آموزش تهیه ذرت مکزیکی

دوره مقدماتی php
آموزش تهیه ذرت مکزیکی
آموزش تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی از تنقلات و دسرهای پر طرفدار است که به صورت گرم سرو می شود. جالب است بدانید ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می شود هیچ شباهتی به ذرت مکزیکی که در کشور مکزیک تهیه می شود ندارد. در تهیه ذرت مکزیکی در کشورمان از کالباس ، قارچ و پنیر پیتزا هم استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش می توانید برای ۴ نفر ذرت مکزیکی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه ذرت مکزیکی در ادامه با همدوره همراه باشید.

برای تهیه ذرت مکزیکی باید مواد را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهیم. برای این منظور ابتدا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا یک کاسه بزرگ روی آبی که در حال جوشیدن است قرار می دهیم.

پس از اینکه کاسه کمی گرم شد کره را داخل کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم کره آب شود. سپس کنسرو ذرت را به کاسه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که آب کنسرو ذرت را باید بگیرید و فقط دانه های ذرت را به کاسه اضافه کنید.

قارچ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. قارچ و ذرت را خوب در کره تفت می دهیم و درب کاسه را با یک بشقاب می بندیم. حدود ۵ دقیقه بعد آویشن را به همراه سس مایونز ، فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه می کنیم.آموزش تهیه ذرت مکزیکی

مواد را خوب مخلوط می کنیم. در پایان پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا به خوبی آب شود. در مرحله آخر ذرت مکزیکی را به صورت داغ در ظروف مورد نظر می ریزیم و با مقداری سس مایونز سرو می کنیم.

دوره مقدماتی php

شاید دیده باشید بعضی افراد به ذرت مکزیکی خود مقداری ژامبون یا کالباس اضافه می کنند. در صورتی که شما هم تمایل دارید ذرت مکزیکی با کالباس تهیه کنید برای مواد لازم ذکر شده در این دستور ۱۰۰ گرم کالباس خرد کنید و در زمان اضافه کردن سس مایونز به ذرت مکزیکی اضافه کنید.

با عرض سلام و خسته نباشیو واقعا ممنونم از طرز تهیه فوق العادتون از ذرت بیرون هم بهتر بود .

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

باسلام وخسته نباشید روی حرارت غیرمستقیم خیلی زمان می‌بره ذرت وقارچ سرخ بشه چکار کنیم؟؟؟

سلام و عرض ادب اگر از ظرف استیل نازک استفاده کنید خیلی سریع تاثیر می گذارد. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

خیلی ممنون مال من از بیرون خوشمزه تر درومد

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

ممنون

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام من هرکاری میکنم سسی که به ذرت اضافه میکنم اصلا شبیه بیرون نمیشه پنیر هم بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت سفت میشه.ممنون

سلام و عرض ادب مایونز را رقیق کنید و به آن نمک ، فلفل سیاه ، آویشن و سبزیجات معطر خشک شده بزنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

برای ذرت مکزیکی من از ذرت تازه استفاده کردم. از مغازه هایی که سبزی آماده میفروشن میتونین به صورت دون شده و آماده تهیه کنید.
از کنسرو ذرت شیرین هم میتونین استفاده کنید که دیگه نیاز به بخار پز شدن نداره. قارچ رو چند دقیقه بخار پز کنید و ذرت رو بهش اضافه کنید.

در نهنگ آبی قسمت اختلال ، فوت سارا، خواهر بهمن در مسیر اجرای نقشه های …

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

آموزش تهیه ذرت مکزیکی

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

امتیاز دهید


3.6
از

553

دلتان یک خوراکی هیجان انگیز و مقوی میخواهد؟ تا وقتی ذرت مکزیکی هست بیخیال رژیم لاغری! تهیه کردن ذرت مکزیکی خانگی که کاری ندارد. همین حالا دست به کار شوید. در این مطلب طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه را برای شما عزیزان به صورت مرحله به مرحله توضیح می دهیم. نکاتی که برای آن لازم است بدانید را به شما خواهیم گفت و در نهایت شما را با حالی خوبِ ناشی از تهیه این خوراکی خوشمزه تنها می گذاریم.

ذرت مکزیکی، معمولا با قارچ تهیه می شود اما اگر طعم قارچ را نمیپسندید میتوانید آن را از لیست مواد اولیه مورد نیاز حذف کنید و بقیه مراحل را مطابق با دستور گفته شده پیش بروید. بعد از تهیه ذرت مکزیکی اگر مقداری ذرت اضافه تر داشتید یا دوست داشتید باز هم با ذرت آشپزی کنید، پیشنهاد میدهیم کرم ذرت یا کتلت ذرت درست کنید. البته لیست غذاهایی که میتوان با ذرت آماده کرد خیلی طولانی است اما هیچکدام نمیتواند جای ذرت مکزیکی را بگیرد. پس برویم سراغ تهیه کردن یک ذرت مکزیکیِ کم نظیر!

 

آموزش تهیه ذرت مکزیکی

 

برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ، ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت می دهیم تا حدی که آب ذرت ها کاملا کشیده شود.

 

وقتی آب ذرت ها جمع و خشک شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیده شود.

 

یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید. کره را داخل ظرف شیشه ای بگذارید تا ذوب شود.

 

وقتی کره کاملا ذوب شد، ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند، برای تهیه سس ذرت مکزیکی ، سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرت ها پخش شود. سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید. نوش جان!

 

 

-برای ادویه مخصوص ذرت مکزیکی میتوانید از انواع فلفل تند قرمز و سیاه، ادویه کاری و همچنین آویشن استفاده کنید.

-معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخ زده را در ذرت مکزیکی بریزید.

-در تهیه ذرت مکزیکی ساده میتوانید به جای سس مایونز از خامه ترش استفاده کنید.

-در این دستور تهیه، به جای پنیر پیتزا پنیر پارمسان و یا موزارلا هم میتوان جایگزین کرد. بستگی به تمایل خودتان دارد.

-اگر دوست داشته باشید میتوانید در ذرت مکزیکیتان پیازچه، سیر، فلفل سبز و همین طور کالباس خرد شده نیز بریزید.

–طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال به این صورت است که قبل از مرحله اول باید دانه های بلال را با دقت جدا کنید. وقتی 15 دقیقه گذشت سپس نمک را اضافه کنید و سپس به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه اجازه دهید در آب و نمک کاملا پخته شود.

-روش های مختلفی برای تهیه ذرتِ مکزیکی وجود دارد. اگر شما روش بهتر و خوشمزه تری سراغ دارید، لطفا در قسمت دیدگاه ها آن را با ما به اشتراک بگذارید و ما را از نظرات ارزشمند خودتان محروم نکنید.

 

حالا اگر ذرت مکزیکی را تهیه کردید و آن را دوست داشتید، خوشحال می شویم تصویر آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در شبکه اجتماعی اینستاگرام قرار دهید و ما را از آن با خبر کنید.

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام
چرا پنیر به ظرف میچسبه ومیسوزه؟ چکارکنم پنیر به طرف نچسبه ازظرف خاصی استفده کنم؟

شعله رو کم کنید و ترجیحا از ظرف استیل استفاده کنید.

سلام میشه بدن قارچ هم درست کرد؟

بله عشقم

بدون قارچ هم میشه ولی به نظرم لطفی نداره بدون قارچ

این دستور پختتون عالیییه برا تولد خواهر زادم درست کردم و همه خوششون اومد. ممنون❤❤

نیازی به آب نداره

با سلام و خسته نباشید، قارچ رو میشه بصورت خام اضافه کرد، با تشکر

عالی بود

منم موافقم

خوش مزس

عالی

ببخشید من قسمت اولو متوجه نمیشم اون قابلمه اب برای چ کاری بود؟!

ظرف شیشه ای رو داخل قابلمه آب جوش میذارید.

آموزش تهیه ذرت مکزیکی

سلام.ممنون از شما. اینکه روی اب هم جوش قرار بدیم خیلی عالی بود و خیلی هم خوبه که کالباس نداره. واقعا متشکرم. موفق باشید.

فوق العادست

بسیار عالی بود خیلی خوشمزه در میاد.

عالی

عــــالی

هنوز درست نکردم ولی مطمئنم خوشمزه میشه?

خیلی عالی

عالی

خوب ولی اگه میشد به اشتراک بزاری بهتر میشد

عالیییییییی بود

سلام میشه به جای ذرت کنسرو از ذرت دانه شده استفاده کرد اگر میشه تفاوتش چیه؟ ممنون

عالی بود خیلی ممنون

ببخشید از سس مایونز باید استفاده کنیم دیگه؟؟؟یا باید خودمون سسش رو درست کنیم؟؟؟؟

ممنون ازتون از اونجایی که خانمها تا میفهمند همسرشون این میان وعده رو دوست داره طبق معمول از ان به عنوان کار کشیدن ااز همسر استفاده میکنند. ولی دیگه راحت شدم خودم مگه کج و کوله هستم درست میکنم منت نامرد نمیکشم. بازم تشکر . بازم از این آموزشها بگذارید.

منم همین درد رو دارم.

عالی بود

Best Of Best

خیلی عالی تشکر

it was good.

خیلی خوب بود

خوب بود

پرفکت

سلام………مرسی از دستورتون عالی بود ولی من هر موقع که درست میکنم ذرت هام سفت میشه میدونید چرا؟؟؟؟؟

ممنونم آرام جان. احتما باید مدت بیشتری در بن ماری قرار میگرفته

سلام مال بیرون ذرت میکزیکی حالت شل داره ولی توی خونه اینجوری نیست

یعنی چه جوری میشه مگه مال شما؟

من وقتی پنیر میزنم بعد از،چند دقیقه که سرو کردم موقع خوردن پنیر سفت میشه مثل ذرت های بیرون نمیشه نمیدونم چرا مشکل من آینه پنیرم سفت میشه

ندا جان فکر کنم زیاد پنیر زدی

مرسی

سلام ممنون از دستورتون واقعا عالی بود

سلام محمد جان، خواهش می کنم!

ممنون خیلی خوش مزه شد

متن هاتون خیلی جالبه.خوشم میاد

خیلی ذرت دوست دارم.مرسی:-)

سایت خوب و کاملی دارین ، فقط یه درخواستی داشتم اینکه شیرینیهایی میشه با مایکروفر درست کرد رو آموزش بدین و همچنین شیرینیهایی که میشه توی روغن سرخ کنیم . مرسی

حتما غزل جان ، به مرور اضافه میشه

واقعا خوشمزه شد .. ولی من رو اب جوش درسش نکردم ، کذاشتم رو شعله مستقیم ، یکم اب قارج ها زیاد بود نذاشت که بسوزه ،، عالی شد ،، مرسی

سلام سس سفید برا ذرت مکزیکی چه جوری درست کنم یا منظور همون سس مایونز؟ با تشکر

مریم جان به بخش سس و چاشنی مراجعه کن

سلام.با تشکر از سایت خوبتون.خیلی بی نظیره.خواهشا انواع سس رو آموزش بدید

ممنون محمد عزیز ، حتما آموزش انواع سس رو قرار میدم

ممنون از طرز تهیه شما

خواهش میکنم

ممنون … الان دارم از روی دستور شما واسه نامزدم درست می کنم که ببرم براش

به به ، افرین به شما ، امیدوارم عشق تون ابدی باشه

عالی بود

ممنون عزیزم

سلام،میشه از بلال تازه برای ذرت مکزیکی استفاده کرد؟ با آب و کمی سرکه بجوشونیم بعد ذرت مکزیکی درست کنیم.

زهرا جان بلال تازه یا همون بلا شیر نیازی به جوشاندن نداره ، به همون صورت داخل ذرت مکزیکی میشه استفاده کرد چون همون تفتی که میخوره براش کافیه اما اگه ذرتی که داری شیر نیست و سفته باید بپزی بعد اضافه کنی

من از این سایت خیلی خوشم میاد و با این که 11سال بیش تر ندارم میتوانم این غذا ها را درست کنم. love

ای جانم عزیزم ، خیلی خوبه که با این سن کم به دنبال یادگیری هستی ملیکا جون

مرسی جالب بود نیلوفر بانو جانم میشه کاسترد روهم بگی

ممنون مهدیه جان ، چی رو بگم عزیزم ؟

سلام برم درست کنم . البته من کنسرو ذرت نگرفتم . خود ذرت رو بخار پز کردم و دونه هاشو جدا کردم. حال میکنی چقدر کدبانو ام !!! کیه که قدر بدونه

به به مهتاب جون ، شما کدبانویی عزیزم

بسیار خوشمزه بود ممنون

نوش جان

سلام نیلو جان.می تونم از پنیر پیتزا استفاده نکنم ؟ چون من طرز تهیش رو جاهای دیگه دیدم بدون استفاده از پنیر پیتزا ؟ و میتونم ازکنسرو مخلوط(ذرت * قارچ* نخود فرنگی * لوبیا* سبزی و… استفاده کنم؟

شوکا جان ذرت مکزیکی پایه اصلیش ذرت و سس هست و از اون دسته غذاهاییه که میتونی خودت بنابر سلیقه موادشو تغییر بدی ، من نوعی که بیشتر مورد پسنده گذاشتم و میتونی از کنسرو مخلوط و … هم استفاده کنی

مرسی نیلوفربانو واقا عالی بود خیلی خیلی ممنون

خواهش میکنم

عالی بود!ممنون!

خواهش میکنم

دستتون درد نکنه، عالی بود.

نوش جان

خیلی عالیه ک دستور پخت بیشتر غذاهارا دارید ممنون

ممنون عزیزم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ذرت مکزیکی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ذرت مکزیکی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ذرت مکزیکی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

آموزش تهیه ذرت مکزیکی

دستور پخت

برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی ابتدا در قابلمه ای کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم آب شود و بعد ذرت را اضافه می کنیم(اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید)

و صبر می کنیم تا کمی نرم شود و بعد قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی درشت خرد می کنیم و به ذرت اضافه می کنیم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم

و پیاپی هم میزنیم و کمی آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا قارچ ها نیز کمی نرم شوند و بعداز ۵ دقیقه به آن سر می زنیم احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند حرارت را بیشتر می کنیم

و مواد را مخلوط می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و بعد حرارت را کم می کنیم و آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با تمام مواد آشته شود

و بعد پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و کمی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.

می توانید کالباس نیز به این ترکیب اضافه کنید و یا سیب زمینی سرخ کنید و در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید. پس از ۳ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و ذرت مکزیکی داغ را در ظرف های مورد نظر می کشیم و نوش جان کنید.

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های پر طرفدار میان ایرانیان است. جالب است بدانید که ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می شود با ذرت مکزیکی که در مکزیک تهیه می شود متفاوت است. در ادامه با طرز تهیه ذرت مکزیکی با می پاتوق همراه باشید.

برای تهیه ذرت مکزیکی مخصوص در ابتدای کار قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی کمی تفت می دهیم ،

سپس کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند.

موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.آموزش تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی ما اماده سرو است. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

می توانیم مقداری سس سفید هم بصورت اضافه داشته باشیم تا هنگام سرو روی ذرت مکزیکی بریزیم و از طعمش لذت بیشتری ببریم.

برخی در ذرت مکزیکی از کالباس مارتادلا هم استفاده می کنند که طعم خاصی به این پیش غذای خوشمزه می دهد ، در صورت تمایل می توانید با کالباس های دیگر هم تست کنید.

ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود.

در مکزیک ذرت مکزیکی از دانه‌های پخته شدهٔ ذرت در آب جوش، به همراه نمک، پیاز، گیاهی به نام چای مکزیکی و سایر ادویهٔ گیاهی معطر تهیه می‌شود

که بنا بر ذائقه به آن آب لیموترش، سس مایونز، فلفل تند و پنیر رنده شده نیز افزوده می‌گردد.

در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسک‌های مخصوصی به صورت تازه به فروش می‌رسد. با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده

و فروخته می‌شود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً قارچ، پودر آویشن به‌کار می‌رود.

عرضهٔ ذرت‌ مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی است. به گفتهٔ وی: «تنها کشوری که در جهان مردم آن از این ذرت بسیار استفاده می‌کنند،

کشور مکزیک است و به علت این که شیوهٔ استفاده از آن در ایران بسیار شبیه به کشور مکزیک است در بین مردم با عنوان ذرت مکزیکی شناخته شده‌است.

بعضی ها از ذرت پخته شده به سبک مکزیکی در انواع سالادها مانند سالاد فصل و یا سالاد ماکارونی نیز استفاده می کنند که طعم جالبی نیز دارد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

آموزش تهیه ذرت مکزیکی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

آموزش تهیه ذرت مکزیکی
آموزش تهیه ذرت مکزیکی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *