد توجه داشت که حجم ظرف به اندازه اي باشد که سطح آب
تا نصف ظرف قرار گيرد).

3 – سپس ظرف را بدون درب ، مدت 10 دقيقه با قدرت 100% در داخل
مايکروفر قرارداده و پس از خاموش شدن مايکروفر برنج را هم مي زنيم
و درب ظرف را مي گذاريم و مدت 10 دقيقه با قدرت 70% در داخل
مايکروفر قرار مي دهيم .


روش پخت آبکشي

1 – ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم
ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي
کنيم .

2 – برنج را به مدت 2 الي 3 ساعت در آب و نمک خيس مي دهيم 
بطوري که سطح آب تقريبا چهار سانتيمتر بالا تر از سطح برنج قرار
بگيرد و مقدار نمک آن به نسبت هر پيمانه برنج نصف قاشق غذاخوري نمک
مي باشد.

3 – قابلمه مناسبي را آب کرده مي گذاريم جوش بيايد سپس آب نمک برنج
را خالي کرده و برنج را در آب جوش مي ريزيم و مي گذاريم برنج جوش
بيايد ، آنگاه يکي دوبار آهسته بهم مي زنيم و چند لحظه منتظر مي
شويم تا مغز برنج کمي نرم شود بطوريکه وقتي دانه برنج را در دست له
کرديم مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش مي ريزيم تا
آب آن خارج شود بعد به نسبت 2 پيمانه برنج 2 قاشق غذاخوري ماست و
يک قاشق غذاخوري روغن مايع ته قابلمه مي ريزيم و هم مي زنيم و بعد
برنج را از آبکش داخل قابلمه مي ريزيم و اطرافش را بصورت مخروط
بالا مي آوريم .

4 – درب قابلمه  را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز پيچيده و
روي قابلمه مي گذاريم و بعد
قابلمه را روي اجاق با شعله کم به مدت 25
دقيقه براي دو تا چهار پيمانه و مدت 40 دقيقه براي چهار تا ده
پيمانه برنج، قرار مي دهيم تا دم بکشد.


روش پخت کته

1 – ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم
ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي
کنيم .

2 – براي هر پيمانه
برنج مقدار يک و نيم  پيمانه آب اضافه مي کنيم و  نمک  را به  اندازه لازم
داخل آن مي ريزيم (براي هر پيمانه برنج يک قاشق چايخوري نمک )

3 – به مدت 2 الي 3
ساعت به همين حالت مي گذاريم تا برنج کاملا خيس بخورد .

4 – قابلمه را روي
اجاق با شعله متوسط قرار مي دهيم پس از آنکه جوش آمد نصف قاشق غذا
خوري روغن مايع (براي 2 پيمانه برنج ) به آن اضافه نموده و هم مي
زنيم

5 – هنگاميکه آب برنج رو به انتها است يک بار هم زده و سپس درب
قابلمه را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز پيچيده و روي قابلمه 
قرار  مي دهيم  و  شعله اجاق را  کم مي کنيم 
تا  به  مدت 10 دقيقه (براي 2 پيمانه برنج ) برنج دم
بکشد .

 

آموزش پختن برنج دمی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

کته یکی ازروشهای بسیار مناسب برای پخت برنجه به شرطی که خوب دربیارید، وقتی شما برنج رو آبکش میکنید ۸۰ درصد مواد مغذی اون رو دور می ریزید برای امتحانش میتونید آب برنجتون رو موقع آبکش کردن بزارید خنک بشه و باهاش گلدونهاتون رو آبیاری کنید ببینید چقدر خوب رشد میکنند! پس بنابراین با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نوع برنج را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:   
برنج  4 فنجان
نمک  1 قاشق مرباخوری
روغن  2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه کته

مثل چلو پخته میشود منتهی برنج را قدری نرمتر بعمل میاورند و مثل دمی بار میکنند
طرز دم کردن کته ساده :
به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمی دیگر آب در آن می ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بعمل آید. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد بنسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ( در حدود 75 گرم ) روی برنج می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را 350 درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را 50 درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد ( مثل چلو کباب ) یکساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو بآسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کنی بگذارند ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آنرا آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده تر می شود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر می شود

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

آموزش پختن برنج دمی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

ویدیوی جدید : https://youtu.be/PyLhmHsvWpETelegram: https://t.me/PersianfoodscomInstagram: https://www.instagram.com/persianfood…Facebook: https://www.facebook.com/persianfoodscomTweeter: https://twitter.com/persianfoodscomYouTube: https://www.youtube.com/c/PersianFoods————————————————————————————————-برنج یکی از اصلی ترین عناصر تشکیل دهنده است . ایرانیان علاقه بسیار زیادی به برنج دارند و به همین دلیل است که یکی از بهترین برنج های جهان در ایران کشت میشود. تهیه برنج ساده بر دو نوع است یکی آبکش و دیگر کته. برنج آبکشی زمان بیشتری برای تهیه لازم دارد و این زمان باعث میشودکه برنج به اندازه کافی قد کشیده و زیبایی بیشتری داشته باشد . این نوع تهیه برنج بیشتر برای مهمانی ها و همینطور برای تهیه پلوهای مخلوط کاربرد دارد .

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

برنج از انواع غذا های اصلی در وعده ناهار و شام بیشتر خانواده های ایرانی است, برنج را می توانید با دو روش آبکش و کته تهیه کنید که در ادامه این مطلب طرز تهیه کته با آسان ترین روش را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.

بیشتر کدبانوها از پخت آبکش برای برنج استفاده می کنند که بهتر است برنج را به صورت کته بپزید زیرا در هنگام آبکش کردن برنج همه مواد مغذی آن از بین می رود. طرز تهیه کته برنج بسیار راحت و آسان است و شما می توانید بعد از پخت کته آن را با انواع خورشت های ایرانی و غذا های گوشتی میل کنید.

برنج از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب در بین خانواده های ایرانی است که اگر به صورت کته پخته شود می تواند از مقوی ترین غذا ها به شمار رود. برنج را می توانید به صورت ساده و یا به صورت مخلوطی از مواد مانند استانبولی و دمپختک و … تهیه کنید.

آب : 4 پیمانه
برنج : 3 پیمانه
نمک : 1 قاشق سوپ خوری
کره و یا روغن : 2 قاشق غذا خوری

آموزش پختن برنج دمی

برای طرز تهیه کته ابتدا 3 لیوان برنج را در درون قابلمه ای مناسبی بریزید و سپس برنج را سه بار بشویید.

نمک و 4 لیوان آب به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید تا برنج در درون قابلمه خیس بخورد.

بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را بر روی شعله گاز با حرارت زیاد قرار دهید و بعد از اینکه آب برنج کته به دمای جوش رسید حرارت شعله گاز را کم کنید.

در مرحله پایانی دستور پخت کته روغن و یا کره را به کته اضافه کنید و بعد از خشک شدن آب کته درب قابلمه را با کمک دمکنی بپوشانید و سپس درب قابلمه را بگذارید تا کته به خوبی پخته شود.

نکات طلایی برای پخت بهتر برنج کته

1.می توانید به همراه روغن مقداری زعفران دم کرده نیز برای خوش طعم شدن کته به آن اضافه کنید.
2. در طرز تهیه برنج کته اگر کته به خوبی پخته نشده باشد می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و دوباره دمکنی را بر روی قابلمه قرار دهید.
3. اگر عجله دارید می توانید برنج را به مدت 30 دقیقه خیس کنید و سپس آن را بپزید.
4. میزان آب کته باید به اندازه ای باشد که یک بند انگشت بالای سطح برنج قرار بگیرد.

5.اگر می خواهید کته طعم دودی داشته باشید می توانید برنج خشک را با در مقداری روغن تفت دهید و سپس با روشی که ذکر شد کته را بپزید.

بعد از پخت کته می توانید برای تزیین آن از روش های تزیین برنج استفاده کنید و سپس کته را برای سرو بر روی میز و یا سفره قرار دهید, امیدواریم از طرز تهیه کته در منزل نهایت لذت را ببرید, می توانید برای مشاهده پخت پلو های مختلف به بخش انواع پلو مراجعه کنید

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آموزش پختن برنج دمی



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

آموزش پختن برنج دمی

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

آموزش پختن برنج دمی
آموزش پختن برنج دمی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *