کیک بوکسینگ زنان جهان

دوره مقدماتی php
کیک بوکسینگ زنان جهان
کیک بوکسینگ زنان جهان

همرسانی در

ایمیل

فیسبوک

Messenger

Messenger

کیک بوکسینگ زنان جهان

دوره مقدماتی php

توییتر

بالاترین

واتس‌اپ

لینک را کپی کنید

این لینک‌ها خارج از بی‌بی‌سی است و در یک پنجره جدید باز می‌شود

یک دختر بریتانیایی با اصلیت بنگلادشی موانع ناشی از یک تربیت سفت و سخت مذهبی را کنار می‌زند، از یک ازدواج فاجعه‌بار از پیش تعیین ‌شده خلاص می‌شود، یک بیماری سخت می‌گیرد و بعد از تمام این‌ها، قهرمان کیک بوکسینگ جهان می‌شود؛ این نه یک فیلم‌نامه هالیوودی که داستان زندگی رکسانا بیگم است.

با وجود این که بلندی قامتش فقط ۱۵۸ سانتیمتر است، خانم بگوم با چنگ و دندان راهش را از موانع فرهنگی و مشکلات شخصی باز کرد و به اوج رشته ورزشی‌اش رسید. اوجی که هنوز تمام نشده است.

او می‌گوید: “من یک خانواده مسلمان سفت و سخت داشتم. خانوده‌ام حواس‌شان حسابی به من بود. برای همین با خودم گفتم نمی‌توانم به آن‌ها بگویم که مشغول تمرین هنرهای رزمی هستم، چون حدس می‌زدم که اجازه انجام این کار را به من نمی‌دهند. می‌ترسیدم مجبور شوم بین خانواده و ورزشی که عاشقش شده بودم، یکی را انتخاب کنم.”

پانزده سال پیش که رکسانا دانشجوی معماری در دانشگاه وستمینستر بود، راهی برای مطرح کردن خودش پیدا کرد: تای‌بوکسینگ، یک از انواع کیک بوکسینگ.

آن زمان او ۱۹ سال داشت و برای اولین بار برنده یک تورنمنت شده بود. با این وجود و در حالی که عشق به ورزش روز به روز در او زیادتر می‌شد، آن را به عنوان رازی برای ۵ سال از خانواده‌اش مخفی نگه داشت.

او گفت: “وقتی جوان‌تر بودم، عادت داشتم که یکشنبه‌ها صبح خیلی زود بیدار شوم. برای خوشحال کردن مادرم تمام کارهای خانه را انجام دهم و بعد خیلی آرام بپرسم، می‌شود برای یکساعت به باشگاه بروم؟ خیلی سریع می‌رفتم باشگاه، تمرین رزمی را انجام می‌دادم و برمی‌گشتم خانه. خانواده‌ام آن موقع نمی‌دانستند من در باشگاه چکار می‌کنم.”

رکسانا بیگم در مورد احساس آن روزهایش هم گفت: “فقط عاشق آن ورزش شده بودم و راهی پیدا کرده بودم تا خودم را بروز دهم، ولی خب مجبور شده بودم که زندگی دوگانه‌ای داشته باشم. وقتی شروع به مسابقه دادن کردم، دوست داشتم که حمایت خانواده را پشت سرم داشته باشم. نمی‌خواستم به آن‌ها پشت کنم و دوست داشتم دعای مادرم همراهم باشد.”

اما فرآیند قبول این قضیه از طرف خانواده، خیلی سخت‌تر از چیزی بود که او تصور می‌کرد. خیلی از دختران آسیایی‌تبار بریتانیایی از طرف خانواده تحت فشار هستند تا در اوایل دهه سوم زندگی ازدواج کنند و رکسانا بگم هم استثنا نبود: “دانشگاه را که تمام کردم، یک ازدواج از پیش تعیین شده در انتظارم بود، ازدواجی که پایانی ناکام داشت. دورانی بد از زندگی‌ام که احساس می‌کردم هویتم را از دست داده‌ام.”

سال ۲۰۱۰ زندگی حرفه‌ای او یکبار دیگر لطمه دید، زمانی که به بیماری سندرم خستگی مزمن (Myalgic Encephalomyelitis) مبتلا شد. یک بیماری که خانم بگوم می‌گوید با یک رژیم غذایی دقیق و یک شیوه تمرینی خاص موفق به کنترلش شده است: “وقتی بعد از یک جلسه تمرین خوب، مجبور شدم یک ماه در خانه استراحت کنم، مربی‌ام گفت که سراغ یک متخصص بروم. می‌دانستم که آدم تنبلی نیستم و یک جای کار ایراد دارد.”

موانعی که هرکدامشان می‌تواند بسیاری را از ادامه راه منصرف کند، توسط این مبارز مصمم به کناری پرتاب شد؛ مبازری که رویای قهرمانی جهان را می‌دید: “پس از این که ازدواج از پیش تعیین شده‌ام به پایان رسید، تصمیم گرفتم بدون این که به والدینم بگویم چه خبر است، آن‌ها را به باشگاه ببرم. وقتی آن‌ها دیدند در باشگاه چکار می‌کنم، یک قدم عقب رفتند و سکوت کردند. آن‌ها فقط می‌خواستند دخترشان برگردد و نسبت به ازدواج من احساس گناه می‌کردند. از آن‌جا بود که سفرم را به عنوان یک مبارزه کیک بوکسینگ ادامه دادم.”

او نه تنها کارش را ادامه داد، بلکه در سال ۲۰۱۶ تاریخ‌سازی کرد. رکسانا بگوم، سوزانا سلمیاروی از سوئد را شکست داد و تبدیل به اولین زن مسلمان بریتانیایی شد که صاحب عنوان قهرمانی جهان در کیک بوکسینگ شده است.

خانم بیگم حالا ۳۴ ساله است و از تمامی چالش‌هایی که سر راهش بود، گذشته است. اما اگر فکر می‌کنید او در باد موفقیت‌های گذشته خوابیده است، اشتباه می‌کنید؛ قدم بعدی: حضور در مسابقات حرفه‌ای بوکس.

رکسانا بیگم، می‌گوید حالا دوست دارد که داستان زندگی‌اش الهام‌بخش دختران مسلمان بریتانیایی باشد: “هیچ دری برای من باز نشد. ده، پانزده سالِ خیلی سخت طول کشید تا والدین، جامعه و مربیان من را بپذیرند. وقتی به عنوان یک زن، کاری کنید در بقیه این باور زنده شود که هیچ چیزی در سرنوشت‌شان نوشته نشده است، می‌توانید بگویید دستاورد بزرگی داشته‌اید.”

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

کیک بوکسینگ زنان جهان

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

فریناز لاری اولین زن ایرانی است که در مسابقات بین المللی کیک بوکسینگ قهرمان جهان شد. خانواده فریناز بیش از پنج سال است که به کانادا مهاجرت کرده‌اند. او اکنون علاوه بر شهروندی ایران، شهروند کانادا نیز هست و می خواهد برای تیم ملی کانادا بازی کند چون معتقد است در ایران برای زنان به اندازه مردان ارزش قایل نیستند. اما او برای حضور در تیم ملی کانادا نیاز به رضایت کشور اصلی، یعنی ایران، دارد. انجمن کیک باکسینگ ایران هم به او گفت که به دلیل قانونی به نام “وفاداری” باید دو سال منتظر مجوز بماند. فریناز امیدوار است که فدراسیون کیک بوکسینگ ایران دست از مشکل تراشی برای او بردارد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

ایران وایر: منصوره فراهانی «فریناز لاری»، اولین زن ایرانی است که در مسابقات بین المللی رشته «کیک بوکسینگ» به قهرمانی جهان رسیده است.‌او که هم اکنون علاوه بر شهروندی ایران، شهروند کانادا نیز هست، سال گذشته میلادی به دلیل مانع تراشی انجمن کیک بوکسینگ ایران، نتوانست در هیچ مسابقه جهانی شرکت کند. اولین حضور فریناز لاری در تیم ملی ایران، به مسابقات داخل سالن آسیا سال ۲۰۰۹ در ویتنام باز می گردد: «چون اولین زنی بودم که از تیم ملی کیک بوکسینگ به فینال رسیده بودم، رییس جمهور وقت (محمود احمدی نژاد) برای دیدن بازی من به سالن آمده بودند.»

لاری در آن مسابقات، مقام دوم آسیا را از آن خود کرده و مدال نقره دریافت می‌کند. درخشش این ورزشکار ۲۸ ساله در سال های بعد ادامه می‌یابد. او در مسابقات جهانی کیک بوکسینگ روسیه در سال ۲۰۱۱ مدال طلا و قهرمانی جهان را کسب می‌کند، در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۲ نفر دوم می‌شود و در آخرین مسابقه به عنوان عضو تیم ملی ایران در مسابقات جهانی برزیل سال ۲۰۱۳ برسکوی قهرمانی جهان می‌ایستد.

فریناز لاری ورزش را با ژیمناستیک، زمانی که نوجوان بود شروع کرده است: «من در ژیمناستیک کار می کردم و مربی خیلی خوبی هم داشتم اما به من گفت ژیمناستیک ایران به جایی نمی‌رسد، اگر می خواهی مسابقه بدهی، باید رشته دیگری کار کنی. گفت ژیمناستیک مادر رشته‌ها است و در هر رشته دیگری که بخواهی، می توانی کار کنی. خیلی دوست داشتم رزمی کار کنم و رشته مورد علاقه من تکواندو بود اما در آن زمان پدر و مادرم به من اجازه ندادند چون رزمی را برای دختر دوست نداشتند. آن ها به من می گفتند که اگر رزمی کار کنم، درس نمی خوانم.»

زمانی که فریناز لاری ۱۸ ساله شد، سرکار رفت و با اولین حقوقش در کلاس کیک باکسینگ ثبت نام کرد. او این ورزش را در ابتدا با یک کلاس دخترانه در تهران آغاز می‌کند و در آن جا یک سال آموزش می‌بیند. بعد از آن با «علی خنجری»، همسرش که عضو تیم ملی کیک بوکسینگ ایران است، تمرینات خود را به صورت خصوصی آغاز می‌کند: «چون می‌خواستم در این ورزش موفق باشم، به مسابقات بروم و عضو تیم ملی بشوم، تصمیم گرفتم مربی خوبی داشته باشم. بهترین مربی که اطرافیان به من معرفی کردند، علی خنجری بود.»

علی خنجری، همسر فریناز لاری، قدیمی‌ترین عضو تیم ملی ایران با ۱۱ سال تجربه عضویت در تیم ملی کیک بوکسینگ است. او قهرمانی کیک بوکسینگ اروپا و آسیا را در کارنامه حرفه ای خود دارد.

کیک بوکسینگ زنان جهان

فریناز لاری در مورد تمرینات خصوصی که با خنجری داشته، می‌گوید: «من با حضور پدرم در قسمتی از خانه که به صورت  باشگاه درست کرده بودیم، تمرین می کردم. برای تمرین های تیم ملی (بانوان)، بسیاری از اوقات ما مربی مرد داشتیم و زنان باید با حجاب، همان طور که در میادین ورزشی بین المللی حضور پیدا می کنند، تمرین می‌کردند.»

خانواده لاری بیش از پنج سال است که به کانادا مهاجرت کرده‌اند و ساکن این کشور هستند: «خانواده‌ام به دلیل ادامه تحصیل ما سه خواهر، تصمیم به مهاجرت می گیرند. البته ما  سال ۲۰۰۲ برای مهاجرت اقدام کردیم اما سال ۲۰۰۸ کارهایمان درست شد؛ زمانی که من تازه از دانشگاه آزاد در ریاضی کاربردی فارغ التحصیل شده بودم و خواهر بزرگ‎ترم هم مشغول به تحصیل در مقطع فوق لیسانس در انگلیس بود. سال ۲۰۱۰ به کانادا آمدیم. فعالیت من با تیم ملی ایران قطع نشد و فعالیتم را با این تیم ادامه دادم.»

او برای آماده شدن برای مسابقات جهانی در باشگاه‌های کانادا تمرین می‌کرد. در آن زمان، همسرش هنوز در ایران بود.  فریناز در باشگاه‌های کانادا بدون حجاب تمرینات خود را ادامه می‌داد اما در مسابقات تیم ملی ایران با حجاب کامل حضور پیدا می‌کرد: «به من گفته بودند تبلیغ نکن، بدون حجاب عکس در شبکه‌های اجتماعی نگذار و زمانی که با تیم ملی هستی، باید با حجاب کامل حضور داشته باشی. من هم این موارد را رعایت می کردم و به مشکلی برنخوردم.»

قرارداد فریناز لاری با تیم ملی ایران در سال ۲۰۱۳ تمام می‌شود: «سال ۲۰۱۴ مسابقات زیادی نبود و البته کسی هم از من برای حضور در مسابقه ای دعوت نکرد. برای همین من فکر کردم حضور در تیم ملی ایران برای من تمام شده، آن زمان شهروند کانادا هم شده بودم.»

وی سال ۲۰۱۵ را بدترین سال حرفه‌ای خود می‌داند و می‌گوید «در سال ۲۰۱۵ مسابقات قهرمانی آسیا و جهان  برگزار می‌شد. از انجمن کیک باکسینگ ایران با من تماس گرفتند که برای مسابقات در تیم ملی شرکت کنم اما من قبول نکردم و به آن‌ها گفتم می‌خواهم برای تیم ملی کانادا بازی کنم. نمی‌خواستم برای تیم ملی ایران دوباره بازی کنم چون آن قدری که برای مردها ارزش قایل هستند، برای تیم ملی زنان ارزش قایل نیستند. من نسبت به بسیاری از آقایان از نظر مقام‌های کسب کرده بالاتر بودم اما همیشه به من بی‌احترامی می‌شد.»

فریناز لاری متوجه می شود که برای حضور در تیم ملی کاندا نیاز به رضایت کشور اصلی، یعنی ایران دارد. او برای گرفتن رضایت نامه کتبی با انجمن کیک باکسینگ ایران تماس می‌گیرد اما پاسخ مشخصی از آن ها نمی‌گیرد: «به من دروغ گفتند. گفتند که به دلیل وفاداری باید دو سال معلق بمانم. من باور کردم و به آنها گفتم از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ دو سال شده است. اما آن‌ها گفتند از زمانی که کتبی اعلام می‌کنی، باید دو سال معلق بمانی. این داستان را برای رییس فدراسیون کیک بوکسینگ کانادا تعریف کردم اما او به من گفت چنین قانونی وجود ندارد. آن جا متوجه شدم که آن ها مانع تراشی می‌کنند.»

 فدراسیون کیک بوکسینگ کانادا سعی کرد تا این موضوع را حل کند؛ حتی این موضوع را به اطلاع سازمان جهانی کیک بوکسینگ رساند اما موفقیتی حاصل نشد و ایران به حضور فریناز لاری در تیم ملی کانادا رضایت نداد: «من فکر می کنم به دلیل زن بودنم این رفتارها با من می‌شود چون همسرم ۱۱ سال است که با تیم ملی کار می‌کند و هیچ مشکلی نداشته و جز محبت چیز دیگری ندیده اما قضیه برای من همیشه متفاوت بوده است.»

اگرچه او از حضور در مسابقات جهانی در سال ۲۰۱۵ محروم شد اما به حضور خود در مسابقات بین‌المللی ادامه داده است: «در اواخر سال ۲۰۱۵، در مسابقاتی در ایتالیا به عنوان شهروند کانادایی و بدون حجاب بازی کردم که در آن جا هم بردم. بعد از آن در مسابقه دیگری در تایلند شرکت کردم و برنده شدم.»

در مسابقات تایلند، رییس سازمان جهانی رشته «موی تای» حضور داشت که از بازی فریناز لاری خیلی خوشش آمده بود. رشته ورزشی موی تای، رشته‌ای شبیه کیک بوکسینگ است: «رییس سازمان جهانی موی تای بعد از بازی پیش من آمد و گفت که از کار من خوشش آمده و در مورد محل اقامت و زندگی من سوال پرسید. او به من وعده داد که تمام تلاشش را می‌کند تا من بتوانم در تیم ملی مون‌تای کانادا بازی کنم چون پیش از این در تیم ملی موی تای ایران نبوده ام.»


ایمیل *

ورود


نام کاربری یا نشانی ایمیل


رمز

مرا به خاطر بسپار

تیم ملی کیک بوکسینگ واکوی ایران با کسب ۲۸ مدال طلا، ۲۳ نقره و ۱۰ برنز قهرمان آسیا شد.

سوسن رشیدی از قهرمانان کیک بوکسینگ یکی از عشایر کشورمان است که در این مسیر سختی‌های زیادی را پشت سر…

زینب جباری کیک لایت کار وزن منهای ۶۰ کیلو گرم به نشان برنز بازی‎های داخل سالن آسیا 2017 قناعت کرد

فاطمه علیزاده نماینده وزن منهای ۵۶ کیلو گرم فول کنتاکت به مدال نقره بازی‌های داخل سالن آسیا دست یافت.

کیک بوکسینگ زنان جهان

شهناز میرحیدری نخستین طلای کیک بوکس کاروان ورزش ایران در بازی‌های داخل سالن آسیا را به نام خود کرد.

مسابقات جهانی موی تای ۲۰۱۶ در کازان روسیه برگزار شد. در این رقابت ها فاطمه یاوری و سعیده غفاری موفق…

تیم ملی موی تای بانوان ایران با سه ورزشکار عازم مسابقات جهانی روسیه شد. در این رقابت ها فاطمه یاوری…

رئیس هیات ورزش های رزمی ایلام گفت: تیم کیک بوکسینگ بانوان استان ایلام با کسب 9 مدال رنگارنگ مقام دوم…

فروش اینترنتی محصولات ورزشی

مبارزه فینال ووشو الهه منصوریان در مقابل حریف چینی

وزن کم کردن الهه منصوریان + ویدیو

جشن همسران بیرانوند و علیپور + عکس

عکس یادگاری فغانی و دخترش با یوزپلنگ ایران

مسابقات کشتی آلیش بانوان قهرمانی کشور در گرگان

آنجلینا جولی و راز تناسب اندام و شیک پوشی او

در رابطه جنسی چه اتفاقاتی برای واژن یک زن رخ می دهد؟

شادی خانم رئیس جمهور کرواسی پس از پیروزی مقابل روسیه +عکس

فرشته کریمی در کنار سعید عزت اللهی و پژمان جمشیدی + عکس

خود ارضایی دختران و زنان چگونه است و چه عوارضی دارد؟

ورزش تی آر ایکس TRX چیست؟

کلیپ آموزشی حلقه زدن برای چربی سوزی سریع پهلو ها

آموزش حرکت شکم ایروبیک بانوان

مبارزه دیدنی الهه منصوریان در مسابقات ووشو قهرمانی آسیا +ویدیو

زیبا ترین بازیکنان فوتبال زنان را بشناسید + ویدیو

جشن همسران بیرانوند و علیپور + عکس

لیست ۱۰ نامزد نهایی برترین فوتبالیست زن در سال ۲۰۱۸ اعلام شد + عکس

کلیپ تماشایی از والیبال زنان در مسابقات جهانی

عذرخواهی سازمان لیگ فوتسال از فرشته کریمی و نسیمه غلامی

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

کیک بوکسینگ زنان جهان

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

کیک بوکسینگ زنان جهان

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

کیک بوکسینگ زنان جهان
کیک بوکسینگ زنان جهان
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *