کیک سیب و هویج پرستو احمدی

دوره مقدماتی php
کیک سیب و هویج پرستو احمدی
کیک سیب و هویج پرستو احمدی

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

کیک سیب و هویج پرستو احمدی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

appple and carrot cake

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

کیک هویج و سیب کیکی با طعمی متفاوت است این کیک با وجود سیب و هویج بسیار خوشمزه و مقوی است


ابتدا در ظرفی روغن را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود

سپس دانه دانه تخم مرغها را اضافه وهم میزنیم و سپس شیر را می افزاییم

در ظرفی دیگر تمام مواد موجود را باهم خوب مخلوط میکنیم سپس به مایع بالا اضافه می کنیم البته با قاشق چوبی به ارامی و دورانی.

کیک سیب و هویج پرستو احمدی

فر را گرم کرده و مواد را در قالب چرب شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 180 می پزیم.

کمی قبل از سفت شدن روی مواد میتوانیم پسته هارو روی کیک بپاشیم تا خودشو با بقیه ی پخت کیک بگیره.

نوووووش جان


${Body}

آدرس : تهران

تلفن: ——-

فکس : —-

پست الکترونیک : info@bamacook.com

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

کیک سیب و هویج پرستو احمدی

سایت آشپزی آیکابان ، یک آشپزی ساده و لذت بخش با ساده ترین و در دسترس ترین مواد غذایی موجود را به شما آموزش می دهد . عشق و علاقه مهمترین اصل در آشپزی است . با عشق آشپزی کنید و از تهیه انواع غذاها ، دسرها ، نوشیدنی ها ، کیک و شیرینی و . . . با طعمی نو لذت ببرید .

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به آشپزی iKaBaN.ir می باشد

کیک سیب و هویج پرستو احمدی
کیک سیب و هویج پرستو احمدی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *