مضرات مشروبات الکلي چيست

دوره مقدماتی php
مضرات مشروبات الکلي چيست
مضرات مشروبات الکلي چيست

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]

دوره مقدماتی php

الکل و مشروبات الکلی

الکل نوعی ماده مخدر است که در مقایسه با سایر مواد مخدر، راحت تر در اجتماع پذیرفته می شود. با این حال، قدرت اعتیادآوری آن به هیچ عنوان کمتر از سایر انواع مواد نیست. از لحاظ علمی، الکل در زمره موادی دسته بندی می شود که فعالیت بدن را کند کرده و سرعت عملکرد های حیاتی آن را کاهش می دهد.با دلگرم همراه باشید تا با عوارض مشروب آشنا شوید.

مضرات مشروبات الکلي چيست

در نتیجه فردی که الکل مصرف می کند به سختی راه می رود، بریده بریده صحبت می کند، و قادر نیست که به سرعت از خود عکس العمل نشان دهد.الکل پس وارد شدن به بدن، از طریق مویرگ های موجود در دیواره معده و روده کوچک به آرامی وارد جریان خون شده و ظرف مدت چند دقیقه از زمان نوشیده شدن، از طریق سیستم گردش خون، به مغز می رسد. در این زمان تاثیرگذاری الکل بر بدن آغاز شده و سرعت عملکرد سلول های عصبی بدن کاهش پیدا می کند. همچنین الکل موجود در جریان خون به داخل کبد نیز وارد شده و در آنجا طی فرایندی تصفیه شده و به یک ماده غیر سمی تبدیل می شود.

در هر نوبت، کبد تنها قادر به تصفیه کردن میزان خاصی الکل می باشد و در صورتی که حجم الکل مصرف شده از آن مقدار بیشتر باشد، تصفیه نشده و به گردش در جریان خون ادامه می دهد. مصرف بسیار زیاد الکل، باعث کند شدن فرایند تنفس شده و به علت کمبود و نرسیدن اکسیژن کافی به مغز، می تواند باعث کما و یا حتی مرگ شود.

الکل با اثرگذاری بر عملکرد پیام رسان های شیمیایی مغز (نوروترانسمیترها)، باعث بروز اختلال در عملکرد عادی آن می شود. از جمله مهمترین تاثیرات الکل در ساختار شیمیایی مغز، بر هم زدن تعادل بین پیام رسان های “مهار کننده” و “تحریک کننده” می باشد. استفاده کوتاه مدت از الکل باعث افزایش میزان پیام رسان های مهار کننده شده و تعداد پیام رسان های تحریک کننده را کاهش می دهد؛ بنابراین سرعت عملکرد بدن کاهش یافته و فرد رفتارهایی مانند آرام صحبت کردن، و یا تلو تلو خوردن موقع راه رفتن را از خود بروز می دهد که در اصطلاح به آن مست شدن گفته می شود. به طور همزمان، الکل میزان لذت در بدن را نیز افزایش داده و به فرد احساس رضایت می دهد.

در صورتی که مصرف الکل ادامه دار بوده و به یک عادت بلند مدت تبدیل شود، مغز وادار می شود تا تعدل بین این پیام رسان ها را مجددا برقرار کند و لذا با کاهش دادن میزان پیام رسان های مهار کننده، پیام رسان های تحریک کننده را افزایش می دهد که این کار باعث بروز حالتی می شود که از آن با عنوان “مقاوم شدن بدن” یا “تلورانس” یاد می شود. مقاوم شدن بدن به این معنی است که برای دستیابی به همان میزان لذت و رضایت قبلی، مقدار بسیار بیشتری الکل باید وارد جریان خون شود. در صورتی که نوشیدن الکل به طور مداوم تکرار شود، این مقاوم شدن بدن، باعث پیدایش و توسعه یافتن بیماری اعتیاد به الکل یا “الکلیسم” می شود.

الکل در انواع مختلف نوشیدنی ها یافت می شود اما مشروبات الکلی که از آنها با نام اسپیریت یاد می شود، میزان الکل بیشتری نسبت به شراب یا آبجو دارند. همچنین اگرچه که چنین به نظر نمی رسد، اما انواع نوشیدنی های تقطیری مخلوط با آب میوه که به آن کوکتل می گویند نیز، میزان الکل بیشتری نسبت به شراب و یا آبجو دارد. به طور کلی می توان گفت که مشروبات الکلی که با استفاده از فرایند تخمیر تولید می شوند مانند شراب، یا آبجو میزان الکلی در حدود ٢ الی ٢٠ درصد، و مشروباتی که به صورت تقطیری تهیه می شوند مانند ویسکی یا ودکا حاوی ٤٠ تا ٥٠ درصد الکل می باشند.

پـس مـصرف الـكـل در حـدود 20 درصـد آن از طـريق معـده جذب شده و 80 درصد مابقي در روده كوچك جـذب بـــدن ميگردد.

سرعت جذب الكل و ميزان قدرت مست كنندگي آن به عوامل زير بستگي دارد:

پر و خالي بودن معده

چون بيشتر الكل مصرفي از طـريــق روده كوچك جذب بدن ميگردد، بنابراين اگر مـعـده شـما از غذا پر باشد، دريچه معده براي هضم غذا بـستـه شـده و عبـور الـكل بـه روده كــوچك كند مي گردد و مـدت بيشتري الكل در معده باقي ميماند.

وزن بدن

هـر چه فرد وزنش بيشتر باشد، ديرتر تحت تاثير الكل قرار ميگيرد زيرا الكل پس از ورود به جريان خون در آب كل بدن حل شده و در واقع توزيع ميگردد. بـنـابـراين افراد سنگين وزن تر به خاطر آب بيشتر در بدنشان، ديرتر تـحت تاثير الكل واقع ميشوند.

چربي بدن

به علت آنكه الكل قادر به حل شدن در چربي نميباشد، هـر چـه مـيزان چربي بدن بيشتر باشد، فرد بيشتر تحت تاثير قرار مي گيرد. عـكس مـوضـوع نـيز صـدق ميكند افراد عضلاني ديرتر تحت تاثير قرار ميگيرند.

جنـســيت

زنـان زودتـر از مـردان تـحـت تـاثـيـر قــرار مي گيـرند حـتـي اگـر وزنشـان بـرابر باشد. علت آن اين اسـت كـه ميـزان چـربـي بــدن زنان بيشتر از بدن مردان ميباشد. همچنين بافت عضلاني در زنان كمـتر از مردان اسـت. زنـان هـمچنين فاقد آنزيم تجزيه كننده الكل بوده(دي هيدروژناز) كه به عنـوان سـد محـافظ در معده عمل(دي هيدروژناز) كه به عنـوان سـد محـافظ در معده عمل(دي هيدروژناز) كه به عنـوان سـد محـافظ در معده عمل كرده و نقش تجزيه الكل را بعده دارد. همچنين زناني كه از قرصهاي ضد بارداري استفاده مي كنند، بيـشتر تحت تاثير الكل هستند بـه عـلت آنـكـه قرصـهاي ضـد بارداري متابوليسم الكل را كاهش ميدهند.

غلضت الكل

هر چه غلظت الكل بيشتر باشد، جـذب آن بيـشتـر و سـريـعتر است.

سرعت نوشيدن، محـيط مـصرف (خانه، ميـهمانـي، محل كار)، خـستگي ( چون كبد آنزيم كمتري توليد ميكند)، نوع مشروب (مشروبات گازدار جذب الكل را افزايش ميدهند) نيز در سرعت جذب الكل و تاثير آن، موثر ميباشند.اگر الكل همراه با ديگر قرصهاي روانگران (اكستازي) مـصرف گـردند قدرت سركوبگري الكل افزايش يافته و ميتواند بسيار خطرناك باشد.

افراد الكلي

افرادي كه بطور مستمر الكل مصرف مي كنند، نسـبـت به آن مقاومت پيدا كرده و در واقع بدنشان به مصرف الكل سازگاري پيدا مي كند. بـنابـراين بـراي ايـجاد حالت مستي به الكل بيشتري نياز دارند زيرا:

· كـليـه 5 درصـد الـكل را از طريق ادرار از بـدن خارجمي كند

· ششـهـا 5 درصـد الـكـل را از طـريـق بـاز دم خـارجمي كنند

· مقدار بسياراندكي از طريق تعريق دفع ميگردد

· قسمت اعظم الكل توسط آنـزيمـهاي كـبد اكسيد شـده و به اسـيـد استـيـك، دي اكسيد كربن و آب تبديل مي گردد.

بطور متوسط يك انسان معمولي قادر است 15 ميلي ليـتـر الـكل را در طـي يـك ساعت دفع كند.

با اندازه گيري ميزان الكل موجود در خون فرد ميتوان تعيين كـرد چه ميزان فرد تحت تاثير الكل مي باشـد. در زيــر حالات ايجاد شده در فرد بر اساس ميزان درصد الكل درون خون بيان گرديده است:

مضرات مشروبات الکلي چيست

· مرحله نشاط آور (%0.12-0.03)

افزايش اعتماد بنفس و شجاعت فرد، فرد پر حرف تر و اجتماعي تر مي شـود، دقـتـش كـاهش مـي يـابد، چـهره افـروخته، قضاوتش مختل مي گردد، معمولا اولين جمله اي كه به ذهنش ميـرسـد را بـيان ميكند، در حركات ظريف مانند نوشتن دچار مشكل مي شود.

· مـرحله برانگيختگي (%0.25-0.09)

خـواب آلـوده، در درك و بـخـاطـــر آوردن موضوعات گذشته دچار مشكل مي گردد، واكـنش وي در بـرابـر مـحركات كاهش مي يابد، حركات بدن ناهماهنگ مي شـود، بـيـنايـي مخـتـل مـي شــود. حـس چشايي و شنوايي كاهش مي يابد.

· مرحله سرگشتگي (%0.30-0.18)

فرد گيج و مـبهوت است، شـايـد نـدانـد كجاست و مشغول چه كاريست، سرگيجه دارد و تلوتلو مي خـورد، بـيـش از حد احـساساتي، خشن و يـا مـهربان مـي گـردد، خـواب آلـوده اسـت و درد را ديـرتـر احسـاس ميكند، حركات ناهماهنگ است، قادر به گرفتن شيئ كه به سـمتـش پرتاب ميگردد نيست.

· مرحله بهت (%0.4-0.25): قادر به حركت نيست، به محـركات واكنش نشان نمي دهد، قادر به نشستن و ايستادن نيست، استفراغ مي كند، مـمكن است بيهوش گردد.

· مرحله كما (%0.50-0.35)

فرد بيهوش است، احساس شديد سرما،تنفس كم عمق و آهسته ميگردد، ضربان قلب كاهش مي يابد، امكان مرگ وجود دارد.

· مرحله مرگ

ميزان 0.50 درصد و يا بيشتر الكل در خون سبب مرگ مي گردد.

ارتـباطهاي بين سلولهاي عصبي تداخل كرده و فــعـالـيـت گـذرگاه هاي مـحـرك عـصبـي را ســركـوب و گـذرگاه هـاي بازدارنده عصبي را افزايش مي دهـد. در كـل يك سركوبگر دستگاه عصبي مي باشد. اتساع مردمك چشم، افزايش ضـربان قـلب، بـي خـوابـي، تـهـوع و اسـتفراق، سرگيجه، احـساس بـي قـراري، خستـگي و اضطراب، جـريـان خـون ســطحي افزايش يافته كه موجب تعريق بدن ميـشود امـا جريان خون عضلاني را كاهش داده و موجب درد عضلاني ميـگردد. . كنترل رفتاري كاهش يافـتـه و مـمـكن اسـت فرد دست به عملي زده و يا حرفي بزند كه بعدا پشيمان گردد.. تـعادل بدن كاهش مي يابد، قوه تشخيص فرد كاهش مي يابد، واكنش هاي كند به محركات. چـون سبب دفع آب بدن ميگردد، ايجاد تشنگي و نياز به دفع ادرار افزايش مييابد. مـيـدان ديـد فرد كاهش يافته و گويي دچار نزديك بيني مي گـردد و تنـها اشـيـاء و افراد نزديك بخود را ديده و به آنها توجه ميكند.

از دست دادن حافظه، تغيير شخصيت، اختلال در سيستم عصبي،مشكلات پوسـتـــي، اسهال، سوء تـغـذيـه، مشـكـلات مـالي و خـانـوادگـي، رفتـار خـشونت آمـيــز، اضـطـراب و افسردگي شديد، آسيب به مخاط بيني، آسيب دائمي به كبد و مغز، سرطان سيـنه، حنجره، لب و مري، سقط جنين، ناباروري، بي ميلي جنسي، زخم معده، فشـار خــون بالا و سكته قلبي، كم خوني، تورم كبد، اختلال در سيستم ايمني بدن،خود كشي. پوکی استخوانالکل تأثیر زیادی روی فعالیتهای جنسی دارد، از جمله:

نكته:

از این قرار است:

مرتکبین قتلهای عمومی 50%

خواهشمنديم اگر سوال يا نکته‌اي براي مطلب مصرف الكل خوب است یا بد؟

در ذهن شما باقي مانده است، آن‌را در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.

———————————————————————————————–

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

 

© تمامی حقوق این سایت برای مجله اینترنتی دلگرم محفوظ است / هر گونه کپی جزئی و کلی از مطالب دلگرم تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.

پورتال جوانان ایرانی

تــمـام الـکل هـا دارای ایـن خواص می بـاشنـد:

۱- الکل در دمای اتاق یک مایع شفاف میباشد.
۲- چـگالی الکل از آب بیشتر بوده و سریـعتـر از آب تبخیر میگردد. این ویژگی الکل را تقـطیر پذیر میکند.
۳- الکل بسهولت در آب حل میشود.
۴- الکل قابل اشتعال میباشد.

روشهای تولید الکل متفاوت میباشد:

مضرات مشروبات الکلي چيست

۱- از تخمیر حبوبات و میوه ها (مانند آبجو)
۲- از تقطیرحبوبات و میوه ها (مانند ودکا، ویسکی، جین)
۳- از تـغـییر شـیمیایی در سوختـهای فسـیلی هـمچـون گاز، زغال سنگ و نفت ( الکل صنعتی )
۴- از ترکیـب شیـمیـایی مـنوکســید کربن و هیدروژن (مانند متانول و الکل چوب).

الـکـل موجود در مشروبات الکلی از نوع اتیل الکل (اتانول) می بـاشد. مـیـزان اتـانـول در برخی مشروبات الکلی این چنین است:

آبجو: ۴ الی ۶ درصد
شراب: ۷ الی ۱۵ درصد
شامپاین: % ۸ الی ۱۴ درصد
مشروبات الکلی تقطیر شده همچون جین، ودکا، ویسکی:۴۰ الی ۹۵ درصد

نحوه جذب الکل در بدن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پـس مـصرف الـکـل در حـدود ۲۰ درصـد آن از طـریق معـده
جذب شده و ۸۰ درصد مابقی در روده کوچک جـذب بـــدن
میگردد. سرعت جذب الکل و میزان قدرت مست کنندگی
آن به عوامل زیر بستگی دارد:

۱- پر و خالی بودن معده: چون بیشتر الکل مصرفی از
طـریــق روده کوچک جذب بدن میگردد، بنابراین اگر مـعـده
شـما از غذا پر باشد، دریچه معده برای هضم غذا بـستـه
شـده و عبـور الـکل بـه روده کــوچک کند می گردد و مـدت
بیشتری الکل در معده باقی میماند.

۲- وزن بدن: هـر چه فرد وزنش بیشتر باشد، دیرتر تحت
تاثیر الکل قرار میگیرد زیرا الکل پس از ورود به جریان خون
در آب کل بدن حل شده و در واقع توزیع میگردد. بـنـابـراین
افراد سنگین وزن تر به خاطر آب بیشتر در بدنشان، دیرتر تـحت تاثیر الکل واقع میشوند.
۳- چربی بدن: به علت آنکه الکل قادر به حل شدن در چربی نمیباشد، هـر چـه مـیزان چربی بدن بیشتر باشد، فرد بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد. عـکس مـوضـوع نـیز صـدق میکند افراد عضلانی دیرتر تحت تاثیر قرار میگیرند.

۴- جنـســیت: زنـان زودتـر از مـردان تـحـت تـاثـیـر قــرار
می گیـرند حـتـی اگـر وزنشـان بـرابر باشد. علت آن این
اسـت کـه میـزان چـربـی بــدن زنان بیشتر از بدن مردان
میباشد. همچنین بافت عضلانی در زنان کمـتر از مردان
اسـت. زنـان هـمچنین فاقد آنزیم تجزیه کننده الکل بوده
(دی هیدروژناز) که به عنـوان سـد محـافظ در معده عمل
کرده و نقش تجزیه الکل را بعده دارد. همچنین زنانی که
از قرصهای ضد بارداری استفاده می کنند، بیـشتر تحت
تاثیر الکل هستند بـه عـلت آنـکـه قرصـهای ضـد بارداری
متابولیسم الکل را کاهش میدهند.

۵- غلضت الکل: هر چه غلظت الکل بیشتر باشد، جـذب آن بیـشتـر و سـریـعتر است.

۶- سرعت نوشیدن، محـیط مـصرف (خانه، میـهمانـی، محل کار)، خـستگی ( چون کبد آنزیم کمتری تولید میکند)، نوع مشروب (مشروبات گازدار جذب الکل را افزایش میدهند) نیز در سرعت جذب الکل و تاثیر آن، موثر میباشند.

۷- اگر الکل همراه با دیگر قرصهای روانگران (اکستازی)  مـصرف گـردند قدرت سرکوبگری الکل افزایش یافته و میتواند بسیار خطرناک باشد.

۸- افراد الکلی: افرادی که بطور مستمر الکل مصرف می کنند، نسـبـت به آن مقاومت پیدا کرده و در واقع بدنشان به مصرف الکل سازگاری پیدا می کند. بـنابـراین بـرای ایـجاد حالت مستی به الکل بیشتری نیاز دارند زیرا:

کبدشان در پی سازش، آنزیم تجزیه کننده بیشتری ترشح میکند
فعالیت نورونهای دستگاه عصبی و مغزشان افزایش می یابد

راه های دفع الکل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
الکل از ۴ طریق دفع میگردد:

کـلیـه ۵ درصـد الـکل را از طریق ادرار از بـدن خارج
می کند
ششـهـا ۵ درصـد الـکـل را از طـریـق بـاز دم خـارج
می کنند
مقدار بسیاراندکی از طریق تعریق دفع میگردد
قسمت اعظم الکل توسط آنـزیمـهای کـبد اکسید
شـده و به اسـیـد استـیـک، دی اکسید کربن و آب
تبدیل می گردد

بطور متوسط یک انسان معمولی قادر است ۱۵ میلی لیـتـر الـکل را در طـی یـک ساعت دفع کند.

میزان غلظت الکل خون
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
با اندازه گیری میزان الکل موجود در خون فرد میتوان تعیین کـرد چه میزان فرد تحت تاثیر الکل می باشـد. در زیــر حالات ایجاد شده در فرد بر اساس میزان درصد الکل درون خون بیان گردیده است:

مرحله نشاط آور (%۰٫۱۲-۰٫۰۳): افزایش اعتماد بنفس و شجاعت فرد، فرد پر حرف تر و اجتماعی تر می شـود، دقـتـش کـاهش مـی یـابد، چـهره افـروخته، قضاوتش مختل می گردد، معمولا اولین جمله ای که به ذهنش میـرسـد را بـیان میکند، در حرکات ظریف مانند نوشتن دچار مشکل می شود.
مـرحله برانگیختگی (%۰٫۲۵-۰٫۰۹): خـواب آلـوده، در درک و بـخـاطـــر آوردن موضوعات گذشته دچار مشکل می گردد، واکـنش وی در بـرابـر مـحرکات کاهش می یابد، حرکات بدن ناهماهنگ می شـود، بـیـنایـی مخـتـل مـی شــود. حـس چشایی و شنوایی کاهش می یابد.
مرحله سرگشتگی (%۰٫۳۰-۰٫۱۸): فرد گیج و مـبهوت است، شـایـد نـدانـد کجاست و مشغول چه کاریست، سرگیجه دارد و تلوتلو می خـورد، بـیـش از حد احـساساتی، خشن و یـا مـهربان مـی گـردد، خـواب آلـوده اسـت و درد را دیـرتـر احسـاس میکند، حرکات ناهماهنگ است، قادر به گرفتن شیئ که به سـمتـش پرتاب میگردد نیست.
مرحله بهت (%۰٫۴-۰٫۲۵): قادر به حرکت نیست، به محـرکات واکنش نشان نمی دهد، قادر به نشستن و ایستادن نیست، استفراغ می کند، مـمکن است بیهوش گردد.
مرحله کما (%۰٫۵۰-۰٫۳۵): فرد بیهوش است، احساس شدید سرما،تنفس کم عمق و آهسته میگردد، ضربان قلب کاهش می یابد، امکان مرگ وجود دارد.
مرحله مرگ: میزان ۰٫۵۰ درصد و یا بیشتر الکل در خون سبب مرگ می گردد.
اثرات کوتاه مدت الکل بر بدن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ارتـباطهای بین سلولهای عصبی تداخل کرده و فــعـالـیـت
گـذرگاه های مـحـرک عـصبـی را ســرکـوب و گـذرگاه هـای
بازدارنده عصبی را افزایش می دهـد. در کـل یک سرکوبگر
دستگاه عصبی می باشد. اتساع مردمک چشم، افزایش
ضـربان قـلب، بـی خـوابـی، تـهـوع و اسـتفراق، سرگیجه،
احـساس بـی قـراری، خستـگی و اضطراب، جـریـان خـون
ســطحی افزایش یافته که موجب تعریق بدن میـشود امـا
جریان خون عضلانی را کاهش داده و موجب درد عضلانی
میـگردد. اعتـماد بنفس و شجاعت فرد افزایش می یـابـد.
کنترل رفتاری کاهش یافـتـه و مـمـکن اسـت فرد دست به
عملی زده و یا حرفی بزند که بعدا پشیمان گردد. فرد اجتماعی تر می شود. تـعادل بدن کاهش می یابد، قوه تشخیص فرد کاهش می یابد، واکنش های کند به محرکات. چـون سبب دفع آب بدن میگردد، ایجاد تشنگی و نیاز به دفع ادرار افزایش مییابد. مـیـدان دیـد فرد کاهش یافته و گویی دچار نزدیک بینی می گـردد و تنـها اشـیـاء و افراد نزدیک بخود را دیده و به آنها توجه میکند.

اثرات بلند مدت(افراد الکلی)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از دست دادن حافظه، تغییر شخصیت، اختلال در سیستم عصبی،مشکلات پوسـتـــی، اسهال، سوء تـغـذیـه، مشـکـلات مـالی و خـانـوادگـی، رفتـار خـشونت آمـیــز، اضـطـراب و افسردگی شدید، آسیب به مخاط بینی، آسیب دائمی به کبد و مغز، سرطان سیـنه، حنجره، لب و مری، سقط جنین، ناباروری، بی میلی جنسی، زخم معده، فشـار خــون بالا و سکته قلبی، کم خونی، تورم کبد، اختلال در سیستم ایمنی بدن،خود کشی.

نکته: در صورت مصمومیت فرد به الـکل، نه نـوشیـدن قـهـوه و یـا دوش آب سـرد و دیــگر اعمال کارساز نمی بـاشد. تـنها زمان نیاز است تا الکل بطور کامل از بدنشان دفع گردد. این زمان معمولا ۱۰ ساعت بطول می انجامد. در صورت مصمومیت شدید حتما بیمار را به بیمارستان منتقل کنید.

در پایان به خاطر بسپارید که الکل یک سم میباشد و نه یک نوشیدنی نشاط آور.

برچسب ها : الکلالکل خوب نبیستالکل و سلامتیخطر الکل برای بدنخطرات مشروبخوردن الکل ضرر داردمردمانمشروب خوب نیستمشروب ضرر داردمشروب و سلامتی

۲۸ فروردین, ۱۳۹۴

۲۴ تیر, ۱۳۹۰

۱۹ خرداد, ۱۳۸۷

الکل اصلا چیز خوبی نیست، ننوشید لطفا.

ممنون و سپاسگزارم
مطلب بسیار کامل، جامع، ساده و قابل فهم بود

سلام.من مشروب خوردم و ازمایش دارم برای معافیت سربازی در تاریخ ۲۴/۱۰-۹۳میخاستم بدونم اگه برم ازمایش بدم منفی میشه یا مثبت.اگه مثیت چکار کنم ک از بدنم خارج بشه لطفا کمک کنید

سیام داداش الکل یک نوشیدنیس بسیارگوارا.چرا بش میگید سم.مردمو میترسونید.

سلام
ميخواستم بدونم اثر الكل تا چه زماني توي بدن ميمونه؟
ممنون

الکل بدن چند روز از بدن پاک میشود

باسلام من دیشب مشروب خوردم ولی خیلی گیجم اصلا حالم متعادل نیست نه اینکه مست باشما همه چی هم میفهمم فقط گیرایی و حافظم مشکل پیدا کرده میشه کمکم کنید

آقا يكي بگه چقد تو بدن ميمونه من براي كارم ازمايش دارم انجام بدم مشخص بشه بدبخت ميشم

سلام من یه سوال داشتم
من الکل مصرف کردم توی مهمونی
الان باید ازمایش خون بدم میخوام بدونم چه مدت بعد ازمایش بدم که توی جواب نشون نده!؟ ممنون میشم سریع جواب بدین

ردبول بخور

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مضرات مشروبات الکلي چيست

دیدگاه

وبسایت

دنبال کردن

سلامتی و بهداشت

خانمها: اگر در سینه‌ تان احساس غده کردید، چه باید بکنید؟

۱۵ مرداد, ۱۳۹۳

روشهای موفقیت

۲۸ راه بی نظیر برای تحت‌ تاثیر قرار دادن اطرافیان

۲۲ تیر, ۱۳۹۰

ازدواج و خانواده

همسری که مورد آزار جنسی قرار گرفته یا به آزار جنسی دست میزند(۱)

۲۰ بهمن, ۱۳۸۸

تغذیه و تناسب اندام

رژیم غذایی افزایش دهنده تستوسترون

۱۲ خرداد, ۱۳۸۷

سلامتی و بهداشت

واقعیت‌ هایی شگفت‌ انگیز درمورد انسان

۱۴ آبان, ۱۳۹۰

چطور کسی که عاشقش بودید را فراموش کنید

بررسی خودارضایی از نقطه نظر علمی

تنفر از والدین: چرا برخی فرزندان از والدین خود متنفر میشوند؟

وقتی مردی شما را بخواهد…

عشق یکطرفه: کسی را دوست دارید که دوستتان ندارد؟

بیشتر

مد و مسائل زندگی

نقش دولت ها در رشد اقتصادی

۷ آبان, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

مهربانی و صداقت: آیا می‌توان یکی را به‌تنهایی داشت؟

۱ آبان, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

پیامدهای سرنوشت‌باوری (تقدیرگرایی)

۲۳ مهر, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

چطور رابطه‌تان را با کسی که به شما آسیب زده بازسازی کنید

۲۱ مهر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۱۱ روش نگهداری و تمیز کردن محصولات چرمی

۱۸ مهر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۱۰ هدیه ویژه آقایان برای روزهای خاص و مناسبت‌های مختلف

۱۸ مهر, ۱۳۹۷

دسته‌بندی نشده / مد و مسائل زندگی

کدام کیف مردانه برای کدام موقعیت مناسب است؟

۱۸ مهر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

چرا خانم‌ها روی ظاهرشان بیش از حد حساس‌اند

۱۴ مهر, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

چرا رابطه‌ی جنسی وابستگی می‌آورد؟

۱ مهر, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

تاثیر استرس بر سیستم‌ایمنی بدن

۲۵ شهریور, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

خودگویی منفی و تاثیرات آن

۱۳ شهریور, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

چرا نباید دنبال انتقام گرفتن باشید

۱۱ شهریور, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

چرا باید زندگی شخصی‌تان را شخصی نگه دارید

۳ شهریور, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

۴۵ نکته‌ی عالی برای سلامتی

۲۹ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

روشهای صرفه جویی در آب برای شستن ظرف‌ها

۲۹ مرداد, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

۹ روش مؤثر برای داشتن خوابی آرام و لذت بخش در شب

۲۸ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

راهنمای انتخاب لباس زنانه بر اساس فرم بدن

۲۸ مرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

بررسی تخصصی خیانت در روابط

۲۵ مرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

اگر به آینده‌ی رابطه‌تان شک دارید، این سوال‌ها را از خودتان بپرسید

۲۳ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۵ چیزی که شما را در زندگی عقب می‌اندازند

۱۵ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

چرا خانم‌ها روی ظاهرشان بیش از حد حساس‌اند

۱۴ مهر, ۱۳۹۷

دسته‌بندی نشده / مد و مسائل زندگی

کدام کیف مردانه برای کدام موقعیت مناسب است؟

۱۸ مهر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۱۰ هدیه ویژه آقایان برای روزهای خاص و مناسبت‌های مختلف

۱۸ مهر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۱۱ روش نگهداری و تمیز کردن محصولات چرمی

۱۸ مهر, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

چطور رابطه‌تان را با کسی که به شما آسیب زده بازسازی کنید

۲۱ مهر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

پیامدهای سرنوشت‌باوری (تقدیرگرایی)

۲۳ مهر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

مهربانی و صداقت: آیا می‌توان یکی را به‌تنهایی داشت؟

۱ آبان, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

نقش دولت ها در رشد اقتصادی

۷ آبان, ۱۳۹۷

کلیه حقوق سایت برای مردمان محفوظ است . استفاده غیر تجاری مطلب همراه با ذکر منبع و لینک مجاز می باشد.

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

مضرات مشروبات الکلي چيست

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

نتیجه یک تحقیق در پرتغال و چند کشور اروپایی نشان داده است که زیاده روی نوجوانان در نوشیدن الکل، موجب ایجاد تغییرات دائمی در مغز آنان می شود. انیستیتوی ملی مبارزه با سو مصرف الکل در آمریکا،زیاده روی در مصرف الکل را به معنی، نوشیدن ۵ وعده الکل توسط مردان و ۴ وعده الکل توسط زنان در طی دو ساعت می داند.منبع پخش – https://ir.voanews.com/a/shideh-rezae…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…




خانه

موبایل

عوارض مصرف الکلالکل ماده‌ای است که وضعیت جسمی و ذهنی را تغییر داده، می تواند موجب از دست رفتن کنترل بر رفتار شود و در درازمدت، مشکلات اجتماعی، جسمی و روانی به وجود آورد.

 

مضرات مشروبات الکلي چيست

مصرف الکل موجب مشکلات وخیمی برای سلامت شخص می شود. الکل پس از نوشیدن، از طریق معده و روده کوچک جذب خون می‌شود و ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بعد به حداکثر میزان غلظتش در خون می‌رسد. میزان غلظت به عواملی چون وزن شخص و نیز این که آیا شخص الکل با غذا خورده یا با معده خالی، بستگی دارد. اگر الکل را با غذا خورده باشید، بدن آن را کندتر جذب خواهد کرد.

 

کبد، الکل را با سرعتی در حدود یک واحد در ساعت تجزیه می‌کند. بدن قادر به تغییر این مقدار نیست؛ بنابراین، هرچه بیشتر الکل بنوشید، بدن وقت بیشتری لازم دارد تا آن را تجزیه کند. در کوتاه مدت، نوشیدن زیاد الکل موجب مستی و خماری می‌شود و در درازمدت به اکثر دستگاه‌های بدن صدمه می‌زند. مصرف دائم  الکل ممکن است موجب وابستگی به الکل و مشکلات اجتماعی از جمله خشونت خانوادگی و بلهوسی شود.

 

الکل کنترل مغز بر خویشتن‌داری و توازن و هماهنگی حرکتی را مختل می‌کند. نوشیدن درازمدت الکل به سلول های مغزی کنترل کننده یادگیری و حافظه صدمه می رساند. مصرف الکل موجب التهاب کبد (هپاتیت) شود. نوشیدن الکل قادر است به کبد صدمه شدید وارد کند و موجب بیماری‌های چون سیروز و سرطان شود. ممکن است در نتیجه مصرف الکل، زخم معده و دوازدهه (اولین قسمت روده کوچک) ایجاد شود. علاوه بر آن، خطر پیدایش سرطان معده نیز وجود دارد. الکل ممکن است، عملکرد جنسی را مختل کند. در درازمدت شاید میزان باروری هم کاهش یابد. نوشیدن الکل رگ‌های پوست را گشاد کرده، موجب دفع گرما از بدن می شود. نوشیدن درازمدت الکل خطر ابتلا به پرفشاری خون را می‌‌افزاید.آثار مصرف الكل‌‌● رفتارهای نامناسب، پرحرفی یا كم حرفی، بی ربط حرف زدن، معاشرتی شدن یا گوشه‌گیری، پرخاشگری‌‌●ناتوانی در انجام حركات دقیق و ظریف‌‌●تلوتلو خوردن به هنگام راه رفتن‌‌●اشكال در به خاطر سپاری وقایع

عوارض مصرف طولانی الكل‌‌●اختلال خواب‌‌●بیماری‌‌های معده (مثل زخم معده)، مری، كبد، لوزالمعده‌‌●سوء تغذیه‌‌●افزایش فشار خون و خطر سكته‌های قلبی و مغزی‌‌●ضعف عضلانی‌‌●ناتوانی جنسی و تأخیر در انزال‌‌●افزایش خطر سرطانهای سر و گردن و دستگاه گوارش‌‌●ابتلا به فراموشی‌‌●برای جلوگیری از ایجاد فراموشی ناشی از مصرف طولانی الكل،‌هر فرد الكلی باید روزانه ۱۰۰ میلی‌گرم ویتامین (ویتامین B۱) دریافت كند.

علائم ترك الكلچنانچه فردی پس از مصرف طولانی و زیاد الكل، ناگهان آن را قطع كند و یا مقدار مصرف آن را كاهش دهد دچار علایم ترك می‌گردد. این علایم عبارتند از:‌‌●تعریق‌‌●افزایش ضربان قلب‌‌●لرزش شدید دستها‌‌●بی‌خوابی‌‌●تهوع و استفراغ‌‌●توهمات شنوایی و بینایی (شنیدن صداها یا دیدن چیزهایی كه وجود ندارد)‌‌●هیجانات شدید‌‌●اضطراب‌‌●تشنجبیمارانی كه دچار علائم ترك الكل می‌شوند باید سریعاً تحت نظر پزشك قرار گرفته و مداوا شوند در غیر این صورت خطر مرگ بیمار را تهدید می‌كند.

منبع:salamatiran.ir


در ادامه بخوانید

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب-*-

جدیدترین جواهرات زنانه و مردانه-*-

شماره موبایلتان را نام خودتان بگذارید 0912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

نگران ریزش موهای خود نباشید

موهایی پرپشت و زیبا داشته باشید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

همرسانی در

ایمیل

فیسبوک

Messenger

مضرات مشروبات الکلي چيست

Messenger

توییتر

گوگل +

بالاترین

واتس‌اپ

لینک را کپی کنید

این لینک‌ها خارج از بی‌بی‌سی است و در یک پنجره جدید باز می‌شود

محققان می‌گویند شواهد موجود برای اثبات این که نوشیدن مشروبات الکلی به مقدار کم از سوی مادر باردار ممکن است برای نوزاد خطر داشته باشد، “به طرز شگفت‌انگیزی محدود و ضعیف” است.

این پژوهشگران مطالعاتی را که در دهه ۱۹۵۰ میلادی در این زمینه انجام شده بررسی کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که هیچ شاهدی بر این مدعا که یک یا دو بار نوشیدن مشروبات الکلی در هفته زیان‌بار است وجود ندارد.

تیم تحقیقاتی دانشگاه بریستول بریتانیا تاکید کرده که همه اینها به این مفهوم نیست که نوشیدن الکل در طول مدت بارداری کاملا بی‌خطر و بلااشکال است. محققان می‌گویند به هر حال زنان برای پیروی از دستورالعمل‌های رسمی و صرفا برای پیشگیری از تاثیرات نادانسته و غیرقابل پیش‌بینی الکل، نباید در طول مدت بارداری مشروبات الکلی بنوشند.

سال گذشته پروفسور سالی دیویس مشاور ارشد دولت بریتانیا در امور پزشکی گفت که طرفدار نظریه پرهیز کامل زنان باردار از نوشیدن مشروبات الکلی است. تا قبل از آن به زنان باردار گفته می‌شد که می‌توانند در هفته یک یا دو واحد یا دو یونیت نوشیدنی الکلی بنوشند.

هر نوشیدنی حاوی ده میلی‌لیتر الکل یک واحد یا یک یونیت محسوب می‌‍‌شود. به عنوان مثال هر یک گیلاس کوچک شراب معادل یک یونیت یا یک واحد است.

محققان و پزشکان، خطرات زیاده‌روی در نوشیدن مشروبات الکلی در دوران بارداری را به خوبی می‌دانند اما هنوز مشخص نیست که نوشیدن دقیقا چه میزان الکل در طول مدت بارداری بدون اشکال است و به سلامت مادر و جنین لطمه نمی‌زند.

زیاده‌روی در نوشیدن مشروبات الکلی در مدت بارداری، خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش می‌دهد و حتی می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات فیزیکی و جسمی در کودک شود. این در حالی است که خطرات ناشی از نوشیدن الکل به میزان کم هنوز روشن نیست.

دکتر لوئیزا زوکولو و همکارانش ۲۶ پژوهش در این حوزه یافته‌اند. بررسی این پژوهش‌ها هیچ نتیجه خاصی در مورد آسیبی که الکل ممکن است به مادر و جنین بزند، عایدشان نکرد.

در مقام مقایسه بین مادرانی که اصلا الکل ننوشیده بودند و مادرانی که به میزان کم از مشروبات الکلی استفاده کرده بودند، تنها ۷ مورد از این پژوهش‌ها نشان داده کهبه طور متوسط در ۸ درصد موارد، مادرانی که به شکل سبک از نوشیدنی‌های الکلی استفاده کرده بودند، نوزادانی با جثه کوچکتر به دنیا آورده‌اند.

این بررسی‌ها همچنین نشان داد که خطر زایمان زودرس هم ممکن است با نوشیدن الکل رابطه مستقیم داشته باشد.

امید می‌رود که یافته‌ها بالاخره به مادران کمک کند که بتوانند در حوزه نوشیدن مشروبات الکلی انتخابی آگاهانه داشته باشند.

پروفسور دیوید اسپیگل‌هارتر از دانشگاه کمبریج می‌گوید هنوز منطقی است که در این زمینه رویکرد احتیاطی داشته باشیم اما اگر شانس یارمان باشد، یافته‌ها می‌توانند باعث شوند مادران باردار، دیگر از نوشیدن گاه به گاه نوشیدنی‌های الکلی احساس عذاب وجدان نداشته باشند.

مضرات مشروبات الکلي چيست
مضرات مشروبات الکلي چيست
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *