نعنا داغ برای آش

دوره مقدماتی php
نعنا داغ برای آش
نعنا داغ برای آش

مواد لازم :رشته مخصوص آش 350 گرم الی 400 گرم سبزی آش 2 کیلو شامل تره و جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر سبزی مناسب آش رشته عدس یک پیمانه نخود و لوبیا مجموعا یک پیمانه پیاز داغ فراوان کشک غلیظ 5 الی 4 پیمانه نمک و فلفل به میزان کافی نعنا داغ و سیر داغ کمی

طرز تهیه : پیاز داغ و زردچوبه رو کمی تفت میدهیم و سپس حبوبات را که قبلا خیس کرده ایم با آنها به همراه آب مرغ یا گوشت می گذاریم کاملا بپزند . حبوبات خیس کرده زودتر می پزن و رنگشون هم تو غذا روشن تر میشه . بین دو انگشت فشار بدین اگه کاملا له شد وقت ریختن سبزیهاست .   بعد سبزی را تمیز کرده و شسته و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند. رنگ سبزی که عوض شد موقع ریختن رشته است .سپس رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد . اولش کمی آش رو آروم هم می زنیم . آش رو خیلی هم نزنین تا رشته ها خمیر و خرد نشوند . اگه رشته ها کاملا توی آش بپزن و جا بیافتن نیازی به اضافه کردن آرد نداریم . با پختن رشته – آب آش کشیده و کم میشه که باید در این بین کم کم بهش آب اضافه کنیم .آش نباید آبکی و نباید خیلی غلیظ باشه .وقتی رشته ها کاملا پختن ، اگه همه اعضای خانواده کشک رو دوست دارن کمی از کشک جوشانده شده رو بلافاصله پس از خاموش کردن شعله داخل آش میریزیم و مخلوط میکنیم . اگه همه اعضای خانواده کشک نمی خورن و یا مایلن با سرکه میل کنن از مخلوط کردن کشک داخل قابلمه آش خودداری کنین . نمک اون رو حالا بچشین . اگه دوست دارین تند بشه میتونین کمی فلفل و ادویه بهش بزنین . سپس آش رو در ظرف میکشیم و روی آنرا مجددا با کمی کشک ساده و زعفرانی و پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزئین می کنیم .نکته : در آذربایجان توی آش رشته رب گوجه فرنگی هم میریزن . خیلی خوش مزه میشه . هم میشه توی آش ریخت و هم میشه با کمی روغن داغ روی آش رو باهاش تزیین کرد که دیگه به زعفرون هم نیازی نیست .رمز و راز یک آش رشته جا افتاده و خوشمزه رشته آشی خانگی

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

دوره مقدماتی php

آدرس سایت

نعنا داغ برای آش

تصویر امنیتی جدید

گالری هنری

میز, سفره میهمانی

Please publish modules in offcanvas position.

 

نعنا خشک

نعنا داغ برای آش

روغن

ابتدا نعنای خشک را با دست، کمی نرم می کنیم و پس از این‌که روغن روی شعله کم فقط کمی گرم شد، نعنا را در آن می‌ریزیم و بعد از چند ثانیه آن را از روی شعله برمی‌داریم، زیرا اگر نعنا زیاد در روغن و روی آتش بماند می سوزد؛ رنگ آن سیاه می‌شود و عطرش از بین می‌رود. 

 

نعناع داغ یکی از پیش پا افتاده ترین طعم دهنده های خوراک های ایرانی است که حتی درست کردنش از نیمرو هم ساده تره واست . مقداری روغن در یک تابه ریخته و روی اجاق قرار بدین . دقت کنید روغن نباید خیلی داغ بشه . همین که گرم شد کافی هست. مقدار مورد نیاز پودر نعنا خشک رو داخل روغن داغ شده میریزیم . فقط یک بار هم زده و تابه رو سریع از روی اجاق بر میداریم. اگر روغن خیلی داغ باشه و یا مدت طولانی نعنا رو توی روغن تفت بدیم , نعنا به سرعت میسوزه و سیاه میشه و بوی بدی پیدا میکنه و تلخ میشه .اما گر خوب درست بشه , اسانس نعنا آزاد شده و رنگ سبز خوشرنگی پیدا میکنه. نکته : اگر میخواهید نعنا داغ شما خیلی خوش طعم تر بشه میتونین از پونه کوهی استفاده کنید .موقع درست کردن نعنا داغ به نسبت مساوی از پونه کوهی و نعنا خشک رو با هم مخلوط و به روغن اضافه کنید و ببینید چه عطر و بویی راه می افتد.

طبع نعناع گرم و خشک است.
برای سوءهاضمه می‎توان از عرق نعناع یا دم کرده نعناع بالای غذا استفاده کرد.
تابستان یک نوشیدنی خوب و سرد مفید نعناع می‎باشد ۱۰ گرم نعناع را در یک لیتر آب بجوشانید بعنوان یک نوشیدنی استفاده کنید. هر روز استفاده نشود.
از دم کرده نعناع مانند چای می‎شود استفاده کرد. روزی یک گرم و هر روز استفاده نشود.
برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعناع بشویید.
کسانی که کلسترول دارند بالای غذا و عصرها از دم کرده چای نعناع بمدت دو هفته در ماه بنوشند.
دمکرده نعناع غلظت خون را طبیعی می‎کند.
خوردن نعناع از بیماری یرقان جلوگیری می‎کند.
برای درد قلب و خفقان نعناع را با پرسیاوشان جوشانده ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیان‎آور نباشد داخل آن نعناع بزنید.
برای تقویت اعصاب نان و پنیر و نعناع بسیار سودمند است.
اگر شیر در پستان جمع شد و بسته گردید نعناع را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید به صورت ضماد روی آن بگذارید.
برای بواسیر نعناع را کوبیده به صورت ضماد بگذارید.
دم کرده نعناع باعث تقویت نیروی جنسی می‎شود.
در صورت بهم خوردگی مزاج و اسپاسم یا دل درد از دم کرده نعناع با نبات استفاده کنید.
کسانی که حالت تهوع آن ها به خاطر سردی مزاج می‎باشد از دم کرده نعناع همراه نبات استفاده کنید.
دم کرده نعناع برای افرادی که میگرن دارند مفید می‎باشد.
افرادی که رماتیسم دارند از دم کرده نعناع استفاده کنند.
برای درمان درد سیاتیک از دم کرده استفاده نموده و نعناع تازه را به صورت ضماد در محل درد بگذارید.

برای کسانی که در اثر خوردن غذا مسموم شده‎اند سیب‎زمینی را آب‎پز نموده با نعناع خشک مخلوط نموده بعنوان غذا میل کنند.
برای از بین بردن کرم‎های شکم نعناع را همراه انار ترش بخورید.
برای اگزما و خارش‎های جلدی و پوستی از دم کرده نعناع شستشو و نوشیده شود ۱۰ گرم در یک لیتر آب روزی سه فنجان میل شود.
کسانی که کم خون هستند از چای نعناع استفاده کنند.
برای رفع رطوبت‎های معده (گاهی اوقات رطوبت‎های معده به‎حدی می‎رسد معده را سرد نموده ترش می‎کنیم و گاهی اوقات بدون اراده آب از دهان بیرون می‎ریزد و بادگلو زیاد می‎گردد) برای درمان این بیماری نعناع و ترخون همراه آن نان میل کنید.
برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری حصبه، مخصوصاً کسانی که از بیماران حصبه مواظبت می‎کنند در غذای روزانه خود نعناع را بگذارند.
کسانی که حالت‎های افسردگی دارند و دارای خستگی روحی و جسمی می‎باشند از چای نعناع استفاده کنند.
برای درمان قاعدگی دردناک از چای نعناع استفاده کنید.
جویدن نعناع موجب تسکین درددندان می‎شود.
کسانی که فشار خون آن ها پایین است از نعناع زیاد استفاده کنند.
برای رفع بوی بد دهان همراه غذا نعناع بخورید.
کسانی که دچار سرماخوردگی شده‎اند و برونشیت مزمن دارند ۱۰ گرم نعناع در ۵۰۰ سی‎سی آب بجوشانند و صبح ناشتا ۲ استکان میل کنند.
برای رفع سکسکه برگ نعناع را بجوید

 

 

 

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو به شما طرز تهیه نعنا داغ را آموزش می دهدهرچند به نظر ساده باشد اما در حین سادگی ترفند درست کردن ؛آن را باید بلد باشید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو به شما طرز تهیه نعنا داغ را آموزش می دهدهرچند به نظر ساده باشد اما در حین سادگی ترفند درست کردن ؛آن را باید بلد باشید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مدل های تزیین آش سری 9 : مدل های تزیین آش ، مدل های تزیین آش نذری ، تزیین آش با کشک ، تزیین آش نذری …

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

نعنا داغ برای آش

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

نعنا داغ برای آش

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

نعنا داغ برای آش

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

خانما بلد نیستم😥میشه بگید چطوریه؟؟؟

فقط واسه تزیینه درسته؟؟؟

تزییین نهههه

نعنا داغ برای آش

واسه مزه ی مزه

درسته روش میریزی اما اگه نریزی یه چیزی کمه بعدا

چیش رو بلد نیستی؟

آره واسه تزیینه

ی کم روغن رو بذار رو شعله داغ که شد پودر نعنا بریز توش ی هم بزن و فوری از رو شعله بردار که نسوزه

خانم خانم یه خبر خوب 

اگه تو این روزا دنبال شانس و اتفاق خوب هستین 

بیان تو قرعه کشی ما شرکت کنید

روغن میزاری داغ میشه نعنا میریزی توش

هیچچچی بهش نزنم؟ فقط نعنا؟

باید کلی روغن بریزی ..نعنای پودری رو توهمون روغن سرد بریزی..

بعد بذاری روی شعله ملایم..یکم جلز ولز کرد سریع خاموشش کن که خیییلی زود میسوزه وسیاه میشه

اولین باره آش میپزی

مرسی مرسی عزیزممممم

نعنا درست کنم با کشک بریزم واسه روش کافیه؟

ما پونه میندازیم…پیاز رو خورد کن….کمی سرخ شد پونه یا نعنا بنداز کمی سرخ شه خاموش کن

ن پختم ولی نعنا رو واسه خودمون تو پیاز داغ میریختم

الان میخام بریزم روش بلد نیسم

نعنا..کشک..پیاز داغ..

کشکت هم اگه پاستوریزه اس با یکم اب بجوشونش..بعد که غلیظ شد برش دار

نعنا داغ برای آش

عههه کشکو چرا باید اینجوری کنم؟

هر ۶ قاشق روغن  یک قاشق نعنا خشک بریز همین که جلز ولز کرد ی تاب بده بردار که زود می سوزه.

اگه تونستی زیاد درست کن هم توش بریز هم بزن هم واسه تزیین روش.

نعنا داغ, پیاز داغ, سیر داغ, کشک واسه تزئین. 

این کارو میکنم و پیازو میریزم تو خوده آش…..میخام نعنا داغ رو جدا بریزم روش

یکمم زردچوبه توش تفت بده تو خود اش هم بریز هم رنگ اش خوب میشه هم خوشمزه

برای اینکه اگر نجوشونید یه طعم خام و بدمزه داره..و برای معده هم نجوشیده اش خوب نیست.

  • عکس پروفایل محمّد ساعد
  • وتوفرایند جوشیدن بافتش هم یکدست ترو برای تزیین راحت تره.

    تازه ما برا تزیین کشک دورنگ استفاده میکنیم.

    یه قسمت از کشک رو توش زعفرون میریزیم اونقدر رنگش خوشکل میشه روی آش اصلا اشتها برانگیز میشه درکنار پیاز داغ ونعنا..😋😋😋

    عهههه این کارو بکنم😍😍😍😍مرسییییییی عزیزم خیلی کمکم کردیییی

    خواهش میکنم گلم..

    اره انجام بده خیلی خوشکل میشه.

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    نعنا داغ برای آش

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    نعناداغ یکی از چاشنی‌ها در غذاهای ایرانی است که از سرخ‌کردن نعنا در روغن به دست می‌آید. آش رشته و عدسی از جمله غذاهایی هستند که با این چاشنی مصرف می‌شوند.

    برای درست کردن نعناداغ، روغن را در تابه داغ می‌کنند، هنگامی که کاملاً داغ شد زیر آن را خاموش می‌کنند و نعنا را در تابه می‌ریزند و می‌چرخانند.

    نعنا داغ برای آش
    نعنا داغ برای آش
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *