آموزش روکش کیک مخملی

دوره مقدماتی php
آموزش روکش کیک مخملی
آموزش روکش کیک مخملی

روش تهیه سس مخملی برای تزیین کیک تولد و کیک عروسی

کیک مخملی زیبایی که می بینید با سس مخملی روکش شده و این سس ظاهری بسیار شیک و زیبا و مجلسی به کیک میده. با ما همراه باشید تا روش مخملی کردن کیک را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه سس براق:

خامه صبحانه ٧۵٠ گرم

گلوکز ١٢٠ گرم

کره ٩٠-١٠٠ گرم

شکلات شیری ٢٢۵گرم

دوره مقدماتی php

شکلات تلخ ٢٢۵ گرم

بریلو ساده ٢٢۵گرم

 

طرز تهیه سس براق :

خامه، کره و گلوکز را در ظرف استیل ریخته و می گذاریم روی حرارت و هم می زنیم تا موادمان یکدست شود.

وقتی موادمان ذوب شد شکلات رابه آن اضافه می کنیم تا موادمان یکدست شود حرارت راخاموش می کنیم و بریلو ساده و رنگ رابه آن اضافه می کنیم.

وقتی که موادمان یکدست شد از صافی رد می کنیم و وقتی خنک شد عمل کاور را انجام می دهیم.

کیک خامه کشی شده از قبل باید فریز بشه تا کاور خامه را پایین نکشد و لبه های کیک خراب نشود.

بعد از کاور حتما باید داخل یخچال برود تا شوک ببیند و کاور براق شود.

طرز تهیه سس مخملی :

مواد لازم :

اسپری مخملی

شکلات سفید ١٢٠ گرم

کره کاکائو ١٠٠ گرم

 

طرز تهیه :

شکلات و کره کاکائو را به روش بن ماری (روی حرارت غیرمستقیم با بخارآب) ذوب می کنیم و رنگ مخصوص شکلات را اضافه می کنیم.

سس را بعد از خنک شدن داخل دستگاه ریخته با فاصله حدود 30 سانتی متری روی کیک اسپری می کنیم.

 

نکته :

برای اسپری مخملی حتما باید دستگاه پمپ کردن داشته باشید و قیمتش از ١٠٠ هزار تومان شروع میشه.

اسپری مخملی را باید روی کیک کاور شده با سس مخملی انجام بدید.

برای رنگ شکلاتی مخملی از شکلات سیاه استفاده کنید.

آموزش روکش کیک مخملی
آموزش روکش کیک مخملی

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اموزش پخت کیک در ماکروفر دوو x بخوانید...