کیک مرغ با پوره سیب زمینی

دوره مقدماتی php
کیک مرغ با پوره سیب زمینی
کیک مرغ با پوره سیب زمینی

 

مواد لازم:

نان تست ………………………………………………. یک بسته یا به تعداد لازم

سینه مرغ پخته شده ریز شده……………………….. دو تکهکیک مرغ با پوره سیب زمینی

سیب زمینی پخته و رنده شده……………………….. 6 عدد

دوره مقدماتی php

خیار شور……………………………………………….. 300 گرم

پیازچه خرد شده……………………………………….. 250 گرم

جعفری خرد شده………………………………………. 200 گرم

سس مایونز…………………………………………….. به مقدار لازم

نمک و فلفل…………………………………………….. به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تزئین:

گوجه فرنگی مینیاتوری

گوجه فرنگی حلقه شده

زیتون سبز بدون هسته

بلال ذرت

دانه ذرت پخته

فلفل دلمه رنگی خلال شده زرد

نخود سبز پخته

 

طرز تهیه:

اول یک سینی یا دیس پرکس انتخاب میکنیم و مقداری سس مایونز یک روی نانهای تست کمی می مالیم و نان را به روی سس کف سینی قرار میدهیم تا موقعی که میخواهیم روی نانها بقیه مواد را قرار دهیم سس نگذارد که نانها تکان بخورند.

سینی ما هر شکلی که باشد کفش را با نان پر میکنیم و وقتی سینی پر شد با قاشق مقداری سالاد روی نانها می مالیم. به ضخامت یک سانتی متر از این سالاد روی نانها پهن میکنیم و بعد دوباره یک لایه نان و دوباره سالاد و باز نان میگذاریم.

هر اندازه که دوست داریم میتوانیم ردیف کنیم یعنی چندلایه که بخواهیم البته حدود 4 لایه مناسب است.

در آخر روی مواد باید سالاد باشد. کناره کیک را با هر وسیله که میتوانیم یعنی چاقو یا هر چیز دیگری سالاد می مالیم و بعد وقتی به رو و کناره نانها سالادمالیده شد روی تمامی آنها سس مایونز می مالیم.

یک لایه نازک از سس که تمام روی سالاد را بپوشاند.

بعد ذرت را روی یک چاقوی خیلی پهن قرار میدهیم و رو و کناره کیک روی مایونز میچسبانیم و بعد پوره سیب زمینی را داخل خامه پاش میریزیم و هر طور که میتوانیم کناره و لبه کیک را تزئین میکنمی.

اول دور تا دور کیک یک ردیف شکوفه میزنیم و دیواره ها را به شکل هلالی با پوره تزئین میکنیم و بعد روی کیک را با مواد گفته شده تزئین میکنیم.

با هر چاقویی میتوانیم این کیک را برش بزنیم و برای یک نفر یک اسلایس کافی است.

برای درست کردن سالاد این کیک اول مواد را به ترتیب سیب زمینی، خیار شور، پیازچه، مرغ ریش ریش شده، جعفری و کمی نمک و فللف با مقداری سس مایونز کاملاً مخلوط میکنیم.

میتوانیم برای این سالاد از مقدار بیشتری ماست چکیده و کمی سس مایونز استفاده کنیم.

وقتی تمام مواد سالاد را با هم مخلوط کردیم سس مایونز را میزنیم و میگذاریم کنار و شروع میکنیم به درست کردن کیک.

میتوانیم این کیک را به شکل مربع یا دایره یا مستطیل درست کنیم.

کناره های نان تست را نمیگیریم و اگر یک موقع نانها تکه تکه شد هیچ اشکالی ندارد در کنار هم قرار میدهیم چون رویش مواد میریزیم.

نباید داخل سالاد سس زیادی بزنیم باید کم باشد تا موقعی که روی نانها میمالیم نریزد.

اگر یک موقع بخواهیم این کیک را بلافاصله بعد از درست کردن سرو کنیم باید روی هر ردیف از نانها قبل از مالیدن سالاد با آب پاش کمی شیر بپاشیم تا شیر به خورد نان برود و آماده خوردن شود.

یا اگر زمان داشته باشیم میتوانیم بعد از درست کردن کیک آن را بدون پوشش بگذاریم داخل یخچال حدود 4 یا 5 یا 6 ساعت بماند و آماده شود.

میتوانیم این کیک را به عنوان اردو استفاده کنیم در کنار بقیه اردوها.

این کیک حدود 4 روز داخل یخچال قابل استفاده است و هرچه بماند بهتر میشود.کیک مرغ با پوره سیب زمینی

 

شبکه جام جم 1

برنامه خانه مهر

مربی: آقای صادقی

 

 

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

کیک مرغ با پوره سیب زمینی

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

سینه مرغ

پیازچه خورد شده

گردوی خورد شده

خیار شور خورد شده

نان تست 12 عدد

کیک مرغ با پوره سیب زمینی

ماست

سس مایونز

نمک و فلفل سیاه

من نصف سینه مرغو با اب و پیاز گذاشتم پخت و ریش ریش کردم

نون تست ها رو هم دورش رو کاملا جدا کردم

مرغ رو با خیار شور و گردو و پیازچه مخلوط کردم ..برای سس هم بیشتر ماست زدم و خامه هم اضافه نکردم …. به اضافه مایونز و نمک و فلفل .

نصف سس رو با مرغ و بقیه مواد مخلوط کرددم …

4 تا نون تست رو به صورت مربع کنار هم قرار دادم … از مواد روی نون ها ریختم و خوب یکدست کردم … دو باره نون گذاشتم و دوباره از مواد و ردیف اخر مجددا نون …. روی کیک رو هم با سس خوب میپوشونیم و به دلخواه تزیین میکنیم …من با پوره سیب زمینی تزیین کردم … بعد از یکی دو ساعت که توی یخچال گذاشتیم قابل استفاده هست ….

*کیک مرغ غذای شیکی هست اما اصلا بعد از یکروز خوردنش جالب نیست …حالت خمیریش کمی تو ذوق میزنه ..پس همون روزی که آماده کردید مصرف کنید .

طرز تهیه کیک سیب زمینی در فر – طرز تهیه کیک سیب زمینی قالبی – کیک سیب زمینی بدون فر – کیک سیب زمینی و سوسیس – ‫آموزش کیک مرغ و سیب زمینی‬‎

امتیاز دهید


3.3
از

267

پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست. به طور نمونه از پوره سیب زمینی میتوان برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کرد.

 

کیک مرغ با پوره سیب زمینی

 

البته تهیه پوره سیب زمینی بسیار راحت است اما برای این که بافت پوره به اندازه کافی نرم و قابل تزئین با قیف و ماسوره باشد باید نسبت ها به دقت رعایت شود. در ضمن سیب زمینی باید موقع له کردن نرم باشد. نکته جالب توجه دیگر این است که سیب زمینی را هم میتوان با پوست و هم بدون پوست آبپز کرد. در صورتی که سیب زمینی با پوست آبپز شود، طعم بیشتری دارد اما ممکن است لازم شود مقدار بیشتری شیر اضافه کنید. در کل با آبپز کردن سیب زمینی بدون پوست بافت آن نرم تر میشود اما کمی از طعمش را از دست میدهد. در ادامه طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی و زیبا را با عکس مرحله به مرحله میبینید.

 

سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس سیب زمینی ها را پوست بکنید و درشت خرد کنید.آن ها را بپزید یا بخارپز کنید (پیشنهاد میشود سیب زمینی را با پوست داخل فر بگذارید و کباب کنید).

 

 

سیب زمینی ها را به همان صورت داغ رنده یا له کنید.

 

 

سپس کره نرم شده در دمای اتاق ، شیر یا خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به بافتی کرمی برسید.

 

 

مقداری آویشن یا جعفری خرد شده روی پوره بریزید و گرم سرو کنید. علاوه بر این میتوانید از پوره سیب زمینی برای تهیه کوکو سیب زمینی و یا کوکو سیب زمینی پنیری و غذاهای مشابه هم استفاده کنید.

 

 

این پوره سیب زمینی مجلسی و مناسب تزیین و سرو همراه با غذاست و به راحتی میتوانید با ماسوره فرم دلخواه تان را در کنار غذا ایجاد کنید.

شنیسل مرغ و فیله مرغ گریل از دیگر غذاهای خوشمزه ای هستند که تقریبا همیشه با پوره سیب زمینی سرو میشوند.

 

سلام
کاش یکم بیشتر جزئیات میدادید
مثلا اینکه چقدر طول میکشه آماده بشه و سیب زمینی ها چقدر طول میکشه پخته بشن و درمورد فلفل و نمک و جعفری هم چقدر باید بریزیم
ببخشید سوالم یخورده سطحیه خیلی وارد نیستم

سلام چرا معلوم نیست برای چند نفر این طرز تهیه مناسبه؟؟؟

عالیه من درست کردم خیلی اسموتی و خوش طعم بود

شیرش گرم بود یا سرد

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

کیک مرغ با پوره سیب زمینی

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

کیک مرغ با پوره سیب زمینی
کیک مرغ با پوره سیب زمینی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *