کیک زنجبیلی با گردو

دوره مقدماتی php
کیک زنجبیلی با گردو
کیک زنجبیلی با گردو

یادتونه گفته بودم کیک ساده، پایه خیلی از کیک های منه و هر بلایی بگین
سرش میارم؟ یکی از بلاهای خوشمزه ای که خیلی قبل سرش آوردم همین بود که خیلییی
زیاد خوشمزه شد…به شرطی که مثه من عاشق عطر و طعم زنجبیل باشین

دوره مقدماتی php

 

کیک زنجبیلی با گردو

مواد لازم و روش کارعین همون دستور کیک ساده هست که می تونین دستورش رو اینجا ببینین …فقط اینها رو
اضافه کردم:

پودر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری سر پر

مغز گردو و کشمش: یه مشت!

مقدار شکر رو هم 1 و نیم پیمانه ریختم

یه قاشق از آرد دستور رو کم کردم و بعد از الک کردن آرد و بیکینگ پودر، زنجبیل رو به آرد اضافه کردم و
توی مرحله آخر این مخلوط رو به مایه کیک اضافه کردم ( به کسی نگینا من بیشتر از یه قاشق غذاخوری ریختم!)

یکی دو قاشق از آرد رو نگه
داشتم با مغز گردو و کشمش مخلوط کردم

 

و در نهایت به مایه کیک اضافه کردم

 

و با لیسک هم زدم

 

مایه رو توی قالب چرب و آردپاشی شده ریختم و توی فری که همون اول روشن کرده بودم و گرم شده بود گذاشتم…رنگ زردش رو می بینین؟! به به

عطر زنجبیل بیهوشم می کرد…بس که عاشقشم…

مثه همه کیکها وقتی از پختش مطمئن شدیم خاموش می کنیم و میذاریم خنک بشه توی قالی و بعد برش می گردونیم روی رک

من روش رو کمی پودر قهوه و پودر قند الک کردم

با چای محشرهههههههههه

راستی، شما هم مثه من عاشق این آبنبات های زنجبیلی هستین؟ همچین تند و تیززززز..به به

به همسرم می گفتم: باید زنجبیل این کیک بیشتر میشد..گفت: نه بابا عالیه….کیکه! نباید بسوزونه که!

* مهشید جان، توی نظر قبلیتون جوابتون رو دادم..

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

mesle hamon noone shokolatiye ke ghablan doros karde bodin. faghat mavade dakhelesh fargh dare. man oon noon ro hamishe doros mikonam ba nutela. kheili khoshmazas 🙂

نه خیلی فرق داره اون ماست داره این ندارهاون اب داره این ندارهاون بکینگ پودر داره این ندارهموادشون هم مقدارش فرق داره ؟:)نوش جونت خوشحالم دوست داشتی

salam, poodre zanjebil is ginger spice or is different? what kind of flour i should use?txs!

ground gingerسوزان جان پودر زنجبیل میشهو ارد هم all-purpose flourکیک زنجبیلی با گردو

دوست دارم زودتر امتحان کنم ، اما موادش رو ندارم ، معلومه که عالیه ، از طرف من هم یه گاز بزن :))

چشم رز جونم عوض شما الان میرم 4 تا میخورم یه گاز چیه 🙂

با سلاممن طبق دستور، شیرینی ها رو درست کردم ولی بعد از اینکه از فر درآوردم متوجه شدم که دوره هاشون خشک شدند و بخش میانی ترک خورده..در صورت امکان می خواستم بدونم که کجای کار من اشکال داشته. و یه نکته دیگه اینکه خمیر من بسیار چسبناک از آب دراومد، آیا این عادیه؟با سپاس

سلام دوست ناشناسشاید مواد میانی کلوچه ها رو زیاد گذاشتید که ترک خورده و شاید هم روش شکل انداختید و اون قالب یا هر چی که باهاش شکل انداختید تیز بوده اون باعث شده ترک بخورهنه عزیزم نباید زیاد خمیر چسبناک باشه که موقع کار بدست بچسبه شما باید میز کارتون رو ارد پاشی میکردید و با کمک اون نونهاتون رو درست میکردی

salaam man ino alan dorost kardam vali mavadam seft bod ardesh ziad bod shad havasam nabode ye peymone dige ard ezafe kardam kholase ba nesf peymone shir ezafe khamiro varz dadam hala nemidonam che jori beshe emshab mehmonam daram :)gozashtam bala biaad 🙂

فخری جون امیدوارم خوب از اب دربیاد که مهمونهاتم بتونن از این نونها بخورن و لذت ببرن 100 درصد ارد زیاد ریختی چون این خمیر به هیچ عنوان سفت نمیشه فقط میتونم دعا کنم که خوب بشه 🙂

سلام عزیزم …از اینکه دانسته ها ت رو با ما به اشتراک میذاری خیلی ازت سپاسگزارم. در مورد این نون زنجبیلی میخواستم بپرسم که 40 گرم کره معادل نصف پیمانه کره هست؟

سلام مریم جان خواهش میکنم دوستم نه عزیزم تقریبا میشه 1/4 پیمانه یه ذره کمترنصف پیمانه میشه 115 گرم

با اجازه فردا درست می‌کنم 🙂

خواهش میکنم نوش جونتون

Leila jan khormaro lazem nist ba megdari. ab bepazim mesle on yeki dastoret motoshakeram

نه لازم نیست.عزیزم باید خرمای نرم استفاده کنید

لیلا جان ممنون واسه رسپی عالیت.می خواستم بدونم میشه به جای خرما از رطب شیره دار و نرم استفادده کنم؟الان فصل رطب ازجنوب دارم.نمی دونم چیکارشون کنم!!خیلی نرم و چسبناکند.واسه مهمونی می خواستم گلوله کنم با بسکوییت و گردو ولی خیلی شیرین میشن!گفتم شاید این کلوچه ها بهتر باشه.مرسی عزیزم

خواهش میکنم اره میشه عزیزم

لیلا جون میشه از زنجبیل تازه استفاده کرد و اون رو رنده کنیم؟

زیبا جون زنجبیل تازه عطر خوبی نمیده به نون چونکه مثل پودر کاملا مخلوط ارد نمیشه و تیکه تیکه میمونه داخل نون

لیلا جون میشه این کلوچه یا کلوچه فومن رو تخت نکرد و به همون حالت گلوله شکل پخت و در نهایت کلوچه امون شکل پرتقال یا نارنگی درآد؟

نمیدونم تا به حال امتحان نکردم ببین چطوری میشهشما اگر امتحان کردید به من خبرشو بدید

اخی چه شانسی نوش جونتون عزیزم خوشحالم که زحمتتون به هدر نرفتهراستی این لینک باز نمیشه انگار باید عضو باشی تا چیزی ببینی

دوست عزیز از دستورات بسیار خوشمزه شما متشکرم میشود بفرمائید خمیر مایه در امریکا یا کانادامقابلش چیست ؟از محبت شما بسیار سپاسگزارمنیما

سلام خواهش میکنم گرامیبهش میگن yeast هم فوریش موجود هست و هم معمولیشبه فوریش میگن Instant Yeastو به معمولیش Active Dry Yeastموفق باشید

لیلا جون این خمیر رو چقدر باید ورز بدیم ممنون میشم جواب بدی .

عزیزم ده دقیقه تقریبا

لیلا جون سلام من این نون رو دیروز خونه مامانم درست کردم عاااالی شد دستت درد نکنه وای طعمش بیست بود حتی برای مادر بزرگم بردم قرررررربونت برم من 🙂

نوش جوووونتون باشهعزیزم خوشحالم که دوست داشتید و لذت بردید :)خدا نکنه سلامت باشید

سلام شما از خمیر مایع پودری استفاده میکنید؟

سلام لیلا جون. امروز این نون رو درست کردم با نصف مواد دستور، عالی شد عزیزم. ممنون از شما. امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی

نوش جوونتون باشه عزیزم تشکر از لطفتون

سلام میشه لطفا بگین حدودا چند گرم آرد لازمه؟

من دو پیمانه و نصفی تقریبا استفاده کردم ولی شما می تونید اینقدر آرد اضافه کنید تا خمیری به دست بیاد که به دست نچسبه

سلام…من این نونهای خوشمزه رو همین الان از فر در آوردم…عالی شدن…عطر و طعمشون رو که دیگه نگو…ممنون از دستور پخت کامل و خوشمزه

سلام ليلا جونميشه به جاي پودر زنجبيل از دارچين استفاده كرد؟مرسي

سلام ليلا جون ميشه به جاي پودر زنجبيل از دارچين استفاده كرد؟مرسي

سلام اگر دوست داشتی و به ذائقتون خوش میاد چرا که نهکیک زنجبیلی با گردو

سلام ليلا جون خيلي ممنون از دستور خوبتون اين نونارو من الان درست كردم و از فر دراوردم، زنجبيل نداشتم به جاش از دارچين استفاده كردم، يه خورده هم پودر هل به مواد داخلش اضافه كردم فقط طرحهاي روش بعد پخت از بين رفتن ممنون ميشم علتشو بگيدمرسي

سلام نوش جوونتون باشه عزیزماحتمالا کمرنگ طرح زدید که بعد از پخت رفتن عزیزم

سلام بانو سپاس فراوان از رسیپی های بسیار تضمین شده تان. که بی اغراق باعث افتخار واعتبار اشپزخانه مایند. فقط جسارتاخواستم بگویم یک قاشق غذاخوری بکینگ سودا نانهایم را زیادی پفکی و کشدار کرد. در حالیکه همانطور که خود بهتر میدانید نانهای شرقی اصیل ومحلی خودمان نسبت به نانهای غربی کمتر پفکی تر و کشدارتر و بیشتر پرمایه ترند.البته من اندازه های شما را با پیمانه های حرفه ای و ترازو دیجیتالی دنبال میکنم

سلام عزیزم تشکر از محبتت و لطفتون گرامیدوستم این دستور اصلا بکینگ سودا نداره؟!!!چرا بکینگ سودا استفاده کردید ؟ متوجه نشدم



حلوا زنجبیل

حلوا زنجبیل یکی از انواع حلواهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با حلواهای دیگر مانند حلوای آرد گندم کاملا متفاوت است. حلوای زنجبیل در شهرهای آذری زبان به عنوان یک شیرینی شناخته می شود که در کنار چای مصرف می شود.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر حلوا زنجبیل تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری حلوا زنجبیل تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش حلوا زنجبیل با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

کیک زنجبیلی با گردو

دستور تهیه

برای تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی ابتدا آرد گندم را دو مرتبه الک می کنیم سپس در قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و کنار می گذاریم.

بعد کره یا روغن (ترکیبی نیز بسیار خوب می شود ۱۰۰ گرم روغن و ۱۰۰ گرم کره) را در تابه ای می ریزیم تا آب شود و بعد آرد تفت داده شده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا منسجم شود و به رنگ طلایی در می آید

و بعد پودر قند را الک می کنیم و به آن می افزاییم و مداوم روی حرارت مخلوط می کنیم  و پودر زنجبیل و هل را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی که تفت دادیم حرارت را خاموش می کنیم و قالبی به شکل مستطیل انتخاب می کنیم

و کف آن کاغذ روغنی پهن می کنیم و آرد را داخل قالب می ریزیم و با کف قاشق حلوا را فشار می دهیم تا روی آن صاف شود و بعد روی حلوا پودر گردو را می ریزیم و اجازه می دهیم تا حلوا ۳۰ دقیقه بعد کاملا خنک شود

و بعد آن را با کاتر یا چاقو برش می زنیم به هر شکلی که تمایل دارید مثلا لوزی لوزی مدل زیبای است و آرام کاغذ روغنی را از قالب بیرون می آوریم چون این مدل حلوا بافت ترد و شکننده ای دارد. حلوا ها را در دیس می چینیم.نوش جان

همچنین ببینید

حلوا زنجبیلی باعث شده تا من به عنوان یک ایرانی به آذربایجانی ها مخصوصا تبریزی ها افتخار کنم که کدبانوهای هنرمند تبریزی چنین دسر لذیذی را درست کردند.
حلوای زنجبیلی به دلیل داشتن زنجبیل ، طبیعت مقوی و گرم داشته و مصرف آن در ماه رمضان توصیه می شود ، همچنین باعث افزایش قندخون شده ، تقویت کننده معده و ضدنفخ نیز می باشد.
حلوای زنجبیل زنجفیل تره یی جزو دسرهای ایرانی ترکی هست و در وعده دسر سرو می شود همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد.

 

مواد لازم :
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی ۸ لیوان
روغن جامد یک و نیم لیوان
کره یا روغن زرد نصف لیوان
پودر قند نثار ۳الی ۳ و نیم لیوان
گردو ۱۰۰ گرم
زنجبیل ۳ قاشق مرباخوری
پودر هل سبز در صورت تمایل نصف قاشق مرباخوری
پودر بادام ، پسته ، نارگیل ، گل محمدی برای تزیین

 

طرز تهیه :
آرد رو با حرارت بسیار پایین در حالتی که زیرش شعله پخش کن قرار دادیم ، به مدت یک ساعت تفت می دهیم ، بوی خامی آرد باید کاملا گرفته بشه ولی تغییر رنگ زیادی نکنه.
بهتره برای تهیه حلوای از تابه آلومینیوم یا مسی استفاده بشه تا حرارت راحت تر انتقال پیدا کنه.کیک زنجبیلی با گردو

این هم رنگ آرد بعد از یک ساعت تفت دادن ، می بینید که رنگش عوض نشده ولی کاملا خامیش گرفته شده.
کره و روغن رو داخل آرد میریزیم.

 

سوال : اگه از آرد نانوایی استفاده کنیم ایرادی داره ؟
پاسخ : سعی کنید اگر هم از آرد نانوایی استفاده می کنید رنگ آرد زیاد تیره نباشه تا رنگ حلوا تیره نشه ولی اگه رنگ حلوا براتون مهم نیست میشه از هر آردی استفاده کرد.

به مدت ۵ دقیقه هم آرد و روغن رو تفت میدیم.

آرد رو کنار میگذاریم تا کاملا خنک بشه.
پودر قند رو میریزیم.

 

سوال : واسه یه لیوان آرد چقدر روغن و کره وپودر قند بریزم ؟
پاسخ : یک چهارم لیوان مخلوط روغن و کره و نثار کمی بیشتر از یک سوم لیوان.

پودر زنجبیل رو میریزیم.

توی دستور اصلی این طرز تهیه حلوا اسانس اصلی زنجبیله ، اما اگه دوست داشتین میتونین کمی هم پودر هل اضافه کنید اما دقت کنید که طعم زنجبیل غالب باشه ، من از بیست قطره اسانس هل استفاده کردم.

و روی آرد میریزیم و با دست ورز میدهیم تا کاملا پودر قند به خورد آرد بره.

بعد از الک سیمی رد میکنیم ، سوراخهاش خیلی ریز نباشه جون کارتون سخت میشه ، اینکار برای اونه که همه مواد کاملا با هم مخلوط بشه و گلوهای خمیر و پودر قند باقی نمونه.

گردو رو خرد می کنیم ، باید زیاد ریز نشه و دندان گیر باشه ، توی حلوا میریزم.

تو این مرحله من مواد رو تو قالب مستطیلی پهن میکردم و بعد برش میزدم ، یادم افتاد یک دوستی می گفت توی قالب های یخ میریزه اینبار منم از این روش امتحان کردم و از نتیجه ش کاملا راضی هستم.
ته قالبهای یخ رو پودر پسته ، بادام ، نارگیل یا گل محمدی ریختم.
ایده قالب یخ خیلی ایده جالبی بود ، انگار از بیرون خریدی حلواها رو ، با قالب یخ خیلی راحت و زیبا میشه.

بعد حلوا رو روش مواد ریختم و کاملا با دست فشار دادم تا حلوا منسجم بشه.

چون عجله داشتم به مدت دو ساعت گذاشتم توی فریزر تا کاملا حلوا سفت شد ، شما اگه عجله ندارید چهار ساعت بگذارید توی یخچال.
بعد مثل حالتی که میخوایم یخ رو از قالب در بیارم و یه تکون چپ و راستی میدیم ، تکون دادم ، برگردونم توی سینی و یه ضربه بهش زدم.

و حلواها خیلی راحت از قالب در اومد.

با این روش هم حلوا ها یک اندازه در میان و هم موقع برش زدن خرد نمیشه ، در نتیجه در عین راحتی حلوای شیک تری هم خواهید داشت.

داخل کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید.

سوال : من حلوا رو درست کردم قالب یخ فوق العاده ایده جالبی بود ولی حلوای من تا زمانی که تو یخچال بود خیلی خوش فرم بود اما تا ده قیقه بیرون از یخچال میموند از هم متلاشی میشد ، مامان منم مثل خود شمایه کدبانو تمام معنا هستش ، ایشون میگه روغنش رو کم ریختم ، البته من نصف اندازه ای که گفته بودی رو کره ریختم و نصف دیگه رو روغن جامد ، میخواستم نظر شمارو هم بدونم ؟
پاسخ : مطمئنا نظر مامانت درسته ایشون مسلما تجربه زیادی دارند ، کره چسبندگی بیشتری ایجاد میکنه اگه میخوای روغن جامد جایگزین کنی باید مقدارش رو چند قاشق زیاد تر بگیری.

 

کیک زنجبیلی با گردو

سوال : ما توش نسبت ارد رو به ارد نخودچی یک به دو میگیریم تو فقط ارد معمولی ریختی با نخودچی هم امتحان کن.
پاسخ : حتما امتحان میکنم البته ما گاها توی حلوا کفگیری آرد نخودجی میریزیم.

 

سوال : من این حلوا رو ۳بار درست کردم اما مثل شما خوب و راحت از قالب جدا نمیشه میشه راهنمایی کنید علتش چیه ؟ واقعا طعمش عالیه من برای مراسم ولادت امام حسن مجتبی ع هرسال درست میکنم ، امسال برای عیدفطر قصد دارم درست کنم لطفا راهنمایی کنید که چرا به راحتی از قالب جدا نمیشه ؟
پاسخ : اگه داخل فریزر بگذارید و حلوا حسابی خنک بشه راحت از قالب جدا میشه ، یک مورد دیگه هم ممکنه باعث بشه راحت از قالب جدا نشه اینکه اگه از قالب یخ استفاده میکنید ، اگه قالبتون رسوبات آب داشته باشه یعنی در اصل سطحش صاف نباشه حلوا به راحتی از قالب جدا نمیشه.

 

سوال : اگه به جای روغن جامد از روغن مایع بخوام استفاده کنم چقدر باید روغن مایع بریزم ؟
پاسخ : برای این حلوا روغن مایع مناسب نیست و حتما باید از روغن جامد استفاده بشه.

 

غذاهای آذری همش خوشمزه ست ، چقدر ایده ی قالب یخ زدنه خوب بود خوشم اومد.
امیدوارم از این آشپزی تبریزی و آموزش آشپزی استفاده برده باشید.
دسر حلوایی پیشاپیش نوش جان.

در تاریخ ۴ خرداد ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آشپزی تبریزی , آموزش آشپزی , حلوا , دسر

تعداد بازدید : 32732

صفا

۱۳۹۷/۰۴/۲۲ ساعت ۱۶:۳۹

تلفن :

ایمیل : www.sanamldr2018@gmail.com

ممنون از زحماتتون

نرگس

۱۳۹۷/۰۸/۰۷ ساعت ۲۱:۴۷

تلفن :

ایمیل : na_abidi2000@yahoo.com

سلام
ممنون از دستور تون. اگر فقط از كره استفاده كنيم. موردي پيش مياد !؟

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 224 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام

کیک زنجبیلی با گردو
کیک زنجبیلی با گردو
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *