دسر موز کره بادام زمینی

دوره مقدماتی php
دسر موز کره بادام زمینی
دسر موز کره بادام زمینی

من شونصد بار تا حالا گفتم که از اسراف شدن مواد غذایی متنفرم ، برای همینم برای هر میوه و سبزی که بخواد بیهوده از دنیا بره یه فکری میکنم

چندوقت پیش واسه مهمونی یک عاااااااااااالمه موز خریده بودیم ، آخرای مهمونی بود که دیدم ای داد بیداد! این موزهارو هیشکی نخورده! فردا هم که شیفتم ،کلی موز دیگه هم تو یخچاله

چی؟ فکر میکنید اون شب دسر درست کردم؟ نه عمرا! خسته تر از این حرفا بودم ، فقط موزهارو فریز کردم که در اولین فرصت یک رسیپی عالی برای مصرف شدنشون پیدا کنم (درباره طریقه درست فریز کردنشم توضیح میدم )

چندشب بعدش یه سرچ برای موز فریز شده زدم ، تقریبا ۱۰ صفحه اول به جوز بستنی موزی یک دقیقه ای چیز جذابی نداشت ، تا این رسیپی رو در سایت vegan a la mode  (گیاهخواری به مدروز ) دیدم

دسر موز کره بادام زمینی

دوره مقدماتی php

یه ترکیب خوشمزه از کره بادام زمینی و شکلات و موز و …… فوری تو دلم گفتم :  اومممممممممممم عجب معجونیه ! بریم سراغ ساختنش….

فقط قبلش فریز کردن موز رو هم توضیح بدم

برای اینکه موز یخ زده موقع خرد شدن به غذاسازتون فشارنیاره ، بهتره قبل از فریز کردن اونارو به قطر ۴-۵ میلی متر حلقه کنید:

و این حلقه هارو کنار هم توی نایلون فریزرهای بزرگ بچینید که به هم نچسبن و دوباره موز سالم تحویل نگیرید!

این شکلی :

خب حالا فرض میکنیم موزهای یخ زدتون حاضره ، پس بریم سراغ دسرمون

مواد لازم :

موز یخ زده : ۲ پیمانه

خرما : ۴-۵ عدد

شیر بادام یا فندق(با این دستور برای گیاهخوارها) یا شیر معمولی : یک پیمانه+ ۱ ق غ

کره بادام زمینی : ۳ قاشق غ + ۱ ق غ برای تزئین

موز برای تزئین : ۱ عدد

چیپس شکلات : ۲ ق غ

روش کار :

هسته و پوست خرمارو جدا میکنیم :

موز یخ زده و کره بادام زمینی و شیر رو باهم داخل مخلوط کن میریزیم :

چندثانیه دستگاهو روشن میکنیم تا یه کرم یکدست بدست بیاد

بافتش کاملا مثل بستنیه ، یه بستنی با بافت خامه ای اونم بدون بدون شکر و خامه :

به به

دسر موز کره بادام زمینی

حالا کافیه با چندتا برش موز و چیپس شکلات(یا شکلات تلخ رنده شده) تزئینش کنیم

و اون یک ق غ کره بادام زمینی که داشتیم داخل یک ق غ شیر داغ حل کنیم و با قاشق بگردونیم روی کاسه

یه دسر سالم و مقویه ،

توصیه میکنم امتحانش کنید،  خوردنش تو گرما  به من که خیلی چسبید

 شما هم بفرمایید ،نوش جان

راستی ، میلاد امام مهربونی ها هم مبارک

  • تصاویر سه بعدی طبیعت برای کامپیوتر
  • سلام پیوند جان. از اون جایی که خیلی موز دوست ندارم و البته جزو میوه های ثابت مهمونی ها هم هست، معمولا بعد از پایان مهمونی من می موندم و کلی موز رو دستم و و بعد از چند روز با کلی عذاب وجدان مجبور می شدم موزهای سیاه شده رو دور بریزم.اما الان دیگه یاد گرفتم باهاشون چه کار کنم. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون پیوند دوست داشتنی.

    سلام بهار عزیزم
    منم مثل شما زیاد موز دوست ندارم،البته شیرموز خنک خیلی دوست دارم و یک استفاده دیگه که از موز یخ زده میکنم میکس کردنش با شیر و کمی وانیله ،
    آخ دقیقا میدونم چه صحنه ای رو میگی ،موزهای بی زبون ترش و سیاه و بدبو میشن و آدم از خالقش بخاطر این سهل انگاری خجالت میکشه …
    خواهش میکنم عزیزم،خوشحالم که به کارتون میاد بهار مهربونم

    سلام عزیزم
    خیلی عالی و خوشمزه شده نوش جونت

    سلام مامان مریم عزیز
    ممنون

    با خوندنش تمام صورتم پر جوش شد. چه رسد به خوردنش.
    برای همسر می درستم.

    اینکه با خوردن ماده غذایی خاصی جوش بزنیم توی هیچ کتاب پوست ثبت نشده ،فقط ذکر شده اگه مطمعنید بعد از خوردن ماده خاصی جوش میزنید همون یک ماده رو نخورید
    خلاصه فقط اگه اهل جوش زدن به دنبال خوردن بادام زمینی و ..هستید نخوریدشون،درغیر ابنصورت توصیه میکنم سهم آقای همسر رو هم بردارید بشینید یه گوشه دنج نوش جان کنید ،خیلی خوشمزست

    سلام پیوند جون به به جای من خالی من عاشق موزم اصلا انقده موز خوردم که زرد پوست شدم.فقط ی سوال خیلی وقته که قصد کردم کره بادوم زمینی بخرم ولی نمیخرم اخه فک میکنم شاید مزش بد باشه نخورم حروم شه. همیشه تو امتحان طمع های جدید خیلی محتاطم اخه تجربه خوبی هم ندارم .پیوند جون میتونی توضیح بدی طمعش نزدیک به چیه؟اخی یعنی من عاشق این اخلاقتم همیشه خوشمممل با تزیین غذا میخوری برعکس خودمی .راستی بابت پست قبلیت سپاس گذارم من وخواهرمو از املت خوردن نجات دادی

    سلام ،پس جات بسیار بسیار خالی بوده ،کاش میشد واست بفرستم ،یا حداقل موزهای فریز شدرو بفرستم چون من خیلی اهل موز نیستم
    طعمش دقیقا مثل بادام زمینیه که شور نشده باشه ، یه بادام زمینی رو بشور و بعد کاملا تو هاون بکوب ،کره بادام زمینی بدست میاد،بچش ببین طعمشو دوس داری؟
    قربونت ،نه همیشه هم نیست ،اما هروقت فرصت کنم حتما تزیین میکنم،شده با یه غنچه خشک باشه
    ایول چه عالی پس گوجه هاتون عاقبت بخیر شدن ،تو استامبولی و لوبیاپلو و .. میشه استفاده کنید ازین کنسرو
    خودمم یجور پاستا باهاش پخته بودم،صدساله تو نوبت پست شدنه ….
    من عاشق املت با سبزی و سنگکم،یه ندا میدادی بیام سروقتش 😀

    سلااااااام…..
    پیوند جووونم …
    اولا….ممنون که کامنتم رو درستش کردی….خووووو اینجا خصوصی نمیشه پیام داد…تازه شکلک هم نداره…اییشششش…نمیتونم اینجوری حسم رو بیان کنم:))

    دوما ….منم علاقه ای به موز نداریم…برعکس که عااااشق همه جور میوه هستم….ولی این یکی رو نمیدونم چرا هیچوقت هوس نمیکنم…
    سوما….منم چند وقت پیش مهمون داشتم…موزهاش موند….ولی مثلا هی سعی کردم مربا یا مارمالاد درست کنم…ولی قسمت نشد…

    دسر موز کره بادام زمینی

    امشب موز گرفتم…تا ایشالا فردا درستش کنم…

    فقط یه سوال…این مقدار واسه چندنفر مناسبه

    راستی هیچ دقت کردی….من یه عاااالمه حرف میزنم …اونوخت یه سوال کوچیک میپرسم…..:))

    شرمنده….بووووووس

    سلام دخمل پاییزی ، خوبی؟ چه حال و خبر؟
    خواهش میکنم ،وظیفه بود امانتداری کنم به هرحال ….
    آره راست میگی باید ببینم چه فکر برای شکلک میشه کرد،اصلا بادی لنگویج آدم به صفر میرسه ، به قول خودت ایشششش

    سوما متاسفم! چه حیف ! کاش زودتر اینو آپ کرده بودم …
    به به چه عالی،منتظرم خبر بدی که عالی شده ،پیشاپیش نوش جونتون

    مقدارش دوتا ازین کاسه ها میشه،دیگه بستگی به اشتهاتون داره که چندنفره بخوریدش
    خب هرکدوم از خواننده های سایت یه سبکی داره،اینم سبک شماست دخملی

    دشمنت شرمنده ، بوووووووس

    ووووووووووووی سلاااااااااااااام

    عزیزم…پیوند جووونم

    نتونستم تا شب صبر کنم…همین الان این دسر خوووشمزه رو درست کردم…
    من عادت ندارم چیزی رو تنهایی بخورم…واسه همین امروز که مهمون داشتم درست کردم….

    وووووووی نمیدونی چقدر خووششون اومد…اول همه گفتن نه چای بیار….ولی وقتی اولین قاشق رو خوردن….یعنی باید عمق لذت رو از چشماشون میدیدی..
    فداااااااااااات بشم عزیزم…خیلی خوووشمزه بود…مخصوصا طعم کره بادوم زمینی

    اووماااااااا…یه پیشنهاد…ایا با بستنی ساده هم میشه درستش کرد……

    من که خیلی خوووشم اومد…
    تو فوق العاده ای پیوند جووووووووونم

    فک کن الان یه عااااااالمه آیکون بووووس و بغل اینجاست:)

    به به ،سلام به روی ماهت دختر پاییزیشیرین زبونم،خوبی؟
    خیلی هم کار خوبی کردی ،من خودم یه وقتایی از ذوقم شام رو ظهر میپزم عکساشو میگیرم،بعد شب گرمش میکنم ،خخخخخ

    منم غذا خوردن با بقیرو دوس دارم ،

    نوش جونتون،منم واقعا ازش لذت بردم،مخصوصا از طعم بادوم زمینی که اشاره کردی و از خنکیش ،اوممممم

    به به چه عالمه بوس و بغل،محفل رومانتیک شد

    قلب

    خودتم فوق العاده و بی نظیری عزیزم

    راستی….

    یکی از مهمونا…دوباره کاسه اش رو آورد تا براش دوباره دسر بریزم….

    اون موقع دقیقا چهرهء الیور توییست به یادم اومد…….:))

    چه خبر خوشایندی به به
    انقده لذت میبرم وقتی مهمون تعارف نکنه و خر شب جز ظرف خالی چیزی نمونه ،آدم خستگیش درمیره اصلا
    دیگه از دستپخت عالی شماست ،نوش جونشون

    عه وااا ببخشید اینقده هول شدم….یه جمله رو یادم رفته بنویسم….

    منظورم از اینکه نوشتم… نتونستم صبر کنم تا شب…. این بود که همون موقع جلوی مهمونا لب تاپ رو آوردم تا کامنت بزارم وازت تشگر ویژه کنم….

    واقعا خووووووووشمزه بود عزیزم

    بازم یه عاااااااااالمه تشکر

    عه چه باحااااااااااااااال ! خیلی هم عالی،سلام مارو به مهمونات میرسوندی خانومی

    نوش جونتون، گوارای وجودتون

    مرسی که انرژی مثبتتون رو بهم منتقل کردی

    منم اینو درست کردم و همسر و پسرم دو لپی خوردنش… البته من شبیه اینو باموز تازه و سرلاک درست میکردم صبحانه به پسرم میدادم گاهی که کره بادوم زمینی نداشتم پسته توش رنده میکردم… اونم خوب میخورد
    شوهرم گفت آدم فکر میکنه رفته کافی شاپ و یه دسر عالی خورده دفعه دیگه هم من همینو سفارش میدم
    گفتم حالا یه شمروک هم هست که باید درست کنم بعد تصمیم بگیر

    به به میشد حدس زد ،با دستپخت علی شما و یه دستور عالی دیگه توقعی جز دولپی خوردن نمیره نسیم جونم
    با سرلاک هم باید خیلی خوشمزه باشه،متاسفانه ما نی نی سرلاک خور نداریم وگرنه سریعا درجهت مصرف سرلاکش اقدام میکردم!
    یه دسر تو مایه های شمروک دیروز درست کردم خیلی استقبال شد ،میذارمش،به امید خدا …..
    به نظرم هردفعه یکیشو امتحان کن،هرکدوم یجور خوبن

    دیدگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    دسر موز کره بادام زمینی

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    موز را به همراه شیر، کره بادام زمینی و بستنی داخل مخلوط کن بریزید و به مدت 1 دقیقه کاملا میکس کنید.

    سپس برای سرو در لیوان های مورد نظر بریزید.برای زیباتر شدن تزیین میلک شیک میتوانید مقداری از کره بادام زمینی را به دیواره لیوان بمالید و بعد مخلوط آماده شده را داخل لیوان بریزیدو همچنین میتوانید با تکه هایی از موز آن را تزیین کنید.

    میلک شیک موز جزو نوشیدنی – اسموتی و شیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه میلک شیک موز را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .


    دستورهای آشپزی:
    آش ها
    , آش ها و سوپ ها
    , ترشی
    , ترشیجات
    , تنقلات
    , خورشت ها
    , دسرها
    , سالادها
    , سس ها
    , سوپ ها
    , شکلات ها
    , شیرینی
    , صبحانه
    , غذای اصلی
    , غذای دریای
    , غذای سریع
    , فینگرفود
    , میان وعده
    , نان ها
    , نوشیدنی ها
    , پاستاها
    , پیش غذاها
    , چاشنی ها
    , کباب ها
    , کیک ها

    برای تزیین این دسر میتوانید از شکلات آب شده شیرینی استفاده کنید ، همچنین میتوانید در صورت تمایل شکلات تکه ای را به مخلوط این دسر اضافه کنید

    دسر موز کره بادام زمینی

    موز را پوست گرفته و با چنگال نرم میکنیم

    عسل و کره بادام زمینی و ماست و نمک و بادام زمینی بو داده شده را اضافه میکنیم

    مخلوط را به مدت 4 ساعت در فریزر قرار میدهیم


    (2.4 / 5)

    5 نفر به این دستور امتیاز دادند


    طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا

    طرز تهیه ماهی تیلاپیا تند

    طرز تهیه کوکی دبل شکلات(چاکلت)

    طرز تهیه سوپ مرغ و ذرت

    طرز تهیه کوکو باقالی

    posted by نرگس on آگوست 6, 2016

    بادام زمینی کجا استفاده شده؟ اون سه قاشق که بادتم زمینی خام هستش رو میگم

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وبسایت

    طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا در یک مخلوط کن یا همزن برقی پسته را با شکر و هل… ادامه

    رمز رازه یک باقالی پلو کره ای با گوشت ترد باقالی پلوی…ادامه

    تا حالا خودتون ادویه درست کردید     ادويه خورشتي ايراني: فلفل…ادامه

    دسر موز کره بادام زمینی

    ادامه

    (3.5 / 5)

    (4 / 5)

    (2.9 / 5)

    (4 / 5)

    (4 / 5)

    (4 / 5)

    (3.4 / 5)

    (4.4 / 5)

    (4.3 / 5)

  • قیمت مدل گوشی سامسونگ a7
  • ما متعهد به ارائه دستور العمل ها، منو ها،
    مجموعه ها و یک کتابخانه رو به رشد برای پخت و پزهستیم….

    Copy right 2013-2015

    Designer and Developter: parsmax.com

     !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

    دسر موز کره بادام زمینی
    دسر موز کره بادام زمینی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *