لیمو عمانی خورش کرفس

دوره مقدماتی php
لیمو عمانی خورش کرفس
لیمو عمانی خورش کرفس

خورش کرفس با لیمو امانی ( عمانی )مواد لازم :روغن مایع ۵۰ گرم پیاز یک عدد گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم کرفس پاک کرده ۴۵۰ گرم سبزی نعناع،جعفری و برگ کرفس۲۰۰ گرم زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل کمی رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه : کرفس‌ها رو برش‌های مورب یک اندازه بزنید(اینجوری خوشگل ترن).برگهای کرفس رو به همراه جعفری و نعنا خورد کرده و تفت بدین. (مقدار نعنا نباید زیاد باشه واگر نه خورشت تلخ میشه). کرفس‌های خورد شده رو هم اضافه کنید یه تفت کوچولو هم اونا رو بدید.پیاز داغ فراوان درست کنید و گوشت که بهتره قسمت ماهیچه باشه درش تفت بدین.زردچوبه و فلفل اضافه کنید و با مقداری آب بذارید بپزه. وقتی‌ که گوشت نیم پز شد، لیمو عمانی رو اضافه کنید، و بد از نیم ساعت کرفس و سبزی‌ها رو اضافه کنید،اجازه بدین خورشت شما با حرارت ملایم جا بیفته. نکته: میتونید از گوشت مرغ، یا بوقلمون هم استفاده کنید. خیلی‌‌ها نعنا جعفری نمیریزن فقط برگ‌های کرفس رو میریزن. برای اینکه رنگ خورشت کرفس با قورمه سبزی متفاوت باشه از یه کوچولو رب یا گوجه فرنگی‌ خورد شده هم استفاده می‌کنم. نکات :برای چاشنی میتونید از آبلیمو استفاده کنید.اگه خواستید خورشت شما خوش رنگ تر بشه وقتی‌ که خواستید سرو کنید، روی خورشت یه کوچولو روغن زیتون سبز بریزید. اونوقت همه فکر می‌کنن این خورشت شما شب تا صبح رو گاز بوده که حسابی‌ به روغن افتاده. فقط حواستون باشه خیلی‌ کم( مثلا به اندازه یه قاشق چای خوری برای بشقاب‌های خورشت خوری) و اینکه حتما روغن زیتون سبز باشه.

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

دوره مقدماتی php

آدرس سایت

لیمو عمانی خورش کرفس

تصویر امنیتی جدید

گالری هنری

میز, سفره میهمانی

Please publish modules in offcanvas position.

خورش کرفس

خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.

جالب است بدانید کرفس فواید و خواص بسیار زیادی دارد که از مهم ترین خواص کرفس می توان به پاکسازی کبد ، سلامت پوست و مو ، مفید برای لاغری ، سلامت قلب ، کنترل فشار خون ، تقویت حافظه ، کنترل سردردهای میگرنی و ده ها خاصیت دیگر اشاره کرد.

با تهیه خورش کرفس می توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید. ضمن اینکه معروف ترین غذایی که با کرفس تهیه می شود همین خورشت کرفس است. مطمئن باشید اگر خورش کرفس را به خوبی تهیه کنید می تواند به راحتی با قورمه سبزی رقابت کند.لیمو عمانی خورش کرفس

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش کرفس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش کرفس با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود.

در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید

و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند. البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود.

پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید

تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید.

حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید.

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد.

این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

نکات پخت خورش کرفس

در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را در خورشت کرفس می توانید به صورت قیمه ای یا به صورت یک تکه استفاده کنید.

در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید برای ۴ نفر باید حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود.

در صورتی که کرفس های موجود در خورش شما خیلی خشک و سفت هستند به این دلیل است که از کرفس های پیر یا مانده استفاده کرده اید. توجه داشته باشید برای دفعات بعدی حتما زمان تهیه کرفس به ساقه های کرفس توجه کنید.

کرفس های تازه ظاهری شاداب دارند ولی کرفس های مانده ظاهری پژمرده دارند. نکته دیگر اینکه برای داشتن کرفس های جوان و تُرد بهتر است کرفس هایی با رنگ سبز کم رنگ که دارای ساقه های نازک تری هستند را انتخاب کنید.

خورش کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورش از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. برای این منظور باید به مقدار ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی به مواد لازم اضافه کنید.

ابتدا لوبیا ها را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نفخ شان برطرف شود سپس بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا ها را یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس مراحل بعدی طبخ خورش را که در بالا توضیح داده شده است انجام دهید.

همچنین ببینید

خورش کرفس

خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.

جالب است بدانید کرفس فواید و خواص بسیار زیادی دارد که از مهم ترین خواص کرفس می توان به پاکسازی کبد ، سلامت پوست و مو ، مفید برای لاغری ، سلامت قلب ، کنترل فشار خون ، تقویت حافظه ، کنترل سردردهای میگرنی و ده ها خاصیت دیگر اشاره کرد.

با تهیه خورش کرفس می توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید. ضمن اینکه معروف ترین غذایی که با کرفس تهیه می شود همین خورشت کرفس است. مطمئن باشید اگر خورش کرفس را به خوبی تهیه کنید می تواند به راحتی با قورمه سبزی رقابت کند.لیمو عمانی خورش کرفس

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش کرفس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش کرفس با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود.

در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید

و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند. البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود.

پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید

تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید.

حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید.

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد.

این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

نکات پخت خورش کرفس

در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را در خورشت کرفس می توانید به صورت قیمه ای یا به صورت یک تکه استفاده کنید.

در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید برای ۴ نفر باید حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود.

در صورتی که کرفس های موجود در خورش شما خیلی خشک و سفت هستند به این دلیل است که از کرفس های پیر یا مانده استفاده کرده اید. توجه داشته باشید برای دفعات بعدی حتما زمان تهیه کرفس به ساقه های کرفس توجه کنید.

کرفس های تازه ظاهری شاداب دارند ولی کرفس های مانده ظاهری پژمرده دارند. نکته دیگر اینکه برای داشتن کرفس های جوان و تُرد بهتر است کرفس هایی با رنگ سبز کم رنگ که دارای ساقه های نازک تری هستند را انتخاب کنید.

خورش کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورش از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. برای این منظور باید به مقدار ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی به مواد لازم اضافه کنید.

ابتدا لوبیا ها را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نفخ شان برطرف شود سپس بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا ها را یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس مراحل بعدی طبخ خورش را که در بالا توضیح داده شده است انجام دهید.

همچنین ببینید

امتیاز دهید


3.4
از

313

 خورشت کرفس از آن دست غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد اما کمتر سر سفره ها دیده میشود. شاید به این دلیل که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کند. در ضمن این غذا به شکل های مختلف تهیه میشود. بیشتر مواقع خورشت کرفس را با نعنا و جعفری تهیه میکنند که در اینجا هم از همین روش استفاده شده است. اما برخی هم بدون استفاده از سبزی خورش کرفس درست میکنند. بعضی افراد هم به آن لوبیا اضافه میکنند که در طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا به آن پرداخته ایم.

برای تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده طرز تهیه مرحله به مرحله آن را در ادامه همراه با عکس ببینید.

 

لیمو عمانی خورش کرفس

 

 

ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

 

 

 

پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه‌فرنگی و کرفس‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

 

 

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد.

 

 

پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و به همراه برنج سرو نمایید.

 

 

1- چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.

 

2- بسته به ذائقه میتوانید به جای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.خورشت کرفس با آبغوره طعمی عالی پیدا میکند. پیشنهاد میکنیم امتحانش کنید.

 

3- اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید. در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) می‌توانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

 

سلام و عرض ادب
ممنون از سایت پرمحتوا و عالی تون
من ٩٠ درصد غذاهامو با سایت شما درست می کنم و اون ده درصد بقیه رو هم یه نگاهی حتما به سایتتون میندازم..
واقعا ممنونم ازتونلیمو عمانی خورش کرفس

سلام عزیزم…محبت دارین شما. خوشحالم که تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم 🙂

ببخشید با لوبیا چطور پخته میشه؟

طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا رو ببینید.

بسیار عالی ممنون از دستور پخت جامع و در عین حال سادتون من درست کردم خیلی خوب شد ??

خواهش میکنم. خوشحالم که براتون مفید بوده.

ممنونم از وقتی که گذاشتین استفاده کردم نکته ها عالی بود

دستور آسانو کاملی بود مرسی
ولی من یادم رفت رب اضافه کنم??

سلام ببخشید سوال داشتم من خورشت رودرست کردم ولی زردچوبه نداشتم استفاده کنم ایابدنمیشه خورشتم؟؟؟؟

برنامه ی فوق العاده یی بود

لطفا اگه میشه طرز تهیه خورشت کلم بروکلی هم توضیح بدید،ممنون

  • تصاویر نرگس محمدی در خارج از کشور
  • خیلی خوشمزه شد مرسییییییی,خداخیرتون بده.

    نوش جان ستاره عزیز 🙂

    من تو هم سایتی رفتم هم فونت بدی داشت هم واضح نبود هم دستورش انقد عالی نبود و ….
    خلاصه این سایتو من میانبر کردم تو صفحه اصلی 24 ساعته سرم تو گوشیه?
    ولی از شوخی که بگذریم واقعا دستتون درد نکنه عالیه

    نوش جانت عزیزم 🙂

    عالی بود… سپاس فراوان

    ممنون از شما! 🙂

    نوش جونت

    خوب بود

    خیلی خوبه دست شما درد نکنه خدا نگهدارتان به امید دیدار

    من امروز این غذا رو درست کردم به نظر خودم که عالیه البته قبلا هم درست میکردم اما نه با این همه ظریف کاری و دقت برگ کرفس هم اولین بار بود میریختم…ممنون ادمین جانلیمو عمانی خورش کرفس

    خوشحالم خوشت اومده سونیا جان ، اتفاقا منم امشب دارم همین غذا رو درست میکنم 🙂

    این وسط تکلیفه برگای کرفس چیمیشه اخه اونارو نگفتی که سرخ کنیم بعدشم اسمی ازش نبردی

    سایه جان برگ کرفس رو همراه با نعنا و جعفری اضافه میکنی ، الان تصحیح میکنم عزیزم 🙂

    ﺳﻼﻡ اﮔﻪ ﮔﻮﺷﺘﻮ ﻛﺮﻓﺲ ﺭا ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺮ ﻳﺰ ی ﺗﻮ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﻟﻪ. ﻣﻴﺸﻪ

    نفس جان اگه از گوشت خورشتی استفاده کنی با کرفس که بریزی کرفس له نمیشه ، من همیشه با همین روش تهیه کردم و کرفسم له نشده عزیزم 🙂

    بسار عالی بود جای هیچ حرفی نبو فقط باید مقداری غوره و ابغوره توش ریخت

    مرسی

    سلام بهتر است که بنویسید برای چند نفر است !!! ممنون

    اغلب دستورهای غذایی سایت مناسب 4 نفر است 🙂

    سلام.عالیییییییییییییییییییییی.مرسی

    خسته نباشی..خیلی عالی بود

    سلام .دستتون درد نکنه نیلوفر جون.من هم اسم خواهر مرحومم نیلوفر بود(بابک)

    سلام خسته نباشین . ببخشید میتونیم داخل خورشت کرفس از لوبیا هم استفاده کنیم ؟

    ممنونم ، اشپزی یعنی خلاقیت و شما میتونی هر جوری دوست داری خلاقیت نشون بدی ، چرا که نه ؟ 😉

    مرسی عالی بود

    ممنون رز عزیز 🙂

    ممنون از دستور خوبتون کامل و جامع بود تشکر

    ممنون زهرا جان 🙂

    سلام.اموزش تهیه خورشت کرفس واقعاخیلی راحت وبه زبان ساده بود.یک دنیاممنون

    ممنون ریحانه جان ، خوشحالم آموزش برات مفید بوده 🙂

    عالی بود

    ممنونم 🙂

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اگر توسط یک آشپز خوب و توانا درست شود طرفداران خاص خودش را دارد. یکی از دلایلی که باعث می شود محبوبیت خورش کرفس کم شود وجود خورش قورمه سبزی می باشد ، زیرا طرفداران قورمه سبزی بر این باورند که این دو خورش از نظر مواد با هم تفاوت چندانی ندارند ولی خورش قورمه سبزی خوشمزه تر است. البته کسانی که به رژیم غذایی خود اهمیت می دهند خورش کرفس را در رژیم غذایی خود قرار می دهند زیرا کرفس موجود در این خورش خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

    در مرحله اول برگ های کرفس را از ساقه های آن جدا کنید ، سپس ساقه های کرفس را پس از شستشو یه صورت قطعات یک تا یک و نیم سانتی متری خرد کنید و کنار بگذارید.

    در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. در ادامه کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود.

    نکته مهم در مورد قطعات گوشت خورشتی این است که باید به طور متوسط خرد شوند. بیش از حد کوچک یا درشت بودن قطعات گوشت ظاهر خورش را خراب می کند. در این مرحله گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید و پس از شستشو به قابلمه خورش اضافه کنید و گوشت را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. توجه داشته باشید که تفت دادن گوشت باعث خوشمزه تر شدن خورش می شود البته نباید بیش از حد گوشت را تفت داد چون سفت و دیرپز می شود.لیمو عمانی خورش کرفس

    همچنین ببینید : طرز تهیه خورش قیمه نذری رستورانی

    در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم در این مرحله به گوشت و پیاز اضافه کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود در پایان خورش کرفس شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد. در صورتی که رب گوجه فرنگی اضافه کردید آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.

    در این مرحله ساقه های کرفس را که در مرحله اول خرد کرده بودید به قابلمه اضافه کنید و فقط برای اینکه حالت خود را در زمان پخت خورش حفظ کنند کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که ساقه های کرفس را نباید زیاد تفت دهید زیرا خشک و سفت می شوند.

    پس از اینکه ساقه های کرفس را تفت دادید دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و ساقه های کرفس با حرارت بسیار ملایم بپزند. حدود ۲ ساعت زمان نیاز است تا گوشت و ساقه های کرفس به آرامی بپزند.

    همچنین ببینید : طرز تهیه خورش بامیه مرحله به مرحله

    در حین پختن گوشت و ساقه های کرفس ، برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا کمی سرخ شوند. اگر می خواهید رنگ خورش شما تیره تر شود باید بیشتر سبزیجات را تفت دهید ، البته این کار باعث می شود ارزش غذایی سبزیجات کمتر شود.

    در یک ساعت پایانی پخت گوشت و ساقه های کرفس ، سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه خورش اضافه کنید. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه طعم دهنده هایی مثل آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

    در مرحله پایانی اجازه دهید خورش به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا روغن بیندازد و به طور کامل جا بیفتد. خورش کرفس از خورش های محسوب می شود که باید کم آب باشد تا شکل ظاهری بهتری داشته باشد. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

    همچنین ببینید : طرز تهیه قورمه سبزی جنوبی با لوبیا چیتی

    خورش کرفس به طور معمول با گوشت خورشتی تهیه می شود که این گوشت از گوشت گوسفند یا گوشت گوساله تهیه می شود. آشپزهای سنتی بر این باورند که گوشت گوسفندی به دلیل اینکه دارای چربی بیشتری است باعث خوشمزه تر شدن خورش کرفس می شود. مناسبت ترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورش کرفس گوشت سردست می باشد و اگر می خواهید از گوشت گوساله برای تهیه خورش خود استفاده کنید توصیه می کنیم از مغز ران گوساله استفاده کنید.

    از مهم ترین طعم دهنده های خورش کرفس می توان به آبغوره یا آب لیمو ترش اشاره کرد که به طور معمول هم از این طعم دهنده ها در خورش کرفس استفاده می شود. خورش کرفس دارای لیمو عمانی نمی باشد اما اگر دوست دارید از لیمو عمانی در آن استفاده کنید. به ازای هر نفر می توانید یک لیمو عمانی به خورش اضافه کنید. نکته مهم در مورد اضافه کردن لیمو عمانی این است که حتما تخم های داخل لیمو عمانی را خارج کنید و در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش به آن اضافه کنید. زیرا اگر از ابتدای پخت لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید ، خورش طعم تلخی می گیرد. اگر دوست دارید این خورش را با طعمی تندتر مانند غذاهای جنوبی درست کنید پیشنهاد ما استفاده از فلفل قرمز و مقدار خیلی کمی زنجبیل تازه است که طعم فوق العاده ای به خورش می دهد.

    در صورتی که تمایل دارید خورشت کرفس را با گوشت مرغ تهیه کنید توصیه می کنیم که گوشت مرغ را مقداری بیشتری نسبت به گوشت قرمز در نظر بگیرید. مثلا برای ۴ نفر می توانید تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنی. روش پخت خورش کرفس با گوشت مرغ و گوشت قرمز یکسان است و تفاوتی با هم ندارد.

    خورش کرفس از خورش هایی محسوب می شود که در دستور اصلی آن رب گوجه فرنگی وجود ندارد، اما اگر دوست دارید به این خورش رب اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس در میانه پخت خورش به قابلمه اضافه کنید.

    خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اگر توسط یک آشپز خوب و توانا درست شود طرفداران خاص خودش را دارد. یکی از دلایلی که باعث می شود محبوبیت خورش کرفس کم شود وجود خورش قورمه سبزی می باشد ، زیرا طرفداران قورمه سبزی بر این باورند که این دو خورش از نظر مواد با هم تفاوت چندانی ندارند ولی خورش قورمه سبزی خوشمزه تر است. البته کسانی که به رژیم غذایی خود اهمیت می دهند خورش کرفس را در رژیم غذایی خود قرار می دهند زیرا کرفس موجود در این خورش خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

    در مرحله اول برگ های کرفس را از ساقه های آن جدا کنید ، سپس ساقه های کرفس را پس از شستشو یه صورت قطعات یک تا یک و نیم سانتی متری خرد کنید و کنار بگذارید.

    در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. در ادامه کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود.

    نکته مهم در مورد قطعات گوشت خورشتی این است که باید به طور متوسط خرد شوند. بیش از حد کوچک یا درشت بودن قطعات گوشت ظاهر خورش را خراب می کند. در این مرحله گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید و پس از شستشو به قابلمه خورش اضافه کنید و گوشت را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. توجه داشته باشید که تفت دادن گوشت باعث خوشمزه تر شدن خورش می شود البته نباید بیش از حد گوشت را تفت داد چون سفت و دیرپز می شود.لیمو عمانی خورش کرفس

    همچنین ببینید : طرز تهیه خورش قیمه نذری رستورانی

    در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم در این مرحله به گوشت و پیاز اضافه کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود در پایان خورش کرفس شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد. در صورتی که رب گوجه فرنگی اضافه کردید آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.

    در این مرحله ساقه های کرفس را که در مرحله اول خرد کرده بودید به قابلمه اضافه کنید و فقط برای اینکه حالت خود را در زمان پخت خورش حفظ کنند کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که ساقه های کرفس را نباید زیاد تفت دهید زیرا خشک و سفت می شوند.

    پس از اینکه ساقه های کرفس را تفت دادید دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و ساقه های کرفس با حرارت بسیار ملایم بپزند. حدود ۲ ساعت زمان نیاز است تا گوشت و ساقه های کرفس به آرامی بپزند.

    همچنین ببینید : طرز تهیه خورش بامیه مرحله به مرحله

    در حین پختن گوشت و ساقه های کرفس ، برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا کمی سرخ شوند. اگر می خواهید رنگ خورش شما تیره تر شود باید بیشتر سبزیجات را تفت دهید ، البته این کار باعث می شود ارزش غذایی سبزیجات کمتر شود.

    در یک ساعت پایانی پخت گوشت و ساقه های کرفس ، سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه خورش اضافه کنید. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه طعم دهنده هایی مثل آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

    در مرحله پایانی اجازه دهید خورش به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا روغن بیندازد و به طور کامل جا بیفتد. خورش کرفس از خورش های محسوب می شود که باید کم آب باشد تا شکل ظاهری بهتری داشته باشد. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

    همچنین ببینید : طرز تهیه قورمه سبزی جنوبی با لوبیا چیتی

    خورش کرفس به طور معمول با گوشت خورشتی تهیه می شود که این گوشت از گوشت گوسفند یا گوشت گوساله تهیه می شود. آشپزهای سنتی بر این باورند که گوشت گوسفندی به دلیل اینکه دارای چربی بیشتری است باعث خوشمزه تر شدن خورش کرفس می شود. مناسبت ترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورش کرفس گوشت سردست می باشد و اگر می خواهید از گوشت گوساله برای تهیه خورش خود استفاده کنید توصیه می کنیم از مغز ران گوساله استفاده کنید.

    از مهم ترین طعم دهنده های خورش کرفس می توان به آبغوره یا آب لیمو ترش اشاره کرد که به طور معمول هم از این طعم دهنده ها در خورش کرفس استفاده می شود. خورش کرفس دارای لیمو عمانی نمی باشد اما اگر دوست دارید از لیمو عمانی در آن استفاده کنید. به ازای هر نفر می توانید یک لیمو عمانی به خورش اضافه کنید. نکته مهم در مورد اضافه کردن لیمو عمانی این است که حتما تخم های داخل لیمو عمانی را خارج کنید و در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش به آن اضافه کنید. زیرا اگر از ابتدای پخت لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید ، خورش طعم تلخی می گیرد. اگر دوست دارید این خورش را با طعمی تندتر مانند غذاهای جنوبی درست کنید پیشنهاد ما استفاده از فلفل قرمز و مقدار خیلی کمی زنجبیل تازه است که طعم فوق العاده ای به خورش می دهد.

    در صورتی که تمایل دارید خورشت کرفس را با گوشت مرغ تهیه کنید توصیه می کنیم که گوشت مرغ را مقداری بیشتری نسبت به گوشت قرمز در نظر بگیرید. مثلا برای ۴ نفر می توانید تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنی. روش پخت خورش کرفس با گوشت مرغ و گوشت قرمز یکسان است و تفاوتی با هم ندارد.

    خورش کرفس از خورش هایی محسوب می شود که در دستور اصلی آن رب گوجه فرنگی وجود ندارد، اما اگر دوست دارید به این خورش رب اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس در میانه پخت خورش به قابلمه اضافه کنید.

    دومین کلاس آموزشی آکادمی طبایع با موضوع

    سلامت روح و روان از دیدگاه طب سنتی

    ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

    در صورتی که این مطلب برای شما مفید بود از ما حمایت کنید.

    چرا باید حمایت کنم؟

    لیمو عمانی خورش کرفس

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    از تیم طبایع برای تولید محتوای جدید حمایت می‌کنم.

    چرا حمایت کنم؟

    | طب سنتی برای همه © 1398 – تمامی حقوق محفوظ است. |

    ساعات پاسخگویی تلفنی 8 الی 17

    مواد غذایی ارگانیک آرون

    از دیگر غذاهای سنتی ایرانی که طرفداران زیادی بین دوستداران سبزیجات دارد خورشت کرفس می باشد.

    این خورشت خوشمزه از جمله غذاهایی است که با گوشت قرمز،کرفس و جعفری طبخ می شود که بسیار مفید است و بسیار مقوی می باشد.

    البته خورشت کرفس در بین عموم مردم به علت طعم کرفس طرفداران زیادی ندارد؛ چرا که پخت این خورشت نکاتی دارد که در صورت رعایت شدن بسیار لذیذ خواهد شد.لیمو عمانی خورش کرفس

    در این مقاله طرز تهیه خورشت کرفس برای ۴ نفر آمده است؛ با اجرای مرحله به مرحله و رعایت نکاتی که در ادامه آورده می شود می توانید لذیذترین خورشت دنیا را طبخ کنید.

    به این نکته توجه کنید که استفاده از ادویه جات علاوه بر طعم غذا خواص بیشماری دارد.

    یکی از نکاتی که می تواند طعم خاصی به خورشت کرفس شما بدهد ترشی آن است، که می توانید به جای آب غوره از لیمو عمانی، آب لیمو تازه، رب انار و یا رب آلوچه استفاده کنید.

    در طبخ این خورشت رعایت دو مورد الزامی است:

    انتخاب گوشت یکی از نکات حساس آشپزی است که برای این خورشت، گوشت ران گوساله و یا گوشت سردست گوسفند مناسب تر است.

    گوشت این خورشت بهتر است مثل قرمه سبزی خرد شود .

    به جای گوشت قرمز می توان از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کرد که هم ارزان تر است و هم سریع تر پخته می شود.

    جا افتادن خورشت:

    جا افتادن خورشت به این معناست که آن را بر حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان مناسب آب خود را کم کند و مزه و ظاهر خوبی به خود بگیرد.

    زیاد کردن شعله فقط باعث می شود آب خورشت زودتر تبخیر شود و در پختن آن هیچ نقشی ندارد.

    برای اینکه ظاهر خورشت بهتر شود می توانید سبزی خورشتی را زیاد خورد کنید که اینکار باعث یک دستی خورشت شما می شود.

    همچنین در خرد کردن ساقه کرفس دقت کنید به یک اندازه باشد.

    انتخاب لوبیا در خورشت کرفس سلیقه ای است و می توانید از لوبیا چشم بلبلی هم استفاده کنید.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نام*

    ایمیل*

    وبگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    دانلود اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی آرون فودز برای اندروید و IOS

    زندگی سالم با آرون فودز

    ساعات پاسخگویی تلفنی 8 الی 17

    مواد غذایی ارگانیک آرون

    از دیگر غذاهای سنتی ایرانی که طرفداران زیادی بین دوستداران سبزیجات دارد خورشت کرفس می باشد.

    این خورشت خوشمزه از جمله غذاهایی است که با گوشت قرمز،کرفس و جعفری طبخ می شود که بسیار مفید است و بسیار مقوی می باشد.

    البته خورشت کرفس در بین عموم مردم به علت طعم کرفس طرفداران زیادی ندارد؛ چرا که پخت این خورشت نکاتی دارد که در صورت رعایت شدن بسیار لذیذ خواهد شد.لیمو عمانی خورش کرفس

    در این مقاله طرز تهیه خورشت کرفس برای ۴ نفر آمده است؛ با اجرای مرحله به مرحله و رعایت نکاتی که در ادامه آورده می شود می توانید لذیذترین خورشت دنیا را طبخ کنید.

    به این نکته توجه کنید که استفاده از ادویه جات علاوه بر طعم غذا خواص بیشماری دارد.

    یکی از نکاتی که می تواند طعم خاصی به خورشت کرفس شما بدهد ترشی آن است، که می توانید به جای آب غوره از لیمو عمانی، آب لیمو تازه، رب انار و یا رب آلوچه استفاده کنید.

    در طبخ این خورشت رعایت دو مورد الزامی است:

    انتخاب گوشت یکی از نکات حساس آشپزی است که برای این خورشت، گوشت ران گوساله و یا گوشت سردست گوسفند مناسب تر است.

    گوشت این خورشت بهتر است مثل قرمه سبزی خرد شود .

    به جای گوشت قرمز می توان از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کرد که هم ارزان تر است و هم سریع تر پخته می شود.

    جا افتادن خورشت:

    جا افتادن خورشت به این معناست که آن را بر حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان مناسب آب خود را کم کند و مزه و ظاهر خوبی به خود بگیرد.

    زیاد کردن شعله فقط باعث می شود آب خورشت زودتر تبخیر شود و در پختن آن هیچ نقشی ندارد.

    برای اینکه ظاهر خورشت بهتر شود می توانید سبزی خورشتی را زیاد خورد کنید که اینکار باعث یک دستی خورشت شما می شود.

    همچنین در خرد کردن ساقه کرفس دقت کنید به یک اندازه باشد.

    انتخاب لوبیا در خورشت کرفس سلیقه ای است و می توانید از لوبیا چشم بلبلی هم استفاده کنید.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نام*

    ایمیل*

    وبگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    دانلود اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی آرون فودز برای اندروید و IOS

    زندگی سالم با آرون فودز

    خورشت کرفس از آن دسته غذاهای ایرانی است که باوجود ساده بودن، میتواند دردسر ساز شود. لعابدار شدن خورشت کرفس یعنی جدا نبودن آب و سبزی خورشت، آرزوی هر آشپزی است که این غذای خوشمزه را میپزد.

    دل به آشپزی دلپزی بدهید که راز خوشمزه شدن خورشت کرفس را فاش میکنیم.

    سبزی خورشت کرفس چیست؟ نعنا جعفری و برگ کرفس

    نسبت سبزی خورش کرفس عامل اصلیِ تعیین کننده طعم آن است. در دلپزی میزان جعفری و نعنا را برابر و برگ کرفس را 3 برابر آنها در نظر گرفتیم که باعث خوشمزه شدن خورش کرفس شد.

    به طور کلی کسی نمیتواند قاطع بگوید که ترکیب سبزی خورشت کرفس اصلی و اصیل ایرانی با چه نسبتی باید انجام شود. ولی آنچه مشخص است، نباید طعم کرفس را از دست بدهد.
    همچنین زیاد بودن نعنا سبب تلخی خورشت میشود.لیمو عمانی خورش کرفس

    راز جا افتادن خورشت کرفس (نکته 1)سبزی خورش را حتما ریز خرد کنید. ریز خورد کردن سبزی باعث بهتر جا افتادن خورشت کرفس میشود.
    همچنین تیز نبودن چاقو یا تیغه سبزی خرد کن، باعث له شدن سبزی و آب انداختن خورشت میشود.

    راز غلیظ شدن خورش کرفس (نکته 3)
    پس از افزودن آب به گوشت، یک پیاز را از قسمت بالا با چاقو بصورت بعلاوه برش بزنید و در ظرف بیندازید. این پیاز را قبل از افزودن سبزی خورشت خارج میکنیم و دور می اندازیم.

    در فاصله ی نیم پز شدن گوشت، سبزی خورشت کرفس را سرخ میکنیم.

    اگر موارد پیش نیاز را انجام داده باشید، سبزی و کرفس خرد شده و آماده هستند.

    در فاصله جا افتادن خورش کرفس ، برنج را دم کنید.

    چاشنی خورش کرفس معمولا آبلیمو است اما از آبغوره نیز استفاده میشود. همچنین برخی از لیمو عمانی در خورشت کرفس استفاده میکنند.

    فوت و فن خورش کرفس (نکته 4)اضافه کردن چاشنی به خورشت در حال جوشیدن، روغن غذا را محو میکند.

    در پایان پس از چشیدن مجدد، خورشت کرفس مجلسی خوشمزه را با چلو سرو میکنیم. برای حمایت از این طرز تهیه های دقیق، دلپزی و شبکه های اجتماعیش رو به دوستانتون معرفی کنید.

    دیدگاه شما

    وب‌ سایت

    Copyright © 2019 آشپزی دلپزی – استفاده از مطالب و تصاویر دلپزی مجاز نبوده و مورد رضایت نمی‌باشد.

    امیدواریم با دستور پخت های متفاوت دلپزی، رضایت بیشتری از آشپزی و غذاهایی که می‌پزید داشته باشید. در دیدگاه‌ها و پیج اینستاگرام ما را مطلع کنید.

    خورشت کرفس از آن دسته غذاهای ایرانی است که باوجود ساده بودن، میتواند دردسر ساز شود. لعابدار شدن خورشت کرفس یعنی جدا نبودن آب و سبزی خورشت، آرزوی هر آشپزی است که این غذای خوشمزه را میپزد.

    دل به آشپزی دلپزی بدهید که راز خوشمزه شدن خورشت کرفس را فاش میکنیم.

    سبزی خورشت کرفس چیست؟ نعنا جعفری و برگ کرفس

    نسبت سبزی خورش کرفس عامل اصلیِ تعیین کننده طعم آن است. در دلپزی میزان جعفری و نعنا را برابر و برگ کرفس را 3 برابر آنها در نظر گرفتیم که باعث خوشمزه شدن خورش کرفس شد.

    به طور کلی کسی نمیتواند قاطع بگوید که ترکیب سبزی خورشت کرفس اصلی و اصیل ایرانی با چه نسبتی باید انجام شود. ولی آنچه مشخص است، نباید طعم کرفس را از دست بدهد.
    همچنین زیاد بودن نعنا سبب تلخی خورشت میشود.لیمو عمانی خورش کرفس

    راز جا افتادن خورشت کرفس (نکته 1)سبزی خورش را حتما ریز خرد کنید. ریز خورد کردن سبزی باعث بهتر جا افتادن خورشت کرفس میشود.
    همچنین تیز نبودن چاقو یا تیغه سبزی خرد کن، باعث له شدن سبزی و آب انداختن خورشت میشود.

    راز غلیظ شدن خورش کرفس (نکته 3)
    پس از افزودن آب به گوشت، یک پیاز را از قسمت بالا با چاقو بصورت بعلاوه برش بزنید و در ظرف بیندازید. این پیاز را قبل از افزودن سبزی خورشت خارج میکنیم و دور می اندازیم.

    در فاصله ی نیم پز شدن گوشت، سبزی خورشت کرفس را سرخ میکنیم.

    اگر موارد پیش نیاز را انجام داده باشید، سبزی و کرفس خرد شده و آماده هستند.

    در فاصله جا افتادن خورش کرفس ، برنج را دم کنید.

    چاشنی خورش کرفس معمولا آبلیمو است اما از آبغوره نیز استفاده میشود. همچنین برخی از لیمو عمانی در خورشت کرفس استفاده میکنند.

    فوت و فن خورش کرفس (نکته 4)اضافه کردن چاشنی به خورشت در حال جوشیدن، روغن غذا را محو میکند.

    در پایان پس از چشیدن مجدد، خورشت کرفس مجلسی خوشمزه را با چلو سرو میکنیم. برای حمایت از این طرز تهیه های دقیق، دلپزی و شبکه های اجتماعیش رو به دوستانتون معرفی کنید.

    دیدگاه شما

    وب‌ سایت

    Copyright © 2019 آشپزی دلپزی – استفاده از مطالب و تصاویر دلپزی مجاز نبوده و مورد رضایت نمی‌باشد.

    امیدواریم با دستور پخت های متفاوت دلپزی، رضایت بیشتری از آشپزی و غذاهایی که می‌پزید داشته باشید. در دیدگاه‌ها و پیج اینستاگرام ما را مطلع کنید.

    صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورش کرفس مجلسی خوشمزه و خوش عطر

    خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار لذیذ و خوش عطر در مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب با طرز تهیه خورش کرفس و ترفندهای خوشمزه تر شدن آن آشنا می شوید.

    برای تهیه خورش کرفس ، کرفس هایی را انتخاب کنید که تازه و کاملا رسیده و به رنگ سبز روشن مغز پسته ای باشند.لیمو عمانی خورش کرفس

    کرفس کرم رنگ و زرد رنگ نباشد.

    برگهای کرفس را از ساقه‌ها جدا می کنیم. سپس شسته و می گذاریم آبش برود.

    سر و ته ساقه ها را می گیریم. چاقو را انتهای کرفس گذاشته و الیاف ساقه های کرفس را می گیریم.

    همراه الیاف گوشت کرفس را جدا نکنید. سپس ساقه ها را به قطعات 2 تا 3 سانتی خرد می کنیم.

    برگهای خیلی سبز را در خورش نریزید، چون خورش را تلخ می کند.

    ابتدا پیاز و سیررا خرد کرده و در ظرف مناسب تفت می دهیم تا کمی بلوری شود، لازم نیست پیاز را سرخ کنید.

    بهتر است درب ظرف را ببندید تا پیاز در بخار کمی نرم شود.

    سپس گوشت قطعه قطعه شده را به آن اضافه کرده، با شعله زیاد کمی تفت می دهیم و کمی هم می زنیم

    مراقب باشید در این مرحله گوشت آب نیندازد که سفت می شود.

    در ظرف را می بندیم. می گذاریم به مدت یک دقیقه گوشت سرخ شود و شروع به پخت کند.

    سپس کمی حرارت را پایین می آوریم ، کم نمی کنیم، تا گوشت تغییر رنگ دهد.

    فلفل و زردچوبه  را به گوشت اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حرارت را کم می کنیم.

    آب جوشیده به گوشت خورش اضافه کرده و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم بپزد.

    سبزی ها را خرد کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم.

    ساقه کرفس را به اندازه 2 تا 3 سانتی متر برش زده و در روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.

    وقتی گوشت پخت نمک اضافه می کنیم و می گذاریم ده دقیقه با نمک بپزد.

    سبزی و کرفس تفت داده شده و رب را به گوشت اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا خورش جا بیفتد.

    اگر احساس می کنید آب خورش کم است ، کمی آب جوش اضافه کنید.

    در این مرحله می توانید لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    وقتی خورش جا افتاد کمی آبلیمو یا آبغوره اضافه می کنیم.

    نوش جان

    برای مزه دار کردن خورش از آبغوره ، آبلیمو ، آب نارنج، گرد غوره و گوجه سبز می توانید استفاده کنید.لیمو عمانی خورش کرفس

    برای لعاب دار شدن خورش می توانید کمی تره خرد شده یا کمی سبزی قرمه (قرمه کرفس) به نعنا جعفری اضافه کنید.

    لیمو عمانی، رب و زعفران دم کرده قابل حذفند.

    در صورت تمایل می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.

    نام:

    صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورش کرفس مجلسی خوشمزه و خوش عطر

    خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار لذیذ و خوش عطر در مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب با طرز تهیه خورش کرفس و ترفندهای خوشمزه تر شدن آن آشنا می شوید.

    برای تهیه خورش کرفس ، کرفس هایی را انتخاب کنید که تازه و کاملا رسیده و به رنگ سبز روشن مغز پسته ای باشند.لیمو عمانی خورش کرفس

    کرفس کرم رنگ و زرد رنگ نباشد.

    برگهای کرفس را از ساقه‌ها جدا می کنیم. سپس شسته و می گذاریم آبش برود.

    سر و ته ساقه ها را می گیریم. چاقو را انتهای کرفس گذاشته و الیاف ساقه های کرفس را می گیریم.

    همراه الیاف گوشت کرفس را جدا نکنید. سپس ساقه ها را به قطعات 2 تا 3 سانتی خرد می کنیم.

    برگهای خیلی سبز را در خورش نریزید، چون خورش را تلخ می کند.

    ابتدا پیاز و سیررا خرد کرده و در ظرف مناسب تفت می دهیم تا کمی بلوری شود، لازم نیست پیاز را سرخ کنید.

    بهتر است درب ظرف را ببندید تا پیاز در بخار کمی نرم شود.

    سپس گوشت قطعه قطعه شده را به آن اضافه کرده، با شعله زیاد کمی تفت می دهیم و کمی هم می زنیم

    مراقب باشید در این مرحله گوشت آب نیندازد که سفت می شود.

    در ظرف را می بندیم. می گذاریم به مدت یک دقیقه گوشت سرخ شود و شروع به پخت کند.

    سپس کمی حرارت را پایین می آوریم ، کم نمی کنیم، تا گوشت تغییر رنگ دهد.

    فلفل و زردچوبه  را به گوشت اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حرارت را کم می کنیم.

    آب جوشیده به گوشت خورش اضافه کرده و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم بپزد.

    سبزی ها را خرد کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم.

    ساقه کرفس را به اندازه 2 تا 3 سانتی متر برش زده و در روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.

    وقتی گوشت پخت نمک اضافه می کنیم و می گذاریم ده دقیقه با نمک بپزد.

    سبزی و کرفس تفت داده شده و رب را به گوشت اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا خورش جا بیفتد.

    اگر احساس می کنید آب خورش کم است ، کمی آب جوش اضافه کنید.

    در این مرحله می توانید لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    وقتی خورش جا افتاد کمی آبلیمو یا آبغوره اضافه می کنیم.

    نوش جان

    برای مزه دار کردن خورش از آبغوره ، آبلیمو ، آب نارنج، گرد غوره و گوجه سبز می توانید استفاده کنید.لیمو عمانی خورش کرفس

    برای لعاب دار شدن خورش می توانید کمی تره خرد شده یا کمی سبزی قرمه (قرمه کرفس) به نعنا جعفری اضافه کنید.

    لیمو عمانی، رب و زعفران دم کرده قابل حذفند.

    در صورت تمایل می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.

    نام:

    لیمو عمانی خورش کرفس
    لیمو عمانی خورش کرفس
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *