کیک شیر عسلی شف طیبه

دوره مقدماتی php
کیک شیر عسلی شف طیبه
کیک شیر عسلی شف طیبه

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


کیک شیر عسلی شف طیبه

دوره مقدماتی php

سلا طیبه جون. جمعه تولد همسرمه و خانوادشون مهمونم هستند . می خواستم کیک شکلاتی برای تولدش درست کنم ولی با اینکه همیشه توصیه می کنید دفعه اولی که هر چیزی رو درست می کنیم زمانی باشه که مهمون نداشته باشیم که آبرومون نره این کیک خیلی جذابه و من خیلی دوست دارم این کیک و زودتر درست کنم آخه عاشق شیر عسلی هستمراستی طیبه جان اندازه آب پرتقال 1 لیوان هست درسته؟ اگر آب پرتقال طبیعی در دسترس نبود بجای آب و سرکه میشه شربت پرتقالی (از این آماده ها ) درست کنیم و به مواد اضافه کنیم ؟؟ و در آخر اینکه اگر امکان داره اندازه ابعاد قالبتون رو هم بگید.خیلی ببخشید اینقدر سوال کردم.باز هم ممنون 

سلام اول که مراتب تشکر خودم رو از این کیک به شدت اعلام میدارم. آخه من خودم هرچیزی، تاکید می کنم “هرچیزی” رو با شیرعسلی می خورم. پس هنوز امتحان نکرده می دونم که این کیک رو دوست خواهم داشت. کلا با کیک های بدون تخم مرغ هم چون زیاد وقت گیر نیستند و از من لاجون! خیلی انرژی نمی گیرن، خیلی موافقم. اون رسپی کیک شکلاتی تون رو حداقل ماهی 3-4 بار درست می کنم (همه اش هم خودم می خورم ;)) فقط یه نکته ای رو متوجه نشدم. اینکه چرا این کیک با وجو 400  گرم شیرعسلی رژیمی محسوب میشه؟سئوال بعدی اینکه آیا این کیک برای کاور شدن با خامه یا گاناش مناسبه؟ (چون گفتین سطحش مرطوبه می پرسم)

خیلی عالیه.حتما در لیست کیک هایی که قراره درست کنم قرارش میدم.راستی یه موضوغ :دیدین چقدر قیمت شیرغسلی بالا رفته؟ اهواز 2300 بعضی جاها هم که بی انصاف ترن 2500 میدن.یه  آبادان 3 تا 1000 میخریدیم   بعدش شدن 1500 حالا که  قیمتاشون رفتن بالای تاقچه  شستن 

رسپی میگه ابعاد قالب 9×13 اینچ باشهیه چیزی حدود 33 در 23 سانتیمتر یا تو این رنج 

ممنون پریس جون

سلام عزیزه دلم به به چه دستور عالی حتما واسه بابام درست میکنم آخه باباییم کیکای ساده دوس داره.مرسی فدات شم

شف طیبه ی عزیز سلام،این اولین باره که من جرات میکنم کامنت بذارم چون هیچ وقت به خودم اجازه ندادم دربرابر شاگردهای به این زرنگی و استاد به این بزرگی و مهارت ابراز وجود کنم،تقریبا  دو ساله که با سایتتون آشنا شدم و از دستورهای عالیتون استفاده کردم ،همه ی خانواده ی من شمارو میشناسن و من افتخار میکنم که یه شف بزرگ از خطه ی جنوب اینقدر عالی و بی نقص آشپزی میکنه واقعا به عنوان یه جنوبی اول و بعد به عنوان یه ایرانی  بهتون افتخار میکنم اما از این به بعد تصمیم گرفتم  مشقهامو تحویل بدم البته اگه منو به عنوان شاگرد کارگاهتون  قبول کنید راستی من نمیدونم چطور باید عضو بشم لطف میکنید منو راهنمایی کنیداین کیک هم برای من که عاشق شیرعسلیم عالیه حتما تستش میکنمببخشید پرحرفی کردم اینم چند تا از مشقانم  

شف طیبه ی عزیز سلام 

بعد از مدتها سلام خدمت طیبه عزیز و دوستان.هرچند که کمی دیر شده اما تبریک می گم بابت شروع به کارِ سایتتون شف عزیز.همه چیز فوق العاده شیک تر و دوستداشتنی تر شده.:-*

اولین مشق شب بعد از غیبتی چند ماهبوگاتساhttp://www.cheftayebeh.ir/2011/04/blog-post_10.html

1

کیک شیر عسلی شف طیبه

 شف طیبه ی عزیز سلام،این اولین باره که من جرات میکنم کامنت بذارم چونهیچ وقت به خودم اجازه ندادم دربرابر شاگردهای به این زرنگی و استاد به این بزرگیو مهارت ابراز وجود کنم،تقریبا  دو ساله که با سایتتون آشنا شدم و ازدستورهای عالیتون استفاده کردم ،همه ی خانواده ی من شمارو میشناسن و من افتخارمیکنم که یه شف بزرگ از خطه ی جنوب اینقدر عالی و بی نقص آشپزی میکنه واقعا بهعنوان یه جنوبی اول و بعد به عنوان یه ایرانی  بهتون افتخار میکنم اما از اینبه بعد تصمیم گرفتم  مشقهامو تحویل بدم البته اگه منو به عنوان شاگرد کارگاهتون قبول کنید راستی من نمیدونم چطور باید عضو بشم لطف میکنید منو راهنمایی کنیداین کیک هم برای من که عاشق شیرعسلیم عالیه حتما تستش میکنمببخشید پرحرفی کردم این هم اولین مشقم: کیک اسفنجی 

شف طیبه ی عزیز سلام،این اولین باره که من جرات میکنم کامنت بذارم چونهیچ وقت به خودم اجازه ندادم دربرابر شاگردهای به این زرنگی و استاد به این بزرگیو مهارت ابراز وجود کنم،تقریبا  دو ساله که با سایتتون آشنا شدم و ازدستورهای عالیتون استفاده کردم ،همه ی خانواده ی من شمارو میشناسن و من افتخارمیکنم که یه شف بزرگ از خطه ی جنوب اینقدر عالی و بی نقص آشپزی میکنه واقعا بهعنوان یه جنوبی اول و بعد به عنوان یه ایرانی  بهتون افتخار میکنم اما از اینبه بعد تصمیم گرفتم  مشقهامو تحویل بدم البته اگه منو به عنوان شاگرد کارگاهتون قبول کنید راستی من نمیدونم چطور باید عضو بشم لطف میکنید منو راهنمایی کنیداین کیک هم برای من که عاشق شیرعسلیم عالیه حتما تستش میکنمببخشید پرحرفی کردم این هم اولین مشقم:کیک اسفنجی

 مامان بهار عزیز،خوشحالم که تصمیم گرفتید کارهاتون رو با ما هم قسمت کنید. کیک اسفنجی اتون خیلی عالی شده.برای عضو شدن شف در پست چطوری کامنت بذاریم توضیح دادن:http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_16.htmlپیشنهاد می کنم برای این که دوستان دیگه هم از کار زیبای شما لذت ببرن، عکس کیکتون رو در پست کیک اسفنجی هم بذارید.

به به پارسال دوست امسال اشنا!رسیدن به خیرخوش اومدین نازنین جون.جاتون خالی بود

ممنونم مروارید جون،اینکه شاگرداول کارگاه از آدم تعریف کنه خیلی عالیه،کلی به خودم امیدوار شدمچشم حتما این کار رو میکنممن کیکها و غذاهای دیگه ای که شف آموزش دادن رو هم درست کردم و ازشون عکس دارم یعنی باید عکس هر غذا رو تو مبحث خودش بذارم؟یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که چطور باید آلبوم درست کنیم؟ببخشید این همه سوال میپرسم آخه دوست دارم دیگه خواننده خاموش نباشمباز هم یه دنیا ممنون

شف جان سلام وای که بالاخره دمت گرم الوعده وفا که برای منم کیک هست یعنی میگی اگه همش این کیک رو درست کنم چاق میشم ؟اینطور فکر نکنم .از اونجایی که مامانم همیشه گفته تو خیلی ایده الیستی و به خاطر همین هم هیچ چیز منفی رو نمیبینی که نه کوری دراین باره هم مثبت فکر میکنم و با افکار مثبت همش اینو درست میکنم و میییییخخخخورررمممم واقعا ممنونتم و از مامانی بیشتر بخاطر اجازه دادن انجام ازمایشات بر روی ایشان بگردم معلم عزیزم رو که هنوزم دلش برای ما شاگردا میسوزه بهر حال این بار یک بوس ویژه برای مامانی مهربون دوست دارم دوسش دارم میبوسمت و میبوسمش مریم

 ممنون پریس جان.حسابی دلتنگ اینجا و همکلاسی ها شده بودم:-*

سلامقسمت اعظمی از دسر و بستنی و پته و پیش غذاها عکس هاشون باز نمیشه :(((من یه مهمونی دارم و به یک عدد از هر سه احتیاج دارم:دیکی درست میشن عکس هاخواهشن زودتر باشید :*ممنون واقعا

 دوست عزیز،بعد از ارسال نظر، کمی طول می کشه تا آدم نظرش رو ببینه.امکان دیلیت کامنتتون رو ندارید شما، ولی می تونید با گزینه ادیت، اون کامنتی رو که دیگه نمی خواهید خونده بشه، پاک کنید.

 سلــــــام نازنین جون،پارسال دوست، امسال آشنا. خامه خور کارگاه رسید!!نازنین جون دلمون تنگ شده بود. دیگه زود زود بیایید حتما. و چقدر کار خوبی کردید که اسم کاربری اتون رو هم به فارسی نوشتید.

 من شاگرد اول کارگاهم، منتها از آخر صف عزیز جان!!شف در این لینک توضیح دادن که شما چطور می تونید برای خودتون آلبوم درست کنید.http://www.cheftayebeh.ir/2010/08/blog-post_13.htmlاگر روی عکس آلبوم بچه ها که شف اون رو سمت چپ کارگاه گذاشتن کلیک کنید، شف اونجا هم توضیح دادن.اگر آلبوم درست کردید، بهتون پیشنهاد می کنم عکس های کارهاتون رو یک باره عرضه نکنید. یعنی کارهاتون رو کم کم رو کنید، تا ما هم هی ذوق کنیم و هی ذوق کنیم و …وقتی کارها یکهویی گذاشته می شن، برای بعضی از دوستان که سرعت اینترنتی اشون خوب نیست، سخته و هم این که اگر کارها رو یواش یواش بذارید، کارگاه مرتب با کارهای جدید دوستان تغذیه می شه.

 بهتون باز هم توصیه می کنم پست چطوری کامنت بذاریم شف رو مطالعه کنید.

 میزان آب پرتقال 1 لیوانه.من فکر می کنم شف به خاطر طعم بهتر آب پرتقال طبیعی اون رو پیشنهاد کردن و همینطور به خاطر خاصیت اسیدی ای که اب پرتقال تازه داره و این حالت اسیدی اون چیزی هست که اگر آب پرتقال طبیعی در دسترس نبود با آب و سرکه جایگزین می شه. آب پرتقال صنعتی اون خاصیت رو نداره.

خانمی شف عزیز تو یک پست توضیح دادن که چرا بعضی پست های قبلی باز نمیشه. دلیلش به طور خلاصه اینه که این سایت به دلیل استفاده از سیستم بلاگینگی که در مهد پرگهر ف–لتر بود حالا رو یک دامین اصطلاحا تغییرمسیر داده شده. پس تصاویرمربوط به پست هایی که پیش از این تغییر مسیر ثبت شده اند؛ قابل دیدن نیستن. می تونید صفحات موردنظر رو در آدرس زیر ببینید:https://jouyamanzali.info/روی کاربرد کلیک کنید و تو نوار سفید رنگ آدرس صفحه موردنظرتون رو بگذاریدو.

سلام مروارید جون،باز هم ممنون از راهناییهات عزیزم،خیلی خوشحالم که منم بع عنوان شاگرد کارگاه آشپزسازی قبول کردید، به امید روزی که البوم منم کنار بقیه آلبومها بهم چشمک بزنه

من کیک تخم مرغ دارو ترجیح میدم :)))))احساس میکنم پفش الکیه شف جونم!! :دی

salam tayebe jan hamin alan ba site shoma ashna shodam va hamin alan ham in keiko dorost kardam alan to fere omidvaram khob besheazizam chera ozviyate sitet filtere?site ke filter mishe man ghati mikonam filter shekanham soratesh kame man chikar konam?

سلام طیبه جان. بعد از قرن ها تلاش و خون دل خوردن میتونم الان براتون پست کنم. بعد از اینکه بلاگ اسپات رو به ای ار انتقال دادید مدتتتتتتتت هایییییی مدید وببلاگ باز نمیشد و نه تنهابرای من بلکه برای خیلی ها. هنوزم که هنوه من با پی سی نمیتونم تو این صفحه بیام و فقط با لپتاپ. تازه لپ تاپ هم یه سری از پست های آرشیوی رو باز نمیکنه به طوری برای کسری از ثانیه صفحه رو میاره و بعد کل صفحه سفییید میشهخواستم بهتون اطلاع داده باشم که اگر نمیدونید  به هر حال اطلاع داشته باشید . خیلی خیلی ممنون از  تمامی پست های فوق العادتون

بازم ببخشید . از بس که مدت هااا ( به خدا  ماه ها ) بود که میخواستم کامنت بگذارم نمیشد  الان دیگه  عقده ای شدم هی کامنت میگذارم. میدونم. میدونم که شما طبق چیزی که توی وبلاگتون هم گفتید اصلا رسپی درخواستی قرار نمیدید  و منم فقط یه سوال دارم چون تا حالا نتونستم کل وبلاگ رو بخونم میخوام بدونم شما تا حالا ” شارلوت ”  یاد دادید؟ البته من تو گوگل با نام وبلاگ شما سرچ کردم ولی چیزی نیومده. در ضمن شما تا حالا با گوشت چرخ کرده مرغ کار کردید؟ چیزی پختید؟ ممنون میشم فقط جواب سواللای منو بدید :):*

سلام……می خوام ببینم موفق می شم بفرستم

سلام طیبه خانوم هنرمند……..من یه چند وقتیه که معتاد سایتت شدم ولی چند مورد از ژله هاتو درست کردم آخه فر ندارم …………….راستی اگه تو مایکروفر  روی همون 180 تنظیم کنیم میشه………خیلی دوست دارم درست کنم……..از لحن بیان مطالبت هم خیلی خوشم می آد………..پررویی نباشه ولی فکر می کنم اگه همسایه بودیم دوستای خوبی می شدیم…….موفق باشی

سلام شف عزیز:) من مشکلم با عکسا حل شد یک فیلتر شکن زدم و الان توپ همه رسپی ها رو دارمیک سوال داشتم شما مواد اولیه ی غذایی تون رو از کجا تهیه می کنین، مثلا من تو یکی از دستورها سس کچاب مک دونات دیدم یا مارک آرد ها یا چیزهای دیگه اگه ممکنه آدرسشو بدین ممنون میشم

سلام شف  عزیز.اینجا رو حتما بخون…….. http://mojimary811001.persianblog.ir/post/547/

 سلام بر شف عزیزمرسی بابات این کیک عالیه ان شاالله اگه عمری باشه می درستمش.راستی رسپیای قبلیتم دیدم ولی نشد ازت تشکر کنم مخصوصا اون گوش ماهیا که عالی اند و در اولویت چون جناب شوهر محترم عاشق پاستاست (البته خودمم دست کمی ازش ندارم)

نورا جان اتفاقا منم خیلی دوست دارم…تازه از شف پرسیدم گفتند که متاسفانه تو برنامشون نیست :(حیف…خیلی باحال و چشمگیره توی پذیرایی ؛)

راستی هااا…منم حواسم نبودشیرعسلی بسیااااااااااااااااار چاق کننده است..هی وای من

 دوست عزیز،ازتون خواهش می کنم مستقیم اسم … شکن رو ننویسید، چون این خودش باعث می شه که سایت بیشتر مورد عنایت!! قرار بگیره.در مورد سوالتون: فکر کنم شما فکر می کنید شف در تهران زندگی می کنن. اگر اینطوره باید خدمتتون عرض کنم که اینطور نیست. ولی من از دوستان تهرانی شنیدم که بیشتر این چیزها توی کوچه مروی پیدا می شه و یا در سوپرمارکتهایی که اجناس خاریجی می فروشن.

 دوست عزیز،شف تا به حال رسپی شارلوت رو نداشتن. شما می تونید از گزینه جستجوی خود سایت که سمت چپ صفحه قرار داره استفاده کنید.در مورد سوال بعدی اتون، اگر از همون گزینه جستجو استفاده کنید، رسپی هایی براتون باز می شن که با گوشت بوقلمون درست شده ولی شما می تونید اونها رو با گوشت مرغ جایگزین کنید. یکی اش اینه http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_18.html

 این دوست عزیزمون خودشون چند روز پیش لطف کرده بودن و در کامنتشون لینک وبلاگشون رو گذاشته بودن.ممنون برای یادآوری.

https://public.bay.livefilestore.com/y1pQlqNqi_DHgVdMAZoiU9sGjWMvIr9kVFk_CF6vXp5pOIbJHr5uhnf5Q9x3l8uTjHEp4jWkWuwL-Dp17d5DK6_rA/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA1.jpg?psid=1 برشاخرین لحظاتی که داشتم از خونه میبردم بیرون یادم اومد فرصت نداشتم بذارم تو ظرفhttps://public.bay.livefilestore.com/y1pFAvWIKvK2-ROSj6-nnwMgVTkRDmuu1SXVFy_3Y7Gi_HrBVKQ8syawpQC6rCbQBVwYMFGF820mIO_9ROWDw0T7g/%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg?psid=1 با اجازه من این کیکو از دستور شما درست نکردم چون قبل از اینکه شما پستش کنین درست کرده بودم دیدم دستور یکیه باز هم با اجازه به عنوان مشق تحویل میدمتنها فرقش اینه که به جای 1 لیوان روغن 1/2 لیوان کره داره که البته نویسنده اشاره کرده قابل جایگزینی با روغنه و اونم مثل شما اشاره کرده یه بار کیکو به جای 27 دقیقه 30 دقیقه تو فر گذاشته و خشک شدهالبته از اب پرتقال استفاده نکرده ولی باز هم اضافه کرده قابل جایگزینی با ابهدلیل اینکه من از اب پرتقال استفاده نکردم اینه که متاسفانه از طعم میوه یا پوست میوه یا ابش تو کیک خوشم نمیادو تجربه بهم ثابت کرده اطرافیانم مثل خودم هستناما مشکلی که من با این کیک داشتم دو تا چیز بودیکی اینکه من وانیل یادم رفت )واسه خودم عجیبه چرا چون من تو همه چی وانیل میریزم(خیلم راحت بود که خب اینکه تخم مرغ نداره پس مهم نیست اما اشتباه میکردمچو ن به قول شما ساعت ها خونه بوی شیر عسلی میگیره اون هم شیر عسلی پخته!!!چیزی واسه من جالب نبود چون به عقیده من شیر عسلی خوشمزه است ولی بوی یه موجود مفید رو میده !!!!!!!! دومین مشکلی که داشتم و دارم اینه که وقتی تخم مرغو حذف میکنیم باید جوش شیرین جایگزین  کنیمو من طعم جوش شیرین رو میفهممبا اینکه کمش کردم یعنی فقط 1/2 جوش شیرین ریختم و بکینگ پودرو بیشتر کردمجوش شیرین من همین دکتراتکره در حال حاضر البته انواع مختلفو امتحان کردم و زیاد نمیتونم با طعمش کنار بیامدر هر حال با وجود نداشتن تخم مرغ بافت جالبی داشت و پف خوباگه دوستان با موارد من مشکلی نداشته باشن این کیک میتونه عالی باشهالبته پیسنهادم اینه که به توصیه شف از اب پرتقال تازه استفاده کنین اگه با طعمش مشکل ندارین چون عطر بهتری به کیک میدهhttp://www.egglesscooking.com/2011/08/30/eggless-vanilla-cake-recipe/

مشق

کیک بدون کلسترل

اوه ! ببقشین فکر نمی کردم دیگه تا این حد!! :)ممنون من فکر می کردم از جای خاصی این خرید رو می کنن ، ولی یادم به کوچه مروی نبود ممنون م

 درسته که این کیک کلسترولش پایینه اما مطمئنا با داشتن ۱ لیوان روغن و ۴۰۰ گرم شیرعسلی رژیمی محسوب نمیشه

چاکلت موسhttp://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_07.html

مقش شب:نوتلای خانگی: https://public.sn2.livefilestore.com/y1prPjBw-WUxSSvDcoT-JtSJBf1g9USNs8BnOImP9QR8HqEhEkAZIedBz3HtQ5-IBmasiIJdjPDbiAAW900kskCWA/DSC_9930.JPG?psid=1لینک دستور:http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_30.html

شف جون سلاممشق ديشب من، ته چين گوشت و قارچ بود، البته انقدر زود سرو و خورده شد كه فرصت نكردم عكس بگيرم..خيلي خوب شده بود!چند تا  سوال :  اول اينكه : يه كمي مزه ي ماست مي داد، فكر كنم زود تر از موعد از روي گاز برداشته بودم، نه؟ دوم : من 2 پيمانه برنج گذاشتم چون 2 نفريم، و براي همين تعداد تخم مرغها رو 2 تا كردم و ماست هم 3 قاشق، به نظرت ماست رو زيادي ريخته بودم؟ سوم : آيا نسبت خاصي بين ماست و تخم مرغ بايد رعايت بشه؟ من يه جا خوندم براي هر تخم مرغ يك قاشق ماست.قربانت

مرواريد جان و هانيه خانوم، من ساكن تهرانم و در به در يك دماسنج فر! يعني توي همون مرحله اول پخت كيك گير كردم..لطفا يكي كمكم كنه..راستي، چرا شاگردهاي خوب كلاس مثل مرواريد و پريس و رويالي آدرس وبلاگ هاشون نيست تا از اونهاهم فيض ببريم؟معمولا ميگن يكي از روش هاي ياد گيري، آموزش از طريق همكلاسي هاست..گرچه من كاملا ناشي و تازه كارم، ولي خودم رو شاگرد اين كلاس مي دونم ديگه!!!

وای خدای من اول صبحی کلی ذوق کردم دیدم کامنتم با موفقیت بوده…………………پریس جون میشه اگه امکانش هست ایمیلتون رو برام بزارین.ممنون میشم

عزیزم اگه اشکالی نداره ایمیتونو بذارین من براتون ایمیل میزنم حتما

مرجان جون من وبلاگ ندارم ولی همیشه سعی کردم هرچیو که از اینجا درست کردم عکسشو با جزییات بذارممروارید جون هم همیشه توضیحات کاملی دارن معمولا خوندن کامنت های هر پست بخصوص قدیمی ها   نکته های خوبی واسه یاد گرفتن توش هست از خوندن کامنت ها چشم پوشی نکنین

من سه دور هر رسپي رو بازخواني ميكنمحميده قسم خورد كه دو بار از روش خونده و بعد دكمه پابليش رو زدهباز هم ننوشتم چقدر آب پرتقال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما دو تا هر دو به يه وكيشن نياز داريم:pالان با حميده صحبت كردم قرار شد يه اديتور هم واسه حميده بذاريم:Dدر قالب گرد هم ميشه. هموني كه هميشه واسه كيكهاتون استفاده ميكنيدوالا من خودم استفاده نميكنم اما قانونا اين صنعتي هاش هم يه ماده اسيدي توش داره كه كار كيك رو راه بندازه

رژيمي از نظر كلسترل نه كالريبله من هم كيكهايي كه به همزن نياز نداره واسه شرايط بچه داريم خيلي مناسبه

اينجا سه تومنه عزيزماز اين ماركهاي الكيش 2500ايرانيش هم دو تومنه

انشالا بپسندن

اتفاقا خيلي به فكرتون بودم و دلم واسه كارهاي زيباتون تنگ شده بود كه ديروز با بوگاتسا حسابي ذوق كردم

بله نه تنها گنش بلكه هر تاپينگي مناسبشه چون يه كيك  ساده به حساب مياد

واي كه چقدر اين كيك اسفنجيه عالي شدهيعني آدم فقط با نگاه كردن به عكسش متوجه كيفيتش ميشهو با توجه به اينكه اين يك كيك حساسه من بي صبرانه منتظرم كارهاي بعديتون رو ببينم چون واقعا از ديدن اين عكسهاي زيبا لذت ميبرميعني هميشه موفقيتهاي ديگران خوشحالم ميكنه

مريم جون ورژنهاي كم كالري ترش هم هست. من زياد روي اين مدل كيكها كار ميكنم . چشم حتما بعد از اينكه مطمئن شدم چند تا كالري پايينش رو هم ميذارم كه ديگه با خيال آسوده ميل بفرماييديه بار هم بايد سالاد الويه بدون كلسترل رو واستون بذارممتاسفانه اين روزا به حدي درگيرم كه عصبي ميشمتقريبا روشن كردن كامپيوتر در خونه غير ممكن شده

انشالا هيچوقت به اين جور بيماري ها مبتلا نشيدمن اينقدر دوستاي هم سن و سالم دچار كلسترل بالا شدن كه دارم وحشت ميكنم

www.artadokht_ariyamehr@yahoo.com

تعجب ميكنم! من كه با همين اينترنت  معمولي مشكلي باهاش ندارمانشالا مشكل بر طرف شه

براوزرهاي ديگه رو تست كرديد؟البته يك بار براي من هم اين مشكل پيش اومد اما متوجه شدم كه ايراد از سرعت پايين اينترنت بودهانشالا كه ديگه مشكل برطرف شهراستي با گوگل ريدر هم باز نميشه؟

ايميل چي؟ من با ايميل خيلي سريعتر عكسها رو ميبينم

والا با خود مايكرو نميشه اما با كانوكشن ميشهاگر مايكروفرتون المنت داره يا با هواي داغ كار ميكنه يا با نور… بله ميشهولي اگر فقط مايكرو داره كه خير نميشه چون خشكش ميكنهانشالا كه اون موارد رو داره و بتونيد كيكهاي خوبي درست كنيد

منتظر كارهاي زيباتون هستيم

پريس جون هم رنگش عاليه هم پفش. تازه شما جوش شيرينش رو هم كم كرديدو البته كره به مراتب كيفيت رو بالا ميبرهمن بارها و براها با آب و سركه درستش كردم اما متوجه شدم وقتي با آب ميوه درست ميشه خوشمزه ترهبعد با نصف ليوان روغن هم كيك مطلوبي بدست مياد اما متاسفانه خشكهاينه كه اگه قراره براي كسي كه با روغن هم مشكل داره درست شه بايد روغن رو نصف كرديا از اون بهتر از اپل ساس استفاده كردپريس جون با اون موجود مفيدت حال كردمجالب اينكه من اصلا متوجه اينكه شير عسلي بوي گاو ميده نشدمراستي توصيه ميكنم اصلا و ابدا شير گاوميش نخوري چون همه اش فكر ميكني جناب گاو كنار دستت ايستاده داره قلپ به قلپ شيره رو برانداز ميكنهنه تنها وانيل بلكه اسانس بادام رو هم هميشه استفاده كن جاي دوري نميره:D

من اين رو واسه مامانم درست ميكنم كه مشكل كلسترل داره. هدفش كاهش وزن نيستالبته من كيك هاي ديگه اي درست ميكنم كه شيرينيش هم خيلي كمه بعد نگاه ميكنم ميبينم داره اينهمه شكر ميخوره. ميگم ديگه اين چه كاريه كه من كيفيت كيكهام رو پايين بيارم

دقيقا موردي كه فرموديد در مورد تهچينها وجود دارهخيليها فقط به خاطر ماستش تهچين دوست ندارنخيالتون رو راحت ميكنم. من يك عمره تهچين درست ميكنم اصلا نگران نباشيد تا اونجايي كه دوست داريد ماستش رو كم كنيد. هيچ مشكلي پيش نمياديه مدل تهچين مرغ هست من از بچگي مرتب درستش ميكنم حتما سعي ميكنم تو اين ماه پستش كنماون رو كه ياد گرفتيد ميتونيد با همون سيستم تهچين گوشت يا سبزيجات رو هم درست كنيد

آرتا جون با وجود اينكه ميدونستم هستيد و وبلاگ رو ميخونيد اما دلم واسه ديدن كارهاتون تنگ شده بود . آخه هميشه با هيجان و ذوق و شوق آشپزي ميكنيد آدم انرژي ميگيره

انشالا درست ميشه

طیبه جان مارک الفجر و گلدن کوو 2500 گرفتم.پس بازم فروشنده های اهواز با انصاف ترن

ما اينجا به زبان بوشهري ميگيم: اينجا چي تش سرخنيعني كلا شهر گرونيهبه سود زير ده برابر راضي نميشن

حتما حتما درستش می کنم….مرسی مرسی…باونتی که عالی بود…همه چی عالیه اینجا..دوستت دارم طیبه جون

 شقف طیبه ی عزیز سلام،این دیگه اوج  افتخاره  واسه آدم  که یه شف بزرگ از شاگرد تازه کارش تعریف کنه واقعا ممنون،نظر لطفتونهمن دیروز این کیک رو هم  پختم عالی بودبا شیر عسلی وغلات صبحانه کاکائویی که خودم خیلی دوست دارم  ساده تزیئینش کردم برای خونواده ی ما که همه یا رژیم دارن یا قند عالی بود من کیک و بردم خونه مامانم ، برای چند دقیقه رفتم بیرون وقتی اومدم نبود البته من با نصف مواد تو قالب لوف پن درستش کردم نظرتون چیه استاد؟راستی یه سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدبید عکس سومی رو من با گوشیم تو خونه گرفتم اما عکس آخری یعنی تزیین شده اش رو تو حیاط به خاطر نور طبیعی گرفتم البته بنا به توصیه شما هردو بدون فلاش به نظرتون کدوم بهتره تا من از این به بعد شونصدتا عکس بیرون و داخل از کیکهام نگیرمباورتون میشه من دیروز از سه نوع غذا و دسری که از دستورات خوب وبلاگ شما درست کردم حداقل 60 تا عکس گرفتم تازه خیلی خودمو کنترل کردم که فقط همین چندتا رو از این کیک گذاشتمروزی یه بار هم میرم عشثقولانه نگاهشون میکنم 

اتفاقا ماهم همینو میگیم.

در اينكه نور طبيعي بهترينه كه بحثي نيست (البته مگر اينكه شرايط آتليه داشته باشيد) اما عكاسي با نور طبيعي هم شرايط ميخواداولين اصل اينه كه به هيچ عنوان زير نور مستقيم نبايد عكاسي كردبايد زير سايه باشيدتا توي خونه با در بازيا پشت پنجره اي كه نور خوبي دارهپس ما توي خونه عكس ميگيريم اما نور طبيعي داريمو يا بيرون از خونه اما زير سايه ديوار يا درختدر هر حال از نور مستقيم آفتاب اجتناب كنيد چون همينطور كه در عكس آخري مشاهده ميكنيد سايه وقي داريمسايه قوي عكس رو خراب ميكنهالبته باز تو بعضي عكسها اين رو عمدا انجام ميديم و زيباش ميكنه اما اكثريت از اون قانون پيروي ميكنناگر دقت كنيد با وجود داشتن سايه روشن زياد اما باز رنگ خود كيك به مراتب بهتر و زيبا ترهتازه يه فيلتر فوتوشاپ هم روش بره ديگه عالي ميشهو در مورد تعداد عكسهايي كه ميگيريد. من خودمم همينطورم. به اين فكر نكنيد كه چقدر وقت ميگيره و عصبي ميشيد. به اين فكر كنيد كه همين عكسها چقدر تجربه تون رو زياد ميكنه و ماهر ميشيد و سرعت پيشرفتتون بالا ميره

مامان بهار عزيز. اين عكس سوم شماست كه من توي فوتوشاپ چند تا كليك كردم و در آخر كراپ و ريسايزهمينطور كه ميبينيد كيفيت عكس خيلي خوبه فقط نورهاي اضافي وجود دارن كه بايد برداشته شن تا رنگهاي اصلي كيك ديده بشهيكي از مواردي كه رنگ كيك رو خراب ميكنه همين رنگ سبز زير كاره كه من با چند فيلتر مشكل رو برطرف كردم اما اگر مثلا از زير كار قهوه اي قرمز يا نارنجي يا صورتي يا … استفاده كرده بوديد ديگه نياز به اين تغييرات هم نبوداصلا نگران نباشيد اين چيزا رو با تجربه بهش دست پيدا ميكنيدو جمله هميشگيم: مهم طعمه

طیبه ی عزیز کارتون خیلی عالیه ممنون بابت آموزشهای بی نقصتونطیبه جون اکه امکان داره خمیر هزار لا رو هم آموزش بدینممنومنم 

طیبه ی عزیز کارتون خیلی عالیه ممنون بابت آموزشهای بی نقصتونطیبه جون اکه امکان داره خمیر هزار لا رو هم آموزش بدینممنومنم 

برش نخورده https://public.blu.livefilestore.com/y1pIqlFbuuVC3SgPQHpp9cHDVN7HAAoKQYWb8Q8bJz0-bBxb1LERxbdoSmsjnNQsOVANkfK0khWHfYs-Ot8Jas4pA/Plain%20Eggless%20Cake%20%281%29.jpg برش خوردهhttps://public.blu.livefilestore.com/y1pjBhC7e4z_hX1YFuHO3rc23oWB5LMrzJOaEFdELHzNi33Stk1Ack1CDbCxB0YgdS3O8meTyhzEaG68LGoXFJVcQ/Plain%20Eggless%20Cake%20%282%29.jpgمن این کیک رو با آب و سرکه درست کردم. چون اصولا با کیک هایی که عطر لیمو و پرتقال می دهند، مشکل دارم. چون زمان درست کردن این کیک مصادف شده بود با تولد آقای همسر، یه چشمه هم از تزیین زیبایی که برای کیک عروسی دکتر نگار انجام داده بودبد روی کیک پیاده کردم.کیک خوش عطری بود.ممنون شف عزیز

 ارادتمندم مروارید جان.;)امیدوارم این بار دیگه کم کار نباشم.

 ممنون طیبه جان.

عجب كيكي شده تزئينش هم عاليه. واقعا خوشرنگ شده. خامه است يا باتركريم؟ چه سوالي ميكنم من خب معلومه شما گزينه اولتون خامه است:Dراستي كيك استندتون هم خيلي جالبه تا به حال ازش نديده بودم

والا با اینهمه کیک و شیدینی که ما میپزیم…..خدا آآآآآآآخر عاقبتمونو بخیــــــــــــــر کنه :((

 شف جان من هنوز به علائق م پایبندم سر سخت :دی

واي كيكش عالي بود يه عطر شير عسلي و وانيلي تو خونه پيچيده بود كه نگو. خيلي خوب بود .شيرينيش هم تقريبا خوب بود جا داشت يه كمي كمتر بريزي .مرسي به خاطر همه چي.

به به عين خونه ما شده بوده

اینم کیک شیرعسلی من.کیک بسیار ترد و خوشمزه ای بود انقدر ترد که موقع انتقال به ظرف کمی بی دقتی کردم و از هم پاشید به قول پسرم کیک شکنده شد!!!.قالبم شکل دل بود ولی مجبور شدم برش های مربعی از توش در بیارم. شف جونم دستت درد نکنه.به نظرم این کیک بافت و رطوبتش جون میده و اسه کیک های تولد.

از عكس كاملا مشخصه كه بافتش كيكيه و عالي فرايند پف توش صورت گرفته احسنت

راستشو بخواین من خیلی حال نکردم.کلا هر چی تووش جوش شیرین داشته باشه تو دهن ِ من یه مزه ی خاص میدهاون کیک ِ شکلاتی ِ وگان هم همینطور بودولی دمتون گرم که همه جوره اش رو به ما یاد میدیناز بس باحالین :*

اتفاقا دو روز پيش همينو با “شير عسلي خونگي” درست كردم. بهتون حق ميدم خودمم با جوش شيرينهاي بد همين مشكل رو داشتم ولي اگر بگرديد حتما ماركهاي خوب رو پيدا خواهيد كرد كه همچين تاثيري نذارناون جوش شيرينه رو هم ديگه استفاده نكنيد حتما مشكل داره

ممنون که همه چی یادمون میدین :)ولی من کلا با کیک هایی که جوش ِ شیرین میزنیم حال نمیکنممثه اون کیک ِ شکلاتیه وگانولی مهم اینه که با این فر ِ رومیزی ِ معمولی چه ها که نمیکنم :دی 

سلام شف عزيز من از ترس قحطي چند تا شير عسلي خريده بودم البته فقحطی و قيمت مناسبش ولي خوب حالا مي بينم که تاريخ مصرفش خيلي نمونده بیه تعداديشو به دوستان دادم که ميل کنند مي خوام اين کيک را هم درست کنم اگر بخوام تخم مرغ به دستور اضافه کنم مي شه؟ اگه مي شه کي بايد اين کار را انجام بدم؟ منظورم اينکه چون گفتين بهخاطر نداشتن تخم مرغ بافتش اونجوري که مي خوايم نيست گفتم منکه با تخم مرغ فعلاً مشکلي ندارم اضافش کنم 

 دوست عزیز،رسپی های دیگه ای هم هست با شیرعسلی. حالا نمی دونم اونها رو هم دیدید یا نه.یکی اشون اینه:http://www.cheftayebeh.ir/2010/11/blog-post_30.htmlیکی دیگه اش که خیلی آسونه اینه:http://www.cheftayebeh.ir/2011/11/blog-post_05.htmlو این:http://www.cheftayebeh.ir/2011/06/blog-post_18.htmlخودتون هم یه سرچ کوچولو انجام بدید رسپی ها رو می بینید.

اصلا توي منوي موضوعي روي كله شير عسلي كليك كنيد همه رسپيهايي كه توش شيرعسلي داره مياديكي دو هفته پيش انجامش دادميك روز وقتم رو گرفت ولي ارزشش رو داشت

 دستتون درد نکنه. خدا خیرتون بده.

بازم ممنون. خیلی عالی و خوشمزه بود. من که این چند وقت اینقدر مصرف تخم مرغم بالا رفته که از دیدن این رسپی خیلی خوشحال شدم.من قبلا کیک بدون تخم مرغ درست کرده بودم اما اصلا بافت خوبی نداشت و همونطور که شما گفتید سفت میشن. اما این رسپی فوق العاده بود. بافت نرم و اسفنجی داره. ممنونم

يعني از بافت كيك توي عكس مشخصه كه چه عالي شده بودهو اون خامه اش كه ديگه به به

با سلام شف عزيز اگه بخوام روغن رو با كره جايگزين كنم؟ چند گرم كره لازمه؟

 سلام شف عزیز انقدر غصه خوردم چون همه چي خوب پيش رفت ظاهرش هم به نظر خوب مي اومد حالا تو عکس مي بيني تازه کيکهاي ديگه اي که درست مي کنم هم معمولاً خوب مي شه ولي اگر اشتباه نکنم ايراد کار اندازه قالب بوده من اين مقدار مواد را تو يک قالب دايره اي به قطر 20 سانتيمتر درست کردم انگار خيلي خوب پف کرده بود ولي موقع برش ديدم وسطش خام مونده و مزه آرد مي داد خلاصه که انداختمش دور یه خواهش دارم اگر ممکنه يا يه روش بگو که بشه فهميد براي هر ميزان مواد حدوداً چه قالبي بايد استفاده کرد يا اگر ممکنه رسپي ها را يک بار ديگه مرور بفرمايين و اندازه قالب هر کدومو را بنويسيد من عکسشو مي ذارم که ايراد کار را بهم بگي ممنون از لطفت

شف عزيز مي دونم توقع زياديه با گرفتاريهايي که داري جوابها را هم زود زود بنويسي ولي دفعه قبل زود جوابمو گرفتم بدعادت شدم، خوب باشی

باید ببخشید مشکل سرعت اینترنت و قطعیش رو داشتم

خیلی خوب پف کرده وبافت و رنگش هم خوبهدقیقا مشکل میتونه از قالب باشهیه قانون کلی روهمیشه رعایت کنیدباید همیشه قالب رو تا سه چهارم یا دوسوم پر کنیداین دو خیلی به هم نزدیکنگاهی کیکها باید قالب رو تا نصف پرکنیماون رو معمولا متذکر میشمولی درحالت عادی نهوالبته اگر قالب روتا نصف پر کردید ایرادی نداره ها.منظورم اینه که نباید بیشتر از اون باشه

ممنون از پاسخ شما راستش گتم کيکهاي ديگه خوب مي شن توي فر ولي همين کيک و هم کيک 1234 را که درست کردم دچار مشکل حالت زيادي آرد و خمير بودمن بود واقعاً نمي دونم چرا 

كيك پزي معمولا با تجربه به تكامل ميرسهاگر هفته اي حداقل يك كيك كوچيك درست كنيد خيلي سريع قلق كار و ايراد و اشكالات دستتون ميادنا اميد نشيد اگر علاقه داشته باشيد پيشرفت رو سريع ميبينيد

سلام کیک شیرعسلی اما به شکل کاپ کیک با مغز پسته و شکلات. 

سلام شف طیبه عزیز.دستتون دردنکنه بااین سایت واقعا عالی ومفیدتون.من که تواین مدت کم ساعتها تو سایت در حال گشت و گذار بودم وخداییش از دیدن عکسها حالی میبرم که نگو.همیشه به سایتهای آشپزی علاقه داشتم ولی از وقتی شما رو پیدا کردم دیگه سراغ هیچکدوم نرفتم چون واقعا معتقدم بقیه شون وقت تلف کنی هستن.نمیدونم چه عشقی باعث شده این کارو شروع وچندسال ادامه بدین.اما هرچی هست دمتون گرم.متاسفانه من وقت استراحت وتعطیلی شما رو پیدا کردم ولی امیدوارم نظرم رو بخونید .توی یک پست دیگه که الان یادم نیست کدوم بود (تقصیری ندارم .اخه وقت وبیوقت تو سایتتون هستم.) درباره احتمال کمخونی پسرتون نظرمو گفتم.وکلا این دومین باره که کامنت میدم اگه هر کس میدونه بگه چرا کیک شیر عسلی من به کاغذ چسبید درحالیکه بافت وطعم وهمه چیزش عالی شدوهمه خوردن و انگشتاشونم لیبسیدن .بازم ممنون از زحمات عاشقانه تون.خسته نباشید.



آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


کیک شیر عسلی شف طیبه

man aval shodam,,

طیبه جان در مورد کارامل کردن شیر عسلی, زاندییم میگفت اگه از زود پز استفاده بشه مدت زمان ۳ساعت به ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت کاهش پیدا میکنه. اگه از زود پز استفاده میکنی‌(من جرات ندارم) این روش خیلی‌ به صرفه تره

سلام طیبه عزیزموای وقتی فصل یه چیز تموم میشه و میره واسه سال بعد و یادم میاد داره میگذره دلم میگیرهانشاالله همیشه شاد و سلامت باشیخیلی دوست دارم

سلام شف عزیز و دوستان محترم،من پیتزا را درست کردم ولی خمیرم سفت بود و به سختی کش می آمد حتی موقع درست کردن چیزبایت هم به سختی باز می شد باوجود اینکه موادم همه درست بود فقط من موقع ورز دادن اصلا بهش آرد نمی پاشیدم چون چسبناک نبود و اینکه آرد هم روش نوشته که مخصوص نان و پیتزا هست. البته وقتی آماده شد کاملا ترد و خوشمزه بود. لطفا برای سفتی خمیر مرا راهنمایی کنید.

خيلي خوشمزه بود البته من با خرما درست کردم چون رطب نداشتمhttp://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%da%a9%d9%8a%da%a9%20%d8%b1%d8%b7%d8%a8%20%d9%88%d8%b4%d9%8a%d8%b1%20%d8%b9%d8%b3%d9%84%d9%8a.JPG

@ پريس:نه؟ جدا؟مامانم واسه تولدم يه زودپز چدن واسم خريده من كلي غر زدم كه حالا چيكارش كنم:pحالا واسش كاربرد پيدا شد. مرسيآره من فكر كنم شجاعتش رو داشته باشممطمئن نيستم ولي@ بهاره:خوشبختانه همه چيز رو ميشه فريز كرد. من تنبليم ميشه@ مري:به به خوبي مري جون؟ آره عزيزم ميشهسليكون خودش نچسبهتوي قالبهاي ديگه هم ميشه چربش كرد و آرد پاشيد@ منيره:ببخشيد من وضع جسميم خيلي خراب بود شرمندهتوي همون پست خودش جواب دادم@ نيره:به به…به به…خيلي خوشگل شده. مرسي كه به خاطر من روش كارامل هم ريختين:p

در مورد درست کردن کارامل کردن شیر عسلی در زودپز خدمتتون عرض کنم که این کار عملی هست.من شیر عسلی شیرین شده رو، دوستانی که در خارج از کشور زندگی می کنن دقت کنن که حتما روش نوشته شده باشه شیرین شده، به مدت 1 ساعت در زودپز پختم. فقط دقت کنید که اگر می خواهید شیر عسلی اتون مایع باشه، نیم ساعت کافی هست، اون خط های سوپاپ زودپز هم بهتره روی خط دوم باشن.شیرعسلی من سفت شده، عکسش رو براتون می ذارم. ولی در دستورش همینطوری بود و من باید موقع استفاده برای روی کیک اون رو با شیر مخلوط کنم تا به غلظتی که خودم می خوام برسم.مزه اش هم خیلی خوبه و من دوستش دارم، بوش هم آدم رو مست می کنه!!!http://www.bilder-space.de/bilder/891da2-1291634649.jpg

خوب دیگه مروارید جون امتحانشو هم پس دادن پس میشه .حالا بی زحمت هر وقت امتحان کردی واسه ما هم بگو چکار کردی بلکه ما هم جرات پیدا کردیم;). منم از زنداییم کادو گرفتم ولی‌ هنوز بازش نکردم چون میترسم استفاده کنم:))

سلام شف جونممممممممممممخوبی عزیزم مرسی از پاسخمن دیروز این کیک رو درست کردم ولی برای اولین بار وسط کیکم نپخت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک ساعت و بیست مین گذاشتمش ولی نشد اولش که میخواستم درستش کنم فر رو روشن کردم و تا موادم برای گذاشتن تو فر آماده شد 30 دقیقه طول کشید میتونه دلیلش این باشه؟یه کمی تهش هم داشته میسوخته رنگش تیره شده بود چیکارش کنم بریزم دور؟ تو مایکروویو بذلرم درست نمیشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.kissssssssssssssss

@ مروارید:واااااااااااو تا این حد غلیظ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بهتره شروعش نکنم چون بدون شک معتادش میشم و همه اش رو خالی خالی میخورمشوخی نمیکنمآخه من کارامل رو به اندازه شکلات میپرستم@ پریس:خونه مامانم یه کوچه اونورتره…ولی من عمرا تنبلیم اجازه بده حالا حالاها برم اونجا:pهر وقت آوردمش خونه خبرت میکنم@ مری:نه متاسفانه درست نمیشهاین کیکهایی که توش خرما داره یه کم قلق داره و سخته که خوب در بیادراه حلش استفاده از قالبهای کوچیکترهیا اینکه ارتفاع کیک رو کم کنی و بعد مربعی اسلایسش کنیاین اتفاقی که افتاده عادی بوده. به خاطر رطوبت موجود در خرما و سنگینی کیکه که اینطوری میشهفر هم تاثیر داره

طیبه جانننننن؟؟؟؟؟؟منظورت این نیست که از ۱۸ مهر تا حالا هنوز کادوتو تحویل نگرفتی‌همین بود منظورت؟؟؟؟؟اگه دختر من بودی دیگه کادو نمیگرفتیlooool

سلام شف عزیزم آره دیشب ریختمش دور x(یه چیز دیگه هم هست زمانیکه آرد رو اضافه میکنیم هم با همزن میزنیم ؟ من با همزن زدم شایدم از این باشه ممکنه میشه لطف کنید واسه ناشی ها هر دفعه کیک درست میکنید بگید از کجا دیگه با همزن به هم نمیزنیم مرسی عزیزمkissssss

@ maryدوست عزیز،من مطمئنم هر جایی که احتیاج به هم زدن با قاشق باشه، یا به قول شف فولد کردن باشه، خود شف حتما توی دستور می گن. من فکر می کنم همون علتی که شف گفتن در مورد شما صدق کنه و اون هم اینه که ساخت کیک های خرما دار کمی سخت تره، به خاطر بافت مرطوبترشون.

@پریس:نه مامانم سه تا کادوی بزرگ بهم داده بود این یکیش بودlooooooooolاین جریان تحویل نگرفتن کادو تو خانواده ما ارثیه!!!!!!!!!!!!!!!!!! همه همین کار رو میکنن. چیزی که عوض داره گله ندارهlooooolولی جدا از شوخی … اگه یادت باشه همون موقع داشتم اسباب کشی میکردم. خودش پیشنهاد کرد بذارم همونجا بمونه. چون همه زندگیم تو کارتن بودبعدشم که دوباره برگشتیم همینجا و هنوزم وسایلم تو کارتنه چون باز قراره جابجا شیمنکته اش این بود@ مری:مروارید جون درست توضیح دادنولی نه من با همزن 30 ثانیه میزنمشبیشتر میتنسته از همون فر و سایز قالب باشه

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/rotab%20cake%20[1280×768].JPGمرسی‌ طیبه جان خیلی‌ خوشمزه بود چون خیلی‌ طعم گردو و هل رو با رطب دوست دارم هر دوشو به کیکم اضافه کردم بههههههههههه

مسلما تركيب خرما يا رطب با گردو و هل عالي ميشه. كار خوبي كردي كه بهش اضافه شون كردي

من با این نظر طبیه جوون موافقم.پف کیک و مغر پختی کیک درصد زیادی بسته به قالبه.قالب های معمولی فلزی (حلبی) برا کیک عالین.من قالب تفلون وسیلیکونی و …امتحاان کردم اما هیچ کدوم به خوبی این معمولی ها نیست

دقيقا! منم با تفلن كه درست ميكنم بافت كيك منسجم و سنگينتر ميشهاحتمالا از ضخامت ظرفشهتوي سيليكون تستش نكردم

من امروز این کیک رو درست کردم و بسیار بسیار عالی بودبه قول شف آدم بدون عذاب وجدان میخوره طیبه جون اگه شما رو پیدا نکرده بودم هرگز باورم نمیشد که بتونم کیک درست کنممنو به آرزوی دیرینه ام رسوندینبوس

شما خودتون با استعدادید من که کاری نکردم

چرا عکسا باز نمیشه؟

من اینو درست کردم امروز با اینکه شکرش نکردم ولی باز هم شیرین شده بود زیاد هم پوک نشد !!

کیک شیر عسلی شف طیبه

البته خوب در آوردن کیکهای خرمایی سختهمنتها کمک میشه اگر تخم مرغش رو خیلی خوب هم بزنیدکلا هم زدن تا قبل از اضافه کردن آرد خیلی مهمه

شف عزیز،من دیروز دسر بروکن گلس رو درست کردم(دمت گرم) و حالا نصف قوطی شیر عسلی دارم که ریختم توی ظرف شیشه ای توی کابینت نگه ش میدارم.الان این رسپی رو چک کردم و احتمالا تا یک هفته دیگه درستش میکنم( و نه زودتر)،میخواستم ببینم آیا شیر عسلی این یک هفته رو توی کابینت دوام میاره؟متاسفانه قوطی رو دور انداختم و نمیدونم روش در این مورد نوشته بود یا نه…قبلا ممنون از جوابتون

 می تونید در یخچال نگهداری کنید.

خب من این رو درست کردم،کفش سوخت،خودش خام موند،و از همه بدتر به کاغذ روغنی چسبید!!من کجا رو اشتباه رفتم؟فرم میدونم که ایراد داره و شعله ش استاندارد نیست و هی کم میشه.طبقه دوم از پایین گذاشتم،تو همین لوف پن که خودتون استفاده کردینالبته کامنتا رو خوندم ظاهرا یه نفر دیگه هم این مشکل رو داشته و شما گفتین که در آوردنش کلا آسون نیستاما لطفا بگین چرا به قالب چسبید؟من همیشه قالب رو معمولی چرب و آرد پاشی میکردم مشکلی نبود این بار کاغذ روغنی انداختم و چربش کردم،و خراب شد

به زودی دوباره امتحان میکنم،ممنونم

من برای خوراکی مهد دخترم درستش میکنم . آیا ممکنه جوش شیرین رو حذف کنم؟ جاش چی بریزم ؟ میخوام سالم سالم باشه .



چشمتون روز بد نبینه کیکه اصلا نبست و تا آخرش مایع موند ( بیش از یک و نیم ساعت) و در نهایت خمیر زشت و بدمزه ای روانه سطل زباله شد!

شاکی و غرغر کنان به سایت برگشتم و تازه روشنم کردن که چه اشتباهی کردم.  بله باید از این شیرعسلی های تغلیظ شده می خریدم.

یا نمونه با کلاس ترش : 

خلاصه که در مرحله اصلاح اصل کیک را پختم و بدک هم نشد اما از آنجایی که کیک های من روی خامه نمی بینند ترجیح دادم به کیکهای دیگر بیشتر بپردازم و تجربه کیک تنبلانه شیرعسلی من به همان بار محدود شد.

چندی پیش به دستور نوعی گاناش کاراملی برای روی کیک برخوردم که از صالحه دردایی عزیز بود و طبعا تکرار تجربه اینبار آنقدر لذت بخش بود که در وبلاگ درج شد :

کیک شیر عسلی شف طیبه

مواد لازم :

شیرعسلی ………………………… یک قوطی

تخم مرغ …………………………… 3 عدد

آرد ………………………………….. یک و سه چهارم پیمانه 

من یک چهارم پیمانه کاکائو زدم و یک و نیم پیمانه آرد

کره آب شده ……………………… 150 گرم

وانیل خالص ………………………. نوک کارد

بیکینگ پودر ……………………… یک قاشق مرباخوری

مواد گاناش یا رویه کیک :

شکر …………………………. 100 گرم

کره ………………………….. 50 گرم

خامه ساده ……………….. یک قوطی 200 گرمی

طرز تهیه :

برای تهیه کیک همه مواد کیک را باهم داخل غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه با حداکثر قدرت بزنید. سپس در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر 175 درجه به مدت 40دقیقه بپزید. 

به همین سادگی یک کیک شکلاتی خوشمزه دارید. حالا برای تکمیل طعم کیک گاناش کاراملی خوشمزه رو درست کنید و داغ داغ روی کیک که در این مدت خنک میشه بریزید. وااااااااااااااااااییییییییییییییییی چی میششششششههههههه!!!!

گاناش کاراملی :

شکر را در تابه دسته دار کوچکی بریزید و روی شعله متوسط رو به تند گاز بگذارید تا کم کم به حالت مذاب در بیاید.

اولین تذکر : به هیچ عنوان قاشق یا هیچ چیز دیگری به شکر در حال ذوب شدن نزنید.

فقط مجازید تابه را از دسته اش گرفته و حرکت دهید تا همه شکر یکنواخت ذوب شده و به حالت مایع طلایی رنگی در بیاید. مواظب باشید نسوزد. حالا کره و خامه را در تابه بریزید

دومین تذکر: مراقب ترشح مایعات بسیار داغ به دست و صورتتان باشید.

کارامل وسط ظرف مثل یک تکه سنگ سفت می شود. نگران نباشید. شعله را ملایم کرده و به آرامی هم بزنید. پس از حدود 5 دقیقه جوشیدن خامه و کره , کارامل کم کم در آن حل می شود و سس یکدستی به دست می آید.

حالا گاناش یا سس بدست آمده را داغ داغ روی کیک خنک شده بریزید. نوش جان

تذکر سوم : اگر کیک شما مثل من مدل دار باشد فقط نیمی از گاناش مصرف می شود. برای بقیه اش منتظر پست بعدی باشید. اگر هم کیک ساده باشد که همه گاناش مصرف می شود.

تذکر آخر : این گاناش مزه بهشت می دهد حتما تجربه اش کنید.

 

بنا به خواست سایه عزیز عکس قالب کیک رو میذارم:

این شیرعسلی ها 5 تومنه.4 تومن هم دیده شده.گفتم اطلاع رسانی کنم…

سلام میخواستم بگم شیر عسلی خونگی خیلی خوشمزه تره منبیرونیشو دوست نداشتم اونی که آبی رنگه

سلام خانم دكتر ، پختم عالي شد . . . مرسي

خانوم دکترجون میخوام این کیک شیر عسلیو درست کنم ولی غذاساز ندارم نمیشه موادو باهمزن بزنم. یامثل کیکهی دیگه اول تخممرغو بزنم وبه ترتیب پواد دیگه رو بریزم کاش الان جوالمو میدادین تادست به کارشم[قلب][گل]
ممنون خانوم دکترجون

خانوم دکتر جون امروز این کیکو پختم خیلی نرم وپف خوب و همه چی عالی بود فقط فکرکنم کرم روی کیک راباید شلتر برمیداشتم. کرمش مزه ی شکلات تافی میداد ومن دوست داشتم. ولی یه خبر بد دخترا مزه ی گاناش رونپسندیدن اونا فقط ترکیب خامه وشکلاتو میپسندن اینو زیاد دوست نداشتن. ممنون خانوم دکترجوووووووووووووون[دلشکسته][خمیازه][قلب]

خانوم دکتر ببخشید یه سوال. میشه برای گاناش این کیک کره روحذف کرد وفقط شکر کارامل شده وخامه باشه ؟

سلام تکتم جانم.خانم هنرمند و عزیز…مثل همیشه عالی و با سلیقه…من دو سالی هست که از سایت پربار و خوبت استفاده میکنم..با شرمندگی اگر برات مقدور بود طرز تهیه خامه زده شده خونگی و مخصوص خامه و شکلات و آموزش بدین و اینکه با نهایت خواهش ازتون میخوام چیز کیک رو هم یادم بدین..مثل همیشه براتون دعا میکنم و بهترین ها رو برات از خدا میخوام…[قلب]

کیک شیر عسلی شف طیبه

سلام تکتم جانم.خانم هنرمند و عزیز…مثل همیشه عالی و با سلیقه…من دو سالی هست که از سایت پربار و خوبت استفاده میکنم..با شرمندگی اگر برات مقدور بود طرز تهیه خامه زده شده خونگی و مخصوص خامه و شکلات و آموزش بدین و اینکه با نهایت خواهش ازتون میخوام چیز کیک رو هم یادم بدین..مثل همیشه براتون دعا میکنم و بهترین ها رو برات از خدا میخوام…[قلب]

این کیک رو دیروز درست کردم واسه سالگرد ازدواجمون اولین بارم بود که درستش میکردم فوق العاده بود اعتراف میکنم که فکر نمیکردم که گاناش روش اینقدر خوشمزه بشه همه میپرسیدن این چیه ریختی روش میخواستم از دستور پخت خوشمزه تون تشکر کنم فقط یه سوال میش توش گردو ریخت خراب نمیشه؟

سلام عزيززززززم چطوري ؟ خانوم ما اين كيك رو امشب درست كرديم واسه فردا كه مهمون دارم بووووش كه معركه است البته اونجايي كه شما پودر كاكائو زدي بنده يه قاشق پر نوتلا زدم همون مقدار از شير عسل كم كردم 😀
دوستت دارم همينجوري !

“چه غریبم امروز …….. و چه قلبم تنهاست”

چند روزی بود هستی می گفت کیک درست کنم..دیروز اومدم تا اهل خونه خوابن این کارو بکنم که دیدم ای بابا یه تخم مرغ هم ندارم!! (از من بعیده چون هرچیزی تو یخچال و فریزرم به آخراش میرسه اعلام می کنم تا کفگیر به ته نخوره اما این تموم شدن تخم مرغ بر می گرده به آقا موشه خونه ما) با کمال نومیدی به این غول جستجو (همون داش گوگل خودمون) گفتم: بیا یه دونه eggless cake بده بهم اگه تو بساطت داری!! گفتم الان به جای لیست پیشنهادی، فحش و بد و بیراه نثارم می کنه که کیک هم بی تخم مرغ مگه میشه..بعد دیدم ای بابا، این سایت محبوب من allrecipe قربونش برم داره، اونم تزیین شده !! کلی قوت قلب گرفتم … ولی به همینم بسنده نکردم

کیک شیر عسلی شف طیبه

مواد لازم و طرز تهیه ش رو که خوندم یاد یه پست طیبه جون هنرمندم افتادم که با عنوان کیک شیرعسلی داشت اما من فکر نمی کردم تخم مرغ نداره..خلاصه رفتم اونجا و دیدم بله..همینه ! دیگه عزمم رو جزم کردم و گفتم زودی درست کنم..مخصوصا چون همزن برقی هم نمی خواستم روشن کنم (باز به همون دلیل خواب اهالی خونه) دیدم همه موادش رو هم که دارم….دلیلی واسه تنبلی نداشتم…زودی رفتم و فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کردم..کف قالب کمربندیم رو (20 سانت) کاغذ روغنی انداختم و بعد کاغذ رو با کمی کره چرب کردم و رفتم موادم رو آوردم بیرون و ردیف کردم جلوم

مواد لازم:

آرد: 2 و نیم پیمانه

شیر عسلی : 1 قوطی 400 گرمی

کره ذوب شده یا روغن مایع : 1 پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

جوش شیرین یا بیکینگ سودا یا نمک میوه: 1 ق چ

وانیل: 1 ق چ (اگه وانیلا اکسترکت دارین 2 قاشق چایخوری)

آب پرتقال طبیعی: 1 پیمانه

طرز پخت:

اول از همه بگم شیر عسلی (شیر تغلیظ شده) اینی هست که می بینین .. من این دو تا مارک رو دیدم…البته نستله هم باید باشه تو بازار..مارک الفجر کمی کاراملی تر و شیرین تره و من بیشترم دوسش دارم…در نهایت برای این کیک یه کدوم از اینا رو احتیاج داریم..من عکس هر دو رو گذاشتم تا بشناسین .. الفجر من کم بود واسه همین گلدن لاین رو باز کردم

آرد رو سه بار الک کردم و با بیکینگ پودر و جوش شیرین (من نمک میوه به جاش همیشه می ریزم که معده رو اذیت نمی کنه) مخلوط کردم…

وسطش رو گود می کنیم و روغن مایع (کانولا یا روغن کنجد یا کره  مذاب هم میشه .. روغن کنجد خیلی مفیده اما عطرش خیلی غالبه…پس اگه با عطرش مشکل ندارین این گزینه رو انتخاب کنین ولی حیف عطر شیرعسله به نظرم که قایم شه پشت عطر روغن کنجد …روغن کانولا هم که خیلی مفیده) رو می ریزیم ، شیر عسلی خوشمزه مون رو هم می ریزیم و آب پرتقال رو هم اضافه می کنیم… (اگه پرتقال ندارین یه پیمانه آب گرم با دو قاشق سرکه سفید مخلوط کنین…مهم اسیدی بودنش هست….پس آب پرتقال هم طبیعی باید باشه و از این بازاری ها که آب و شکر هستن نریزین) و همینطور وانیل رو هم اضافه کردم

با همزن دستی مواد رو مخلوط می کنیم…مواظب باشین خیلی خیلی هم نزنین تا حباب های ایجاد شده توسط فعل و انفعالات بیکینگ پودر و جوش شیرین و محیط اسیدی آب پرتقال یا سرکه از بین نره که همینها باعث پف کیک خواهد شد در نبود تخم مرغ

نور بد آشپزخونه رو می بینین؟؟!! مایه کیک رو توی قالب ریختم و گذاشتم طبقه وسط فر گرم شده به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه

البته حتما چک کنین و با خلال تست کنین بعد از 20 دقیقه و اگه چیزی بهش نچسبید از فر خارج کنین…نذارین کیک خشک بشه…مطمئنا به خاطر حذف تخم مرغ، روی کیک طلایی نمیشه زیاد و من توصیه هم نمی کنم گریل رو روشن کنین تا طلایی بشه ..من یادم رفت از کیک داخل قالب عکس بگیرم بعد از پخت تا متوجه پف خوبش بشین

بعد از خنک شدن آروم از قالب خارج کنین و کاغذ روغنی تهش رو بردارین … نمی دونم چرا یهو به سرم زد که کمی شکلات آب کنم و نامنظم روش بریزم که البته بعدا پشیمون شدم اما خب فایده ای نداشت پشیمونی!

متاسفانه حال بد من و نور بد خونه دست به دست هم دادن تا عکسای خوبی نتونم بگیرم و الان خیلی ناراحتم از این بابت…

اما خب می دونم که شما می بخشین به بزرگی خودتون … ولی باورکردنی نیست که این کیک عالی و پوک و نرم بدون یه دونه تخم مرغ اینقدر خوب پف کنه و یه بافت فوق العاده لطیف داشته باشه! بافتش واقعا عالیه..خیلی خیلی نرمه

جوری که موقع منتقل کردنش به ظرف هر لحظه ممکن بود کیک خورد بشه..اینا رو گفتم که وسوسه تون کنم که اگه شیر عسلی دارین حتما این رو درست کنین..عاشقش می شین… خیلی هم راحت و بی دردسره

هستی تا چشمش رو باز کرد از خواب گفت: امروزم کیک درست نمی کنی مامان؟ گفتم: درست کردم! کلی ذوق کرد و گفت: چه زود

عطر و طعم وانیل و شیرعسلی توش خیلی محشره و کیک خوش طعمیه…

افسوس نوشت: آخ که اگه بک گراند عکس ها رو تیره می گرفتم چه جلوه ای داشت این کیک ..خیلی دلم سوخت..از سر بی حوصلگی و بی حالی عکس نگیرین از کاراتون دوستان

درباره اون یه خط نیمچه شعرم چیزی نپرسین .. برای اینکه خودم چیزی رو یادم بمونه اینو نوشتم

منبع: allrecipes و شف طیبه

کیک شیر عسلی شف طیبه

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.



موادلازم:

آرد                        یک و نیم لیوان

شیر عسلی غلیظ             350 گرم

کیک شیر عسلی شف طیبه

تخم مرغ                     3عدد

کره ذوب شده               150گرم

هل ساییده                  نصف ق چ

پودر دارچین                 نصف ق چ

وانیل                      1/8 ق چ

پودر کاکائو                    3 ق س

بکینگ پودر               1ق م

طرز تهیه:

آرد+پودر کاکائو+هل ساییده+پودر دارچین+بکینگ پودر رو باهم مخلوط می کنیم و الک می کنیم تا هوادهی بشه.هوادهی که بشه پف کیک هم بهتر می شه.

تخم مرغ+ وانیل رو با مفتول می زنیم تا از لختگی در بیاد.(اصلا نیازی به همزن نیست)

بعد شیر عسلی وکره ذوب شده رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

ودر نهایت مخلوط آرد رو که الک کردیم درسه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم.

خمیر که آماده شد قالب رو با روغن جامد ویا کره چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم و آرد اضافه اش رو می تکونیم.البته اگر قالبتون تفلون ویا چدن ویا سیلیکون بود فقط با روغن جامد ویا کره چرب کنین کافیه.

خمیر کیک رو در قالب می ریزیم و قالب رو در فری که از 20 دقیقه ی قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار می دیم.

حدودا 45 دقیقه ی بعد کیک آماده است.

بازم می گم چون حرارت فرها با هم فرق داره و همینطور قالب ها(از نظر جنس واندازه و قطر)بعد از نیم ساعت خودتون به کیک سر بزنین.

برای امتحان اینکه کیک پخته یا نه تستر (ویا یک خلال دندون ویا چنگال) در مرکز کیک فرو کنین اگه چیزی بهش نچسبید کیک پخته.

بفرمایین…

امیدوارم آموزش امروز مفید واقع شده باشه…


+
نوشته شده در شنبه هفدهم آبان ۱۳۹۳ ساعت 7:50 شماره پست: 38

مواد لازم:

کیک شیر عسلی شف طیبه

بیسکوئیت ساقه طلایی                1
بسته

موز                                         1 عدد

شیر عسل غلیظ (والفجر)             2
سوم قوطی

پنیر خامه
ای                             200 گرم

پودر
ژلاتین                                1 قاشق مربا خوری

آب
جوش                                  2 قاشق غاخوری

شکلات یا
مارمالاد                       برای تزئین

طرز تهیه:

بیسکوئیت ساقه طلایی را به همراه موز
در غذا ساز ریخته و

خوب مخلوط می کنیم تا به بچسبد. سپس
ته قالب مورد نظر

پهن می کنیم  و یک ربع در یخچال می
گذاریم تا خودش را بگیرد

و سفت شود.

در ظرف دیگری شیر عسل را با پنیر خامه
ای یا ماسکارپونه مخلوط

می کنیم. ژلاتین را با آب جوش مخلوط
کرده و روی بخار آب کتری

می گذاریم تا شفاف شود. بعد می گذاریم
تا کمی سرد شود.

بعد به مخلوط شیرعسل و پنیر اضافه می
کنیم. مایه را روی خمیر

بیسکوئیت می ریزیم.

کیک شیر عسلی شف طیبه

با استفاده از کمی شکلات آب شده یا
مارمالاد با هر طعمی آن را

تزئین می کنیم. کمی از آن را روی مایه
چیز کیک ریخته و به صورت

دورانی ارام هم می زنیم تا حالت ابر و
بادی بگیرد.

سپس در یخچال به مدت 3 تا4 ساعت می
گذاریم تا خودش را بگیرد

و بعد دیگر حاضر است.

دستور تهیه این چیز کیک خوشمزه را از
وبلاگ یک میز با چند آشپز

یاد گرفته ام. امتحان کنید پشیمان نمی
شوید . بسیار خوشمزه

است.

نوش جان


کد هدایت به بالا



کیک شیر عسلی شف طیبه
کیک شیر عسلی شف طیبه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *