چکار کنیم بچه زود بخوابه

دوره مقدماتی php
چکار کنیم بچه زود بخوابه
چکار کنیم بچه زود بخوابه

آموزش خوابیدن به کودک، به این معنا نیست که در طول شب او را رها کنیم تا پس از گریه فراوان، به خواب برود. اگر ایده Cry It Out  یا بطور خلاصه CIO (گریه ی کودک تا خواب) را دوست ندارید یا متدهای آن را آزموده اید و موثر واقع نشده، میتوانید یک رویکرد ملایم تر که مستلزم گریه کمتر باشد را بیازمایید.

ایده روش No Tear (خواب بدون گریه) چیست؟

کسانی که این روش را بر روش CIO ترجیح می دهند بر این باورند که رها کردن کودک در حال گریه کردن، غیر طبیعی، نامهربانانه و خیانت به اعتماد کودک نسبت به بزرگسالان و جهان پیرامونش است. در این روش ایده این است که ساعت خواب، فرصتی است که با ایجاد سکوت و مراسم گرم شب هنگام و پاسخ سریع به تقاضاهای کودک، با او ارتباط برقرار کنید.

ویلیام سیرز، پزشک اطفال که یک فصل کامل از کتاب خواب کودک را به نقد رویکردهای CIO اختصاص می دهد و سایر مدافعان روش No Tear مانند الیزابت پنتلی، بر این عقیده اند که روش های CIO ممکن است تداعی منفی از زمان خواب برای کودک ایجاد کند که یک عمر به طول انجامد. اما کارشناسان طرفدار CIO با این موضوع موافق نیستند. آنها می گویند این که کودک برای مدت کوتاهی در تنهایی گریه کند و پدر یا مادر هر از گاهی به او سری بزنند، برای او آسیب زا نیست بلکه نتیجه آن کودک شادتری است که خیلی خوب استراحت کرده. آنها می گویند استراتژی No Tear ممکن است سبب شود بچه ها بیش از اندازه به یاری پدر و مادر در هنگام خواب وابسته شوند و آرام شدن و به خواب رفتن توسط خودشان را سخت تر یاد بگیرند.

دوره مقدماتی php

چکار کنیم بچه زود بخوابه

تعدادی از کسانی که به طور حرفه ای با مسائل مربوط به خواب برخورد دارند، کتاب هایی در برتری متد های No Tear نوشته اند. سه تن از معروف ترین این کارشناسان عبارتند از: ویلیام سیرز (پزشک اطفال)، الیزابت پنتلی (مدرس تربیت فرزند) و تریسی هاگ (پرستار). در این جا اشاره ای سریع به نظرات هر یک از این سه نفر خواهیم داشت:

سیرز توصیه می کند صبورانه کمک کنید تا کودک شما در زمان مخصوص به خودش بخوابد و پیشنهاد می کند که برای ایجاد تداعی مثبت از خواب و عادات صحیح خواب برای کودک، از خوابیدن با او یا جنباندن او و یا شیر دادن به کودک یا شکل های دیگری از نزدیکی فیزیکی استفاده کنید.

الیزابت پنتلی یک رویکرد آرام و تدریجی که برای نیازهای کودک شما انتخاب شده است را پیشنهاد می کند. او توصیه به تکان دادن کودک و غذا دادن به او به منظور خواب آلود کردنش پیش از خواباندن و پاسخ سریع به گریه کودک می نماید.

تریسی هاگ با سیرز بر سر این که تداعی خواب باید مثبت باشد توافق دارد اما با روش های او موافق نیست. او درمورد وابسته کردن کودک به چیزهایی مانند شیر دادن، تکان دادن یا نوازش کودک به منظور خواباندنش هشدار می دهد. در عوض می گوید به تعداد دفعاتی که کودک گریه می کند، به سمت او بروید و بلندش کنید و مجددا به خواب بازگردانیدش. تکنیک های او حد واسطی بین وابسته سازی کودک (مانند روش سیرز) و متدهای گریه تا خواب است.

نکات راهبردی برای یافتن یک راه حل بدون گریه No Tear :

آیا استراتژی No Tear موثر است؟

هیچ استراتژی ای برای تمام کودکان یا حتی برای یک کودک در تمام اوقات موثر نیست. شما باید کودک خود را بشناسید و آنچه برایتان مفید است را کشف کنید. اگر استراتژی No Tear برای شما مفید واقع نشد، می توانید متد CIO  (رها کردن کودک در حالت گریه تا خواب) را امتحان کنید.  برای یادگیری چیزهای بیشتر، در تلگرام با اکانت ninikadeh و یا در اینستگرام نینی کده ما را دنبال کنید و یا در فیسبوک نی نی کده عضو شوید.

سلام
خوب بود مرسی

سلام خیلی مطالبتون عالی بود
لذت بردیم

. لطفا در اين مورد مطالب بيشتري بگذاريد با تشكر

خیلی خوب بود ولی اگه میشه مطالب بیشتری بگذارید

سلام كودك هفت ماهه تا چند دقيقه گريه كند مشكلي ندارد؟ دختر من ٢٠ تا ٢٥ دقيقه قبل خواب گريه ميكند البته هر ٣ دقيقه او رأ بلند ميكنم و رد اغوش ميگيرم ولي ارام نميشود

بعضی از بچه ها عادت دارن قبل از خواب خیلی گریه میکنن
محیط خوابشو خیلی تاتریک نکنین خیلی روشن دهم نباشه یه چراغ خواب روشن بذارید شاید نوراتاقو دوست نداره

مرسی خیلی جالب بود

نمیشه بخدا سخته
تا همه نخوابن نمیخوابه
همه نمیتونن بخاطر کودک من ساعت ۷بخوابن که!

کودک من چهار ماهشه و هنوز نفخ شدید داره و تا از سینه ام شیر نخوره نمی خوابه. در ضمن گاهی اوقات خیلی بی تابی می کنه و حتی دیگه شیرم رو هم نمی خوره. عادت کرده هر نیم ساعت بیدار میشه و شیر می خوره نمی دونم چکار کنم. ممنون میشم پاسخ منو بدید.

سلام
نفخ های طولانی در کودکان ممکنه به دلایلی از جمله عفونت‌های انگلی و میكروبی داخل معده یا بیماری‌های التهابی روده، یا مصرف برخی داروها و نیز انسداد روده یا معده باشد. اگر تاکنون به پزشک کودکان مراجعه نکردید، دیگه تعلل جایز نیست. هر چه زودتر به متخصص مراجعه کنید تا از سلامت کودک، خیالتون راحت شه.

سلام من یه بچه نه ماهه دارم . اون هر شب موقع خواب خیلی لج میکنه ، منم نمیتونم قلق خاصی برای خوابش پیدا کنم ، هر شب یجور میخوابه ، تو رو خدا راهنماییم کنید دیگه خسته شدم

سلام مامان پارسا
یکی از چیزایی که خیلی مهم است، اینه که شما بدونید کودک شما چند ساعت خواب در شبانه روز نیاز داره و طبق همون، براش برنامه بریزید. برنامه خواب کودک باید منظم باشه. مثلا هر شب بین 11:30 تا 12 بخوابه . و صبح حدود 10-11 بیدار شه. حتی اگر دیدید که صبح ساعت 12 هم رد شده و هنوز خواب هست، خودتون با ملایمت بیدارش کنید. تا برنامه ی خواب شبش به هم نریزه. کودکان رفتارشون به شدت به عکس العمل با وابسته است و اگر از ابتدا اون را عادت بدید، خودتون در ادامه ماه ها و سالهای بعد راحت تر خواهید بود.

درضمن می تونید از یک آهنگ خاص در آخر شب استفاده کنید. (یعنی کودک را شرطی کنید) که با شنیدن اون آهنگ کم کم خودش بخواب بره. کم کردن نور و صدای محیط هم تاثیر داره.

ممنون از پاسختون. ولی من بچه ام رو پیش متخصص کودکان بردم و گفته هیچ مشکلی نداره و مدتی کولیکیت و پی دی لاکت دادم بهتر بود و بعد از یک ماه پزشکش گفت که مصرف دارو رو براش قطع کنم که مجدداً دل پیچه هاش شروع شده. ممنون میشم اگه دوباره پاسخ بدید.

ممنون از راهنماییتون
من نمیدونم چه روشی برای خوابوندنش پیدا کنم.اون اصلا به صدای اهنگ گوش نمیده برای همبن کلافه میشه و لج میکنه

سلام.من دوتانوزاد 3ماهه دارم که دو قلو هستند.هنوزیاد نگرفتن که شبها بخوابن.یکیشون خیلی خوابش کم نمیدونم دیگه باید چیکار کنم.لطفا منو راهنمایی کنید

سلام میخواستم بپرسم بهترین سن برای عادت دادن بچه ها به یک روش برای خواب کی؟
و من بچه 9 ماهه دارم میتونم اونو به روشی عادت بدم یا دیر شده؟

سلام دختر من ۵ ماهه است و خوشبختانه تا حدودی خوابش تنظیم شده یعنی سر ساعتهای بخصوص خوابش میاد ولی عادت کرده در حال شیر خوردن بخوابه و وقتی میخوام ازش جدا بشم بیدار میشه. دلم میخواد تا قبل از شش ماهگی توی تخت خواب خودش بخوابه و البته بدون شیر خوردن .ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید. ضمنا دخترم به پستونک و شیشه شیر علاقه ای نداره.

عزيزم ٥ ماهگي براي جدا كردن بچه خيلي زوده دست كم بايد توي تخت خودش ولي توي اتاق خودتون بخوابه اما با ساعتهاي مشخص، كه اگر گريه كرد يا بالا آورد شما باشيد و كمكش كنيد،من دخترم نزديك به ٢ سالش بود كه عادتش دادم توي اتاق خودش بخوابه طول كشيداما عادت كرد ولي متاسفانه پدرش باز آورد توي تختمون گفت دلم براش تنگ ميشه???.

البته اگر دوربين بالآي سرش باشه كه شما صداش رو بشتوية و تصويرش رو ببينيد ميتونيد همين الان هم بگذاريدش توي تختش، چون هرچقدر زودتر مستقل بشه خودتون راحت تَر هستيد البته همه اينها بستگي به فرزندتون داره و البته اين فقط تجربه من هست

سلام
دختر من 14 ماهشه و جديدا توي اتاق خودش ميخوابه ولي منم پايين تختش ميمونم ولي خيلي شبا براي شير بيدار ميشه دوتا ميك ميزنه ميخوابه بعد از نيم ساعت دوباره بيدار ميشه شير ميخواد ميشه منو راهنمايي كنيد كه براي كمتر بيدار شدنش تو شب چي كار بايد بكنم

شب غذای چربتری بخور تا شیرت بچه رو سیر کنه کامل
دیگه حداقل تا ۵صبح میخوابه
غذاهایی مثل ابگوشت و کله پاچه
در کل توصیه میشه یک وعده غذای چرب برای وزن گیری نوزاد خورده بشه هر روز

دختر من نوزده ماهشه.الگوی خوابش خیلی بده.الان ساعت ده دقیقه به پنج صبحه و بیداره.من و پدرش دیگه داریم دیوونه میشیم.هرکاریو بگین امتحان میکنم.توی خواب راحته و بیدار نمیشه.ولی هر چندوقت یکبار برنامه ش بهم میریزه…مریض شده م دیگه

ساعتتون ٥ دقيقه به ٤ بودا

سلام بهمه عزیزان.پسر من تقریبا تایکسالگی شبا بیدار میشد و شیر میخواست.بعد من توشیشه شیرش اب خالی میریختم وهر وقت شبا بیدار میشد بجای شیر بهش اب خالی میدادم اونم اوایل حسابی اب میخورد و میخوابید ولی بعدها دید که اب خالیه ومزه ای نداره دیگه نمیخورد واینطوری شد که هم شیرشب رو ترک کرد هم اب خوردن در شب.و کم کم تاصب خوابش یکسره شد.حتما امتحان کنید ان شاالله که جواب میگیرید

Salam pesare man 1 sale sh shode Shaba Chand bar bidar mishe saat 3 bidar mishe mikhad biad takhte ma gerie mik chi kar konam ? Koli gerie karde saboor I mikonam vali faide nadare khaste shodam ? ?

چکار کنیم بچه زود بخوابه

سلام.دختر من 19 ماهشه.از همون نوزادیش قبل از خواب گریه میکرد.هنوزم همین جوره.با اینکه خیلی خوابش میاد بازم سعی میکنه مقاومت کنه و به خاطر بیخوابی گریه های شدید میکنه.خواهش میکنم راهنماییم کنید

سلام پسرم سه ماهشه خیلی نفخ داره همین باعث میشه کم بخوابه بخصوص شب ومدام روپام تابش میدم میخوابه تامیزارمش پایین نق میزنه بیدارمیشه توروخدابراخوابش یه راهکاربدین خیلی خستم کرده

البته پسرم فقط یک ماه اول شیرموخورد وقتی زردی گرفت شیرمو ول کرد.وشیرخشک بامشورت پزشک شروع کردم تاالان که سه ماهشه دارم شیرمومیدوشم بهش میدم ولی روزبهروزداره شیرم خشک میشه خیلی نگرانم دوست دارم شیرخودمم بخوره ازکپسول وقطره وقرص شیرافزاهم استفاده کردم ولی فایده چندانی نداره خوراکم هم زیاده ولی ازشیرچندان خبری نیس.درضمن یادآوری کنم که دوقلوداشتم اون یکی توشکمم تموم کردتوی سی وشش هفته وپسرموسزارین شدم دوکیلوچهارصدگرم بودتابیست وهفت روزگی فقط هفتادگرم اضافه کرده بود.

چرااینقدردیرجواب میدین یااصلاجواب نمیدین؟

سولماز جان، ما نمی تونیم به تک تک سوالات جواب بدیم . چون تعداد سوالات در سایت، بصورت هفتگی ، خیلی زیاده و فقط تعدادی از سوالات که کمتر تکراری باشند پاسخ داده میشن

سلام عزیزم
من هم مشکل شما رو داشتم و پسرم تا دو ماه زردی داشت ولی تعجت می کنم که دکتر شما گفته شیرخشک بدین چون زردی رو بیشتر میکنه من خودم تمام دو ماه بدون محدودیت بهش شیر دادم که هرچی بیشتر می خورد بهتر میشد و وزن میگرفت الان که 2 سالشه خدا روشکر مشکلی نداشته.به امید سلامتی همه نی نی ها.

منتظرراهنماییهای خوبتون هستم.

باسلام
پسرمن الان 2سالشه اما ازنوزادی عادتش دادم روپا تکون بدم تا خواب بره. حالا میخوام این مدل ازسرش بره اما خودش همچنان میخواد اینجوری خوابش کنم! نمیدونم چیکارکنم؟چون اگه همینطوری بذارم روتختش کلی گریه میکنه

پسر من 4ماهشه.از وقتی که به دنیا اومده فقط گریه میکنه مخصوصا موقع خوابیدن.دکتر نمونده که پیشش نبرده باشیم حتی آزمایش هم دادیم ولی فایده ای نداشته.با هیچ روشی نمیخوابه و فقط گریه میکنه.واقعا دیگه نمیدونم چه جوری بخوابونمش.خواهشا راهنماییم کنین.

سلام من یک دختر ۲۲ماهه دارم که جدیدا از شیر گرفتم اما در طول شب زیاد از خواب بیدار میشه و درخواست میکنه که من مجدد او را روی پام تکان بدم تا بخوابه برای حل این مشکل باید چکار کنم؟

باسلام.من یه پسر سه ساله دارم که خوابش خیلی کمه.همون 8ساعت شب رو که میخوابه.دیگه ظهرا نمیخوابه.وفوق العاده اذیت میکنه.دست به همه چی میزنه خسته شدم تو رو خدا راهنماییم کنید

سلام من پسر 4 ماهه دارم پسر من همیشه با گریه میخوابه چجوری این عادتو از سرش بندازم

سلام
دختر من شش ماهشه تا چهار ماهگی کولیک شدید داشت که با وجود مراجعه مکرر به دکتر، راهی برای آرام کردنش پیدا نکردیم. ولی الان خیلی بد میخوابه . شبها تا صبح بیداره بعد صبح ها میخوابه هر یک ساعت هم شیر میخوره . تازه اگر شبی هم زود بخوابه ساعت سه میخوابه و هر نیم ساعت واسه شیر بیدار میشه. برای خوابیدن هم باید روی پاهام تکانش بدم وگرنه اصلا خودش نمی خوابه. در طول روز هم خیلی کم پیش میاد که آروم باشه همش بهانه میگیره . همه روش های خواباندن نوزاد رو براش انجام میدم ولی فایده ای نداره لطفا راهنمایی کنید .کودکم خیلی کم خوابه.

سلام پسری 6 ماه دارم در طول روز هر بار که او را می خواباندم (البته با زحمت فراوان ) با کوچکترین صدا از خواب بیدار می شود لطفا راهنمایی کنید که چاره کنم هر روشی که می دانستم انجام داده ام اما نمی شود.

عزیزم بچه منم همینطوری بود، الان چهارماهشه. به پیشنهاد آشنایان اونو جدیدا پای تلوزیون میخوابونم ، البته دلم نمیاد صدای تلوزیونو خیلی زیاد کنم ولی با این حال خیلی بهتر از قبل شده و حداقل میتونم بعضی کارامو وقتی خوابه انجام بدم. قبلا حتی در یخچال رو هم نمیتونستم باز کنم مبادا از صداش بیدار شه.

عزیزم بچه هایی کهخوابشو ن سبکه معمولا رفلاکس دارن دختر من هم اینطور بود رفلاکسش پنهان بود دکتر از بی خواب و بی قراری عاش تشخیص داد بالا هم نمی اورد حتما ببر متخصص بگو

با سلام دختر من یکسال و سه ماهه است،تا 2 ماه قبل خوابش تنظیم بودهم شب رو کامل میخوابید تا 10 صبح،هم 2 ساعت ظهر میخوابید،صبح و عصر هم سرحال و شاداب بود،اما 2 ماهی هست که ریتیم خوابش کاملا به هم ریخته.
الان شب ساعت 2 میخوابه یکساعت بعدش بلند میشه و طرفای 4 صبح خواب میره تا 2 ظهر”بعدش دیگه نمیخوابه تا شب و کل روز و شب رو بهونه گیری و بیقراری میکنه واقعا خسته شدم.
لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم تنظیم خواب گذشته رو براش پیاده کنم؟!!!

سلام ممنون از مطالب خوب شما, پسر من چهل و پنج روز دارد به نظر شما شروع کردن روش cry it out برای او مناسب است؟ ایا شروع این روش برای نوزادان سن خاصی است؟
پسرم عادت کرده پای سینه مادر بخوابد بعد از کمی شیر خوردن و حدود بیست دقیقه به صورت مایل که در اغوش مادر است وقتی در رختخواب می خوابدچون رفلاکس دارد بعد از چنددقیقه دوباره بیدار می شود و دوباره همان سیکل پای سینه مادر و….. این کار بعضی مواقع بیش از چهار ساعت طول می کشد و اگر نه , شدید و مداوم گریه می کند تنها حالتی که کمی او را ارام می کند به روی شکم خواباندن است که انهم می گویند برای کودک ضرر دارد لطفا راهنمایی کنید.

سلام.ممنون از مطالب خوبتون.دختر من 8ماهشه و هیچ مشکلی نداره و وزن گیریشم عالی بوده.فقط افتضاح بد خواب و کم خوابه.کلا هم قبل خواب بیشتر از نیم ساعت و سه ربع گریه میکنه از خستگی تا بیهوش میشه.حالتش اینجوریه که چشمام داره میره اما یدفعه هوشیار میشه.کلا حواسش زیادی جمع به همه چی هست و من اتاق رو تاریک و موسیقی ملایم بچگی هاشو میزارم اما باز هر روز و شب برنامه مون همینه.همه راهی رو رفتم و واقعا هردو در عذابیم.تروخدا بگید چکار کنم

چراا سره بچه دوتا پیچ داره علتش چیه ؟

با سلام.
بچه من شبها خیلی دیر میخوابه ساعت 3 به زور میخوابه,تو رو خدا راه حلی بگید دیگه از بی خوابی مردیم.ممنون

سلام. ضمن تشکر به نظرم نویسنده خیلی زیاد از اسامی خارجی و یا نام پزشکها استفاده کرده است شاید هم نوعی خودنمایی مشاهده میشه. موضوع رو خیلی ساده و بدون ذکر نامها میشه آموزش داد.

سلام.
پسر من 25 روزشه
خیلی غر میزنه
موقع شیر خوردن یدفعه میزنه زیر گریه(فقط شبا موقع خواب)
شبا خیلی دیر میخوابه.از 12 که شروع میکنیم برا خوابیدنش ساعت 3زوری بخوابه
خیلی هم شیر تو گلوش گیر میکنه انگار میخواد خفه بشه.
شیر رو بالا میاره
دیگه خسته شدیم از بی خوابی
تورو خدا کمک کنید.

باسلام یه دختر۳/۵دارم ویه دختر ۱۱ماهه دختر کوچیکه جدیدا بدتور به من عادت کرده فقط هم گریه میکنه بغل هیچ‌کس هم نمیره فقط من باید پیشش باشم یا تو بغلم باشه منو کلافه کرده هیچ کاری نمیتونم بکنم از بس عصبی میشم دختر بزرگمو کتک میزنم تورو خدا کمکم کنید ثواب میبرین

عزیزم بزار با هم سناش بازی کنه خودت هم باش یواش یواش ازش دور شو و وقتی ازش دوری صداتو بشنوه بدونه که هنوز هستی این فاصله را هر روز بیشتر کن
تو شلوغی هم زیاد برو

سلام
کودک من 1سالشه.شب هر 1 – 2 ساعت بیدار می شه و شیر می خوره. اگه می شه بگین چه کاری بکنم که این عادتش ترک بشه.اگه شیر نخوره گریه می کنه

نرگس جان دختر من هم همین جوره.شبها فقط میخواد شیر بخوره.اگه راهی پیدا کردی به من هم بگو لطفا

قبل از خواب کامل سیرش کنین.و همه سر ساعت معین بخوابین.من بچمو الان سه ماهشه تو طول روز خودش خواب میره ولی برا شب اتاق با یه پشه کش برقی نوری تاریک میکنم. بغلش میکنم و راه میرم بعد پنج تا ده دقیقه میخوابه.اگه خوب سیر شده باشه 7 ساعت هم میخوابه اگه نه حد اقل 4 ساعت میخوابه.من بعد از زایمان خوابم سبک شده .راحت بیدار میشم وقتی بچه شیر بخواد.ولی حداقل باید سه چهار ساعت بخوابم بعد بیدار شم وگرنه بدجور سردرد میگیرم.واسه همین تا به خوابه عمیق نرفته نمیخوابم که بد خواب بشم.چون طول روز خوابم نمیبره

دختر منم 9 ماهشه همینطوریه ! کمممممک

گریه و بی قراری نوزاد سه و نیم ماه

سلام دختر من ٧ ماهشه. ما ياد گرفتيم شيوه خواباندن رو…. سه چهار ماه اول زندگي توي بغلمون بود و گرماي ما / بعد از گذشت كوليكها، روي پا خوابانديم. اما از اول هفت ماهگي روي زمين رو با چند تشك نرم ميپوشونيم و اطرافش رو با بالش و كوسن محصور ميكنيم. بعد موقع خواب بعد از تعويض جا و تغذيه ميگذاريمش اون وسط با يكي. دو اسباب بازي كوچك و دخترمون براي خودش دهها غلت ميزنه و اينوراونورميشه و كمي هم غر غر تا خوابش ببره همونجا بدون دخالت ما و بعد به تختش منتقل ميشه

با سلام، اگه امکانش هست، راهنماییم کنید. دختر من. دو سال و نه ماهشه، ولی هنوزم خواب شبش مشکل سازه، مدام از خواب بیدار می شه و اصرار زیادی داره که روی پاهام بندازمش و تکونش بدم و وقتی از این کار امتناع می کنم گریه های وحشتناکی می کنه که باعث می شه تسلیم بشم. اصلاً پا درد گرفتم شدید. قبلا از راهنمایی های شما کمال تشکر رو دارم.

دختر من چهار ماهشه هر روز یه جور خواب میره و از روش قبلیش متنفر میشهو اصلا اون رو نمیپذیره و گریه میکنه اوایل باید بغلش میکردیم بعدش گهواره بعدش روی پاها بعد از اون باید بغلش کنیم یک ساعت تو اتاق ساکت و تاریک بگردونیم تا خواب بره در تمام این مدت هم گریه میکنه

سلام .کودک ده ماهه ام حدود 4 ماه است که شبا به سختی میخوابد .وقتی شیر میخورد تو بغلم خوابه ولی وقتی میزارمش تو تخت خواب بعد از ده دقیقه بیدار میشه وهمین روال تا صبح هر نیم ساعت بیداره لطفا راهنماییم کنید چهکار باید انجام بدم

سلام بهتره به کودکتان خوابیده شیر دهید که وقتی خوابش برد دیگر نخواهید جا به جایش کنید و بیدار نشود. سعی کنید قبل از خوابیدن به کودکتان غذای کمکی بدهید که سیر باشد و به خاطر گشنگی زود به زود بیدار نشود. تغذیه خودتان هم مناسب باشد که شیر کافی برای کودکتان داشته باشید. روزی ۳لیوان شیر مصرف نمایید مایعات ومیوه زیاد مصرف نمایید و یک نکته دیگر: سعی کنید در طول روز زیاد کودکتان را نخوابانید، به خصوص سر شب. اینجوری کودکان در شب، خواب بهتری دارند. در مرحله اخر اگر مشکل حل نشد میتوانید به یک متخصص اطفال مراجعه نمایید.

سلام… پسرم تا یکسالگی خوب بود.. تو تخت و اتاق خودش میخوابید.. بعد یکسالگی تاالان که 15ماهه اس.. جرات ندارم دستشویی یا حمام ببرمش. گریه میکنه شدید… تو خوابش هم شبا ده بار پا میشه شیر مادر بخوره… چی کنم؟

سلام ؛ با توجه به توضیحاتی که دادید کودک شما دچار اضطراب شده است
اگر در نظر دارید کودکتان را از شیر بگیرید همزمانی این کار با مستقل شدن کودک برای خواب امکان پذیر نیست
اگر شما شاغل هستید فرزند شما علائم بیشتری از ترس و عدم همکاری برای خواب و حمام و دستشویی را نشان خواهد داد
بنابراین برای بررسی دقیق تر نیاز به مشاوره برای فرزندتان دیده میشود
موفق باشید
زهرا صادقیان – مشاور کودک نی نی کده

سلام. من دختری دو سال و هشت ماهه دارم که از سه ماهگی شبها هر چهل دقیقه برای خوردن شیر بیدار میشه. و با اینکه دایم سینه رو در دهن نگه می داره باز بیدار میشه . در طول روز بجز برای خوابیدن شیر نمی خوره. خیلی نگران این هستم که کیفیت بد خوابش سیستم دفاعی بدنش رو ضعیف کنه. روی پا تو بغل پدر یا من آروم نمی گیره . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام من متوجه سوال شما نشدم مگه دخترتان را از شیر نگرفته اید مگه الان شیر خودتونو میخوره

دختر من ۶ ماهشه موقع خواب همش غر میزنه شب و روز هم براش فرقی نمیکنه . شیر هم خوب نمیخوره باید ایستاده بهش شیر بدم و را برم وگرنه گریه میکنه

بسیار اموزنده و مؤثر بود، ازتون ممنونم به پاس زحمات انتقال دانش مفید
خداوند نگهدارتون

من کودکم ۱ ماهشه قبل از خوابیدن خیلی گریه میکنه ی راهنمایی کنید

گریه کودکان به علتهای مختلفی است مثل گشنگی یا دل درد یا اینکه خوابش میاید یا اینکه نیاز به تعویض پوشک دارد ویا ممکن است به علت بدخوابی کودک باشد یا اینکه ریفلاکس داشته باشد

سلام
من پسرم یکسال و پنج ماهش و مشکلی که داره موقع خوابیدن خیلی بی تابی میکنه ..خیلی خوابش میاد ولی نمیتونه بخوابه و همش غلت میزنه به نظرتون چیکار کنم در ضمن قبلا ریفلاکس هم داشته و با دارو برطرف شده بود .

باتشکر

سلام بر شما؛ در زمان خواب کودک، در کنار او دراز بکشید اورا در آغوش بگیرید و پشت کمر کودک را ماساژ دهید حتما هرشب و هر زمان که میخواهید کودک را بخوابانید ،ماساژ فراموش نشود .
موفق باشید .

خانم زهرا صادقیان ؛ درمانگر و مشاور خانواده

سلام.نی نی ام یک ماه وبیست روزشه.موقع خواب دست وپاهاش رو پرتاب میکنه. داره خواب میبینه یاعلت دیگه ای داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام خسته نباشید. دختر من 1 سال و دو ماهشه. حدودا دو ماهه که اتاقش و جدا کردم. خیلی راحت عادت کرد و توی اتاقش خوابید. الان یک هفته س که شبها شروع میکنه به جیغ زدن و فقط باید بغلش کنم و شیر بدم بهش تا آروم بشه ولی بعد از چند دقیقه دوباره شروع میکنه. یه کمی از دندون نیشش در اومده. ممکنه به خاطر اون باشه؟ اگه الان با این بیقراریش کنار خودم بخوابونمش دوباره میره توی اتاقش بخوابه؟ ممنون از شما

پاسخ 113
مامان عزیز سلام
دقت بفرمایید کودک شما هنوز شیر شما را میخورد و این طبیعی است که وابسته به شما باشد برای خوابیدن و اگر بیدار شود شما را درکنارش نبیند احساس عدم امنیت میکند .
بله کلافه گی درآمدن دندان کودک را اذیت کرده است .
لطفا در اتاق کودک در کنارش باشید تا بخواب برود . یواش یواش شروع به خواندن کتاب قصه کنید و از ناحیه سر کودک را ماساژ دهید
موفق باشید

خانم زهرا صادقیان ؛ درمانگر و مشاور خاواده نی نی کده

پسرمن باید دستش به پستانم باشه تا خوابش ببره ضمنا دوسال و دو ماهشه 6ماهه الان از شیر بریدمش. چطور این عادت رو ازش بگیرم؟

سلام برشما.
به هر حال این رفتار کودک طبیعی است .سماجت برای جدایی دست کودک نداشته باشید, می توانید از یک اسباب بازی استفاده کنید که نرم باشد و به دست کودک بدهید تا با آرامش برسد و به خواب برود.

موفق باشید
خانم زهرا صادقیان ؛ درمانگر و مشاوره خانواده نی نی کده

سلام.آخ دست رو دلم نذارید که خونه.من دوقلو دارم.نارس دنیا اومدن و از اول 24 ساعته خوابو بیدار بودن یعنی 5دقیقه خواب 5دقیقه بیداری با جیغ و داد.تا الان که 20ماهشونه و هنور شب تا صبح دویصد بار با گریه و جیغ و داد بیدار میشن.من شبیه جنازه شدم.همه ی روشارم امتحان کردم بی فایدست.فقط دارم میسوزم و میسازم

سلام دختر من یازده ماهشه جدیدا صبح زود بیدار میشه بین ساعت پنج و نیم تا شش
اما این چندروزه چهارونیم صبح بیدار میشه دیکه نمیخوابه من چیکارش کنم توروخدا راهنمایی کنید

ریتم خواب بچتون بهم ریخته،شب ها تا دیر وقت به بازی مشغولش کنید تا صبح بیشتر بخوابه ،کم کم به ساعتی بیداری از شب اضاف کنید تا بدنش عادت کنه

سلام .. پسر من هم 2.5 ساله است و هنوز روی پا تکونش میدم تا بخوابه . هرچی سعی میکنم که ترک کنه اما با اصرار شدید خودشو به پاهام میچسبونه تا بخوابونمش . قدش بلند شده و روی پا خوابوندنش دیگه برام خیلی سخته . چیکار کنم؟

مامان عزیز همه کودکان به یک روش برای خوابیذن شرطی میشوند . اگر میخواهید این نوع روش خواباندن را حذف کنید باید از روش جذاب تری استفاده کنید مثلا در اتاق خودش با صدای موسیقی آرام و یا قصه خوانی تمرین کنید . البته صبور باشششید چون تغییر روش عادت خواب کودک زمان بر است .
موفق باشید
خانم زهرا صادقیان درمانگر و مشاورخانواده

با سلام.پسر من ۴ ماه و نیمه هست.تا یه ماه پیش خواب شب خوبی داشت.هر سه الی ۴ ساعت یکبار بیدار میشد و سریع به خواب میرفت.ولی الان یه ماهه که خواب شبش به هم ریخته هر ۱ ساعت یه بار بیدار میشه و باید با صدای سشوا خوابش کنیم و صبح زود بیدا ه.البته جدیدا شیر خودم رو نمیخوره و به خاطر رفلاکسش شیر خشک ای آر میخوره.خواهش میکنم راهنمایی کنید.واقعا خسته شدم

سلام دختر من 5 ماهشه و عادت کرده فقط روی دستم و ایستاده با تکون بخوابه الان ک سنگین تر شده خیلی اذیت میشم مخصوصا اینکه خوابشم سبکه و خیلی زود بیدار میشه خیلی خسته میشم و جونی برام نمیمونه.فقط شبا خواب عمیق داره.خواستم جور دیگه بخوابونمش ولی خیلی گریه میکنه و اروم نمیشه ایا با بزرگ تر شدن این عادت ترکش میشه اگر ک نه باید چکار کنم ؟با تشکر

قطعا کودک با بزرگتر شدنش مدل خوابش تغییر میکند ، الان به این مدل خواب شرطی شده ، میتوانید از وسیله جایگزین که مثل حرکت دست شما گهواره ای است استفاده کنید و در کنارش باشید تا بخواب عمیق نرفته او را تنها نگذارید .
#خانم_صادقیان_مشاور_درمانگر_خانواده

سلام با توجه به اینکه شما فرمودید کودک هر ساعتی بخوابه بیشتر می خوابه من همه روشی را امتحان کردم ولی موفق به خواباندن کودکم نشدم ، کودک من دو سالش است بیشتر وقت ها ساعت 2 نصف شب می خوابه یا تا صبح بیداره وقتی ساعت 9 شب می خوابه اگه بیدارش کنم بدتر می شه و تا صبح یکسره بیداره اگه بیدار نکنم هم دو ساعت می خوابه باز تا صبح بیداره خواهشا راهنمایی کنید چیکار کنم

چگونه اتاقی هماهنگ با سن کودک خود طراحی کنیم

انواع هنرهای مختلف برای پرورش خلاقیت کودکان

کودکان می توانند از دو سالگی دو زبان را یاد بگیرند

یک جشن تولد متفاوت از آنچه تا کنون برای کودک خود گرفته اید

استفاده شما از این سایت به منزله پذیرش قوانین نینی کده است
: مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی دارند و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
تماس با نی نی کده

© کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت نی نی کده میباشد . کپی طرح سایت جرم محسوب شده و پیگیری قضایی خواهد داشت. کپی برداری از مقالات جهت استفاده تجاری، بدون هماهنگی با مدیران سایت ممنوع بوده و دزدی محتوای معنوی تلقی می گردد.

کپی بخشی از مطالب سایت (و نه کل مطلب) جهت رفرنس دادن، فقط با قراردادن لینک مستقیم به سایت نی نی کده مجاز است. طراحی توسط ماکرومدیا

سلامت نیوز: اگر سری به خاطرات گذشته بزنید به خاطر می‌آورید که کودکان نسل قبل شب‌ها معمولا خیلی زود به رختخواب می‌رفتند و پدر و مادر مشکلی با مساله خواب فرزندان خود نداشتند ولی با برجسته‌شدن نقش تلویزیون و رایانه و انواع فناوری‌های صوتی و تصویری، این روند رو به فراموشی رفت و در حال حاضر تا حدی پیش رفته که کودکان تا نیمه‌های شب پا به پای والدین خود بیدار می‌مانند و همین امر فعالیت‌های روزانه آنها را با مشکل مواجه می‌کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه فرهیختگان،در واقع خواباندن کودکان یکی از سخت‌ترین کارهای پدر و مادر در این روزهاست و بیش از یک‌سوم کودکان با نوعی مشکل بی‌خوابی مواجهند و شب‌ها دیر به خواب می‌روند. اما هر مشکلی راه‌حلی دارد و با انجام برخی راهکارهای ساده می‌توانید از پس این معضل برآیید. به خاطر داشته باشید که چند ساعت مانده به ساعت خواب کودک، از دادن غذاهای سنگین به او خودداری کنید. مواد کافئین‌دار مانند قهوه، چای، شکلات و نوشابه باید شش ساعت پیش از خواب کودک به او داده شود. در واقع پس از شام، از دادن هرگونه مواد محرک که مانع از خوابیدن آنها شود، جلوگیری کنید. برای کودک‌تان یک برنامه مستمر و آرامبخش تنظیم کنید که بین 20 تا 30 دقیقه تداوم داشته باشد و در انتها منجر به خوابیدن کودک شود. به‌عنوان مثال، قصه گفتن پیش از خواب یا خواندن چند صفحه کتاب قبل از خوابیدن برای کودک از بهترین کارهایی هستند که می‌توان هر شب آن را تکرار کرد.برخی از کودکان دوست دارند شب‌ها در کنار عروسک یا اسباب بازی مورد علاقه خود به خواب بروند. این کار را از آنها دریغ نکنید و اجازه بدهید با آرامش و بدون ترس از تنهایی بخوابند.لباس خواب، ملحفه‌های رختخواب و شرایط محیط اتاق خواب کودک تاثیر بسزایی روی کیفیت خواب او دارد. لباس‌های کودک نباید حرکت او را محدود کند و دمای اتاق نیز نباید خیلی سرد یا خیلی گرم باشد.تا چند وقت، به‌خاطر زود خوابیدن به کودک‌تان جایزه دهید تا تشویق شود. به مرور کودک به زود خوابیدن عادت می‌کند.به‌طور کلی، رعایت بهداشت خواب تاثیر قابل‌توجهی روی کیفیت خواب کودکان دارد. محدود کردن زمان تماشای تلویزیون در لحظات نزدیک به خواب و از همه بدتر تداوم تماشای تلویزیون در داخل رختخواب باعث اختلال خواب می‌شود. علاوه‌بر این، اصرار به خوابیدن کودک در ساعتی مشخص حتی در روزهای تعطیل به تنظیم ساعت خواب او کمک می‌کند. برخی والدین تصور می‌کنند بیدار نگه داشتن کودکان تا پاسی از شب باعث می‌شود زودتر خسته شده و راحت‌تر به خواب بروند ولی در نقطه مقابل، کودک به دلیل خستگی بیش از حد خیلی سخت می‌خوابد و نتیجه معکوس می‌دهد.


اگر کودکی با مشکل بی خوابی مواجه شود، علایمی مشابه با بی خوابی بزرگسالان و حتی ممکن است شدیدتر از آن را نشان دهد، زیرا نیاز خواب کودک بیشتر از بزرگسالان می باشد.




چکار کنیم بچه زود بخوابه

خوابیدن کودکان، علاوه بر برطرف کردن خستگی های روزانه، شرایط مناسبی را برای رشد کودک فراهم می کند. کودکان فعالیت روزانه بیشتری نسبت به بزرگسالان دارند و در صورت عدم استراحت کافی، بسیار صدمه می بینند. بنابراین اگر کودکی دارید که با مشکل بی خوابی مواجه است، حتما راهکارهای زیر را انجام دهید.

 

در اینجا 12 توصیه برای برطرف کردن بی خوابی در کودکان را می گوییم.

 

1- به والدین توصیه می شود جای خواب ثابتی را برای کودک خود در نظر بگیرند و به کودک خود تاکید کنند که حتما در جای خود استراحت کند. معمولا تغییر مکان خواب حتی برای بزرگسالان هم ناخوشایند است و ممکن است سبب دیر به خواب رفتن آنها شود. احتمالا این تجربه را در طول مسافرت داشته اید.

 

2- به این دسته از کودکان اصلا اجازه بیدار ماندن و دیر خوابیدن به بهانه مشاهده تلویزیون و یا حتی انجام تکالیف مدرسه را ندهید. زمان مشخصی را برای خواب آنها در نظر بگیرید و آنها را به خوابیدن در همان زمان، محدود کنید.

گاها دیده می شود که برخی از کودکان به علت مشاهده فیلم های ترسناک دچار کم خوابی می شوند. والدین بهتر است از دیدن فیلم ترسناک و تحرک بیش از اندازه کودک، جلوگیری کنند.


3- ساعات خواب منظمی را برای کودکتان در نظر بگیرید.


ساعات خواب کودک باید ثابت باشد. یک ساعت خاص را در نظر بگیرید. اولین بار کودک خود را تشویق کنید تا در آن ساعت خاص به رختخواب برود و شب‌های دیگر، حتی تعطیلات آخر هفته آن ساعت را معیار فرا رسیدن زمان خواب کودکتان قرار دهید. برای بیدار شدن از خواب نیز همین رویه را ادامه دهید. توجه داشته باشید هر قدر کودکتان زودتر از خواب بلند شود بهتر است، زیرا تا شب کاملا خسته می شود و حدودا همان ساعت مقرر به خواب می‌رود.

 

4- والدین باید مراقب عادات تغذیه ای کودک خود باشند و سعی کنند مواد غذایی کافئین دار را از برنامه غذایی خود حذف و یا کم کنند. اگر هم کودک علاقمند به مصرف این مواد غذایی بود، سعی شود حتی المقدور این مواد را 4 ساعت قبل از خواب مصرف کند، زیرا واکنش کودکان به مصرف مواد کافئین دار مانند بزرگسالان است، یعنی همانطور که مصرف این مواد در بزرگسالان سبب بی خوابی می شود، در کودکان نیز همین اثر را دارد.

5- متخصصان تغذیه معمولا مصرف موادی مانند شیر ولرم را که حاوی کلسیم است، قبل از خواب توصیه می کنند.

 

6- حداقل دو ساعت قبل از خواب، شام کودک را آماده کنید تا بخورد. این کار سبب هضم نسبی غذا می شود و کودک با معده پر به رختخواب نمی رود، زیرا معمولا معده پر، سبب بدخوابی می شود.

 

7- توصیه می شود از مصرف غذاهای پرکالری در وعده شام اجتناب شود. مصرف زیاد مواد قندی هم در وعده شام کودکان توصیه نمی شود زیرا مصرف قند زیاد قبل از خواب، سبب افزایش انرژی و ایجاد تحرک بیشتر در کودک می شود. بنابراین میل به تحرک بیشتر، فرایند خوب خوابیدن را مختل می کند.

 

8- برای این که کودک زودتر خسته شود و به خواب برود، توصیه می شود او را به فعالیت بدنی در طی روز تشویق کنید. کودکانی که در طی روز فعالیت کافی انجام نمی دهند و انرژی خود را تخلیه نمی کنند، دچار بی خوابی می شوند.

 

9- هر گونه وسایل بازی و اسباب بازی مورد علاقه کودک خود را از اتاق خواب او دور کنید، زیرا گاها دیده می شود که این دسته از کودکان به بازی با این وسایل مشغول می شوند و نمی خوابند.

 

10- به والدین کودکانی که معمولا از کم خوابی رنج می برند توصیه می شود ، دمای اتاق کودک خود را بررسی کنند تا مبادا دمای اتاق بالا باشد. گرمای هوای اتاق کودک سبب بدخوابی می شود. پس با ایجاد تهویه مناسب در اتاق کودک، شرایط مناسبی برای خواب او فراهم کنید.

 

11- به والدین این دسته از کودکان توصیه می شود تا محیط خانه را برای بهتر خوابیدن کودک ساکت نگه دارند و از ایجاد هر گونه سر و صدای بلند و صدای تلویزیون و … خودداری کنند.

 

12- والدین این دسته از کودکان باید در نظر داشته باشند که هیچ گاه عصبانیت خود را از بی خوابی کودک بروز ندهند، زیرا کودک با مشاهده هر گونه عصبانیت، دچار اضطراب و تنش می شود که این اضطراب خود سبب بدخوابی بیشتر او می شود و سیکل معیوبی را ایجاد می کند.

زهره لطیفی

بخش سلامت تبیان


مطالب مرتبط:

مشکل نخوابیدن نوزاد در شب

چکار کنیم بچه زود بخوابه

نکاتی درباره تختخواب نوزاد

موقعی که نوزاد خواب است، مراقب او باشید

نوزاد چقدر باید بخوابد؟

الگوی خواب نوزاد چگونه است؟

چگونه خواب نوزاد را تنظیم کنیم؟

چگونه کودک را راحت بخوابانید؟

8 باور غلط درباره خواب کودکان

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

پدر و مادر شدن و به‌عهده‌گرفتن مسئولیت یک نوزاد، استرس و خستگی های خاص خودش را دارد. با تولد نوزاد، تغییرات زیادی در زندگی والدین او ایجاد می‌شود که یکی از آنها به‌هم‌خوردن ساعات خواب و استراحت‌شان است. نوزادان، به‌خصوص در چند هفته‌ی اول تولد چندین بار در طول شب از خواب بیدار می‌شوند؛ گاهی اوقات ممکن است به‌خاطر گرسنگی از خواب بپرند اما در اکثر مواقع ظاهرا هیچ دلیل خاصی ندارد. اگر شما هم به‌تازگی پدر و مادر شده‌اید و از بیدار شدن‌های مکرر نوزادتان در شب به ستوه آمده‌اید یا قرار است به‌زودی صاحب فرزند شوید و می‌خواهید اطلاعات‌تان را افزایش بدهید، با ما همراه باشید. اصول اولیه‌ای برای خواباندن نوزاد وجود دارد که با یادگیری آنها هم شما و هم کودک‌تان خواب آرام‌تر و عمیق‌تری را تجربه خواهید کرد.

چکار کنیم بچه زود بخوابه

نوزادان فرق بین شب و روز را تشخیص نمی‌دهند و همین مسئله دلیل چرت‌های مکرر و کوتاه آنها را در بیست‌وچهار ساعت توضیح می‌دهد. اما وقتی چند هفته از تولد نوزادتان گذشت می‌توانید کم‌کم تفاوت بین شب و روز را به او یاد بدهید و در عین حال عادات خواب سالمی برای او ایجاد کنید. راهنمایی‌های زیر از کارشناسان مختلف می‌تواند در این امر به شما کمک کند:

الیزابت پانتلی، نویسنده‌ی کتاب «راه حل خوابِ بدون گریه» می‌گوید: «چراغ‌ها دکمه‌ی بیدارباش بیولوژیکی کودک شما را فشار می‌دهند». در مقابل، تاریکی باعث می‌شود مغز ملاتونین ترشح کند. اگر در طول روز نوزادتان را در محیط‌های روشن قرار بدهید و شب‌ها محیط را تاریک کنید، او خیلی زود متوجه خواهد شد که چه زمانی باید بخوابد.

این کار به‌خصوص برای مادرانی که خودشان به نوزادشان شیر می‌دهند دشوار است اما با برنامه ریزی و زمان‌بندی درست، هم شما و هم کودک‌تان راحت‌تر استراحت خواهید کرد. کیم وست، مشاور خواب و نویسنده‌ی کتاب «شب به‌خیر بانوی خواب، خوب بخوابی» می‌گوید نوزادانی که خودشان به خواب می‌روند و لازم نیست برای خواباندن آنها تلاش زیادی به خرج دهید، معمولا مستقل‌تر از سایر نوزادان عمل می‌کنند و بهتر یاد می‌گیرند که چطور خودشان را بخوابانند.

سعی کنید وقتی نوزادتان آرام و خواب‌آلود است- درست قبل از آنکه خوابش ببرد- او را در تخت قرار بدهید. وست توصیه می‌کند که وقتی نوزادتان ۶ تا ۸ هفته دارد، مقیاسی برای خواب‌آلودگی او از ۱ تا ۱۰ ایجاد کنید. عدد ۱ برای وقتی است که نوزادتان کاملا هشیار است و عدد ۱۰ زمانی است که کاملا به خواب رفته است. تا زمانی که میزان خواب‌آلودگی نوزادتان به ۷ یا ۸ برسد، صبر کنید و سپس او را در تخت بگذارید.

اگر با شنیدن هر صدای کوچکی از مانیتور کودک‌تان به اتاق او بروید، به نوزادتان یاد می‌دهید که به دفعات بیشتری از خواب بیدار شود. چند دقیقه به او وقت بدهید تا خودش آرام شود و دوباره به خواب برود. اگر این اتفاق نیفتاد و به‌نظر رسید نوزادتان درحال بیدارشدن است، سعی کنید قبل از آنکه کاملا به گریه بیفتد نزدش بروید و او را آرام کنید. این بدان معناست که قبل از به‌هم‌ریختن اوضاع وارد عمل شوید و اجازه ندهید نوزادتان برای به خواب‌ رفتن بیش‌ازحد تقلا کند.

در هر صورت بهتر است میزان حساسیت صدای مانیتور نوزادتان را کاهش بدهید و آن را طوری تنظیم کنید که اگر نوزادتان ناآرام و پریشان شد، آگاه شوید اما هر صدای جزئی و کوچکی را نشنوید.

بسیاری از نوزادان به‌راحتی تحریک می‌شوند. نگاه‌کردن به چشم‌های نوزاد توجه‌ او را جلب می‌کند و به او پیام می‌دهد که وقت بازی است.

کِلر لرنر، مشاور ارشد فرزندپروری در Zero to Three (مؤسسه‌‌ای غیرانتفاعی‌ که به سلامت نوزادان و کودکان نوپا کمک می‌کند) می‌گوید والدینی که با نوزادان خواب‌آلودشان تماس چشمی برقرار می‌کنند، به‌طور ناخودآگاه آنها را تشویق می‌کنند که از خواب بپرند و کاملا هشیار شوند: «هرچه تعامل بیشتری بین شما و نوزادتان در طول شب صورت بگیرد، او انگیزه بیشتری برای بیدارشدن خواهد داشت».

چه کار باید بکنید؟ لرنر پیشنهاد می‌کند که برخورد آرامی داشته باشید تا نوزادتان تحریک نشود. اگر در طول شب نزد نوزادتان می‌روید، با او ارتباط چشمی برقرار نکنید، با هیجان صحبت نکنید یا آهنگ موردعلاقه‌ی او را نخوانید. سعی کنید فقط به شکمش نگاه کنید و با یک صدای آهسته و نوازش ملایم، او را آرام کنید تا دوباره خوابش ببرد.

لازم نیست هربار که کودک‌تان از خواب بیدار می‌شود، پوشکش را عوض کنید. درواقع او اغلب به تعویض پوشک نیاز ندارد و شما با این کار فقط او را بیشتر از خواب بیدار می‌کنید. درعوض شب‌ها از پوشک باکیفیت و مخصوص شب استفاده کنید. وقتی نوزادتان بیدار شد، پوشکش را بو کنید و ببینید آیا کثیف شده است یا نه؛ فقط در صورتی که مدفوع کرده باشد او را عوض کنید. برای آنکه نوزادتان هنگام عوض‌کردن پوشک کاملا از خواب بیدار نشود، از دستمال‌هایی استفاده کنید که در دستگاه گرم‌کن دستمال، گرم شده‌اند.

اگر کودک شما در خوابیدن مشکل دارد، شیردادن به او در آخر شب (برای مثال بین ۱۰ شب و نیمه‌شب) کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری بخوابد.

نور چراغ‌ها را کم کنید و به‌آرامی نوزاد خوابیده‌تان را از تخت بیرون بیاورید، او را در آغوش بگیرید و به او شیر بدهید. ممکن است فقط در حدی از خواب بیدار شود که شروع به شیرخوردن کند اما اگر همچنان خواب بود، نوک پستانک شیشه‌ی شیر را به‌آرامی به لب‌های او بزنید تا دهانش را باز کند و شیر بخورد. بعد از آنکه شیرخوردن نوزادتان تمام شد، به‌آرامی و بدون گرفتن آروغش او را به تخت برگردانید.

رعایت این نکات به ایجاد عادات خواب سالم کمک می‌کند و می‌توانید آنها را از همان ماه اول تولد نوزادتان شروع کنید، اما باید بدانید که نوزاد شما حداقل تا زمانی که چهارماهه شود، برای آموزش خواب اصولی آماده نخواهد بود. در آن زمان او نه‌تنها آماده است که برای مدت‌های طولانی‌تری بخوابد بلکه بسیار بیشتر پذیرای تکنیک‌هایی خواهد بود که شما به‌کار می‌برید.

اگر نوزاد شما در طول شب دوباره از خواب بیدار شد، نگران نشوید، این وضعیت احتمالا موقتی است. کودکان نوپا و نوزادان معمولا در حوالی مراحل مهم رشدشان یا در صورت بروز تغییراتی در روال عادی زندگی‌شان مانند مسافرت، بیماری یا به‌دنیاآمدن خواهر یا برادر جدید دچار اختلالات خواب جزئی می‌شوند. بسیاری از والدین متوجه می‌شوند که مشکلات خواب نوزادشان در حدود چهارماهگی – یعنی وقتی نوزادان تحرک بیشتری پیدا می‌کنند و الگوهای خواب‌شان عوض می‌شود – و دوباره در حوالی نه‌ماهگی – یعنی وقتی اضطراب جدایی افزایش می‌یابد – شروع می‌شود.

برای مقابله با این مسئله دوباره به سراغ اصول اولیه بروید: برنامه‌ی خواب منظمی برای کودک‌تان ایجاد کنید و قبل از خواب شبانه با کم‌کردن نور محیط، خواب‌آلودگی او را افزایش دهید. اگر کودک شما به‌قدر کافی بزرگ است، یک برنامه‌ی آموزش خواب را انتخاب و آن را برای یک هفته امتحان کنید. اگر هیچ‌گونه پیشرفتی (بهبودی) مشاهده نکردید، روش جدید دیگری را امتحان کنید.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

خیلی عالی و مفید ممنون

لطف داری فهیمه عزیز.

چکار کنیم بچه زود بخوابه

بسیار جالب.

خیلی ممنون از مطالب مفید و زیباتون❤

از همراهی‌تون سپاسگزارم.

باعث افتخاره که مورد توجه‌تون قرار گرفت.

سلامت و تربیت کودک

آموزش زبان برای کودکان؛ ۱۰ روش کاربردی و ساده

۱۰ مزیت قصه گویی برای کودکان؛ نکات مهمی که باید بدانید

جوش صورت نوزاد؛ عوامل، راه‌های تشخیص و درمان

رفلاکس نوزاد؛ دلایل، علائم، راه‌های تشخیص و درمان

آفت دهان کودکان؛ علت، درمان و نکات مهمی که باید بدانید

آخرین مطالب

کتاب باهم؛ همین و بس، اثری متفاوت از آنا گاوالدا

اگر هر روز یک ناهار تکراری بخوریم چه اتفاقی می‌افتد؟

۱۳ کار ساده‌ای که زوج های خوشحال هر روز انجام می‌دهند

خواص تخم کتان برای سلامتی؛ آشنایی با فواید و مضرات آن

معرفی کتاب خودت را به فنا نده؛ راهی برای بهبود کیفیت زندگی

ترین های جهان

۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید

بهترین برد گیم های دنیا؛ ۳۰ بازی جذاب برای تقویت هوش و ذهن


بهترین کشورها برای زندگی در سال ۲۰۱۹

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

بهترین فیلم های اکشن؛ ۳۱ فیلم برتر برای دوستداران هیجان


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

چکار کنیم بچه زود بخوابه
چکار کنیم بچه زود بخوابه
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *