معجون شیر و کنجد و عسل

دوره مقدماتی php
معجون شیر و کنجد و عسل
معجون شیر و کنجد و عسل

اکثراً فکر میکنید که معجون یک ظرف بزرگ از بستنی، موز، پسته، خامه، قهوه، کاکائو و چند چیز مقوی دیگه است.

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

معجون کنجد و عسل یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خوراکی های عسلی است. تهیه این معجون بسیار ساده است و شما به راحتی با صرف زمان کمی می توانید این معجون بی نظیر را تهیه کنید.این معجون از گذشته تا به امروز به‌عنوان یک تقویت کننده حافظه مورد شناخت قرار گرفته و هم اکنون نیز از خواص آن در طب سنتی اسلامی استفاده می شود. امام صادق علیه السلام در مورد این معجون و تأثیر آن بر افزایش حافظه تاکید فراوان داشته اند.با دلگرم همراه باشید.

دوره مقدماتی php

معجون شیر و کنجد و عسل

مخلوطی از عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد.این ترکیب اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.

کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است.

این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند. لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد. 28 درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفت‌ها مرهون همین لیستین است.مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان می‌شود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکمل‌های دیگری مانند عسل مصرف کرد.

نتیجه آزمایش‌ها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامین D موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می‌کند، در نتیجه حافظه تقویت می‌شود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمی‌گذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه می‌دارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می‌رسد و مطالب بهتر در حافظه می‌ماند.

مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد( 1 قاشق غذاخوری کنجد را با 1 قاشق غذا خوری عسل مخلوط کنید تا مثل حلوا شود) اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون می‌آیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.این مقدار دارای حدود 150 کالری، 8 گرم چربی، 21گرم کربوهیدرات ، 1 گرم فیبر، و 3 گرم پروتئین دارد.بهترین زمان مصرف آن در صبح با معده خالی است انرژی کافی را برای روز آینده تامین میکند.

مخلوط کنجد همراه با عسل خاصیت درمانی بسیار زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش میل شیرینی جات، یبوست را درمان می کند، مشکلات معده را تسکین می دهد، و برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو و تقویت حافظه بسیار مفید است.

در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز به‌عنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده می‌شود. عسل یک ماده شیرین طبیعی است که به‌وسیله زنبورهای عسل از شهد گل‌ها، ترشحات بخش‌های زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) می‌باشد، تولید می‌شود. در سال‌های اخیر بیش از ۲۰۰ ترکیب مفید در عسل شناسایی‌شده است، عسل یک محلول فوق اشباع قندی است که فروکتوز و گلوکز مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن می‌باشند. عسل همچنین حاوی مواد معدنی، پروتئین، اسیدهای آمینه آزاد، آنزیم و ویتامین می‌باشد.

آنتی‌اکسیدان‌ها به عنوان مهم‌ترین ترکیبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسیب ‌ها دارند و از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، بیماری‌های قلب و عروق و دیابت پیشگیری می‌کنند. علاوه بر این عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی می‌کاهد. سال‌هاست که مصرف انواع معجون‌ها به شکل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویت‌کننده‌ای که دارند، رواج دارد؛ اما متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که نسل جوان میان وعده‌های ناسالم باارزش غذایی کم و انواع اسنک‌ها را جایگزین معجون‌های اصیل ایرانی کرده‌اند.

با توجه به توضیحات ذکرشده در رابطه با عسل و کنجد، ترکیب این دو ماده غذایی به شکل انواع معجون‌ها، برخلاف خوراکی‌ها و اسنک‌های موجود در بازار با مقادیر زیاد طعم‌دهنده، رنگ مصنوعی و مواد نگه‌دارنده می‌توان میان‌وعده‌ای مطابق با سلیقه ایرانی تهیه کرد. محصولات متنوع شرکت عقاب از قبیل کنجد، ارده و کرم کنجد جایگزین‌های مناسبی در تهیه‌ی انواع این معجون‌ها است.

کنجدهای ساده و برشته عقاب در بسته‌بندی‌های ۲۰ و ۱۲۰ گرمی و همچنین ۵ کیلوگرمی مطابق با استانداردهای روز دنیا و زیر نظر متخصصین شرکت عقاب تهیه و به بازار عرضه می‌شوند که از ترکیب آن‌ها با عسل و افزودن طعم‌دهنده‌های دیگری همچون زعفران، زنجبیل یا دارچین به‌دلخواه می‌توان میان وعده‌ای مقوی و خوش‌طعم تهیه کرد. متخصصین مجرب عقاب همواره در تلاش‌اند تا ترکیبات غذایی متنوع بر پایه کنجد را برابر با استانداردهای ملی و جهانی تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهند تا بتوانند انتخاب‌های غذایی سالم را در جامعه ترویج دهند.

خواهشمنديم اگر سوال يا نکته‌اي براي مطلب کنجد و عسل

در ذهن شما باقي مانده است، آن‌را در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.

منبع:شهدینه گل ها

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

معجون شیر و کنجد و عسل

به گزارش بهداشت نیوز: گردو حاوی مواد معدنی مختلف، ویتامین‌ها و مواد مغذی است و برای کاهش مشکلات پوستی، کاهش کلسترول، پیشگیری از سرطان، درمان افسردگی و بی خوابی و همچنین کاهش وزن مفید است. از سوی دیگر عسل شامل انواع قندها، آمینه اسید‌ها و مواد معدنی است. عسل یک ماده‌ی غذایی انرژی زا است که بهتقویت حافظه و درمان سرفه کمک می‌کند. گردو و عسل هر دو مزایای مختلفی دارند و ترکیب آن‌ها با یکدیگر خاصیت آن‌ها را دو چندان می‌کند. در این مقاله به بررسی خواص گردو با عسل می‌پردازیم.


مهمترین خواص گردو با عسل

عسل و گردو هر یک به تنهایی فواید بسیاری برای بدن دارند، اما مصرف همزمان گردو و عسل خاصیت آن‌ها را افزایش می‌دهد. برخی از خواص گردو با عسل عبارتند از:


۱. کاهش کلسترول

عسل سرشار از آنتی اکسیدان است و مصرف آن سطح آنتی اکسیدان خون را افزایش و میزان کلسترول را کاهش می‌دهد. همچنین مصرف گردو به دلیل آنکه چربی آن از نوع غیر اشباع است، سطح کلسترول را پایین می‌آورد.

معجون شیر و کنجد و عسل


۲. کاهش فشار خون

یکی از خواص گردو با عسل کاهش فشار خون است. مصرف روزانه ۱۰۰ گرم عسل با همین مقدار گردو به مدت ۴۵ روز برای کاهش فشار خون مفید است.


۳. درمان کم خونی یا آنمی

کم خونی به دلیل کمبود هموگلوبین یا گلبول قرمز به وجود می‌آید. هموگلوبین اکسیژن را به سایر قسمت‌های بدن می‌رساند. کم خونی معمولا با احساس خستگی و ضعف همراه است. برای درمان کم خونی با عسل و گردو، ۵۰۰ گرم گردو را خرد کنید و چند دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد بپزید سپس با ۵۰۰ گرم عسل مخلوط کنید. برای طعم بهتر و تاثیر گذاری خواص آن مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. این مخلوط را در یک شیشه بریزید و نیم ساعت قبل از هر وعده‌ی غذایی یک قاشق غذاخوری از آن را مصرف کنید.


۴. افزایش میل جنسی

یکی دیگر از خواص گردو با عسل افزایش میل جنسی است. عسل تولید تستوسترون در مردان را افزایش می‌دهد و گردو یکی از مواد غذایی حاوی استروژن است، بنابراین استفاده از عسل با گردو برای زنان و مردان می‌تواند در افزایش میل جنسی موثر باشد. همچنین مصرف سه قاشق غذاخوری عسل سطح نیتریک اکسید خون را افزایش می‌دهد. نیتریک اکسید ماده شیمیایی در خون مردان است که در زمان برانگیختگی جنسی افزایش می‌یابد.


۵. درمان زخم معده

در طب سنتی برای درمان زخم معده مصرف عسل با گردو و یا سایر آجیل‌ها را توصیه می‌شود. ۲۰ گرم آجیل یا گردو را خرد کنید و داخل آب گرم بریرید، آن را از یک صافی عبور دهید و مایع شیری رنگ بدست آمده از آن را در ظرفی بریزید. ۲ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. مصرف ۱ قاشق چای خوری از این مخلوط قبل از هر وعده‌ی غذایی برای درمان زخم معده مفید است.


۶. درمان یبوست

گردو یک ملین طبیعی به حساب می‌آید و مصرف همزمان آن با عسل می‌تواند در درمان و پیشگیری از یبوست موثر باشد.


۷. تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر

یکی از بهترین خواص گردو با عسل تقویت حافظه است. عسل سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به تغذیه‌ی سلول‌های مغز کمک می‌کند. همچنین عسل با کمک به جذب کلسیم در مغز برای تقویت حافظه مفید است. از سوی دیگر گردو منبع غنی از امگا ۳ است، امگا ۳ به بهبود عملکرد سلو‌های مغز کمک می‌کند. ترکیب عسل با گردو تاثیر شگفت انگیزی بر روی حافظه دارد.


۸. تقویت سیستم ایمنی

یکی دیگر از خواص گردو با عسل تقویت سیستم ایمنی است. به دلیل اهمیت سیستم ایمنی برای حفاظت بدن در مقابل بیماری ها، تقویت آن حائز اهمیت است. عسل و گردو به دلیل خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی که دارند به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.


۹. پیشگیری از ابتلا به سرطان

گردو و عسل هر دو خاصیت ضد سرطانی دارند، گردو به دلیل غنی بودن از اسید‌های چرب امگا-۳ به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند و عسل به دلیل دارا بودن فلانوئید‌ها و ترکیبات فنولی از متاستاز سرطان در بدن پیشگیری می‌کند.


۱۰. درمان بی خوابی

یکی از شناخته شده‌ترین خواص گردو با عسل درمان بی خوابی است. ملاتونین (ماده شیمیایی که به بهبود خواب کمک می‌کند.) موجود در گردو به بهبود خواب کمک می‌کند. از طرف دیگر عسل به دلیل شیرین بودن انسولین خون را افزایش می‌دهد و باعث آزاد شدن هورمون سروتونین می‌شود، بدن سروتونین را به ملاتونین تبدیل می‌کند.


طرز تهیه معجون عسل و گردو

با صرف ۱۰ دقیقه وقت می‌توانید معجون شگفت انگیز عسل با گردو را تهیه کنید و در میان وعده‌ها سرو کنید.


مواد لازم 


عسل ¼ پیمانه


کنجد ¼ پیمانه


پسته خرد شده ½ پیمانه


گردو خرد شده ¼ پیمانه

معجون شیر و کنجد و عسل


پودر بادام ½ پیمانه


شیر ۳ پیمانه


موز ۴ عدد


طرز تهیه معجون عسلی و گردو

کنجد، بادام، گردو و پسته خرد شده و عسل را در ظرفی بریزسد و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

بعد از اضافه کردن سه عدد موز، مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.

این دسر را می‌توانید همراه با موز، خلال پسته، بادام پرک و کنجد سرو کنید.


 


منبع: ستاره

تاریخچه کنجد به سال‌های خیلی دور برمی‌گردد و کنجد یکی از قدیمی‌ترین دانه‌های روغنی مورد استفاده بشر به حساب می‌آید که ابتدا در آفریقا کشت شد و خیلی زود به هند رسید. هزاران سال است که از دانه کنجد در کشورهای آسیایی به‌منظور حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بیماری‌ها استفاده می‌شود.

دانه کنجد یکی از منابع سرشار پروتئین و چربی و منبع خوبی برای مواد معدنی به‌خصوص کلسیم، فسفر، پتاسیم و آهن است و به طور کلی می‌توان گفت که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در بین دانه‌های گیاهی، کنجد با دارا بودن مقدار زیادی کلسیم از سایرین متمایز است و 100 گرم از آن 97% نیاز افراد به کلسیم و 81% نیاز به آهن را مرتفع می‌سازد. همچنین دانه کنجد با داشتن مقدار زیادی از نوع خاص ویتامین E (γ-توکوفرول) با خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالا از سرطان‌های سینه و پروستات جلوگیری می‌کند. از خواص دارویی کنجد می‌توان به کاهش کلسترول و چربی خون و فعالیت ضدالتهابی و ضد پرفشاری خون اشاره کرد. همچنین مصرف کنجد روی پیشگیری از بروز آلزایمر موثر است و به تقویت عملکرد مغز نیز کمک می‌کند. علاوه بر این بعضی مطالعات نشان داده‌اند که فیبرهای موجود در کنجد موجب کاهش وزن می‌شوند، به همین جهت شرکت عقاب، با استفاده از دانه‌های جادویی کنجد با ارزش غذایی بسیار بالا محصولاتی چون ارده، حلوا ارده، کرم کنجد و سس کنجد مطابق با استاندارهای ایران و جهان تولید می‌کند تا اقشار مختلف جامعه بنا به سلیقه و نیازشان از این محصولات بهره‌مند شوند.

در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز به‌عنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده می‌شود. عسل يك ماده شيرين طبيعي است كه به‌وسیله زنبورهاي عسل از شهد گل‌ها، ترشحات بخش‌های زنده گياهان و یا مواد دفعي حشرات كه ناشي از مكيدن بخش زنده گياهان ( عسلك) می‌باشد، توليد می‌شود. فروكتوز و گلوکز مواد اصلي تشکیل‌دهنده عسل مي‌باشد. عسل همچنين حاوي مواد معدني، پروتئين، اسيدهاي آمينه آزاد، آنزيم و ويتامين می‌باشد. آنتی‌اکسیدان‌ها به عنوان مهم‌ترین تركيبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسيب ‌ها دارند و از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی  و ديابت پیشگیری می‌کنند. علاوه‌بر موارد ذکر شده، عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی می‌کاهد. سال‌هاست که مصرف انواع معجون‌ها به شکل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویت‌کننده‌ای که دارند، رواج دارد.

با توجه به توضیحات ذکرشده در رابطه با عسل و کنجد، ترکیب این دو ماده غذایی به شکل انواع معجون‌ها، برخلاف خوراکی‌ها و اسنک‌های موجود در بازار با مقادیر زیاد طعم‌دهنده، رنگ مصنوعی و مواد نگه‌دارنده می‌توان میان‌وعده‌ای مطابق با سلیقه ایرانی تهیه کرد. محصولات متنوع شرکت عقاب از قبیل کنجد، ارده و کرم کنجد جایگزین‌های مناسبی در تهیه‌ی انواع این معجون‌ها است. کنجدهای ساده و برشته عقاب در بسته‌بندی‌های 20 و 120 گرمی و همچنین 5 کیلوگرمی مطابق با استانداردهای روز دنیا و زیر نظر متخصصین شرکت عقاب تهیه و به بازار عرضه می‌شوند که از ترکیب آن‌ها با عسل و افزودن طعم‌دهنده‌های دیگری همچون زعفران، زنجبیل یا دارچین به‌دلخواه می‌توان میان وعده‌ای مقوی و خوش‌طعم تهیه کرد.

متخصصین مجرب عقاب همواره در تلاش‌اند تا محصولات کنجدی متنوعی را برابر با استانداردهای ملی و جهانی تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهند تا بتوانند انتخاب‌های غذایی سالم را در جامعه ترویج دهند.

معجون شیر و کنجد و عسل

 



خانهموبایل

اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.مواد لازم ( برای ۵ – ۴ نفر ) :

طرز تهیه :ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره  .

معجون شیر و کنجد و عسل

 

هسته خرما رو جدا کنید  .

 

بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .

 

بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

 

مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و … )

 

ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .

 

بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .

 

بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .

 

معجون شیر و کنجد و عسل

و در نهایت عسل می ریزیم .

 

می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .

 

منبع : baharsite.com

مجرب ترین وکلا طلاق فوری با کمترین هزینه

لباس بچگانه شیک با قیمت مناسب

خانه ایده آل خودبرای خرید یااجاره راپیداکن

  • درمان روده تحريک پذير با گياهان دارويي
  • تخمین قیمت خانه با کد پستی

    سامانه جستجوی آنلاین ملک

    خرید شمع های مناسب برای تزئین میز شام

    چطور از قانون جذب عشق کمک بگیریم*

    ست خانگی دخترانه وپسرانه درمدلهای متنوع

    آموزش مسائل مالی به کودکان*

    طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا*

    جالب ترین دانستنی های علمی*

    جذاب‌ترین مد‌های آرایشی در سال ۲۰۱۹*

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    معجون شیر و کنجد و عسل
    معجون شیر و کنجد و عسل
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *