فلفل سیاه و کبد چرب

دوره مقدماتی php
فلفل سیاه و کبد چرب
فلفل سیاه و کبد چرب

فلفل سیاه شامل میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل می باشد که بومی جنوب هند محسوب می شود.فلفل سیاه به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود. فلفل سیاه گیاهی بالارونده محسوب می شود که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه می باشد.

فلفل سیاه طعم تند و سوزنده ای دارد و همچنین یک گیاه دارویی خوراکی با فواید بسیار زیاد محسوب می شود. فلفل سیاه از بوته ای باریک و بلند تشکیل شده است، که در رنگ های متنوعی چون سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی می باشد، که برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می شود.

اما در میان سایر فلفل ها، فلفل سیاه شایع ترین نوع می باشد که آنها ابتدا پخته و سپس خشک می شوند.

این ادویه یک منبع عالی از منیزیم، ویتامین K، آهن و فیبر است. همچنین حاوی روغن ضروری به نام پیپرین است که در هنگام آروماتراپی، برای کاهش درد عضلات، مسائل گوارشی و حتی آرتریت التهابی مورد استفاده قرار می گیرد.

فلفل سیاه همچنین دارای خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی، تقویت کننده سیستم ایمنی و کاهش تب است.

فلفل سیاه و کبد چرب

دوره مقدماتی php

فلفل همچنین میتواند برای افرادی که قصد ترک سیگار را دارند، به طور موثری کمک کننده باشد. فلفل سیاه باید در مقادیر متوسط مصرف شود و از مصرف بیش از حد آن اجتناب شود. زیرا یک ادویه است و نوعی از غذا محسوب نمی شود.

هنگامی که با مواد دیگری مانند زردچوبه، دارچین و زیره سبز مورد استفاده قرار میگیرد، ترکیبی عالی از ادویه ها را تشکیل می دهد.

کالری :15.9

کربو هیدرات :4.1 گرم

چربی و کلسترول:0 گرم

سدیم :حدود 3 میلی گرم

فیبر رژِیمی :2 گرم

فلفل سیاه همچنین حاوی ویتامین C (حدود 2 درصد از میزان توصیه شده )

کلسیم (3 درصد از میزان توصیه شده )

آهن (10 درصداز میزان توصیه شده )

پروتئین حدود 0.7 گرم است.

 

1. بهبود سلامت گوارش:

گوارش و آنزیم ها را تحریک می کند، بنابراین اینگونه هضم را افزایش می دهد. زمانی که فلفل سیاه مصرف می کنید به خصوص با وعده های غذایی، میتواند توانایی هضم غذا را افزایش دهد.

در بخش سلامت نمناک می خوانید که تحقیقات نشان داده است که فلفل سیاه اثرات مثبتی بر آنزیم های پانکراس نیز دارد. فلفل سیاه همچنین به کاهش گاز معده کمک می کند و می تواند در درمان اختلالات کولیک موثر باشد و از بیماری های صرع نیز جلوگیری می کند.

مطالعات نشان دادند که از پیپرین موجود در فلفل سیاه، فعالیت های محافظتی را علیه انواع مختلف سرطان انجام می دهد. همچنین جذب مواد مغذی دیگر مانند سلنیوم، کورکومین، بتاکاروتن و ویتامین های B را در روده های شما را افزایش می دهند، که تمام این مواد مغذی برای سلامت روده و پیشگیری از سرطان موثر می باشند.

یکی دیگر از مطالعات نشان می دهد که استرس بر روی رکتوم را کاهش می دهد و به جلوگیری از سرطان کولون کمک می کند. همچنین خواص مشابهی در موارد سرطان پروستات نیز دارد و یک، داروی شیمی درمانیدر درمان سرطان پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.

فلفل سیاه می تواند فشار خون را در حیوانات کاهش دهد، و اثرات مشابهی نیز در انسان وجود دارد. مصرف پیپرین در کنترل فشار خون به اثبات رسیده است.

مطالعات نشان دادند که ترکیبات پیپرین که در فلفل سیاه وجود دارد که با تشکیل و انباشت سلول های چربی مبارزه می کند. همچنین می تواند به اهداف کاهش وزن شما کمک کند و یک جایگزین مناسبی در درمان مسائل مربوط به چاقی و چربی بیش از حد می باشد.

فلفل سیاه را بر رژیم غذایی روزانه خود برای کاهش وزن اضافه کنید، زیرا یک قاشق چای خوری از آن فقط 8 کالری دارد. می توانید از این ادویه بر روی سینه مرغ و یا سبزیجات کبابی استفاده کنید.

فلفل سیاه برای این منظور درعلم پزشکی باستانی چینی سالها مورد استفاده قرار می گرفته است. زیرا گردش خون و جریان مخاطی را تحریک می کند و هنگامی که با عسل ترکیب کنید، اثربخشی آن افزایش می یابد و به عنوان یک عامل سرکوب کننده طبیعی سرفه به کار می رود.

به سادگی یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با دو قاشق غذاخوری عسل، در یک فنجان مخلوط کنید، مقداری آب جوش را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا حدود 15 دقیقه بماند. سپس نوشیدنی را میل کنید. آن را سه بار در روز تکرار کنید تا از گرفتگی و احتقان سینوس ها رها شوید.

 

یک مطالعه انجام شده بر روی بیماران مبتلا به آسم نشان داد، که گنجاندن فلفل در رژیم غذایی آنها کمک کرد تا شرایط شان بهبود بخشد. فلفل سیاه دستگاه تنفسی را پاک می کند و سایر علائم مربوط به آسم را کاهش می دهد.

خواص ضد باکتری فلفل سیاه در اینجا نقش ایفا می کند و به جلوگیری از عفونت و گسترش بیماری ها کمک می کند.

فلفل سیاه و کبد چرب

فلفل سیاه اثرات آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد، که به روش های مختلف بر روی سلامتی تاثیر میگذارد. آنتی اکسیدان ها از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند و سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهند. در مطالعه دیگری در هند، موش هایی با استرس اکسیداتیو القا شده زمانی که فلفل سیاه مصرف کردند بهبود قابل توجهی در وضعیت آنها مشاهده شد.

فلفل سیاه بالاترین میزان اکسیدان ها را در تمام مواد غذایی مورد بررسی قرار داده شده، دارد. همچنین دارای بالاترین مقدار فنین است که مزایای سلامتی مختلفی را برای بدن به وجود میاورد. همچنین باعث پیشگیری از بیماری های جدی مانند سرطان میشود.

برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف فلفل بر روی دهان و دندان، به دلیل خواص ضد باکتری بسیار موثر است و آنها را از درد و سایر عفونت های دهانی در امان نگه می دارد. فلفل دارای خواص ضد التهابی است ،که از التهاب لثه ها جلوگیری می کند. حتی می توانید فلفل را با نمک مخلوط کنید و برای تسکین دردهای دندانی مورد استفاده قرار دهید.

به سادگی مقدار مساوی از این دو ادویه را با هم ترکیب نمایید و آن را در دهان غرغره کنید و برای دندان درد های شدید می توانید فلفل سیاه را با روغن میخک مخلوط کنید و به منطقه آسیب دیده اعمال نمایید با این حال تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد، پس بهتر است که قبل از استفاده با دندان پزشک مشورت کنید.

فلفل سیاه تاثیرات زیادی بر سلامت مغز دارد. پپرینی که در فلفل سیاه وجود دارد به عنوان یک مهار کننده آنزیم های مسئول تجزیه انتقال دهنده های عصبی عمل می کند.

این آنزیم همچنین عملکرد هورمون دیگری به نام ملاتونین را کاهش می دهد که چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند. این همچنین در کاهش بیماری های پارکینسون اهمیت دارد و آنزیم دیگری را به نام دوپامین که هورمون احساسات خوب است را مختل می کند.

دوپامین در بیماران مبتلا به پارکینسون کم است و مصرف فلفل سیاه باعث کاهش علائم آن می شود. در مورد افسردگی نیز اثرات مشابهی دیده می شود. همچنین می تواند پیری و زوال عقل را به تأخیر بیاندازد و به جلوگیری از آلزایمر کمک کند.

همچنین فعالیت عصبی را در مغز افزایش میدهد، در نتیجه ممکن است تشنج را نیز کاهش دهد. همچنین از سلول های عصبی محافظت می کند و مانع مرگ سلولهای اولیه می شود. علاوه بر همه اینها اثرات مفیدی در بیماران سکته مغزی نشان داده است.

 

فلفل سیاه نقش مهمی در بهبود باروری در مردان دارد. ثابت شده است که سطح تستسترون را افزایش می دهد، زیرا غنی از روی و منیزیم است که دو ماده معدنی مهم برای هورمون های جنسی مردانه می باشند.

  • زنجبیل شامی به انگلیسی
  • همچنین تعداد اسپرم و غلظت آن را افزایش می دهد. روی موجود در فلفل نیز در توسعه و حرکت اسپرم کمک کننده است.

    مطالعات نشان داده است که استنشاق بخار ناشی از فلفل سیاه می تواند علائم ناشی از ترک سیگار را کاهش دهد. گرایش های سیگار با استنشاق بخار فلفل سیاه به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

    آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه میتوانند به تثبیت میزان قند خون کمک کنند. آنها تنظیم کننده هیپرگلیسمی هستندو از این طریق به درمان دیابت کمک می کند.

    یک مطالعه در سال 2013 ثابت کرده است که روغن فلفل سیاه می تواند دو آنزیم را که نشاسته را به گلوکز بر می گرداند و نشانه های دیابتی را مهار کند.

    مصرف فلفل سیاه می تواند جذب گلوکز را نیز به تاخیر بیندازد. پپرین موجود در فلفل سیاه می تواند به عنوان یک عامل افزایش دهنده در کنار متفورمین (داروی دیابت) مورد استفاده قرار گیرد و کمک می کند تا دوز آن افزایش و عوارض جانبی ناشی از آن کاهش پیدا کند.

    و در کل به کاهش علائم این بیماری نیز کمک می کند.

    یکی دیگر از خواص فلفل سیاه این است که می تواند به دفع سنگ مثانه کمک شایانی کند. تحقیقات نشان داده است فلفل سیاه برای درمان سنگ در مجاری ادرار موثر است.

    فلفل سیاه یک داروی ضدافسردگی طبیعی است. پپرین موجود در فلفل سیاه مانند یک داروی ضدافسردگی عمل کرده و سیستم عصبی را تحریک می کند. در نتیجه توانایی شناختی افزایش می یابد.

    با استفاده از خواص فلفل سیاه می توان انواع ناراحتی های معده را تسکین داد، کافی است یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی بنوشید تا زمانی که احساس تسکین کنید.

     

    فلفل سیاه و کبد چرب

    فلفل دارای خواص ضد التهابی است. فلفل سیاه به پاکسازی ریه ها کمک کرده و تولید مخاط درون ریه ها را کاهش می دهد.

    پاکسازی ریه ها نیز در کاهش درد قفسه سینه موثر است. خاصیت ضد التهابی موجود در فلفل به درمان التهاب ناشی از سرفه در بیماری سل کمک می کند.

    آنتی اکسیدان های قوی که در فلفل سیاه موجود هستند ، مزایای ضدپیری فوق العاده را ارائه می دهند. فلفل سیاه پوست را تمیز می کند و به درمان آکنه و سایر بیماری های پوستی کمک می کند.

    آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه می کنند که آنها می توانند نشانه های پیری را ایجاد کنند و به پوست شما آسیب برسانند.

    فلفل سیاه علائم پیری زودرس مانند چین و چروک، خطوط ریز و حتی لکه های تیره را از بین می برد. شما می توانید به سادگی فلفل سیاه را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید، تا اثرات تقویت کننده پوست را در آن مشاهده نمایید.

    فقط یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی از عسل و زردچوبه ترکیب نمایید و آن را به عنوان ماسک روی صورت خود اعمال نمایید و پس از 15 دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

    فلفل سیاه می تواند به عنوان یک اسکراب برای پوست مورد استفاده قرار بگیرد و سلول های مرده را از بین ببرد، که باعث میشود پوست نرم تری داشته باشید. مقداری فلفل سیاه را له کنید و در آب بخیسانید و یک قاشق چای خوری ماست را به آن اضافه نمایید.

    سپس این اسکراب روی صورت خود اعمال نماید و بعد از 20 دقیقه بشویید. این اسکراب به حذف سموم از پوست شما کمک می کند و درخشان شدن و نرمی آن را افزایش می دهد، یا همچنین می تواند گردش خون در پوست را ترویج بخشد و اکسیژن و مواد مغذی بیشتری را به پوست شما اهدا کند.

    خواص ضد التهابی و ضد باکتری آن به جلوگیری از آکنه نیز کمک می کند.

    خواص آنتی اکسیدانی فلفل سیاه کمک می کند تا مسائل جدی مو، مانند:شوره سر و ریزش حل شود. همچنین می توانید برای اثر بخشی بهتر، آن را با عسل یا زردچوبه ترکیب کنید.

    اگر از مشکلات شوره سر رنج می برید، فلفل سیاه یکی از بهترین درمان ها است. یک قاشق چای خوری فلفل سیاه ،له شده را به یک کاسه کشک اضافه کنید و آن را روی پوست سر خود اعمال نمایید و پس از حدود 30 دقیقه با آب بشویید.

    می توانید پس از آن از شامپو استفاده کنید. به یاد داشته باشید که از این مخلوط بیش از حد استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث ایجاد سوزش و ناراحتی پوست سر شود.

     

    یک قاشق چای خوری از دانه های فلفل سیاه و سفید را با آبلیمو ترکیب نمایید و روی پوست سر و موی خود اعمال کنید. باعث می شود تا موهای شما احیا شود و به آن براقی و درخشندگی و نرمی اهدا می کند و پس از 10 تا 15 دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

    همچنین می توانید یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی عسل ترکیب کنید و به موهای تان اعمال نمایید باعث می شود تا ریشه مو تقویت شود.

    فلفل سیاه هم به شکل پودر و هم به شکل سالم و کامل یافت می شود. دانه های سالم فلفل بهتر هستند، زیرا احتمال اینکه تقلبی باشند، وجود ندارد. هنگام خریدن دانه های سالم فلفل، دقت کنید که کوچک، سنگین و بدون لکه باشند.

    برای نگهداری فلفل سیاه، آن را در ظرف شیشه ای دربسته و بدون هوا گذاشته و ظرف را در جای خنک و خشک قرار دهید. پودر فلفل می تواند حدود سه ماه نگه داری شده، اما دانه های سالم فلفل می توانند برای مدت نامحدودی نگه داری شوند. فریزکردن فلفل هم روش نگه داری خوبی است، اگرچه ممکن است مزه آن تغییرکند و تندتر و قوی تر شود.

    1.ایجاد احساس سوزش در معده:

    خب، همه می دانیم که فلفل سیاه «تند» است. عقل سلیم به ما می گوید که نباید استفاده از فلفل سیاه را در وعده های غذایی خود محدود کنیم.

    اما گاهی همین عقل سلیم پا پس می کشد و کنترل از دست ما خارج می شود! در چنین موردی، مصرف بیش از حد فلفل می تواند به سوزش شدید در معده منجر شود. نگران نباشید، این سوزش بر طرف می شود، و کاملا موقتی است.

    این اتفاق بسیار نادر است. اما اگر فلفل به صورت مستقیم مصرف شود، می تواند وارد ریه ها و باعث مرگ شود، به خصوص در مورد کودکان. پس توصیه می شود فلفل سیاه را در ترکیب با غذا مصرف کنید و به صورت مستقیم از آن استفاده نکنید.

    یادتان باشد فلفل سیاه تند است! پس از تماس مستقیم آن به پوست تان اجتناب کنید. اگر تصادفا این ادویه با چشم تان تماس داشته باشد، ممکن است باعث احساس سوزش و قرمزی در پوست و چشم تان شود.

    بیمارانی که سیکلوسپورین A، کولینرژیک، دیگوکسین، و سیتوکروم پی 450 مصرف می کنند، بهتر است از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنند.

    فلفل سیاه ممکن است معده را ناراحت کند یا باعث بروز مشکلات گوارشی شود. بنابراین، بیمارانی که از اختلالات گوارشی رنج می برند نباید فلفل سیاه مصرف کنند.

     

    نباید فلفل سیاه را استنشاق کرد، زیرا ممکن است به مشکلات دستگاه تنفسی مانند آسم و … منجر شود.

    در مواردی نادر، مصرف فلفل سیاه می تواند به تحریک پوست بینجامد که علائم آن خارش، ورم، و قرمزی پوست هستند.

    اگر باردار هستید، پس بدنتان نسبت به ادویه ها حساس است. در نتیجه از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنید. اگر عاشق طعم آن هستید، اندکی را به غذای محبوب خود اضافه کنید.

    طعم و مزه ی تند فلفل سیاه می تواند به شیر مادر منتقل شود. بنابراین، اگر در دوران شیردهی به نوزاد خود به سر می برید، از فلفل سیاه دوری کنید.

    فلفل سیاه را نباید در مقادیر زیاد مصرف کرد، زیرا ممکن است که باعث خشکی پوست شود. اگر پوست خشکی دارید، از مصرف بیش از حد فلفل سیاه اجتناب است.

    تابستان ها گرم است و فلفل سیاه می تواند حرارت بدن را افزایش دهد و حتی منجر به خونریزی بینی شود. بنابراین تا حد ممکن از مصرف فلفل سیاه در تابستان ها اجتناب کنید.

    *برخی سوالات متداول:

    فلفل سیاه حاوی اگزالات است، که ممکن است سنگ های کلیه را در افراد حساس ایجاد کند. از این رو اگر از عوارض کلیوی رنج می برید یا از مصرف آن جلوگیری کنید یا با پزشک خود مشورت کنید.

    در مورد دوز آن، اطلاعات کافی وجود ندارد. پس بهتر است که طبق دستور پزشک انجام شود.

    اطلاعات کافی در مورد مصرف فلفل سیاه با معده خالی وجود ندارد، پس از انجام آن خودداری کنید.

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی

    ‌کبد یا همان جگر یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های پالاینده بدن است که به طور مختصر فعالیت‌هایی مانند پالایش خون، پروتئین‌سازی، سم‌زدایی، تنظیم قند، ذخیره‌سازی مواد حیاتی‌ و سوخت و ساز را بر عهده دارد.

     کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه ناصحیح از مشکلات پزشکی رو به گسترش در جهان صنعتی امروز است؛ این بیماری اختلال مزمن و بدون علامت کبدی است که علت آن تجمع چربی و التهاب در کبد است. شایع‌ترین علل کبد چرب در ایران چاقی، دیابت، سوء‌تغذیه و بالا بودن چربی خون است. در کشورهای دیگر دنیا مصرف بالای الکل از شایع‌ترین علت‌ها محسوب می‌شود، اما طب سنتی تدابیر خوبی برای درمان کبد چرب دارد.

    علی بهادری، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره ‌ گفت: امروزه به علت اتخاذ برنامه غذایی ناسالم، کبد چرب شایع شده است. کبد چرب همانند چربی شکم نیست و نباید آن را مشکل ساده کبدی تلقی کرد. لازم است به محض مشخص شدن بیماری، درمان را شروع کرد؛ زیرا به مرور زمان لایه‌های چربی روی کبد رشد می‌کند و سوء هاضمه شدید به وجود می‌آورد. بیشتر افراد متوجه بیماری خود می‌شوند، اما چندان به موضوع درمان آن توجه نمی‌کنند.

    وی با اشاره به علایم کبد پرچرب گفت: افراد در هر سنی می‌توانند به کبد چرب مبتلا شوند؛ حتی کودکانی که تحرک ندارند و پرخوری می‌کنند نیز به کبد چرب مبتلا می شوند.

    بهادری اضافه کرد: کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند، بیشتر دیده می‌شود. مبتلایان به این بیماری، بدن سست و لختی دارند و معمولا پوست‌شان سفید است. این گروه بعد از خوردن غذای چرب و سنگین احساس درد و سنگینی در قسمت راست و بالای شکم می‌کنند، ضمن اینکه حس کرختی و سنگینی در کل بدن هم احساس می‌شود.

    فلفل سیاه و کبد چرب

    این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: پوست مبتلایان به کبد چرب شادابی و طراوت ندارد و معمولا نوعی بدرنگی در پوست ایجاد می‌شود.  سرد بودن بدن یکی دیگر از علائم ابتلا به کبد چرب است؛ طوری که این افراد از گرمایی بودن شکایت دارند ولی در واقع با لمس بدن، سردی بدن کاملا احساس می‌شود.

    وی با بیان اینکه عوامل زیادی در سوء هضم نقش دارند و مهم‌ترین آنها خوب نجویدن یا سریع خوردن غذاست، افزود: افرادی که عادت دارند انواع و اقسام غذا را با هم بخورند یا غذاهای دیر هضم و زود هضم را با هم مصرف می‌کنند، بیش از دیگر افراد به مشکلات سوء هضم و کبد چرب دچار می‌شوند. باید به خاطر داشت قبل از اینکه معده از غذای خورده شده کاملا تخلیه نشده، نباید بلافاصله غذای دیگری خورد.

    بهادری اضافه کرد: یکی دیگر از عواملی که می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود، عدم رعایت اعتدال در غذا خوردن است، کم خوری یا پرخوری، به ویژه پرخوری می تواند با مشکل سوء هضم همراه باشد.

    وی با بیان اینکه هر عاملی که موجب سرد شدن بدن، به ویژه سرد شدن دستگاه گوارش و کبد شود، می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود، بیان کرد: یکی از این عوامل بی حرکتی و سکون است؛ البته فعالیت بیش از حد و سنگین بدنی هم می‌تواند در ابتلا به کبد چرب نقش داشته باشد. خواب، بین شش تا هشت ساعت برای افراد کافی است ولی خواب بیش از اندازه مشکل ساز می‌شود. استرس یکی دیگر از عواملی است که مشکلات گوارشی، بویژه کبد چرب را به همراه دارد، در نتیجه باید این عوامل در زندگی به حداقل برسند.

    وی با بیان اینکه درست است نوشیدن آب برای بدن ضروری است ولی نوشیدن آب هم مثل غذا خوردن، اصول خاص خودش را دارد، افزود: نوشیدن آب و مایعات نباید قبل از غذا یا در بین آن باشد. نوشیدن آب و مایعات را باید به یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موکول کرد.

    این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: مایعات، به ویژه آب هر چه سردتر باشند، آسیب بیشتری برای بدن به همراه دارند، در نتیجه دمای مایعات باید متعادل باشد؛ نوشیدن آب صبح‌ها به صورت ناشتا، اواسط خواب و پس از بیداری ناگهانی، بعد از استحمام، بعد از رابطه جنسی و بعد از ورزش مضر است. نوشیدن آب باید به اندازه نیاز و در حد رفع تشنگی باشد. خود تشنگی می‌تواند به بدن آسیب وارد کند. بنابراین توصیه می‌شود افراد از نوشیدن بیش از اندازه آب یا تشنه ماندن خودداری کنند.

    وی انتخاب نوع غذا در پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را مهم دانست و افزود: استفاده بیش از اندازه از غذاهایی که طبع سرد، بویژه طبع سرد و تر دارند در تمامی افراد، به خصوص افراد سرد مزاج مشکلات گوارشی به همراه دارد و می‌تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود.

    بهادری اضافه کرد: انواع ترشی، لبنیات، به ویژه ماست و دوغ، آلو، هلو، مرکبات، گیلاس، آلبالو، خیار، گوجه و… همگی باید در حد اعتدال مصرف شوند؛ چون استفاده بیش از اندازه آنها مشکل‌ساز است.

    وی افزود: استفاده بیش از اندازه از غذاهای غلیظ و لزج مانند کله پاچه، حلیم، آش رشته، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و ماهی (سرد و تر و لزج) و… در ایجاد اختلال سوء هضم و ابتلا به کبد چرب نقش دارند. همچنین استفاده زیاد و مکرر از شیرینی‌های چرب و غلیظ، مانند انواع شیرینی‌های قنادی می‌تواند باعث کبد چرب شود.

    وی با بیان اینکه افرادی که به بیماری کبد چرب مبتلا هستند، باید حجم غذای خود را کاهش دهند و از پرخوری بپرهیزند، بیان کرد: روزه‌داری در بهبود وضعیت این افراد تاثیر زیادی دارد. غذای شب باید سبک و با حجم کم باشد، همچنین بین صرف وعده شام تا خواب حداقل دو ساعت فاصله ایجاد شود. این دسته از افراد باید از خوردن غذاهای سرد پرهیز کنند.

    بهادری خاطر نشان کرد: استفاده از ادویه‌هایی مثل زیره، زنجبیل، سیاهدانه، آویشن، نعنا، فلفل، دارچین، میخک و هل در غذاها به دلیل خاصیت گرمی می‌تواند مفید واقع شود. این ادویه‌ها در تقویت کبد هم نقش دارند. افرادی که تمایل به مصرف ماست و دوغ دارند، باید ماست را به صورت چکیده و در حجم کم مصرف کنند و دوغ را با استفاده از ماست چکیده درست کنند. همچنین مصرف سبزیجات و زیتون همراه با غذا ایرادی ندارد، ولی ماست نباید همراه با غذا مصرف شود.

    این متخصص طب سنتی اضافه کرد: استفاده از نبات و عسل هم در برطرف کردن سردی می‌تواند مفید باشد؛ به طور کلی استفاده از غذاهای گرم توصیه می‌شود، ولی نباید در استفاده از غذاهای گرم هم افراط شود.

    وی با بیان اینکه  افراد مبتلا به کبد چرب باید از خوردن غذاهای پر رطوبت مثل شیر، میوه‌های آبدار و لبنیات پرهیز کنند یا آنها را با مصلح استفاده کنند، افزود: برای مثال مصلح ماهی، ادویه‌هایی مثل زعفران، فلفل و دارچین است. کباب کردن ماهی و استفاده از ماهی جنوب هم می‌تواند در کاهش سردی و رطوبت موثر باشد.

    بهادری به مبتلایان کبد چرب توصیه کرد که برای تقویت کبد از پسته، بادام و فندق استفاده کنند و افزود: این افراد باید روزانه پنج عدد فندق، پنج عدد بادام و سه عدد پسته بخورند. مواد غذایی دیگر وجود دارند که برای کبد مفیدند. برای مثال انجیر و مویز. همچنین ترب و فندق نیز به باز شدن انسداد کبد کمک می کند.

    این متخصص طب سنتی اظهار کرد: مبتلایان به کبد چرب به جای استفاده از آب بهتر است ماءالعسل (ترکیب آب و عسل) بنوشند؛ این افراد می‌توانند گاهی اوقات به جای آب، عرق کاسنی و شاتره بنوشند و به نسبت مساوی عرق کاسنی و شاتره را با یکدیگر ترکیب کنند. البته استفاده از رازیانه تنها به خانم‌ها توصیه می‌شود و آقایان نباید از آن استفاده کنند. اگرچه میوه‌های شیرین مثل توت و مویز برای کبد مفیدند، ولی نباید در مصرف آنها افراط کرد.

    وی همچنین به افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند توصیه کرد که نباید از گوشت‌های غلیظ استفاده کنند و گفت: گوشت گاو، گوساله و شتر در گروه گوشت‌های غلیظ قرار می‌گیرند و نباید مصرف شوند. گوشت گوسفند، مرغ محلی و بلدرچین گزینه های خوبی هستند.

    بهادری افزود: خوردن نخودآب که به همراه ادویه‌جات گرم مثل دارچین و زعفران درست شود و در آن شوید وجود داشته باشد، می‌تواند غلظت مواد داخل کبد را کم کند. برای درست کردن نخودآب می‌توان از آب گوشت، نخود، برنج و گوشت استفاده کرد. یکی دیگر از سبزی‌هایی که باعث تقویت کبد می‌شود، شنبلیله است که استفاده از آن در غذاها به بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه می‌شود.

    به گزارش ایسنا، از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماری های خاموش و بی‌نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن در اولویت‌ها قرار می‌گیرد، زیرا این بیماری معمولا زمانی خود را نمایان می‌کند که ذرات چربی بخش زیادی از سلول‌های کبدی را به خود درگیر کرده‌اند.

    انتهای پیام

    نگاه طب کلاسيک به کبد چرب با نگاه طب سنتي به اين بيماري متفاوت است. کبد چرب از نظر طب کلاسيک زماني اتفاق مي افتد که افزايش و تجمع چربي در بافت کبد وجود داشته باشد و گاهي همين مسئله مي تواند باعث به وجود آمدن بدخيمي در کبد (سرطان) يا سيروز کبدي شود

    کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

    خواص فلفل سیاه فلفل سیاه موجب افزایش ترشح اسید هیدروکلریک در معده می شود و از این رو فرآیند گوارش را تسهیل می کند.گوارش درست و مناسب برای جلوگیری از اسهال، یبوست و گاز معده ضروری است.فلفل سیاه یکی از ادویه های پر مصرف در نقاط مختلف جهان است.فلفل سیاه میوه گیاه فلفل سیاه از […]

    فلفل سیاه موجب افزایش ترشح اسید هیدروکلریک در معده می شود و از این رو فرآیند گوارش را تسهیل می کند.گوارش درست و مناسب برای جلوگیری از اسهال، یبوست و گاز معده ضروری است.فلفل سیاه یکی از ادویه های پر مصرف در نقاط مختلف جهان است.فلفل سیاه میوه گیاه فلفل سیاه از خانواده Piperaceae محسوب می شود و هم به عنوان ادویه و هم به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرد.

    به گزارش “ارگانیک فکتس”، ماده شیمیایی پیپرین که در فلفل سیاه وجود دارد، عامل تندی این ماده غذایی است.فلفل سیاه بومی کرالا، ایالتی در جنوب هند است.از زمان های قدیم، فلفل سیاه یکی از پر معامله‌ترین ادویه های جهان بوده است.فلفل سیاه یک گیاه فصلی نیست و از این رو در تمام طول سال دسترسی به آن وجود دارد.هنگامی که فلفل سیاه خشک می شود از آن به عنوان دانه فلفل یاد می شود و سپس تبدیل به پودر می شود تا در پخت و پز مورد استفاده قرار گرفته و عطر و مزه بهتری به آن ببخشد.

    به واسطه ویژگی های ضد باکتریایی، فلفل به عنوان ماده ای برای حفظ و نگهداری مواد غذایی نیز استفاده می شود.فلفل سیاه سرشار از منگنز، آهن، پتاسیم، ویتامین C، ویتامین K، و فیبر غذایی است.همچنین، فلفل سیاه عامل ضد التهابی بسیار خوبی است.در ادامه با فواید سلامت این ماده غذایی بیشتر آشنا می شویم.

    فلفل سیاه موجب افزایش ترشح اسید هیدروکلریک در معده می شود و از این رو فرآیند گوارش را تسهیل می کند.گوارش درست و مناسب برای جلوگیری از اسهال، یبوست و گاز معده ضروری است.فلفل سیاه به پیشگیری از تشکیل گازهای روده نیز کمک می کند و هنگامی که در رژیم غذایی فردی قرار می گیرد با افزایش تعریق و دفع ادرار به خروج سموم از بدن کمک می کند.عرق کردن به خروج سموم و پاکسازی منافذ پوست از هر گونه جسم خارجی کمک می کند و همچنین می تواند آب اضافی یا انباشتگی که به نام ورم شناخته می شود را از بین ببرد.از نظر دفع ادرار، با مصرف فلفل سیاه شما می توانید اسید اوریک، اوره، آب اضافی و چربی را از بدن خود خارج کنید زیرا ۴ درصد ادرار از چربی تشکیل شده است.

    فلفل سیاه و کبد چرب

    فلفل سیاه با بهبود گوارش غذا به کاهش وزن در فرد کمک می کند و عملکرد کلی بدن را ارتقا داده و از برخی بیماری های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.توانایی این ماده غذایی در خروج گاز از بدن به دلیل ضد نفخ بودن آن است که به خروج گاز به شیوه ای سالم و با حرکت رو به پایین به جای فشار آن به سمت بالا و فشار بر قفسه سینه و اندام های حیاتی دیگر کمک می کند.همچنین فلفل سیاه از تشکیل گاز بیشتر در بدن جلوگیری می کند.

    کاهش وزن لایه بیرونی دانه فلفل سیاه به تجزیه سلول های چربی کمک می کند.از این رو، مصرف غذاهای حاوی فلفل روشی خوب برای کمک به کاهش وزن به طور طبیعی است.هنگامی که سلول های چربی به اجزا تشکیل دهنده خود شکسته می شوند به راحتی توسط بدن فرآوری شده و در فرآیندها و واکنش های آنزیمی سالم‌تر به جای ذخیره در بدن و افزودن بر وزن به کار گرفته می شوند.

    فلفل سیاه به درمان ویتیلیگو یا پیسی، یک بیماری پوستی که موجب می شود برخی نواحی پوست رنگ عادی خود را از دست داده و سفید رنگ شوند، کمک می کند.محتوای پیپرین فلفل سیاه می تواند پوست را برای تولید رنگدانه تحریک کند.درمان موضعی پیپرین در ترکیب با درمان نور فرابنفش بهتر از درمان های شدیدتر و مبتنی بر مواد شیمیایی برای ویتیلیگو است.این روش همچنین احتمال ابتلا به سرطان پوست به واسطه تابش بیش از اندازه نور فرابنفش را کاهش می دهد.

    در روش های آیورودا، فلفل سیاه به داروهای نیروبخش مخصوص سرماخوردگی و سرفه افزوده شده است.فلفل سیاه سینوزیت و احتقان بینی را نیز تسکین می دهد.فلفل سیاه دارای ویژگی خلط آور است که به تجزیه خلط و مخاط تشکیل شده در دستگاه تنفسی کمک می کند.ویژگی محرک طبیعی آن به خروج این مواد از طریق سرفه و عطسه کمک می کند که با خروج آنها از بدن به تسریع روند بهبودی از هر گونه عفونت یا بیماری که گرفتار آن شده اید، کمک می کند.

    ویژگی ضد باکتری فلفل سیاه به مبارزه علیه عفونت ها و گزش حشرات کمک می کند.استفاده از فلفل سیاه در رژیم غذایی به پاکسازی شریان ها به روشی مشابه با فیبر و از بین بردن کلسترول اضافی از دیواره رگ ها کمک می کند و از این رو به کاهش گرفتگی رگ ها، از عوامل اصلی بروز حملات قلبی و سکته مغزی، کمک می کند.

    یک آنتی اکسیدان مانند فلفل سیاه می تواند به پیشگییری و ترمیم آسیب های وارد شده از رادیکال های آزاد کمک کند و از این رو به پیشگیری از بروز سرطان، بیماری های قلبی و عروقی و مشکلات کبدی منجر شود.رادیکال های آزاد مواد زائد حاصل از سوخت و ساز سلولی هستند که به سلول های سالم حمله کرده و موجب جهش DNA آنها و تبدیل شدن‌شان به سلول های سرطانی می شود.آنتی اکسیدان هایی مانند فلفل سیاه این ترکیبات مضر را خنثی کرده و از بدن در برابر بسیاری از شرایط، حتی نشانه های پیری زودرس مانند شکل گیری چین و چروک، لکه های مرتبط با سن، انحطاط ماکولا، و از دست دادن حافظه محافظت می کند.

    ارتقا فراهمی زیستی فلفل سیاه به انتقال مزایای گیاهان دارویی دیگر به بخش های مختلف بدن کمک می کند و بهره‌وری مواد غذایی سالم دیگر که مصرف می کنیم را به حداکثر می رساند.بر همین اساس است که افزودن فلفل سیاه به غذاها نه تنها طعم بهتری به آنها می بخشد، بلکه به مواد مغذی دیگر کمک می کند تا هر چه بیشتر در دسترس بدن ما قرار بگیرند.

    در مطالعات مختلف مشخص شده است پیپرین، یکی از اجزای کلیدی فلفل سیاه، به کاهش اختلال حافظه و نقش شناختی کمک می کند.مسیرهای شیمیایی در مغز به نظر می رسد با این ترکیب طبیعی تحریک می شوند و از این رو پژوهش های اولیه به منافع مصرف فلفل توسط بیماران مبتلا به آلزایمر و افرادی که از زوال عقل و دیگر نقص های شناختی مرتبط با افزایش سن یا انتشار رادیکال های آزاد رنج می برند، اشاره داشته اند.

    چندین مطالعه نشان داده اند فلفل سیاه ممکن است آثار مفیدی روی آسیب مخاط معده و زخم های پپتیک به واسطه ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود داشته باشد.پژوهش های بیشتر در این زمینه همچنان ادامه دارند.

    فلفل سیاه از آنجایی که به عنوان ماده ای خلط آور شناخته می شود و همچنین دارای ویژگی های ضد التهابی است می تواند در درمان بیماری های دستگاه تنفسی کاربرد داشته باشد.

    تهیه پودر فلفل سیاه در خانه بهتر از خرید پودر آماده آن است.با این وجود، حتی پودرهای خانگی نیز تازگی خود را تنها برای سه ماه حفظ می کنند و این در شرایطی است که دانه های فلفل می توانند شادابی خود را به طور نامحدود حفظ کنند.از این رو، افزودن مقداری فلفل سیاه به وعده های غذایی روزانه هم به بهتر شدن مزه و هم گوارش بهتر کمک می کند.همچنین، فلفل سیاه سلامت کلی و بهزیستی انسان را بهبود می بخشد.

    البته فلفل سیاه می تواند موجب عطسه شود.بیمارانی که عمل جراحی شکمی داشته اند نباید بیش از اندازه فلفل سیاه به رژیم غذایی خود اضافه کنند زیرا اثر تحریک کننده بر روده ها دارد.فلفل سیاه نباید با غلظت زیاد استفاده شود و اگر نشانه های حساسیت به آن را در بدن خود مشاهده کردید مصرف این ماده غذایی را متوقف کرده و با یک پزشک مشورت کنید. عصر ایران







    ©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

    حضرت فاطمه (س) : بهترين شما كسانى اند كه با مردم نرم ترند و زنان خويش را بيشتر گرامى مى دارند. 

    

    خانهموبایل

    فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد

     

    فلفل سیاه و کبد چرب

    فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویه ای است با طعم تند و سوزنده . گیاهی دارویی – خوراکی و دارای طعمی تند.فلفل از بوته‌ای باریک و بلند و در رنگهای متنوعی چون سبز، قرمز، زرد، و نارنجی به دست می‌آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می‌شود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگهای سیاه، سفید و سرخ عرضه می‌شود.

    فلفل سیاه خیلی بیشتر از آنچه که اکثر مردم تصور می کنند برای بدن خاصیت دارد و مفید است. با ما همراه شوید تا با خواص و مضرات آن برای بدن بیشتر آشنا شوید .

    فلفل سیاه مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد

    خواص درمانی فلفل سیاه:فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد.

    در قرون وسطی، سرمایه یک فرد براساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می شد. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد.

     

    در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یك فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه كه داخل آن حل شده، آغاز می كنند.

    * طبع فلفل گرم و خشک است.* مقوی معده و بادشکن می‌باشد.* گرد آن باعث فرار حشرات می‌گردد و برای جلوگیری از بیدزدگی لباس در میان لباس‌ها بپاشند.

    * فلفل مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد.* مسکن دردهای عصبی است.* جهت رفع رطوبت دماغ و معده فلفل با مویز جویده و میل شود.* فلفل خون غلیظ را سبک می‌کند.

    * کسانی که جذام دارند از فلفل در برنامه غذایی خود استفاده کنند.* کسی که تریاک خورده است تا زمان رساندن به پزشک به او جوشانده فلفل بدهید تا استفراغ کند.* جهت درمان سنگ در مجاری ادرار از دمکرده برگ فلفل استفاده شود.* جهت رفع بلغم و بلغم لزج فلفل و مویز میل شود.

    * جهت ساکت کردن درد دندان یک حبه قند را در یک قاشق فلزی قرار داده با آتش آن را ذوب کنند سپس کمی فلفل اضافه نموده در حفره دندان کرم خورده بریزند درد آن ساکت شده و از کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند.* برای رفع تب و لرز جوشانده آب و دانه فلفل سیاه مصرف کنید.* فلفل با افزایش دادن ترشح اسید هیدروکلریک در معده به هضم غذا کمک می کند.* ادرارآور بوده و مصرف آن باعث تعریق می شود.

    * با شکستن سلول های چربی، باعث کاهش وزن می شود.* پیسی را درمان می کند. پیپرین موجود در فلفل به تولید رنگ دانه های پوست کمک می کند.

    * سرماخوردگی، سرفه، سینوزیت و گرفتگی بینی را تسکین می دهد.* خاصیت ضد باکتریایی آن با عفونت ها و گزیدگی حشرات مقابله می کند.* رگ های خونی را تمیز نگه می دارد.

    * آنتی اکسیدان مفید به حساب می آید و مانع از آسیب رادیکال های آزاد می شود و در نتیجه از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و ناراحتی کبد پیشگیری می کند.* در تسکین درد و معالجه پوسیدگی دندان موثر است.

    * جوشانده تهیه شده با آب و فلفل سیاه برای رفع یبوست مفید است.* در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یک فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه که داخل آن حل شده، آغاز می کنند.

    * بسیاری از مطالعات و آزمایشات پزشکی تایید می کنند که فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می کند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک کننده ترشحات بزاقی است.* این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی دارد.

    * فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می کند و پیامی به معده می فرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می شود.* وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است.

    * در استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، مدر، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای رفع انواعی از مسمومیت های غذایی به کار می رود.* همچنین فلفل سیاه برای معالجه اسهال تابستانه، اسهال خونی، کاهش احتمال سرماخوردگی و دردهای روماتیسمی مفید است.

    * فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد.* این ادویه تاثیر فوق العاده ای برای مقابله با رشد باکتری های مضر بویژه در روده دارد.

     

    جهت فلج و بی‌حسی اعضای بدن با روغن فلفل ماساژ دهند

    فواید استعمال خارجی و ضماد فلفل سیاه:* جهت رفع سفیدک ناخن ضماد فلفل بگذارند.* جهت فلج و بی‌حسی اعضای بدن با روغن فلفل ماساژ دهند.* جهت رویاندن موی گری فلفل را با آب پیاز و نمک مخلوط کرده به محل ریخته شده مو بمالند.

    * جهت رویاندن ناخن که در اثر چرک انگشت از بین رفته باشد فلفل را با حنا مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارند.* جهت موخوره فلفل سفید را با پیاز و نمک مخلوط نموده بمالند.

    فلفل سیاه و کبد چرب

    * جهت تسکین درد رماتیسم فلفل سیاه را با روغن زیتون مخلوط نموده بمالند.* جهت درمان خنازیر به صورت ضماد بگذارند.* در صورت بریدگی، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید تا خون ریزی بند بیاید. علاوه بر این فلفل سیاه دارای خاصیت ضدباکتریایی است و با از بین بردن میکروب ها درد را التیام می بخشد.

     

    اسراف در خوردن فلفل باعث تاریکی چشم می‌شود

    مضرات فلفل سیاه:* یادتان باشد که تندی ادویه هایی مثل فلفل به بهبود سلامت کمک می کند اما برای همه افراد مناسب نیست؛ مثلا در غذای کودکان، مادران شیرده یا باردار و … نباید از  فلفل استفاده کرد.* در ضمن، اگر فردی به مصرف غذاهای تند عادت نداشته باشد و یک وعده غذای  تند مصرف کند نیز احتمال بروز واکنش های آلرژیک در او زیاد است* زیاده‌روی در خوردن فلفل باعث ایجاد افزایش ترشحات معده می‌گردد.* اسراف در خوردن فلفل باعث تاریکی چشم می‌شود.* کسانی که ناراحتی معده دارند در خوردن آن افراط نکنند.

    * فلفل سیاه روی سلولهای عصبی بخصوص عصب گوش ( شنوائی و تعادل) اثر مخرب دارد. برای همین مصرف مداوم و افراطی آن توصیه نمیشود.مخصوصا افرادی که دچار ناراحتی های گوش مثل کم شنوائی و … هستند در مصرف آن احتیاط کنند.

    * مصرف زیاد فلفل برای بیماری‌های دستگاه گوارش، مجاری ادرار، سل، بواسیر، سودا، کلیه، جگر و کسانی که کم‌خونی دارند مفید نمی‌باشد.* کسانی که ورم پروستات دارند در خوردن فلفل زیاده‌روی نکنند.* کسانی که تصلب شرائین دارند و سکته مغزی کرده‌اند نباید فلفل زیاد استفاده کنند.

    * بیماران سوزاک و سیفیلیس و کسانی که ناراحتی مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.* زنان حامله‌ای که عفونت مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.

     

    گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

  • دانلود فیلم ژن خوک در آپارات
  •  

    منابع : 7ganj.ir

    hidoctor.ir

    خوراکی های پرخاصیت

    رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

    تست هوش حدس کلمه (2)*

    طرح‌های تمام دست ساز گالری طلا سنجاق

    سامانه جستجوی آنلاین ملک

    جالب ترین دانستنی های علمی*

    قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…

    فلفل سیاه و کبد چرب

    خانه ایده آل خودبرای خرید یااجاره راپیداکن

    اکازیون های خرید،فروش رهن و اجاره مسکن

    تخمین قیمت خانه با کد پستی

    خرید میز و صندلی های خاص و لاکچری

    مجرب ترین وکلا طلاق فوری با کمترین هزینه

    کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی

    شیک ترین مدل مبلمان جدید

    تست سلامت روحی و روانی

    کسب و کار موفق در دوران رکود

    در فصول خلوت سال سفر کنید

    ابزارهای کم هزینه برای تناسب اندام

    معرفی آژانس های مسافرتی معتبر

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    تهران – ایرنا – مطالعات محققان دانشكده پزشكی هاروارد نشان می دهد كه چای زردچوبه بهترین ماده غذایی برای سم زدایی از كبد است.

    نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است

    “),t.close()},t.write(‘

    “),t.close()},t.write(‘

    نتایج یک تحقیق نشان داد مصرف روزانه سیاه دانه باعث کاهش التهاب و کاهش چربی رسوب شده در سلول های کبدی می شود. … ادامه خبر

    جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

    سایر منابع:

    فلفل سیاه و کبد چرب

    با دوستان خود به اشتراک بگذارید

    می پسندم

    0

    سایر خبرها

    . برای همین است که افرادی که دنبال کاهش وزن هستند و غذاهای کم چرب را ترجیح می دهندف فقط سفیده تخم مرغ را مصرف می کنند. این افراد باید بدانند که مواد مغذی موجود در زرده تخم مرغ را از دست می دهند. زرده تخم مرغ علاوه بر این که منبع اصلی بسیاری از ویتامین ها و املاح معدنی است، بیشترین میزان کلسترول و چربی را هم دارد. زرده یک تخم مرغ متوسط حاوی 63 درصد کلسترول است. این در حالی است که به گفته …

    سلول های عصبی محافظت می کنند. در صورت بروز آسیب به این بافت ها، این سد شکسته می شود و سلول های ایمنی وارد آن می شوند. زمانی که این اتفاق بیفتد، التهاب ایجاد شده و سلول های عصبی (نورون ها) از بین می روند. طبق این گزارش، به هنگام آسیب به نورون ها، غلاف میلین آنها جدا شده و همین امر مانع از برقراری ارتباط با دیگر نورون ها و بازسازی می شود؛ در نتیجه نورون ها از بین می روند. در برخی موارد از …

    خبرگزاری تسنیم: بسیاری از افراد در صورت مواجهه با بیماری یا عارضه خاصی، تصور می کنند که برای درمان بیماری خود حتما باید متوسل به مصرف داروهای شیمیایی یا نسخه های پیچیده شوند! اما بر اساس آموزه های طب سنتی، اکثر بیماری ها حتی برخی از بیماری های صعب العلاج، درمان های بسیار ساده و بر اساس اصلاح تغذیه و رعایت برخی از پرهیز ها دارند؛ به طور مثال امروزه “کبد چرب” بیماری است که بسیاری از مردم …

    وجود عفونت و التهاب در بدن می تواند ما را در معرض خطرات جدی قرار دهد. هرچه زودتر از شر این التهاب و عفونت ها خلاص شویم، احتمال گسترش آن ها در بدن کمتر می شود. تحقیقات انجام شده در زمینه مبارزه با التهاب و عفونت نشان داده، که برخی از ویتامین ها می توانند به کاهش التهاب و عفونت کمک کنند. این ویتامین ها به صورت مکمل و یا با خوردن غذاهایی که به طور طبیعی، حاوی این ویتامین ها هستند، به دست می آیند. در …

    …. به عنوان مثال لینالول، ترکیب اصلی موجود در روغن ضروری اسطوخودوس، می تواند باعث مرگ سلول های پوستی شود و خطر درماتیت تماسی را افزایش دهد. با اینحال این روغن های ضروی اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرند امن هستند. زمانی که تحریکی رخ می دهد معمولا این تحریک خفیف و محدود به پوست است. برای کاهش خطر اعمال موضعی روغن های ضروری، بهتر است آن را با روغن حامل که یک روغن طبیعی است، ترکیب کنید …

    …. با این حال، بافت های عصبی سیستم عصبی مرکزی می توانند با فعالیت شدید این سلول ها آسیب ببینند. این بافت ها به طور معمول توسط یک غشا به نام سد خونی مغزی از آسیب سلول های ایمنی محافظت می شوند. در صورتی که آسیب نخاعی اتفاق بیفتد، این سد شکسته می شود و سلول های ایمنی وارد بافت های عصبی می شوند. وقتی این اتفاق می افتد، التهاب ایجاد شده نورون ها را می کشد، امکان ارتباط مؤثر …

    بسیاری از افراد بر این باورند که ابتلاء به کاتاراکت یا آب مروارید نتیجه افزایش سن اتفاق می افتد. این بیماری با اینکه در سنین سالمندی شایع تر است اما گاهی آسیب های چشمی بیماری های متابولیکی و یا حتی اشعه های مضر ممکن است سبب ابتلای فرد به کاتاراکت در سنین قبل از سالمندی گردد. زمانی که نور به عدسی کدر شده چشم می تابد به شکل یک دانه مروارید داخل چشم دیده می شود به همین دلیل این بیماری آب …

    کمربندتان روی شکم می تواند برای اندام جنسی تان هم مشکل ساز باشد. مردانی که دور کمرشان 97 سانت یا بیشتر است دو برابر بیشتر از مردانی که دور کمرشان کمتر از 87 سانت است، دچار اختلال نعوظ می شوند. دور کمر بزرگ نشان دهنده سطوح بالاتری از چربی مضر احشایی (دل و روده) است که با کاهش تستوسترون و التهاب بیشتر همراه است که هر دو عامل می توانند به اندام جنسی آسیب برسانند. 3. سیگار کشیدن را کنار …

    می توانند موجب علائم زیر شوند: خارش سوزش تاول ها یا زخم ها ناشی از تبخال های تناسلی ترشحات غیرعادی عفونت پروستات یکی دیگر از دلایل احساس درد وسوزش هنگام دفع ادرار است. یک عفونت باکتریایی کوتاه مدت می تواند به پروستاتیت منجر شود. التهاب مزمن ناشی از شرایط دیگر، مانند یک عفونت منتقله از راه جنسی نیز می تواند موجب پروستاتیت شود. از دیگر علائم عفونت پروستات می توان به …

    رژیم غذایی خود قرار دهید، به ویژه اگر سعی دارید تعادل هورمونی داشته باشید یا به دنبال بهبود تولیدمثل هستید. آووکادو حاوی چربی هایی است که برای تولید هورمون های جنسی نیاز هستند؛ همچنین وجود اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 و آمینواسید های ضروری که بدن نمی تواند تولید کند، باعث شده آووکادو منبع خوبی از پروتئین برای داشتن عضلات قوی باشد . 3 . شیر بادام بادام که منبع چربی های سالم …

    و آجیل وجود دارد، خانم های باردار ویتامین B9 را معمولا به شکل مکمل های فولیک اسید برای جلوگیری از مشکلات بارداری مصرف می کنند چرا که آهن به رشد سلول ها و مقابله با انواع سرطان و سکته کمک می کند. مصرف آهنی که در خوراکی ها وجود دارد برای بدن آسیب زا نیست، اما استفاده از این عنصر در قالب مکمل های غذایی و مصرف بی رویه آن عوارضی مانند سرطان روده یا آسیب به دستگاه عصبی را در پی دارد. …

    مقایسه با کاهش وزن به تنهایی باعث کاهش التهاب و درصد چربی رسوب شده در سلول های کبدی می شود. بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حکمت دوست در پایان گفت: توصیه می شود مطالعات آینده با دوزهای بیشتر سیاه دانه انجام شود زیرا به نظر می رسد دوزهای بالاتر ممکن است تأثیر بیشتری داشته باشند. …

    به گزارش بهداشت نیوز، پسته یکی از مغز های خوراکی با بیشترین میزان فیبر و چربی ها است و همچنین سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و اسید های چرب ضروری است. پسته نه تنهای یکی از مغز های خوراکی خوشمزه محسوب می شود، بلکه به واسطه فواید سلامت بسیاری که ارائه می کند، مشهور است. پسته از جمله مواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا است که فواید آن تقریبا تمامی عملکرد های بدن را پوشش می …

    …: زمانی که نور به عدسی کدر شده چشم می تابد به شکل یک دانه مروارید داخل چشم دیده می شود به همین دلیل این بیماری آب مروارید نامیده می شود. تیره و کدر شدن عدسی چشم سبب بیماری کاتاراکت یا آب مروارید می شود به طوری که فرد تمام اجسام را در اطراف خود به طور مبهم و کدر مشاهده می کند. یکی از راه های درمان کاتاراکت پس از تشخیص و تأیید پزشک، عمل جراحی است. اما علائم کاتاراکت چه مواردی است؟: …

    همبند در دیواره سیاهرگ ها نیز کمک می کنند. خوردن قره قاط اثر مشابهی چون آنتوسیانیدین ها داردمغز دانه ها، دانه های روغنی و ماهی های روغنی و واریسحاوی اسیدهای چرب ضروری اند. دریافت مقادیر منظم این اسیدهای چرب به استحکام دیواره عروق کمک می کند. چربی ها و واریس کره، مارگارین، کیک ها، بیسکویت ها و شیرینیجات غنی از چربی و دارای مقدار زیادی انرژی هستند که باعث افزایش خطر چاقی و اضافه …

    آهن ویتامین B9 به طور طبیعی در برگ های سبز، حبوبات و آجیل وجود دارد، خانم های باردار ویتامین B9 را معمولا به شکل مکمل های فولیک اسید برای جلوگیری از مشکلات بارداری مصرف می کنند چرا که آهن به رشد سلول ها و مقابله با انواع سرطان و سکته کمک می کند. مصرف آهنی که در خوراکی ها وجود دارد برای بدن آسیب زا نیست، اما استفاده از این عنصر در قالب مکمل های غذایی و مصرف بی رویه آن …

    جزئیات هنوز قطعی نیستند، مطالعات درون کشتگاهی نشان می دهند که قارچ گانودرما می تواند بر ژن های گلبول های سفید خون تأثیر بگذارد. گلبول های سفید خون نقش مهمی در دستگاه ایمنی برعهده دارند. علاوه بر این برخی مطالعات نشان داده اند که برخی از اشکال قارچ گانودرما ممکن است مسیر التهاب را در گلبول های سفید خون تغییر بدهد. تحقیقات در بیماران سرطانی نشان داده که برخی مولکول …

    مشکل ساز باشد. مردانی که دور کمرشان 97 سانت یا بیشتر است دو برابر بیشتر از مردانی که دور کمرشان کمتر از 87 سانت است، دچار اختلال نعوظ می شوند. دور کمر بزرگ نشان دهنده سطوح بالاتری از چربی مضر احشایی (دل و روده) است که با کاهش تستوسترون و التهاب بیشتر همراه است که هر دو عامل می توانند به اندام جنسی آسیب برسانند. 3. سیگار کشیدن را کنار بگذارید به گفته دکتر واکر ” همه …

    مصرف مقادیر فراوان از میوه ها، سبزی ها و غلات کامل و محدود کردن مصرف گوشت های چرب، به ویژه نمونه های فرآوری شده است. همچنین، قندهای پالایش شده با بروز التهاب در بدن پیوند خورده اند که می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. پرهیز از غذاهای فرآوری شده یا بسته بندی شده می تواند به کاهش مصرف قند کمک کند. تحرک بدنی یک سبک زندگی کم تحرک میزبان مشکلات سلامت مختلف است که سرطان …

    …: زنجبیل برای سلامت پوست بسیار مفید است و می تواند به بهبود ظاهر پوست، درمان آکنه و رفع سوختگی کمک کند. زنجبیل به عنوان یک ادویه شناخته شده به دلیل طعم و عطر متفاوت در همه دنیا شناخته شده است اما جالب است بدانید این ادویه پر طرفدار به زیبایی پوست کمک می کند. ماسک لایه بردار و روشن کننده پوست + زنجبیل ادویه ای ضد التهاب و ضد میکروب زنجبیل نوعی ادویه از …

    ویژه اگر سعی دارید تعادل هورمونی داشته باشید یا به دنبال بهبود تولید مثل هستید. آووکادو حاوی چربی هایی است که برای تولید هورمون های جنسی نیاز هستند؛ همچنین وجود اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 و آمینواسید های ضروری که بدن نمی تواند تولید کند، باعث شده آووکادو منبع خوبی از پروتئین برای داشتن عضلات قوی باشد. 3. شیر بادام بادام که منبع چربی های سالم، پروتئین و مواد مغذی است، تاثیرات …

    فلفل سیاه و کبد چرب

    ترین ویتامین برای مردان محققان در علم پزشکی دریافتند که برخی از ویتامین ها برای هر مردی لازم و ضروری است. این ویتامین ها شامل موارد زیر هستند: 1. ویتامین D ویتامین D یکی از انواع مهم ویتامین هاست که وجود آن برای رشد و تقویت عضلات و استخوان ها ضرورت دارد. همچنین ویتامین D در تقویت و رشد سلول ها کمک کننده است. مصرف این ویتامین برای پیشگیری از پوکی استخوان در دوران کهنسالی بسیار …

    به گزارش خبرنگار ایمنا ؛ محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت : مصرف هندوانه باعث جذب حدود 40 درصدی اشعه های UV به پوست و کاهش اثرات منفی آن می شود . هندوانه یکی از میوه های دلچسب تابستان است که خواص بی شماری دارد؛ این میوه خوش طعم به دلیل داشتن فیبر، آب فراوان و سایر موادی موجود باعث می شود تا جذب اشعه های UV پوست حدود 40درصد کاهش پیدا کند . دانه های هندوانه را می توانید خرد کنید یا تفت داده آن …

    که درباره ترشحات واژن ارائه می شود را پاسخ می دهد. در این مقاله به بررسی علت ترشحات واژن و سوالات رایج شما در این مورد پرداخته ایم. چرا ما ترشحات واژن داریم؟ ترشحات واژن ترکیبی از مخاط، مایع، باکتری و سلول های پوستی دهانه رحم و خود واژن است. رنگ، بو و غلظت آن می تواند بسته به دوره آن متفاوت باشد. ترشحات طبیعی واژن با هدف روان کردن دیواره واژن و محافظت از دستگاه تولید مثل زنان در …

    عادی پاپ اسمیر ممکن است به خاطر عفونت های دیگر رخ دهد. در برخی موارد، التهاب در واژن نیز می تواند باعث آلودگی غیر عادی پاپ اسمیر شود. یک پاپ اسمیر با پاپ اسمیر غیر عادی ممکن است تب خال یا تریکومونیا نشان دهد. داشتن رابطه جنسی در روزهای قبل از گرفتن پاپ اسمیر ممکن است باعث ایجاد سلول های غیر عادی شود. پاپ اسمیر غیر عادی: چه کاری باید انجام دهید اگر نتایج پاپ اسمیر شما غیر طبیعی …

    دارید و بدون نگرانی از آن ها استفاده کنید. 1. شستشوی دست ها قبل از استفاده لنز اولین نکته ای که برای مراقبت از لنز چشم باید به آن توجه داشته باید، شستشوی دست ها به طور دقیق است. قبل از استفاده از لنز دست هایتان ممکن است در اثر استفاده از کرم چرب شده باشند یا در اثر تماس با نواحی مختلف آلوده شوند، به همین دلیل حتماً باید دست هایتان را به خوبی با آب و صابون بشویید تا میکروب ها از طریق لنز به …

    بزرگ را تحریک می کند. کافئین باعث اثر لاسکاتیو می شود و به انتقال مدفوع از کلون کمک می کند. قاعدگی زنان قاعدگی( Menstruation ) در زنان می تواند حرکات روده را تحریک کند، دانشمندان بر این باورند که سطح هورمون پایین تر (استروژن و پروژسترون) ممکن است مربوط به سلول های رحمی باشد که رحم شما را تحریک می کند که می تواند به علائم روده بزرگ مرتبط باشد و زمانی که ماهیچه های شکم بزرگ …

    آب و جذب رطوبت، این لایه حجیم شده و آب را در خود نگه می دارد؛ به همین دلیل از قدیم خاکشیر به صورت شربتی برای رفع عطش و گرمازدگی به خصوص در مناطق گرم و خشک مورد استفاده بوده است. دانه خاکشیر نه تنها برای درمان گرمازدگی مفید است بلکه سنگ کلیه، التهاب کلیه، گرفتگی صدا و جوش پوست از اختلالاتی است که خاکشیر در درمان آن مفید است. در گذشته از جوشانده این دانه برای درمان زخم استفاده می کرده اند …

    لیوان شیر سویا 90 کالری دارد. حاوی مقدار کمی چربی اشباع و اسید های چرب امگا 3 است. شیر سویا تنها جایگزین لبنیات است که مقدار مشابه پروتئین شیر گاو دارد و همچنین حاوی مقدار بالایی چربی های غیر اشباع و آنتی اکسیدان ایزوفلاون است که می تواند باعث کاهش التهاب بدن وبرخی سرطان ها شود. شیر سویا تاثیر مفیدی بر عملکرد تیروئید دارد. اسیدآمینه های موجود در شیر سویا کمتر از شیر گاو است. اگر مبتلا به نقرس هستید مصرف شیر سویا را محدود کنید. منبع : خراسان انتهای پیام/ کدامیک از این شیرها پرخاصیت ترند؟ شیر بادام، شیر گاو، شیر سویا؟ …

    ؟ رنگ پودر فلفل سیاه و قرمز بیشتر به فرآیندی که در کارخانه ها روی تولید این محصولات انجام می شود، برمی گردد. در واقع طی فرآیند خشک کردن و تهیه صنعتی پودر فلفل، امکان تغییر رنگ آن هم وجود دارد. از طرف دیگر، رنگ فلفل سیاه و قرمز به نوع گیاه های پایه آنها هم بستگی دارد. فلفل سیاه، دانه ای سیاه رنگ و کوچک، فلفل قرمز هم گیاهی بوته ای با پوسته ای قرمز است. در ضمن، رنگدانه ها و فلاونوییدهای طبیعی …

    “),t.close()},t.write(‘

    به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بیماری کبد چرب جزو بیماری‌های خطرناکی است که می‌تواند عوارض ناگوار و بعضاً جبران‌ناپذیری را روی بدن انسان داشته باشد؛ به‌دلیل استقبال مردم از فست‌فودها، این بیماری در ایران رشد داشته است.

    بر اساس این گزارش، متخصصان طب سنتی مصرف موادی مانند آب، میوه‌جات، لیموترش، زرشک، شاتوت، نخود، سیب، انگور، کرفس، دارچین، زعفران، زنجبیل، انجیر، زردچوبه، اسفناج، هویج و کدو را برای درمان کبد چرب توصیه می‌کنند؛ همچنین افرادی که دچار بیماری کبد چرب هستند نباید موادی مانند چای، سیر داغ، پیاز داغ، آب همراه غذا، دوغ همراه غذا، تنقلات شور، ترشیجات، پفک، نمک زیاد، شیرینی، روغن سرخ کردنی و سس را مصرف کنند.

    بر همین اساس، متخصصان طب سنتی معتقدند درمان بیماری‌های مختلف از طریق داروهای گیاهی هیچ عوارضی برای بدن نخواهد داشت.

    انتهای پیام/4110/

    فلفل سیاه و کبد چرب

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی – آنا می باشد

    فلفل سیاه و کبد چرب
    فلفل سیاه و کبد چرب
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *