کیک مرغ و سیب زمینی در فر

دوره مقدماتی php
کیک مرغ و سیب زمینی در فر
کیک مرغ و سیب زمینی در فر

کیک مرغ

کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این کیک خوشمزه از نظر مواد و ظاهر شباهت زیادی به سالاد الویه دارد و مانند سالاد الویه بیشتر برای جشن های تولد سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر کیک مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کیک مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کیک مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

کیک مرغ و سیب زمینی در فر

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوش بیاید سپس یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و به همراه یک چوب دارچین داخل آبجوش می اندازیم و سینه مرغ ها را نیز در قابلمه آب جوش می گذاریم

تا به مدت ۳۰ دقیقه خوب پخته شوند.(همیشه مرغ را در آب جوش می گذاریم تا بپزد) تخم مرغ ها را در کیسه فریزر قرار می دهیم و در قابلمه ای می گذاریم و تا روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند.

سینه های پخته شده را در آبکش می گذاریم تا خنک شوند و بعد استخوانهای آن را جدا می کنیم و با چاقو سینه مرغ را ریش ریش می کنیم و در یک کاسه می ریزیم.سپس تخم مرغ ها را پوست می گیریم و رنده می کنیم

و داخل کاسه مرغ می ریزیم و آنگاه پیازچه ها و جعفری را می شویییم و روی تخته خرد می کنیم به مواد اضافه می کنیم و بعد ماست خامه ای و ۱%۲سس مایونز ،خیارشور خرد شده و فلفل سیاه،نمک را به مواد اضافه می کنیم

و گردو ها را با چاقو خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند. نان های تست را روی تخته اشپزخانه قرار می دهیم و لبه های آن ها را با چاقو می گیریم و کف ظرف مان را تا جایی که امکان دارد

نان تست می چینیم و روی آن ها مقداری از مواد گوشت را می ریزیم تا نان ها مشخص نباشند سپس روی آن ها مجددا نان تست می چینیم،همین طور یک لایه نان تست می چینیم و لای بعدی مواد مرغ را می ریزیم تا موادمان تمام شود

و روی مواد مرغ را سس مایونز باقیمانده را می ریزیم و همه ی بقاط کیک را با سس می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت کیک مرغ را در یخچال قرار می دهیم تا مواد جذب نان تست شوند. کیک را از یخچال خارج می کنیم و با گوجه فرنگی ،جعفری و یا ذرت تزئین می کنیم.نوش جان

عکس از maryam_zakizadeh31

همچنین ببینید

کیک مرغ از غذاهای خوشمزه و مجلسی است و بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد. طعم و مزه کیک مرغ بسیار شبیه سالاد الویه می باشد و برای همین می توانید آن را به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. همچنین امروزه در بسیاری از جشن های تولد و مناسبت های خانوادگی این کیک خوشمزه سرو می شود و شما هم می توانید کیک مرغ را برای جشن تولد و یا مراسمات خود تدارک ببینید.

به هر حال اگر تا به امروز کیک مرغ درست نکردید و با طرز تهیه آن آشنایی ندارید، نگران نباشید ما در این بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک مرغ را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این می توانید کیک مرغ خوشمزه و مجلسی درست کنید.

1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه به همراه آب، پیاز، زردچوبه و نمک روری حرارت می گذاریم تا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت آن را به صورت ریش ریش با دست خرد می کنیم. خیارشور را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و گردو را هم به صورت ریز خرد می کنیم. شوید و پیازچه را هم پس از شستن خرد می کنیم.

2. حالا مرغ ریش شده، خیارشور، شوید، پیازچه و گردوی خرده شده را در یک ظرف باهم مخلوط می کنیم ودر ظرف دیگری سس مایونز را با ماست و مقداری نمک و فلفل مخلوط می کنیم و بعد به ظرف مرغ اضافه می کنیم. بعدش همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. البته مقداری از آن را برای کاور کیک کنار می گذاریم.

3. در این مرحله کنارهای نان تست را با چاقو میبریم و کف ظرف مون اول یه لایه نان تست قرار می دهیم و بعدش کمی با سس روی نان تست را کاور می کنیم و بعدش مقداری از مواد را می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم.کیک مرغ و سیب زمینی در فر

عدش دوباره نان تست قرار می دهیم و با سس نان تست را کاور می کنیم و دوباره کمی از مواد را اضافه می کنیم. این رویه را تا تمام شدن مواد کیک ادامه می دهیم و در لایه آخر نان تست را می گذاریم و روی کیک را با سس کاور می کنیم.

4. پس از آن دور تا دور کیک را با نان تست می پوشانیم و در صورت تمایل می توانید کنارهای کیک را هم با سس کاور کنید. در انتها روی کیک را با شوید، پیازچه و گوجه گیلاسی تزیین می کنیم و بعدش به مدت دو تا سه ساعت آن را داخل یخچال می گذاریم تا خودش را پیدا کند و خوشمزه تر شود. امیدواریم از خوردن این کیک مرغ خوشمزه و عالی لذت ببرید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

کیک مرغ و سیب زمینی در فر
کیک مرغ و سیب زمینی در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *