کیک پای سیب و دارچین

دوره مقدماتی php
کیک پای سیب و دارچین
کیک پای سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند است. می‌توانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است. همچنین درست کردن این کیک برای تعداد بالا راحت‌تر از سایر کیک‌ها است و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان هاست به این دلیل که هم طعم خوبی دارد و هم برش دادن و تقسیم کردن آن بدون از  بین رفتن زیبایی ظاهری آن امکان پذیر است.

طعم سیب و دارچین در کنار هم بسیار عالی است و عطر فوق العاده‌ای هم دارد. علاوه بر کیک سیب و دارچین، پیشنهاد می‌کنیم دستور تهیه قرابیه سیب و دارچین و ترایفل سیب و دارچین را هم از دست ندهید.

به طور کلی همه کیک‌ها مواد پایه ثابتی دارند و تفاوت مزه‌ای اونا فقط به برخی مواد ثانویه و روش‌ها و تکنیکای پخت بستگی داره. من اینجا تکنیک هایی که خودم استفاده میکنم و بر اساس تجربه به دست اومده رو میگم. خب بریم سراغ ادامه دستور پختمون. مواد زیر رو آماده کنید.

برای خرید همه مواد اولیه با تخفیف از اپلیکیشن اکالا، کلیک کنید.

کیک پای سیب و دارچین

 این کار به سایز سیب‌هاتون بستگی داره و ترجیحا نازک برش زدنش خیلی بهتره چون روی سطح کیک راحت‌تر می‌مونه.

دوره مقدماتی php

مواد رو توی این مرحله اگر زیاد از حد هم بزنید، هم پف تخم مرغ‌ها میخوابه و هم مواد رقیق میشه.

نکته: اگر می‌خواید از نتیجه کارتون مطمئن بشید و در مورد دما شک دارید، یک خلال دندون توی مرکز کیک فرو کنید، اگر از چیزی مواد بهش نچسبیده بود یعنی به خوبی پخته.

امیدوارم که طعم و بوی تازه سیب و دارچین این کیک حال و هوای خونه شما رو هم همین قدر متفاوت کنه. معمولا اکثر افراد با شنیدن اسم سیب و دارچین کنار هم و ترکیبشون برای مزه دار کردن کیک، واکنش خوبی نشون نمیدن ولی با مزه کردنش نظرشون عوض میشه. پس اگه شماهم جز این دسته افراد هستید، بهتره حداقل یه بار امتحانش کنید. در صورتی که از این دسر خوشتون اومد می‌تونید برای یادگیری سایر دسرها به وبلاگ اکالا مرجعه کنید.

سمانه هستم، یه کارمند اردیبهشتی ۲۸ ساله! از بچگیم عاشق این بودم که توی تلوزیون آشپزی رو آموزش بدم. از همون موقع منو خاص خودمو داشتم و با حداقل امکانات و خوراکی‌های مورد علاقم طعم‌های جدید کشف میکنم. چهار سال حرفه‌ایی دارم هدفمو با چاشنی عشق دنبال میکنم. ترکیب رنگ های خوراکی و چیدنشون کنار هم بهم حس خیلی خوبی میده.

من درست کردم، عالی شد فوق العاده خوشمزه و خوش بافته، ممنون

من درست کردم، عالی شد فوق العاده خوشمزه و خوش بافته، ممنون

سلام واقعا ممنونم،من دوبار این کیک رو درست کردم عااااالی شد

منم دوباردرست کردم واقعا خوشمزه شد عاااالی ممنونم

ما که فر نداریم چه جوری این کیک خوشمزه رو درست کنیم

سلام ببخشید میگم با تنور گازی هم میشه پختش اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

میتونید از کیک پز یا تابه دوطرفه استفاده.کنید .عالی میشه

مرسی از نظرتون!

سلام.من کیک رو طبق دستورتون پختم ولی دو ساعت توی فر موند تا بپزه
اخرشم طوری شد ک میخوری خیلی سنگینه
علتش چیه؟

مدت زمان ماندن در فر بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است. به همین دلیل کیک شما حالت سنگین به خود گرفته است.

منظورتون از پیمانه دقیقا چقدره؟یک استکان یا لیوان؟
ممنون میشم جواب بدین

منظور نیم لیوانی است.

در اون مدت زمان اصلا نپخته بود

از قبل فر باید داغ شده باشد.

متشکرم

عالییییی

عالییییی کمممم

کیک پای سیب و دارچین

سلام مشیه توی کیک سیب رنده شده بر یزیم با تشکر

بسیار عالی بود دستورتون من دوباره پختم عالی از نظر عطر و طعم

من پختم بسیارعالی بودممنونم

من سه بار درست کردم عاااالی بود.همسرم خیلی خوشش اومد، ممنون از اکالا

یخورده کم شیرین میشه

سلام از روغن جامد میشه استفاده کرد؟ یا روغن جامد رو آب کنیم میشه؟؟

میشه، ولی بافت کیک به این نرمی و پوکی نمیشه و‌کیک سنگین نر میشه، بهتره روغن مایع باشه

عالیییی شد عالی مرسی

سلام کیک را با اب ودقیقا طبق دستور درست کردم اما خیلی سنگین شد

سلام دوبار درست کردم بار دوم ی لایه سیب دارچین وسط مایع کیک گذاشتم عاالییی شد

  • عکس پروفایل خداحافظ دنیای مجازی
  • من تازه می خوام بپزم برای یه جمع دوستانه امیدوارم خوب از اب در بیاد..

    سلام ممنون از دستور کیکتون من پختم خیلی عالی شد

    عالی بود سپاس

    افتضاح .وسطش پخته نشد .

    ببخشید سیب ها رو چقدر باید توی دارچین و شکر بزاریم باشه؟

    ده تا پونزده دقیقه

    آیا میشه توى مایکروویو هم درست کرد؟؟

    بهتر است در فر درست شود.

    سلام. بله ولی طبق دستور درست کنین بهتره

    با آرد برنجم میشه این کیک رو پخت؟

    کیک پای سیب و دارچین

    نه دوست عزیز

    ببخشید سیب رطوبت داره خمیر نمیشه

    نه دوست عزیز

    خمیر که نه ولی نرم تر میشه

    سلام اینکه گفتین اب اضافه بشه تو کدوم مرحله هستش

    بعد از زدن تخم مرغ‌ها، شیر یا آب را به مواد اضافه کنید.

    منظور از پیمانه لیوان دسته دار هستش, اب رو تو کدوم مرحله اضافه کنم.؟

    https://blog.okala.com/every-things-about-measurecup/ برای اطلاعات بیشتر به مقاله فوق مراجعه نمایید.

    من درست کردم خیلی عالی شد. البته من از آرد کامل گندم ( که سرشار از پروتیین آهن ویتامین های گروه ب و فیبر است) استفاده کردم که خیلی خوب بود .

    سلام تو پلو پز یا آرام پزم میشه درس کرد؟؟؟

    بله فقط نیاز به رعایت چند نکنه داره از جمله چرب کردن ظرفتون

    من با دستور سما کیک درست کردم ،واقعا عالی شد بافت لطیف ،طعم عالی .ممنون

    ببخشید توستر بخواهیم درست کنیم زمانش همین باشه میپزه

    سلام بستگی به دمای دستگاه داره

    سلام .من درست کردم فوق العاده شد بهترین کیکی که تا حالا خوردم واقعا ممنونم

    اگه سیب رو رنده کنیم و با مواد مخلوط کنیم و چندتاش وو واسه زیبایی رویه آخر بزاریم بد میشه؟

    برای تهیه این مدلی یک پیمانه سیب رنده شده ریز استفاده کنید، و به جای یک پیمانه از آرد ، ۱ پیمانه سیب رنده شده بریزید ( سیب رنده شده را در پیمانه فشار ندهید که سنگین شود…)

    من هم درست کردم عالی بود طبق همین روش و با آب ..ممنون

    من درست کردم خیلی ترد و عالی شد . فقط اینکه ی خرده شیرینه.

    سلام من درست کردم خیلی خوب شد، فقط یکم زمان بیشتری برای پخت میخواد

    سلام عالی بود

    منم درست کردم خمیر شد.۱ ساعت و نیم تو فر بود وما آخرشم نپخت.
    کاش دقیقا مشخص کنید ی پیمانه چقدری منظورتونه

    میشه سیب نزاشت

    کیک سیب هست دیگه!! میشه به جاش یه کم از اسانس سیب استفاده کرد و به جای آب هم به همون مقدار آب سیب ریخت تا بو و‌عطر سیب داشته باشه کیکتو

    من این کیکو درست کردم عاااااااالیییییی شد

    سلام ببخشید شعله های فر رو باید هر دوتاش روشن کرد هم پایین هم بالا

    من از این کیک درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنون

    منم درست کردم خمیرشد

    سلام منم این کیک و دو بار درست کردم خیلی خوشمزه و عالیییییییی شد

    سلام منم این کیک و دو بار درست کردم فوق العاده عالیییییییی شد

    عالی بود، تجربه ی اول کیک پختنم بود و طبق این دستور پختم عالی بود

    عالی شد ممنون ازتون

    سلام من درست کردم ولی سیب هارو کمی توی روغن تف دادم

    افتضاح شد
    خمیرشد و پف نکرد
    حیف این همه مواد

    افتضاح شد
    خمیرشد و پف نکرد
    حیف این همه مواد

    ببخشید تو قابلمه میشه درستش کرد؟

    من درست کردم همه چیزش عالی شد ولی وسطش خمیر شده علتش چیه

    Awli shod mamnoon az dasture khubetun🙏🏻

    من امروز درست کردم عاااااااالی شد اول ترسیدم با آب درست کنم ولی بعد دیدم خیلی خوب شد

    سلام دوستان این کیک بسیار عالیه طمعش فقط سیب رو وقتی ۱۵ دقیقه ی آخر میچینی رو کیک بهتر وزیباتره

    بله وقتی سیب رو اول میچینیم رو کیک
    کیک خمیر میشه
    بهتره ۱۰ دقیقه ی آخر سیب رو بچین رو کیک قشنگتر میشه

    افتضاح بود فقط خمیر شد🤮

    .اندازه ها دقیق رعایت نشده ۲.فر از قبل گرم نبوده ۳. دمای فر یا مدت پخت کم بوده ( که این با توجه به سایز فر، تعداد طبقات و نوع فر ها متفاوته ) باید بعد از زمانی که اعلام کردیم با خلال دندون تست کنید بزنید توی کیک اگه نچسبید بهش ینی پخته اگه چسبید ینی هنوز باید بزارید بپزه

    سلام. من هم درست کردم. طعمش عااالی شد اما اصلا پف نکرد!!!!

    سلام ..چرا با وجور اینکه پکینگ پودر زیاد میزنم ولی پف نمیکنه خیلی ؟؟

    بیکینگ پودر شما ممکنه تاریخش گذشته باشه (نباید مونده باشه)

    من همین الان پختم. یادم رفت شکر بریزم =))))))))

    سلام من واسه اولین بار بود کلا که میخواستم کیک درست کنم با همین دستورالعمل که درست کردم عااااااااااللللللیییی شد خانمم خیییلی خوشش اومد
    چقد دستورالعمل تون دقیق و حرفه ای بود واقعا ممنونم

    میشه توی قابلمه هم درست کرد؟
    آیا با همین کیفیت میشه؟

    میشه، ولی توی فر قطعا بافت بهتری پیدا میکنه

    سلام من واسه اولین بار بود کلا که میخواستم کیک درست کنم با همین دستورالعمل که درست کردم عااااااااااللللللیییی شد خانمم خیییلی خوشش اومد
    چقد دستورالعمل تون دقیق و حرفه ای بود واقعا ممنونم.

    من الان دارم درست میکنم ببینم چطور میشه،با کیک پز درست کردم ببینم تا ۴۰دقیقه دیگه چطور میشه طبق دستور شما و از شیر استفاده کردم

    من هنوز درست نکردم میشه برا تولدهم درست کنیم

    سلام من درست کردم یکم بیش از حد نرم شد…دلیلش چی میتونه باشه؟

    ۱.اندازه ها دقیق رعایت نشده ۲.فر از قبل گرم نبوده ۳. دمای فر یا مدت پخت کم بوده ( که این با توجه به سایز فر، تعداد طبقات و نوع فر ها متفاوته ) باید بعد از زمانی که اعلام کردیم با خلال دندون تست کنید بزنید توی کیک اگه نچسبید بهش ینی پخته اگه چسبید ینی هنوز باید بزارید بپزه

    با سلام ای کاش دستور رو ویرایش کنید و منطور از یک پیمانه رو بنویسید چیه!!! چون طبق عادت پیمانه لیوانه!!! نه نصف لیوان. من پختم بسیار سنگین بود چون شما ذکر نکرده بودید پیمانه دقیقا چیه 🙄

    همه چیز رو درباره پیمانه و واحدهای اندازه گیری در شیرینی پزی میتویند اینجا ببینید.https://blog.okala.com/every-things-about-measurecup/

    منظور از پیمانه، پیمانه شیرینی پزی است که حدودا معادل یک استکان فرانسوی دسته دار میشود ( ولی بهتره پیمونه مخصوص کیک پزی بخرید و با اونا اندازه گیری انجام بدید تا اندازه ها دقیق بشه)

    نه به نظره من

    همسرم درست کرد عالی شد

    سلام میشه بدون بیکینگ پودر درست کرد این کیک رو

    چرا بعد از یکساعت پخت هنوز شل عه؟!
    انگار اصلا قرار نیست درست شه😖

    اگر دقیقا طبق دستور و رعایت نکته ها درست کنید بی نظیر میشه. یک دنیا سپاس.

    من درست کردم. گذاشتم تو پلوپزس که کیک هم میشد باهاش درست کرد و مزه ش خوب بود فقط چون پلوپز بود روش طلایی نشد ولی هم خوب پف کرد هم اسفنجی و خوش مزه بود. کسایی که میگن نپخت و سنگین بود حتما از پیمانه مخصوص شیرینی پزی و کیک استفاده نکردن.

    منم دقیقا طبق دستور عمل کردم اما تقریبا خام بود و بافتش فوق العاده سنگین شد.⁦👎🏼⁩

    عالی بود

    سلام خیلی خوب بود ممنون

    سلام ممنون بابت دستورتون کیک خیلی خوب شد فقط تایم پخت یک ساعت و ده دقیقه درست شد

    سلام من دستورتونو انجام دادم حالا گذاشتم تو کیک پز ایشالله خوب از اب دربیاد

    میشه تو قابلمه پخت؟

    سه بار الک کردن زیاده😐😐😐

    من درست کردم، عالی شد، خیلی خیلی ممنون از رسپی ساده، و کامل که گذاشتید. مخصوصا که بدون شیر هم میشه درستش کرد. چقدر هم خوب پف کرد. 👍👍👍

    دستتون دردنکنه بابت توضیح کامل و دقیقتون ممنونم خدا اجرتون بده

    من درست کردم عالی شد طعمش خیلی خوب بود

    ببخشید چند دقیقه تول مبکشه که بپزه لطف میکنید اگه بگین

    سلام میشه شکر رو زیادتر ریخت

    عالی بود

    سلام اولین کیکی که درست کردم بافت بی نظیر و طعمی عالی ازتون واقعا ممنونم فقط به دوستانی که میخوان درست کنن پیشنهاد میکنم بایک قاشق دارچین امتحان کنن

    سلام کیک من خیلی شله و تو مدت زمانی که شما گفتید خودشو نگرفته چیکار کنم

    سلام داخل خود کیک نمیخاد دارچین بریزیم؟

    منم درست کردم خوشمزه شد تو کیک پز درست کردم فقط یه مقداری سیبها له شده بود

    واقعا عالی شد.مرسی

    من درست کردم ولی روغن یادم رفت بد نشد.میشه دقیقا ۱ پیمانرو توضیح بدین؟من ۱ لیوان در نظر گرفتم

    منم روز پدر درست کردم برای بابام که دوست داره خیلی خوشمزه شد ممنون

    خیلی عالیه ممنونم

    کاش بگید چیکار کنیم خمیر نشه ! من درست کردم خیلی خوش طعمه اما خمیر شده اصلا ترد نیست 🙁

    با سلام من امروز کیک سیب را درست کردم خیلی خوشمزه بود و کاملا روی کیک برشته شده بود ولی کنار کیک و داخل کیک خمیر و حالت نپخته شده بود دلیلیش را میگید ممنون و سپاس

    سلام ما هم پختیم دست شما درد نکنه واقعا عالی شد

    خیلی خوش مزه بود من که خوشم اومد👏👏👏👏👏

    بسیار عالی خوشمزه است

    سلام منم دورست کردم عالے بودممنون

    سلام پیمانه هاتون پیمانه استاندارد آشپزی هس؟
    منظور یک پیمانه یک پیمانه لیوان دسته دار فرانسه هس؟

    منم درست کردم طعمش عالی و بی نظیره. فقط اینکه وسط کیکم پف میکنه یکم گنبدی شکل میشه و ترک میخوره از چیه ممنون میشم بگین

    من درست کردم عین دستور شما واقعا معرکه بودازهمه میخوام یبارم که شده امتهان کنید

    منم درست کردم الان تو فره😊😊😊

    خیلی عالی بود متشکرم

    عالی بود

    با سلام و تشکر فراوان از رسپی عالی شما. همسرم گفت من رو یاد کیک هایی مامانم انداخت که بچه بودیم برامون درست میکرد. خوشحالم که براش حس نوتالژی داشت. تنتون سلامت و دلتون شاد باشه.

    سلام ممنون میشم بگین روغنش مایع باشه یا جامد یا اصلا فرقی نمیکنه؟

    افتضاح بود ،یک ساعت و نیم توی فر بودو نپخت،فر هم قبلش گرم بود

    من توی کیک پز برقی پختم بکساعت عالی شد

    دستور افتضاح بود ، کیکم خمیر شد، همه موادم هدر رفت ، متاسف براتون با این رسپی اشتباه …

    مرسی واقعا عالی بود،توضیحات کامل شما قابل تقدیر بود
    سپاسگزارم

    افتضاح بود، حیف این همه مواد و زمانی که برای درست کردنش گذاشتم، کیکم خمیر شد ، البته احساس کردم مایع کیک شله ولی گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم… چرا رسپی اشتباه میزارید واقعا براتون متاسفم…

    کیک سیب

    ممنون از دستور خوب این کیک .طبق دستور و نکات درست کردم خوب شد

    اگه قالب پر بشه از مواد چی میشه؟نمیپزه؟

    من درست کردم عالی شد . با اینکه اولین کیک زندگیم بود

    عالی بود خدا خیرتون بده

    عالی بود منم پختم

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋من داخل ماکروفر درست کردم یک ساعت گذاشتم

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋من داخل ماکروفر درست کردم یک ساعت گذاشتم

    دوستانی که میگن خیلی عالی شده چون خیلی تجربه ندارن، چون به هر ترتیب بدلیل وجود سیب و رطوبت آن باعث سنگینی میشه منم توصیه میکنم ده دقیقه آخر سیبها رو بچینن،، در ضمن پیمانه، منظور لیوان دسته دار فرانسوی هست،ادمین محترم چند تا سوال اساسی رو جواب ندادید اغلب پرسیدن چرا خمیر میشه ممنون میشم جواب بدید

    من با این دستور پختم و خیلی راضی بودم ممنونم

    عالی شده بود

    عالی شده بود اوووووووم

    درست کردم واقعا عالی شد.هم طعمش هم ظاهرش.

    بخدا همیشه کیک میپزم با این دستور پیش رفتم خمیر شد فقط دور ریختنی بود

    پختم خیلی خوب شد دادم چنتا دختر با دست پخت خوبم چشیدن مرسی

    بهتر نیست سیب رنده شود؟

    سلام منم الان دارم کیک رو درست میکنم تو اون زمان که گفتین هنوز نپخته .

    سلام این دستور برای چند نغر میشه تقریبا؟

    عالی شد مرسی

    بد نبود

    منم درست کردم الان تو فره

    وریگود عالی بود

    خوب بود اما کم شیرینه

    با سلام ممنون از دستور خوبتون ببخشیداندازه قالب هم میشه بگید؟؟؟

    منم درست کردم از عید تا الان حداقل ۶ بار عالیه

    نرگس من درست کردم البته بدون فر خیلی خوب شده بود وعطر فوق‌العاده داره

    سلام .خسته نباشید.من این کیک رو درست کردم و طعمش عالی بود ولی ۲ ساعت تو فر بود و مقداری خمیر شده بود دلیلش چی هست؟!

    سلام من نمیدونم چرا دو بار درست کردم این کیک و وسطش یه مقدار نرم میمونه؟

    سلام
    برای پف کیک حتماباید تخم مرغ وارد بیرون یخچال باشه وبه دمای محیط برسه
    وحتما تخم مرف رو حداقل ۵ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه

    من درست کردم وسطش یکم خمیر شد علتش چی میتونه باشه؟

    من درست کردم خیلی خوب شده بود.
    ممنونم

    من درست کردم خیلی خوب شد مخصوصا اگه سیب هارو تو لایه وسط بریزیم‌خیلی خوشمزه تر میشه چون نرم میشن اما اون هایی روی کیک ریختیم برشته و سفت میشن

    من امروز درست کردم خیلیییی خوب شد اولین بارمم بود عالی شد حیف که نمیشه عکس گذاشت وگرنه عکسشو میذاشتم

    عالیه مرسی

    ببخشید پیمانه منظور پیمانه پلاستیکی هست که برای کیک واینا استفاده میشه روشون ۱پیمانه و …..نوشته ؟؟؟؟

    کناره هاش پخت ولی یکم روش و یک سانت از پایین خام موند اندازه ها کاملا دقیق زدم و فر گرم بود و حتی بیشتر گزاشتم چون هنوز نپخته بود ولی بازم پوک و اسفنجی نشد و حتی اون یک سانت از پایین کیک مزه مایع خام میداد

    ب نظر من اگه زرده و سفیده رو جدا کنید و در اخر سفیده. رو اضافه و فلد کنید بهتر میشه و بیشتر پف میکنه .

    سلام
    منم قبلا درست کرده بودم توی توستر اولا تمام سیبها ته نشین شدن،دوما وسط کیک خمیری شد،با اینکه تمام نکات رو رعایت کرده بودم و از قبل توستر رو روشن کرده بودم،زمان پخت و دماش هم اندازه بود،ولی سیب آب میندازه وسط کیک و خمیریش میکنه،ولی طعمش فوق العاده س

    چرا کیک من از بغل های ظرف می ریزه بیرون

    منم درست کردم بافت کیک عالی بود مزه اش هم معرکه .. در ماکروفر سولاردام فوما درست کردم . زمان پختشم ۴۳ دقیقه .فقط تنها ایرادی ک داشت اونم مشکل از خودم بود ک سیب هایی ک وسط مایه کیک گذاشتم زیر دندون میان کامل نپختن اخه سیب هایی ک داشتم سیب سبز و سفت بودن . ولی در کل کیک خوشمزه ای بود روشم سس کاراملی درست کردم ریختم

    من درست کردم خوشمزه اس 💙🌍

    ایا دو لایه باید سیب بریزیم

    سلام، من با دستور شما پختم، البته با شیر و در زودپز برقی، فوقالعاده شد، ممنونم🌹🌹🌹

    سلام، من با دستور شما پختم، البته با شیر و در زودپز برقی، فوقالعاده شد، ممنونم🌹🌹🌹 عالیییییی👌🏻👌🏻👌🏻

    من درست کردم خوب شد ولی سوال داشتم از حضور بانوی هنرمند :منظور از پیمانه لیوان دسته داره ؟اندازه قالب چقدر باشه ؟با اضافه های دارچین و شکر چکار کنیم ؟

    سلام
    من از پودر آماده سیب و دارچین آمون استفاده کردم ولی بافت کیک اون چیزی نبودم که میخواستم خیلی سنگین و منسجم شده بود دلیلش چیست ؟

    سلام من امشب برای اولین بار کیک سیب درست کردم راستش بلد نبودم فقط سیب ها رو طوری که گفته بودین برش زدم یه لایه فقط رو کیک چیدم شکر نزدم فقط دارچین پاشیدم روی سیب ها وبعد از پخت کامل کیک پودر قند پاشیدم

    خیلی بد شد

    بسیار دستور خوبی بود ممنون 🙏🌹

    من درست کردم اما ته کیکم حالت خمیری شد . مشکلش چیه؟

    سلام
    من این کیک رو تا حالا چند بار درست کردم عالی میشه
    خیلی حس خوبی بهم میده
    فقط یه نکته مهم روغنش رو کم نکنید که نتیجه جالبی نخواهد داشت.

    من طبق دستور درست کردم ولی کیک نمیپخت یک ساعت بیشتر تو فر بود تا بپزه و بعدش که برش زدم وسط کیک خام و اصلا نپخته ، فوق العاده سنگین و بد شد

    تعداد تخم مرغها ؟؟؟؟؟؟

    من تخم مرغ رو کامل هم زدم پف کرد بعد که آب رو بهش اضافه کردم یکم شل شد روغن رو هم اضافه کردم بعد مخلوط کردن آرد پف مواد از بین رفت ( آرد رو هم آروم هم زدم )اشکال از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید 🙁

    من درست کردم
    خیلی خوشمزه و لطیف در اومد
    مرسی از رسپی و توضیحات خوبتون

    می خوام درستش کنم بس که همه گفتن عالیه

    رباحی هستم .
    خیلی عالی بود.

    سلام ببخشید میشه در این کیک مثل کیک هویج سیب رو رنده کرد وبا دارچین مزه دار کرد وتو مواد بریزیم یعنی تکه های سیب دیده نشه

    میشه از سیب رنده شده استفاده کرد که تو کیک دیده نشه مثل کیک هویج

    الانم پختم، عالی بود، ممنون از دستور پختتون

    ببخشید داخل کیک پز هم به خوبی پخته میشه؟

    سلام خسته نباشید ببخشید میشه به جای شیر از ماست استفاده کردواز روغن خیلی کمتری استفاده کرد

    توی این دستور اصلا چه فرقی داره پیمونه ی لیوان باشه یا نصف لیوان؟ همه مواد رو با یه پیمونه برمیدارین دیگه

    من درست کردم ، مزش خوب بود ولی یکم خمیر شد
    به نظرتون چرا؟

    سلام، این مقدار شکر خیلی زیاده و کیک خیلی شیرین میشه دوستان خودتون کمش کنید.

    در پاسخ به دوستانی که گفتن کیک مثل سنگ میشه بگم که آرد حتما باید ۳ بار الک بشه و موقع اضافه کردن آرد به مواد خیس، از لیسک استفاده کنید نه از دور کم همزن برقی! آروم آروم اضافه کنید و فقط به یک سمت با لیسک آروم هم بزنید. نذارید پف اولیه مواد گرفته بشه.

    منظرتون از پیمانه ظرف چقدیه اخه

    من با پیمانه ی قنادی تمام مواد رو اندازه گرفتم . فرم مجهز به دماسنج است و دما دقیقه دقیق. خودم ۱۲ ساله دارم کیک درست میکنم و مدرک این کار رو هم دارم . کیکتون با عرض تاسف مشکل داره. بعد از دو ساعت پخت اونم نه کامل. ۳ بار کیکتون رو با همکاران پختیم و هر سه بار نتیجه یکی شد . کیک خمیر بود.

     در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

    در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند .بعد کره و شیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کم کم به مواد زرده مخلوط میکنیم . در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط میکنیم و برای اینکه پفش نخوابد با لیسک به  صورت دورانی آن را هم بزنید .

    سیب های سرد شده را از شهد بیرون میاوریم .

    کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و سیب های پخته شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی سیب ها میریزیم .و قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت که البته به دمای حرارت فر بستگی دارد قرار میدهیم . هیچ گاه تا قبل از نیم ساعت پخت کیک در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف آن میشود. کیک آماده شده را پس از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.کیک پای سیب و دارچین

    پای سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . پای سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

    امتیاز دهید


    4.8
    از

    5

    یکی از دسرهایی که معمولا همه خانم ها توی دورهمی هاشون درست می کنند کیک هستش. کیک ها انواع مختلفی دارند. به علاوه با توجه به موادی که داخلشون استفاده میشه دارای طعم های متفاوتی هستند. یکی از کیک هایی که خیلی خوشمزه هست و شما می تونین به راحتی درستش کنید، پای سیب کیکی است که بهش کیک پای سیب و دارچین هم گفته می‌شه. شاید بعضی از شما دوستان فکر کنید که تهیه این کیک سخت باشه. اما اصلا اینطور نیست. این کیک هم به همون سادگی پای سیب آماده میشه و حتی شاید ساده تر.  

    پای سیب کیکی رو همه می پسندن چون به خاطر دارچینش یک مزه متفاوت داره. با من همراه بشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه رو بهتون یاد بدم. پیشنهاد میکنم علاوه بر این کیک، طرز تهیه تارت سیب رو هم از دست ندین.

     

    کیک پای سیب و دارچین

    1- برای درست کردن این کیک ابتدا باید مواد میانی را آماده کنید. ابتدا سیب را نگینی و نازک خرد کرده و سپس با شکر و دارچین مخلوط کنید. می توانید این مواد را داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

     

    2- در مرحله بعد مایع کیک را آماده کنید. برای این کار ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را مخلوط کنید تا از حالت لختگی در بیاید. سپس شکر را اضافه کرده و 5 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر را داخل مواد ریخته و فقط در حد مخلوط شدن آن ها را هم بزنید. حدود 1 دقیقه کافی است.

     

    3- آرد و بکینگ پودر را 3 مرتبه با هم الک کرده و داخل مایع کیک بریزید. در این مرحله به همزن نیازی ندارید و باید مواد را با لیسک هم بزنید.

     

     

    1- یک قالب 22 یا 24 سانتی انتخاب کرده و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید. روی کاغذ و اطراف قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید. نیمی از مایع پای سیب کیکی را داخل قالب بریزید، سپس مخلوط سیب و دارچین را روی مایع پخش کنید. در صورت تمایل سیب ها را با فاصله از دیواره قالب قرار دهید. سپس باقیمانده مایع کیک را با استفاده از قیف روی سیب ها ریخته و سطح کیک را صاف کنید.

     

     

    2- قالب را روی طبقه وسط فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید قرار داده تا کیک بپزد. تقریبا 30 تا 40 دقیقه زمان لازم است تا کیک پخته شود. این زمان به دمای فر شما بستگی دارد.

     

    3- پس از گذشت زمان گفته شده کیک را با خلال دندان چک کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک شما پخته است. وگرنه باید زمان بیشتری صبر کنید.

     

    7- زمانی که کیک پخته شد اجازه دهید که خنک شود و سپس آن را از قالب جدا کرده و روی آن پودر قند و دارچین بپاشید.

     

    – برای درست کردن روغن جدا کننده، 50 گرم کره یا روغن جامد را به دما محیط برسانید. سپس با 50 گرم روغن مایع و 50 گرم آرد مخلوط کرده و با همزن بزنید تا غلظت آن شبیه ماست شود. اگر از کره استفاده کردید، این روغن را داخل یک شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

    – سعی کنید قالب را بیشتر از 2/3 پر نکنید، چون کیک پف کرده و از قالب می ریزد.

    –  برای اینکه روی پای سیب کیکی برشته شود 3 دقیقه آخر شعله بالایی فر را روشن کنید.

    – برای تهیه کیک پای سیب بدون فر میتوانید از روش های پخت کیک بدون فر استفاده کنید.

     

    تصاویر از : 

    https://www.jocooks.com/recipes/apple-pie-cake/ 

    دیدگاه

    کیک پای سیب و دارچین

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

  • نقاشي مينياتور ايراني
  • | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    به هر غذایی که با خمیر شیرینی پوشانده می‌شود، پای گفته می‌شود. پای‌ها انواع متفاوت دارند، مانند پای گوشت، میوه، مربا و سبزیجات؛ یکی از انواع پای که در کشور ماهم  تهیه می‌شود و طرفدار دارد، کیک پای میوه است. که خمیر شیرینی همه آنها یکسان است و تفاوت آنها در میوه آنهاست؛ مانند پای سیب یا پای آناناس و …

    توجه: این مواد برای تهیه پای سیب و دارچین است اما بجای سیب می توانید از میوه های جایگزین دیگر مانند آناناس، گلابی، شلیل و … هم استفاده کنید.

    توجه: استفاده از کره در این دستور ضروری است و قابل جایگزینی با روغن نیست کره موجب لطافت و ترد شدن پای سیب می‌شود.

    ۱- برای تهیه کیک پای سیب و دارچین ابتدا کره، تخم مرغ، شیر را از یخچال خارج کنید تا حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به دمای محیط برسند. کره حتماً باید به دمای محیط برسد.کیک پای سیب و دارچین

    ۲- کره به دمای محیط رسیده و شکر را باهمزن اینقدر می زنیم تا پوک شود.

    ۳- بعد از آن تخم مرغ‌ها را دانه دانه به شکر و کره همزده، اضافه می‌کنیم و به ازای هر تخم مرغ ۲ تا ۳ دقیقه مواد را باهمزن در یک جهت می‌زنیم. تخم مرغ آخر را که اضافه می‌کنیم وانیل را هم اضافه می‌کنیم. (زدن هر تخم مرغ ۲ تا ۳ دقیقه در پف کردن کیک پای سیب و دارچین خیلی مهم است.)

    ۴- وقتی تخم مر‌غ‌ها را با مواد زدیم نوبت به اضافه کردن روغن مایع است. ومواد را در حد ۱۰ ثانیه فقط در حدی که روغن با مواد قاطی شود با همزن می‌زنیم.

    ۵- در آخر آرد و بیکینگ پودر را که سه بار باهم الک کردیم، را به همراه شیر متناوباً به دیگر مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک یا همزن خاموش در یک جهت می‌زنیم تا همه مواد خوب باهم مخلوط شوند.

    یعنی ابتدا کمی آرد می‌ریزیم و بعد کمی شیر اضافه می‌کنیم و مواد را بهم می‌زنیم و اینکار را تا تمام شدن تمام آرد و شیر تکرار می‌کنیم. بهتر از مواد را در طی ۴ مرحله یا بیشتر کم کم اضافه کنید تا کیکتون خیلی خوش بافت شود.

    ۱- سیب ها را همراه پوست برش‌های نازک در حد ۲ الی ۳ میلی‌متر می‌دهیم.

    ۲- دارچین و پودر قند را قاطی می‌کنیم و سیب‌ها در پودر قند و دارچین می‌چرخانیم تا خوب به پودر قند و دارچین آغشته شوند.

    توجه: حتماً باید از پودر قند استفاده کنید و نمی‌شود بجای آن شکر بزنید. اگر پودر قند ندارید، خودتون درست کنید خیلی ساده دو قاشق غذا خوری شکر را آسیاب کنید.

    ۳- اگر از قالب های مخصوص پخت پای مانند پای سیب قنادی را بکار می‌برید، یک کپسول بزرگ کاغذی مخصوص پای را در آن قرار دهید و در دو قاشق غذاخوری از خمیر پای سیب را داخل قالب بریزد دو تا ۳ برش سیب روی آن قرار دهید و دوباره یک قاشق غذا وری خمیر روی سیب‌ها بریزید که خمیر روی سیب را بپوشاند.

    حدود نصف تا حداقل یک سوم کپسول باید خالی باشد تا جا برای پف داشته باشد وگرنه موقع پف از قالب سر می‌رود.

    فر را از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۱۸۰ تا ۱۸۵ درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد پای سیب‌ها داخل آنها قرار دهید تا بعد از ۴۰ تا ۴۵ دقیقه خوب بپزند برای اینکه از پخت آنها مطمئن شوید از خلال دندان استفاده کنید اگر وسط کیک زدید و چیزی به آن نچسبید یعنی پای‌های شما آمادست.

    تا قبل از ۴۰ دقیقه در فر را اصلاً باز نکنید چون پف کیک می‌خوابد.

    بعد پای سیب را از کپسول ها خارج کنید. از سمت پشت کیک هر پای سیب را به دو قسمت،برش بزنید و با پودر قند، دارچین، هل و شکلات تخته‌ای به سلیقه خودتان پای‌ سیب‌ها را تزیین کنید.

    اگر قالب مخصوص پای سیب قنادی ندارید. می‌توانید به سادگی از قالب کیک معمولی استفاده کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید. حتی می‌توانید کاغذ روغنی هم ته آن پهن کنید.

    دو سوم خمیر ا در ته قالب بریزید. سیب‌های برش زده را را در همه جای سطح کیک پخش کنید و بعد از آن باقی مانده خمیر را روی سیب‌ها بریزید که روی تمام سیب‌ها را بگیرد.

    اگر دوست دارید می‌توانید ورقه‌های سیب را علاوه بر بین مواد کیک، روی کیک هم پخش کنید.کیک پای سیب و دارچین

    توجه: بعد از پخت کیک پای سیب و دارچین چه در قالب کیک، چه در قالب قنادی مانند هر کیک دیگر آن را سریع از فر خارج نکنید. صبر کنید کمی که فر سرد شد و دمای فر پایین آمد، کیک را از فر خارج کنید تا به کیک شوک وارد نشود و پف آن نخوابد.

    طرز تهیه این کیک پای سیب و دارچین خیلی ساده است؛ مانند کیک پرتقالی که قبلاً براتون نوشتم این کیک هم خیلی لطیف و خوشمزه می‌شود. و بعنوان صبحانه، میان وعده، پذیرایی از مهمان و یک دسر عالی می‌توانید استفاده کنید.

    مطالعه این مطالب را هم از دست ندهید:

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

  • عکس نوشته روژان
  • منو هر وقت به دیگاهم پاسخ داده شد از طریق ایمیلم آگاه کن. شما میتوانید بدون نظردادن، دیدگاه‌های این پست را دنبال کنید. از اینجا مشترک شوید.

    عضویت در خبرنامه چاره‌دان: جدیدترین مطالب چاره‌دان را برای من هم بفرست.

    خواهش می کنم عزیزیم. بله حتما نتیجش رو برام بنویسد…

    من خودم خیلی دوست داشتم خانواده هم دوست داشتند وگرنه دستورشو…

    اصلا بلد نیستی ترشی درست کنی این چه اموزشی بود.دوستان زیاد خ…

    ممنونم سعیده جان حتما امتحان میکنم نتیجه شو میفرستم…

    سلام یکی دو روز بذار داخل آب و سرکه شاید چسبش باز بشه ولی مط…کیک پای سیب و دارچین

    سلام کیک باید کاملاً خنک شده باشه بعد شروع به خامه کشی کنید…

    چاره دان از 1396 تا 1399 فعال بوده است و تمام حقوق محفوظ است.

    کپی کردن و نقل مطالب چاره دان به هر شیوه و با هر عنوان، حتی با ذکر منبع مجاز نیست.

    خواهش می کنم عزیزیم. بله حتما نتیجش رو برام بنویسد…

    من خودم خیلی دوست داشتم خانواده هم دوست داشتند وگرنه دستورشو…

    اصلا بلد نیستی ترشی درست کنی این چه اموزشی بود.دوستان زیاد خ…

    ممنونم سعیده جان حتما امتحان میکنم نتیجه شو میفرستم…

    سلام یکی دو روز بذار داخل آب و سرکه شاید چسبش باز بشه ولی مط…

    سلام کیک باید کاملاً خنک شده باشه بعد شروع به خامه کشی کنید…

    سلام من نمکدون ست ظرف هام چینی بودشکست با چسب قطره ای چسبوند…

    کیک سیب و دارچین یک کیک بسیار خوشمزه و متفاوت است. دلیل تفاوت این کیک با سایر کیک‌ها، نحوه مخلوط کردن مواد اولیه آن است و مایه‌ای که از آن به دست می‌آید متراکم‌تر خواهد بود. کیک سیب و دارچین را می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این کیک را به عنوان میان وعده برای خانواده خود سرو کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

    سیب‌ها را به شکل خلال یا مکعب خرد کنید. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن بیندازید. سیب‌هایی که خرد کرده‌اید را به کره اضافه کنید و آن‌ها را کمی با هم تفت دهید. سپس کشمش و گردو را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

    فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود. قالبتان را با کاغذ روغنی بپوشانید یا به کمک برس آشپزخانه سطح آن را با روغن چرب کنید.

    کره‌ای که به دمای اتاق رسیده است را درون یک ظرف بیندازید . شکر را به آن اضافه کنید. کره و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا یک مخلوط سفید و کاملا پف کرده به دست آورید. تخم مرغ‌ها را به این مخلوط اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید. در حین هم زدن، وانیل، بیکینگ پودر و دارچین را هم به آن‌ها اضافه کنید.

    در مرحله آخر شیر را به آن بیفزایید و سپس آرد را کم کم روی آن‌ها بریزید. حین اضافه کردن آرد حتما مخلوطتان را هم بزنید و برای هم زدن از لیسک استفاده کنید.کیک پای سیب و دارچین

    موادی که آماده کرده‌اید را درون قالب بریزید سپس مایه کیک را به آن اضافه کنید. قالب را برای مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید کمی در قالب بماند و خنک شود سپس آن را از قالب خارج سرو کنید.

    امتیاز:

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    بهتر نیست سیب رنده شود؟

    سیب بهتر است پوست گرفته و خرد شود، در اینصورت کیک بافت بهتری پیدا کرده و خوش‌طعم‌تر می‌شود.

    تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
    محفوظ می باشد.

    کیک پای سیب و دارچین
    کیک پای سیب و دارچین
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *