کباب جگر سفید گوسفندی

دوره مقدماتی php
کباب جگر سفید گوسفندی
کباب جگر سفید گوسفندی

سبد خرید شما خالی است

گوشت سفید

گوشت قرمز

آلایش دامی

فراورده های گوشتی

کباب جگر سفید گوسفندی

تخم خوراکی پرندگان

دوره مقدماتی php

مقالات علمی

تماس با ما

استفاده ازجگر گوسفندی باب میل همه انسان ها نمی باشد. اما باید بگوییم این جگر سفید یا سیاه گوسفندی، به میزان قابل توجهی دارای خواص متعدد برای بدن است. به همین دلیل نمونه های مختلفی از غذاهای ایرانی را می توانید با استفاده از جگرهای گوسفند تهیه و سرو نمایید. 

یکی از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی، کباب تابه ای است. بیشتر مردم ایران کباب تابه ای را با استفاده از گوشت های گوساله یا گوشت های گوسفندی چرخ شده طبخ می کنند. اما برخی از خانم های کدبانو، سلیقه به خرج داده و برای تهیه کباب تابه ای ازجگر گوسفندی چرخ کرده استفاده می کنند. 

این غذا از آنجایی که دارای جگر سفید گوسفندی می باشد، بسیار زیاد در خود پروتئین جای داده است. از این رو برای افرادی که به رشد بدن و عضلات خود اهمیت می دهند، استفاده از آن توصیه می شود. مثلا بدنسازانی که برای عضله سازی به باشگاه های بدنسازی مراجعه می کنند، بهتر است حتما کباب تابه ایجگر گوسفندی را در برنامه غذایی بدنسازی خود بگنجانند. 

کباب تابه ای با جگر گوسفندی

هویج رنده شده و اب پز: 2 لیوان 

جگر گوسفندی: 1 عدد چرخ کرده

گوشت چرخ کرده: 200 گرم 

آرد نخودچی: چهار قاشق غذاخوری 

پیاز رنده شده: 1 لیوان 

نمک: به میزان لازم 

فلفل سیاه: به میزان لازم 

زردچوبه و روغن: به میزان لازم

بهتر است این نکته را به خاطر داشته باشید، که نمی توانید به تنهاییجگر گوسفندی را برای پخت کباب تابه ای استفاده نمایید. برای تهیه این غذا باید حتما مخلوطی از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله ای استفاده نمایید. 

در اولین مرحله، ابتدا جگر سفید گوسفندی را چرخ نمایید، و با گوشت چرخ کرده از پیش تهیه شده، مخلوط نمایید. اجازه دهید تمامیجگر گوسفندی با گوشت چرخ کرده مخلوط شود. حال یک تابه متوسط انتخاب نموده و سطح آن را با روغن به خوبی آغشته نمایید. 

پس از آن تمامی مواد گوشت و جگر خود را درون تابه پهن کنید تا کل تابه را در بر بگیرد. بهتر است شعله را کم کنید، تا ابتدا گوشت مخلوط شده آب اندازی نماید، و درون آب خود پخته شود. پس از آن گوشت چرخ کرده وجگر گوسفندی شروع به سرخ شدن می کند. 

پس از نیم ساعت می توانید کباب ها را درون تابه برش زده و به قسمتهای مختلفی در آورید. اگر قسمت اولیه آن به خوبی سرخ شده است، آنها را برگردانید، تا سمت دیگر کباب های تابه ای نیز سرخ شود. پس از پخت کباب ها، می توانید آنها را با نان و سبزی میل نموده و از این غذای خوشمزه لذت ببرید. 

کباب تابه ای جگر سفید

مسلماجگر گوسفندی سفید نسبت به جگر سیاه، از ارزش غذایی کمتری برخوردار است، اما این مسئله به این معنا نیست که نمی توان از جگر سفید گوسفندی برای غذاهای مختلف استفاده نمود. جگر سیاه منبعی غنی از آهن، روی، ویتامین های ب 12، ویتامین ای و.. می باشد. 

به همین دلیل از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.جگر گوسفندی سفید همان شش های گوسفند هستند. جگر سیاه گوسفندی برای پوست، چشم و حتی شب کوری بسیار موثر بوده و از این رو طرفداران بسیار زیادی دارد. حتی افرادی که از کم خونی رنج می برند، با استفاده از جگر گوسفند می توانند کم خونی خود را درمان کنند.

از آنجایی که جگر سفید گوسفندی از چربی کمی برخوردار است، استفاده مناسب از آن می تواند برای بدن مناسب باشد. اما به خاطر داشته باشید که ازجگر گوسفندی سفید استفاده زیادی نکنید، چون ممکن است منجر به افزایش کلسترول خون در بدن شما گردد. 

با عضویت در خبرنامه، از تخفیفات ویژه بارنج با خبر شوید.

هدف بارنج ایجاد بستری مطمئن برای دست یافتن مشتریان به پروتئین و موادغذایی سالم و ارزان است و لذا برای نیل به این اهداف با همکاری تیم متخصص و حذف واسطه ها و هزینه های سرسام آور فروشگاه ها به این مهم دست یافتیم،امیدواریم که همچنان مهر رضایتمندی شما در کارنامه عملکرد ما بدرخشد.کباب جگر سفید گوسفندی

سبد خرید شما خالی است

نهایی کردن سفارش

در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید می توانید ایمیل و یا شماره تلفن همراه خود را وارد کنید تا کد تغییر پسورد برای شما ایمیل یا پیامک شود

قبلا ثبت نام نکرده اید؟عضو شوید

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی ، دل و جگر است که طرفداران زیادی دارد. هرچند امروز با باز شدن پای فست فودها به زندگی ، چلوکبابی ها یا جگرکی ها کم کارتر شده اند اما هنوز هم خوردن دل و جگر لذت بخش است و هر کس با هر نوع سلیقه ای را به سمت خود می کشاند و راضی از پای سیخ های خالی اش بلند می کند. اگر اهل خوردن جگر هستید ، این بخش از سلامت نمناک را مطالعه کنید.

انسان های اولیه بعد از پیدایش و کشف آتش ، حیوانات مختلف را شکار می کردند و برای زنده ماندن از گوشت آنها استفاده می کردند. در این زمان پی بردند ، پختن قسمت های مختلف احشام و خوردن آن بسیار لذیذ است.

همچنین هزاران سال پیش بعد از ظهور شهرها و امپراتوری ها ، جگر، دل و قلوه از مهم ترین غذاهای حاکمان و اشراف بودند. آنها برای افزایش زور و شجاعت و پس از پیروزی در جنگ های مهم خود حیوان را شکار می کردند و احشام آن را روی آتش کباب کرده و می خوردند. این خوراک به تدریج با شکل گیری طبقه های مختلف جامعه به سفره مردم راه یافت تا آنها نیز از مصرف این غذای اشرافی لذت ببرند.

یک دست جگر قسمت های زیادی از جمله دل، قلوه، خوش گوشت، خوئک و… دارد اما این گوشت قرمز تیره در دو نوع اصلی سفید و سیاه وجود دارد.

جگر سیاه یا کبد ، حاوی پروتئین، ویتامین ،آهن، اسیدفولیک ، ویتامین A و گروه های B ، اسیدفولیک و روی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است.کباب جگر سفید گوسفندی

جگر حاوی مقادیر قابل توجهی آهن و روی است و به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود.

جگر سیاه سرشار از ویتامین A است و در سلامت پوست، تقویت بینایی و بالا رفتن مقاومت بدن در برابر عفونت ها تاثیرگذار است.

مصرف جگر سیاه سبب حفظ سلامتی مخاط دستگاه تنفسی- فوقانی و گوش داخلی می شود.

جگر سفید یا همان ریه سرشار از آهن، پروتئین ، ویتامین A است. هرچند ویتامین آ موجود در جگر سفید کمتر از جگر سیاه است اما مصرف این بخش از گوسفند برای سلامتی بدن مفید است.

جگر سفید برای افرادی که می خواهند لاغر شوند ، مفید است و در رژیم های لاغری به جای گوشت تجویز می شود زیرا سبب می شود ، فرد سریع تر سیر شده و از خوردن بیش از حد مواد غذایی اجتناب کند.

جگر سفید حاوی ویتامین D و E است و برای درمان پوکی استخوان مفید است.

جگر سفید برای رفع تب و رفع اگزماهای ناشی از گرمی مزاج مفید است.

مصرف جگر سفید برای رشد بدن و عضلات مفید است.

مصرف جگر سفید ازخشکی چشم، پوست و شب کوری جلوگیری می کند.

خوئک

خوش گوشت یا خوئک به لوزالمعده ی حیوان می گویند که کار ترشح انسولین و تنظیم قند خون را به عهده دارد. بیشتر آقایان طرفداران خوئک هستند زیرا به دلیل پرچرب بودن بسیار لذیذ است اما به دلیل چربی ترانس و کالری زیاد، سبب افزایش کلسترول می شود.

قلب گوسفند که به آن دل می گویند دارای مزاجی گرم و خشک و حرارت و انرژی زیادی می باشد.

مصرف دل گوسفند برای تقویت قلب مفید است.

مصرف دل گوسفند برای رفع شب کوری موثر است.

مصرف قلب گوسفند ضعف قوا را از بین می برد و برای افراد سرد مزاج مفید می باشد.

هضم آن برای معده های ضعیف سخت است. برای هضم آسان آن می توانید پس از خوردن قلب کمی مربای زنجبیل بخورید.

قلوه گوسفند از خوشمزه ترین بخش های گوسفند است که طبع آن معتدل و کمی خشک است.

قلوه دیرهضم است و برای افراد دارای معده ضعیف مضر می باشد.

خوردن قلوه به افراد سرد مزاج نیز توصیه نمی شود.

مصرف قلوه به تقویت کمر و نرم کردن رگ ها کمک می کند.

از مضرات قلوه می توان به تولید خون ناصالح اشاره کرد پس بهتر است در خوردن دل و قلوه زیاده روی نکنید.

نامناسب برای زنان باردار

کباب جگر سفید گوسفندی

جگر به علت مقدار ویتامین A زیاد آن برای خانم های باردار مضر اسشت زیرا منجر به افزایش تجمع این ماده در بدن مادر و جنین شده وسبب ایجاد ناهنجاری های مادرزادی خواهد شد.

نامناسب برای مردان

جگر دارای آهن قابل توجهی است و برای خانم ها قبل از سن یائسگی و دختران نوجوان برای درمان کم خونی به خصوص زمان عادت ماهیانه مفید است اما مصرف بیش از حد جگر برای مردان مضر می باشد زیرا مازاد آهن جگر می تواند در بافت کبد و کلیه تجمع و موجب اختلالات جدی در این دو عضو می شود و زمینه افزایش فرآیندهای مضر مانند واکنش های مخرب را فراهم کرده و به بروز بیماری های قلبی ـ عروقی منجر می گردد.

کلسترول بالا

هر 100 گرم جگر، حدود 400 میلی گرم کلسترول دارد و مصرف صد گرم جگر یک و نیم برابر بیشتر از حد مجاز، کلسترول وارد بدن می کند. هر فرد سالم و بالغ، مجاز به مصرف 300 -250 میلی گرم کلسترول در طول روز است.

افزایش وزن

یک سیخ جگر کبابی ، 80 کیلوکالری دارد و در 100 گرم جگر سرخ شده 330 کیلو کالری انرژی وجود دارد بنابراین به دلیل کالری بالا و کلسترول و چربی بالای جگر مصرف آن برای افراد دچار اضافه وزن توصیه نمی شود.

تجمع سموم و مواد زائد

جگر با همه خواصش اما محل تجمع و دفع مواد زائد، سموم شیمیایی، هورمونی و دارویی و منبع انواع میکروب ها، ویروس ها و باکتری های بدن دام است؛ بنابراین ممکن است در بافت چرب جگر سیاه و قلوه این ترکیبات وجود داشته باشند که با مصرف آن وارد بدن ما شود . و تجمع سموم در احشای دام های جوان تر کمتر است.

  • پروفایل تسلیت پدر دوست
  •  

    جگر از غذاهای سنتی است که باید در طول سال بسیار کم مصرف شود، به نوع پخت آن توجه گردد.

    از کبابی کردن آن به ویژه روی زغال بپرهیزید زیرا چربی بالا و آهن زیاد جگر در صورت تماس با زغال منجر به تولید مواد سرطانزا می شود و سلامت را تهدید می کند.

    جگر را به روش های دیگری از جمله جغوربغور یا به شکل خوراک هم می توانید تهیه کنید. در این روش پیاز داغ کنید و به آن زردچوبه بزنید و جگرها را به پیاز اضافه کنید سپس مقداری سیب زمینی را نگینی خرد و در روغن جدا سرخ کرده و بعد به جگرهای پخته اضافه کنید و در آخر با اضافه کردن رب و مخلوط کردن آن غذای تان را نوش جان کنید.

    یا می توانید دوطرف جگر ها را بعد از برش های بلند به شکل استیک در روغن سرخ و با اضافه کردن نمک و فلفل نوش جان کنید.

    باید بدانید طی پخت جگر سموم، داروهای هورمونی و زواید موجود در آن از بین نمی رود اما در اثر حرارت انواع میکروب های بیماری زا و انگل ها نابود می شود بنابراین جگرها باید به خوبی پخته، سفت و بدون آب شوند. انگل یا کرم زبانی شکل موجود در برخی جگرهایی که به خوبی پخته نشده ، می تواند در ناحیه حلق انسان مستقر شده یا به چشم رفته و موجب اختلالات بینایی شود.

    از کشتارگاه های مورد تایید وزارت بهداشت جگر را خریداری نمایید.

    زمان خرید جگر سیاه، رنگ و دانه های سفید روی آن را بررسی کنید.

    آبسه یا کیست انگلی اطراف جگر را ببرید و دور بیندازید اما در صورت زیاد بودن تعداد این کیست ها جگر را نخرید.

    روزنه آنلاین » آشپزی » طرز تهیه کباب جگر سفید

    در زیر آموزش پخت کباب تابه ای با جگر را برای شما قرار داده ایم اینبار میتوانید کباب تابه ای را با جگر سفید گوسفند تهیه کنید و از آن لذت ببرید

    اولین قدم شما در تهیه این کباب چرخ کردن جگر سفید میباشد.

    کباب جگر سفید گوسفندی

    این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌کرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است.

    در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی می‌توان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد.

    مواد اولیه :

    طرز تهیه :
    ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یک تابه کوچک آن‌ها را به شکل گرد درآورده، سرخ می‌کنیم.

    این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید.

    جگر سیاه از منابع بسیار غنی ویتامین A نیز هست. ویتامین A از گروه ویتامین های محلول در چربی است که در رشد، سلامت پوست، بینایی و بالا رفتن مقاومت بدن در برابر عفونت ها نقش بسزایی دارد.

    جگر سیاه یکی از مواد غذایی است که از لحاظ مقدار ویتامین A تقریبا ماده غذایی شبیه به آن وجود ندارد. در افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند، مصرف کمی جگر یا عصاره آن می تواند به خوبی مشکل آنان را بر طرف سازد.

    ویتامین A موجود در جگر موجب حفظ سلامتی مخاط دستگاه تنفسی فوقانی و گوش داخلی نیز می شود.

    جگر، شیر، تخم مرغ و ماهی های چرب حاوی ویتامین A می باشند و پیش ساز آن هم در سبزیجاتی مانند هویج و اسفناج یافت می شود.

    حلزون گوش به طور معمول دارای مقدار زیادی ویتامین A است که برای انجام فعالیت خود به آن نیاز دارد.

    کمبود ویتامین A ممکن است با اختلالات گوش داخلی ارتباط داشته باشد.

    اسم قدیمی ویتامین A، ویتامین ضد عفونت بوده است، زیرا اگر ویتامین A بدن تامین باشد فرد کمتر دچار عفونت و به ویژه عفونت های تنفسی می شود.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    حکیم مهر – چند سالی است که در ایامی نظیر عید قربان یا ماه محرم ، مردم با مراجعه به مراکز عرضه و ذبح شرعی و بهداشتی دام زنده با نظارت دامپزشکان مواجه می شوند و بسیاری از دامپزشک می خواهند که علت عدم پرداخت غرامت برای حذف جگر سفید (ریه) دام را توضیح دهد و دامپزشکان در این زمان معمولاً به عدم خاصیت غذایی قابل توجه جگر سفید اشاره می کنند.

    در این زمینه یک متخصص شیمی مواد غذایی دانشکده داروسازی زنجان با بیان این که اندام‌های جانبی دام مانند روده و جگر سفید حتی در صورت رعایت نکات بهداشتی آلوده هستند، گفت: متاسفانه برخلاف آنچه که مردم تصور می‌کنند این اندام‌ها نه تنها ارزش و خاصیت غذایی چندانی ندارند، بلکه مصرف آنها می‌تواند موجب بروز مسمومیت‌ها و عفونت‌های مختلف دستگاه گوارشی شود.

    دکتر مهران محسنی افزود: با توجه به این که 40 درصد از آلودگی‌های موجود در هوا مانند سرب نیز از طریق جگر سفید جذب می‌شود، این اندام‌ها محل بسیار مناسبی برای جای‌ گیری این آلودگی و انتقال آن به بدن انسان هستند.

    وی با اشاره به اینکه اندام‌هایی مانند جگر، سیرابی و شیردان نیز از این امر مستثنی نیستند، خاطرنشان کرد: این اندام‌ها مانند دیگر اندام‌های جانبی دام آلوده هستند و باید به صورت کامل پخته و مصرف شوند.

    محسنی با بیان این که دل درد، دل پیچه، اسهال و استفراغ از نشانه‌های عفونت‌ها و مسمومیت‌های غذایی ناشی از مصرف این اندام‌ها است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که 90 درصد از بیماران مسمومیت‌های ناشی از مصرف اندام‌های جانبی دام یا به صورت کامل درمان نمی‌شوند و یا اینکه اقدام به خود درمانی می‌کنند. این افراد به عنوان ” افراد ناقل سالم” شناخته شده و یکی از بزرگترین منابع انتقال ‌دهنده این عفونت‌ها و مسمومیت‌ها به دیگران به شمار می‌روند. کباب جگر سفید گوسفندی

    وی نسبت به شیوع فراگیر عفونت‌ها و مسمومیت‌های غذایی ناشی از رژیم غذایی نامناسب در کشور هشدار داد و اظهار داشت: این افراد از طریق دست، سرفه، مدفوع، ادرار و خلط می‌توانند دیگر افراد را به عفونت‌ها و مسمومیت‌های درمان نشده خود که هیچ علامتی نیز ندارد، مبتلا کنند.

     

    خواص جگر سفید موضوع این بخش از مجله پزشکی آسان طب است. جگر سفید یا شش یا ریه گوسفند مسئولیت تنفس و تبادل اکسیژن و دى اکسیدکربن در گوسفند را دارد. از همین الان پیشنهاد میکنیم خیلی روی خواص جگر سفید حساب نکنید. اولویت از نظر فایده اینگونه است: گوشت کم چرب، جگر سیاه، جگر سفید.

    طبق بررسی های بدست امده میزان پروتئین جگر سفید از جگر سیاه کمتر است. جگر سفید مقدار چربى تقریبا مشابه جگر سیاه دارد. مقدار کلسترول جگر سفید شبیه جگر سیاه و بیشتر از گوشت کم چربى است. همچنین به گزارش آسان طب مقدار آهن جگر سفید از جگر سیاه کمتر است.

    به گزارش آسان طب بر حسب اولویت باید بگوییم اول گوشت بخورید، بعد جگر سیاه و بعد جگر سفید.

    بسیارى از افراد فکر میکنند جگر سفید، منبع ویتامین A است و برای همین آن را میخورند. اما باید بدانید که مقدار این ویتامین در جگر سیاه چندین برابر است.کباب جگر سفید گوسفندی

    طبق بررسی های بدست امده در 100 گرم جگر سیاه حدود 36000 واحد ویتامین A می باشد. اما در 100 گرم جگر سفید 36 واحد  ویتامین A هست.

    یکی از خواص جگر سفید اینست که جگر سفید حاوی ویتامین D ,E می باشد. پس از مهمترین خوص جگر سفید، رشد استخوان و رفع پوکی استخواناست.

    از دیگر خواص جگر سفید وجود مقدار زیادی ویتامین B12  در آن است که باعث درمان کم خونی می شود.

    ولی خب متاسفانه باید بگوییم جگر سفید یا همان شش (ریه) ارزش غذایی زیادی ندارد و همانند گوشت بعنوان یک منبع پروتئینی بری رشد بدن و عضلات مفید است. ولی جگر سیاه منبع غنی ویتامین A است و فواید خیلی بیشتری نسبت به جگر سفید دارد. جگر سیاه یا همان کبد بهتر از جگر سفید است.

    اگر دچار کم خونی هستید می توانید 2 بار در هفته جگر سیاه بخورید، ولی درحالت معمولی یک بار در هفته کافی است، چون ویتامین A آن زیاد است و مصرف زیاد آن باعث هیپرویتامینوز A در بدن و بروز مسمومیت ویتامینی می شود.

    100 گرم جگر سیاه گوسفند که با آتش ملایم پخته شده باشد، دارای 220 کالری انرژی، 5/2 گرم کربوهیدرات، 5/30 گرم پروتئین و 8/8 گرم چربی است.

    امیدواریم از اطلاعاتی که درباره جگر سفید گوسفند در سایت آسان طب asanteb.com در اختیارتان گذاشتیم بهره کافی را برده باشید.

    شاید اصلی ترین خواص جگر سفید رشد استخوان باشد . ولی اگر بخواهیم همه خواص جگر سفید و گوشت و جگر سیاه را بررسی کنیم باید بگوییم از بین این سه تا گوشت فایده بیشتر و ضرر کمتری دارد.

    در ردیف بعدی جگر سیاه قرار دارد. نسبت به گوشت جگر سیاه خواص کم و ضررهای بیشتری دارد. ولی خب باز هم نسبت به جگر سفید بهتر است.

    جگر، خواص و فواید جگر را بخوانید.

    در مرحله آخر جگر سفید قرار دارد.

    به طور کلی باید بگوییم تنها در صورتی جگر سفید (ریه) بخرید که پول خرید جگر سیاه و گوشت را فعلا ندارید.

    ماکه جگرو میزاریم میپزه بعد توش رب و سیب زمینی هم میریزیم خیلی خوشمزه میشه یه چیزی مثه تاس کباب

    متشکرم ازتون مرسی

    جگر سفید خیلی دیر پزه، باید توی زودپز پخته بشه

    چرخ کن و تو روغن پیاز تفت بده سیب زمینیش هم ریز کن بریز توش خوشمزه میشه

    ن بابا اینجوری هم نیست من خودم قشنگ پیاز داغ میکنم زرد چوبه فلفل میزنم یکم به اندازه شاید دو یا سه دقیقه تفت میدم بعدش روش به میزان سه یا دوتا لیوان آب میریزم بعدش میزارم تا یک ساعت بپزه یه چیزی میشه عجیب غریب

    سلام عالی بود آره چون پول جگر سیاه و گوشت نداریم جگر سفید خریدیم حال آیا جگر سفید با زغال پخته شود بهتر است یا آب پز و روغن

    آب پز ظاهرا و به صورت قورمه یا جیقیلی بقو!

    ممنون ازمطالبتون

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    کباب جگر سفید گوسفندی

    وب‌ سایت

    تصویر امنیتی *

    سایت آسان طب یک مجله پزشکی آنلاین است که همه روزه مقالات مرتبط با سلامت و تندرستی، بررسی علل و راه های درمان انواع بیماری ها، معرفی انواع داروهای گیاهی و شیمیایی و همچنین مقالات مربوط به سبک زندگی و مراقبت از حیوانات خانگی را برای بهتر زیستن ایرانیان سراسر دنیا ارائه می کند.

    اگر چنانچه پیرامون بخش های مختلف سایت پزشکی آسان طب نقطه نظرات یا مقالاتی دارید، آسان طب با کمال میل آماده همکاری با شما عزیزان می باشد. از طریق بخش تماس با ما می توانید مشخصات، درخواست و تجارب خود را به همراه اطلاعات تماس برای ما ارسال فرمائید.

    در طب سنتی، خواص و مزاج شش (جگر سفید) این گونه بیان شده است که :

    شش بره و بزغاله از سایر انواع ریه بهتر است و برای بیماران تب‌دار خوردن آن جایز است و همچنین برای بیمارانی که از خوردن گوشت ممنوع می‌باشند و هوسخوردن گوشت دارند، اجازه داده می‌شود که آن را به صورت کباب و از قسمت‌های اطراف و بی‌رگ و ریشه آن مصرف کنند.

    جگر سفید برای افراد سرد و تر مضر و مصرف زیاد آن شامل عوارض زیر است:

    دارچین، شکر سرخ یا سفید مصلح ضرر و بهبود دهنده خواص و مزاج شش هستند.

     

    کباب جگر سفید گوسفندی

    برای آگاهی از خواص و مزاج غذاها می توانید به قسمت لیست مزاج غذا ها مراجعه نمایید. در لیست مذکور مزاج تمام غذاها ذکر شده و می‌توانید با مراجعه به آن و البته شناختن مزاج خود، غذاهای مناسب با مزاجتان را انتخاب کنید.

    مشاوره طبایع

    همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند…

    آکادمی طبایع

    برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید…

    اپلیکیشن طبایع

    برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید…

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    | طبایع مرجع طب سنتی ایران © 1399 – تمامی حقوق محفوظ است. |

    کباب جگر سفید گوسفندی
    کباب جگر سفید گوسفندی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *