طرز تهیه کیک با مربای زردآلو

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک با مربای زردآلو
طرز تهیه کیک با مربای زردآلو

کیک زردآلو از آن دسته کیک هایی است که به خاطر طعم میوه زردآلو، بسیار مورد توجه کودکان قرار می گیرد. در این مطلب با طرز تهیه کیک زردآلو همراه ما باشید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟

طرز تهیه کیک با مربای زردآلو

دوره مقدماتی php



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



انواع مدل جلوی مو جذاب برای زیر شال و روسری


مردان زیبا چه ویژگی هایی دارند؟ (معیارهای زیبایی از دید خانم ها)



نحوه درست کردن اسموتی هندوانه با 4 طعم معرکه


ایده های دوست داشتنی برای تزیین منزل با وسایل دور ریز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه کیک با مربای زردآلو

آرایش

مدل مو

مدل لباس

شیرینی پزی – انواع کیک –

 به این ترتیب که بهتر است خانگی باشند و از میوه‌های تازه و مغزهای خام تشکیل شوند… ما نیز در این مطلب یک کیک ساده که البته با سیب و مربای زردآلو تهیه می‌شود را پیشنهاد کرده‌ایم تا برای میان‌وعده فرزندتان آن را سرو کنید.

مقدار کالریمواد غذایی یاد شده در مجموع دارای 2150 کیلوکالری انرژی است که در صورت تقسیم آن به 10 تکه هر قطعه 215 کیلوکالری انرژی خواهد داشت. البته افزودن خامه به ازای هر قاشق مرباخوری، میزان کالری حاصل از خوردن یک تکه کیک را به میزان 45 کیلوکالری دیگر افزایش خواهد داد.

همراه این کیکدر صورت تمایل می‌توانید مایه کیک را با مغزهایی مانند گردو، پسته و بادام خام اما پودر شده مخلوط کنید به این ترتیب ارزش غذایی کیک هم از نظر میزان مواد معدنی و هم از نظر مقدار کالری افزایش خواهد یافت بنابراین می‌توان تکه‌ای از این کیک را در میان‌وعده 10 صبح همراه یک لیوان شیر به کودکتان بدهید تا در صورت عدم مصرف صبحانه مقدار قابل‌ملاحظه‌ای از نیازهای روزانه فرزندتان به انرژی، پروتئین، روی و سلنیوم تأمین شود. البته در صورتی که کودک شما طعم شیر را نمی‌پسندد یا با خوردن آن دچار مشکلات گوارشی می‌شود، بهتر است به جای شیر معمولی یک لیوان شیرکاکائو یا شیر بدون لاکتوز همراه با کیک سرو کنید.

مـواد لازم برای 4 کودک: کره 125 گرم 900 کیلوکالری ***شکر 5/0 لیوان 400کیلوکالری***تخم‌مرغ2 عدد 200کیلوکالری ***آرد 5/1سفید گندم لیوان 240 کیلوکالری  ***شیر 4/3 لیوان 50کیلوکالری  *** 2 لیوان سیب ورقه شده 120 کیلوکالری  ***مربای زردآلو4/1لیوان 240 کیلوکالری  *** وانیل1 قاشق چای‌خوری 0کیلوکالری طـرز تـهـیـه* قبل از هر اقدامی، فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید و اجازه دهید تا خوب گرم شود. * در کاسه‌ای کره، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید و به مدت 5 تا 6 دقیقه هم بزنید تا به صورت کرمی یکنواخت درآید. * در مرحله بعدی، تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید و با همزن این مخلوط را هم بزنید. * سپس آرد و بعد از آن شیر را نیز اضافه کنید. به این ترتیب مایه کیک آماده خواهد بود. * ته قالبی را که می‌خواهید کیک را در آن بپزید با کاغذ مخصوص کیک بپوشانید و سه چهارم از مایه را در آن بریزید، سپس ورقه‌های سیب را به صورت دایره‌ای بچینید و با باقیمانده مایه کیک، روی آن‌ها را بپوشانید. * سپس کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. * در مرحله پایانی مربای زردآلو را که در مایکروفر گرم کرده‌اید روی کیک بریزید و با خامه آن را سرو کنید.

اگر کودکتان چاق استبهتر است شیر مصرفیتان از نوع کم چرب باشد. حداقل شکر را در تهیه این کیک استفاده کنید و آن را با سیب و زردآلوی تازه بپزید و از ریختن مربای زردآلو و خامه خودداری کنید به این ترتیب مقدار کالری دریافتی به میزان قابل‌ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت. کنار این کیک نیز نوشیدنی‌ای مانند یک لیوان آب سیب یا آب پرتقال بگذارید به این ترتیب میزان انرژی دریافتی کمتر خواهد شد. فراموش نکنید مصرف انواع میوه‌ها که منبع فیبر غذایی هستند از میزان کالری دریافتیتان کم خواهد کرد.

اگر کودکتان سلیاک دارد(سلیاک بیماری‌ای است که افراد مبتلا به آن نباید آرد گندم بخورند زیرا پروتئین گندم که گلوتن نام دارد مشکلاتی را برایشان به وجود خواهد آورد)، بهتر است به جای آرد گندم از آرد برنج که فاقد گلوتن است، استفاده کنید.

اگر کودکتان کم‌خون استمی‌توانید از مغزهایی که دارای آهن هستند استفاده کنید؛ مغزهایی مانند فندق، کنجد و پسته. البته از آنجایی که مواد غذایی با منشاء گیاهی قابلیت جذب آهن پایینی دارند، بهتر است یک تکه کیک با یک لیوان آب پرتقال تازه میل شود تا همراه ویتامین c میزان جذب آهن موجود افزایش یابد. البته به جای مربای زردآلو نیز می‌توانید از میوه‌های خشکی مانند انجیر و برگه زردآلوی نرم شده که از منابع آهن هستند، استفاده کنید.منبع:تبیانویرایش و تلخیص:آکاایران

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

مواد لازم :

آرد سفید ……………………………………………………2 پیمانه

روغن مایع ……………………….50 گرم (حدودیک چهارم پیمانه )

کره یا روغن جامد ……………………100 گرم (حدود نصف پیمانه)

تخم مرغ ………………………………………………………3 عددطرز تهیه کیک با مربای زردآلو

شکر ……………………………………………………..نصف پیمانه

مارمالاد زردآلو …………………………………………..نصف پیمانه

شیر ………………………………………………………نصف پیمانه

بیکینک پودر ……………………………………..2 قاشق مرباخوری

وانیل ……………………………………..یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا روغن مایع و جامد را خوب باهم مخلوط می کنیم سپس شکر را افزوده و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود

سپس تخم مرغ ها را به همرا وانیل اضافه کرده وهم می زنیم به قدری که رنگش کرمی شود و مایع یکدست شود

بعد مارمالاد را اضافه کرده  و خوب مخلوط می کنیم تا مارمالاد خوب حل شود

حالا شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع یکنواختی بدست آید

آرد را در یک ظرف خشک با بیکینگ پودر سه بار الک می کنیم و حالا کم کم به مایع مان اضافه می کنیم و آرام آرام هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود

بعد قالب را چرب کرده در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا پخته شود

   نکات مهم :

كيك با طعم زردآلو بايد لذيذ باشه. دستت درد نكنه.[ماچ]

axesh ke ba adam harf mizane
bayad khoshmaze bashe
[نیشخند]

salam azizam manzore man in bod kheili khob bod
dar morede ax ham az ghiyafevo khoshmazegish goftam
ba adam harf mizane
[پلک][چشمک][ماچ]

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم :

سفیده ی تخم مرغ 1عدد

پودر شکر 150 گرم

کرم تارتار 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک با مربای زردآلو

آبلیمو 1/4 قاشق چایخوری

اسانس به مقدار دلخواه

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهیه کیک با مربای زردآلو
طرز تهیه کیک با مربای زردآلو
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *