طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر
طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

 در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند .بعد کره و شیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کم کم به مواد زرده مخلوط میکنیم . در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط میکنیم و برای اینکه پفش نخوابد با لیسک به  صورت دورانی آن را هم بزنید .

سیب های سرد شده را از شهد بیرون میاوریم .

کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و سیب های پخته شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی سیب ها میریزیم .و قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت که البته به دمای حرارت فر بستگی دارد قرار میدهیم . هیچ گاه تا قبل از نیم ساعت پخت کیک در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف آن میشود. کیک آماده شده را پس از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

پای سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . پای سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دوره مقدماتی php

چطوری درست کنم:تخم مرغ و شکر و دارچین و وانیلو باهمزن حسابی میزنیم پف کنه و کرم رنگ بشه
بعد روغن و شیرو اضافه میکنیم کمی باهمزن هم میزنیم
و آردو که با بکینگ پودر ۳بار الک کردیم طی ۳مرحله اضافه میکنیم خیلی آروم با لیسک هم میزنیم
بعد سیبهارو که پوست گرفته و هسته هاشو جدا کردیم ورقه ورقه میکنیم نه خیلی نازک نه ضخیم
کف قالبو چرب و اردپاشی کرده بعد برمیگردونیم تکون میدیم تا آردهای اضافیش بریزه
نصف مایه کیک رو میریزیم کف قالب بعد یک ردیف سیب میچینیم کمی دارچین روشون الک میکنیم بقیه مایه کیک رو میریزیم و یک ردیف دیگه بطور کامل تمان سطح روی کیکو با سیب و پودر دارچین بپوشونید بعد یه دمکنی ضخیم دوردر قابلمه بزارید واگر شعله پخش کن دارید بزارید بعد رو حرارت خیلی کم بمدت ۵۰دقیقه بزارید بپزه البته بعد از۴۰دقیقه با سیخ چوبی تست کنید اگ نچسبید امادس
اما من همه کیکهایی که رو گاز درست میکنم روی حرارت خیلی کم ۵۰دقیقه ای کامل میپزهطرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

زیباشهر – مجله اینترنتی خانواده های ایرانی

تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: یک و نیم لیوان
شکر: یک و نیم لیوان
روغن: نصف لیوان
وانیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
سیب: یک عدد
آرد: سه لیوان
بکینگ پودر: ۳ قاشق مرباخوری

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر و شکر بزنید تا قشنگ مخلوط و کرم رنگ شده و حالت کشداری پیدا کند.
بعد روغن و شیر را اضافه کنید.
مواد را یک دقیقه در حد مخلوط شدن بزنید.
آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده‌اید در دو الی سه مرحله اضافه کرده و به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا تمام آرد با مایع کیک حل شود و کیک حالت خمیری پیدا نکند. دارچین را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مواد با هم ترکیب شوند.
کف قابلمه را چرب کنید بعد روی حرارت ملایم به مدت پنج دقیقه بگذارید تا کاملا گرم شود.
بعد کاغذ روغنی یا برگه آچار تمیز بگذارید و آرد پاشی کنید. مواد را بریزید و یک سیب را که کاملا به دارچین آغشته کرده‌اید روی مواد داخل قابلمه بچینید. سپس روی درب قابلمه، دم کنی بگذارید و کاملاً درب قابلمه را کیپ کنید تا از خمیر شدن کیک جلوگیری شود.
ابتدا به مدت سه دقیقه قابلمه را روی حرارت مستقیم گذاشته و پس از آن روی شعله پخش کنی که از قبل گرم شده قرار داده و زیر آن را در حد دم کردن برنج کم کنید.
در ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اول درب قابلمه را باز نکنید چون پف کیک می‌خوابد. پس از مدت زمان طی شده درب آن را باز کرده و با خلال دندان چک کنید اگر پخته بود ابتدا کیک را از دیواره‌ها جدا کرده و برگردانید و دوباره از طرف دیگر داخل قابلمه قرار داده تا طرف دیگر هم طلایی شود.
سپس داخل ظرف سرو برگردانده و به عنوان یک میان وعده عالی همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید.

نکته:
تمام مواد را از قبل از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند.
فقط کف قابلمه را‌چرب کنید چون با چرب کردن دیواره‌ها پف کیک می‌خوابد.
به جای شیر می‌توانید از ماست استفاده کنید‌.
معیار اندازه لیوان فرانسوی است.

این پست چقدر مفید بود؟

طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

امتیاز مطلب 3.8 / 5. تعداد رای دهندگان: 11

تاکنون کسی رأی نداده است! اولین کسی باشید که به این مطلب رای می‌دهید

طرز تهیه انواع شیرینی خانگی جدید

طرز تهیه انواع کیک سبزیجات ساده

طرز تهیه انواع نان ساده و خوشمزه خانگی

طرز تهیه انواع کیک جدید خانگی

طرز تهیه انواع شیرینی سنتی قزوین

طرز پخت انواع نان در فر

طرز تهیه چند کیک خانگی ساده و خوشمزه

طرز تهیه انواع شیرینی با پودر کاکائو

طرز تهیه چند نان مغزدار صبحانه

طرز تهیه انواع حلوای نذری

ممنون بلاخره تونستم تو قابلمه کیک بپزم

ممنونم از این رسپی کامل منم تو قابلمه کیک پختم عالی شد👌🏻طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

دستگاه لیزر خانگی تریا

تازه های زیباشهر

  • عکس افغانستان مزار شریف

  • آیا رنگ مو باعث سرطان می‌شود؟

    هنگام خرید آپارتمان در تهران به این نکات توجه کنید


    زنی سوخت شعری از شیرکو بیکس


    طرز تهیه انواع شیرینی خانگی جدید


    درد دندان عقل چقدر طول می‌کشد؟


    استفاده از ویکس برای گوش درد نوزادان


    استفاده از اپیلیدی در بارداری


    ۱۰ سبک کابینت آشپزخانه


    اطلاعاتی درباره کار در ارتفاع با طناب

    دوستت دارم تا آسمان اندکی فراتر رود شعری از نزار قبانی
    طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

    مزیت‌های علمی و فواید گیاه نعناع و عصاره‌های آن


    طرز تهیه انواع کیک سبزیجات ساده


    مهمترین علائم یائسگی چیست

    آرام‌بخش در دندانپزشکی: آیا واقعاً می‌توانید در صندلی دندان‌پزشک آرام باشید؟


    طرز تهیه انواع نان ساده و خوشمزه خانگی


    علت تلخی دهان در طب سنتی


    نحوه جلوگیری و روش از بین بردن کپک


    آشنایی با مفهوم لابیاماژور


    طرز تهیه انواع کیک جدید خانگی


    چرا دایرکت اینستاگرام کار نمی‌کند؟

    پیشنهاد

    شادمهر عقیلی به همراه همسرجان در حال پختن کیک

    زندگینامه و عکس های بیک ایمانوردی بازیگر سینمای قدیم ایران و همسرش


    عکس‌های اولین استخراج نفت در ایران

    از فیلم بن هور با بازی نازنین بنیادی، بازیگر ایرانی-آمریکایی

    مطالب پربازدید


    متن و آهنگ سرود خاطره انگیز «پاییز آمد»


    خواص کله‌پاچه برای زنان باردار


    تغییر نام و رمز وایفای در مودم های TD-LTE


    طبع ترشی سرد است یا گرم؟

    سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

    بازیابی پسورد

    پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

    طرز تهیه پای سیب / مواد لازم برای تهیه خمیر پای / مواد لازم برای داخل پای سیب / طرز تهیه ی خمیر پای سیب / طرزتهیه ی پای سیب بدون فر / آموزش پخت پای سیب خانگی / طرز تهیه پای سیب فنجانی

    طرز تهیه پای سیب

    پای نوعی شیرینی پخته شده با میوه هست که در ظرف مخصوص آلومینیومی آماده می شود. پای را می توان با انواع میوه ای شیرین درست کرد، هرچند که پای سیب جزو محبوبترینها در دنیاست. سیب میوه ای برای تمام فصول، سرشار از مواد مغذی که مصرف آن برای بهبود عملکرد بدن ضروری است، سیب میان وعده ایی مفید است که از پیری زودرس، سرطان جلوگیری میکند و درمانی برای کاهش فشارخون، کلسترول و… است.

    پای سیب خانگی را بعنوان میان وعده ها یا دسر، برای خانواده تهیه نمایید. افرادی که چاقی و قندخون دارند میتوانند به میزانی که برای سلامتیشان مضر نباشد پای سیب خوشمزه را میل نمایند.

    طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

    مواد لازم برای تهیه خمیر پای

    آرد  2 فنجان

    نمک  1 قاشق چایخوری

    آب سرد  5 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ  1 عدد

    شیر  به مقدار لازم برای روی پای سیب

      

    مواد لازم برای داخل پای سیب

    شکر   1/3 فنجان

    شکر قهوه ای  1/3 فنجان

    نمک 1/4 قاشق چایخوری

    دارچین  1 قاشق چایخوری

    جوز (هندی )   1قاشق چایخوری

    آرد  3 قاشق غذاخوری

    سیب متوسط پوست کنده و خرد شده  6 الی 8 عدد

      

    طرز تهیه:
    1- سیب هارو پوست گرفته و قاچ میکنیم و با یه قاشق شکر و مقداری دارچین و ته استکان آب میذاریم رو شعله گاز تا بپزه
    2- زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده و سفیده رو همزده تا پف کنه , زرده و وانیل و مخلوط و بعد شکر را اضافه و هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ,کره و شیر و اضافه و دوباره هم میزنیم , آرد و بکینگ پودر و که دوبار الک کردیم و اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه و با لیسک هم میزنیم.
    3- کف قالب و کاغذ روغنی پهن میکنیم مقداری از مواد و ریخته و سیب هارو که پخته و سرد شده رو میچینیم و باقیمانده مواد و روی سیب ها میریزیم ,دمای فر بین صد و هفتاد و پنج تا صد و هشتاد درجه البته بستگی به فرتون داره ،و زمان پخت هم چهل و پنج دقیقه تا یکساعته , نیم ساعت اول در فر و باز نکنید تا پف کیک نخوابه.

    طرز تهیه ی خمیر پای سیب

    برای شروع اول نمک رو به آرد اضافه می کنیم. نمک بهتره از انواع نمک های ریز باشه چون قراره همراه آرد از الک رد بشه و اگر دونه های درشتی داشته باشه از سوراخ های الک رد نمیشه حالا نمک و آرد رو با هم با هم ویسک (با همزن دستی مخلوط) می کنیم و دو تا سه بار از الک رد می کنیم.حالا کره رو به صورت مکعب های کوچیک در میاریم و به آرد اضافه می کنیم. سرد بودن تکه های کره یکی از نکاتی هست که باید رعایت کنیم.

    حالا با سر انگشت هامون سعی می کنیم تا کره رو به خورد آرد بدیم. این عمل رو فقط با سر انگشت و نه همه دست انجام میدیم چون نباید حرارت دست به کره ها منتقل بشه و اون ها رو نرم و خمیری کنه.وقتی کره ها رو به خورد آرد دادیم مخلوط باید شبیه به خرده نان بشه. اصلاً احتیاجی به ورز دادن نداره چون کره به روغن میفته و خمیر کیفیت خودش رو از دست میده.

    حالا یک چهارم پیمانه آب که تقریباً معادل چهار قاشق سوپ خوری هست رو به خمیر اضافه می کنیم.بعد ار اینکه آب سرد رو اضافه کردیم، خمیر رو در حد یکدست شدن ورز می دیم تا کاملاً منسجم بشه ،سپس خمیر رو داخل یک کیسه نایلونی یا در محافظ غذا می پیچیم و برای یکساعت داخل یخچال بهش استراحت می دیم. بعد از گذشتن این مدت اجازه می دیم تا خمیر به دمای آشپزخونه برسه. بعد روی تخته با کمک وردنه به صوررتی که از قطر قالب تارت بزرگتر باشه پهن می کنیم

    بعد از باز کردن خمیر با دو دست خمیر رو بلند می کنیم و با احتیاط روی قالب قرار قرار می دیم و بعد با نوگ انگشت ها ،خمیر رو داخل قالب فرم می دیم تا کاملاً به کف و دیواره های فیکس بشه. اگر قالب تفلون باشه و کف متحرک داشته باشه احتیاجی به چرب کردن یا آرد پاشی نداره. وگرنه با برس سطحش رو با کمی روغن آغشته می کنیم و بعد مقداری آرد می پاشیم و بعد قالب رو برعکس کرده و با دست به پشت قالب می زنیم تا آرد اضافی بریزه و بعد خمیر رو داخل قالب قرار می دیم. سپس با یک چنگال کف خمیر رو سوراخ سوراخ می کنیم تا موقع پخت، سطح خمیر پف نامناسب نکنه.طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

    طرزتهیه ی پای سیب بدون فر

    برخی با نان تست کیک پای سیب خودشون را درست می کنند، که در اینصورت می شود در ماهیتابه یا دستگاه ساندویچ ساز کیک پای سیب بدون فر را تهیه کرد، ولی قطعا کیفیت و طعم پختن در فر را ندارد.

    شاید طرز تهیه پای سیب ساده به نظر بیاید ولی همچون بقیه کیک ها زحمت دارد ولی در نهایت باعث حس طعم خوشمزه زندگی می شود. نوش جان

    مواد لازم :
    کره ۲۰۰ گرم
    پودرقند ۲۰۰ گرم
    آرد ۲۵۰ گرم
    تخم‌مرغ ۴ عدد
    سیب ترش سبز ۲ تا ۳ عدد
    شیر ۵۰ میلی‌لیتر
    روغن مایع ۲۰ میلی‌لیتر
    بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری
    پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
    وانیل ۴.۱ قاشق چایخوری
    پودرقند چندرنگ جهت تزیین به میزان لازم

    طرز تهیه:
    در اینجا قصد داریم نوع فنجانی شیرینی خوشمزه پای سیب را آموزش دهیم تا برای کودکانمان جذاب تر باشد برای تهیه شیرینی پای سیب فنجانی در ابتدا یک کاسه مناسبی را انتخاب نمایید پودر قند را در کاسه بریزید و روغن را آرام ارام اضافه نمایید و هم بزنید بعد کره را که قبلا از یخچال خارج نمودید و به دمای محیط رسیده به مواد اضافه نموده و با کمک هم زن چند ثانیه مواد را مخلوط نمایید .
    در این مرحله تخم مرغ ها را دانه دانه بیافزایید و هر کدام را که اضافه نمودید  به مدت 30 ثانیه هم بزنید بعد شیر را آرام آرام اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید .آرد و وانیل و بکینگ پودر را سه بار الک نمایید و کم کم به مواد اضافه نموده و هم بزنید.
    حالا به سراغ سیب ها می رویم آنها را برش گرد گرد دهید و در ظرف مناسبی بریزید حالا دارچین را را به ظرف اضافه نموده و سیب ها را دارچینی نمایید .
    قالب فنجانی یا قالب کیک یزدی را بردارید و در آن کاغذ روغنی قرار دهید کمی از مواد رداخل قالب بریزید و در میانه سیب قرار دهید و دوباره از مواد بریزید و کمی از سر لیوان را برای پف شیرینی خالی بزارید .
    حالا قالب ها را در فر که قبلا گرم نمودید قرار دهید تا شیرینی ها بپزد درجه فر 180 می باشد مدت زمان پخت نیم ساعت است بعد از آن از فر خارج نمایید وقتی خنک گردید پودر قند را روی آن بریزید و به سلیقه خودتان تزئین نمایید می توانید از ترافل یا تکه شکلات و یا نان خامه ای کاکائویی استفاده نمایید.امیدوارم این شیرینی خوشمزه و پر عطر را تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید .( طرز تهیه پای سیب )

    تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ استسئو سایت توسط لینک 1

    برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

    کلمه عبور خود را وارد نمایید.

    لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

    لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدطرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

    خیلی از کیک ها رو می شه بدن فر هم درست کرد. یکی از بهترین کیک هایی که میشه توی ماهی تابه درست کرد همین کیک سیب هست که بسیار لذیذ هست. حالا برای تهیه این کیک خوشمزه باید ابتدا سیب ها مون رو پوست بکنیم. پوست سیب ها رو خوب جدا می کنیم. اون ها رو از وسط نصف می کنیم و هسته های اون ها رو هم جدا می کنیم. برش می زنیم. نباید برش ها خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشن. در حد نرمال برش می زنیم و توی پودر دارچین می زنیم و می ذاریم کناری تا بمونن.

    آرد مون رو سه بار الک می کنیم تا خوب یک دست بشه و گلوله ای داخلش باقی نمونه. حالا بکینگ پودر مون رو هم بهش اضافه می کنیم و خوب با آرد ترکیب می کنیم و باز از الک رد می کنیم تا یک دست بشه. حالا آرد رو هم می ذاریم کنار تا بمونه. 

    تخم مرغ ها مون رو توی ظرف مناسبی می شکنیم و با شکر و وانیل خوب با هم ترکیب می کنیم. با هم زن برقی اون ها رو به مدت پنج دقیقه با دور تند هم می زنیم تا کاملا یک دست بشه. باید بافتش کرم رنگ بشه و کمی کش بیاد. وقتی که به بافت مورد نظر مون رسیدیم حالا ماست مون رو بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یک دست بشه. بافت که یک دست شد و ماست خوب به خورد مواد رفت حالا روغن مایع مون رو بهش اضافه می کنیم و باز هم خوب هم می زنیم تا ترکیب مون خوب یک دست بشه. 

    حالا آرد مون رو که الک کردیم رو در چند مرحله به ترکیب مون اضافه می کنیم و هم می زنیم. به آرومی آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یه مواد کیک لطیف داشته باشیم. با لیسک خوب هم می زنیم تا گلوله ای از آرد باقی نمونده باشه. حالا مایع کیک آمادست.

    من از تابه دوبل استفاده کردم. می تونید از تابه درب دار هم استفاده کنید ولی باید از دم کنی هم استفاده کنید. واشر دور ماهی تابه دوبلم رو در میاریم و چربش می کنیم و کفش رو کاغذ روغنی میذاریم و روی کاغذ رو هم کمی چرب می کنیم. مایع کیک مون رو توی ماهی تابه می ریزیم و خوب با لیسک اون رو صاف می کنیم. حالا از سیب های دارچینی مون روی کیک قرار می دیم. اون ها رو مرتب روی کیک مون می چینیم. در آخر کمی پودر دارچین روی کیک مون الک می کنیم و درش رو می ذاریم و روی شعله پخش کن می ذاریم. شعله رو کم می کنیم و می ذاریم تا به مدت یک ساعت بمونه تا خوب کیک مون بپزه. 

    بعد از گذشت چهل دقیقه ماهی تابه رو بر می گردونیم تا طرف دیگه کیک هم بپزه و طلایی بشه. می تونید همین دستور رو هم در فر انجام بدین. فر رو روی دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد قرار بدین و کیک رو به مدت چهل و پنج دقیقه بذارید تا بمونه و خوب بپزه.

    در ماهی تابه های درب دار می تونید بعد از گذشت چهل دقیقه کیک رو سریع و با دقت برگردونید و بذارید تا بازم بمونه و طرف دیگش طلایی بشه. باید خیلی مراقب باشید تا کیک تون نشکنه. 

    در حین پخت اصلا در ماهی تابه رو باز نکنید چون باعث میشه که کیک پف نکنه و خوب پخته نشه.

    بعد از سپری شدن مدت زمان لازم برای پخت کیک سیب تابه ای مون حالا ماهی تابه رو از روی حرارت بر می داریم و درش رو باز می کنیم. کیک رو از ماهی تابه در میاریم و کاغذ روغنی ته کیک رو با احتیاط جدا می کنیم. می ذاریم تا کیک مون بمونه و کمی خنک بشه. وقتی که کمی خنک شد حالا اون رو توی ظرف مناسب قرار می دیم و برش می زنیم و سرو می کنیم.

    می تونید توی بافت کیک سیب هم از خود تکه های سیب یا گردو هم استفاده کنید. اگر گردو بریزید بسیار خوش مزه میشه. چون ترکیب سیب و گردو بسیار خوشاینده.

    دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

    ** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

    درست نکردم ولی خوشمزه به نظر میرسه به ماده ی کرم مانندی توش میزارن به جای سیب و گردو اگه اونو بلدین میشه یه توضیح بدین

    خیلی عالی شد.دستت درد نکنه

    عالی💋💋💋💋

    من درست کردم الان دومیین بارم تازه خیلی ساده و آسون ما برای افطار هم میخوریم😂😂😂😂💖💋💋💋💋❤❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

    عالییییییییی من عاشقشم و برا افطار خیلی میچسبه

    خیلی خیلی ممنون من درست کردم امشب عالی شد

    من درست کردم خیلی خوب شد ممنون از دستور خوبتون

    سلام
    من پختم الان روی گازه امیدوارم خوش مزه بشه ممنون از دستورپخت

    عالی

  • عکس از مشهد الرضا
  • عالی

    مرسی عالیه

    ممنون

    برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

    طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر
    طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *