چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

دوره مقدماتی php
چگونه با حلوا گل رز درست کنيم
چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

بهارک مبینی (بهار)

مدیر ارشد بهارسایت

چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

دوره مقدماتی php

 

مواد لازم :

حلوا

آرد ۲ پیمانه = ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

روغن قنادی ۱۲۰ گرم

نمک یک پنس

عرق هل یا گلاب ۱ ق س

پودر قند ۳ ق س

زعفران آبکرده یک ق س

طرز تهیه :

* من برای حلوا از دستوری که لینک آموزشش رو قرار دادم ، استفاده کردم . در نهایت حلوایی انتخاب کنید که براحتی از قیف رد بشه.

* نکته : در مورد این حلوا اگه شل بود می تونید دوباره داخل مکروفر یا حرارت ۳-۲ دقیقه قرار بدین تا سفت بشه و اگه سفت بود می تونید کمی گلاب و روغن مخلوط کنید تا شل تر بشه.

* برای درست کردن تارت :

* ابتدا روغن قنادی و پودر قند رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه.

* بعد زعفران آبکرده و تخم مرغ و عرق هل یا گلاب و نمک رو اضافه کرده و مجدد با همزن هم می زنیم .

* بعد کم کم آرد رو اضافه کرده و با دست یا با همزن هم بزنید تا خمیر بدست بیاد .

* نکته : اگه همزنتون قدرت کافی نداره با دست مخلوط کنید .

* بعد از خمیر یه مقدار کم برداشته و مثل تصویر زیر داخل قالب باز می کنیم .

* بعد قسمت اضافی اونو از قالب جدا می کنیم مثل تصاویر زیر :

* و در آخر داخلشون چنگال می زنیم .

* و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده ، بمدت ۲۰ دقیقه قرار می دیم .

چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

* با این مقدار خمیر ۴۰ عدد تارتلت به این سایز بهم داد .

* این هم از تارتلت خوشگل ما :

* حالا نوبت زدن گل رز هست ؛ برای اینکار ابتدا یه مقدار کوچیکی از حلوا برداشته و مثل یه کله قند کوچیک در وسط تارت قرار می دیم.

* و اما ماسوره ای که برای اینکار استفاده می کنیم ، می تونیم از ماسوره شماره ۱۲۳ یا ماسوره شماره ۱۲۴ استفاده کنیم. نکته ای که خیلی مهمه اینه که تیزی ماسوره به سمت بالا قرار بگیره .

*درابتدا یه نیمدایره می زنیم . دقت کنید که تیزی ماسوره به سمت بالا باشه .

* این هم از نمای بغل :

* بعد یه پله به عقب برمی گردیم و  یه هلال می زنیم .

* بعد دوباره یه پله به عقب بر می گردیم و دوباره یه هلال می زنیم .

{jcomments off}

* باز هم یه پله به عقب  یه هلال …

* و به همین ترتیب تا آخر ادامه می دیم .

* هرچقدر که گل بزرگ تر می شه سعی کنید که به گلبرگ ها حالت داده و دستتون رو طوری مانور بدین که انگار گلبرگ کاملا باز شده .

* و این هم تصویر نهایی . کار سختی نیست فقط یه کوچولو تمرین می خواد .

* نکته : پیشنهاد می کنم اگه قراره برای یه مجلسی این حلوا رو درست کنید حتما قبلش تمرین کنید  .

* می تونید کمی پودر نارگیل رنگی یا پودر پسته هم روی گلها بپاشید .

براونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست . طعم بسیار دلچسب و خوبی داره … مطلب کامل

هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

خمیر هزارلا که توسط خانم مهندس مبینی بصورت حضوری و آنلاین تدریس خواهد شد

این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

قدم اول : آموزش ببینید

قدم دوم : اجرا کنید

قدم سوم : لذت ببرید


سفره آرایی و میوه آرایی
332,270 بازدید

آموزش تزیین حلوا به شکل گل رز : برای تزیین حلوا سعی کردم از آرد سفیدو کم سرخ استفاده کنم تا تصویر روشنتر باشد بعد از جمع کردن حلوا در وسط بشقاب ،قاشق را چرب نموده تا حلوا در ضمن تزیین به آن نچسبد و با پهلوی قاشق از اطراف به حلوا فشار وارد کرده تا اثر قاشق بر آن بماند و باز با چرخش بشفاب همین عمل را تکرار تا به ردیفهای وسط برسد چنانچه خوب شکل نگرفته بود با لبه قاشق سعی کنید فرم آن را شکیل کنید و در آخر با انواع مغز ها( گردو ، بادام ، پسته ،بادام هندی ، …)ویا کنجد و یا گل محمدی خشک شده و… تزیین کنید

آموزش تزیین حلوا به شکل گل رز با قاشق به صورت تصویری و مرحله به مرحله را مشاهده میکنید

چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

 

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com

برچسب ها پخت انواع حلوا افطاری انواع حلوا تزیین حلوا تزیین حلوا با قاشق تزیین حلوا به شکل گل رز تزیین حلوا و خرما تزیین شله زرد و حلوا

فیلم طرز تهیه گوشفیل خانگی3.5 امتیاز از 13 رای فیلم طرز تهیه گوشفیل خانگی همراه …

تزئین سالاد

تزیین سالاد الویه

مدل کیک تولد دخترانه

تزیین غذا و سفره ایرانی

طرز تهیه انواع ژله

انواع سالاد کاهو با تزیینات

تزیین سالاد فصل

عکس تزیین سالاد کاهو کلم

تزیین سالاد کاهو و کلم

تزیین سالاد فصل

تزیین انواع سالاد شیرازی

دیزاین  سالاد کاهو

تزیین سالاد ماکارونی

چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

طرز تزیین حلوا

عکس تزیین حلوا عروسی

تزیین ژله جدید

طرز تهیه ژله تزریقی

طرز تهیه ژله رولی

تزیین مدل ژله چند رنگ

تزیین غذا و دسر ایرانی

تزیین غذا و سالاد و دسر

تزیینات دسر

تزیین دسر ژله

ژله انار

سفره شب یلدا سنتی

تزیینات شب یلدا

تزیین پشمک شب یلدا

تزئین سفره ی افطاری

تزیین سفره افطار

منو غذایی ماه رمضان

بلیط هواپیما

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

عکس پروفایل شب یلدا

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

عکس پروفایل ولادت پیامبر

عکس پروفایل روز کتاب و کتابخوانی

تصاویر امامت امام زمان

تصاویر شهادت امام حسن عسگری

 

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

hi chefdaram kam kam divone mishambozagham aslan band nemiadto ro khoda be fekre ma ham bashgood luck

sehr gut!

Ehsan joon kharjesh yek rob ranandegi kardane! har rooz site ro check kon bad bia sahmiat ro begir!@ F:vielen Dank!

سلام و صبح بخیرانشااله که عزاداریاتون قبول باشههر دم از این باغ بری می رسد/ تازه تر از تازه تری می رسدمجددا عرض ای ول دارم خدمتتون با این گلکاریتونخیلی خوب شده و حتما هم خوشمزه شدهحلوا هم که تو زمستون می چسبه اونم پای عزاداری امام حسین(ع) و مراسمات عاشورااون یکی دوستم که اون سری گفتم با قالب ژله ای گل و برگ رنگی از حلوا می سازه ولی خوب اونا مثل گلای شما طبیعی و برجسته نیستنالبته این رنگ برای مراسم عزاداری مناسب تره ولی نمیشه برای مراسمات خانوادگی حلوای زمینه رو روشن انتخاب کرد و گلا رو با حلوای رنگی ساخت؟

چرا نشه ؟ کار نشد نداره. این فقط به شما هنرمند عزیز ایده میده که خلق هنر کنید 🙂 مثلا می تونید متن کار رو روشن کار کنید و گلها رو زعفرونی و حتی برگ ها رو هم با قالب بیسکوئیت و یا با ماسوره برگ در بیارید (من ماسورش رو نداشتم) و در مورد کار دوست هنرمندتون باید بگم که وقتی حلواتون خوب خمیری باشه می تونید از قالب یا به قول ما انگلیسیها “مُلد” استفاده کنید. ولی اگه شل باشه به قالب میچسبه و جالب نمیشه. حتی برای ساخت همین رزها هم باید خمیریت حلواتون به حد مطلوب برسه! یعنی باید امتحانش کنید و اگه دیدید جواب نمیده باز روی حرارت بذاریدحتما عکس کارهاتون رو واسم آپلود کنید بینم چطور شدهموفت باشی عزیزم

سلام طیبه جون نون میکادو و نون بستنی را باید از کجا باید تهیه کنم

لوازم قنادیها دارن

سلام و عرض ادب( این پست حلوا خیلی رسمی آخه)خیلی عالی کار کردی شف محترم. این ایده در راستای کارهای من قرار داره( خیرات شب جمعه)البته ما مراسم دعا هم زیاد داریم. امیدوارم بتوانم خوب اجراش کنم!جوونی هام بیشتر از این کارا می کردم. اما الان حوصلم کمتر شده!

قبول باشهو حواست باشه که برای درست کردن رزها باید حلوا به یک درجه خمیری مناسب برسهپس مرتب باید روی غلظتش کار کنی تا گلها خوشگل از آب دربیاد

من هر روز دارم تو سایت می گردم و پستهای قدیمی رو می خونم.هر چند نمی تونم همشو درست کنم ولی از دیدن کارات واقعاً لذت میبرم. این حلوا رو الان دیدم. وای که چقد قشنگه!!! واقعاً کارت حرف نداره طیبه جووووونم :-*

سلام امیدوارم خوش و خرم باشیدسایت بسیار عالی و بینظیری دارید . چقدر صمیمانه و خوب همه چیز را توضیح دادید خیلی استفاده کردم و حیف که دیر شناختمامیدوارم در همه ی امورات موفق و پیروز باشیدو همیشه سبز و سرفراز بمانیدپریچهر – مانیل

سلام گلم من این حلوا رو درست کردم اما وقتی بعد از صاف کردن ارد بهش کره و روغن مایع اضافه کردم و خمیر به هم چسبید شیره را زود اضافه کردم که بعد از هم زدن سفت شد و سفیدی ارد در بین حلوا معلوم بود .وقتی هم تو قیف پلاستیکی حلوا می ریختم قیف پاره میشد میشه اشکال کارمو بگین که چرا حلوام نرم نشد و توش ارد دیده میشه ؟

متاسفانه حلوا از اون چيزاي پر زحمته كه امكان خراب شدنش هم زياده. منم زياد درست كردم و زياد هم خراب! اول اينكه بايد خوب آردش تفت داده بشه تا كاملا بوي خاميش گرفته شه و مرتب هم هم زده شه كه نسوزه. وقتي بوي سوخاري شدن ازش بلد شد كره و روغن رو اضافه ميكنيم. و باز زياد و خوب و با دقت هم ميزنيم. اين قسمتش مهمهبعد قسمت دومشه كه از اون هم مهم تره . اون هم غلظت شيره است. بعد از اينكه اضافه كردي و خوب هم زدي به هيچ عنوان نبايد توي كارت آرد و يا گلوله ببيني. آرد كه غير ممكنه ديده شه چون قبلا خوب هم زده شده و مرحله اول واسه اش خوب اجرا شدهو اما اينكه سفت ميشه چيكار بايد كرد…. مقداري آب جوش و يا گلاب بهش اضافه ميكنيم و مرتب روي حرارت همش ميزنيم. اينقدر اينكار رو ادامه ميديم تا به غلظت مناسب برسيماين شيوه گل ساختن باز هم از خود حلوا دردسرش بيشتره و بايد هي سرد و گرم شه و غلظتش تنظيم شهولي با تجربه درست ميشه از صحنه بيرون نرو. تو ميتوني

چگونه با حلوا گل رز درست کنيم

سلام خوبيمنم مثل بقيه ازت ممنونم بابت سايت باحالت فوق العادست .هرچي كه تصورشو كنم اينجا پيدا ميشه .خيلي با سليقه اييه ماه پيش كه به اينجا سر زدم برا ديدن عكسا مشكل نداشتم . ولي الان اصلا نميتونم عكساي قشنگي رو كه براي مراحل درست كردن گذاشتي رو ببينم .هيچكدومشو.همش علامت ضربدر خوردن طيبه جون التماسا يه كاري كن منم بتونم كاراي قشنگتو مثل سابق ببينم.تهيه گل رز با حلوا روي خيلي بيشتر دوست داشتم ببينم ولي چه فايده كه نميشهكليك راست ميكنم شو پيگچرو هم ميزنم بازم باز نميشه ممنون ميشم از زحمتت

متاسفانه دوستان مخابرات زحمت کشیدن همه عکسها رو فیلتر کردنبا استفاده از فیلتر شکن باز میشهتوی آخرین پستها بچه ها آدرس فیلتر شکن گذاشتن میشه ازشون استفاده کردمن واسه ام سخته عکسها رو از نو آپلود کنم شرمنده

حلوا رو درست کردم متاسفانه خیلی سفت بود نتونستم بخورمش.مثل دستور شما درست کردم مشکلم این بود که بعد از اضافه کردن شربت نمی دونستم چند دقیقه باید رو شعله باشه .نمی دونستم شعله متوسط باید باشه یا زیاد .می دونین واسه ادمهای ناشی مثل من توضیحات باید ریز تر باشه . خوب این هم انتظار زیادیه .فکر کنم راه حلش سعی و خطاست .باز هم ازتون ممنونم .

حلوا یه چیزیه که تجربه خیلی زیادی میخواد. واقعیتش اینه که کسانی که یک عمر کارشون حلوا سازی بوده هم بعضی وقتها از زیر دستشون در میرههرگز نا امید نشید. درست میشه ایشالابله غلظت شربت خیلی مهمه و باعث شلی و سفتیش میشهاگه سفت شد توی آب جوش میریزیم و مرتب هم میزنیم خودش درست میشه

توش آب جوش میریزیم

نصف لیوان نصف لیوانتا وقتی که درست شه

طیبه جان میشه به جای آب از شیر معمولی استفاده کرد و به جای شکر از شیره انگور که طبیعیه و سالمتر؟ و خصوصا برای شما که به کیفیت زندگی اهمیت میدی و امثال من که موافق شیرینیهای طبیعیند خیلی بهتره. حالا قصدم اینه که درست کنم ولو دستور دقیقی نباشه براش فقط لطف کن اگه راهنمایی داری بگو که رعایت کنم. ممنونم خانمی

چون هیچکدوم رو امتحان نکردم نمیتونم در مورد طعمش نظر بدم ولی حلوا رو با شیر درست میکنن و مشکلی پیش نمیاد. در مورد شیره… درست کردن حلوا تجربه زیادی میخواد که عالی درش بیاری. برای اینکه با شیره خوب بشه هم مسلما چند باری تجربه میخوادولی شدنیه

مقش شب بهاره جون:https://public.bay.livefilestore.com/y1pSUd9yX2gbP59fDPUKk2iNSpukYjy1O4CW-yTJDBOq1XR-fRcycm7O8q7vh9x0T5Ja4xfnJeXnlH-9OUnV2c2ag/Halva%201.JPG?psid=1وhttps://public.bay.livefilestore.com/y1p_msDXSCUf3BWgI_Aj2bVsUxWXf6Y1bvfR9AdDDMCV4r9X174_BDBYGEvRd4Bd0wV-mQHEUgYGv2Mlb9ygHJvvw/Halva%202.JPG?psid=1این هم توضیحاتش از زبان بهاره جون:این حلوا را قبلا درست کرده بودم بدون تزئین این باربرای بیست و هشتم صفر درست کردم و خیلی خیلی در ان روز به من حس خوبی داد و برای سلامتی طیبه جان و تمام دوستان خوبم دعا کردم و تمام مدت با یاد کارگاه کار میکردم ،باید بگم که تجربه خیلی خوبی بود فوق العاده شیک و خوشمزه من برای یک پیمانه ارد دوسوم پیمانه شکر اضافه کردم و تا جایی که میشد روغنش را کم ریختم برای رزها هم به مشکل خاصی برخورد نکردم و باید به دوستان بگم خیلی لذت بخش هست و اگه میترسند از انجامش فوقش چند تای اولو که خراب کنن بعدش قلقش دستشون میاد در عوض بعدش ادم دوست داره همینطور بشینه و نیگاش کنه سیر هم نمیشه از دیدنش دست شف عزیز درد نکنه، در ضمن از زحمات مروارید عزیز باید تشکر کنم که طبق معمول با روی گشاده زحمات من را میپذیرند و انجام میدهند انشالله سایشون مستدام باشه

من برای رعایت در امانت، خط آخر توضیحات بهاره جون رو پاک نکردم. اگر به خودم بود خط آخر رو حتما پاک می کردم.زحمتی نیست بهاره جون. من کلی ذوق مرگ می شم وقتی کارهای زیبای شما رو می بینم و خوشحال هستم اگر بتونم باعث شم که دیگران هم کارهای زیبای شما رو تا امکان ورودتون به قسمت کامنت ها، ببینن.

تازه من كه به عكسش نگاه ميكنم كلي ذوق ميكنم چه برسه به شما كه خودش رو ديديدبهاره جون خوب در آوردن حلوا كار ساده اي نيست (من اين رو خوب ميدونم) شما واقعا حرفه اي عمل كرديد كه هم حلواتون خوب شده هم تونستيد گلهاي به اين قشنگي رو خلق گنيدواقعا ايول دارهصد آفرين

من اول متن كامنت رو كه تو ايميلم بود خوندم بعد عكس رو نگاه كردم. اينقدر كه گفتي بد شده من گفتم حالا چي شده بودهپريس جون اين كه خيلي خوشگله كه. شما هم زيادي از خودت بد ميگي. عين خودمي:pبه نظر من كه خيلي زيباستو خوشم مياد كه براي هر چيز كلي تحقيق ميكني

این هم حلوای کشدار و پر سبوس اما  بدون گل رز من! عکسها رو نمیشه دید و با خوندن نفهمیدم چطور تزئین انجام شده مرسی خوشمزه بود روغن ترکیبی از سرخ کردنی جامد وکره ریختم چون مشخص نبود   من چند وقتیه حلوا پختن رو شروع کردم اما آخرشم نفهمیدم حداقل روغنی که کفایت کنه چقدره!  یعنی چه شکلی که بشه یعنی بسشه؟ 

به به حلواي خوب و زيبايي شده. عاليهبه خاطر عكسها هم شرمنده اموالا به اندازه اي كم كم روغن اضافه ميكنيم كه ديگه ته خمير سفت نباشه و يه كمي شل و يكدست بشه

salam khanomikhoshhalam ke ba sayte zibatoon ashena shodammikham shagerditono bekonam omidvaram shagerde khoobi bashamhalava ro dorost kardam kheili khoob shodaghaye shohare ma ke kheili zogh kardanaxesho baratoon miferstam behem nomre bedid mer30 va boos boos

حلواتون خيلي لطيف و يكدست و خوشرنگ در اومده و گلها هم زيبا شدنبايد هم ذوق كنن. همه نميتونن حلوا رو خوب در بيارناحسنت

سلام شف طیبه جون:) امیدوارم خوب خوب باشی…خانمی من حلوا درست کردم ولی لایه روییش سفت شده…میتونی بگی چرا؟:) من خیلی حلوا دوست دارم و هر دفعه که درست میکنم پشیمون میشم

آيا شربتش رو زياد ميجوشونيدبار بعد كمتر بجوشونيد انشالا كه درست ميشه

ای وای میدونین چی؟اشتباهی با اکانت خواهرم آن بودم :)))) راستش گویا خیلی رو گاز همش زدم آبش رفته بود از عمه ام پرسیدم یکم آب ریختم توش باز همش زدم درست شد :)))و بااااز هم دستت درد نکه همیشه شف طیبه…عالی شد عالی

عالی بود.ممنون.

 سلااااااااام. من دو روزه اینچا رو پیدا کزردم و چه ذوقی هم میکنم:-) دستتون درد نکنه طیبه خانوم ناز مهربون. من این حلوا رو همین الان درست کردم. خیلی شیرین شد ، زیادی شیرین!  چسبناک هم شد. آیا اینکه چسبناک شده و میچسبه نکنته ی منفی هست؟ مامانم میگه حلوا باید  تکه ای منسجم باشه و تو قابلمه از این تطزرف بیوفته اون طرف 1 🙂 عجببببببببببببب    ولی کلا ممنون ، گل روزا را الان وقت نبود درست کنم ف ایشالا دفعه ی بهعد. ممنوووووووووووووووووووون از این همه سلیقه 

نوش جان

این که میگید یعنی عالی شده بودهخیلی ها آرزوی اینو دارن که حلواشون اینطوری شه  احسنتولی نگران نباشید اون مدلی که مامانتون خواستن رو با کمکردنشکر میتونید بدست بیاریدولی عجب حلوایی بوده هااحسنت

 سلام طیبه جانمن سعی کردم این گل هارو درست کنم.البته با این دستور حلوا نه،ولی خیلی ارتفاعش  کم میشد.به علت کم تجربگیمه؟یا حلوام؟یا ماسورم؟اینم عکسشاز آموزشتونم ممنونم



چگونه با حلوا گل رز درست کنيم
چگونه با حلوا گل رز درست کنيم
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *