All Rights Reserved – باز نشر مطالب پورتال راه خوب تنها با ذکر نام سایت مجاز می باشد .
آموزش کامل طرز تهیه : www.foodfa.com
مجله اینترنتی قرن بیست و یک
گلچین بروزترین و جدیدترین مطالب اینترنت
اصلا وقتی که صحبت از کفش به وسط میآید، توجه همهی خانمها به طور اتوماتیک جلب میشود. تقریبا همهی خانمها یک جفت کفش دارند که لای پر قو ازش نگهداری میکنند و فقط در مواقع خاص آن را میپوشند. اما هر کفش موقعیت مخصوص به خود را دارد که بهتر است در هر شرایطی از کفش مناسب با همان موقعیت استفاده کرد. مثلا بهتر است که از کفشهای اکلیلی و نگیندار تنها برای مهمانیهای شب و رسمی و برای سرکار رفتن از کفشهای پاشنه بلند سادهتر به جای آنها استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم که 15 و کاربرد هر کدام را معرفی کنیم.
این کفش را با خیال راحت میتوانید همه جا بپوشید، از رفتن به سر کار گرفته تا خرید و مهمانی. این کفش هم اسپرت است و در عین حال خانمانه. پس لازم نیست نگران باشید که حتما باید این کفش را با لباسهای رسمی زنانه بپوشید، با شلوار جین، تاپ اسپرت، شومیز، مانتوی رسمی، مانتوی راحتی، سارافون و حتی پیراهن نیز میتوانید این کفش را بپوشید.کیک سیب و کارامل خانم ظروفی
این کفش حکم مرخصی برای پاها را دارد، بعد از چند روز پوشیدن کفشهای پاشنهدار و رسمی، این کفش را به پا کنید و بگذارید پاهایتان استراحت کنند. علاوه بر این، میتوانید هنگام پیاده روی، گردش، رفتن به پیک نیک و پارک و خصوصا زمان خرید این کفش ها را به پا کنید و ساعتها راه بروید، بدون اینکه پاهایتان خسته شود.
دیگر نیازی نیست که در مدح ورزش کردن و باشگاه رفتن بگوییم. اما این نکته را گوشزد میکنیم که استفاده از کفش مناسب برای باشگاه به غایت مهم است و رعایت نکردن این موضوع باعث وارد شدن صدمات جدی و بعضا دائمی به ستون فقرات، پاها و بدن میشود. کفش مناسب برای باشگاه همان کتانیهای به اصطلاح رانینگ است که لژ نرم و بلند دارند تا به ستون فقرات فشاری وارد نشود.
اگر به تصاویر افراد مشهور نگاهی کرده باشید، دیدهاید که این در میان آنان بسیار پرطرفدار است. کفشی که هم توان با دامن، هم شلوار جین، هم شلوار کتان و هم پیراهن بپوشید و زیبا و خوشتیپ باشید. به خودتان سخت نگیرید، این کفش را میتوانید در همهی فصلها بپوشید.
با شروع فصل گرما، همه دوست داریم که صندل بپوشیم و پاهایمان از کفش هایی که در فصلهای قبلی پوشیدهایم استراحتی بکنند و نفس بکشند. یکی از گزینههای خوب برای این کار، صندل وِج است. با مدل پاشنهای که دارد، میتوانید کفش پاشنه بلندی به پا کنید که خیلی هم رسمی نیستند.
این کفش را هم میتوان خیلی جاها پوشید، مثلا با دوستان به شام رفتن، مصاحبهی شغلی، جلسات کاری و غیره.. این کفش حالت بسیار باوقار و رسمیای دارد که میتوانید هرجایی قصد خوشتیپ شدن دارید، آن را بپوشید.
اگر دوست دارید کفش باز بپوشید که پاشنه هم نداشته باشد، این صندلها جایگزین خوبی برای وِج هستند. هنگام انتخاب این صندلها مدلی را انتخاب کنید که بتوانید به راحتی و با هر لباسی بپوشید.
هر خانمی به یک جفت کفش خاص و تک نیاز دارد. یادتان است که گفتیم یک جفت کفشی که اکثر خانمها دارند و آن را درون پر قو نگه میدارند؟ این همان کفش است. کفشی که در شرایط خاص به پا کنید و پز آن را به دوستانتان بدهید و حساسیت دیگر خانمها را برانگیزانید.
این بوتها نه تنها زیبا هستند و باعث خوشتیپتر شدن میشوند، بلکه در فصل زمستان و پاییز بهترین محافظ در برابر باران و برف هستند. هم پاهایتان را گرم نگه میدارند و هم نمیگذارند خیس شوند. رنگهای مختلف این بوت را با شلوارهای مختلف ترکیب کنید و لذت ببرید. یکی از پرطرفدارترین این ترکیبها شلوار جین آبی تیره با بوت قهوهای سیر، شکلاتی و حتی عسلی است!
کفش با این رنگ هم با لباسهایی که برای عصر میپوشید هماهنگ است و هم با لباسهای طول روز. این کفش ها فصل ندارند، به همه رنگ لباسی میآیند و بسیار زیبا هستند.
این کفش ها که به تازگی به کمد لباس اکثر خانمها اضافه شده است، نیز از آن دسته کفش هایی هستند که میتوان هم با لباسها و در شرایط رسمی مانند مهمانی و کار و هم در موقعیتهای عادی مانند خرید و گشت و گذار به پا کرد. بسته به سلیقه و انتخاب خودتان میتوانید آنها را با شلوار جین، پارچهای، دامن، شلوارک و غیره به پا کنید.
این بوت بیشتر برای کسانی است که در مناطق سرد و برفی زندگی میکنند. پاها را گرم نگه میدارند و با جورابهای بلند و لگینگ و یا حتی شلوار جین لوله تفنگی بسیار زیبا هماهنگ میشوند.
حالا نه به این شدت که ما گفتیم، حرفهای! البته اگر کفش مخصوص کوهنوردی داشته باشید که نورعلی نور است، اما در کل داشتن کفشی با پاشنهی محکم که بتوانید با آن به راحتی کوهنوردی و طبیعت گردی کنید ضروری است. چرا که انجام این کارها با کفش کتانی سادهی باشگاه و یا کتانی رانینگ کار چندان صحیحی نیست و باعث آسیب رسیدن به ستون فقرات، سر خوردن و حتی پیچیدن پا میشود. کفش کوه نوردی و طبیعت گردی باید یک مقدار مچدار باشد چون با آن از جاهای صعب العبور و ناهموار عبور میکنید.
داشتن یک جفت کفش تخت با رنگ شاد و براق به ظاهرتان تنوع و هیجان میبخشد و همانطور که قبلا گفتیم میتوانید این کفش را تقریبا در اکثر موقعیتها بپوشید.
چه بخواهید لب دریا بروید و چه به سفر، این کفش بسیار راحت و زیبا است. پاهایتان در آن عرق نمیکند و میتوانید به راحتی آنها را از پا دربیاورید و دوباره بپوشید.
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
کیک سیب و کارامل خانم ظروفی
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
افسانه ظروفی
مواد لازم میانی کیک سیب و کارامل
برای 10-12 نفر
سیب پوست كنده و خرد كرده 2 عدد متوسط
کیک سیب و کارامل خانم ظروفی
شكر 2 قاشق سوپخوری
كره 30 گرم
كشمش 100 گرم ( یك دوم پیمانه)
گردوی خرد كرده 60 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه كیك
كره 180 گرم
شكر 180 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد 300 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
ماست كم چرب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)
مواد لازم برای تهیه سس كارامل
كره 60 گرم
شكر قهوهای 50 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری
پودر شكر در حدود 75 گرم
روش تهیه
ابتدا مواد میانی را به این ترتیب آماده كنید. سیب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و نرم شود. آنگاه كره، كشمش، گردو، دارچین و آبلیمو را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. اكنون صبر كنید تا مواد خنك شود. حالا مایه كیك را به این ترتیب آماده نمائید.
كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را همراه با ماست بهطور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اكنون دو سوم از مایه حاصل را در قالب میان تهی چربكرده به گنجایش 12 پیمانه، بریزید و وسط آن فضائی ایجاد نمائید.
حالا مواد میانی را درون آن بریزید و باقیمانده مایه كیك را روی مواد میانی بریزید و صاف كنید. آنگاه كیك را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی45-60 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیك خنك شد، سس كارامل را رویش بریزید و آن را در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
روش تهیه سس كارامل: كره، شكر قهوهای و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود و سس صاف و یكنواختی بهدست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر شكر را كمكم بیفزائید تا سس به غلظت مناسب و مطلوبی برسد.
To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video
To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video9