مصرف گلاب در اواخر بارداری

دوره مقدماتی php
مصرف گلاب در اواخر بارداری
مصرف گلاب در اواخر بارداری

گلاب برای پوست در بارداری,گلاب و سقط جنین,مصرف گلاب در بارداری ضرر دارد,مصرف و خوردن روغن چای دمنوش شربت بخور گلاب,عرق گلاب در بارداری, خواص مصرف گلاب در حاملگی

گلاب یک اکسیر زیبایی است که از زمان باستان استفاده می شود. گونه هایی از گیاهان گل رز که شامل عناصر شگفت انگیز مانند ترپن ها، گلیکوزیدهای، فلاونوئیدها و آنتوسیانین است که خواص درمانی و زیبایی بسیاری دارد .

مصرف گلاب در اواخر بارداری

دوره مقدماتی php

در دوران بارداری شما به هیچ عنوان مجاز به استفاده دارویی از گیاهان نیستید و قبل از هرگونه اقدام باید با پزشک خود مشورت کنید. تحقیقات نشان داده است که گلاب برای مادر و جنین در بارداری ضرری ندارد و حتی می تواند مفید هم باشد.

گلاب حاوی ویتامین C ، ویتامین E، سلنیوم، منگنز، ویتامین های گروه B، منیزیم و پتاسیم است. این ترکیبات می توانند برای تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و جنین بسیار مفید باشند.

همچنین این داروی گیاهی می تواند برخی از مشکلات دوران بارداری را کاهش دهد.برای مثال مشکلاتی مانند : تهوع و استفراغ ، یبوست ، استرس و اضطراب ، بی خوابی و …

گلاب برای بارداری یکی از مواد باورنکردنی برای پوست است که شما را قادر می سازد از شر آکنه و دیگر مشکلات پوستی دوران بارداری خلاص شوید . مصرف گلاب در دروران بارداری تضمین می کند که پوشت شما متعادل گردد اما توجه به این نکته که مصرف یک محصول ارگانیک و 100 % خالص توصیه می شود.

درحالی که در دوران بارداری حتی تغییرات خلق و خو و بسیاری آسیب های پوستی همچون جوش و چرب شدن پوست ، به تغییرات هورمونی نسبت داده می شود. مصرف گلاب در این حالت در حفظ تعادل هورمونی بسیارعالی عمل می کند همچنین داشتن پوست چرب در دوران بارداری معمولا به عنوان یک نتیجه از تغییرات در مو که منجر به تولید سبوم در مو و پوست می کند یکی از اتفاقات معمولی که هر مادر باردار می تواند داشته باشد . یک محصول طبیعی که به شما کمک می کند تا این مسئله را حل کنید گلاب است. گلاب علاوه بر حفظ تعادل و آرامش در بهبود خلق خو در این دوران موثر است . گلاب همانند یک مرطوب کننده طبیعی پوست عمل می کند.

از دیگر خواص گلاب در بارداری این است که هم می توان در پخت و پز استفاده کرد و هم به نوشیدنی ها و چای اضافه کرد و هم به صورت لوسیون طبیعی برای پوست استفاده کرد.

پیشنهاد می‌کنیم مطلب طبع گلاب را نیز در سایت ما مطالعه کنید.

خواص گلاب در بارداری بسیار زیاد است و به مادران باردار نیز توصیه می شود . گلاب ، حاوی آنتی اکسیدان است که خواص ضد باکتریایی دارد ،شفا بخش سرما خوردگی و گلو درد است،دارای خواص ضد عفونی کنندگی و ضد آکنه است و لکه های تیره پوست را کاهش می دهد در کاهش استرس و افسردگی موثر است ،آرام بخش است و از تجمع گاز در بدن و یبوست جلوگیری می کند و حاوی ویتامین های A,B,C,E است .

خواص گلاب در بارداری باعث می شود زنانی که سیستم دفاعی بدنی ضعیفی دارند به تقویت سیستم ایمنی بدنشان کمک می کند یک درمان طبیعی برای درمان حالت تهوع و سرماخوردگی است در مجموع، بسیاری از گیاهان که به طور سنتی در دوران بارداری استفاده می شود در حد اعتدال بی خطر هستند. تقریبا هیچ گزارشی از عوارض جانبی را در زنان باردار گزارش نشده است.

مصرف گلاب در درمان زنان بارداری که از عفونت دستگاه ادراری رنج می برند موثر خواهد بود می توان چند قطره از آن را در چای ریخت و مصرف کرد .

در پایان، یاداور میشود ، در دوران بارداری ، هیچ اقدامی را بطور خودسرانه انجام ندهید و حتما از پزشک خود کمک بگیرید .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

مصرف گلاب در اواخر بارداری

وب‌ سایت

اسطوخودوس پایگاهی از مطالب مفید است که با نگاه به نیاز مخاطبین برای بالابردن آگاهی و ارتقا سلامت تولید و یا از منابع معتبر گردآوری شده‌اند.

تمام توصیه های دارویی ، گیاهی و پزشکی موجود در این سایت فقط جهت افزایش آگاهی بوده و جایگزین تجویز پزشک نیست.شما به هیچ عنوان مجاز به خوددرمانی و مصرف خودسرانه داروها و گیاهان دارویی نیستید.این سایت هیچ مسئولیتی در این مورد ندارد.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

خدایا… هرکس… بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

اگه قصد خرید سیسمونی دارید حتما به نی نی تگ سر بزنید ️

مصرف گلاب در اواخر بارداری

سلام خانمی منم سه ماهه بارداری هستم یعنی اشکال نداره گلاب بخورم آخه خیلی دلم میخاد!؟

من ماه ششم هستم میزنم به انار میخورم تقریبا هرروز ولی کم

من خیلی دلم شله زرد میخوام ینی نخورم 😥

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

اگر چه بسیاری از گیاهان و عرقیجات مزایای زیادی داشته و عوارض داروهای شیمیایی را ندارد، اما مصرف آنها در دوران بارداری ممکن است مضر باشد و خطراتی برای جنین داشته باشد. در اینجا در رابطه با مصرف گلاب در بارداری توضیحاتی ارائه کرده ایم که در ادامه ملاحظه خواهید کرد.

گلاب از جمله عرقیات خوش عطر می باشد که از گل محمدی بدست می آید و طبیعت گرم و معتدل دارد. استفاده از گلاب در مراسم عزاداری کاربرد زیادی دارد، زیرا این ماده برای درمان استرس، بی خوابی و همچنین کاهش حرارت بدن مفید بوده و عطر آن آرام بخش و تسکین دهنده می باشد. اما در مورد اینکه مصرف آن در دوران حاملگی مفید یا مضر است، می توانید مطلب ما را تا پایان همراهی نمایید.

گلاب ماده ای خوشبو و معطر است که در ایران مصارف زیادی داشته  و برای تهیه انواع شیربنی، بستنی، چایی، تزیین برنج و … کاربرد زیادی دارد. از جمله خواص گلاب تقویت کننده قلب و اعصاب، ایجاد شادی، باز کننده عروق، برطرف کننده بوی دهان، افزایش میل جنسی، تقویت لثه و روشن کننده پوست می باشد. اما در رابطه با ممنوعیت مصرف گلاب در دوران حاملگی اطلاعات زیادی وجود ندارد، هر چند که بسیاری از افراد مصرف متعادل آن در دوران حاملگی را مضر نمی دانند، اما به طور کلی در مورد مصرف هر نوع عرقیجاتی در دوران حاملگی بهتر است با پزشک خود مشورت نمایید.

مصرف گلاب در اواخر بارداری

تهیه شربت گلاب یکی از مصارف استفاده از گلاب می باشد که مصرف آن فواید و مزایای زیادی دارد و برای درمان بسیاری از بیماریها حتی در زمان حاملگی مفید بوده که در زیر به برخی از این موارد اشاره کرده ایم:

با وجود اینکه مصرف گلاب در بارداری برای درمان بسیاری از بیماری ها ممکن است مفید واقع شود، اما به این نکته توجه داشته باشید که مصرف روزانه و طولانی مدت این ماده احتمال بروز خطراتی برای جنین خواهد داشت، به همین منظور توصیه می شود، هیچ گاه بدون مشورت با پزشک از این نوع شربت گیاهی به صورت خودسر استفاده نکنید.

منبع : آرگا



ساخت کاردستی های جالب با چوب


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده



چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟



جذاب ترین انواع عید 99 رو اینجا ببین


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a8ceebb5359eda4e85aa4dd81071f1d2” );document.getElementById(“h513db1fb5”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

خواص گلاب به عنوان یکی از عرقیجات خوشبوی سنتی ما ایرانیان بسیار مورد توصیه پزشکان طب سنتی است. خانم های باردار نیز می توانند از خواص گلاب در دوران بارداری خود به اشکال مختلف بهره ببرند. البته با وجود اینکه خطر خاصی برای مصرف گلاب در بارداری وجود ندارد اما در مصرف روزانه ی آن نباید زیاده روی کرد.

خواص گلاب در بارداری زیاد است اما مادران باردار نباید استفاده دارویی و خودسرانه از گیاهان و عرقیجات داشته باشند. بعبارت دیگر هر چند مضرات و مورد منع مصرفی برای گلاب ذکر نشده اما زنان باردار در خصوص میزان مصرف آن بهتر است با پزشک مشورت کنند. تانما در این مطلب علاوه بر خواص گلاب در بارداری، در خصوص تأثیر مصرف گلاب بر جنین و زایمان نیز نکاتی را مطرح کرده است؛

گلاب معمولا عارضه خاصی ندارد اما در برخی موارد ممکن است باعث بروز حساسیت های پوستی شود، به همین دلیل لازم است قبل از استفاده، مقدار کمی از آن (به اندازه یک سکه) را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و بعد از 24 ساعت اگر علائم حساسیت ظاهر نشد سپس روی نواحی دیگر پوست استفاده کنید. از جمله علائم حساسیت نسبت به گلاب می توان به سوزش، قرمزی و تحریک شدن پوست اشاره کرد. همچنین افرادی که دچار اسهال شدید هستند یا زخم گوارشی و نفخ شدید دارند، همچنین کسانی که دچار بواسیر یا هموروئید می باشند بهتر است از گلاب استفاده نکنند.

مضرات مصرف گلاب در بارداری

براساس نتایج برخی مطالعات علمی، به نظر می رسد گلاب و سایر اسانس های گل محمدی می تواند منجر به کاهش درد یا حداقل عدم افزایش درد گردد. رایحه ها رسپتورهایی را که در پیاز بویایی قرار دارند تحریک کرده و پیام بویایی را به دستگاه لیمبیک منتقل می کنند.

مصرف گلاب در اواخر بارداری

سیستم لیمبیک مرکز احساس در مغز است که می تواند در پاسخ به استرس انکفالین، اندورفین و سروتونین ترشح کند و در ایجاد حس آرامش مؤثر باشد و از این طریق به تسکین درد کمک می کند. بنابراین با توجه به نتایج این مطالعات به نظر می رسد رایحه درمانی با گلاب می تواند به کاهش درد زایمان منجر شود، اگرچه توصیه می شود مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

تانما در این مطلب علاوه بر خواص گلاب، نکاتی را در خصوص مضرات و روش مصرف آن در بارداری اشاره کرده است؛

بسیار از کارشناسان بر این باورند که برای نگهداری گلاب بهتر است آن را درون ظرفی پاستوریزه و کاملاً تمیز نگهداری کرد. در صورتی که گلاب به صورت صنعتی تهیه شده باشد بهتر است آن را در همان ظرف اولیه نگهداری کنید اما دقت داشته باشید که در ظرف را کاملاً بسته و آن را در محیطی خنک و دور از تابش نور خورشید قرار دهید. به این ترتیب با گذشت زمان تغییری در خواص درمانی، عطر و طعم گلاب ایجاد نمی شود و برای مدت های طولانی قابل استفاده است.

یکی دیگر از راه های شناسایی گلاب سنتی و مرغوب آن است که مقدار کمی از آن را کف دستتان بریزید. اگر با همین مقدار کم، عطر گلاب فضای اتاق و محیط اطراف شما را پر کرد و همه متوجه عطر و بوی آن شدند نشانه ای از خالص بودن و با کیفیت بودن گلاب است.

با وجود اینکه مصرف گلاب در بارداری برای درمان بسیاری از بیماری ها ممکن است مفید واقع شود، اما به این نکته توجه داشته باشید که مصرف روزانه و طولانی مدت این ماده احتمال بروز خطراتی برای جنین خواهد داشت، به همین منظور توصیه می شود، هیچ گاه بدون مشورت با پزشک از این نوع شربت گیاهی به صورت خودسرانه استفاده نکنید.

میزان مصرف گلاب در بارداری

تقریبا جز حساسیت پوستی و برخی اختلالات گوارشی شدید نسبت به مصرف به گلاب، مورد منع مصرفی برای گلاب ذکر نشده است. در مجموع، بسیاری از گیاهان مانند گل محمدی و گلاب که به طور سنتی در دوران بارداری استفاده می شوند، در حد اعتدال بی خطر هستند.

tanama.ads@gmail.com : تبلیغات

All Rights Reserved © Tanama 2020

tanama.ads@gmail.com : تبلیغات

All Rights Reserved © Tanama 2020

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، برای داشتن یک نوزاد و بچه زیبا اضافه بر ژنتیک که در زیبایی نوزاد تاثیر دارد می توان از برخی مواد غذایی که تاثیر مثبت در زیبایی و قشنگی کودک دارد نیز در دوران بارداری استقاده کرد . و بعد از آن نیز نتیجه را که ان شاءالله یک فرزند زیبا و قشنگ می باشد را به احسن الخالقین سپرد. مواد غذایی مفید در دوران بارداری برای زیباترشدن جنین 1.شیر زعفرانی بسیاری از مادران باردار در طول بارداری از شیر زعفران استفاده میکنند که بهتر است مقدار زعفران آن زیاد نباشد، چون در مقادیر بالا باعث افزایش خطر سقط میشود. 2. شیره نارگیل اگر شما دیابت بارداری ندارید و یا حتی مستعد به ابتلا به آن هم نیستید، می توانید در برنامه غذایی خود از هسته نارگیل استفاده کنید. 3. مصرف روزانه شیر مادر باردار باید روزانه 2 تا 3 لیوان شیر مصرف کند، مخصوصا در سه ماهه اول بارداری نوشیدن شیر را فراموش نکنید که برای رشد جنین لازم و ضروری است. 4.مصرف تخم مرغ تخم مرغ نیز دارای پروتئین بالاست و بهتر است مادر باردار بصورت مرتب مخصوصا در سه ماهه دوم بارداری مصرف کند. 5. بادام و گردو مادر باردار بهتر است مرتب بادام و گردو خشک شده و یا تازه را در برنامه غذایی خود بگنجاند. 6. روغن زیتون بهتر است مادر باردار روغن مصرفی خود را با زیتون و دانه هسته انگور جایگرین کند. 7.پرتقال این میوه سرشار از ویتامین c است و برای تقویت و کلاژن سازی پوست جنین شما لازم است، پس در برنامه غذایی خود از این میوه استفاده کنید. 8. آناناس این میوه سرشار از آهن و ویتامین C می باشد و توصیه میشود آناناس تازه و یا آب آناناس را هفته ای یکبار مصرف کنید. مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه براینکه از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوازد دارد. خوردن گلابی توسط پدر ، سبب زیبایی فرزند می شود .در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده : ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد خوردن گلابی مایه قوت قلب ، پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه می شود . خوردن کندور توسط زن باردار باعث زیادی عقل بچه ، باهوش ، پاکدل ، دانا و شجاع شدن پسر و خشخو و نیکو شدن دختر می شود . خوردن آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است. سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین‌های D ، B2، A است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت. مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد. اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید. مصرف به خطر سقط جنین را کاهش داده، نوزاد را خوش آب و رنگ کرده و از ویار زنان باردار جلوگیری می‎نماید. خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد. خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است. شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت. کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنشان داشته باشند. چنانچه مادر هنگام آبستن ادویه‌های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد. اگر میخواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید. دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون- انار -روغن ماهی- کاسنی- کنگر- هویج- زرشک- شکر- نعناع.

خوردن توت فرنگی و هلو نیز در زیبایی رخ جنین و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.

 منبع:بهداشت نیوز

انتهای پیام/ 

بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

مصرف گلاب در اواخر بارداری

 

آیا خوردن گلاب در هفته آخر حاملگی خطرناک است؟ من امروز یک لیوان گلاب خوردم وقتی در اینترنت سرج کردم برخی جاها گفته بودن خطرناکه.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: آیا خوردن گلاب در هفته آخر حاملگی خطرناک است؟ من امروز یک لیوان گلاب خوردم وقتی در اینترنت سرج کردم برخی جاها گفته بودن خطرناکه و الان خیلی نگرانم

پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی: دوست عزیز خطری ندارد.

قیمت گوشی‌های موبایل موجود در بازار، مورخ ۴ آذر را مشاهده می‌کنید.

مصرف گلاب در اواخر بارداری

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۴۸۳ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۵ هزار و ۷۳۸ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

اجناس این مغازه با تخفیف ۵۰ درصدی به فروش می‌رسد! همین یک جمله کافی است تا صفی عظیم برای خرید اجناس این واحد صنفی شکل بگیرد، شاید بسیاری از افراد حاضر در صف نیازی به این اجناس نداشته باشند، اما تنها به علت دیدن کلمه حراج تصمیم به خرید اجناسی می‌گیرند که نیازی به آن‌ها ندارند.

هم‌اکنون در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هرگرم یک‌میلیون و ۷۱ هزار تومان، تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و قیمت دلار ۲۵ هزار تومان است.

سه شنبه 4 آذر 99 + فال حافظ و فال روز تولد 99/09/04

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۴۵۳ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۵ هزار و ۲۵۵ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

تمامی حقوق برای تلکسیران محفوظ است.

© 2019-2020 telexiran.com. All Rights Reserved.

۳٪ اعتبار از مبلغ خرید
 

در طب قديم، زعفران بعنوان يك داروي مفيد در درمان بسياري از بيماريها نظير سياه سرفه، آسم، سرماخوردگي، دردهاي قاعدگي، قاعدگي نامنظم، ناباروري، التهاب، افسردگي، سردرد، گلودرد و تهوع توصيه شده است. در تحقيقات جديد اثرات ضدتشنج، تقویت حافظه و یادگیری،تنظيم ضربان قلب،كاهش فشارخون، ضد التهاب و ضدافسردگي بودن زعفران مورد بررسي و تاييد قرار گرفته است. از طرف دیگر استفاده زياد از زعفران در مواردی موجب بروز اختلالاتی در سیستم بدن نیز مي شود. پس باید در مصرف این گیاه احتیاط لازم را رعایت کرد.

مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر به صورت ماهانه بسيار مفید و سودمند بوده و استفاده بيش از 5 گرم در ماه می تواند مضر باشد. همچنين شواهد و مدارك يمبني بر اثرات سقط جنین به هنگام مصرف مقادير زياد زعفران وجود دارد، به همين دلیل گاهي از آن براي پايان دادن به حاملگی هاي ناخواسته استفاده مي شود. 

در 3 ماهه اول بارداری که اندام های بدن جنین در حال شکل گرفتن هستند و دوران حساسی تلقی می شود، استفاده بیش از حد زعفران می تواند باعث صدمه به جنین شود چرا که بر هورمون های رحم اثر گذاشته و احتمال سقط جنین را افزایش می دهد، اما پس از 3 ماهه اول مصرف به اندازه مجاز و تحت نظر پزشک می تواند مفید باشد. به طور کلی، در این دوره بهتر است از مصرف زیاد گیاهانی همچون زیره، جعفري و زعفران که ممکن است منجر به سقط شوند، پرهیز نمود.

مصرف گلاب در اواخر بارداری

پژوهش های مختلفی برای بررسی تأثیر زعفران بر جنین، انجام گرفته که در ادامه به آن ها پرداخته خواهدشد:

در پژوهش اول محققان اثر زعفران بر انقباضات رحم را بررسی نموده و به اين نتيجه رسيدند كه مصرف زعفران در سه ماهه اول سبب ايجاد انقباضات نابجاي رحم شده و ممكن است در ايجاد سقط يا زايمان زودرس نقش داشته باشند. اين امر نشان می دهد كه ترکیبات موجود در زعفران باعث افزایش انقباضات خودکار رحم می شوند.
 

در 3 ماهه اول بارداری، زیاده روی در خوردن زعفران امکان سقط جنین را افزایش می دهد، بنابراین توصیه می شود مصرف زعفران از سه ماهه دوم بارداری یعنی حدود هفته پانزدهم آغاز شود. درسه ماهه دوم بارداری مصرف زعفران باید تحت نظر پزشک انجام شود. اگر بیشتر از مقدار تجویز شده مصرف شود بر رشد و تکامل جنین اثرات منفی می گذارد.

با توجه به مطالعات انجام شده برروی اثرات گیاهان دارویی مختلف در کاهش درد زایمان و همچنین کاربردهای فراوان این گیاهان در طب سنتی، به نظر می رسد این داروها بتوانند جایگزین مناسبی در این زمینه باشند. از جمله این گیاهان،  زعفران می باشد که در طب سنتی و مطالعات امروزی به اثرات مسکن و ضد درد آن بسیار اشاره شده است و می تواند به زنان در تحمل دردهای بارداری کمک کند.

درد تجربه حسی ناخوشایندی است که کنترل و تسکین آن یکی از اهداف مراقبت های بهداشتی و درمانی می باشد. درد زایمان یکی از شدیدترین انواع شناخته شده درد و شایع ترین واکنش عاطفی زنان طی زایمان است که باعث طولانی شدن سیر زایمان و ایجاد خستگی در مادر می شود. همچنین درد زایمان و استرس ناشی از آن باعث گرایش زنان باردار به سزارین شده که عوارض جانبی متعددی دارد. امروزه برای زایمان راحت مادران روش های متفاوتی توصیه می شود تا گرایش به زایمان طبیعی بیشتر شده و دردهای زایمان کاهش یابد. یکی از این روش ها گرایش به مصرف گیاهان دارویی است.

طی تحقیقات صورت گرفته بر روی خانم های باردار مشاهده شد که مصرف زعفران در ماه های آخر بارداری موجب ارتجاعی شدن رحم شده و زایمان را آسان تر می کند. مصرف زعفران پس از 3 ماهه اول به بعد، اثر خود را در ساعات نزدیک زایمان و با شروع درد نشان می دهد چرا که بر روی هورمون هایی که باعث انقباض رحم می شوند، اثر گذاشته و باعث افزایش ترشح این هورمون شده، دهانه رحم حالت انقباضی خود را از دست می دهد و از زایمان سخت جلوگیری می نماید، به همین علت جهت کاهش درد زایمان شربت زعفران را مفید می دانند.

از طرف دیگر زنان باردار درماه های آخر بارداری دچار اضطراب و تشویش می شوند که این امر موجب خستگی، انقباض ماهیچه های رحمی، تشدید درد زایمان و اختلال در روند زایمان طبیعی خواهد شد. ترس و اضطراب به هنگام زایمان منجر به کند شدن سیر زایمان و انقباض عضلات و به تبع آن افزایش حساسیت به درد شده که این موارد گاهی عوارضی برای جنین نیز به همراه خواهد داشت. طی مطالعات انجام شده توسط محققان در رابطه با تأثیر نوعی کپسول خوراکی بر روی اضطراب به هنگام زایمان، این نتیجه حاصل شد که زعفران با خاصیت آرامش بخش خود می تواند باعث کاهش میزان اضطراب و خستگی شده و اثری مانند دیازپام داشته باشد، به این معنی که ضد اضطراب، مسکن و منبسط کننده عضلات است.

مصرف زعفران در دوران بارداری نه تنها بی خطر است بلکه خواص دارویی متعددی دارد. مصرف این ادویه در بارداری کمک می کند تا از استرس، درد ، تغییرات خلقی و ناراحتی های بارداری رهایی یابید. اما اگر زعفران در مقادیر زیادی مصرف شود، اثرات نامطلوب نیز دارد که حد مجاز مصرف را پیشتر توضیح دادیم. در هنگام اضافه کردن زعفران به رژیم غذایی در طول بارداری، به نکات زیر توجه کنید:

• در هر بار استفاده فقط از دو تا سه رشته زعفران (یک سوم قاشق چایخوری) استفاده کنید.

• زعفرانی که برای زنان باردار خریداری می کنید را فقط از فروشگاه های معتبر خریداری کنید تا از عدم هرگونه خطر رنگ آمیزی مصنوعی یا ناخالصی در آن مطئمن باشید. می توانید به مقاله تشخیص زعفران تقلبی مراجعه کنید.

زعفران در طول حاملگی به دلیل ماهیت دارویی آن ضروری است و بسیار توصیه می شود. مزیت اصلی آن این است که با تشکیل یک پوشش محافظ در دستگاه گوارش به هضم  غذا کمک می کند.  فواید زعفران در دوران بارداری شامل موارد زیر می شود:

بارداری موجب تغییرات هورمونی متعددی در بدن شما می شود و این تاثیر عمیقی بر احساسات شما دارد. در یک لحظه ممکن است از لحظه های خوشحالی با لحظاتی تکان دهنده یا عاطفی درگیر شوید. برای چنین زمانی، زعفران می تواند به شما کمک کند.  چرا که همانند یک داروی ضد افسردگی عمل می کند و موجب تسریع جریان خون به مغز شما می شود. همچنین مصرف زعفران باعث تولید هورمون سروتونین می شود که خلق و خوی شما را بهبود می بخشد.

ضربان قلب زنان ممکن است در طول بارداری 25 درصد افزایش یابد و موجب نوسان فشار خون شود. زعفران دارای پتاسیم و کروکتین است که به کاهش فشار خون کمک می کند.  تنظیم ضربان و فشار در بارداری را بر عهده زعفران بگذارید. 

در طول بارداری، حالات صبحگاهی اغلب شما را ناراحت و حساس می کند. تجربه نشان داده که مصرف چای زعفران باعث بهبود حالت تهوع و سرگیجه صبحگاهی می‌شود.

اکثر زنان در طول حاملگی از درد معده رنج می برند به این دلیل عمل هضم غذا در دوران بارداری کند می شود. زعفران می تواند به سرعت بخشیدن به عمل هاضمه کمک کند. تجربه نشان داده است که زعفران جریان خون  و فعالیت سیستم گوارش شما را بهبود می بخشد و در نتیجه به سوخت و ساز بدن کمک می کند. هم چنین این ادویه خوش طعم، موجب تشکیل پوشش محافظتی در دستگاه گوارش می شود. این لایه اضافی نه تنها به تسکین اسیدیته های دستگاه گوارش شما کمک می کند بلکه باعث جلوگیری از نفخ می شود.

دوران بارداری همراه با گرفتگی های شدید تا خفیف عضلات است. در طول بارداری، استخوانها و عضلات کشیده می شوند و چون هرماه نوزاد رشد می کند منجر به درد و گرفتگی معده و مفاصل لگن می شود از این رو زعفران مثل یک مسکن طبیعی عمل می کند و همچنین دردهای ماهیچه ای را آرام می کند و گرفتگی ها را تسکین می دهد.

زعفران می تواند از شما در برابر بیماری های قلبی محافظت کند. در طول بارداری، زنان به دلیل افزایش اشتها بیشتر از مقدار مورد نیاز غذاهای چرب استفاده می کنند، این موضوع می تواند تأثیرات مضر روی سیستم قلبی عروقی شان داشته باشد. آنتی اکسیدان ها، کروستین و پتاسیم موجود در زعفران باعث کاهش میزان تری گلیسیرید و کلسترول بدن می شوند.

در طول بارداری، به شدت توصیه می شود که غذاهای غنی از آهن مصرف کنید، زیرا بدن شما نیاز به آهن دارد تا سالم باشد. زعفران دارای منبعی سرشار از آهن است و در افزایش سطح هموگلوبین و ایجاد گلبول های قرمز سودمند است.

زعفران داراي خواص ضد التهابي است که به تنفس بهتر از بینی کمک می کند. همچنین تورم و التهاب در ریه ها را کاهش می‌دهد. در نتیجه شما می توانید به راحتی نفس بکشید. زعفران همچنین می تواند از طریق برداشتن هر گونه انسداد موجود در ریه ها و راه های تنفسی، به زنان باردار مبتلا به آسم کمک کند.

نوسانات هورمونی در دوران بارداری اغلب سبب افزایش ریزش مو می شود. درمان های گسترده ای برای این مشکل رایج است اما آنتی اکسیدان های موجود در زعفران نیز با تغذیه مو می توانند نقش بسزایی در جلوگیری و درمان ریزش مو در بارداری داشته باشند.

همانطور که بارداری جلوتر می رود و به ماه های آخر نزدیک می شود ، خوابیدن برای مادر دشوارتر می گردد، کوبش جنین به شکم، حرکات جنین و همچنین  افزایش فشارهای هورمونی و ناراحتی استخوان ها و کشش عضلات باعث ایجاد گرفتگی، درد و ناراحتی  زیادی می شوند. در طول این مدت، شما می توانید زعفران را در چای یا شیر مصرف کنید. زعفران حاوی خواص آرام بخشی است که باعث افزایش ساعات خواب می شود و شما را آرام می کند. 

مصرف زعفران به بسیاری از خانم ها در درمان مشکلات پوستی شان کمک کرده است. مشکلاتی مانند جوش و آکنه که در دوران بارداری بوجود می آیند. زعفران تصفیه کننده خون است و از این رو یک راه حل موثر برای مشکلات پوستی ناشی از ناخالصی ها در خون است.

سیستم ایمنی بدن شما در دوران بارداری کمی ضعیف می شود. برخی ممکن است به عفونت و آلرژی مبتلا شوند. زعفران به کاهش سرفه، آسم، آلرژی و احتقان بینی کمک می کند. علاوه بر این، استفاده از این ادویه موجب کاهش تب می شود.

مصرف گلاب در اواخر بارداری

همچنین زعفران می تواند حرارت بدن شما را افزایش دهد. این، به نوبه خود، باعث حرکت بیشتر جنین در داخل رحم شما می‌شود. 

گاهی افزایش غلظت هورمون ها در طول بارداری باعث درد و زخم در نواحی مختلف پوست می شود. برای تسکین، می توانید زعفران را به آرامی مثل ماسک روی پوست خود ماساژ دهید. تا به کاهش درد و حساسیت های پوست کمک کند.

مصرف زعفران در دوران بارداری اغلب به بهبود دید کمک می کند، به خصوص در افرادی که آب مروارید دارند استفاده از آن توصیه می شود.

پتاسیم موجود در زعفران باعث حفظ سلامت کلیه می شود زیرا تعادل الکترولیتی مناسبی ایجاد می کند. زعفران برای زنان باردار یک داروی ایده آل است زیرا غنی از اسید فولیک، نیاسین، تیامین، ریبوفلاوین و ویتامین A و C است.

رشد کودک کلسیم بالایی می طلبد که بدن مادر برایش فراهم می کند. از دست دادن کلسیم تراکم استخوان را کاهش می دهد و استخوان ها را شکننده و ضعیف می کند. همچنین ممکن است دندان ها دچار پوسیدگی شوند. در چنین شرایطی، مصرف زعفران می تواند برای سلامت استخوانها و دندانها بسیار مفید باشد.

پس زعفران در هنگام بارداری قابل استفاده است و مانعی ندارد اما برای درک میزان مصرف مجاز حتما با پزشک خود در ارتباط باشید. مادران باردار بایستی در مورد نحوه استفاده از زعفران در دوران بارداری به خوبی مطلع شوند. زعفران عمدتا در چند شکل مصرف می شود:

این شایع ترین روش استفاده از زعفران در خانه یا آشپزخانه رستوران ها است. رشته های زعفران را به آرامی خرد کنید و به آب گرم اضافه کنید. اجازه دهید تا حدود 10 تا 15 دقیقه دم بکشد.

شما می توانید رشته های زعفران را با آسیاب خرد کنید و آنها به طور مستقیم در ترکیبات مختلف استفاده کنید. همچنین می توانید ابتدا رشته های خرد شده را در آب گرم 10 تا 15 دقیقه دم کنید و دم کرده اش را به غذاها اضافه کنید تا عطر و طعم بی نظیری از زعفران را تجربه کنید. دو تا سه رشته برای ایجاد رنگ و طعم بی نظیر آن برای سوپ یا انواع پلو کافی است.

  • نقاشی جوکر و هارلی کویین
  • با وارد شدن به ماه پنجم بارداری، می توانید رشته های زعفران را به شیر خود اضافه کنید و در کنار صبحانه یا عصرانه میل کنید.

    شما می توانید به راحتی چند لیوان دم کرده زعفران را درست کرده و  طی چند روز آن را بنوشید که به هضم غذا نیز کمک زیادی می کند.

    ابوعلی سینا نیز در کتاب “قانون” از زعفران به عنوان یک داروی نشاط آور و آرامبخش نام برده است. از این خاصیت زعفران می توان جهت رفع افسردگی پس از زایمان استفاده نمود. ترکیبات موجود در زعفران تأثیر مثبتی بر روی حالات روانی داشته و به زنان باردار که پس از زایمان دچار مشکلات روحی می شوند کمک فراوانی می کند.

    مصرف زعفران در دوران بارداری می تواند تاثیرات مثبتی داشته باشد از جمله:

    کنترل نوسانات خلقی، کاهش فشار خون، کمک به هضم غذا، حرکت جنین ، تسکین دهنده درد،رفع کم خونی، جلوگیری از بیماری های قلبی، بهبود کیفیت خواب، از بین بردن دردهای لثه، ضدآلرژی، کمک به رشد مو، ضد جوش و از همه مهمترکاهش ویار صبحگاهی.

     

    ترجمه و جمع آوری: واحد تحقیق و توسعه شرکت زعفران بهرامن

    منابع

    Ramesh E, Dr.M.G.R. 2017 “Evalution Of Prenatal and post natal effects Of Saffron (Crocus sativus) In a albion rats”, Department of Biotechnology (Interdisciplinary of Zoology/Biotechnology) faculty of humanities and  sciences

    Moallem .seyed Adel, Afshar .Mohammad, Etemad. Leila, Razavi. BibiMarjan ,Hosseinzadeh .Hossein ,2013. Evaluation of teratogenic effects of crocin and safranal, active ingredients of saffron, in mice,     Journal of Toxicology and Industrial Health, PP 1–7.

    مصرف گلاب در اواخر بارداری

    Bahmani. Mahmoud, Rafieian. Mortaza, Baradaran .Azar, Rafieian .Samira, Rafieian-kopaei. Mahmoud.  Nephrotoxicity and hepatotoxicity evaluation of Crocus sativusstigmas in neonates of nursing mice, J Nephropathol. 2014; 3(2): 81-85

    Fatma Al-Qudsi, AmalAyedh, “Effect of saffron on mouse embryo development”. Journal of American Science 2012;8(12)

    BadieBostan. Hasan, Mehri. Soghra, Hosseinzadeh. Hossein .2016. Toxicology effects of saffron and its constituents: a review, Iranian Journal of Basic Medical Sciences

     

    دشتي رحمت آبادي، محمدحسين، نهنگي، حسين، اويسي، مستانه و انوري، مرتضي، اثرمصرف دم كرده زعفران در دوران بارداري بر وضعيت مادر و نوزادان در موش سفيد كوچك آزمايشگاهي، مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد، دوره 19 ،شماره 6،بهمن و اسفند 1390، صفحه: 837-831

    احمدی، صدیقه، اظهری، صدیقه، جعفر زاده، حوریه، رخشنده، حسن، مظلوم، سیدرضا، بررسی تأثیر کپسول خوراکی زعفران بر اضطراب و خستگی مرحله اول زایمان، مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد، دوره23،شماره2،بهمن و اسفند1394 ، صفحه: 1926-1915

    صدیقه، اظهری، احمدی، صدیقه، رخشنده، حسن، جعفر زاده، حوریه، مظلوم، سیدرضا، بررسی تأثیرکپسول خوراکی زعفران بر شدت درد فاز فعال مرحله اول زایمان، مجله زنان مامائی و نازائی ایران، دوره هفدهم، شماره 115،صفحه 10-1، هفته اول مهر 1393

    مظفرپور، سیدعلی، بنیادی، افسانه، مفردات دارویی مؤثر بر خروج جنین از رحم از دیدگاه طب سنتی ایران، فصل نامه تاریخ پزشكي، سال نهم، شماره سی ام، بهار1396

    کیان بخت، سعید ، مروري سيستماتيك بر فارماكولوژي زعفران و مواد موثر آن، فصلنامه گياهان دارويي، سال هفتم، دوره چهارم، شماره مسلسل بيست و هشتم، پاييز 1387

    دکترسالاری، هادی، ريحانی، طيبه، دکترزارع، زهرا، بررسی تأثير تماس با زعفران در شيوع سقط جنين، افق دانش؛مجله دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني گناباد، دوره 10؛شماره 1؛سال 1383

    گیاه زعفران، هفته نامه پزشکی امروز، مجموعه گياهان دارویی، سایت بيتوته، دی ماه 1393

     

    گلاب پرمصرف ترین نوشیدنی سنتی ایرانی است که از آن در نوشیدنی‎ ها، دسرها، تهیه کیک و شیرینی و برخی غذاها استفاده می شود. گلاب که مایعی شفاف، بدون رنگ، خوشبو و معطر است از گل رز محمدی به دست می آید گلاب خواص مفیدی برای برخی افراد دارد و سبب درمان بیماری ها می شود. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک با خواص گلاب در طب سنتی، فواید گلاب برای افراد مختلف آشنا می شوید.

    برای تهیه گلاب در یک ظرف دربسته سفالی مقدار گل محمدی و مقداری آب می ریزند و روی شعله ملایم قرار می دهند. به روش میعان در ظرف دیگری بخارات حاصل از جوشیدن را خنک و جمع آوری می کنند.

    برای تهیه گلاب دو آتشه پس از یکبار تقطیر و گلاب گیری روی گل های دیگ، گلاب به دست آمده قبلی را می ریزند. برای تهیه گلاب سه آتشه بر روی گلاب دو آتشه گل تازه ریخته و دوباره تقطیر می کنند. برای تهیه گلاب پس آب به گل های دیگ بعد از یکبار گلاب گیری آب اضافه می کنند. در گلاب دو آتشه و سه آتشه ماده موثره بیشتر و طعم و بوی تندتری دارد.

    مصرف گلاب در اواخر بارداری

     

    در ادامه خواص گلاب برای افراد مختلف مانند افراد باردار، کودکان و نوزادان، برای افراد دچار اضافه وزن را آورده ایم :

    در دوران بارداری از گلاب به عنوان خوشبو کننده بدن استفاده نمایید.

    گلاب را برای رفع مشکلات پوستی روی پوست اعمال کنید.

    از گلبرگ های گل محمدی یا گلاب چای گلاب تهیه کرده و بنوشید.

    از گلاب می توانید در تهیه مربا، شربت و شیرینی جات استفاده کنید.

    نکته :

    مصرف روزانه و طولانی گلاب سبب بروز خطراتی برای جنین خواهد داشت پس هیچ گاه بدون مشورت با پزشک از گلاب بیش از حد در دوران بارداری استفاده نکنید.

    استفاده از گلاب در بارداری می تواند سبب حساسیت پوستی و برخی اختلالات گوارشی شدید شود اما مصرف گلاب در حد اعتدال در این دوران بی خطر است.

    گلاب نه تنها برای بزرگسالان مفید است بله برای کودکان و نوزادان نیز مفید است و از آن می توان به صورت موضعی برای درمان التهاب پوست و سوختگی پوست حساس کودک استفاده نمود.

    بوییدن گلاب به بهبود خواب کودکان کمک کرده و سبب آرامش آنها می شود. همچنین گلاب برای کاهش درد در نوزادان و کودکان مفید است.

    شاید بپرسید گلاب چطور باعث لاغری می شود؟ یا خواص خوردن گلاب چیست؟ حقیقت اینست که گلاب فاقد کالری اضافی است. از سوی دیگر این مایع مقدار زیادی ویتامین C را در خود جای داده است. این ویتامین نوعی آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود. به همین دلیل در درمان التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است.

    زمانی که در حال کاهش وزن هستید، بدن به مقدار زیادی ضعیف و ناتوان می شود. در همین زمان بدن به راحتی در معرض برخی از بیماری ها و التهاب قرار می گیرد. وقتی همزمان با روند لاغری، گلاب مصرف می کنید، در واقع به افزایش انرژی بدن کمک می کنید.

    مصرف گلاب هر روز به انداز 2 – 3 قاشق در افراد دچار اضافه وزن سبب لاغری و متعادل شدن وزن می شود زیرا گلاب به دفع مواد زائد و دفع سموم و مواد زائد از بدن کمک کرده و سبب رفع یبوست و روان کردن روده ها و درمان سوءهاضمه می شود. مصرف گلاب سوخت و ساز بدن افزایش می دهد.

    مصرف چند قاشق گلاب قبل از صرف یک وعده غذایی، اشتهای کاذب برای صرف غذا را از بین می برد. دمنوش گل رز هم می تواند همانند گلاب بر روی لاغری اثر گذاشته و سبب بهبود عملکرد سیستم گوارش و افزایش متابولیسم بدن می شود.

    در صورت عدم دسترسی به گلاب طبیعی، چای برگ گل رز درست کنید. ابتدا برگ ها را تمیز بشویید و 3 فنجان آب جوش به ازای نصف فنجان برگ گل، به آن اضافه کنید. بگذارید به مدت 10 – 15 دقیقه دم بکشد.

    مصرف گلاب صنعتی قابل فروش در سوپرمارکت ها به علت دارا بودن مواد افزودنی و نگهدارنده ها عوارض زیادی دارد.

    مصرف گلاب صنعتی سبب مشکلات گوارشی و حساسیت پوستی می شود.

    مصرف گلاب طبیعی در مقادیر کم مشکلی ایجاد نمی کند.

    مصرف گلاب در اواخر بارداری

    مصرف گلاب برای افرادی که دچار اسهال شدید هستند یا زخم گوارشی و نفخ شدید دارند و افراد دچار بواسیر یا هموروئید مضر است.

    برای استفاده موضعی از گلاب و ماسک های گلاب ابتدا مقداری از ماسک گلاب را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و اگر علائم حساسیت (سوزش، قرمزی و تحریک شدن پوست ) ظاهر نشد سپس روی نواحی دیگر پوست استفاده کنید.

    

     

     

    مصرف گلاب در اواخر بارداری

    یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.یکی از اصول طبیعت درمانگران در پیشنهادهای گیاهی که برای بیماری‌های مختلف به بیماران می‌دهند این است که همه داروهای گیاهی کاملاً بی‌خطر نیستند و برای استفاده بیشتر و بهره از گیاهان باید ابتدا برخی از اطلاعات اساسی را درباره آن‌ها کسب کنیم. به عبارت دیگر اگرچه به خاطر این که ترکیبات مۆثر داروهای گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی رقیق‌تر و در نتیجه اثرات جانبی آن‌ها کمتر است اما همچنان باید در استفاده از داروهای گیاهی با احتیاط عمل کرد.

    یکی از نخستین دستورات احتیاطی در این زمینه توجه به این مسئله است که تا وقتی کاملاً مطمئن نشده‌اید که گیاهی برایتان مناسب است آن را مصرف نکنید و در این باره هیچ‌کس مثل یک متخصص این حوزه نمی‌تواند کمک‌کننده باشد. در این میان گاهی عوارض استفاده سرخود از برخی از داروهای گیاهی می‌تواند نتایج بسیار بدی به همراه داشته باشد. یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است. مهم‌ترین دلیل این موضوع این است که برخی از گیاهان باعث سقط جنین می‌شوند. زنان آبستن در خوردن مواد زیر باید احتیاط کرده و حتی‌المقدور به مقدار کم مصرف نماید:* از نگاه برخی از متخصصان طبیعت درمانگر، زنان باردار باید از خوردن گیاهانی چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا پرهیز کنند.* از جمله ممنوعیت‌های گیاهی زنان باردار همچنین استفاده از کافئین است چرا که از نظر علمی ارتباط مستقیم بین مصرف کافئین در دوران بارداری و سقط جنین ثابت شده است. خوردن 163 میلی گرم کافئین در روز معادل یک یا دو فنجان قهوه، خطر سقط جنین را تا دو برابر افزایش می‌دهد.* زنان باردار بایستی از خوردن گیاه بولاغ اوتی خودداری نمایند چون ممکن است باعث سقط جنین شود.* برای زن آبستن افراط در کلیه خوراکی‌ها ممنوع است و نباید هیچ غذایی را خارج از اندازه بخورد. تنوع بهترین روشی است که زن آبستن بکار بسته و از تمام خوراکی‌ها استفاده نماید.* زعفران، جعفری، غوره، آب‌غوره، مارچوبه، زیره، سیاه دانه، دارچین، مسهل.* غذاهای مانده مخصوصاً غذاهای گوشتی برای زن آبستن بدترین سم‌هاست. خوردن موادی مثل کالباس، سوسیس، ژامبون و ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده به کلی ممنوع است.* بانوان حامله چنانچه کرفس میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی‌های عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع گردد.* بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کننده جنین است.* خوردن جعفری برای زن آبستن جایز نیست.مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کند. زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و سقط کودکشان را به دنبال دارد. به گزارش گوگل هلث، در طی آزمایشاتی که روی 150 زن انجام شد دانشمندان دریافته‌اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف می‌کنند جان کودکشان در خطر می‌افتد و دچار زایمان زودرس نیز می‌شوند.نتایج تحقیقات پژوهشگران حاکی است که این دارو سبب انقباض عضله‌ها می‌شود و حتی مصرف آن تنفس مادران را نیز با مشکل دچار می‌کند.در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخوریدگلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماری‌های گوارشی به خصوص نفخ محسوب می‌شود. گلپر، هضم‌کننده غذا و تقویت‌کننده معده است. برای بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانه‌های این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانه‌های این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از 24 ساعت و خشک شدن دانه‌ها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند. غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشت‌ها به خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه می‌شود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.اما مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص 3 ماهه اول جایز نیست زیرا باعث سقط جنین می‌شود. گاهی مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود، در این صورت می‌توانند گلاب بو کنند تا سردردشان رفع شود.منابع:دنیای سلامت

    تبیان

    سلامتیران

     

     

     

    داروخانه گیاهی بیتوته

    اختلالات دفعی را جدی بگیرید!

    چگونه زندگی شاد و آرامی داشته باشم؟

    ارسال فوری و محرمانه انواع کاندوم

    موهات می تونه ساعت ها مثل حالت اول بمونه

    درمان بیماری های مقعدی و اختلال دفعی

    قابلیت افزودن لباس حین شست و شو

    درمان سریع وقطعی بواسیر بدون درد و خونریزی

    راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی

    حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

    آخر هفته کجا بریم غذا بخوریم؟

    چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی

    دنبال متخصص برجسته ارتودنسی در تهران هستی؟

    خرید قسطی انواع سمعک بدون بهره

    تجربه روابط جنسی لذتبخش و ایمن

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    مصرف گلاب در اواخر بارداری
    مصرف گلاب در اواخر بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *