فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

دوره مقدماتی php
فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری
فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری



خانهموبایل

کندر مقوی قلب-حافظه- صاف شدن صدا- ضد خلط خونی است.

 

کُندُر گیاهی دارویی است از راسته افراها (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده می‌شود. صمغ کندر را معمولا با اسفنددانه می‌سوزانند.فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

کندر مقوی قلب-حافظه- صاف شدن صدا- ضد خلط خونی است.

دوره مقدماتی php

نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .محققان دریافتند که تجویز کندر ، به ویژه دوز ‏‎g/kg‎‏0/05 ، در دوران بحرانی رشد و نمو سیستم عصبی جنین و نوزاد ، موجب افزایش چشمگیر (001/0>‏‎p‎‏) قابلیتهای یادگیری ، به ویژه تقویت و نگهداری حافظه می شود . از این رو به نظر می رسد که کندر می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد. از چند ماهگی کندر بخورم؟متاسفانه بعضی از زنان باردار برای اینکه ضریب هوشی فرزند خود را افزایش دهند ماه ها اقدام به خوردن کندر می کنند که این باعث می شود فرزندشان دچار بیماری بیش فعالی شود. کندر را باید فقط  –در ماه سوم بارداری– و هر روز به اندازه ی- یک عدس– ( نه بیشتر ) مصرف کرد. در ضمن اگر در خانواده ی خود سابقه ی فرزند بیش فعال را دارید بهتر است به جای کندر مویز بخورید. اگر شما از ابتدای بارداری فولیک اسید مصرف کرده و میکنید دیگر نیازی به خوردن کندر نیست چرا که فولیک اسید همان عملکرد را روی جنین دارد و اگر فولیک اسید را به همراه کندر میل کنید احتمال اینکه فرزند شما لب شکری یا بیش فعال بشود بسیار زیاد است.  آن چه از روایات راجع به کندر آمده به این شرح است:محمد بن سنان از امام رضا(ع) نقل کرده است که آن حضرت فرمود: «همسران باردارتان را کندر دهید؛ اگر حمل آنها پسر باشد، پاکیزه قلب ودانشمند و شجاع خواهد شد و اگر دختر باشد، خوش اخلاق و زیبا مى‏شود.»

پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):به زنان باردار خود، کندر بدهید؛ چرا که عقل کودک را افزون مى کند.

پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):بر شما باد کندر؛ چرا که … عقل را افزون مى کند، ذهن را ذکاوت مى دهد، چشم را جلا مى بخشد و فراموشى را از میان مى برد.

امام رضا (علیه السلام ):فراوان کندر بخورید، آن را در دهان نگه دارید و بجوید. بلغم معده را مى زداید و آن را تمیز مى کند، عقل را استحکام مى بخشد و غذا را مى گوارد.

 

کندر، عقل را افزون مى کند، ذهن را ذکاوت مى دهد، چشم را جلا مى بخشد

 

  بهترین راه مصرف کندرآنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.

همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.

داشتن رژیم غذایی متعادل و دریافت آهن کافی ( با توصیه پزشک) و خوردن منابع غذ ایی کولین دار در هوش نوزاد موثر است و یادتان باشد که در مصرف هر ماده غذایی رعایت تعادل را بنمایید.

برای تقویت حافظه، مصرف آنتی‌‌اکسیدان‌ها(مثل میوه‌ و سبزی ها) که از سلول‌های بدن دفاع و آنها را تغذیه می‌کند، پیشنهاد شده است. آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین از رسوب‌کردن چربی در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کنند و باعث می‌شوند که خون به راحتی جریان پیدا کند و به مغز برسد.

مطالعاتی که در دانشگاه پزشکی هاروارد انجام شده، نشان داده است افرادی که مقدار زیادی سبزیجات تازه استفاده می‌کنند، کمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه می‌شوند.

کولین، ماده ای است که به طور طبیعی در غذاهای چرب وجود دارد و حافظه را تقویت می کند. پزشکی از دانشگاه کارولینای شمالی بیان کرد، اگر در دوران بارداری مادر، به رژیم غذایی او کولین اضافه شود، قدرت حافظه جنین در حال رشد را برای مراحل بعدی زندگی افزایش می دهد.

در دوران بارداری و شیردهی، ذخایر کولین بدن مادر تخلیه می شود، در نتیجه کولین کافی برای رشد طبیعی مغز در دسترس نخواهد بود. کولین برای حفظ سلامتی افراد، موردنیاز است.کولین یک ترکیب فسفولیپیدی است که در بدن، مواد محلول در چربی را حمل و چربی ها را امولسیه* می کند. این ماده مستقیماً روی پیام های عصبی موثر است و قدرت ساخت و آزادسازی استیل کولین را سرعت می بخشد. استیل کولین یک ناقل عصبی است که در کنترل عضلات و قدرت حافظه دخالت دارد. منابع غذایی کولین عبارت اند از: شیر، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی. در بدن نیز از اسید آمینه متیونین ساخته می شود. کولین به صورت مکمل های خوراکی نیز وجود دارد و مقدار مورد نیاز آن برای مردان 550 میلی گرم در روز و برای زنان بالغ 425 میلی گرم در روز است از چند ماهگی کندر بخورم؟ مغز برای انجام فعالیت های طبیعی خود به استیل کولین نیاز دارد که منشأ آن از لسیتین می باشد. وقتی لسیتین ازطریق غذا دریافت می شود طی مراحل جذب وهضم به کبد وارد شده ، شکسته و کولین که جزئی از ساختمان لسیتین است از آن جدا می شود که از این کولین آزاد شده بسیاری از مواد حیاتی و ضروری بدن ساخته خواهد شد.

یکی از نقش های مهم کولین در ساختن استیل کولین است. استیل کولین اهمیت بسیاری برای فعالیت مغز و مرکز حافظه دارد و با بودن استیل کولین، مغز و مرکز حافظه توانایی ضبط و نگهداری صحبت ها، نوشته ها و دیده ها را خواهند داشت و تا زمانی که این ماده حیاتی یعنی استیل کولین ساخته شده از لسیتین به اندازه کافی به مغز برسد ما دچار فراموشی نمی شویم و برعکس در اثر کاهش مقدار استیل کولین به دنبال کمبود لسیتین ، حتی به مدت کوتاه، قدرت حافظه کاهش یافته و فرد قدرت حفظ طولانی صحبت ها و دیده ها را از دست خواهد داد و یا مطالب و مسائل جدید را به سختی به خاطر می سپارد. منابع غذایی لسیتینلسیتین درعدس، ذرت، شیر، زرده تخم مرغ، تخم آفتابگردان، جوانه گندم، بادام زمینی، آرد جو و سر، کبد(جگر) گوساله و… وجود دارد ولی از همه بیشتر در لوبیای سویا یافت می شود. مقدار لسیتین موجود در لوبیای سویا بسیار بالاتر از لسیتین سایر مواد ذکر شده می باشد و به همین علت در سازمان بهداشت جهانی(WHO) سویا را، سلطان لسیتین معرفی کرده اند. به عبارتی کیفیت لسیتین گرفته شده از سویا از سایر ترکیبات بهتر و بالاتر می باشد.

 

منبع: niniban.com

راهکاری که درآمدتان را زیرو رو می کند!!

کیست مویی رو قبل از دردسرساز شدن درمان کن

مشاوره تلفنی طلاق

سفارش پرطرفدارترین غذاهای روز باتخفیف

دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه

بهترین رایحه هاازمطرح ترین برندهای عطرسازی

فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

لوازم آرایشت رو با تخفیف از اینجا بخر

در یک جلسه هموروئید را درمان کنید

بهترین های هر خدماتی رو اینجا پیدا کن!

افزایش فوری فروش و رشد چشمگیر درآمد

مشاوره آنلاین جنسی

پاسخ سوالات زناشویی‌ را تلفنی دریافت کنید

گفتگو با بهترین مشاورین سلامت جنسی

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp


 کندر که با نام علمی olibanum نیز شناخته می‌شود، از رزین درخت بوسولیا بدست می‌آید و معمولا در مناطق خشک و کوهستانی هند، آفریقا و خاورمیانه رشد می‌کند. کندر بوی شبیه به چوب دارد و می‌تواند از راه تنفس، تماس با پوست، تهیه دمنوش و با مکمل جذب بدن شود. به نظر می‌رسد کندر در درمان آرتروز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش حملات آسم و سلامت دهان و دندان بسیار موثر است. همچنین در مبارزه با نوع خاصی از سرطان نیز کمک کند. اما آیا خوردن کندر در بارداری توصیه می‌شود؟

 

خوردن کندر در بارداری

گفته‌های زیادی پیرامون تاثیر خوردن کندر در بارداری بر افزایش هوش جنین در طب سنتی نقل شده است. اما هنوز هیچ پشتوانه علمی برای آن وجود ندارد و این ارتباط اثبات علمی نشده است. از سوی دیگر شبهاتی در ارتباط میان خوردن کندر در بارداری و بیش فعالی کودکان نیز مطرح شده است.فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

برخی از تحقیقات علمی نشان می‌دهند که مصرف کندر در بارداری خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد، بنابراین بهتر است زنان باردار از خوردن کندر در بارداری اجتناب کنند!از طرفی طی تحقیقی که در سال ۱۳۸۶-۱۳۸۵ در یکی از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان مشهد درباره وضعیت استفاده از کندر در دوران بارداری در زنان تحت پوشش این مرکز صورت گرفت؛ میزان عوارض خوردن کندر در بارداری بررسی شد.

در این پژوهش مقطعی تعداد ۹۰۰ زن باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی مورد مصاحبه قرار گرفتند. افراد واجد شرایط طی نمونه گیری چند مرحله‌ای انتخاب شدند. سن بارداری در زنان باردار مورد پژوهش بین ۴ تا ۴۱ هفته و میانگین آن ۲۶.۲ هفته بود.

۲۶۳ نفر (۲۹.۲ درصد) از مادران به منظور باهوش شدن کودک از کندر استفاده کرده بودند. میزان مصرف کندر از یک نوبت در طی بارداری تا مصرف روزانه در کل دوران بارداری متفاوت و به طور متوسط ۷۴.۲ روز از دوران بارداری بود. ۳۹.۸ درصد از مادران استفاده کننده از کندر دارای تحصیلات زیر دیپلم و ۶۰.۲ درصد دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر بودند. در ۹۴.۶ درصد از مادران مصرف‌کننده هیچ عارضه‌ای در بارداری مشاهده نشد و تنها در ۵.۴ درصد از مادران تهوع یا سایر عوارض جزیی همراه با مصرف کندر گزارش گردید.با این وجود نیاز به تحقیقات گسترده تری برای اثبات بی خطر یا خطرناک بودن خوردن کندر در بارداری نیاز است تا مادران با خیال راحت‌تری بتوانند در این دوران حساس و سرنوشت ساز از این ماده گیاهی استفاده کنند.

از آنجایی که هنوز پژوهش‌های کافی در زمینه مصرف کندر در دوران شیردهی نیز انجام نشده است؛ به مادران شیرده نیز توصیه می‌شود که از مصرف کندر خودداری کنند.

کندر و مزایای آن

۱. کمک به درمان آرتروز

اثرات ضد التهابی کندر به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کند. با این وجود، مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

۲. بهبود عملکرد دستگاه گوارش

کندر با کاهش التهاب در روده، به کاهش علائم کولیت کرون و درمان زخم‌های روده‌ای کمک می‌کند.

 

۳. بهبود آسمکندر ممکن است به کاهش حملات آسمی در افراد مبتلا کمک کند. همچنین می‌تواند علائم آسم مانند تنگی نفس و خس خس سینه را از بین ببرد.

۴. حفظ سلامت دهان و دندان

عصاره یا پودر کندر بیماری‌های لثه را درمان و به حفظ سلامت دهان کمک می‌کند.

۵. مبارزه با برخی از سرطان‌ها

ترکیبات موجود در کندر باعث کشتن سلول‌های سرطانی و جلوگیری از گسترش تومور‌ها می‌شود. پژوهش‌هایی پیرامون درمان سرطان‌های پستان، پروستات، کولون، پوست و پانکراس با کندر انجام شده است. با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری مورد نیاز است. مزایای کندر در طب سنتی

کندر در طب سنتی بسیار مفید و موثر معرفی شده و مزایای فراوانی برای آن آورده شده است. اگرچه یافته‌های علمی تمامی آن‌ها را تایید نمی‌کند.

 

برخی از مزایای کندر در طب سنتی به شرح زیر است:

از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند: برخی از مطالعات نشان می‌دهد که کندر ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می‌دهد: کندر می‌تواند باعث کاهش رفتار‌های منتسب به افسردگی در موش‌ها شود، اما مطالعاتی بر روی انسان انجام نشده است. مطالعات پیرامون تاثیر کندر بر استرس یا اضطراب نیز کم است.

از بیماری قلبی جلوگیری می‌کند: کندر دارای اثرات ضد التهابی است که ممکن است به کاهش التهاب رایج در بیماری‌های قلبی کمک کند. با این حال، مطالعات انسانی در این زمینه وجود ندارد. پوست را صاف و شفاف می‌کند: روغن کندر به عنوان درمان موثری برای آکنه و چین و چروک‌های پوست معرفی شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای برای اثبات این ادعا وجود ندارد.

حافظه را بهبود می‌بخشد: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیاد کندر در موش‌های صحرایی باعث افزایش حافظه آن‌ها شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای در مورد انسان‌ها انجام نشده است. از آنجایی که مهم ترين جايگاه يادگيري و حافظه در مغز، هيپوكامپ است، احتمالا عصاره كندر با تاثير بر اين ناحيه، موجب افزايش انتقال پيام ها و تقويت حافظه مي شود.هورمون‌های بدن را متعادل می‌کند و نشانه‌های PMS را کاهش می‌دهد: گفته می‌شود کندر یائسگی را به تاخیر می‌اندازد و نشانه‌های PMS (سندروم پیش از قاعدگی) مانند حالت تهوع، سردرد و تغییرات خلقی را کاهش می‌دهد. هیچ تحقیقی این موضوع را تایید نمی کند.

احتمال باروری را افزایش می دهد: مکمل کندر باعث افزایش باروری در موش‌های صحرایی می‌شود، اما تحقیقات انسانی در این زمینه دسترس نیست. از آنجایی که پژوهش‌های اندکی پیرامون موارد یاد شده وجود دارد و الزاما از نظر علمی آن‌ها را تایید نمی‌کند، بهتر است که به صرفا این افسانه‌ها اتکا نکنید.

اثرات جانبی مصرف کندر

مصرف کندر برای بسیاری از مردم بی خطر است. این دارو برای هزاران سال بدون عوارض جانبی شدید استفاده شده است.دوز‌های بالاتر از ۹۰۰ میلی گرم در هر پوند وزن بدن (۲ گرم در هر کیلوگرم) در موش‌ها ایجاد مسمومیت می‌کند. با این حال، دوز سمی کندر در انسان مورد مطالعه قرار نگرفته است.شایع ترین عوارض جانبی گزارش شده در مطالعات علمی عبارت بودند از تهوع و رفلاکس اسیدی معده.برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که کندر ممکن است خطر سقط جنین را در دوران بارداری افزایش دهد، بنابراین زنان باردار بایستی از مصرف آن جلوگیری کنند.کندر همچنین ممکن است با برخی از داروها، به ویژه دارو‌های ضد التهابی، رقیق کننده‌های خون و قرص‌های کاهش دهنده کلسترول تداخل داشته باشد.اگر از هر یک از این دارو‌ها استفاده می‌کنید، قبل از استفاده از کندر بایستی نظر پزشک خود را جویا شوید.

 

فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

جمع بندیکندر در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلفی استفاده می‌شود.مصرف کندر در بارداری به دلیل احتمال افزایش خطر سقط جنین توصیه نمی‌شود.به دلیل عدم وجود تحقیقات کافی، مصرف کندر در دوران شیردهی نیز توصیه نمی‌شود.کندر برای درمان آسم و آرتروز، بیماری‌های روده و سلامت دهان و دندان توصیه می‌شود. هم چنین ممکن است خواص ضد سرطان داشته باشد.برای حفظ سلامت خود، پیش از مصرف کندر بهتر است نظر پزشکتان را جویا شوید.


 کندر که با نام علمی olibanum نیز شناخته می‌شود، از رزین درخت بوسولیا بدست می‌آید و معمولا در مناطق خشک و کوهستانی هند، آفریقا و خاورمیانه رشد می‌کند. کندر بوی شبیه به چوب دارد و می‌تواند از راه تنفس، تماس با پوست، تهیه دمنوش و با مکمل جذب بدن شود. به نظر می‌رسد کندر در درمان آرتروز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش حملات آسم و سلامت دهان و دندان بسیار موثر است. همچنین در مبارزه با نوع خاصی از سرطان نیز کمک کند. اما آیا خوردن کندر در بارداری توصیه می‌شود؟

 

خوردن کندر در بارداری

گفته‌های زیادی پیرامون تاثیر خوردن کندر در بارداری بر افزایش هوش جنین در طب سنتی نقل شده است. اما هنوز هیچ پشتوانه علمی برای آن وجود ندارد و این ارتباط اثبات علمی نشده است. از سوی دیگر شبهاتی در ارتباط میان خوردن کندر در بارداری و بیش فعالی کودکان نیز مطرح شده است.

برخی از تحقیقات علمی نشان می‌دهند که مصرف کندر در بارداری خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد، بنابراین بهتر است زنان باردار از خوردن کندر در بارداری اجتناب کنند!از طرفی طی تحقیقی که در سال ۱۳۸۶-۱۳۸۵ در یکی از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان مشهد درباره وضعیت استفاده از کندر در دوران بارداری در زنان تحت پوشش این مرکز صورت گرفت؛ میزان عوارض خوردن کندر در بارداری بررسی شد.

در این پژوهش مقطعی تعداد ۹۰۰ زن باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی مورد مصاحبه قرار گرفتند. افراد واجد شرایط طی نمونه گیری چند مرحله‌ای انتخاب شدند. سن بارداری در زنان باردار مورد پژوهش بین ۴ تا ۴۱ هفته و میانگین آن ۲۶.۲ هفته بود.

۲۶۳ نفر (۲۹.۲ درصد) از مادران به منظور باهوش شدن کودک از کندر استفاده کرده بودند. میزان مصرف کندر از یک نوبت در طی بارداری تا مصرف روزانه در کل دوران بارداری متفاوت و به طور متوسط ۷۴.۲ روز از دوران بارداری بود. ۳۹.۸ درصد از مادران استفاده کننده از کندر دارای تحصیلات زیر دیپلم و ۶۰.۲ درصد دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر بودند. در ۹۴.۶ درصد از مادران مصرف‌کننده هیچ عارضه‌ای در بارداری مشاهده نشد و تنها در ۵.۴ درصد از مادران تهوع یا سایر عوارض جزیی همراه با مصرف کندر گزارش گردید.با این وجود نیاز به تحقیقات گسترده تری برای اثبات بی خطر یا خطرناک بودن خوردن کندر در بارداری نیاز است تا مادران با خیال راحت‌تری بتوانند در این دوران حساس و سرنوشت ساز از این ماده گیاهی استفاده کنند.

از آنجایی که هنوز پژوهش‌های کافی در زمینه مصرف کندر در دوران شیردهی نیز انجام نشده است؛ به مادران شیرده نیز توصیه می‌شود که از مصرف کندر خودداری کنند.

  • دانلود مدل کیک تولد دخترانه جدید
  • کندر و مزایای آن

    ۱. کمک به درمان آرتروز

    اثرات ضد التهابی کندر به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کند. با این وجود، مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

    ۲. بهبود عملکرد دستگاه گوارش

    کندر با کاهش التهاب در روده، به کاهش علائم کولیت کرون و درمان زخم‌های روده‌ای کمک می‌کند.

     

    ۳. بهبود آسمکندر ممکن است به کاهش حملات آسمی در افراد مبتلا کمک کند. همچنین می‌تواند علائم آسم مانند تنگی نفس و خس خس سینه را از بین ببرد.

    ۴. حفظ سلامت دهان و دندان

    عصاره یا پودر کندر بیماری‌های لثه را درمان و به حفظ سلامت دهان کمک می‌کند.

    ۵. مبارزه با برخی از سرطان‌ها

    فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

    ترکیبات موجود در کندر باعث کشتن سلول‌های سرطانی و جلوگیری از گسترش تومور‌ها می‌شود. پژوهش‌هایی پیرامون درمان سرطان‌های پستان، پروستات، کولون، پوست و پانکراس با کندر انجام شده است. با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری مورد نیاز است. مزایای کندر در طب سنتی

    کندر در طب سنتی بسیار مفید و موثر معرفی شده و مزایای فراوانی برای آن آورده شده است. اگرچه یافته‌های علمی تمامی آن‌ها را تایید نمی‌کند.

     

    برخی از مزایای کندر در طب سنتی به شرح زیر است:

    از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند: برخی از مطالعات نشان می‌دهد که کندر ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می‌دهد: کندر می‌تواند باعث کاهش رفتار‌های منتسب به افسردگی در موش‌ها شود، اما مطالعاتی بر روی انسان انجام نشده است. مطالعات پیرامون تاثیر کندر بر استرس یا اضطراب نیز کم است.

    از بیماری قلبی جلوگیری می‌کند: کندر دارای اثرات ضد التهابی است که ممکن است به کاهش التهاب رایج در بیماری‌های قلبی کمک کند. با این حال، مطالعات انسانی در این زمینه وجود ندارد. پوست را صاف و شفاف می‌کند: روغن کندر به عنوان درمان موثری برای آکنه و چین و چروک‌های پوست معرفی شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای برای اثبات این ادعا وجود ندارد.

    حافظه را بهبود می‌بخشد: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیاد کندر در موش‌های صحرایی باعث افزایش حافظه آن‌ها شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای در مورد انسان‌ها انجام نشده است. از آنجایی که مهم ترين جايگاه يادگيري و حافظه در مغز، هيپوكامپ است، احتمالا عصاره كندر با تاثير بر اين ناحيه، موجب افزايش انتقال پيام ها و تقويت حافظه مي شود.هورمون‌های بدن را متعادل می‌کند و نشانه‌های PMS را کاهش می‌دهد: گفته می‌شود کندر یائسگی را به تاخیر می‌اندازد و نشانه‌های PMS (سندروم پیش از قاعدگی) مانند حالت تهوع، سردرد و تغییرات خلقی را کاهش می‌دهد. هیچ تحقیقی این موضوع را تایید نمی کند.

    احتمال باروری را افزایش می دهد: مکمل کندر باعث افزایش باروری در موش‌های صحرایی می‌شود، اما تحقیقات انسانی در این زمینه دسترس نیست. از آنجایی که پژوهش‌های اندکی پیرامون موارد یاد شده وجود دارد و الزاما از نظر علمی آن‌ها را تایید نمی‌کند، بهتر است که به صرفا این افسانه‌ها اتکا نکنید.

    اثرات جانبی مصرف کندر

    مصرف کندر برای بسیاری از مردم بی خطر است. این دارو برای هزاران سال بدون عوارض جانبی شدید استفاده شده است.دوز‌های بالاتر از ۹۰۰ میلی گرم در هر پوند وزن بدن (۲ گرم در هر کیلوگرم) در موش‌ها ایجاد مسمومیت می‌کند. با این حال، دوز سمی کندر در انسان مورد مطالعه قرار نگرفته است.شایع ترین عوارض جانبی گزارش شده در مطالعات علمی عبارت بودند از تهوع و رفلاکس اسیدی معده.برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که کندر ممکن است خطر سقط جنین را در دوران بارداری افزایش دهد، بنابراین زنان باردار بایستی از مصرف آن جلوگیری کنند.کندر همچنین ممکن است با برخی از داروها، به ویژه دارو‌های ضد التهابی، رقیق کننده‌های خون و قرص‌های کاهش دهنده کلسترول تداخل داشته باشد.اگر از هر یک از این دارو‌ها استفاده می‌کنید، قبل از استفاده از کندر بایستی نظر پزشک خود را جویا شوید.

     

    جمع بندیکندر در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلفی استفاده می‌شود.مصرف کندر در بارداری به دلیل احتمال افزایش خطر سقط جنین توصیه نمی‌شود.به دلیل عدم وجود تحقیقات کافی، مصرف کندر در دوران شیردهی نیز توصیه نمی‌شود.کندر برای درمان آسم و آرتروز، بیماری‌های روده و سلامت دهان و دندان توصیه می‌شود. هم چنین ممکن است خواص ضد سرطان داشته باشد.برای حفظ سلامت خود، پیش از مصرف کندر بهتر است نظر پزشکتان را جویا شوید.

    منبع: ستاره

    1980

    3

    مقدمه: به زنان باردار کندر بخورانيد، کودک هرگاه در شکم مادر با کندر تغذيه شود دلش قوي و عقلش زياد گردد (پيامبر گرامي اسلام (ص)). كندر (Frankincense) صمغ گياهي است كه از گونه هاي مختلف گياه Boswellia به دست مي آيد. در طب سنتي و پزشكي اسلامي از كندر به عنوان ماده اي كه اثر تقويت هوش و حافظه دارد نام برده شده است. مهم ترين جايگاه يادگيري و حافظه در مغز، هيپوكامپ است، احتمالا عصاره كندر با تاثير بر اين ناحيه موجب افزايش انتقال پيام ها و تقويت حافظه مي شود. با توجه به استفاده گسترده از توصيه هاي طب سنتي و اسلامي در کشور، در مطالعه حاضر، وضعيت استفاده از کندر در دوران بارداري در زنان تحت پوشش مراکز بهداشتي در ماني شهرستان مشهد در سال 1386-1385 بررسي شده است.مواد و روش ها: در اين پژوهش مقطعي تعداد 900 زن باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتي درماني مورد مصاحبه قرار گرفتند. افراد واجد شرايط طي نمونه گيري چند مرحله اي انتخاب شدند. سن بارداري در زنان باردار مورد پژوهش بين 4 تا 41 هفته و ميانگين آن 26.2 هفته بود. جهت پردازش داده ها از نرم افزارSPSS  استفاده شد.نتايج: 263 نفر (29.2 درصد) از مادران به منظور با هوش شدن كودك از كندر استفاده كرده بودند. ميزان مصرف کندر از يك نوبت در طي بارداري تا مصرف روزانه در کل دوران بارداري متفاوت و به طور متوسط 74.2 روز از دوران بارداري بود. 39.8 درصد از مادران استفاده كننده از کندر داراي تحصيلات زير ديپلم و 60.2 درصد داراي تحصيلات ديپلم و بالاتر بودند. در 94.6 درصد از مادران مصرف كننده هيچ عارضه اي در بارداري مشاهده نشد و تنها در 5.4 درصد از مادران تهوع يا ساير عوارض جزيي همراه با مصرف کندر گزارش گرديد.نتيجه گيري: با توجه به اهميت يادگيري و نقش تعيين كننده قواى ذهنى و حافظه در زندگى و موفقيت انسان توصيه مي شود تحقيقات تكميلي براي تعيين ميزان تاثير آن بر بهره هوشي كودكان متولد شده از مادران مصرف كننده كندر و مقايسه آن با ساير كودكان توصيه مي شود.

    نشانی: تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1
    فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

    کدپستی: 1461965381

    تلفن و دورنگار: 4 الی 44265001

    کارگاه های آموزشی

    اخبار

    JCR

    خبرگزاری سیناپرس

    پیوندهای مرتبط

    خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است …

    این آدامس طبیعی حافظه را تقویت می کند!

    کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی ۲ متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد می‌کند. بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و ظاهرش سفید باشد، خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را می‌شکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد.

    با شكافی كه در تنه درختچه كندر ایجاد می‌شود شیرابه سفیدرنگی كه همان صمغ كندر است از آن خارج شده و این شیرابه در مجاورت هوا به تدریج سفت شده و به صورت كندر در بازار عرضه می‌شود. كندر دارای طعمی تلخ و معطر و كمی گس است.فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

    خواص کندر اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع می‌کند و یکی از مهم‌ترین خواص بسیار مفید و جالب توجه آن، تقویت حافظه و مرتفع‌کننده فراموشی و ضعف حافظه است که به راستی تاثیر بسزایی دارد. جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم می‌کند و بوی دهان را می‌زداید و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم می‌توانید از آن مصرف کنید. مصرف کندر بویژه در زنان باردار و تأثیر آن روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده است.

    با توجه به تحقیقاتی که روی بیش از ۱۰۰ نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (۳ الی ۴ ماه) از کندر استفاده کرده‌اند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش‌فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده‌اند کودکانشان بیش‌فعال نشده و همچنین از هوش بالایی برخوردارند.

    خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است.

    نحوه استفاده از کندر آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.

    از نظر حكمای طب سنتی كندر گرم و خشك است و از نظر خواص آن معتقدند كه خشك‌كننده و قابض و بندآورنده خون است،گازها را تحلیل می‌برد و در تقویت حافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌كند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز ۳ گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

    عالی بود

    بله کاملا درسته من خوردم بچم بیش فعال شده توراخدا هیچ کس حتی یه ذره هم نخوره

    وای دختر منم بیچاره م کرده ندونسته زیاد کندر خوردم زلزله ۱۰ ریشتره اصلا آروم و قرار نداره و دیوار راست بالا میره به غلط کردن افتادم

    شما لابد خیلی خوردید باید زیر سه ماه اونم حداکثر ۲۰روز تا ۲۵روز مصرف کرد

    سما لابد خیلییی خوردید باید زیر ۳ماه و اونم حداکثر ۲۵روز مصرف بشه

    سلام من تو بارداریم اولم کندور خوردم دخترم خیلی باهوشه البته نباید زیاد مصرف کنی تو ماه سوم وهر روز به مقدار کم باشه

    خانما همونطوری مزاج کندر گرم و خشکه، پس باید حواستون باشه به مزاجتون. الکی و سرخود نیاین کندر بخورین کسایکه مزاجشون گرم و خشکه یعنی صفرایی ان اصلا نباید بخورن که حتمن بچشون آسیب میبینه، بعضیای دیگه هم ک میخان بخورن بمدت ده پانزده روز تو ماه سوم صبح ناشتا، اندازه یه دانه عدس کندر بخورند زیادتر نه. در ضمن در نظر داشته باشید که همزمان با کندر نباید اسیدفولیک، امگاسه، و یا داروهای شیمیایی دیگه بخورید که درصد بیش فعالی بچه خیلی زیاد میشه.

    بهترین راه مصرف کندر؟؟؟؟ آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.

    همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.

    داشتن رژیم غذایی متعادل و دریافت آهن کافی ( با توصیه پزشک) و خوردن منابع غذ ایی کولین دار در هوش نوزاد موثر است و یادتان باشد که در مصرف هر ماده غذایی رعایت تعادل را بنمایید.

    برای تقویت حافظه، مصرف آنتی‌‌اکسیدان‌ها(مثل میوه‌ و سبزی ها) که از سلول‌های بدن دفاع و آنها را تغذیه می‌کند، پیشنهاد شده است. آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین از رسوب‌کردن چربی در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کنند و باعث می‌شوند که خون به راحتی جریان پیدا کند و به مغز برسد.

    مطالعاتی که در دانشگاه پزشکی هاروارد انجام شده، نشان داده است افرادی که مقدار زیادی سبزیجات تازه استفاده می‌کنند، کمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه می‌شوند.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    خرید بلیط هواپیما

    یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه طب سنتی برای زنان باردار باید‎ها و نباید‎هایی را برای داشتن فرزند سالم توصیه می‌کند، گفت: خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است.

    یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه طب سنتی برای زنان باردار باید‎ها و نباید‎هایی را برای داشتن فرزند سالم توصیه می‌کند، گفت: خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است.

    دکتر روشنک قدس در گفت وگو با خبرنگار سلامت ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه یبوست در دوران بارداری بسیار شایع است، افزود: با تنظیم مزاج استفاده از غذاهای مغذی مانند شوربای ساده شامل مرغ، ادویه گرم، سبزیجات و همچنین سوپ چرب توصیه می‌شود و پرهیز از پرخوری در پیشگیری از یبوست موثر است.
    فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

    وی ادامه داد: بهتر است از ملین کننده‌های کم خطر مانند تمرهندی، گل قند، شیرخشت، ترنجبین همراه با گلاب استفاده و از حبوباتي مثل نخود، لوبیا و کنجد در دوران بارداری خودداری شود. همچنين بهتر است فرد نان تهیه شده از گندم مرغوب و غذاهايی مانند سوپ و گوشت بره را جایگزین کند.

    این متخصص طب سنتی مصرف کشمش، به شیرین، گلابی، سیب و انار ملس را در دوران بادراری مفید دانست و اظهار کرد: راه رفتن در حد اعتدال و سبک در دوران بارداری توصیه می‌شود. همچنین زنان باردار از بوی تند بايد پرهیز کنند.

    وی با توصیه بر رعایت تعادل روحی در دوران بارداری گفت: از بلند صحبت کردن، ناراحتی، عصبانیت و استرس در دوران بارداری به ویژه در ماه‌های اول باید خودداری شود.

    دكتر قدس اظهارداشت: زنان باردار در ماه‌های اول بارداری از بلند کردن شیء سنگین پرهیز کنند و مراقب ضربه‌های فیزیکی خصوصاً به شکم باشند و از سردنده‌های نزدیک شکم به پایین خود را با پارچه‌ای نرم پشمی بپوشانند و از شروع ماه نهم بارداری برای تسهیل زایمان روزی 6 گرم روغن بادام شیرین و شیرگاو مصرف کنند. همچنین مالیدن روغن بابونه برای تسهیل زایمان کمک کننده است.

    وی با اشاره به ممنوعیت استحمام طولانی در زنان باردار گفت: استحمام طولانی منجر به سستی تمام اندام‌های بدن می‌شود.


    انتهاي پیام

    به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، برای داشتن یک نوزاد و بچه زیبا اضافه بر ژنتیک که در زیبایی نوزاد تاثیر دارد می توان از برخی مواد غذایی که تاثیر مثبت در زیبایی و قشنگی کودک دارد نیز در دوران بارداری استقاده کرد . و بعد از آن نیز نتیجه را که ان شاءالله یک فرزند زیبا و قشنگ می باشد را به احسن الخالقین سپرد. مواد غذایی مفید در دوران بارداری برای زیباترشدن جنین 1.شیر زعفرانی بسیاری از مادران باردار در طول بارداری از شیر زعفران استفاده میکنند که بهتر است مقدار زعفران آن زیاد نباشد، چون در مقادیر بالا باعث افزایش خطر سقط میشود. 2. شیره نارگیل اگر شما دیابت بارداری ندارید و یا حتی مستعد به ابتلا به آن هم نیستید، می توانید در برنامه غذایی خود از هسته نارگیل استفاده کنید. 3. مصرف روزانه شیر مادر باردار باید روزانه 2 تا 3 لیوان شیر مصرف کند، مخصوصا در سه ماهه اول بارداری نوشیدن شیر را فراموش نکنید که برای رشد جنین لازم و ضروری است. 4.مصرف تخم مرغ تخم مرغ نیز دارای پروتئین بالاست و بهتر است مادر باردار بصورت مرتب مخصوصا در سه ماهه دوم بارداری مصرف کند. 5. بادام و گردو مادر باردار بهتر است مرتب بادام و گردو خشک شده و یا تازه را در برنامه غذایی خود بگنجاند. 6. روغن زیتون بهتر است مادر باردار روغن مصرفی خود را با زیتون و دانه هسته انگور جایگرین کند. 7.پرتقال این میوه سرشار از ویتامین c است و برای تقویت و کلاژن سازی پوست جنین شما لازم است، پس در برنامه غذایی خود از این میوه استفاده کنید. 8. آناناس این میوه سرشار از آهن و ویتامین C می باشد و توصیه میشود آناناس تازه و یا آب آناناس را هفته ای یکبار مصرف کنید. مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه براینکه از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوازد دارد. خوردن گلابی توسط پدر ، سبب زیبایی فرزند می شود .در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده : ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد خوردن گلابی مایه قوت قلب ، پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه می شود . خوردن کندور توسط زن باردار باعث زیادی عقل بچه ، باهوش ، پاکدل ، دانا و شجاع شدن پسر و خشخو و نیکو شدن دختر می شود . خوردن آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است. سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین‌های D ، B2، A است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت. مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد. اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید. مصرف به خطر سقط جنین را کاهش داده، نوزاد را خوش آب و رنگ کرده و از ویار زنان باردار جلوگیری می‎نماید. خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد. خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است. شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت. کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنشان داشته باشند. چنانچه مادر هنگام آبستن ادویه‌های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد. اگر میخواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید. دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون- انار -روغن ماهی- کاسنی- کنگر- هویج- زرشک- شکر- نعناع.

    خوردن توت فرنگی و هلو نیز در زیبایی رخ جنین و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.

     منبع:بهداشت نیوز

    انتهای پیام/ 

    بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

    فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری

     

    فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری
    فواید و عوارض خوردن کندر در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *