پیراشکی یکی از انواع غذا های پرطرفدار و خوشمزه است که بیشتر کدبانوهای ایرانی به پخت این نوع غذا در منزل غلاقه مند هستند. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیراشکی پیتزایی را با بهترین روش در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
پیراشکی پیتزایی نوعی پیراشکی است که می توانید در طرز تهیه آن از انواع مواد دلخواه و پنیر پیتزا استفاده کنی. در این مطلب ما قصد داریم تا شما کدبانوهای عزیز را با طرز تهیه پیراشکی پیتزایی در منزل آشنا سازیم.
پیراشکی گوشت و پیراشکی کرم دار از انواع پیراشکی های خوشمزه ای هستند که شما می توانید علاوه بر این پیراشکی های خوشمزه پیراشکی پیتزایی را نیز در منزل تهیه نمایید. برای مشاهده روش پخت پیراشکی پیتزایی تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری
ماست غلیظ : 1/2 لیوان
شیر : 1/2 لیوان
جوش شیرین : 1/2 قاشق مربا خوری
آرد : 500 گرم
نمک : 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برا پیتزا پیراشکی
قارچ متوسط : 10 عدد
فلفل دلمه ای : 20 عدد
پنیر پیتزا : به میزان لازم
سوسیس : 3 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
ابتدا تخم مرغ و روغن را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس این مواد را هم بزنید توجه داشته باشید که نباید تخم مرغ را زیاد هم بزنید.
سپس ماست را در درون ظرف دیگری بریزید و نمک و جوش شیرین را در درون ماست حل کنید.
ماست را به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه نمایید.
شیر را هم به این مواد اضافه نمایید سپس آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر اضافه کنید و همه مواد مخلوط شده را هم بزنید تا مایه خمیر کاملا سفت شود و به دست نچسبد.
در مرحله بعدی روش تهیه خمیر پیراشکی خمیر را در درون کیسه نایلونی بریزید و سپس کیسه نایلونی را به مدت 120 دقیقه در درون یخچال قرار دهید.
ابتدا سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ را خرد کنید.
سپس در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا فلفل دلمه ای ها را در درون تابه سرخ کنید سپس سوسیس را به فلفل دلمه ای ها اضافه کنید و سپس قارچ را در درون تابه بریزید تا همه مواد تفت بخورند در مرحله آخر نمک و افلفل را به مخلوط مواد پیراشکی پیتزایی اضافه کنید. بعد از تفت خوردن مواد آن ها را در درون سبدی قرار دهید تا روغن اضافی مواد خارج شود. در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی پیتزایی پنیر پیتزا رنده شده را در درون خمیر پیراشکی بریزید و سپس مواد را بر روی پنیر پیتزا بریزید و با کمک چنگال طرح دور پیراشکی را بر روی خمیر ایجاد کنید سپس پیراشکی های آماده شده را در درون روغن سرخ کنید.
بعد از این که پیراشکی ها آماده شدند آن ها را در درون ظرف مناسبی قرار دهید می توانید برای تزیین کردن پیراشکی پیتزایی می توانید از روش های تزیین پیراشکی استفاده نمایید. امیدواریم از دستور پخت پیراشکی پیتزایی استتفاده نمایید و از تهیه این غذای خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده تهیه انواع پیراشکی کلیک کنید.
منبع : آرگا
چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟
چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟
چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟
ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98
دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟
معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت
مواد لازم برا پیتزا پیراشکی
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
طالع بینی چینی از ابتدا تا کنون ، انسان از آغاز پیدایش با روح کنجکاو خود همواره در پی یافتن پاسخهائی برای سوالات بیشمار خود بوده است: جهان هستی چگونه شکل گرفت؟ خورشید و ستارگان چگونه پدید آمدهاند؟ زندگی چیست؟ آیا سرنوشت هر انسان از قبل مشخص شده است؟ و هزاران سوال دیگر.
در آغاز او برای هر واقعه و پدیده، خدائی قائل بود. یعنی تصور میکرد اگر سیل میآید یا طوفان رخ میدهد خدایان خشمگین شدهاند. طالع بینی اولیه نیز بر اساس ستارگان آسمان بر سرنوشت بشر و دیگر جانداران و حتی گیاهان پا گرفت. طالع بینان نخستین همه پیکرههای آسمانی را صاحب عقل و شعور میدانستند و آنان را خدایانی تصور میکردند که تمام حرکات و پدیدههای زمینی را تحت کنترل دارند و آنها را مسئول هر واقعه خوب یا بد در روی کره زمین میپنداشتند.
در حقیقت طالع بینی در ابتدا با خرافات و موهومات و سحر و جادو آغشته بود ولی بعدها راه خود را جدا کرد و حتی در دورهای از تاریخ در برخی دانشگاهها تدریس میشد. طالع بینان چینی نیز با توجه به فرهنگ غنی و سابقه تمدن طولانی خود در این علم پیشرفتهای به سزائی داشتهاند.
مرجع: کتاب دایرهٔ المعارف طالع بینی، مؤلف: میشل استار. این کتاب کاملترین مرجع برای طالع بینی است، اگر علاقهمند به طالع بینی و انواع فال میباشید، به شما توصیه میکنیم یک جلد برای خود تهیه کنید. با این توضیح که ترجمه فارسی آن نیز با جلدهائی عالی و با رنگهای مختلف موجود است.
مواد لازم برا پیتزا پیراشکی
۱۲۷۹ – ۱۲۹۱ – ۱۳۰۳ – ۱۳۱۵ – ۱۳۲۷ – ۱۳۳۹ – ۱۳۵۱ – ۱۳۶۳ – ۱۳۷۵ – ۱۳۸۷- ۱۳۹۹
موش زیر نفوذ حالات جاذبه و تجاوز به دنیا آمده است. در نظر اول آرام و متعادل و شوخ جلوه میکند ولی مواظب باشید در زیر این چهره آرام و صبور یک روحیه مهاجم و ناآرام قرار گرفته است برای مدتی با موشی همخانه و یا همسفر شوید و آنوقت کاملاً به روحیه ناآرام و مضطرب و انفجارات روحی بیموقع او پی خواهید برد. او از ایجاد سر و صدا لذت خواهد برد. خیالبافیهای موش که اغلب در زمینه نابودکردن و خرابکردن است گاهی منجر به سازندگی و خلق میشود از نظر عشقی و عاطفی موش عاشق میمون میشود ولی از اسب باید حذر کند و از گربه هم طبیعتاً به همان دلایل معلوم جانورشناسی باید دوری کند.
۱۲۸۰ – ۱۲۹۲ – ۱۳۰۴ – ۱۳۱۶ – ۱۳۲۸ – ۱۳۴۰ – ۱۳۵۲ – ۱۳۶۴ – ۱۳۷۶ – ۱۳۸۸ – ۱۴۰۰
آرام وصبور کمرو و کند و دقیق و صاحب روش متعادل و بیاهمیت نسبت به خود گاو هوشیاریهای طبیعیش را پشت یک چهرهی خانگیاش پنهان میکند او اهل تفکر است و بههمین دلیل شاید تنهائی را دوست میدارد و میتواند هدفی را تا سر حد تعصب تعقیب کند . میهنپرستی افراطی دارد متأسفانه برای گاو عشق چیزی جز یک معمای قابلقبول نیست میتواند با خروس ازدواج موفقیتآمیزی داشته باشد همچنین با موشها نیز و مار و میمون هم میتوانند در کنار گاو زندگی توأم با آرامشی داشته باشند ولی از ببر و بز باید ترسید.
۱۲۸۱ – ۱۲۹۳ – ۱۳۱۵ – ۱۳۱۷ – ۱۳۲۹ – ۱۳۴۱ – ۱۳۵۳ – ۱۳۶۵ – ۱۳۷۷ – ۱۳۸۹ – ۱۴۰۱
ببر یک عیبجوی یاغی است و همیشه در حال طغیان بر ضد قدرتهای مستقر است او همیشه میخواهد رهبر باشد اما بدبختانه همچنانکه برای بیشتر رهبرها پیش میآید اغلب آن شایستگی را که منجر به جلب اعتماد دیگران میشود فاقد است میمون چه در کار و چه در عشق ببر را دست خواهد انداخت و و باید از مار دوری کند گاو و گربه نیز با ببر سازگار نیستند ولی با سگ و اژدها و اسب میتواند رابطهی خوبی داشته باشد.
۱۲۸۲ – ۱۲۹۴ – ۱۳۰۶ – ۱۳۱۸ – ۱۳۳۰ – ۱۳۴۲ – ۱۳۵۴ – ۱۳۶۶ – ۱۳۷۸ – ۱۳۹۰ – ۱۴۰۲
خوشحال و با استعداد، خوب، بااحتیاط، لطیف، ملاحظهکار، عاشق جمع، اهل غیبتکردن، بدگوئی. جاهطلبی دارند اما نه خیلی زیاد به حد زیادی پرهیزکارند و رفقای خوبی هستند گربه عاشق جمع است خیلی زود به گریه میافتد گربه با بز و سگ درستکردار و خوک کنار میآید اما از موش باید مثل طاعون بپرهیزد و با ببر نیز چون از همان نژاد است به خوبی از حیلههایش با خبر است و در نتیجه از در گیری با او دوری میکند.
۱۲۸۳ – ۱۲۹۵ – ۱۳۰۷ – ۱۳۱۹ – ۱۳۳۱ – ۱۳۴۳ – ۱۳۵۵ – ۱۳۶۷ – ۱۳۷۹ – ۱۳۹۱ – ۱۴۰۳
زود گول میخورد و کمالگرا مغرور و باهوش محکم بااراده بخشنده دل به کسی نمیبندد تنها خیرهکننده و اغلب دچار بدترین وضعیتها میشود این شهامت را دارد که اشتباهسش را بپذیرد معمولاً دیر ازدواج میکند و اما با موش عاشق پیشه و مار وخروسی مغرور ارتباط خوبی دارد از بین تمام علامتها تنها میمون قادر است که اژدها را فریب دهد ارتباط اژدها و ببر به ندرت میتواند آرام باشد و نیز باید از سگ بپرهیزد.
۱۲۸۴ – ۱۲۹۶ – ۱۳۰۸ – ۱۳۲۰ – ۱۳۳۲ – ۱۳۴۴ – ۱۳۵۶ – ۱۳۶۸ – ۱۳۸۰ – ۱۳۹۲- ۱۴۰۴
جذاب، احساسات، شوخ، زیبا، روشنفکر، فیلسوف، دقیق، حسابگر، اهل خطر کردن نیست، سختگیر، زنان متولد این ماه معمولاً زیبا هستند. مار وقتش را بیهوده تلف نمیکند و کمتر عمرش را با پرگوئی و بیهودهگوئی از دست میدهد و به احساس و درک اولیهاش در موارد مختلف ایمان دارد و چون در شناسائی محیط و مردم اشتباه نمیکند اغلب قدم صحیح برمیدارد. حس ششم او همان قدر قوی است که پنج حس دیگر او قوی میباشد در مورد امور مالی مار اقبال بلند دارد به سرعت تصمیم میگیرد و در راه رسیدن به هدفش آسمان را به زمین میآورد و اجازه نمیدهد هیچ مانعی در سر راهش قرار گیرد کمککردن به مردم را بزرگترین کارها میداند و در امور عشقی با ببر قادر به انجام هیچ کاری نمیباشد.
۱۲۸۵ – ۱۲۹۷ – ۱۳۰۹ – ۱۳۲۱ – ۱۳۳۳ – ۱۳۴۵ – ۱۳۵۷ – ۱۳۶۹ – ۱۳۸۱- ۱۳۹۳ – ۱۴۰۵
اسب همیشه فوقالعاده به نظر میرسد عاشق مکانهای عمومی، ورزشکار، شوخ، نکتهسنج، زرنگ، ناآرام، خودخواه، خوددوست، اقتصاددان، به خاطر عشق از همه چیز میگذرد. خونگرم هیجانی و ناآرام است. اسب با بز و سگ و ببر میتواند زندگی خوبی داشته باشد ولی با موش هرگز.
۱۲۸۶ – ۱۲۹۸ – ۱۳۱۰ – ۱۳۲۲ – ۱۳۳۴ – ۱۳۴۶ – ۱۳۵۸ – ۱۳۷۰ – ۱۳۸۲ – ۱۳۹۴ – ۱۴۰۶
شیک پوش، جذاب، هنرمند، خجالتی، مطبوع و دلپذیر، مذهبی، خوشقلب، دست و دلباز، آرامشطلب، عاشق گفتگوی هنری، بز، خیالباف کمتر از هر کسی به وقتشناسی اهمیت میدهد، او بدون نظر و قصد دوستانش را میرنجاند او میتواند صنعتگر و هنرمند خوبی باشد او میتواند در کنار گربه، خوک و اسب خوشبخت شود و هیچ موجود دیگری نمیتواند در کنار اسب مدت زیادی دوام بیاورد مخصوصاً سگ.
۱۲۸۷ – ۱۲۹۹ – ۱۳۱۱ – ۱۳۲۳ – ۱۳۳۵ – ۱۳۴۷ – ۱۳۵۹ – ۱۳۷۱ – ۱۳۸۳- ۱۳۹۵ – ۱۴۰۷
بدجنس، دلیر، با همت، شوخ طبع، حیلهگر، خودخواه، روشنفکر، بافرهنگ، سیاستمدار، زیرک و دانا، فرصت طلب. او در حقیقت موجودی خودمرکز بین است خلا قیت و اصالت افکار میمون به حدی زیاد است که به راحتی میتواند سختترین مشکلات را بدون ترس و واهمه حل کند او هوش سرشاری دارد او در کنار موش و اژدها خوشبخت میشود اما موش ببر را دست میاندازد.
۱۲۸۸ – ۱۳۰۰ – ۱۳۱۲ – ۱۳۲۴ – ۱۳۳۶ – ۱۳۴۸ – ۱۳۶۰ – ۱۳۷۲ – ۱۳۸۴ – ۱۳۹۶ – ۱۴۰۸
مغرور لافزن از روی فکر حرف میزند، پرهیزکار، صریحالهجه، خوشلباس، بیپروا، رویائی، شجاع، فعال، جمع زنها را دوست دارد گاه برای دفاع از آنچه که میگوید حالت حمله پیدا میکند او با جرات و شجاع است. خروس با گاو و اژدها خوشبخت میشود ولی باید از گربه بپرهیزد.
۱۲۸۹ – ۱۳۰۱ – ۱۳۱۳ – ۱۳۲۵ – ۱۳۳۷ – ۱۳۴۹ – ۱۳۶۱ – ۱۳۷۳ – ۱۳۴۹ – ۱۳۶۱ – ۱۳۷۳ – ۱۳۸۵ – ۱۳۹۷ – ۱۴۰۹
خودخور و نگران، درونگرا، یک دنده، بدگمان، ترشرو، بدبین، ضد اجتماع، وفادار، صادق، درستکار، وظیفه شناس، از گناه دیگران رنج می برد. ظاهری ساده او همیشه اولین کسی است که علیه بیعدالتی داد سخن برمیآورد در عشق درستکار و ثابتقدم است سگ با اسب، ببر و گربه خوشبخت میشود ولی از بز و اژدها باید بپرهیزد.
۱۲۹۰ – ۱۳۰۲ – ۱۳۱۴ – ۱۳۲۶ – ۱۳۳۸ – ۱۳۵۰ – ۱۳۶۲ – ۱۳۷۴ – ۱۳۸۶ – ۱۳۹۸ – ۱۴۱۰
دلیر بلندهمت خودنما، دقیق، نسبت به گناه وسواسی به او اعتماد کنید. ساده، رازدار، گستاخ، بیطرف، یک رفیق فوقالعاده کمحرف مثل میمون، یک روشنفکر است. خوک باید از مار فرار کند مادیگرا، نفسپرست، عاشق میهمانی و تفریح، بز نیز از وجود خوک استفاده خواهد کرد به راحتی میتواند سراغ سگها برود هر چه روز تولدش به سال نو نزدیکتر باشد گرفتاریهایش بیشتر است.
اختصاصی سایت نیک صالحی
امروز اولین عکس رسمی از نوزاد پسر مگان مارکل و شاهزاده هری منتشر شد و این زوج در کنار نوزادشان در برابر دوربین ها قرار گرفتند.
آشپزی و شیرینی پزی
تنوع غذاهای ما ایرانی ها آنقدر بالاست که نمیشود در یک ماه همه آنها را درست کرد. اما برخی غذاها را می توان مخصوص ماه مبارک رمضان دانست گرچه در دیگر ایام سال هم مصرف می شود. غذاهایی مانند حلیم که معمولا سر سفره های افطار ما قرار می گیرد.
مد روز و زیور آلات
مواد لازم برا پیتزا پیراشکی
دختران برای انتخاب پوشاک خود حساس ترند و همیشه مایلند لباس هایی را انتخاب کنند که از هر نظر برای آنها مناسب تر باشد و بتوانند در آن احساس راحتی داشته باشند. مانتوهای اسپرت از نمونه انتخاب های همیشگی دختران است.
©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
مواد لازم برا پیتزا پیراشکی
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
طرز تهیه پیتزا پیراشکیپیتزا پیراشکی سریعمواد لازم:خمیر پیتزا: یک ورقکوکتل: 1۰۰ گرمقارچ: 1۰۰گرمفلفل دلمه: یک عددسس کچاپ: به مقدار لازم پنیر پیتزا : 1 پیمانه گوجه خورد شده، به مقدار لازم: به مقدار لازمپیاز داغ: به مقدار لازمتخم مرغ: ۱عددروغن : یک قاشقابتدا خمیر پیتزا را پهن کنید و مقدار سس قرمز را روی خمیر بریزید. یک ردیف قارچ ، یک ردیف کوکتل و بعد مقداری فلفل دلمه و گوجهی خورد شده بریزید. روی آن پنیر پیتزا بزیزید خمیر را به آرامی ببندید و روی آن را چند برش باریک بدهید.یک عدد تخم مرغ و یک قاشق روغن را با هم مخلوط کنید. روی خمیر بمالید و مواد آماده شده را به مدت ۴ دقیقه با قدرت ۹۰۰ وات داخل مایکرویو فر قرار دهید.برای دیدن ویدئوهای بیشتر Subscribe (سابسکرایب) کنین یا★↓در شبکه های اجتماعی ما رو دنبال کنید!↓★ فیسبوک:https://www.facebook.com/PersianEpoch…تلگرام:https://telegram.me/PersianEpochtimesاینستاگرام:https://www.instagram.com/persianepoc…توییتر:https://twitter.com/PersianETگوگل پلاس:https://plus.google.com/1066055049528…آپارات:http://www.aparat.com/PersianEpochTimesو یا اینکه در سایت ما عضو خبرنامه بشیدhttp://persian.epochtimes.com
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження списків відтворення…
مواد لازم برا پیتزا پیراشکی
مواد لازم
– آرد 3 پیمانه
– آب ولرم 1 پیمانه
– مخمر 1 قاشق سوپخوری
– شکر 1 قاشق سوپخوری
– روغن مایع 4/1 پیمانه
مواد لازم داخل پیراشکی :
سوسیس 200 گرم
– ژامبون 200 گرم
– پنیر پیتزا 250 گرم
– فلفل دلمه ای 1 عدد
– قارچ 150 گرم
– کره 1 قاشق سوپخوری
– آویشن 2/1 قاشق چایخوری
– روغن به میزان لازم
پیتزا پیراشکی
طرز تهیه
ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت 30 دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم .مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه 3 قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره 15 سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود )
تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب
یوتاب گلچینی از بهترین ها
کلیه حقوق مادی ومعنوی مطالب متعلق به وب سایت یوتاب دات کام می باشد و کپی برداری از آن ممنوع است!9