نعناع خشک در قورمه سبزی

دوره مقدماتی php
نعناع خشک در قورمه سبزی
نعناع خشک در قورمه سبزی

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

دوره مقدماتی php

سلام.میخوام تو قورمه سبزیم یه کم دیگه روغن بریزم اما همینجوری خالی دوس ندارم.از دیشبم گذاشتم خورشو اما خیلی روغن ننداخته.حالا بنظرتون نعنا داغ بریزم خوشمزه میشه؟؟

شنبلیله خشک ندارم که بریزم 

من نظرم مساعد نیس. خوب نمیشه. راستی قرمه سبزی منم خوب روغن نمیندازه. اه. علتش چیه؟نعناع خشک در قورمه سبزی

من توی خورشت کرفس همیشه یه ذره آردو یکی دوقاشق نعنا تفت میدم میریزم خیلی خوش رنگ و لعابدار و جاافتاده میشه اما تو قرمه سبزی امتحان نکردم

من تا حالا نعنا داغ نریختم ولی همون اول یکم شنبلیله خشک تفت میدم

واسه روغن انداختن باید سبزیتو جدا سرخ کنی 

خانم خانم یه خبر خوب 

اگه تو این روزا دنبال شانس و اتفاق خوب هستین 

بیان تو قرعه کشی ما شرکت کنید

نعنا تابحال امتحان نکردم اما ریحون خشک و شنبلیه  میریزم

قرمه سبزی رو همیشه نیم ساعت به پخت کامل خاموش کنین زیرش و یه ساعت خاموش باشه بعد دوباره روشن کنید تا پختش کامل شه اینجوری روغن میده خوب

عه؟ مرسی ترفند👌

من یه بار ریختم خوب نشد 

به نظرم روغن خالی بریز یا کره بنداز کره خوش طعم تر هم میکنه 

نعنا داغ تلخ میکنه

میتونی شوک بدی داخلش یخ بنداز

من شنیدم اخرای پخنش اگر هر چنددقیقه یبار توش یخ بندازین روعن میوفته

من همیشه نعنا میریزم خیلی خوشمزه میشه

قورمه سبزیای من همیشه روغن میندازه.اگه با گوشت گوساله درست میکنی دلیلش اونه.من همیشه اب قلم تو فریزر دارم میریزم توش

سبزی رو خیلی خوب تفت بدی روغن میندازه

درسته که در صورت سرخ کردن ارزش غذایی نداره ولی خب  چاره ش همینه

نعنا داغ؟؟

برا دونفر چقد بریزم؟؟

نعناع خشک در قورمه سبزی

آره ..خیلی زیاد نریز دوقاشق مرباخوری فک کنم خوب باشه

ممنونم

خواهش گلم 😘😘😘😘😘

ن عزیرم نعنا نریز قشنگ طعم اش مبگیره..عیب نداره.ی کم روغن بریز خوب میشه..در صمن برای روغن انداختن سبزی رو حسابی با روغن زیاد سرخ کنید..برارید حسابی سرخ بشه..بعد ک قرمه بزارید ی کاسه روغن سیاه میده..

باور کن دیشب نیم ساعت داشتم سرخ میکردم سبزیا رو ولی نمیدونم چرا روغن ننداخته

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

سلام. من سبزی خشک  قورمه سبزی استفاده کردم اما  خواستم کمی سبزی بیشتر اضافه کنم ولی متاسفانه حواسم نبود و نعنا خشک  ریختم سعی کردم در  حدامکان با قاشق نعنا رو بردارم کمی ازش موند الان قورمه سبزیم بیشتر بو و طعم نعنا گرفته .. راهی هست برای کم کردن این طعم و   بو از قورمه سبزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بوی نعناع خوبه که .

فکرکن تو دوغ ریختی😜

نعناع خشک در قورمه سبزی

نمی‌دونم عزیزم نعنا تلخه

  

من چند مرتبه از این سایت مای پی‌شاپ صنایع دستی خریدم، واقعا راضی بودم ازشون. طبق زمانی که گفتن ارسال کردن. 

پیگیری و پاسخگویشونم خیلی خوبه. بهتون پیشنهادش میکنم.

اره تلخه  متاسفانه 

چوب کرفس بریز توش خورش کرفس شه خلاص😆

ای وای حیف شده پس😔

ببین با لیمو و ابلیمو طعمش بهتر نمیشه

  چی بشه این شام 

شنبلیه سرخ کن بریز توش.آبلیموشم بیشتر کن

پاریس منظورت ساقه کرفسه😓😓😓

شنبلیله مگه تلخترش نمیکنه😕😕😕

ولی آبلیمو خوبه تلخی رو میگیره .

یکمم زعفرون دم کن بریز 

نه چوبش😂😂😂

بعضیا تو قرمه سبزی نعما داغ میریزن دوست مامانم یه بار پیشنهاد داد بهش که برررییززز خیلییی خوب میشه ریختش انقدد ما غر زدیم که نگو 

😄😄😄آهان کرفسای ما چوب ندارن شما با کلاسینا😆😆😆نعناع خشک در قورمه سبزی

اره کرج کرفساش چوب داره😀

😄😄😄

عزیزم یکمی رب انار بریز.عالی میشه

والا عزيزم شما امشب يه غذاي جديد اختراع كردي 😂😂

ثبتش كن به اسم خودت 😂

قورمه  نعنا سبزی کنیز بانو با طعم و ذائقه نعنا   

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

  • عکس طبیعت خیلی زیبا برای پروفایل
  • مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    نعناع گیاهی است که به خاطر عطر و طعم خوب و خاص خود در بسیاری از نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های متنوع به کار می‌رود حتی در بعضی از مواد بهداشتی مثل خمیردندان هم کاربرد دارد. به همین خاطر وقتی غذا را با سیر و پیاز می‌خوریم، بعد از آن آدامس نعناع می‌جوییم یا با خمیردندادن نعناع دهانمان را می‌شوییم. علاوه بر اسانس نعناع، خود برگ گیاه به صورت تازه در سبزی خوردن همراه با غذا خورده می‌شود یا خشک شده آن  به صورت نعناع خشک در غذا یا ماست مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این‌ها از برگ یا ساقه آن هم عرق نعناع درست شده و از برگ آن دمنوش تهیه می‌شود. بنابراین کاربرد نعناع زیاد و متنوع است که در ادامه مطلب و بعد از بیان خواص آن، کاربردهای آن را توضیح می‌دهیم.

    انتخاب سرفصل

    دایره خواص نعناع وسیع است و شامل درمان مشکلات گوارشی و ویروسی، سرماخوردگی، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و سرطان، از بین بردن درد عضلانی، تقویت بینایی، بهبود سیستم ایمنی بدن، کاهش وزن، تقویت حافظه، بهبود گردش خون، سلامت پوست و موارد دیگر می‌شود. در ادامه درباره مهم‌ترین خواص نعناع صحبت خواهیم کرد.

    از مهم‌ترین خواص نعناع، تاثیر آن بر سیستم گوارشی بدن است. این گیاه خوش‌عطر ضدنفخ و تسهیل کننده عضم غذاست. هم‌چنین به خاطر داشتن فیبر زیاد، موجب سلامتی روده شده و از یبوست و بواسیر جلوگیری می‌کند. یکی دیگر از فواید نعناع از بین بردن حالت تهوع است. به همین دلیل نوشیدن یک لیوان چای نعناع اول صبح، به زنان باردار توصیه می‌شود. اگر دچار سوزش سردل یا معده شده‌اید، نعناع را امتحان کنید چراکه به هضم غذا کمک می‌کند، اما مصرف بیش از حد آن نتیجه عکس داشته و موجب سوزش معده می‌شود.نعناع خشک در قورمه سبزی

    یکی از خاصیت‌های نعناع از بین بردن باکتری‌هاست، به همین منظور برگ نعناع موجب بهداشت و سلامت دندان می‌شود و معمولا در خمیردندان‌ها از آن استفاده می‌شود. آدامس نعناعی بدون قند هم برای سلامت دندان مفید است اما راهکار طبیعی‌تر این است که خود برگ نعناع را بجوید.

    بعضی از سبزیجات مثل هویج به خاطر داشتن ویتامین A و بتاکاروتن برای تقویت بینایی مفیدند. علاوه بر هویج، نعناع هم از این دسته است و مقادیر فراوانی از ویتامین A دارد.

    نعناع هم مانند خیلی از گیاهان دیگر دارای ویتامین C است و به همین جهت موجب بهبود سیستم ایمنی بدن می‌شود.

    رایحه نعناع موجب بهبود سرفه و گلودرد شده و خاصیت ضدالتهابی آن باعث باز شدن مجاری بینی می‌شود. درواقع منتول موجود در این گیاه نوعی داروی گیاهی است که موجب رفع عفونت‌های باکتریایی می‌شود.

    مصرف نعناع موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و در طولانی‌مدت باعث چربی‌سوزی می‌شود. چای نعناع فلفلی یکی از نوشیدنی‌های کم‌کالری است که گیاه آن از پیوند نعناع آبی و نعناع تند به وجود آمده است. نعناع فلفلی در بعضی از محصولات مثل دهانشویه، خمیردندان و صابون استفاده می‌شود.

    نعناع با کنترل فشار خون، فشار رگ‌ها و عروق خونی را کاهش داده و از مشکلات قلبی مثل سکته جلوگیری کند. درواقع میزان پتاسیم بالا و کلسترول کم در نعناع به سلامت قلب کمک می‌کند. هم‌چنین پتاسیم موجود در نعناع موجب استحکام استخوان‌ها می‌شود.

    نعناع با کاهش تستوسترون اضافی در بدن زنان، هورمون آن‌ها را تنظیم کرده و با پایین آوردن سطح آندروژن از زیاد شدن موهای زاید جلوگیری می‌کند.

    اگر می‌خواهید در طول روز انرژی زیادی داشته باشید، صبح خود را با یک لیوان چای نعناع شروع کنید. نعناع به خاطر داشتن آهن و کربوهیدرات، انرژی بدن را بالا می‌برد.

    نعناع گیاهی است که رطوبت زیادی دارد و به همین خاطر باید زود خشک شود تا کپک نزند. یکی از روش‌های خشک کردن نعناع آویزان کردن دسته‌ای از نعناع با ساقه به وسیله کش یا گیره در یک اتاق تاریک است. از روش‌های دیگر خشک کردن نعناع گذاشتن آن در مایکروویو است که در این روش برگ‌ها را باید هر 30 ثانیه برگردانید و این کار را برای 1 تا 3 دقیقه ادامه دهید.

    یکی از کاربردهای نعناع خشک استفاده آن در ماست است. از آنجایی که از نظر طب سنتی ماست، طبع سرد دارد بهتر است همراه با افزودنی گرم مثل آویشن، زنیان و نعناع مصرف شود و البته نعناع رایج‌تر از بقیه است. البته افرادی که طبع گرمی دارند بهتر است در فصل سرما ماست را بدون نعناع بخورند یا مقدار کمی از آن استفاده کنند. هم‌چنین از این گیاه در دوغ همراه با گلپر استفاده می‌شود و طعم و عطر خوبی به آن می‌دهد.

    در بعضی از غذاها مانند آش، حلیم بادمجان و کشک بادمجان از نعناع خشک سرخ شده برای عطر و طعم غذ استفاده می‌کنند. نعناع خشک شده را در روغن به مدت کوتاهی تفت می‌دهند و برای تزیین روی غذا می‌ریزند. معمولا همراه با آن از سیرداغ هم استفاده می‌کنند. جز این، سبزی نعناع در بعضی از غذاها هم کاربرد دارد و همراه با سایر مواد پخته می‌شود که از آن‌ها می‌توان به مرغ و نعناع اشاره کرد.

    یکی از خوشمزه‌ترین انواع غذا با مرغ، همین ران مرغ به اصطلاح ترکیه‌ای است که به خاطر داشتن نعناع، سیر و زنجبیل بسیار خوش‌طعم و عطر است. بعد از آماده‌سازی مواد اولیه، مطابق با دستورالعمل پیش روید تا تجربه خوردن یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌ها را داشته باشید.

    ران مرغ بدون پوست را در یک ظرف گود بگذارید و مرغ را به آبلیمو، ماست، سیر، زنجبیل، پودر پاپریکا، نعناع خشک و نمک آغشته کنید. روی ظرف را با درپوش یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم خوبی بگیرد. مرغ‌ها را در فر با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت یک ربع بگذارید تا طلایی شود.

    پرکاربردترین استفاده از نعناع تازه، مصرف آن به عنوان سبزی خوردن و درکنار سبزی‌های دیگر مثل شاهی، ریحان، مرزه، ترخون، پیازچه و تربچه است. بسیاری از غذهای ایرانی همراه با سبزی خورده می‌شود که معروف‌ترین آن‌ها آبگوشت و کباب است. به جز این، سبزی نعناع تازه در بعضی از غذاها مخصوصا خورش‌ها استفاده می‌شود.

    دستور پخت این خورش هم تقریبا مانند بقیه خورش‌هاست با این تفاوت که ریواس از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است.

    ابتدا ریواس‌ها را بشویید و به اندازه بند انگشت خرد کنید و کنار بگذارید. از طرفی گوشت را هم به اندازه گوشت قیمه‌ای خرد کنید. پیاز را ریز خرد کرده و با روغن تفت دهید و گوشت‌ها را به آن اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت عوض شد به آن آب اضافه کنید، شعله را زیاد کرده و بگذارید تا آب بجوشد بعد حرارت را کم کنید. جعفری و نعناع را خرد کرده و با روغن تفت دهید. نعناع و جعفری را به گوشت اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه ریواس‌ها را در خورش بریزید و برای طعم دادن به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

    این غذا یکی از خورش‌های معروف مازندرانی است که با بادمجان درست می‌شود و نعناع هم دارد.  برای تهیه این خورش مواد زیر را آماده کنید.

    اول از همه بادمجان‌ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. برای اینکه تلخی بادمجان گرفته شود، آن‌ها را حلقه حلقه بریده، نمک بزنید و به مدت یک ساعت بگذارید و بعد در روغن سرخ کنید. نعناع، گشنیز و ریحان را همراه با سیر و پیاز تفت دهید. گوشت را به صورت کوفته یا قلقلی درآورده و سرخ کنید. سبزی‌هایی را که با سیر و پیاز سرخ کرده بودید به در آب بگذارید تا بجوشد. وقتی آب جوشید، بادمجان‌ها را به آن اضافه کنید. سپس کوفته‌ها را همراه با زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آبغوره بریزید تا ترش شود. در نهایت سه عدد تخم‌مرغ هم اضافه کنید و زمانی که تخم‌مرغ‌ها پخته شد آن را سرو کنید.

    این دمنوش که دارای خاصیت‌های زیادی هم هست، با نعناع خشک و تازه درست می‌شود، اما دمنوش نعناع تازه فواید بیش‌تری دارد. برای تهیه این دمنوش اول از همه، برگ‌های نعناع تازه را بشویید و آبکش کنید. برای اینکه عصاره آن دربیاید، باید آن را بکوبید و به هر روشی که می‌توانید له کنید. در یک لیوان آب جوش را با این برگ‌ها بریزید و بگذارید تا دم بکشد. اگر لیوان دردار دارید، در آن را بگذارید یا با یک بشقاب کوچک یا نعلبکی آن را بپوشانید تا دم بکشد. بعد از چند دقیقه برگ‌ها را درآورده و عسل و آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.

    عرق نعناع درواقع نوشیدنی دارویی است که برای درمان درد معده و بهبود گوارش استفاده می‌شود و معمولا به افرادی که دارای مزاج سرد هستند، توصیه می‌شود. برای اینکه در منزل عرق نعناع درست کنید، ابتدا مقداری نعناع را همراه با ساقه شسته و در یک قابلمه بزرگ بریزید. مقداری آب در قابلمه بریزید به اندازه‌ای که سطح آب یک بندانگشت از نعناع‌ها بیش‌تر باشد. یک ظرف کوچک‌تر روی نعناع‌ها بگذارید. سعی کنید از قابلمه‌ای استفاده کنید که در آن صاف باشی در غیر این صورت، در را برعکس بگذارید تا بخار آب به سمت مرکز بیاید و در نهایت در ظرفی که روی نعناع گذاشته‌اید، بریزد. قابلمه را روی حرارت قرار داده و بگذارید تا بجوشد. شعله گاز باید در حدی باشد که آب به صورت ملایم بجوشد تا جایی که همه مواد بجوشد اما آب کاملا تمام نشود.نعناع خشک در قورمه سبزی

    اگر مقدار نعناع بیش‌تر از آب باشد، عطر بیش‌تری در آب تقطیر شده جمع می‌شود که به آن عرق نعناع دو آتیشه می‌گویند. عرق نعناع دوآتیشه خاصیت بیش‌تری نسبت به عرق نعناع معمولی دارد زیرا دارای اسانس نعناع بیش‌تری است.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • طرز تهیه غذای برنجی با گوشت چرخ کرده
  •  

     

     

     

     

     

    نیلوفر سعیدی هستم؛ دانش‌آموخته رشته مطالعات‌فرهنگی و رسانه از مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران و دوره کارشناسی رو هم در دانشگاه علامه طباطبایی، روابط عمومی خوندم. بیشتر پژوهش‌های دانشگاهی‌ رو درباره مصرف و سبک زندگی انجام دادم. در حال حاضر پرسونای بخش بازاریابی شرکت ریحون هستم و در ویدیوهایی که ریحون برای شبکه‌های اجتماعی می‌سازه، بازی می‌کنم.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بیش از۴۰۰۰ رستوران خوب و تخفیف دار

    نعناع خشک در قورمه سبزی

    سفـارش آنـلاین غـذا

     

    Input your search keywords and press Enter.

    روش خشک کردن انواع سبزیجات معطر

    مامی سایت/ برای خشک کردن سبزی ها از نور خورشید، سایه، پنکه، مایکرو فر، رادیاتور و…. می توان استفاده کرداما فارغ از نوع سبزی، بعد از شستن و گرفتن آب اضافی آنها از دستمال های خشک کن یا روزنامه یا سینی می توان برای پهن کردن سبزی زیر آفتاب یا سایه و….. استفاده کردبرای گرفتن آب اضافی می توانید سبزی ها را در کیسه ی پارچه ای ریخته و با کمک خشک کن ماشین لباسشوئی این کار را انجام دهیدسبزی خشک را هم می توان مستقیم روی غذا ریخت تا با حرارت آن شکل بگیرد و یا قبل از استفاده آن را 3 تا 4 ساعت خیس کردتقریبا 1 کیلو سبزی تازه 50 گرم سبزی خشک می دهداگر سبزی در سایه خشک بشه رنگ بهتری داره تا زیر نور مستقیم آفتاب بعضی سبزی ها مثل شنبلیه و یا نعناع جعفری ( خورش کرفس ) و سبزی قورمه را قبل از استفاده بهتره تفت داد جعفری، گشنیز، مرزه، ریحون و شنبلیلهبرای خشک کردن جعفری و گشنیز ، مرزه و ریحون و شنبلیله بهتر است فقط برگ ها رو خشک کنید ( چون ساقه ها خیلی دیر خشک می شن )برای این کار برگ را از ساقه جدا می کنید بعد از شستن و گرفتن آب اضافی سبزی: اگه از این سبزی خشک برای مصارف سوپ و آش می خواهید استفاده کنید توصیه می کنم هر برگ (سه پر) جعفری را از ساقه جدا کرده و خشک کنید (خرد نکنید نه قبل از خشک کردن و نه بعد از آن)اگه از این سبزی خشک برای مصارف خورش و یا کوکو و یا پلو می خواهید استفاده کنید توصیه می کنم سبزی را قبل از خشک کردن قدری خرد کنید و با سبزی های دیگر مخصوص خورش ، کوکو یا پلو ترکیب کرده تا ترکیب مناسبی از سبزی خشک را داشته باشیداگه از مرزه برای معطر کردن آبگوشت استفاده می کنید می توان آن را خرد نکرد ولی برای مصارف کوفته ریز کردن آن در حد بقیه ی سبزی ها مناسبترهریحون خشک رو به میزان کم برای ماست ( بهتره از الک رد کنید) و دم پخت و کوفته می توان استفاده کرد و برای این کار بهتره بعد از خشک کردن خرد بشهنعنا و ترخوننعنا از اون دسته سبزی هایی است که حتما در سایه باید خشک بشه تا سیاه نشه بزرگتر های ما نعنا و ترخون رو دسته ای می گرفتن و بعد فقط برگهای خراب را جدا کرده ، می شستند و با ساقه توی سینی برای خشک کردن می چیدند برگ های نعنا و ترخون زود خشک می شه بنابراین براحتی از ساقة تر جدا می شه بعد از این کار دوباره اونو تو سینی می زاشتند تا هوا بخوره و خشک تر یشه اگر از نعنا برای نعنا داغ استفاده می کنید اونو از الک رد کنید تا حسابی ریز بشه ( خیلی این کار پر دردسره ) ولی در عوض هم نعنا جای کمتری می گیره و هم نعنا داغ خوشگلتری دارید.


    (١٨:٣٨) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٨:٣٨) ٩٩/٠٢/٠٩

    نعناع خشک در قورمه سبزی


    (١٨:٣٠) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٨:١٤) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٨:١٣) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٨:١٣) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٨:٠٥) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٥٩) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٥١) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٥١) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٣٨) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٣٨) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٣٧) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٣٠) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٢٣) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٢٣) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:٢٣) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:١٥) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:١٤) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:١٤) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٧:١٤) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٦:٤٨) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٦:٤٦) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٦:٤٦) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٦:٤٦) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٦:٣٠) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٦:٣٠) ٩٩/٠٢/٠٩

    نعناع خشک در قورمه سبزی


    (١٦:٢٠) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٥٣) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٥٣) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٥٢) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٥١) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٤٤) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٣٨) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٣٧) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٣٧) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٥:٢٧) ٩٩/٠٢/٠٩

  • پروفایل بدنسازی دخترونه

  • (١٤:٥٦) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٤:٥١) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٣:٣٠) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٣:١١) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٣:٠٧) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٢:٣٩) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١١:٠٠) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٠:٤٦) ٩٩/٠٢/٠٩


    (١٠:١٧) ٩٩/٠٢/٠٩


    (٠٨:٥٤) ٩٩/٠٢/٠٩

    نعناع خشک در قورمه سبزی


    (٠٣:٠٧) ٩٩/٠٢/٠٩


    (٠٣:٠٧) ٩٩/٠٢/٠٩


    (٠٣:٠٤) ٩٩/٠٢/٠٩

    امروز مراحل طبخ اين غذا را براي شما خواهيم گفت؛ هر چند كه شايد بيشتر شما آن را بدانيد، اما تا آخر مطلب را كه بخوانيد نكته‌هايي دستگيرتان مي‌شود.

    اولين كار براي تهيه قورمه‌سبزي اين است كه دو عدد پياز متوسط را پوست كنده و خلالي خرد كرده و سرخ كنيد و بعد نوبت گوشت است.

    گوشت را بايد خرد كنيد و داخل پياز سرخ شده بريزيد و كمي تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. البته خيلي بهتر است كه اين غذا را با گوشت گوسفند درست كنيد تا خوشمزه‌تر و خوش‌خوراك‌تر شود.

    البته بعضي از خانم‌ها هم گوشت را بدون اين‌كه تفت دهند، داخل خورش مي‌ريزند و به اين صورت خاصيت آن را بيشتر حفظ مي‌كنند.

    همچنين اگر يك قلم گوسفند را هم درون اين غذا بريزيد باعث خوشمزه‌تر‌شدنش خواهد شد. بعد از اين مراحل، نوبت به لوبيا مي‌رسد. نعناع خشک در قورمه سبزی

    بيشتر ما قورمه‌سبزي را با لوبيا قرمز درست مي‌كنيم، ولي خوب است بدانيد ريختن لوبيا چشم بلبلي در اين غذا هم متداول است و آن را بسيار خوشمزه مي‌كند؛ همچنين ‌مي‌توانيد از لوبيا چيتي هم استفاده كنيد. آماده‌كردن لوبيا براي اين غذا نيز دو شيوه مختلف دارد.

    يكي اين‌كه لوبياها را از چند ساعت قبل خيس كنيد و بعد آب آن را گرفته و همراه با گوشت، داخل خورش بريزيد.

    راه دوم اين‌كه لوبياها را جداگانه بپزيد و وقتي گوشت خورش نيم‌پز شد، لوبياها را به آن اضافه كنيد اما سبزي قورمه‌سبزي عبارت است از تره، جعفري و شنبليله كه البته مقدار شنبليله بايد كمتر از بقيه باشد وگرنه خورش شما تلخ خواهد شد البته بعضي از خانم‌ها گشنيز و مقدار كمي نعنا هم به سبزي قورمه اضافه مي‌كنند و بر اين باورند كه باعث خوشمزه‌تر‌شدن غذا مي‌شود.

    اگر كمي اسفناج هم داخل خورش بريزيد، باعث غليظ ‌شدن آن خواهد شد. به هر حال، سبزي را بعد از خردكردن داخل ظرف بريزيد و روي شعله متوسط قرار دهيد تا آب آن گرفته شود؛ در اين موقع مقدار كمي روغن روي سبزي‌ها بريزيد و بعد از كمي تفت‌دادن، شعله را خاموش كنيد.

    بعضي از خانم‌ها عادت دارند سبزي را آنقدر سرخ مي‌كنند كه رنگ آن تيره شود. بايد بدانيد سبزي سرشار از ويتامين‌هاي مختلف است، اما هر چه بيشتر سرخ و تيره شود، خاصيت آن كمتر خواهد شد.

    همين جا اشاره به اين نكته لازم است كه اگر تمايل داشته باشيد مي‌توانيد به جاي اين‌كه پياز داغ درست كنيد، هر تعداد پياز كه دوست داريد، پوست كنده و درون سبزي بريزيد تا پيازها همراه سبزي سرخ شود.

    حالا نوبت به ليمو عماني مي‌رسد؛ چند عدد ليمو را به مدت دو ساعت درون آب ولرم قرار دهيد. دقت كنيد تمام ليمو داخل آب باشد.

    براي اين كار، ليموها را داخل كاسه بريزيد و درون آن را پر از آب كرده و روي آن يك زيردستي بگذاريد. پس از دو ساعت ليموها را از آب خارج كرده و با چنگال، چند سوراخ روي سطح آنها ايجاد كنيد و در اواخر پخت خورش، داخل غذا بريزيد.

    يكي از فوت‌ و فن‌هاي پخت قورمه‌سبزي اين است كه بايد مراقب باشيد موقع اضافه‌كردن ليمو عماني، لوبياها پخته باشد وگرنه ترشي باعث مي‌شود لوبياي خورش نپزد.

    اگر قورمه‌سبزي را ترش‌مزه دوست داريد، مي‌توانيد آبليمو يا آب نارنج هم به آن اضافه كنيد.

    براي اين‌كه خورش شما به روغن بيفتد و به اصطلاح جاافتاده شود ظرف را روي شعله ملايم بگذاريد، ولي در آخر پخت، شعله را كمي زياد كرده و در ظرف را برداريد و بگذاريد خوب بجوشد تا به روغن بيفتد.

    دانستن اين موضوع هم جالب است كه در بعضي از شهرهاي كشور عزيزمان ايران، به جاي لوبيا، لپه درون اين خورش مي‌ريزند يا اين كه در آخرين مرحله پخت، بادمجان سرخ‌كرده به آن اضافه مي‌كنند.

    نكته آخر هم اين كه دقت كنيد نمك را در اواخر پخت داخل خورش بريزيد، چون در غذاهايي كه گوشت دارند اگر اول نمك بريزيد، باعث ديرپز‌شدن گوشت خواهد شد.

    شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.

    bultannews@gmail.com

    

     

    قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و به روغن افتاده از جمله خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. قورمه سبزی را با انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ و لوبیاهای مختلف (حتی در منطقه گیلان با اضافه کردن گوجه و بادمجان سرخ شده) درست می‌کنند. در برخی مناطق ایران مثل خوزستان قورمه سبزی جنوبی یکی از غذاهای شب سال تحویل عید نوروز و نذری ایام محرم است. مهم‌ترین نکته برای درست کردن قورمه سبزی مجلسی خوشمزه، جا افتادن این خورش و به روغن افتادن آن است. طرز تهیه و راز و رمزهای قورمه سبزی مجلسی یا نذری جا افتاده و به روغن افتاده با گوشت یا مرغ به همراه ترکیب دقیق سبزی و ادویه قورمه سبزی را در مجله کوروش بخوانید.

     

     

    نعناع خشک در قورمه سبزی

     

    گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم

    پیاز: ۱ عدد متوسط

    لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم

    تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم (هر کدام ۱۲۵ گرم)

    گشنیز و جعفری: ۱۵۰ گرم (هر کدام ۷۵ گرم)

    شنبلیله: ۵۰ گرم

    لیموعمانی: ۳ عدد

    نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

    فلفل قرمز: به میزان دلخواه

    آب: ۲ پارچ

     

     

     

    لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب‌شان را عوض کنید. برای درست کردن خورش قورمه سبزی جا افتاده ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. پیازها که سبک و طلایی شد گوشت را اضافه کنید. گوشت خورشتی را زیاد ریز نکنید. گوشت را خوب با پیاز و روغن و فلفل و زردچوبه تفت دهید. نمک را در نیم ساعت پایانی اضافه کنید تا گوشت و حبوبات خوب بپزیند. شعله گاز را کم کنید تا گوشت آرام آرام بپزد.

    لوبیاهای خیس خورده را به گوشت اضافه کنید و خورش را روی شعله ملایم گاز بپزید. بعد از یک ساعت سبزی شامل گشنیز و جعفری را اضافه کنید. ۱ ساعت به پایان پخت باقی مانده سبزی قورمه شامل تره و اسفناج که جداگانه تفت داده‌اید را به همراه لیموعمانی که در آب جوش کمی جوشانده‌اید هم اضافه کنید.

    خورش قورمه سبزی جا افتاده آب و دونش جدا نیست. برای این‌که خورش قورمه سبزی جا افتاده به روغن بیفتد در ۵ دقیقه پایانی پخت شعله را خیلی ملایم کنید تا خورش به روغن بیفتد.

     

     

     

    *می‌دانستید عطر و بوی خوش قورمه سبزی که از سر کوچه به مشام می‌رسد به خاطر چیست؟ سبزی شنبلیله که البته استفاده بیش از حد از آن طعم قورمه سبزی را تلخ می‌کند. پس حتما باید نسبت شنبلیله را رعایت کنید.

     

    نعناع خشک در قورمه سبزی

    *ادویه قورمه سبزی چیست؟ علاوه بر نمک و فلفل قرمز و زردچوبه، برای عطر و طعم بیشتر قورمه سبزی از مقدار خیلی کم تخم شنبلیله هم استفاده کنید. اما استفاده از آن به مقدار زیاد طعم قورمه سبزی را تلخ می‌کند. بهترین کار این است که مقدار کمی سبزی شنبلیله خشک را مثل نعنا داغ تفت دهید و در پایان پخت روی قورمه سبزی بریزید. هم بوی خورش بی‌نظیر می‌شود و هم خورش به روغن می‌افتد.

     

    *سبزی قورمه سبزی را زیاد سرخ نکنید که سیاه شود چون در این صورت سبزی در خورش خشک می‌شود و می‌شکند.

     

    *سبزیهای قورمه سبزی را کاملا ریز ریز و ساطوری خرد کنید و مقداری سرخ کنید. وقتی سبزی حسابی خرد شده باشد قورمه سبزی حسابی جا می‌افتد و لازم نیست در این صورت سبزی را زیاد سرخ کنید. اگر سبزی حسابی ساطوری شود قورمه سبزی لعاب می‌اندازد و خورش حسابی جا می‌افتد و به روغن می‌افتد.

     

    *یک روش دیگر برای به روغن افتادن قورمه سبزی این است که یک بار سبزی را خوب سرخ کنید (سبزی نسوزد و سیاه نشود) و یک مرحله دیگر سبزی تفت داده شده را با گوشت سرخ کنید.

     

    *برای خوشمزه شدن خورش قورمه سبزی بهتر است قورمه سبزی آن را با گوشت گوسفند و قلم گوسفند درست کنید. اما در صورت تمایل از گوشت گوساله می‌توانید استفاده کنید.

     

  • علت خشکي دهان شبانه
  • *از لوبیا به اندازه کم در قورمه سبزی استفاده کنید. لوبیا فقط برای تزیین خورش قورمه سبزی است.

     

    *لیموعمانی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ده دقیقه در آب جوش بگذارید، تا تلخی آن گرفته شود. سپس آبکش کنید و در قورمه سبزی بیندازید. لیمو عمانی قورمه سبزی باید سیاه باشد. لیموعمانی سفید برای خورش قیمه است.

     

    *اگر قورمه سبزی را با طعم ترش‌تر دوست دارید گرد لیموعمانی را در منزل خودتان درست کنید. لیموعمانی را بشکنید، مغز آن را جدا کنید و پودر کنید. گرد لیموعمانی بازاری به خاطر آسیاب شدن تخم لیمو در آن طعم تلخ دارد و خورش شما را تلخ می‌کند.

     

    *جعفری و گشنیز را جداگانه تفت دهید و در ۴۵ دقیقه پایانی پخت به قورمه سبزی اضافه کنید. تره و اسفناج را هم جداگانه تفت دهید و از ابتدای پخت به قورمه سبزی مجلسی اضافه کنید.

     

    *اگر می‌خواهید یک قورمه سبزی جا افتاده و به روغن افتاده داشته باشید حتما به مدت ۴ الی پنج ساعت روی شعله ملایم گاز قورمه سبزی را بپزید.

     

    نعناع خشک در قورمه سبزی

    *قورمه سبزی را با گوشت مرغ یا بوقلمون هم می‌توانید درست کنید. در این صورت مدت زمان پخت قورمه سبزی کمتر می‌شود.

     

    *قورمه سبزی شمالی گاهی بادمجان و گوجه سرخ شده دارد و در برخی شهرهای شمالی حتی سیب زمینی.

     

    *سبزی مورد استفاده در خورشت قورمه سبزی تهرانی را زیاد سرخ نمی‌کنند. تهرانی‌ها برای درست کردن قورمه سبزی از لوبیا قرمز هم با جای لوبیا چیتی استفاده می‌کنند.

     

    *برای گرفتن تلخی خورش قورمه سبزی حتما تخم لیمو عمانی‌ها را جدا کنید. بهتر است پوست و تخم لیموعمانی را جدا کنید و مغز آن را پودر کنید و در نیم ساعت پایانی پخت به خورش اضافه کنید. یادتان باشد برای رفع تلخی قورمه سبزی حتما نسبت شنبلیله را در ترکیب سبزی قورمه رعایت کنید. اگر هم قورمه سبزی تلخ شد حتما لیمو عمانی‌ها را از خورش خارج کنید و در صورت نیاز مقداری سبزی سرخ کرده بدون شنبلیله به مواد خورش اضافه کنید. اضافه کردن کمی گشنیز خشک هم کارساز است. یک روش دیگر این است که یک عدد سیب زمینی خام و پوست گرفته به خورش اضافه کنید. قبل از پخت کامل سیب زمینی آن را از خورش بیرون بیاورید. اضافه کردن کمی آبغوره یا آبلیمو و یا آب نارنج و اضافه کردن یک یا دو حبه قند هم کارساز است. اضافه کردن مقداری پیاز سرخ شده هم برای گرفتن تلخی خورش قورمه سبزی روش زیرکانه‎‌ای است.

     

    *طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی چه برای دو نفر باشد و چه صد نفر به همین ترتیب است و باید تمام نکات گفته شده برای جا افتادن و به روغن افتادن قورمه سبزی رعایت شود.

     

    در کدامیک از مسابقات اینستاگرامی افق کوروش شرکت کرده اید؟

    نمایش نتایج

    نعناع خشک در قورمه سبزی
    نعناع خشک در قورمه سبزی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *