خواص سبزی تره چیست

دوره مقدماتی php
خواص سبزی تره چیست
خواص سبزی تره چیست

در ادامه این مطلب از یزدنیوز به بررسی خواص تره خواهیم پرداخت.

از تجزیه شیمیایی تره مواد زیر به دست می آید:

اسانس تره مرکب از ترکیبات گوگرد دار (سولفوره)

آنزیم های مهمی به نام مالتاز، انورتاز، دکستریناز و امولسین

۱. تره یک سبزی مشهور است با طبیعت گرم که به صورت خام یا پخته در رژیم غذایی روزانه اکثر افراد مصرف میشود. خواص سبزی تره چیست

تره از نظر خواص غذا و شفا شبیه سیر و پیاز است ولی طعم و بوی آن ملام تر بوده و دهان را خوشبو میکند.

دوره مقدماتی php

۲. مصرف تره برای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سو هاضمه، رفع چاقی، تسکین درد مفاصل، نقرس و تصب شرائین مفید است.

۳. مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفسی مفید است.

مثلا در گریب، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و خلط آور نیز است.

در این موارد اضافه کردن کمی عسل به آب تره و مصرف نموده آن مفید تر است.

۴. برای رفع تنگی نفس مفید است. بدین منظور باید مقداری جو را همراه با مقداری تره پخته و میل کنید.

۵. تره از سبزی های ادرار آور است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ۴ گرم تخم تره در یک لیتر آب برای رفع حبس البول، آب آوردن انساج، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.

۶. خوردن تره خام یا پخته خون قاعدگی را زیاد میکند.

۷. خوردن تره میل جنسی را تحریک میکند.

۸. خوردن تره که به سرکه پروده باشند، برای دفع سنگ کیسه صفره و تورم طحال مفید است.

۹. تره پخته و نیمگرم را چنانچه در محل بواسیر قرار دهید اثر شفابخش دارد.

همچنین خوردن ۱۵ گرم آب تره خام خونریزی بواسیر را قطع میکند.

برای درمان بواسیر میتوان ۰.۴ گرم تخم تره را با کمی شکر میل کرد و چند روز ادامه داد تا بهبودی حاصل گردد.

۱۰. برای رفع ناراحتیهای رحم و ترشح زنانه مفید است.

برای این منظور باید مقداری آب تره را در کمی نمک و سرکه بجوشانید و جوشانده را در تشتی ریخته و روزی چند مرتبه در آن بنشینید.

۱۱. برای از بین بردن سوزش محل گزیدگی زنبور میتوان آب تره و یا کوبیده شده آن را روی محل گزیدگی مالید.

۱۲. مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان کهیر و رفع خارش بدن مفید است. مخصوصا اگر با سماق مخلوط شود.

۱۳. تره پخته شده در شیر، برای درد های رماتیسمی، نقرس و درد کمر مفید است. آن را به صورت پماد بر روی محل درد بمالید.

۱۴. برای سر باز کردن دمل ها (آبسه ها) و تورم های چرکی ریشه ناخن (Panaris) مفید است.

بدین منظور شیره تره را در آرد ریخته و به صورت خمیر در آورید و یا اینکه شیره تره را با قسمت نرم درون نان ترکیب کرده و روی تورم قرا دهید.

تذکر: اسراف در خوردن تره برای مزاجهای سودائی و همچنین برای لثه مضر است.

 

امروزه کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 «واحد» سبزیجات که معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است را به افراد توصیه می کنند چنانکه مصرف سبزی «تره» در وعده های غذایی یکی از سبزیجات مورد تاکید است.

به گزارش مشرق، تره حاویِ كاروتن ، ويتامين B1, B2, C و
املاح معدني از جمله كلسيم و آهن است. این ماده غذایی به علت داشتن منيزيم
از بيماري سرطان جلوگيري و خواص پني سيلين آن براي دستگاه ريوي سودمند
است. انواع تره فشار خون را پايين مي آورد و خوردن آن براي معالجه عفونت ها
سودمند است. خوردن آن بعد از غذا، مانع از ترش كردن مي شود. تره از نظر
خواص غذا و شفا و درمان شبيه سير و پياز است. دهان را خوشبو، براي رفع
يبوست دائمي، رفع چاقي، تسكين درد مفاصل و نقرس بكار رفته، ميل جنسي را
تحريك، خون قاعدگي را افزايش، ادرار آور، رنگ چهره را باز و بر زيبايي و
لطافت پوست مي افزايد. امروزِ در سايه علم و دانش‍ معلوم شده است اين گیاه
خوراکی، گنجى از املاح و ويتامين در خود نهفته دارد چنانکه به این امر در
توصیه های غذایی ائمه اطهار (ع) به کررات پرداخته شده است.


 

در این باره از سهل بن زیاد نقل شده است که: «غلام حضرت ابوالحسن (ع) به
ایشان مداوایی برای درد طحال درخواست نمود. پس حضرت فرمودند: «به وی سه بار
در روز تره بخورانید» غلام گفت: «به وی خوراندیم و خون فرو نشست و سپس
بهبود یافت».


 

خواص سبزی تره چیست

همچنین روایت شده است که از امام صادق (ع) سؤال شد از خواص تره. پس ایشان
فرمودند: «از آن بخورید که در آن 4 خصلت است: 1- پاک کننده نفس است. 2- دور
کننده بادهاست. 3- قطع کننده بواسیر است. 4- امان از جذام است»؛ و نیز نقل
شده است که سلمه گفت: از ضعف شکایت کردم در مدینه به حضرت ابوالحسن (ع)،
پس به من فرمود: «تو را زرد روی می بینم» گفتم: بلی. فرمودند: «تره بخور»
پس چون خوردم بهبودی یافتم.


 

همچنین از امام صادق (ع) در باب جایگاه این گیاه خوراکی نقل شده است که
ایشان بیان داشته اند: نزد رسول خدا (ص) از سبزی سخن به میان آمد. پس حضرت
(ص) فرمودند: «تره بخورید چراکه مَثَل آن در سبزیجات مثل نان با سایر
غذاهاست».


 

با وجود خواص های فراوانی که این گیاهِ خوراکی در خود دارد باید به این
موضوع توجه داشت که تره به واسطه ي داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا براي
اشخاصي كه مبتلا به اختلالات روده مي باشند، توصیه نمی شود. همچنین زياده
روي در مصرفِ آن باعث خواب هاي آشفته، التهاب لثه و تا حدي كم شدن ديد چشم
مي شود .

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

سبد خرید شما خالی است.

سبزی تره

تره به خانواده پیاز ، پیازچه و سیر تعلق دارد. تره ساقه های سبزه تیره شبیه به پیازچه دارد و طعم بسیار ملایم و کمی شیرینی و بافتی خامه تر دارند.و جزء سبزیجات کم کالری است که میتواند به کاهش وزن کم کند

همچنین تره شباهت زیادی با ساقه های پیازچه دارد با این تفاوت که تره مثله پیازچه پیاز ندارد و ساقه تنها است.

طعم تره چیست؟ این سبزیجات ترد و تند دارای طعم ملایمی هستند که بسیار شبیه پیاز هستند. سایر جایگزین های تره رایج شامل پیاز سبز و صدف است که هر دو دارای پروفایل های طعمی مشابه هستند.خواص سبزی تره چیست

تره ها بومی کشورهای مدیترانه و آسیای میانه نیز قرن ها است که جزء بسیاری از رژیم های اروپایی بوده اند و در بسیاری از دستور العمل های تره در سراسر جهان یافت می شوند.

تره منبع عالی ویتامین های A ، K و C و همچنین فولات و فیبر است.

تره سبزی بسیار مغذی و کم کالری است به طوری که یک بسته ۱۰۰ گرمی تره حاوی ۳۱ کالری است، در عین حال از نظر ویتامین و مواد معدنی عالی است

تره دارای  ویتامین A از جمله بتاکاروتن زیادی هستند. که برای بینایی ، عملکرد سیستم ایمنی ، تولید مثل و ارتباط سلولی بسیار مهم است.سبزی تره همچنین منبع خوبی از ویتامین K1 است، که برای لخته شدن خون و سلامت قلب لازم است.

در همین حال ، تره به ویژه سرشار از ویتامین C هستند ، که به سلامتی سیستم ایمنی ، ترمیم بافت ها ، جذب آهن و تولید کلاژن کمک می کند. در واقع ، آنها تقریباً دو برابر ویتامین سی به همان مقدار پرتقال ( ۴ ، ۵ ) ارائه می دهند.

تره همچنین منبع خوبی از منگنز است، که ممکن است به کاهش علائم سندرم قبل از قاعدگی (PMS) کمک کند و سلامت تیروئید را ارتقا بخشد. علاوه بر این ، آنها مقادیر کمی مس ، ویتامین B6 ، آهن و فولات را فراهم می کنند.

بیشتر بخوانید:فواید شگفت انگیز جعفری برای سلامتی

مواد معدنی: تره سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم ، کلسیم و فسفر است. پتاسیم برای عملکرد عصبی و تولید انرژی بسیار حیاتی است ، در حالی که کلسیم و فسفر به تقویت دندان ها و استخوان ها کمک می کند. تره همچنین حاوی آهن است که برای سنتز هموگلوبین و واکنشهای آنزیمی مربوط به تولید انرژی بسیار حیاتی است.

کربوهیدرات ها:  کربوهیدرات ها یکی از فراوان ترین عناصر مغذی موجود در تره است. یک تره متوسط ​​حدود ۱۰-۱۲ گرم کربوهیدرات را تأمین می کند. از این تعداد ، ۳ گرم قند و مابقی آن کربوهیدرات با هضم کند و پیچیده است. تره همچنین منبع خوبی از فیبر است که نوعی هضم نشده کربوهیدرات است. این فیبر در هضم غذا کمک می کند و به جلوگیری از برخی سرطان ها و بیماری های قلبی کمک می کند.

پروتئین: تره از نظر پروتئین  نسبتاً کم است. ۱۰۰ گرم تره ، از جمله شافت و برگهای تحتانی ، تقریباً ۱ گرم پروتئین تأمین می کند.

چربی: تره دارای چربی  بسیار کمی است که دارای یک تره متوسط ​​متوسط ​​است و کمتر از نصف گرم چربی را تأمین می کند. بعلاوه ، معدود چربیهای موجود در آن بیشتر چربیهای اشباع نشده هستند که برای قلب شما مفید بوده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_code]W3RhYmxlIGlkPTM5IC9d[/fusion_code][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_code]W3RhYmxlIGlkPTQwIC9d[/fusion_code][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

خلاصه تره کالری کمی دارد اما از نظر مواد مغذی به خصوص منیزیم و ویتامین های A ، C و K وجود دارد. مقادیر کمی فیبر ، مس ، ویتامین B6 ، آهن و فولات را به خود اختصاص می دهد.

تره جزء خانواده سبزیجات آلیوم  است که شامل پیاز و سیر است. چندین مطالعه درمورد سبزیجات و سیر و پیاز و پیازچه مورد بررسی قرار گرفت و مطالعات نشان داد که کسانی که از سبزیجات خانواده آلیوم مصرف میکنند خطر سکته قلبی و مغزی کمتر آنها رو تهدید میکنه

در حالی که بیشتر این مطالعات پیاز یا سیر را آزمایش کرده اند ، تره حاوی چندین ترکیب مفید است که فکر می کنند باعث کاهش التهاب و محافظت از سلامت قلب می شوند.

علاوه بر این ، تره منبع خوبی از آلیسین است ، که ترکیبات گوگردی هستند که با کاهش کلسترول ، فشار خون و تشکیل لخته های خون ممکن است از سلامت قلب بهره مند شوند.

خلاصه تره حاوی ترکیبات گیاهی سالم قلب است که نشان می دهد باعث کاهش التهاب ، کلسترول ، فشار خون ، تشکیل لخته های خون و خطر کلی شما از بیماری های قلبی می شود.

تره یک ادرارآور طبیعی است و با به دام انداختن مواد مضر و بیرون ریختن آنها از بدن ، پوست شما را سم زدایی می کند. آنها کاملاً بدن شما را تمیز می کنند و باعث می شوند پوست شما درخشنده به نظر برسد.

تره سرشار از ویتامین B9 است ، همچنین به عنوان فولات (اسید فولیک) نیز شناخته می شود. فولات ها بخش مهمی از رژیم غذایی زنان باردار را تشکیل می دهند. آنها برای تولید DNA جدید که برای تشکیل سلول های جدید لازم است ضروری هستند. فولات ها همچنین باعث تشکیل لوله های عصبی سالم ، وزن کافی در هنگام تولد و رشد مناسب صورت ، قلب ، ستون فقرات و مغز می شوند.

بیشتر بخوانید: خواص بینظیر گشنیز

برگهای سبز تره  حاوی ۱۰۰ برابر بیشتر بتاکاروتن و دو برابر ویتامین C در قسمت های سفید است. این ترکیب ویتامین های A ، C و E و همچنین سایر آنتی اکسیدان های قدرتمند در تره از پوست شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد و اشعه مضر ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند.

خواص کاهش وزن بین سبزیجات یک خاصیت اشتراکی است، تره نیز مانند بیشتر سبزیجات می توانند باعث کاهش وزن شود. تره با ۳۱ کالری در هر ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) نشت پخته شده ، این سبزی در هر بخش کالری بسیار کمی دارد .

علاوه بر این ، تره منبع خوبی از آب و فیبر است ، که ممکن است از گرسنگی جلوگیری کند ، احساس سیر بودن را تشدید کند و به شما کمک کند به طور طبیعی کمتر غذا بخورید، تره همچنین فیبر محلول تولید می کند،که ژلی را در روده شما تشکیل می دهد و به ویژه در کاهش گرسنگی و اشتها مؤثر است.

خلاصه فیبر و آب موجود در تره می تواند باعث پر شدن و جلوگیری از گرسنگی شود ، که این امر به کاهش وزن کمک می کند. علاوه بر این ، این سبزی از نظر کالری بسیار کم است.

تره منبع خوبی از مواد معدنی مانند منگنز ، آهن ، ویتامین C و فولات است. مصرف تره سلامتی را به موهای شما می بخشد. تره منبع مهمی از آهن است که به رشد فولیکولهای مو کمک می کند. آنها همچنین سرشار از ویتامین C هستند که باعث جذب آهن توسط بدن می شود. کمبود آهن می تواند باعث کم خونی شود که یکی از دلایل ریزش مو است .خواص سبزی تره چیست

محتوای بالای ویتامین K در تره ،استئوکلسین را فعال می کند ، پروتئینی است که برای سلامتی استخوان بسیار حیاتی است. یک لیوان تره حدود ۴۲ میکروگرم ویتامین K را فراهم می کند که به ترتیب ۴۷ و ۳۴ درصد از مقدار توصیه شده روزانه برای خانم ها و آقایان است.

التهاب مزمن برای سلامتی قلب مضر است. ویتامین K دارای خواص ضد التهابی است که می تواند در برابر بیماری های التهابی مزمن مانند دیابت ، چاقی و آرتریت روماتوئید مبارزه کند. فراوانی ویتامین K در تره از بروز بیماریهای التهابی مزمن و کلسیفیکاسیون ناخواسته شریان ها جلوگیری می کند. علاوه بر ویتامین K ، ویتامین B6 در تره همچنین دارای خواص ضد التهابی است.

تره منبع خوبی از فیبر محلول است که باکتری های مفید موجود در روده شما را تغذیه می کند. این باکتریها به نوبه خود ، التهاب را کاهش داده و سلامت گوارش را ارتقا می بخشند.

تره، ترشح هضم ، و معده ، کلیه ها و روده را تحریک و تقویت می کند. سبزیجات چرب مانند تره شما را قادر می سازد به آرامی غذا بخورید ، از این رو غذای خود را به درستی هضم کنید. این کار از پرخوری جلوگیری می کند و احساس پر شدن می کند.

بیشتر بخوانید: سبزی کوکو سبزی شامل چیست؟

تره منبع خوبی از سولفیدهای آلیل است که می تواند مسیرهای مرتبط با تشکیل تومورهای بدخیم را مهار کند. آنها ممکن است مانند سایر اعضای خانواده آلیوم در جلوگیری از انواع خاصی از سرطان نقش مهمی داشته باشند. آنها همچنین می توانند خطر ابتلا به سرطان پروستات ، روده بزرگ و تخمدان را کاهش دهند.

تره منبع خوبی از لوتئین و زیگزانتین است. این ترکیبات برای بینایی سالم بسیار حیاتی هستند. آنها با فیلتر کردن اشعه های مضر نور هنگام ورود به چشم شما ، بافت های چشم شما را از اکسیداسیون مضر DNA و غشای سلولی محافظت می کنند. مصرف تره در مقادیر کافی چشم شما را از بروز آب مروارید و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن محافظت می کند.

فیبر با تقویت حرکات آسان روده نقش مهمی در کاهش سطح کلسترول دارد. همچنین به بیرون ریختن کلسترول اضافی از بدن کمک کرده و تولید کلسترول موجود در کبد را کاهش می دهد.

تره دارای خواص ضد عفونی کننده ای است که به بدن در مبارزه با عفونت کمک می کند. بنابراین ، آنها به کاهش کلسترول LDL و افزایش کلسترول HDL کمک می کنند. در اینجا یک پست خوب دیگر در مورد داروهای خانگی برای کاهش کلسترول وجود دارد .

تره منابع با ارزش آنتی اکسیدان ها مانند پلی فنول ها هستند. این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند ، از پیری و بسیاری از بیماری های مزمن جلوگیری می کنند. مصرف ۱۰۰ گرم تره تازه حدود ۳ میلی گرم معادل اسید گالیک (GAE) را فراهم می کند.

  • عکس شاد دخترونه برا پروفایل
  • منیزیم ، فسفر و فولات از مهمترین مواد مغذی مورد نیاز برای عملکرد سالم سیستم عصبی هستند. تره سرشار از این ویتامین ها و مواد معدنی به بهبود غلظت ، حافظه و توانایی مغز در پردازش اطلاعات کمک می کند.

    بیشتر بخوانید: همه چیز درمورد سبزی ترخون

    کلام آخر

    تره دارای انواع مواد مغذی و ترکیبات مفید هستند که ممکن است هضم شما را بهبود بخشد ، باعث کاهش وزن ، کاهش التهاب ، مبارزه با بیماری های قلبی و مبارزه با سرطان شود.

    تره متنوع و آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی شما است. می توانید به تنهایی آنها را میل کنید یا آنها را به انواع غذاهای اصلی یا جانبی اضافه کنید.

    علاوه بر این ، آنها ممکن است سطح قند خون را کاهش داده ، از مغز شما محافظت کرده و با عفونت ها مبارزه کنند.

    این آلیاژها که ارتباط نزدیکی با سیر و پیاز دارند ، باعث ایجاد رژیم های غذایی عالی می شوند.

    بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی ، از جمله تمرکز و حفظ حافظه

    به لطف وجود ویتامین A ، به شبکیه های خود کمک کنید در نور کم بهتر بهتر دیده شوند

    به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و زیگزانتین از بافت چشم خود در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند باعث ایجاد آب مروارید و دژنراسیون ماکولا در ارتباط با سن شود ، محافظت کنیدخواص سبزی تره چیست

    با تنظیم جریان خون ، فعال کردن پروتئین استئوکالسین و تأمین مقدار مناسب کلسیم و منیزیم ، استخوان های خود را سالم نگه دارید.

    با تهیه آهن و ویتامین C که به بدن شما کمک می کند آهن شما را مصرف کند ، از کم خونی جلوگیری کرده و علائم کم خونی را درمان کنید

    در حالی که تره ها تقریبا ضد حساسیت هستند ، آنها بخشی از گروه کوچکی از غذاهای حاوی اگزالات هستند ، که بطور طبیعی یون هایی هستند که در گیاهان ، حیوانات و انسان وجود دارد.

    به طور کلی ، این هیچ نگرانی نیست – با این حال ، در افرادی که کیسه صفرا یا کلیه را درمان نمی کنند ، ممکن است تجمع اگزالات در مایعات بدن ممکن است باعث عوارض در شرایط قبل شود.

    اگر به کیسه صفرا یا کلیه مبتلا نشده اید ، قبل از مصرف مقادیر زیادی تره با پزشک خود مشورت کنید.

    منابع:

    https://www.healthline.com

    https://en.wikipedia.org/wiki/Leek

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    دفتر فروش: تهران، خیابان امام خمینی، خیابان سی تیر، نبش کوچه سیمی فروشگاه اینترنتی لیموتاپ

    شماره تماس: 09186100682

    آدرس ایمیل: info@limootop.com

    امروزه با پیشرفت تکنولوژی ها زندگی هایمان رنگ و بوی دیجیتالی‌ به خود گرفته، خرید اینترنتی در بین خانواده ها جایگاه خود را پیدا کرده و این فرهنگ در بین مردم باب شده است، فروشگاه اینترنتی لیموتاپ با ارائه محصولاتی مانند: سبزیجات خشک و معطر، اودیه جات، عرقیجات گیاهی، سبزیجات تازه و خرد شده، سبزیجات برگی تازه، سبزیجات سرخ شده، صیفی جات، شوریجات و … با بسته بندیهای بهداشتی، تضمین کیفیت، و با استفاده از دستگاه های مدرن درخدمت شما عزیزان است فروشگاه اینترنتی لیموتاپ یکی از شرکت ها موفق در این زمینه برای خدمت رسانی به هم عزیزان در خدمت شماست. .

    کلیه حقوق این سایت متعلق به (فروشگاه اینترنتی لیموتاپ) می‌باشد.

    لطفا صبر کنید. در حال دریافت اطلاعات…

    سبد خرید شما خالی است.

    تره فرنگی متعلق به خانواده پیاز، پیازچه و سیر است ، تره فرنگی شبیه پیازچه است اما بزرگتر و دارای طعم معتدل تری هستند و به نوعی شیرین هستند و هنگام پخت و پز احساس خامه ای دارند؛ همه انواع تره مغذی هستند که در ادامه این مطلب به خواص تره فرنگی میپردازیم.

    تره فرنگی را می توان از پیازجه به روشی ساده تشخیص داد ، زیرا پیاز سبز گیاه کوچکی است که قبل از اتمام پیاز در انتهای آن برداشت می شود.در مورد تره فرنگی، شبیه پیازچه است ، اما در انتها یک پیاز ندارد و اندازه بزرگتری نیز دارد بافت نرم و صاف تری نسبت به پیاز دارد

    تره فرنگی حاوی ویتامین های زیادی مانند کاروتن ، بتاکاروتن و ویتامین A. این ویتامین ها برای تقویت بینایی ، ایمنی بدن و تولید مثل سلولی هستند ، همچنین ، تره فرنگی حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که در حفظ یک بدن سالم نقش دارند ، بنابراین با آنتی اکسیدان ها مبارزه می کنند . مانند دیابت ، فشار و بیماری های قلبی و آنچه در مورد صحبت از تره فرنگی از طرف دیگر و صحبت در مورد مهمترین مضرات تره فرنگی وجود دارد.

    خواص تره فرنگی

    خواص سبزی تره چیست

    تره فرنگی حاوی بسیاری از مواد مغذی است که فواید سلامتی زیادی برای بدن به همراه دارد از مهمترین این موارد موارد زیر است:

    تره فرنگی برای سلامتی چشم بسیار ضروری است تا بتواند بهترین کار خود را انجام دهد، باعث تقویت بینایی در شب می شود، به چشم ها کمک می کند در شرایط کم نور به بینایی بهتر برسند و تره فرنگی همچنین حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد درگیر در تحریک بیماری های چشم همراه با پیشرفت است.

    معروف است که تره فرنگی حاوی دو ترکیب بسیار مهم ، لوتئین و زاکزانتین و لوتئین است، زیرا این ترکیبات برای محافظت از بافتهای حساس چشم در برابر خطرات اشعه ماوراء بنفش محافظ محکمی ایجاد می کنند، و همچنین از قرار گرفتن در معرض چشم در مقابل آب مروارید جلوگیری می کنند، و انجمن بینایی سنجی آمریکا مصرف ۱۲ را توصیه می کند.

    تعداد زیادی از مشکلات پوستی وجود دارد که توسط رادیکال های آزاد مانند لکه های تیره ، چین و چروک ، پیری زودرس و غیره پشت سر گذاشته می شود. تره فرنگی با داشتن محتوای آنتی اکسیدانی خود می تواند این رادیکال های آزاد را خنثی کرده و از رسیدن آنها به اهدافشان و موارد دیگر جلوگیری کند.به جز این ، در تره فرنگی آلیسین وجود دارد که دارای خواص ضد باکتری ، ضد ویروسی و قارچ است.

    چهای دلیل وجود دارد که تره فرنگی حامی عالی سلامت قلب و عروق است

    چرا فشار خون باعث افزایش فشار خون می شود؟ از آنجا که به سادگی سرشار از پتاسیم است، که به عنوان یک ماده منبسط کننده عمل می کند ، باعث کاهش اسپاسم رگ های خونی شده و جریان خون صافی به شریان ها را فراهم می کند.

    کم خونی که زیر رخ می دهد سطح از آهن در بدن، از تره فرنگی خوردن به طور منظم است راه اثبات شده برای ارائه بدن با آهن ، که است را برای نیاز سنتز از سلول های قرمز خون، در نتیجه جلوگیری از کم خونی.

    خواص تره فرنگی

    اگر می خواهید استخوان های شما از سلامتی خوبی برخوردار باشند، تره فرنگی نیاز شما به ویتامین K را تأمین می کند، پروتئین به نام استئوکلسین را فعال می کند، که در ارتقاء سلامت استخوان ها و کاهش جذب استخوان نقش اساسی دارد.

    ترشحات ادرار یک داروی طبیعی ادرار ایجاد می کند ، زیرا به افزایش مقدار سدیم و آب از بدن از طریق ادرار کمک می کند ، از این رو اهمیت آن برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند ، است.

    تره فرنگی دارای کالری کمی و شاخص قند خون ضعیف است این به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.همچنین ، تره فرنگی برای مهار فعالیت آنزیم آمیلاز که از مجموعه ای از عملکردها کمک می کند کمک می کند. هدف آن کند کردن روند فروپاشی قندهای پیچیده در قند گلوکز و کاهش سرعت ورود دوم به جریان خون است به طوری که سطح آن نزدیک به سقف طبیعی باشد.

    تره فرنگی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که در خنثی کردن ریشه های شیمیایی رایگان قبل از اینکه بتواند باعث آسیب های اکسیداتیو مشکوک شود ، می تواند در خنثی کردن ریشه ها نقش داشته باشد.

    کمک می کند تا وزن تره فرنگی به چند دلیل؛ اول ، آن را می دهد چند کالری، و دوم است که چربی فقیر، و سوم به دلیل آن است غنی در فیبر ، که مانع از میل به غذا خوردن، و جلوگیری از احساس از گرسنگی برای دوره زمانی طولانی.

    تره فرنگی حاوی قندهای پری بیوتیک است که باکتریهای مفید موجود در معده را تغذیه می کند ، به تولید آنزیم های گوارشی کمک می کند و همچنین ، تره فرنگی ها در تقویت حرکت روده نقش دارند و امکان عبور صاف غذا از طریق دستگاه گوارش را فراهم می کند زیرا حاوی مقدار زیادی فیبر است.

    آب تره فرنگی در جلوگیری از خونریزی بینی (خونریزی بینی) بسیار محبوب است و در صورت شستشو باعث زیبایی زیبایی به صورت می شود و لکه های قرمز بر روی پوست و همچنین جوش ها را برطرف می کند و درد مضرات حشرات را تسکین می دهد.

    خواص تره فرنگی

    تره فرنگی ها مقدار قابل توجهی ویتامین A را دارند که برای حفظ سیستم ایمنی بدن بسیار حیاتی است. این ترکیب در کاهش التهاب و تقویت بدن مفید است و این به مبارزه با عفونت ها کمک می کند.

    علاوه بر این ، مقادیر بالای ویتامین E به اثبات رسیده است که می تواند مولکولهای التهابی مانند سیتوکین ها را کاهش دهد.

    بهترین نتیجه را می توان با مقادیر متوسط ​​و زیاد سبزیجات برگ تیره در رژیم غذایی خود مشاهده کرد. اینها فقط به تره فرنگی محدود نمی شود بلکه شامل بسیاری از کاله ها ، کلم بروکلی و اسفناج است.

    تره فرنگی ، در میان سایر سبزیجات سبز ، منبع ویتامین B6 است ، که مسئولیت سلامت سیستم عصبی ماست.

    این سبزی برای کاهش خستگی و تسکین تأثیر استرس روزمره ضروری است . علاوه بر این ، وجود مقادیر بالای منگنز ، ویتامین C و فولات به حفظ تمرکز مداوم و جلوگیری از خستگی کمک می کند.

    تره فرنگی یک طعم پیاز مانند شیرین دارد ، بسیار متنوع هستند و فقط در هر ۱۰۰ گرم وعده پخته شده ۳۱ کالری دارند! علاوه بر این ، آنها تقریباً بدون چربی هستند و همین امر باعث می شود که آنها غذای مناسبی برای هر کسی در یک رژیم غذایی دقیق باشند. همچنین ، مانند بسیاری از سبزیجات سبز دیگر ، آنها منبع خوبی از آب و فیبر هستند.

    این احساس احساس پر بودن را ایجاد می کند و بنابراین به جلوگیری از پرخوری کمک می کند. به دلیل داشتن پروتئین زیاد ، این سبزیجات همچنین برای ورزشگاهها و هرکسی که به دنبال افزایش توده عضلانی است ، فوق العاده است.

    برگهای سبز تره فرنگی منبع عالی ویتامین C و بتاکاروتن است. در حالی که در مقایسه با ضد آفتاب های تجاری محافظت کمتری می کنید ، بتاکاروتن یک جایگزین طبیعی است که موثر است!

    این در حالی است که سلامتی پوست شما را در برابر اثرات مضر چراغهای ماوراء بنفش سد می کند .خواص سبزی تره چیست

    منگنز و گوگرد موجود در تره فرنگی می تواند برای سلامتی موهای شما بسیار مفید باشد. در ماه های تابستان ، این می تواند یک منبع عالی از مواد مغذی برای محافظت از پوست سر شما باشد.

    علاوه بر این ، مقادیر زیاد آهن موجود در تره فرنگی ها نتایج خوبی را در تقویت رشد مو نشان می دهد . اگرچه این امر به مصرف منظم این سبزی نیاز دارد ، تره فرنگی می تواند به شما در جلوگیری از تهاجم و گران قیمت تر موها کمک کند.

    در حالی که اضافه کردن تره فرنگی در رژیم غذایی شما عالی است، روش های دیگری وجود دارد که این سبزی می تواند برای شما مفید باشد. آکنه یک بیماری پوستی است که میلیون ها نفر در سراسر جهان را درگیر می کند.

    این می تواند پایدار باشد و علل آن در عدم تعادل هورمون یا کمبود مواد مغذی متفاوت است. غالباً یافتن یک راه حل مؤثر بدون درمان های پزشکی بسیار دشوار است.

    با این وجود می توان یک ماسک طبیعی خانگی ایجاد کرد که به شما در کاهش علائم و جای زخم آکنه کمک می کند.

    فقط برگ ها را آب کنید و آنها را در ناحیه آسیب دیده بمالید. پوست شما منیزیم ، آهن و آنتی اکسیدان های موجود در آب را جذب می کند. این به اثبات رسیده است که به ترمیم سلولهای آسیب دیده و کاهش التهاب ناشی از آکنه کمک می کند.

    خواص تره فرنگی

    اگرچه تره فرنگی به اندازه پیاز و سیر مورد مطالعه قرار نگرفته است ، اما تحقیقات موجود نشان می دهد که آنها می توانند مزایای دیگری از جمله:

    تره فرنگی دارای طعم کمتری در مقایسه با سیر و پیاز است و همچنین هنگام پختن آن طعم شیرین و خامه ای نیز دارد و همین امر باعث خوشمزه شدن آن برای شما می شود.برای تهیه و بهره برداری از مزایای تره فرنگی می توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • عکس نوشته برا گروه دوستانه
  • تره فرنگی حاوی انواع مواد مغذی و ترکیبات مفید است که ممکن است هضم را بهبود بخشد ، باعث کاهش وزن و کاهش التهاب شود همچنین دارای خواصی است که برای مبارزه با بیماری های قلبی و سرطان کار می کند.همچنین بسیار متنوع است و اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما را تسهیل می کند ، جایی که می توانید به تنهایی آن را بخورید یا آن را به آن اضافه کنید. انواع ظروف اصلی یا جانبی.

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    دفتر فروش: تهران، خیابان امام خمینی، خیابان سی تیر، نبش کوچه سیمی فروشگاه اینترنتی لیموتاپ

    شماره تماس: 09186100682

    آدرس ایمیل: info@limootop.com

    امروزه با پیشرفت تکنولوژی ها زندگی هایمان رنگ و بوی دیجیتالی‌ به خود گرفته، خرید اینترنتی در بین خانواده ها جایگاه خود را پیدا کرده و این فرهنگ در بین مردم باب شده است، فروشگاه اینترنتی لیموتاپ با ارائه محصولاتی مانند: سبزیجات خشک و معطر، اودیه جات، عرقیجات گیاهی، سبزیجات تازه و خرد شده، سبزیجات برگی تازه، سبزیجات سرخ شده، صیفی جات، شوریجات و … با بسته بندیهای بهداشتی، تضمین کیفیت، و با استفاده از دستگاه های مدرن درخدمت شما عزیزان است فروشگاه اینترنتی لیموتاپ یکی از شرکت ها موفق در این زمینه برای خدمت رسانی به هم عزیزان در خدمت شماست. .

    کلیه حقوق این سایت متعلق به (فروشگاه اینترنتی لیموتاپ) می‌باشد.

    لطفا صبر کنید. در حال دریافت اطلاعات…

    تره؛ فرنگی، ایرانی یا کوهی آن فرقی نمی‌کند؛ هر چه باشد از این سبزی خوردن نمی‌توان گذشت! از خواص و مضرات تره چه می‌دانید؟ ریحان، جعفری، تربچه و پونه را رها کنید، بیایید یک راست در میان سبزیجات پر فیبر به سراغ تره برویم و از خواص این سبزی خوشبو و خوشمزه باخبر شویم؛ با مجله دلتا همراه باشید.

    تره از سبزیجات بسیار مفید و پرخاصیت است که ارزش تغذیه‌ای بالا و ویتامین های زیادی دارد؛ از این سبزی پر خاصیت در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می‌شود. بهتر است اینطور بگوییم که بعد از سیر و پیاز نوبت تره رسیده است؛ چون این سبزی هم خانواده پیاز است و خواص آن شباهت زیادی به این دو ماده غذایی دارد؛ شما می‌توانید از این سبزی در انواع غذا ها مثل کوکو و سوپ های رژیمی مثل سوپ تره فرنگی و … استفاده کنید.

    تره و به خصوص نوع فرنگی آن حاوی مقدار زیادی فولات و ویتامین C است؛ تره یک منبع عالی ویتامین‌ های K و B6 است. البته تره فرنگی خام دو برابر تره فرنگی پخته به شما ویتامین می‌رساند.

    خواص سبزی تره چیست

    تره هم مثل سایر سبزی خوردن ها انواع مختلفی دارد؛ شما تره ایرانی یا فرنگی دوست دارید؟ البته یکی از فرنگی های پر خاصیت تره فرنگی است که در کنار کنگر، نخود فرنگی یا گوجه فرنگی می‌تواند به یک سالاد مخصوص رژیمی تبدیل شود؛ اگر طعم این نوع تره ها را دوست ندارید، نظرتان درباره خوردن تره کوهی چیست؟ بیایید با این سبزی ها بیشتر آشنا شویم.

    تره ایرانی (Allium sp) به عنوان یک گیاه تک لپه از تیره سوسن (Liliaceae) و جنس آلیوم با مزه خاص و ویژگی های مرفولوژی خاص‌تر جزء سبزی های پیازی محسوب می‌شود.

    تره فرنگی ( Leek) گیاهی دو ساله است که برای استفاده از ساقه های سفید شده و برگ هایش آن را می‌کارند. برگ تره فرنگی پهن است، در بعضی گونه های تره فرنگی ساقه استوانه‌ای شکل و در بعضی دیگر در انتهای ساقه برآمدگی شبیه پیاز دیده می‌شود؛ در ادامه به خواص بی‌نظیر این سبزی اشاره خواهیم کرد.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان ماده پیام آور شیمیایی در مغز عمل می‌کند؛ تره کوهی با نام علمی (Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که مزه‌اش شبیه پیازچه خام است؛ گنجاندن مقدار کافی کولین در رژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می‌دهد. این گیاه منبع غنی از پلی فنولز و دوستدار قلب شما است؛ البته شاید طعم تند شبیه سیر و پیاز آن را دوست نداشته باشید.

    این گیاه ۳۰ درصد از ویتامین  A بدن را تأمین می‌کند که این ویتامین برای حفظ سلامت پوست، استخوان و بافت های نرم بدن لازم است؛ پس در کنار رژیم شیر می‌توانید با این ماده غذایی از شر پوکی استخوان خلاص شوید.

    تره و به ویژه تره فرنگی منبع بسیار خوبی از منگنز، ویتامین C، آهن، اسید فولیک و ویتامین B6 است. این سبزی ها درمان‌کننده طبیعی بسیاری از بیماری ها هستند؛ اگر دوستدار قلب، معده و روده خودتان و در مقابل دشمن سرطان هستید، سبزی خوردن بخورید؛ جعفری، ریحان و تره فرقی نمی‌کند؛ هر چیزی که فیبر داشته باشد و سلامت بدن شما را تضمین کند.

    تره یا تره فرنگی یک دیورتیک طبیعی است و با خارج کردن مواد مضر و سمی از بدن، پوست‌تان را سم‌زدایی می‌کند. این گیاه خوراکی بدن و کبد شما را هم پاکسازی می‌کند و باعث می‌شود که پوستی درخشان و بدون لک داشته باشید؛ خوردن آب تره به همراه سماق زگیل های پوستی را برطرف می‌کند.

    تره‌ منبع غنی از آهن است که به رشد فولیکول‌ های مو کمک می‌کند. این سبزی ویتامین C  فراوان دارد که باعث جذب آهن توسط بدن می‌شود؛ کمبود آهن می‌تواند باعث کم‌خونی شود، اختلالی که یکی از پیامد های خطرناک آن ریزش مو است.

    سطوح بالای هموسیستئین موجود در خون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی مانند بیماری عروق کرونر و آترواسکلروز (تصلب شرایین) را افزایش دهد.

    تره فرنگی حاوی یک فرم زیست فعال از فولات به نام لوومفولیک اسید است که به کاهش غلظت هموسیستئین در خون کمک می‌کند. کائمفرول موجود در تره باعث بهبود سلامت قلب می‌شود.

    یک سبزی اشتها برانگیز که دوستدار دستگاه گوارش شما است. تره فرنگی به هضم غذا کمک و معده، کلیه‌ها و روده را تحریک و تقویت می‌کند. به طور کلی، سبزیجات فیبر دار مانند تره فرنگی می‌توانند در آرام خوردن غذا و هضم آن به شما کمک کنند.

    رژیم لاغری با سبزیجات و میوه ها یک امر تثبیت‌شده است. تره فرنگی به کاهش وزن و لاغری کمک می‌کند؛ زیرا کالری کمی دارد و بدون چربی است؛ این سبزی مهارکننده‌ طبیعی اشتها است، فیبر فراوان موجود در آن‌ گرسنگی شما را رفع می‌کند و به شما احساس سیری می‌دهد.

    سبزی تره غنی از ویتامین B9 است که به عنوان فولات (اسید فولیک) نیز شناخته می‌شود. فولات بخش مهمی از رژیم غذایی زنان باردار و شیرده را تشکیل می‌دهد. این ویتامین برای تولید DNA هم ‌ضرورت دارد. همچنین فولات باعث تشکیل مناسب لوله‌ های عصبی، قلب، ستون فقرات و مغز نوزاد می‌شود.

    منیزیم، فسفر و فولات مواد مغذی مهمی برای فعالیت درست سیستم عصبی هستند، از آن‌ جا که تره و به خصوص نوع فرنگی آن غنی از این ویتامین‌ ها و مواد معدنی است، به افزایش تمرکز، حافظه و توانایی مغز برای پردازش اطلاعات کمک می‌کند؛ بنابراین اگر می‌خواهید آرام‌تر باشید، تره بخورید.


    ۱۷ آبان، ۱۳۹۸ در ۸:۴۶ ب٫ظ



    پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    خواص سبزی تره چیست

    وب‌سایت

    چگونه می‌توانیم پرخوری خود را کنترل کنیم. در این قسمت از مجله دلتا لیستی از غذاهای مغذی را…

    حتما تا به حال نام شهر ونیز را به‌عنوان یکی از زیباترین شهرهای جهان بارها شنیده‌اید. ونیز به ” شهر روی آب” معروف است و از برترین مقاصد گردشگری ایتالیا به شمار می‌رود. این شهر به خاطر هنر و معماری با شکوه خود در خاطر گردشگران بسیاری مانده است.

     !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document);!function (e, t, n, s) { var a = t.createElement(“script”), r = new Date; a.src = “https://newcdn.sanjagh.com/assets/sdk/notif.js?t=” + r.getFullYear().toString() + r.getMonth() + r.getDate() + r.getHours(), a.async = !0, a.defer = !0, e.snj_notif = { publisher_id: “5e47f2302e1c53039258f742”, delay: 5 }; var i = t.getElementsByTagName(“script”)[0]; i.parentNode.insertBefore(a, i) }(window, document); now = new Date(); var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0]; var script = document.createElement(‘script’); script.async = true; script.type = ‘text/javascript’; var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’; script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours(); head.appendChild(script);

    مجله قرمز: خواص تره یکی از مواردی است که تاکید زیادی بر آن برای ارتقای سلامت می‌شود. استفاده از سبزی جات روشی مطمئن برای فیبر، سلامت دستگاه گوارش و بسیاری دیگر از مزایای دیگری است که آنها را در ادامه فهرست وار ذکر می‌کنیم:

    افزایش قدرت سیستم قلبی عروقی بدن، حفظ سلامت استخوان، اثر پیشگیری کننده در برابر ابتلای به انواع سرطان، منظم کردن حرکات روده و افزایش سلامت دستگاه گوارش، بهبود بینایی، کمک به انجام زایمانی بی خطر و در نهایت ارتقای سطح کارکرد سیستم ایمنی بدن از جمله این موارد هستند. در این مقاله ضمن معرفی تره ( پیازچه) به بررسی مورد به مورد و مفصل مواردی یاد شده خواهیم پرداخت.

    تره چیست؟

    خواص سبزی تره چیست

    از نظر اندازه، تره کوچکترین عضو از خانواده پیاز با نام علمی Allium بوده و در این طبقه بندی نام کامل تره Allium schoenoprasum است. این سبزی دارای خواص بی شمار و پر کاربردی در حفظ و ارتقای سلامت و پیگیری در برابر ابتلا به بیماری‌های مختلفی است. این گیاه بومی قاره اروپا،آمرکای شمالی و آسیا است ولی دیگر در حال حاضر استفاده از این سبزی گسترده و همه گیر شده و در سرتاسر دنیا چه به صورت خام و چه به صورت استفاده از غذاهای مختلف مورد مصرف قرار می‌گیرد.

    تره جز گیاهان خانواده پیاز است اما بخش خوراکی این گیاه که مورد استفاده قرار می‌گیرد ساقه بلند و تو خالی است که معمولاً بریده شده و به صورت گسترده‌ای اعم از خام در کنار غذا و چه به همراه غذاهایی مثل ماهی، سوپ، سس، سالاد، غذاهای مکزیکی، غذاهای سیب زمینی و موارد دیگر مصرف می‌شود. همچنین جوانه‌های باز نشده گل نیز می‌توانند به عنوان یک ادویه مفید مصرف شوند اما بیشترین و متداول‌ترین نوع مصرف این گیاه به صورت تره خرد شده است.

    طعم تره تا حدودی زیادی با بقیه اعضای خانواده پیاز فرق دارد و تا حودیزیادی ملایم‌تر است و همین باعث می‌شود که برای استفاده در بسیاری از غذاها مفید و گزینه‌ای خوب باشد. خواص تره و کاربردی این سبزی به عنوان یک دارو از زمان امپراطوری روم ثبت شده است ولی به احتمال زیاد، سابقه استفاده از این ماده غذایی دیرپاتر بوده است. خواص تره تقریباً مشابه با خواص دارویی سیر است اگرچه شاید همان پتانسیل سیر را نداشته باشد ولی به خاطر طعم خوشمزه‌ای که این ماده غذایی دارا است می‌تواند مزایای فراوانی را برای مصرف کننده‌اش به دنبال داشته باشد.

    خواص تره برای سلامت انسان

    درمان مشکلات مربوط به دستگاه گوارشی از مهم‌ترین خواص تره

    سولفیدهای آللی (آلل متیل سولفید) و دیگر ترکیبات منحصر به فرد این ماده غذایی باعث می‌شود که تره، ویژگی‌هایی بسیار شبیه به سیر داشته باشد و در نتیجه کاهش مشکلات مربوط به دستگاه گوارش می‌تواند از جمله خواص تره باشد. جدای از موارد فوق به خاطر خواص تره به عنوان یک ماده غذایی ضد باکتری طبیعی، این ماده غذایی می‌تواند گستره وسیعی از باکتری‌ها به خصوص باکتری‌های گونه سالمونلا که در بعضی موارد می‌توانند باعث آسیب به دستگاه گوارش شوند (مثل بیماری حصبه) را کنترل و حذف کند. همچنین این ماده غذایی می‌تواند میزان جذب ماده غذایی از روده فردمصرف کننده را افزایش دهد و این ویژگی، عنصری مناسب در داشتن یک برنامه غذایی کافی و مطمئن برای فرد است.

    بهبود سلامت سیستم قلبی – عروقی

    آلیسین یکی از ترکیباتی است که مصرف آن رابطه مستقیمی با کاهش سطح LDL (کلسترول بد) و در نتیجه کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های مزمن من جمله آترواسکلروزیس و بیماری‌های قلبی – عروقی دارد. همچنین با اثر هم افزایی که این ماده با پتاسیم دارد، باعث کاهش فشار خون می‌شود. خوشبختانه مقدار قابل توجهی از آلیسین در تره وجود دارد و باعث شده که موارد فوق از جمله مهم‌ترین خواص تره برای حفظ و ارتقای سلامت فرد مصرف کننده این سبزی باشد.

    جدا از این تره با داشتن ترکیبی مفید با نام کوئرستین در کاهش سطح کلسترول خون و پیشگیری از ایجاد پلاک در شریان‌ها مؤثر است. این امر نیز به مثابه مورد قبلی که ذکر شد دارای پیامدهایی مثل پیشگیری از ابتلای به تصلب شرایین و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی و حملات قلبی در فرد مصرف کننده این نوع از سبزی است.

    تقویت سیستم ایمنی بدن از بهترین خواص تره

    اگرچه بیشترین تمرکز بر روی ترکیبات آلی موجود در تره و خواص آنها است ولی نباید از مواد مغذی سنتی موجود در این ماده و نقش آنها در بدن هم غافل شد. از جمله این موارد ویتامین C است که از دیرباز بر نقش آن بر تحریک تولید سلول‌های قرمز خونی و همچنین کلاژن (که نقشی مؤثر در تولید عرق خونی، سلول‌های بدن، بافت‌ها و سلول‌های ماهیچه‌ای دارد) و بالا بردن سطح سیستم ایمنی بدن فرد مصرف کننده تاکید شده است. با مصرف این ماده غذایی می‌توان این ویتامین را دریافت و از مزایای آن بهره برد.

    بهبود سلامت استخوان

    خواص تره و مواد مغذی موجود در تره اعم از ویتامین و مواد معدنی دارای گستره زیادی است ولی یکی از مهم‌ترین آنها وجود ویتامین K است که در مواد غذایی معدودی وجود دارد. مصرف این ویتامین باعث کمک در حفظ و بهبود تراکم معدنی و سلامت استخوان به خصوص با افزایش سن ما که با کاهش تراکم معدنی استخوان زمینه را برای ابتلای به بیماری‌هایی نظیر پوکی استخوان و عود بیماری‌هایی نظیر آرتریت خواهد شد، می‌شود. سطوح بالای این ویتامین که در تره موجود است می‌تواند در تولید استئوکالسین که از عناصر اصلی در حفظ تراکم مواد معدنی در استخوان‌های ما است، تأثیربه سزایی داشته باشد.

    پیشگیری از بروز سرطان از بهترین خواص تره

    از دیگر خواص تره که البته در مورد سایر اعضای خانواده پیاز نیز مطرح است، وجود ماده کوئرستین و اهمیت آن در پیشگیری از بعضی سرطان‌ها است. علی رغم اینکه در این زمینه تحقیقات ادامه دارد ولی نتایجی که تاکنونبه دست آمده است حاکی از آن است که ماده کوئرستین دارای نقشی مهم در پیشگیری از انواعی از سرطان شامل سرطان سینه، سرطان پروستات، سرطان روده بزرگ، سرطان ریه، سرطان تخمدان است.

    همچنینفعالیت‌های آنتی اکسیدانی ویتامین C و ویتامین K نیز در این زمینه دارای نقشی هم افزا است و با کاهش رادیکال‌های آزاد موجو د از بروز یا گسترشسلول‌های سرطانی در بدن جلوگیری کند. علاوه بر موارد فوق تره دارای دوماده دیگر با نام لوتین و Zeaxanthin است که با خواص آنتی اکسیدانی خودمی‌توانند باعث جلوگیری از بروز سرطان‌هایی مانند سرطان سلول‌های دهان شوند.

    سلامت چشم

    حفظ و بهبود قدرت دید از دیگر خواص تره است که این امر با داشتن موادی نظیر لوتین وزاکسنتین که مسئول کاهش استرس اکسیداتیو در چشم و تأخیر در پدیدار شدن پدیده مخرب آب مروارید در چشم است، حاصل می‌شود. آنها همچنین به کاهش یا جلوگیری از دژنراسیون ماکولا کمک می‌کنند و از این طریق باعث حفظ سلامت چشم شما می‌شوند.

    پیشگیری از بروز نقص در نوزاد

    یکی دیگر از مواد مغذی ضروری موجود در تره، فولیک اسید است کهمی‌تواند باعث اطمینان خاطر مادران بارداری شود که می‌خواهند نوزاد آنها دارای میزان رشدی طبیعی باشد. از ویژگی‌های بسیار خوب فولیک اسید این است که باعث پیشگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان می‌شود و خوشبختانه در این زمینه تره نیز یک منبع خوب از اسید فولیک برای مادران باردار است.

    سم زدایی از بدن

    سم زدایی بدن پدیده‌ای مبارک است که می‌تواند بدن را خالی از عناصری کند که شانس ابتلای انسان را به گستره زیادی از بیماری‌ها افزایش می‌دهد. تره با توجه به خواص دیورتیکی که دارد و با توجه به خواص دیگری همچون خاصیت ضد باکتری و همچون آنتی اکسیدانی این ماده می‌تواند در زمینه سمزدایی از بدن و دفع موادی همچون آب، نمک و حتی چربی‌های اضافی نقشموثری ایفا کرده و بدن را از وجود این چنین عناصری خالی کند.

    خواص سبزی تره چیست
    خواص سبزی تره چیست
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *