مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی

دوره مقدماتی php
مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی
مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی

Pay me 100 hezar tooman I will translate it for you

lol ,hehehe,+1

:)))

توجه کنید که برای اکثر غذاهای ایرانی معادل انگلیسی وجود ندارد اما می توان به صورت کلمه به کلمه ( literal) معادل یابی کرد. اسامی به ترتیب از بالا به پایین: 

دوره مقدماتی php

Broad Bean Cooked Rice with Meat

مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی

Chicken Tah-chin( A mix of chopped chicken and cooked rice)

Roasted Chicken with Cooked Rice

Ghormeh Sabzi Stew( A mix of kidney beans, small pieces of meat and a

special herb) with Cooked Rice

Bakhtiari Kebab with Cooked Rice

Sabzi Polo( Cooked rice with a special herb) with Fish

Iranian Ground Kebab with Cooked Rice

Celery Stew with Cooked Rice

Cooked Rice with Barberries and Chicken

Cooked Rice with Pieces of Meat

Gheimeh Stew( A mix of split peas, French fries and pieces of meat) with

Cooked Rice

Pachin( Roasted chicken wings) with Cooked Rice

Bite Kebab

Fried Chicken

Steak

Schnitzel

Pizza

Meat Roll-ups

Pachin

Iranian Saffron Ground Kebab

Iranian Negini Ground Kebab

 

 

 

 

+1 you are the man 🙂

با زبان دانان ایران زمین آشنا شوید

@chiMigan ارتباط با ادمین های چی میگن در تلگرام

با زبان دانان ایران زمین آشنا شوید

@chiMigan ارتباط با ادمین های چی میگن در تلگرام

در سایت چی میگن صد ها نفر به شما
در ترجمه جملات یا
اصطلاحات فارسی به انگلیسی و
ترجمه فارسی اصطلاحات
تکنیکی انگلیسی کمک میکنند .

app chiMigan اپ چی‌ میگن


app chiMigan اپ چی‌ میگن


30,403 پرسش


50,750 پاسخ

مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی


44,680 نظر


9,588 کاربر

هدف اصلی سایت چی میگن کمک به شما در
تبدیل جملات فارسی
به انگلیسی، تبدیل اصطلاح
های فارسی به اصطلاحات انگلیسی، آموزش انگلیسی
چه در کاربرد چه در استفاده روز مره انگلیسی،
آشنایی با کاربرد اصطلاحات انگلیسی و همینطور برعکس، پیدا کردن
معادل فارسی اصطلاحات تکنیکی
انگلیسی است.

Ghormeh Sabzi (Persian: قورمه‌ سبزی‎) (also spelled as Qormeh Sabzi) is an Iranian herb stew. It is a very popular dish in Iran.[1]

Ghormeh is derived from Turkish kavurmak and means “braised”, while sabzi is the Persian word for herbs.[2]

The main ingredients are a mixture of sauteed herbs, consisting mainly of parsley, leeks or green onions, and coriander, seasoned with the key spice of dried fenugreek leaves. The herb mixture has many variations; any dark bitter green can be used, such as kale, mustard greens, turnip greens, etc., although none are part of the original recipe.

This mixture is cooked with kidney beans or yellow split-peas, yellow or red onions, black lime (pierced dried limu-Omani Persian lime), and turmeric-seasoned lamb or beef. The dish is then served with chelow (Persian parboiled and steamed rice) or over tahdig.

The last Saturday of each November (First Shanbeh of the Month of Azar in Solar-Hijri Calendar) was declared as the International Ghorme Sabzi day (Persian: روز جهانی قرمه سبزی) by Iranian expats to familiarize people of different cultures with Iranian cuisine and history. This unofficial holiday is usually two days after Thanksgiving Day in the United States.

خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قورمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.

البته در برخی شهرها این خورش با مواد دیگری طبخ می شود که خیلی متفاوت نیستند مثلا به جای استفاده از لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده می شود و در برخی نقاط به جای استفاده از سبزی خورشتی متداول از سبزی های معطر کوهی و محلی استفاده می شود.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورشت قورمه سبزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش قورمه سبزی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد باعث می شود لوبیا راحت تر و سریعتر نیز پخته شود.

برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود.

پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قطعات یکدست خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن مخلوط گوشت و پیاز را ادامه می دهیم تا رنگ تمام قسمت های گوشت تغییر کند و تقریبا سرخ شود.

یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخلش بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید سپس لوبیا قرمز را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا رنگ آن گرفته شود. اگر این کار را نکنید ممکن است رنگ اولیه قرمز باعث کدر شدن رنگ خورش شود.

پس از اینکار لوبیا قرمز را آبکشی کنید و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. لوبیا قرمز را هم کمی با مخلوط گوشت و پیاز تفت می دهیم سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا با حرارت بسیار ملایم بپزند.

در مرحله بعد سبزی خورشتی را پس از تمیز کردن و شستشو به صورت ریز خرد می کنیم. سبزی را به صورت جداگانه با مقداری روغن در یک تابه مناسب می ریزیم و تفت می دهیم تا سبزی سرخ شود. هر چقدر رنگ سبزی پر رنگ تر شود در پایان کار خورش سیاه تر خواهد شد.

البته ابن کار شاید باعث زیباتر شدن خورش شود ولی باعث می شود تمام ویتامین ها و مواد معدنی درون سبزیجات از بین برود. پس از اینکه سبزی را خوب تفت دادیم به قابلمه خورش اضافه می کنیم. در این مرحله مقداری فلفل سیاه و نمک به خورش اضافه می کنیم.

اگر در مراحل اولیه پخت خورش نمک اضافه کنیم باعث می شود گوشت دیرتر بپزد. لیمو عمانی را باید از قبل با چنگال سوراخ کنیم و درون یک لیوان آب قرار دهیم تا تلخی اش گرفته شود و خورش را تلخ نکند. پس از اینکه سبزی خورش چند جوش خورد لیمو عمانی را اضافه می کنیم.

حالا باید اجازه دهیم تا خورش جا بیفتد و آماده سرو شود. هر چقدر خورش بیشتر روی حرارت ملایم بماند بهتر جا می افتد. اگر خورش را قبل از اینکه جا بیفتد سرو کنیم آب خورش از دیگر مواد خورش جدا می شود و ظاهر زیبایی نخواهد داشت.

نکات پخت خورش قورمه سبزی

برای اینکه خورش به خوبی روغن بیندازند باید نکاتی را رعایت کرد. یکی از این نکات این است که سبزی خورشتی به خوبی سرخ شود و نکته دیگر این است که در پایان پخت خورش یک تکه یخ کوچک درون خورش بیندازید. ابن کار باعث شوک به سبزی خورش می شود و به روغن انداختن خورش کمک می کند.

سبزی خورشتی مخصوص قورمه سبزی متشکل از اسفناج ، شنبلیله ، تره ، گشنیز و جعفری است که به راحتی می توانید از سبزی فروشی ها تهیه کنید. تره زیادی در سبز خورشتی باعث تندی خورش و شنبلیله زیادی در سبزی خورشتی باعث تلخ شدن طعم خورشت می شود.

همچنین ببینید

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

کسی نیست که قرمه سبزی رو دوست نداشته باشه . غذای اصیل ایرانی که کلی طرفدار داره . در این ویدئو روش درست کردنش رو بهتون آموزش میدیم که البته بیشتر برای دانشجوها و افراد مجرد مناسب هست …

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی
مواد لازم قورمه سبزی به انگلیسی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *