طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی محسوب می شود که به عنوان یک پیش غذای خاص مورد استفاده قرار می گیرد. البته به دلیل اینکه در این سوپ از گوشت استفاده نمی شود و کاملا گیاهی است به عنوان یک غذای گیاهی هم شناخته می شود.

در دستور اصلی این سوپ کاملا گیاهی است و بدون گوشت مرغ تهیه می شود البته در صورت تمایل می توانید برای داشتن طعم خوشمزه تر مقداری گوشت مرغ هم به این سوپ اضافه کنید. سوپ قارچ در پایان پخت شباهت زیادی به سوپ شیر دارد.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ قارچ با پارسی دی همراه باشید.

ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره آبشود. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیمطرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ

و با کره کمی تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می کنیم.

دوره مقدماتی php

۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی ، هویج و پیاز را تفت می دهیم سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم ( در صورتی که دوست ندارید قارچ ها زیر دندان بیاید به صورت نگینی ریز خرد کنید). پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه می کنیم.

به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم ( باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود ) و به قابلمه اضافه می کنیم.

در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می زنیم. ۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و دیگر درب قابلمه نمی گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو می کنیم.

اگر تا به حال با این مشکل روبرو شدید که پس از اضافه کردن شیر ظاهر سوپ خراب شد و سوپ شما بریده بریده شد ، دیگر نگران این مشکل نباشید زیرا با یک ترفند ساده می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید. کافیست قبل از اضافه کردن شیر آنرا در دمای محیط قرار دهید تا دمایش با محیط یکسان شود یا آنرا به صورت ولرم اضافه کنید.

در صورتی که می خواهید سوپ قارچ شما طعم بهتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه لذیذتر باشد می توانید به جای اضافه کردن ۳ لیوان آب جوش از ۳ لیوان آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. با این کار سوپ قارچ شما طعم خیلی بهتری خواهد داشت.

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. البته شما می توانید با کمک این آموزش این سوپ ویژه را برای مهمانی های خود در منزل تهیه و سرو کنید. این سوپ به سوپ قارچ و شیر یا سوپ قارچ و مرغ هم شهرت دارد. در دستور اصلی این سوپ جو وجود ندارد اما بعضی افراد آنرا مانند سوپ جو تهیه می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۲ نفر سوپ قارچ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ قارچ و شیر در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا گوشت مرغ را پس از شستشو به همراه مقداری زردچوبه ، یک پیاز و دو لیوان آب داخل یک قابلمه قرار می دهیم تا خوب بپزد. حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید سپس آنرا کم می کنیم تا مرغ به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل قابلمه به نصف لیوان رسید قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.

آب مرغ را توسط یک پارچه تمیز صاف می کنیم و کنار می گذاریم. گوشت مرغ را نیز به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا در قابلمه ای که برای پخت سوپ قارچ و مرغ در نظر گرفته ایم ۳ قاشق روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی پیاز را تفت می دهیم سپس هویج را با رنده درشت رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ

کمی مواد داخل قابلمه را تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و نرم شوند. در یک ظرف جداگانه شیر و ۱ لیوان آب را مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن مایعات حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند.

بعد از اینکه سوپ به جوش آمد حرارت زیرش را ملایم می کنیم. در این مرحله فلفل سیاه ، نمک ، آب مرغ و تکه های مرغ را به قابلمه سوپ شیر و قارچ اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. به جای آب مرغ می توانیم از عصاره یا آب گوشت نیز استفاده کنیم.

کره را درون کاسه ای می ریزیم و روی بخار آب حل می کنیم. سپس آرد را کم کم به کره اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد و کره را به سوپ اضافه می کنیم و مواد داخل قابلمه را به خوبی مخلوط می کنیم.

در این مرحله باید حرارت زیر قابلمه بسیار ملایم باشد تا سوپ ته نگیرد و به خوبی جا بیفتد. سوپ قارچ را به دلیل اینکه حاوی کره است و زود سفت می شود باید به صورت داغ سرو کرد. برای اینکه بتوانید این سوپ را مدت طولانی بعد از آماده شدن داغ نگه دارید می توانیم از مایکروفر استفاده کنیم.

برای تزیین سوپ قارچ و شیر می توانیم مانند سوپ جو قرمز از مقداری سبزیجات تازه مثل جعفری استفاده کنیم. البته برای زیبایی بیشتر سوپ قارچ می توانیم از مقداری ذرت کنسروی ، هویج پخته رنده شده و … برای تزیین استفاده کنیم.

مواد تشکیل دهنده سوپ قارچ اصلی متشکل از قارچ ، شیر ، هویج هستند و در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید موادی مانند جو ، مرغ و … به آن اضافه کنید. در منوی جستجوی سایت می توانید آموزش سوپ جو را به سبک رستورانی بیابید.

اضافه کردن خامه در سوپ قارچ و خامه باعث می شود کالری سوپ افزایش یابد. اگر با این مورد مشکلی ندارید می توانید بعد از ۵ دقیقه قبل از برداشتن سوپ قارچ از روی حرارت ۲ قاشق غذاخوری خامه داخل سوپ بریزید و آنرا در سوپ مخلوط کنید سپس سوپ را سرو کنید.

امتیاز دهید


3.4
از

208

مواد اصلی سوپ جو و قارچ (یا سوپ مرغ و قارچ) عبارتند از سینه مرغ، جو و قارچ. انواع سوپ جو به صورت قرمز و سفید تهیه میشوند. دستوری که در ادامه میخوانید مربوط به نوعی سوپ جو سفید هست که در آن از شیر و خامه استفاده شده. برای دستور تهیه سوپ جو قرمز به پست مربوط به آن مراجعه کنید و نکات مربوط به تهیه سوپ جو را بخوانید.

  

 

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ

درون قابلمه ای 4 لیوان اب بریزید. سپس سینه مرغ ، جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

 

پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ). برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

 

نکته ها : میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.

 

بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

بسیار عالی شد ممنون از راهنماییتون

ketabkhone-ch@

ممنون از راهنماییتون یه سوپ بسیار خوشمزه_ البته من خامه نریخته و چند قطره آبلیمو اضافه کردم

سلام من دارم برای اولین بار این سوپ درست میکنم امیدوارم خوب بشه

سلام ببخشید جو تو دو ساعت میپزه

سلام عزیزم. بله حتی زودتر از این هم ممکنه. جو زمانی آماده هست که حجمش حدودا سه برابر شده باشه و نرم شده باشه اما زیر دندون بیاد.

سلام ببخشید تو دو ساعت جو میپزه؟ ؟؟

تشکرم لطفا مطالبتان را برایم ایمیل کنید .آشکده مادر جون قائم شهر – مازندران مرسی

خواهش می کنم، در قسمت پایین سایت سمت چپ، ایمیل خودتون رو توی کادر خبر نامه وارد کنید تا روزانه مطالب براتون ارسال بشه

من بیشتر اوقات از دستورهی پخت شما استفاده میکنم وغذا خیلی خوش مزه میشه ….با تشکر فراوان

جای خوشحالی داره که همیشه از این دستورا استفاده می کنی امیدوارم روز به روز غذاهای خوشمزه تری درست کنی :)))

خیلی ممنون از راهنمایی خوب شما.

خواهش می کنم نجمه جان

دستور هاتون خیلی خوبه بیشتر اوقات از وب شما استفاده میکنم

خواهش می کنم، باعث خوشحالی منه

سلام خسته نباشی نیلوفرخانم من تازه الان برنامه اشپزی شمارودیدم میشه اشپزیتون روواسه ایمیل منم بفرستین ممنون میشم البته زیادهم ازکامپیوتربلدنیستم مگه خودمون نمیتونیم بنویسیم شماپاکش میکنید اگه عضوسایتتون نباشیم

سلام ، ممنونم … شما در خبرنامه سایت عضو شید مطالب براتون ایمیل میشه … نه چرا حذف کنم ؟! در انجمن میتونید مطلب ارسال کنید

سلام نیلوفرجون.سال نو مبارک،امیدوارم سال 94 برای شما سالی سرشار از سلامتی و موفقیت باشه و در کنار خانواده وعزیزانت شاد باشی.عزیزم اگه امکانش هست در قسمت آش و سوپ، سوپ پای مرغ رو هم قرار بدید،تااز این غذای سالم بی بهره نمونیم. ممنون از تمام زحماتی که میکشی………

سلام.ممنون از آموزش سوپ عالیتون.من درست کردمش البته نخود فرنگی هم ریختم.معرکه شد یه دنیا ممنون.

این مقدار مواد برای چند نفر هستش؟این سوپ پیاز نیاز نداره؟

مریم جان دستورات سایت اغلب برای 4 نفر مناسبه ، پیاز نباید بریزی چون طعم سوپ رو خراب میکنه عزیزم

نیلوفر جان عالی شدممنون .

این مقدار برا چند نفره؟

عزیزم بستگی به شما داره که چقدر میل کنید ! البته دستورات سایت اغلب برای 4 نفر مناسبه

پس سیر چی شد ؟

دوست خوبم با دقت بخونید متوجه میشید سیر چی شد ! سیر بهمراه هویج و جعفری اضافه میشه !طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ

پختم.خیلی خوب شد.بسیارممنون.فقط سیر جزو موادش بود ولی در دستورش استفاده نشد.بالاخره سیر میخاد یا نه؟

نوش جان کتایون عزیز ، سیر باید داخل سوپ ریخته شه به همین راحتی ?

خیلی عالی بود

ممنون عزیزم

سلام نمیشه سوپ جو رو بدون شیر و خامه پخت؟؟؟؟آخه سوپ با شیر و خامه خوشمزه نمیشه!!!

چرا نمیشه عزیزم ؟! میتونی به جای شیر و خامه از رب گوجه فرنگی و آبلیمو استفاده کنی ، ولی در مورد مزه اش باید بگم من خودم خیلی سوپ جو با شیر و خامه دوست دارم

ممنون از زحمات شما

ممنون عزیزم

سلام

خوبی فهیمه جان ؟

سلام نیلوفرجون،یه خواهشی ازت وبقیه داشتم دعاکنیداین ماه حامله بشم اخه یک ساله اقدام کردم نشدم،توروخدابرام دعاکنید،این ماه داروخوردم،ای خداکمکم کن،ممنون میشم دعام کنید

فهیمه عزیزم از ته دل دعا میکنم به مراد دلت برسی … نگران نباش

سلام ممنون بابت توضیحات خوبتون فقط در سوپ بالا 5 قاشق خامه چی شد؟

خواهش میکنم ، خامه اخر کار و قبل از سرو به سوپ اضافه میشه ، الان تصحیح میکنم و ممنون که یاداوری کردی

سلام،میشه بدونم شماکجاتشریف دارید؟ببخشیدک من کنجکاوم،بعدشغلتون؟

عزیزم من تهران هستم . شغل اصلیم گرافیست و طراح وب سایت ، بخش بالای صفحه درباره من توضیحات کاملی از خودم نوشتم عزیزم ?

با عرض سلام و ادب . مطالب سایت بسیار متنوع ومفید است . من که خیلی بهره بردم و از زحمات شما بینهایت سپاسگزارم . موفق و موید باشید . مهتا از بروجرد

ازت ممنونم مهتا جان ، خیلی خوشحالم که از تمام نقاط ایران دوستان خوبی مثل شما دارم ?

شما بفرمایید شام رو هم میبینید ؟ میخوام بدونم جیگر

گاهی اوقات عزیزم ?

سلام بانو خانم عزیز ، میشه طرز تهیه چند نوع دسر روآموزش بدید؟

به مرور اضافه میشه فهیمه جان ?

سلام ، خسته نباشی نیلوفر بانو جان ، چیکار کنم که شامی رو وقتی سرخ کنم نجسبه ، گلم ممنون

فهیمه جان اول اینکه روغن باید داغ داغ باشه ، روغن به اندازه کافی باشه ، قبل از قرار دادن شامی دستت رو به تخم مرغ اغشته کن بعد شامی رو فرم بده و داخل ماهیتابه بذار ، حتب میتونی بجای تخم مرغ به کمی ارد هم اغشته اش کنی تا نچسبه عزیزم

اگه از جو بخوام استفاده کنم چی ؟ بعد با رب میخوام بدونم چطوریه ؟ ممنون

فهیمه جان جو معمولی هم میتونی استفاده کنی فقط باید از چند ساعت قبل جو رو خیس بدی ، اگر هم بخوای رب بریزی باید شیر و خامه رو حذف کنی ، بجای شیر کمی ابلیمو و بجای خامه هم 1 قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کن عزیزم

خوبه ممنونم خوشمزه بود

نوش جونت ?

درست نکردمش هنوز فکرمیکنم خوشمزه بشه مرسی از توضیحت.اما سیر این وسط چی میشه؟

ناهید جان سیر هم میتونی رنده کنی و سرخ کنی اضافه کنی و هم درسته بندازی تو سوپ تا بپزه و له بشه

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *