فلفل تند و نقرس

دوره مقدماتی php
فلفل تند و نقرس
فلفل تند و نقرس

بسیاری از ما شیفته طعم تند و آتشین چیلی‌ها هستیم. حال سوال اینجاست که آیا آن‌ها می‌توانند برای ما مضر باشند؟

احساس آن طعم آتشین مطبوع ادویه کاری یا سس سالسا یا غذاهای مخصوص شرق آسیا، چیزی است که بسیاری آن را جزو بهترین لذت‌های زندگی‌شان می‌دانند. این روزها خیلی‌ها حتی با خودشان هم برای چشیدن طعم‌های تندتر رقابت می‌کنند. چشیدن انواع طعم‌های تند و حتی سوختگی‌های عمیق حاصل از آن‌ها برای عده‌ای به نوعی حالت وسواس تبدیل شده است. عده‌ای حتی باور دارند که تا زمانی که طعم تند ادویه باعث تحریک نورون‌های درد دهان‌شان می‌شود، هیچ خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند. اما آیا این یک واقعیت است؟ آن‌هایی که طعم‌های خیلی تند را دوست دارند، می‌گویند که تنها چند دقیقه به خودتان زمان بدهید، این حس در حال سوختن زود مرتفع می‌شود و بجای آن حسی مطبوع خواهید داشت. همه این‌ها در نظر عده‌ای تنها یک بازی و سرگرمی است، آیا غیر از این است؟ خوب شاید همه این‌ها یک بازی و سرگرمی باشد اما تنها تا زمانی که خطری کسی را تهدید نکند.

اجازه دهید که نخست کمی در مورد چیلی‌ها بیش‌تر بدانیم. میزان تندی فلفل‌ها چگونه سنجیده می‌شود؟ در مجموع برای طبقه‌بندی تندی چیلی‌ها از مقیاسی موسوم به مقیاس اسکویل (Scoville Scale) استفاده می‌شود. این مقیاس تندی، فلفل‌ها را بر مبنای میزان کپسایسین که نوعی ماده شیمیایی از گروه کپسیکوم است، می‌سنجد. این ماده همان ماده‌ای است که در فلفل‌های سبز و قرمز تند یافت می‌شود و باعث می‌شود که با خوردن آن احساس سوختگی به شما دست بدهد. در طب سنتی کشورهای آسیایی گفته می‌شود که فلفل علیرغم طبیعت گرم باعث خنکی و افت دمای بدن می‌شود و به همین دلیل هم هست که مردم کشور هندوستان، فلفل خیلی زیاد مصرف می‌کنند چرا که باور دارند که می‌تواند تحمل هوای گرم و شرجی را برای‌شان راحت‌تر کند. چیلی‌هایی که در مقیاس اسکویل بالاترین درجه را به خود اختصاص داده‌اند، همان‌هایی هستند که از یک میلیون واحد اسکویل فراتر تخمین زده شده‌اند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به فلفل یا چیلی روح یا همان Bhut Jolokia اشاره کرد.

در سال ۲۰۱۴ میلادی دو خبرنگار روزنامه آرگوس (Argus) یکی از روزنامه‌های مشهور شهر برایتون بریتانیا تصمیم گرفتند که همبرگرهای فوق تند یک رستوران محلی را آزمایش کنند. آن‌ها با خوردن تنها یک گاز از هات چیلی برگر XXX یا همان همبرگر فوق فوق هات چیلی دردی غیرقابل تحمل را به جان خریدند. درد به اندازه‌ای زیاد بود که یکی از این خبرنگاران برای خلاص شدن از شر آن به سرعت لقمه‌اش را به همراه مقادیر زیادی شیر بلعید. خبرنگار دوم نیز بعد از این تجربه دردآور معده ‌درد بدی گرفت و حتی حس دستان خودش را هم از دست داد. تشنج و تنفس غیرعادی خیلی سریع (Hyperventilate) از جمله عوارض بعدی این اتفاق برای آن‌ها بود. هر دو آن‌ها بر اثر این تجربه راهی بیمارستان شدند و آن‌طور که بعدها توصیف کردند، درد به اندازه‌ای بوده که در خود احساس مرگ کرده‌اند.

فلفل تند و نقرس

دوره مقدماتی php

افراد جسوری که دیده‌اید بی‌محابا در برنامه‌های تلویزیونی فلفل می‌خورند، گاهی حتی به حدی اذیت می‌شوند که آنچه را که خورده‌اند، برمی‌گردانند. یکی از شرکت‌کنندگان در چنین مسابقاتی می‌گوید که تنها ۲۱.۸۵ ثانیه طول کشید که من بتوانم سه فلفل دم عقربی (Carolina Reaper) بخورم اما قریب ۱۴ ساعت زمان برد که به وضعیت نرمال و طبیعی بازگشتم.

فلفل دم عقربی یا همان کارولینا ریپر در اصل یک فلفل دورگه است که از پیوند زدن هابانروی قرمز (Red habanero) و فلفل روح (Ghost Pepper) بوجود می‌آید و در سال ۲۰۱۳ توانست رکورد گینس را بعنوان تندترین فلفل در کل دنیا به خود اختصاص دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که یکی از عواقب بلع این نوع فلفل می‌تواند حمله قلبی آنی باشد.

حالا اجازه دهید که کمی به عقب‌تر بازگردیم و اصل ماجرا را از زبان کاپسایسین روایت کنیم. مطالعات نشان می‌دهد که این ماده شیمیایی احتمالاً بعنوان یک عامل ضدقارچ در بعضی از گیاهان تکامل پیدا کرده است. وقتی شما فلفل تندی را مصرف می‌کنید، در اصل نورون‌های عصبی خاصی که وظیفه ادراک درد را دارند، فعال می‌کنید. این نورون‌ها پیغام گرما را به مغز مخابره می‌کنند و این درست همان پیغامی است که در زمان سوختگی به مغز مخابره می‌شود یعنی در اصل فرقی نمی‌کند که شما فلفل بخورید یا خودتان را بسوزانید، در هر دوی این موارد پیغام افزایش درجه حرارت به مغز مخابره می‌شود.

بروس برایانت (Bruce Bryant) یک زیست‌شناس از مرکز تحقیقاتی فیلادلفیا در این زمینه می‌گوید: «تاثیرات فیزیکی ناشی از خوردن فلفل را می‌توان خیلی راحت در عکس‌العمل‌هایی که بدن از خود نشان می‌دهد، مشاهده کرد و این عکس‌العمل‌ها دقیقاً همان عکس‌العمل‌هایی است که در زمان سوختگی دیده می‌شوند. اینکه شما در وهله نخست احساس عرق کردن می‌کنید، بدین خاطر است که بدن تلاش می‌کند تا به شکلی خود را خنک کند. پیغام دردی که نورون‌ها به مغز مخابره می‌کنند، باعث می‌شود که رگ‌های خونی عریض‌تر شود و در اصل نوعی تورم در آن‌ها بوجود بیایید که همه این‌ها جزو بهترین راهکارهای بدن برای کاهش آسیب‌های احتمالی است. اما وقتی شما فلفل تندی مانند کارولینا ریپر را می‌بلعید و این فلفل تند به جداره معده شما برخورد می‌کند، احساسی همانند قی کردن یا حالت تهوع خواهید داشت و علت هم این است که پایانه‌های نورون احساس درد در معده هستند. در واقع بدن‌تان با زبان بی‌زبانی به شما می‌گوید که برای من مهم نیست که در اثر حرارت یا یک ماده شیمیایی سوخته‌ای، من فقط می‌خواهم که از شر آن راحت شوم.

بایستی بدانید که نورون‌های احساس سوختگی در دهان، معده و هر جای دیگر از بدن در اصل کار خودشان را انجام می‌دهند خواه آن چیزی که شما بلعیده‌اید، به راستی باعث مرگ‌تان شود یا تنها باعث شود که به دستشویی بروید و بخواهید که از شر آنچه که خورده‌اید، راحت شوید. شما با خوردن فلفل‌های تند می‌توانید ساعت‌ها یا حتی یک روز احساسی ناخوشایند داشته باشید، اما ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمی‌کند. دکتر برایانت می‌گوید که تحقیقات بر روی پستانداران دیگر نشان داده که پستانداران جوان‌تری که مدت‌های مدید کپسایسین مصرف کرده‌اند، در طولانی‌مدت نورون‌های درد خود را از دست داده‌اند. مساله اینجاست که کپسایسین با تحریک مداوم نورون‌ها می‌تواند به آن‌ها آسیب بزند و این آسیب می‌تواند برگشت‌ناپذیر باشد.

یک نظریه جالب هست که می‌گوید: فلفل‌ها برای این تکامل پیدا کرده‌اند که پستانداران نتوانند دانه‌های آن‌ها را بجوند. اما پرندگانی که فلفل می‌خورند، داستان‌شان کمی فرق دارد. آن‌ها دانه‌های فلفل را به طور کامل می‌بلعند و از این طریق تنها به پراکنش دانه‌ها کمک می‌کنند. مساله اینجاست که فلفل‌ها هنوز نمی‌دانند که از دست انسان‌ها چطور باید فرار کنند و اینکه دقیقاً چکار باید بکنند که انسان‌ها دست از خوردن‌شان بردارند.

8
 + 
سه
 = 

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

پدر من همیشه فلفل میخورد مریض شد برای معدش رفت دکتر گفت فلفل زیادی ضرر داره
در واقع بهترین میوه ها و چیز های خوب همیشه زیادیش ضرر داره

ممنون بابت مطلبی که گذاشتید
موفق باشید

چیلی برگر xxx ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😐

عالی بود. مخصوصا پاراگراف آخر :)))))

خب چی شد؟ بالاخره برای سلامتی مضر است یا نه؟ 🙂

من نمیدونم زن ها چرا اینقدر فلفل دوست دارن
از یکی شنیدم می گفت اونایی که بلد نیستن غذا درست کنن غذاشونو تند می کنن که مزه بد غذارو پوشش بده ، واقعا از غذای تند متنفرم

خیلی خوب بود ممنون

مطلب زیبایی بود خانم حیدیری با تشکر
من عاشق فلفل هام مخصوصا فلفل دلمه های تزیینی با اون رنگ های زیباشون
دوست دارم تجربه خودمم براتون تعریف کنم حدود ۲ماه پیش نصف یه فلفل سبز رو که نمیدونم اصلا از چه نژادی بود خوردم همکارم خریده بود بنده معمولاغذای تند می خورم ولی این فلفل تو این ۲۷ سال عمرم که انواع سس های فوق تند و فلفل های تندی که خورده بودم با همشون فرق داشت همکارم که خودشم بسیار تند خوره به شدت تاکید کرد که نخورم اما چون روحیه بسیار مبارزه طلبی دارم و البته تکرار میکنم فقط نصفشو ساعت ۲ همراه با غذا خوردم که تا ساعت ۴ بجز سوختگی دهان کمی لثه یا دندان درد و معدم گرم شده بود همچی خوب بود تا اولین لیون آب رو خوردم از همون لحظه سوزش وحشتناکی در مری دهانه معده و معدم حس کردم و سریعا مرخصی و راهی خونه شدم با علمی که داشتم شیر ولرم میخوردم که تا ۱۰ دقیقه دردم ارام میشد و دوباره شروع میشد این وضعیت بطور دقیق بصورت نزولی شدت درد تا ۱۴ ساعت ادامه داشت که تجربه بزرگی برام شد در فلفل خوردن 😐

سلام و روز بخیر
ممنون جالب بود

هر کسی که با دیدن سر تیتر این مقاله مشتاق به خواندن آن می شود بعد از اتمام دچار یک حس دوگانه و سردرگمی می شود که بظاهر بخشی از مقاله ناقص مانده. چرا که نگارنده یا مترجم متن به سوال های طرح شده در ابتدای مطلب، پاسخی در انتها نمی دهد.
ولی این بدور از انصاف است که از مطالب بسیار مفید و عالی سایت تشکر نکنم.

سلام روز بخیر
شما با خوردن فلفل‌های تند می‌توانید ساعت‌ها یا حتی یک روز احساسی ناخوشایند داشته باشید، اما ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمی‌کند. در متن بخش آخر بدان اشاره شده
ممنون از توجه شما

روز بخیر
ممنون از توجه همه خوانندگان

“ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمی‌کند.” با ” پستانداران جوان‌تری که مدت‌های مدید کپسایسین مصرف کرده‌اند، در طولانی‌مدت نورون‌های درد خود را از دست داده‌اند…. این آسیب می‌تواند برگشت‌ناپذیر باشد.” ناسازگار نیست؟ لطفا توضیح بدید خطری تهدید می‌کنه طبق نقل قول دوم یا نه؟
سپاسگزارم

سلام و وقت بخیر
اتفاقا خوردن به اندازه فلفل فواید خیلی زیادی دارد، این مقاله صرفا مربوط به فلفل های خیلی تند است و مصرف مازاد آنها.
همانطور که میدانید سیستم گوارشی هر گونه از پستاندار با پستاندار دیگر از جهاتی متفاوت است بنابراین نتیجه آن آزمایشها هنوز قابل تعمیم به انسان نیست.
ممنون از شما

یعنی فلفل هیچ خواصی نداره؟فقط ضرر داره؟مگه میشه؟

فلفل تند و نقرس

افراط در هرچیز حتی خوردن آب هم بد است. تندی باعث از بین رفتن انگل هااست و بسیار پر خاصیت است چنانچه بمیزان معمولی مصرف شود.

خیلی جاها اعلام میکنن رژیمی که فلفل توش بیشتره احتمال ابتلا به سرطان کمتره

هم اطلاعات قابل فهم بود
هم مدت ها برای خودم سوال بود
هم عاشق غذای تندم 🙂
ممنون از شما

استفاده از فلفل قرمز در رژیم غذایی رای کاهش وزن بسیار مؤثر است. در بسیاری از مناطق فقیر دنیا، فلفل قرمز به وفور در آشپزی سنتی استفاده می‌شه، چون سبب تحرک بیشتر می‌شه. این وقتی ارزشمندتر میشه که غذای زیادی برای خوردن در دسترس نباشه. همچنین برای کنترل اشتها به منظور کم کردن وزن بسیار مفید است، چون یکی از دلایل چاقی زیاد خوردن است. فلفل گرمازاست، یعنی دمای بدن را کمی بالا می‌برد، و همین کافی است که مقدار زیادی کالری بسوزد. این حالت حتی هنگامی که در حال استراحت هستید نیز روی می‌دهد. این خبر خوبی برای افراد چاق علاقه‌مند به غذاهای تند است.

سلام .ممنون واقعا برای من جالب بود

دوستان سعی کنید در خوردن فلفل زیاده روی نکنید تا به حال و روز من دچار نشید. من ۵ سال پیش با یکی از دوستان به مغازه ی فست فود رفیق دوستم رفتیم اونجا باهم سر خوردن فلفل کل انداختیم .من قبلا هم فلفل استفاده میکردم ولی نه در اون حد. چند تا بندری همون سوسیس سفارش دادیم با چیلی که همینطوری درسته میذاشتیم لای ساندویچ سوسیس و میخوردیم. بدجور عرق کرده بودیم و وضعیتمونم تعریف چندانی نداشت ولی هیچ کدوم کوتاه نمیومدیم. این فست فودی عزیز که رفیق دوستم بود برگشت گفت که براش یه مقدار کوچیک تو یه بسته بندی فلفلی فرستادن که ادعا می کنن تند ترین فلفل روی زمین هستش بعد ما هم برگشتیم گفتیم بیار پولش رو بهت میدیم! رفت فلفل رو اورد ته یه کیسه پلمپ اندازش نصف همین چای کیسه ای ها بود. بعد نصف فلفل رو ریخت داخل ساندویچ من نصف دیگشم رو مال رفیقم! بعد هر کدوم یه گاز گنده زدیم. رفیقم بعد ۲-۳ ثانیه حالش خراب شد و تف کرد بیرون . نفسش در نمیومد منم حالم بهتر از اون نبود. یادمه انقدر گرمم بود و تو اون لحظه عرق میریختم که انگار زیر دوش بودم . یه لحظه احساس کردم رسما خون داره به مغز و چشمام فشار میاره ولی خدا وکیلی لذتم داشت!! حاضر نشدم بدم بیرون و بقیشم با زور نوشابه و دوغ و … برا ضایع کردن رفیقم فرستادم رفت تو. ولی چشمتون روز بد نبینه وضعیتی پیدا کردم که تو عمرم ندیده بودم!! تا ۲ ساعت نفسم بالا نمیومد بعدش معده درد شدیدی گرفتم و گرفتار دستشویی و …
یک ماهی گذشت و من دوباره تصمیم گرفتم اون فلفل رو امتحان کنم!!چون اصلا از فکرم بیرون نمیرفت و مدام بهش فکر میکردم. رفتم بازارچه ها و عطار ها رو گشتم چند نوع فلفل گرفتم ولی هیچ کدوم اونی که میخواستم نبود. اخرش رفتم پیش همون فست فودیه و ازش خواستم برام گیر بیاره که گفت فامیلش براش از تایوان یا تایلند یا یه همچین جایی که دقیق یادم نیست فرستاده. منم گفتم بگو دوباره بیاره من پولش رو میدم. خلاصه برای بار دوم که امتحان کردم مثل اون بار اول که یادم میومد نبود کم تر عرق کردم و کم تر سوختم تا اینکه بعد یه مدت که یه روز در میان یا دو سه روز درمیان استفاده میکردم برام تقریبا عادی شده بود . البته درد معده و درد موقع دفع مدفوع هنوز سرجاش بود ولی دهنم نمیسوخت! بعد از مدتی که فلفل رو کامل مصرف کردم رو به فلفل های خودمون اوردم که زمانی خوردنشون برام خوش آیند بود و نیازم رو ارضا میکرد ولی ای دل غافل که دیگه حتی ۱ ذره هم این فلفل ها رو من تاثیر نداشتند!! الان هنوز هم که هنوز ه مزه ی تند رو نمیتونم به خوبی احساس کنم و از کاری که کردم پشیمونم. لطفا در خوردن فلفل زیاده روی نکنید.

ممنون از مقاله جالبتون. یکی از تفریحات سالم در محل کار برای ما ، مسابقات فلفل خوری با همکاران عزیز ( آقایان رستگاری ، قلیزاده ، وکیلی ، رحیمی و استاد یوسفی ) هست. گاهی اونقدر زیاده روی میکنیم که سکسکه و اشک و … بهمون امان نمیده
اگر سسهای فلفل رو دوست دارید ، پیشنهاد میکنم سس فلفل Tabasco رو حتما امتحان کنید . بخصوص شیشه سبز رنگش رو. شاید برای فلفل خور های حرفه ای زیاد تند نباشه اما طعمش بی نظیره

یک نظریه بدون مبنای علمی و بدون آزمایشه. بیشتر جنبه طنز تا مقاله علمی

نقرس یکی از انواع بیماری های ورم مفاصل می باشد که با درد همراه است. نقرس در اثر افزایش اسید اوریک در خون به وجود می آید. یکی از عوامل افزایش دهنده ی اسید اوریک، دریافت زیاد مواد غذایی حاوی اسید آمینه ی “پورین” است.

اسید اوریک اضافی موجود در خون به شکل کریستال هایی در مفاصل ته نشین شده و باعث قرمزی، متورم و گرم شدن، درد و التهاب یک یا چند مفصل می گردد که بیشتر در انگشت شست پا، پاشنه پا، قوزک پا، زانو و آرنج ظاهر می شود.

حدود 95 درصد از مردان و 5 درصد از زنان دچار نقرس می شوند. زنان قبل از یائسگی، جزو گروه درگیر با نقرس می باشند.

1- افزایش تولید اسید اوریک به وسیله بدن

2- کاهش خروج اسید اوریک توسط کلیه ها

فلفل تند و نقرس

3- افزایش دریافت غذاهای پورین

4- بیماری های حاد

5- ضربه روحی

6- جراحی

7- تب

8- کمبود آب بدن

9- خوردن بیش از حد شام

10- بعضی از داروها مانند: آسپرین

بعضی مشکلات احتمال بروز نقرس را افزایش می دهند. این مشکلات و بیماری ها شامل: افزایش فشار خون ، دیابت نوع 1 و 2 ، کلسترول بالا ، مشکلات گوارشی ، کاهش توده عضلانی، چاقی ، مصرف غذاهای پورین دار، گرسنگی یا کم خواری، بیماری های کلیوی و لوسمی (سرطان خون) و پسوریازیس (نوعی بیماری پوستی) و ناهنجاری در هموگلوبین.

– آب زیادی بنوشند( روزی 2 تا 3 لیتر). حتماً 1 لیوان آب، قبل از خواب بنوشند، زیرا این کار به کم شدن اسید اوریک کمک می کند.

– وزن خود را ایده آل و ثابت نگه دارند.

– اگر اضافه وزن دارند، وزن خود را کم کنند، اما برای کاهش سریع وزن نباید گرسنه بمانند یا کم خواری کنند،، زیرا کاهش سریع وزن، باعث افزایش اسید اوریک و به دنبال آن بدتر شدن نقرس می گردد. حداکثر کاهش وزن مجاز 500 گرم در هفته می باشد.

– از خوردن غذاهای پورین دار اجتناب کنند.

– از ریختن روغن زیاد در غذا جدا خودداری کنند.

1) درمان با گیلاس وتوت فرنگی

گیلاس و توت فرنگی شیرین یا ترش، در درمان نقرس بسیار مهم است. شما در حدود 10 تا 25 عدد گیلاس یا توت فرنگی در روز مصرف کنید. این میوه ها اگر تازه باشند بهتر است، ولی کنسرو شده هم ایرادی ندارد.

2) درمان با آب سبزیجات

آب هویج همراه با خیار و چغندر، بهترین درمان کننده نقرس می باشد. روزانه 500 میلی لیتر آب سبزیجات (آب چغندر و آب خیار هر کدام 100 میلی لیتر و آب هویج 300 میلی لیتر) بنوشید.

3) درمان با لوبیا

آب لوبیا را بگیرید و هر روز 150 میلی لیتر از آن را بنوشید.

4) درمان با سیب

سیب به عنوان یکی از بهترین درمان کننده های نقرس شناخته شده است. سیب دارای اسید مالیک می باشد که باعث خنثی کردن اثر اسید اوریک می گردد. پیشنهاد شده که بعد از هر وعده غذا، 1 عدد سیب مصرف شود.

5) درمان با موز

مصرف موز 3 تا 4 عدد در روز برای درمان نقرس پیشنهاد شده است.

6) درمان با لیموترش

فلفل تند و نقرس

ویتامین C به عنوان درمانی برای مفصل دردناک شناخته شده است. نصف لیمو ترش را در 1 لیوان آب بریزید و 3 بار در هفته میل کنید.

7) درمان با میوه

3 تا 4 عدد میوه در روز مصرف کنید.

8) درمان با غذاهای طبیعی

میوه و سبزیجات و دانه ها و یا جوانه ها برای درمان نقرس بسیار مفید می باشد.

9) درمان با آب ولرم

10) درمان با حمام نمک

دو بار در روز پای خود را در آب و نمک بگذارید. برای این کار 250 تا 500 میلی گرم نمک را در آب داغ حل کنید.

11) درمان با هوای تازه، ورزش کردن و کم کردن استرس

گیلاس، توت فرنگی و آلبالوی تازه (به میزان 250 گرم در روز مجاز شناخته شده است)

  • تصاویر مناظر طبیعت زیبا
  • موز

    گوجه فرنگی

    کرفس،بامیه، کلم

    جعفری

    سبزیجات برگ سبز

    آناناس

    غذاهای دارای ویتامین C مانند: کلم قرمز، فلفل قرمز، نارنگی، پرتقال و دیگر مرکبات و سیب زمینی

    آب میوه و آب

    لبنیات کم چرب

    کربوهیدرات های پیچیده از قبیل: نان، ماکارونی، برنج، غلات، میوه ها و سبزیجات

    فلفل تند و نقرس

    شکلات

    نوشیدن قهوه یا چای

    نوشیدن نوشابه های گازدار

    مصرف اسیدهای چرب ضروری از قبیل: تن، ماهی سالمون، آجیل و دانه ها

    مصرف سویا به جای گوشت قرمز

    کره و یا مارگارین کم چرب

    تخم مرغ

    گل کلم، مارچوبه، قارچ ، نخود، اسفناج ، نان های سبوس دار ، مرغ، بوقلمون و لوبیا (این غذاها بهتر است هفته ای 1 بار مصرف شوند، نه بیشتر!)

    گوشت گوسفند ، گوشت گوساله، جگر، قلوه، سالمون، بوقلمون، ماهی قزل آلا و اردک.

    قلب(دل گوسفند)، شاه ماهی، مخمر، ساردین و نان های شیرین

    – از زیاد مصرف کردن ویتامین C بپرهیزید، زیرا این ویتامین افزایش دهنده تولید اسید اوریک می باشد.

    – از زیاد مصرف کردن ویتامین B3 بپرهیزید (بیشتر از 50 میلی گرم در روز) . زیادی نیاسین جلوی خروج اسید اوریک را از بدن می گیرد.

    – از مصرف کردن مکمل های آهن جدا بپرهیزید. زیادی آهن در خون باعث ورود اسید اوریک در مفاصل می باشد.

    تغذیه در نقرس

    تغذیه مناسب در بیماری نقرس

    رژیم غذایی و آرتریت روماتوئید

    تأثیر ورزش در التهاب مفاصل ( آرتریت)

    رژیم غذایی در بیماری آرتروز

    گیلاس و آلبالو ، دارویی برای درد مفاصل و نقرس

    سالادی برای نقرسی ها

    “),t.close()},t.write(‘

    “),t.close()},t.write(‘

    دوست دارید غذایتان آنقدر تند باشد که زبانتان به گز گز بیفتد؟ حتی وقتی می خواهید چیپس و بستنی بخورید، باز هم طعم تند و آتشین را ترجیح می دهید؟ اگر جوابتان به این سؤال ها مثبت است، پس شما یک عاشق واقعی فلفل تند هستید. اما به نظرتان فلفل تند بهتر است یا فلفل شیرین؟! … ادامه خبر

    جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

    سایر منابع:

    فلفل تند و نقرس

    با دوستان خود به اشتراک بگذارید

    می پسندم

    0

    سایر خبرها

    دنبال داشته باشد. نکته قابل تامل اینکه فرار مالیاتی در کشور ما در حالی صورت می گیرد که اقتصاد کشور مدت هاست با بحران های جدی مواجه است و بسیاری از اقشار جامعه روزگار سختی را تحمل می کنند؛ در این میان بسیاری از افراد و فعالان اقتصادی با وجود درآمدهای بالا به دنبال ترفندهایی برای فرار از پرداخت مالیات هستند و شاید بتوان گفت تنها اقشاری که همه ماهه مالیات از حقوق شان کسر می شود، کارمندان و …

    و کار برخی از مشاغل چون سازندگان و فروشندگان تانکر و مشاغل وابسته به آن از رونق خوبی برخوردار شوند. در این میان با وجود تبلیغات و گفته های فعالان این بخش، برخی مخزن آب پلاستیکی و برخی منبع آب فلزی را با توجه به ویژگی هایی چون تخفیف ویژه و گارانتی برای ضد قارچ و جلبک بودن، جداره قوی، مقاوم بودن در برابر انواع اسید و مواد شیمیایی و قابلیت نصب انواع اتصالات و قابلیت بسیار زیاد حجم ذخیره آب انتخاب می …

    سیاسی تقسیم کرده اند. در بخش آزاد جهان، این ابرقدرت ها هستند که هیچ مرز و حد و قانونی نمی شناسند و تجاوز به منافع دیگران و استعمار و استثمار و بردگی ملت ها را امری ضروری و کاملاً توجیه شده و منطقی و منطبق با همه اصول و موازین خودساخته و بین المللی می دانند؛ اما در بخش قرنطینه سیاسی که متأسفانه اکثر ملل ضعیف عالم و خصوصاً مسلمانان در آن محصور و زندانی شده اند، هیچ حق حیات و اظهارنظری وجود ندارد، …

    برترین ها – ترجمه از پلاد ناصری: با وجود آنکه این روزها کتاب های الکترونیکی یا صوتی خیلی رواج پیدا کرده اند، اما هنوز هم کتاب و کتابخانه ها نقش زیادی در زندگی بسیاری از ما دارند. البته در نظر گرفتن محلی برای قرار دادن کتاب ها و حتی به نمایش گذاشتن آنها برای استفاده افراد، نیز به خودی خود مسئله ای چالش برانگیز است. بهترین راه حلی که می توان ارائه کرد، استفاده از قفسه های مخصوص کتاب، کتابخانه های …

    ؟ به گزارش عصر ایران به نقل از ترجمان، جانی تاکار در وب سایت ایان نوشت: اَشکال و صورت های سرکوب، به معنی رفتار با افراد برخلاف آنچه که شایسته آن هستند، فراوان است، اما تقریباً همۀ آن ها ناشی از بی عدالتی است. البته دشوار می توان گفت هر کسی شایستۀ چه رفتاری است، اما ما در جهان مدرن مایلیم چنین بیندیشیم که شایستگی به نحوی با آن چیزی مرتبط است که در کنترل افراد است. برای مثال رنگ …

    محدودیت دارد، از اچ دی آر استفاده می شود تا عکس به دید انسان نزدیک تر شود. اما این تکنیک، مستند بودن عکس را خدشه دار می کند. اچ دی آر باعث چشم نواز شدن عکس ها می شود اما در عکاسی مستند بهتر است که رنگ ها طبیعی باشند. بارکار با تاکید این نکته که عکس تکراری وجود ندارد، عنوان کرد: از نظر من هر عکس با گذشت زمان ارزش پیدا می کند و از نظر من عکس تکراری وجود ندارد. مثلا در یک …

    استفاده کرده بودم که در تمام منتخب ها و مجموعه های غربی یافت می شوند و امروزه با وجود اینترنت، دستیابی به تمام آنها میسر است. در چاپ مجدد آن که به دلیل گرفتاری های ناشر، متاسفانه خیلی به تاخیر افتاده است. تعدادی دیگر از داستان های نویسندگان ایرانی را به آن افزوده ام و کتاب حجیم تری خواهد بود. البته به موازات آن کتابی دیگر به زبان انگلیسی با عنوان رمزگشایی داستان کوتاه نوشته ام که به بحث گسترده در …

    ادبیات سیاه، مرادمان از سیاهی طیفی از تعارض ها با ارزش ها و آرمان ها و مبانی دفاع مقدس است. نکته ای که وجود دارد این است که این جریان یک جریان واقعی است و قابل انکار نیست حالا ممکن است اسم های دیگری روی آن بگذارند حتی برخی از محققین تلاش کردند اسم های دیگری روی این جریان بگذارند و بگویند آنچه ما از آن به عنوان سیاهی یاد می کنیم صرفا تفاوت رویکردها و سلایق است ولی پذیرفتند که حتی در حد اختلاف سلیقه ها …

    …> انقباض شریان های تأمین کننده خونرسانی انگشتان دست و پا در اثر حساسیت بیش از حد به سرما یا اختلال سیستمیک در گردش خون. این حساسیت ممکن است ناشی از عملکرد ضعیف دستگاه خودایمنی باشد و اختلال در گردش خون از نشانه های غلظت بالای خون مثلاً در افراد سیگاری دیده می شود. عوامل تشدید کننده بیماری استرس استعمال دخانیات که باعث اختلال در جریان خون انتهاها می شود. آب و هوای سرد و …

    از محرمات و نامحرمان بپوشند و شاید با این فلسفه باشد که استتار وجه در حال احرام بر بانوان جایز نیست تا آزمایشی باشد برای مردان که چقدر بر نفس اماره تسلط دارند و لذا مردان و زنان باید سعی کنند از این امتحان درست بیرون آیند. در آن ازدحام جمعیت که صد ها هزار مرد و زن از ملیت ها و رنگ های مختلف در تردد هستند و حتی در مسجد الحرام و در طواف و هنگام نماز لغزشگاه های نفسانی وجود دارد، به اصول …

    خوانساری ناشی از عدم تصمیم گیری به موقع سیاست گذاران و نبود وجوه کارشناسی در تصمیم گیری ها است که باعث شده است در حال حاضر بعضی از مشکلات اقتصادی در آستانه تبدیل شدن به بحران باشند. وی تصریح کرد منشأ بسیاری از تخلفات، در سیاست گذاری هایی است که دولت در آنها دخیل است، تخلفاتی که بخش خصوصی بارها نسبت به وقوعشان هشدار داده بود. در این جلسه به تخلفات در خودروهای وارداتی و ثبت سفارش های غیرقانونی …

    عمومی باید مدیریت شود و رها کردن مردم و عدم شفاف سازی، باعث تشدید بی اعتمادی ها می شود. القاصی بابیان اینکه ب راه برون رفت از این مشکلات کمک گرفتن از مردم است و همه افراد اثر گذار در بخش های مختلف و مردم می توانند، کمک کنند، گفت: نمی توانیم نسبت به مردم بی تفاوت باشیم و مردم نباید نادیده گرفته شوند و باید به خواسته های آن ها توجه شود. وی ادامه داد: حداقل اگر مشکلاتی هست، برای متقاعد کردن مردم تلاش کنیم و این کار در راستای مدیریت اوضاع کمک کننده خواهد بود. …

    خشونت و مرحله ای از فرایند متمدن شدن بپنداریم، حضور زنان در ورزشگاه ها را می توان مرحله ای پیشرفته تر دانست و جنسیت به مثابه یک متغیر ساختاری باعث تغییر ترکیب افراد حاضر در ورزشگاه ها خواهد شد. وی با بیان اینکه حضور زنان در ورزشگاه ها باعث رفتار هایی متفاوت براساس زنانگی خواهد شد، اظهار کرد: این موضوع واکنش متفاوت خشونت گرایانه برخی مردان را در مقایسه با شرایط کنونی تغییر خواهد داد. …

    شفا آنلاین تغذیه علیرغم طعم تند فلفل، برخی افراد به خاطر عدم تحمل تندی آن کمتر تمایلی به مصرف فلفل دارند، اما برخی هم بر این باورند که باید برای حفظ سلامت این ادویه در رژیم غذایی گنجانده شود. به گزارش شفا آنلاین : به گفته محققان تاکنون اثبات نشده است که تندی فلفل برای سلامت بد و مضر است. از اینرو مصرف این نوع ادویه را در رژیم غذایی مرتبط با شماری از فواید برای سلامت عنوان می کنند. …

    دشمن نیز روی این ضعف برنامه ریزی می کند تا میزان مصرفی روزانه هر روستایی را بالا ببرد اما اگر تولید در روستاها رونق گیرد می توانیم به خودکفایی نزدیک شویم. عالی با ذکر یک مثال به آمار سالانه مصرف مرغ در کشور اشاره کرد و افزود: گوشت کبک ، دراج ، تیهو ، مرغ و خروس بومی از لحاظ ارزش غذایی خواص زیادی دارد که اگر جوامع محلی از آن آگاهی پیدا کنند و دست به تولید این ماده مصرفی کشور بزنند قطعا در …

    اوریک تولید می کند، اما این عنصر در برخی مواد غذایی مضر نیز وجود دارد، از جمله خوراکی هایی مانند: گوشت گوزن، دل و جگر، کله و پاچه حیوانات، گوشت به همراه سس، صدف خوراکی و برخی از انواع الکل ها. نقش ژنتیک در بروز نقرس برخی افراد بسیار سخت اسید اوریک دفع می کنند یا بیش از حد اسید اوریک تولید می کنند. سن، برخی بیماری ها (نارسایی کلیوی، سرطان خون) و برخی داروها نیز خطر ابتلا به نقرس …

    …. در مورد وضعیت تان با یک مشاور صحبت کنید تا توصیه های لازم را به شما بکند. شخصیت شما چه چیزی باعث تفاوت بین آدمهای منظم و مرتب و افراد شلخته می شود؟ آیا ممکن است عده ای با شخصیتی متولد شده باشند که نظم و ترتیب را به آشفتگی و شلوغی ترجیح می دهند؟ هر چند برخی از کارشناسان عقیده دارند یک اتاق بهم ریخته نشاندهند ه ی یک ذهن بهم ریخته است، اما آنهایی که محیط شان معمولا نامرتب و …

    ماه پیش به صورت تصادفی، در شرایطی که اصلا داشتن این کتاب یادم رفته بود، کتاب را دوباره پیدا کردم و روجلد آن همه چیز را به یادم آورد. متاسفانه کتابفروشی ای که من بسیاری از کتاب های دوران کودکی را از آن خریده بودم و در شهر بندرانزلی واقع بود، دیگر وجود خارجی ندارد. به گمانم کتابفروش آقایی به نام جمالی بود که فرهنگی بود و این البته سرنوشت بسیاری از کتابفروشی ها و انتشاراتی ها ماست. یادش به …

    دارد و شما نمی توانید با ذهنیت چند سال پیش دنبال خرید خودرو از این مناطق باشید. در سال های اخیر تفاوت قیمت خودروهای خارجی در مناطق آزاد مثل قشم و کیش نسبت به سایر شهرهای ایران باعث می شد افرادی که تمایل به استفاده از خودروهای لاکچری داشتند، برای خرید این خودروها با قیمت های پایین تر به جاهایی مثل قشم و کیش سفر کنند. متقاضیان خرید خودروهای خارجی می توانستند خودرو های مورد نظر خود را با …

    مشکلات گوارشی استفاده می شود. همچنین در بعضی تحقیقات که در کنار بروملائین، آنزیم استخراج شده از ساقه گیاه آناناس و برخی میوه های دیگر، انجام گرفته، راهی برای از بین بردن درد مفاصل به ویژه در ارتباط با آرتریت توسط گیاه پنجه شیطان یافت شده است. حتی اگر شما به دنبال یک داروی ضد درد نباشید، دیگر خواص این گیاه هم می تواند برایتان جذاب باشد، به عنوان مثال حداقل یک گزارش اولیه وجود دارد …

    جامعه کبیره که سندش قطعی است و مهمترین منبع برای معرفت امام است این عبارت وجود دارد که یا ولی الله ان بینی و بین الله ذنوبا لا یعطی علیها الا رضاکم یعنی ای ولی خدا بین من و خدا گناهانی وجود دارد که هیچ چیز جز رضایت شما باعث محو آنها نمی شود. در ادامه می فرماید فَبِحَقِّ مَنِ ائْتَمَنَکُمْ عَلی سِرِّهِ وَ اسْتَرْعاکُمْ أمْرَ خَلْقِهِ وَ قَرَنَ طاعَتِکُمْ بِطاعَتِهِ لَمَّا اسْتَوْهَبْتُمْ …

    فلفل تند و نقرس

    به گزارش روزپلاس، دلیل تفاوت تن های موجود در چه بود؟ گوشت ماهی تن برخلاف ماهی های آزاد، به دلیل میزان زیاد میوگلوبین در عضله، رنگ صورتی مایل به قرمز دارد. ماهی های تن انواع مختلف گیدر، زرده، ماکرل، اسبک، هوور و… دارند که به دلیل گونه های مختلف، کیفیت های متفاوت و طعم و رنگ و قیمت مختلفی دارند. اغلب کنسروهای تن موجود در بازار حاوی گونه هوور یا گیدر بوده که بهترین نوع آن گیدر است. گیدر …

    تدریس می کنند و مربی هستند (یعنی کارشناسی ارشد) هم نمی توانم به آن صورت ها تخصصی وارد بحث شوم، در مورد رشته ای صحبت می کنم که دکتری این رشته هنوز در ایران وجود ندارد، حتی در کشورِ اروپایی هم هنوز همه با آن آشنایی ندارند. این رشته تا این حد خاص است، حالا من مباحثی انقدر تخصصی را برای آدم های عادی که مخاطب کتاب من هستند، بیایم توضیح بدهم؟! اصلاً منطقی و عاقلانه نیست. من برای همایش به مراکش رفتم و …

    جامعه هستند. آمار و ارقام موجود در حوزه سلامت جامعه نشان می دهد؛ در صورت نبود نظارت و تبانی ناظران بهداشتی با مالکان کشتارگاه ها باید بیماری مشترک انسان و دام، جامعه را به صورت طیغانی در برگیرد، در صورتی که اینچنین نیست. البته امکان دارد این مساله سبب شود تا ناظران را کمی محتاط کند. همچنین در این خصوص نیز ماده 19 وجود دارد که تاکنون 5 بار بازنگری شده و بازنگری پنجم آن نیز تا چند روز …

    ستاره | سرویس سلامت – مصرف سیر و آبلیمو هر سال یکبار در یک دوره 42 روزه، یکی از اصول درمانی طب سنتی است که برای باز شدن گرفتگی رگ های قلب، رسوب زدایی رگ ها از چربی و پیشگیری از بیماری های قلبی به افراد بالای پنجاه سال توصیه می شود. طرز تهیه این معجون شفابخش آسان است؛ بنابراین بعد از آشنایی با خواص سیر و آبلیمو این معجون را تهیه و میل کنید. در این مطلب با فواید درمانی، طرز تهیه، خواص سیر و آبلیمو …

    …. زغال فعال تفاوت هایی مانند سوراخ ها و روزنه های بسیار ریز با زغال های معمولی دارد که باعث عبور آب و مایعات از داخل آن می شود، از این ویژگی در برخی دستگاه های تصفیه آب و تصفیه هوا استفاده می شود. اگر به فیلتر های دستگاه های تصفیه آب نگاه کنیم، زغال فعال موجود در فیلتر قابل دیدن است، به علت اینکه زغال پس از مدتی خاصیت خودش را از دست می دهد باید فیلتر های دستگاه را تعویض کرد. با توجه …

    پذیری مخاط تنفسی کمک می کنند. محققان توصیه می کنند از مصرف موادغذایی حساسیت زایی که حملات آسم را تشدید می کنند، بپرهیزید. در برخی افراد ورزش و فعالیت بدنی بلافاصله بعد از غذا خوردن منجر به بروز علائم آسم می شود. همچنین، مبتلایان به آسم اغلب از کمبود ویتامین D رنج می برند. به همین دلیل، مصرف شیر، تخم مرغ و ماهی هایی چون سالمون می تواند این کمبود را جبران کند. علاوه بر این، از نور آفتاب به عنوان یکی از اصلی ترین منابع ویتامین D هم غافل نشوید. منبع: جام جم آنلاین …

    در روند کاهش وزن تان موثر خواهد بود. به عنوان مثال کپسایسین ماده ای شیمیایی از گروه کپسیکوم می باشد که در فلفل های تند(سبز و قرمز) یافت می شود و بر افزایش متابولیسم، مهار کننده اشتها و چربی سوزی موثر است. تحقیقات ثابت کرده افرادی که پیش غذاهای تند می خورند، 189 کالری کمتر از دیگران در وعده های غذایی بعدی شان کالری دریافت می کنند. منبع:برترین ها انتهای پیام/ …

    ایران آنلاین / گروه تاریخ / شصت و شش سال از قیام روز سی ام تیر سال 1331 می گذرد. در این سال ها، بسیاری از دیدگاه های مختلف به باید ها و نبایدهای این رویداد پرداخته اند. ماجرایی که می توانست اتفاق نیفتد؛ اما اشتباهات، زیاده خواهی ها و سوء استفاده احزاب و عناصر تاریخی، روزِ گرمِ قیام را رقم زدند. آنچه می خوانید، دیدگاه کارشناسان و صاحبنظران سیاسی به یکی از روزهای به یاد ماندنی ایران است که در پی می …

    …:مختار دل مارا شادکرد آرمان پرس *مسئولین (مخصوصا منصوبین مانند رئیس قضا و …) باید بدانند که لزوما نقد آنها نقد نظام نیست بلکه گاها نقد آنها نجات نظام است از آنجایی که سپاه بزرگترین امید انقلاب است،آرمان پرس همه خودرا درتقابل با افراد(داخل-خارج سپاه)که باحیثیت سپاه بازی میکنند،هزینه میکند *تخریب مفاهیم قرآنی بواسطه جهل خودیها؛ به اسامی رباخواران …

    “),t.close()},t.write(‘

    The online version of the Iranian daily Hamshahri

    همشهری آنلاین:
    خوشبختانه شیوه‌ای کاملا طبیعی وجود دارد که التهاب را کاهش داده و باعث تسکین درد مفاصل می‌شود و به کمک فلفل قرمز یا کاین تهیه می‌شود. فلفل کاین یا ریشه زنجبیل حاوی خواصی است که دردهای عضلانی و مفصلی را به میزان زیادی کاهش می‌دهد.

    درد مفاصل یکی از دردهای رایج در بسیاری از افراد است که می‌تواند نشان دهنده ساییدگی زودهنگام غضروف‌ها و لیگمان‌ها یا بروز یک شرایط التهابی باشد. این دردها در بین سالمندان به دلیل آسیب‌های ناشی از گذر عمر بیشتر دیده می‌شود، اما در بین جوانان نیز شایع است و دلیل آن معمولا به ضربه، عادت‌های غلط زندگی یا ورزش نامناسب مربوط شود.

    گرچه اکثر دردهای ناشی از ورزش معمولا جزئی بوده و به مرور برطرف می‌شود، اما در برخی موارد این دردهای عضلانی تبدیل به مشکل مزمن شده و به سختی درمان می‌شود. با وجود اینکه امروزه داروهای مسکن و ضدالتهاب زیادی برای مقابله با چنین دردهایی وجود دارد، اما همیشه جایگزین‌های طبیعی نیز در دسترس است که می‌توان از ابتدای بروز درد استفاده کرد.

    خوشبختانه شیوه ای کاملا طبیعی وجود دارد که التهاب را کاهش داده و باعث تسکین درد مفاصل می‌شود و به کمک فلفل قرمز یا کاین تهیه می‌شود. فلفل کاین یا ریشه زنجبیل حاوی خواصی است که دردهای عضلانی و مفصلی را به میزان زیادی کاهش می‌دهد. در ادامه روش تهیه روغنی طبیعی از فلفل عنوان می‌شود که روش مکمل فوق العاده‌ای برای تسکین این قبیل دردها می‌باشد.

    فلفل تند و نقرس

    روغن طبی با فلفل کاین یک محصول طبیعی ضدالتهاب است که در بین افراد زیادی از سرتاسر جهان شهرت دارد و استفاده می‌شود. به واسطه استفاده موضعی از این روغن می‌توان دردهای عضلانی و مفصلی را تسکین داد.

    ترکیب اصلی این مسکن موضعی طبیعی فلفل کاین است که حاوی خواص مسکنی است و به طور چشمگیری درد را کاهش می‌دهد. چون می‌تواند جریان خون را در منطقه افزایش داده و تحریک بافت‌های مربوطه را کاهش دهد.

    «کپسایسین» یکی از ترکیبات اصلی و موثر موجود در این فلفل می‌باشد که گرمای دلپذیری ایجاد می‌کند و باعث آرامش ناحیه دردناک شده و آن را تسکین می‌دهد. این ترکیب در عین حال تاثیر زیادی روی عصب‌ها دارد که پیام‌های کاهش درد را به مغز می‌رساند. اثرات این ترکیب با خواص دانه خردل و ریشه زنجبیل چند برابر می‌شود. این دو ماده نیز حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی هستند که درد را تسکین می‌دهد.

    خردل و ریشه زنجبیل در طب سنتی برای درمان طبیعی مشکلاتی از قبیل روماتیسم، سردرد، میگرن‌ها، دردهای کمری، پا درد و نقرس استفاده می‌شوند. به کمک ترکیبات این مواد علاوه بر تحریک عملکرد دستگاه لنفاوی، میزان التهاب کنترل شده و روند دفع مایعات اضافی و ضایعات تسریع می‌یابد و این امر باعث پیشگیری از بروز دردهای مزمن می‌شود.

    استفاده موضعی از این روغن به تسکین و آرامش ناحیه دردناک بدن کمک می‌کند، چون باعث تسریع جریان خون شده و احساس بهبودی سریع ایجاد می‌کند. بر خلاف داروهای موجود در داروخانه‌ها، این روغن عاری از هر نوع ترکیب شیمیایی آسیب‌رسان است و عوارض جانبی ایجاد نمی‌کند.

    اگرچه عمده مصرف این روغن طبیعی برای تسکین دردهای مفصلی است، اما برای کاهش فشارها و کشیدگی‌های عضلانی، مشکلات جریان خون و التهاب‌های ایجاد شده در پاها نیز قابل مصرف است.

    روغن آفتابگردان يك لیوان(200 گرم)

    فلفل کاین يك قاشق(10 گرم)

    دانه خردل آسیاب شده دو قاشق (20 گرم)

    ریشه زنجبیل رنده شده دو قاشق(20 گرم)

    برای تهیه این روغن به لوازمی مانند یک ظرف شیشه‌ای در بسته، قاشق چوبی و یک صافی نیاز دارید.

    قبل از هر کاری شیشه‌تان را داخل یک ماهی‌تابه پر از آب قرار دهید و به مدت چند دقیقه داغ کنید تا کاملا استریل شود. سپس روغن آفتابگردان را در شیشه بریزید و فلفل‌ها را داخل آن قرار دهید. مواد را با قاشق چوبی هم بزنید و دانه‌های خردل و زنجبیل را نیز اضافه کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید و مطمئن شوید مواد با هم ترکیب شود. سپس بعد از چند ساعت ترکیب را از صافی رد کنید و در ظرف شیشه‌ای در بسته‌ای نگهداری کنید.

    مقداری از این روغن را در مشت دست ریخته و با حرکات آرام و چرخشی روی مفصل یا ناحیه دردناک بزنید. به مدت 5 دقیقه ناحیه مورد نظر را ماساژ دهید. ماساژ را تا زمانی که احساس گرما در پوست ایجاد شود ادامه دهید. برای نتیجه بهتر هر روز دو مرتبه این کار را تکرار کنید. تا زمانی که احساس درد دارید می‌توانید از این روغن استفاده کنید.

    همانطور که مشاهده می‌کنید تهیه این روغن درمانگر در منزل کار ساده‌ای است. می‌توانید این روغن را همیشه در منزل داشته باشید و به محض احساس درد از آن استفاده کنید. یادتان باشد که هیچ درمان صددرصدی برای مقابله با دردهای مفصلی وجود ندارد و این روغن نیز یک روش مکمل است.

    منبع: تبیان

    صدای باد در میان شاخ و برگ درختان می‌پیچد و نوای غمناک مویه و شیونی در غم عزیزی آنچنان سوزناک را با خود به گوش بیابان می‌رساند که آسمان هم از این غربت و غم گریه‌اش می‌گیرد، گویا که عروس زیبای زاگرس عزایش را دل تاریکی شب فریاد زده است.

    ویروس کرونا حتی به مذهبی‌ترین و مقدس‌ترین اماکن مذاهب و ادیان مختلف در گوشه و کنار دنیا هم رحم نکرده است.

    در این مجموعه نگاهی خاص به فداکاران دوران کرونا شده است.

    مطالعه آکسفام نشان می‌دهد که اگر ۲۰ درصد درآمد افراد به دلیل رکود ناشی از همه‌گیری کرونا کاهش یابد، در خاورمیانه حدود ۴۵ میلیون نفر زیر خط فقر خواهند رفت.

    بسیاری از مردم به ویژه افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای این روزها به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا، مضطرب هستند؛ در حالی‌ که به عقیده برخی متخصصان کرونا همه افراد را در شرایط یکسانی تهدید می‌کند و نباید بیش از حد به این افراد استرس وارد کرد.  

    بیماری، مرگ، رکود اقتصادی و بیکاری یک رویِ سکه کروناست اما روی دیگر این بیماری ناخوشایند، تغییرات اصلاحی در جامعه است چون بیشتر امور از طریق تلفن، فضای مجازی انجام و به بهداشت و کاهش حضور مردم در اداره‌ها در بیشتر استان‌ها از جمله مازندران توجه می شود.

    تصویری از سجاد صفری منتشر شده که چهره زنان در لباس ویژه محافظت از کرونا در حال ضدعفونی میدان انقلاب تهران را نشان می دهد. آنها به طور داوطلبانه خودروهای گذری را ضدعفونی می‌کنند.

    «نرمه‌نای» سازی استوانه‌ای و لوله‌ای است که در بین موکریان «نایه» و در کرمانشاه و کردستان به نرمه‌نای شناخته می‌شود. نرمه‌نای نسبت به «سورنا» و «دوزله» صدای نرم‌تری دارد.

    بسیاری از افراد در محیط‌های خارج از خانه با شیوع کروناویروس جدید و توصیه بسیاری از کشورها مبنی بر استفاده از ماسک از ماسک استفاده می‌کنند اما روش پوشیدن این ماسک‌ها در برخی از افراد اشتباه است و آن‌ها را بی‌اثر می‌کند.

    احتمالاً خانه‌نشینی در دوران شیوع کرونا باعث شده باشد که وزن ما اندکی بالا رفته باشد و به فکر کاهش وزن افتاده باشیم. اما آیا اینکه کاهش وزن باعث ضعف ایمنی بدن می‌شود درست است؟ با پرخوری این روزها چه کنیم؟ ما راهی زیادی برای جلوگیری از پرخوری پیش رو داریم که سلامت و تناسب اندام ما را تضمین کند؟ در این گزارش به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

    فلفل تند و نقرس

    شخصیت درونی خود را با پاسخ به چند سوال کوتاه روان‌شناسی محک بزنید و به رازهای درون خود دست پیدا کنید.

    حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

    Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved

    فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازهای غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد راباز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. درد دندان را تسکین می هد. برای حلق مضر است. از این نظر باید با عناب خورده شود مقدار خوراک از گوشت غلاف آن تا ۷ گرم است و تخم آن خیلی گرمتر از گوشت آن است. اگر ماهی را با آن بپزند ضررهای ماهی را رفع می کند…

    فلفل سبزها گونه های مختلف از جنس Capsicum هستند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه می شوند: قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز که قرمز شده ان را « فلفل فرنگی » نیز می گویند. در کتب طب سنتی با نام « فلفل احمر »، « فلفل هندی » نام برده شده است. به فرانسوی Piment و Piment rouge و به انگلیسی: Cayenne pepper و Bird chilli گفته می شود . گیاهی است از خانواده Solanaceae که نام علمی آن Capsicum frutescens L. و مترادفهای آن Capsicum minimum Roxb و C. fastigiatum است. و گونه های دیگری نیز دارد که از نظر خواص کم و بیش شبیه به این گونه هستند.

    فلفل سبز تند گیاهی است چند ساله که ارتفاع ساقه آن تا ۲ متر هم می رسد دارای شاخه های منشعب برگهای آن بیضی نوک تیز شبیه برگ ریحان ولی صاف و کمی مومی. گلهای آن به رنگ سبز مایل به سفید که در محل اتصال دمبرگ به ساقه ظاهر می شود و معمولا از هر نقطه دو گل خارج می شود. ساقه های آن چوبی و ضخیمتر از ساقه فلفل سبز شیرین. میوه آن کمی گوشتی طول آن معمولا ۵/۳ – ۵/۲ سانتی متر و قطر آن ۵/۱ – ۵/۰ سانتی متر. خیلی تند است، رنگ آن ابتدا سبز که اگر در آن حالت چیده شود به نام فلفل سبز مصرف می شود ولی پس از آن که کاملا رسید رنگ آن قرمز می شود و طعم آن نیز خیلی تند تر می گردد که از گرد خشک آن فلفل قرمز یا Ciill pepper برای مصرف در غذاها تهیه می گردد. در وسط میوه محور سفیدگوشتی اسفنجی وجود دارد که تخمها در اطراف این محور قرار گرفته اند. این فلفل ها معمولا در مناطق حاره و نواحی گرم سایر مناطق خوب رشد می کنند. ولی در مناطق معتدله نیز کاشته می شوند. از گیاهان بومی مکزیک و جنوب امریکای شمالی است.

    فلفل تند و نقرس

    به فارسی « فلفل دلمه ای » و « فلفل شیرین » به فرانسوی Poivre de Guince و به انگلیسی Guivea Pepper و Paprika گفته می شود ، گیاهی است از خانواده Solanaceae نام علمی آن Capsicum Annuum L. گفته می شود. فلفل سبز شیرین نیز دارای انواع معتددی است که از نظر رنگ و اندازه و طعم کمی با هم تفاوت دارند.

    فلفل سبز شیرین گیاهی است یک ساله که ارتفاع آن از 1 – 3 متر یا کمی بیشتر، برگهای آن سبز، بیضی و نوک تیز است. گلهای آن به رنگ سفید و منفرد معین باز محل اتصال دم برگ به ساقه فقط یک گل خارج می شود. میوه آن ستته باغلافی گوشتی که نسبتا بزرگ می شود، طول آن به طور متوسط ۱۵ – ۱۰ سانتی متر هم می رسد. رنگ نارس آن سبز ولی پس از رسیدن کامل به رنگهای زرد قرمز و یا قهوه ای و ارغوانی بیرون می آید. در وسط آن محوری است اسفنجی گوشی سفید که تخمهای میوه در اطراف آن محور قرار گرفته اند. بعضی میوه ها دراز و نازک است و برخی کوچکتر و گرد و بالاخره تعدادی گوشتی و مخروطی شکل می باشند. در مناطق معتدله و سرد میوه ها معمولا شیرین تر و تندی آن کم است که به طور خام با سالاد و یا پخته آن به صورتهای مختلف مصرف می شود.

    از نظر ترکیبات شیمیایی و مواد عامله فلفل سبزها اولا منبع بسیار غنی ویتامین C می باشند و مقدار ویتامین C آنها به مراتب بیشتر از ویتامین C موجود در مرکبات است و مقدار آن به طور متوسط به شرح زیر می باشد.

    1) فلفل سبز تند که در حالت سبزی چیده شده باشد: گوشت غلاف تازه آن که تخم آن خارج شده باشد ( به طور خام ) دارای 235 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم است.

    2) فلفل سبز تند که در حالت کاملا رسیده و قرمز باشد: گوشت غلاف تازه آن با تخم یا بی تخم ( خام ) دارای 369 میلی گرم ویتامین C در هر صد گرم است .

    3) فلفل دلمه ای شیرین خام تازه چیده شده: دارای 128 میلی گرم ویتامین C در هر صد گرم است.

    تحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل میباشد. کپساسین، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلولهای شما را از آسیب دیدن محافظت می کند) و ضد باکتری دارد. (کپساسین) ماده ای در فلفل است که سبب گرم بودن این گیاه میشود. هر چند که فلفل گیاهی گرم است، اما کپساسین موجود در آن در واقع سبب کاهش درجه حرارت بدن میشود که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب میشود. این ماده همچنین به بسیاری از خواص درمانی فلفل کمک می کند تا سیستم قلبی – عروقی را تحریک، سیستم هاضمه را تقویت، درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسکین بخشد، و به مثابه (داروی ضد احتقاق و ضد باکتری) عمل می کند. فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد. که این امر باعث پایین آمدن فشارخون میشود. این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگهای خونی جلوگیری می کند، این خواص فلفل به پیشگیری از بیماریهای قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک می کند. هر چند فلفل سبب سوزش زباد میشود، اما این گیاه واقعاً مسکنی قوی است. این گیاه ابتدا سبب تحریک درد میشود، اما سپس شدت علایم درد را در بدن کاهش می دهد. این حالت، آنرا برای افرادی که از درد مزمن رنج می برند به طرز خاصی مؤثر کرده است چون چندین روز طول می کشد که نتایج قابل توجه آن معلوم گردد. آنهایی که از زونا، درد ناشی از دیابت، درد پس از برداشتن پستان (ماستکتومی) و سایر دردهای پس از عمل جراحی رنج می برند، می توانند به ویژه از چندین نوع فلفل یا انواع (کرمهای کپساسین) که قابل دسترسی است، بهره ببرند. کپساسین موجود درفلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتیسمی را تسکین می دهد، بلکه به کاهش میزان ورم ناشی از این حالات وقتی که به عنوان پماد موضعی مورد استفاده قرار گیرد، کمک می کند. فلفل با تحریک تولید مایعات هاضمه در معده و نابودی باکتریهایی که می توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می کند. خاصیت ضد باکتری فلفل همچنین از اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می کند.این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان، سبب رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریه ها میشود. از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می کند، در نتیجه برای آنهایی که مبتلا به آمفیزم هستند نیز مفید است.

    فلفل را می توان با خوردن فلفل قرمز خام یا پخته شده مصرف کرد. پودر فلفل قرمز خشک نیز موجود است که می توان آنرا به غذا اضافه کرد، در مایعات، چای یا شیر مخلوط کرد یا کپسول آنرا مصرف کرد.

    چون فلفل برای قلب خیلی مفید است، اضافه کردن مرتب آن به غذا یا مصرف کپسول آن می تواند از بیماری قلبی پیشگیری کند. هر چند فلفل یک چاشنی محسوب می شود، اما این ماده واقعاً به هضم بدن کمک می کند و برای اغلب زخم ها تحریک آور نیست. این ماده حتی در میزان مصرف پایین نیز قوی است، لذا بهتر است که بیشتر از مقداری با غذا میل می کنید از این ماده استفاده نکنید. کرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن می تواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد، هر چند ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی گردد، اما این عارضه به زودی از بین می رود. چون فلفل ابتدا با تحریک و سپس کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود، لذا ممکن است درد کمی شدت پیدا کند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین برود.

    فلفل تند و فلفل شیرین یا فلفل دلمه ای، محتوی فیبر و آب هستند. هر دو حاوی ویتامین C و مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند؛ این ترکیبات کاروتنوئیدی مواد محلول در چربی هستند که باعث ایجاد رنگ های مختلف از قرمز و نارنجی تیره تا سبز و بنفش و سیاه، می شود. البته طعم تند برخی فلفل ها به دلیل مواد قلیایی است که در آنها وجود دارد و طعمی تند و کمی تلخ را ایجاد می کند. البته فلفل تند، ویتامین C زیادی دارد و حتی می توان گفت غنی ترین منبع ویتامین C است اما از آنجا که در غذاهای ایرانی کمتر استفاده می شود، منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C افراد محسوب نمی شود. در کل همه فلفل ها می توانند به بالا رفتن متابولیسم بدن کمک کنند اما فلفل تند می تواند انرژی غذا را تا حد زیادی بالا برده، باعث گرمازایی در بدن شده و در نهایت منجر به کالری سوزی و کاهش وزن شود. با اینکه استفاده بیش از حد از فلفل تند عوارضی ندارد و افراد هندی یا ساکنان آسیای دور با وجود مصرف غذاهای بسیار تند که برای ما ایرانی ها غیرقابل تحمل است، دچار مشکل نمی شوند اما از آنجا که در فرهنگ غذایی ما، خوردن غذاهای تند چندان متداول نیست، سیستم گوارشی بسیاری از افراد به غذاهای اینچنینی عادت ندارد و ممکن است بعضی افراد با خوردن این غذاها دچار سوزش معده، بالا رفتن فشار خون یا افزایش تپش قلب شوند. همچنین خوردن فلفل های تند به همه افراد، به خصوص افرادی که دچار مشکلات گوارشی بوده، به ویژه افراد مبتلا به هموروئید، به هیچ عنوان توصیه نمی شود چون باعث وخیم تر شدن حال شان می شود.

    هر دو فلفل، هم تند و هم شیرین خواص زیادی دارند که مشابه هم است؛ انواع فلفل حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان های مختلف با خواص ضد سرطانی و ضد بیماری های قلبی-عروقی و ضد بیماری های مزمن هستند و خاصیت ضد التهابی شان بسیار زیاد است. البته تمام این خواص در فلفل تند بسیار بیشتر از فلفل شیرین است و شدت تاثیر گذاری اش بیشتر از فلفل شیرین است. تنها مشکل فلفل تند این است که برخی افراد نسبت به آن حساسیت دارند و به هیچ عنوان نباید این نوع فلفل را مصرف کنند، بنابراین به همه بیمارانی که برای مصرف فلفل تند مشکل دارند، توصیه می کنم از انواع فلفل های شیرین، فلفل های دلمه ای با رنگ های متفاوت استفاده کنند. این فلفل ها حاوی رنگدانه های متفاوتی هستند که هر کدام خواص آنتی اکسیدانی بسیار مفیدی دارند و بهتر است تمام بیمارانی که نمی توانند از فلفل تند استفاده کنند، فلفل شیرین با رنگ های مختلف میل کنند.

    از نظر خواص تغذیه ای تفاوت چندانی بین فلفل تند و شیرین وجود ندارد و فقط فلفل ها با رنگ های مختلف، ترکیبات کاروتنوئیدی متفاوتی دارند و از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. همه انواع فلفل ها حاوی آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین E هستند که قوی ترین آنتی اکسیدان است و برای سلامت افراد بسیار مفید و موثر. اما از لحاظ تغذیه تفاوت چندانی بین فلفل تند و فلفل شیرین وجود ندارد. تفاوت عمده آنها به ترکیبات فلاوونوئیدی و ترکیبات آنتی اکسیدانی برمی گردد که باعث طعم تند در برخی فلفل ها می شود. مسلما ترکیبات تند باعث ترشح بیشتر اسید معده می شود و افرادی که به غذاهای تند عادت می کنند، در دراز مدت ممکن است به مخاط دستگاه گوارشی خودشان آسیب برسانند. چراکه وقتی افراد ذائقه خودشان را به تندی عادت می دهند، بعد از مدتی حساسیت گیرنده های حس چشایی شان نسبت به طعم تند پایین می آید و به همین دلیل مجبور می شوند مقدار تندی غذا را بیشتر کنند تا باز هم طعم تند آن را احساس کنند. طعم تند در حد تعادل، طعم مطلوبی است که حتی می تواند قدرت پذیرش غذا را افزایش دهد. اما همان طور که گفته شد مصرف بیش از حد فلفل می تواند باعث آسیب به بافت یا مخاط دستگاه گوارش شود. در نهایت فراموش نکنید که تغذیه علم تنوع است و استفاده از هر دو نوع فلفل، تند و شیرین، در حد تعادل بسیار خوب است و طعم تند به شرطی که بیش از حد نباشد، می تواند باعث ایجاد تنوع و تغییر ذائقه شود.

    موجودی: 500$

    خیالت راحت باشه. خیلی برداشت کردن….

    خیال راحت باشه اسکم نمیشه ؟ کسی برداشتی داشته…

    نه اصل پول هم هست…

    سلام ببخشید بازم سوال میکنم این سایت از gpu استخراج میکنه یا…

    سلام ادمین محترم.این سایت گفته که 1.08سود ساعتی برای 96ساعت….

    تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند: 2616 نفر

    همرسانی در

    ایمیل

    فیسبوک

    Messenger

    فلفل تند و نقرس

    Messenger

    توییتر

    بالاترین

    واتس‌اپ

    لینک را کپی کنید

    این لینک‌ها خارج از بی‌بی‌سی است و در یک پنجره جدید باز می‌شود

    فلفل تند از نظر شکل، رنگ ، اندازه و شدت تُندی انواع متعددی دارد ولی چیزی که در همه نوع آن مشترک است، حس سوزشی است که می‌تواند در دهان، چشم و هر بخش دیگر بدن شما که با ماده‌ای که در آن است تماس پیدا می کند، ایجاد کند.

    اگر چه بسیاری تصور می‌کنند تندترین قسمت فلفل تخم‌هایش است، در حقیقت پلاسنتا که قسمت سفید اسفنجی داخل آن است، عامل این تندی است. این قسمت را گاز بزنید و سوزش واقعی را احساس کنید. این احساس سوزش عمدتا ناشی از یک ماده شیمیایی به نام کپسایسین است که در غدد بسیار کوچک پلاسنتا یافت می‌شود. وقتی فلفل تند می خورید کپسایسین آن وارد بذاق دهان شما می‌شود و بعد به رسپتورها یا گیرنده‌های دهان و زبان موسوم به تی آر پی وی ۱، می‌چسبد. کار این گیرنده‌ها حقیقتا این است که احساس تُندی سوزان را به شما منتقل کنند.

    کپسایسین سبب می‌شود که احساس کنید دهانتان آتش گرفته چون مولکول‌های کپسایسین کاملا در رسپتورها قرار می‌گیرند و سبب می‌شوند گیرنده‌های دهان که به مغز شما علامت می فرستند به شما این احساس را القاء کنند که دهانتان واقعا دارد می‌سوزد.

    دلیل این که گیاه فلفل وحشی اولین بار شروع به تولید کپسایسین کرد این بود که می‌خواست مانع از خورده شدنش توسط پستانداران مانند انسان شود.

    از لحاظ پروسه تکامل، بهتر بود که که دانه‌های این گیاه را پرندگان در نقاط دور دست پخش کنند.

    جالب اینجاست که چون پرندگان برخلاف پستانداران گیرنده‌های تی آر پی وی ۱، ندارند با خوردن فلفل هیچ نوع سوزشی احساس نمی‌کنند.

    انسان‌ها همه چیز را بر هم زدند

    به همین جهت تولید کپسایسین راه مطلوبی برای جلوگیری از خوردن بوته فلفل توسط جانوران پستاندار بود در حالی که در ضمن پرنده‌ها را تشویق به آن می‌کرد.

    ولی بعد سر و کله میمون‌هایی که قسمت جلویی مغزشان (کورتکس ) بزرگ بود پیدا شد که به نحوی کم کم از این احساس سوزش خوششان می‌آمد.

    ولی کپسایسین نه تنها باعث دوری جستن انسان از چیلی (فلفل تند) نمی‌شود، بلکه بیشترمان تندی فلفل را دوست داریم. پس جریان از چه قرار است؟

    واحد اندازه‌گیری میزان تندی فلفل چیلی، اسکوُیل خوانده می‌شود.

    یک چیلی که تندی ملایمی دارد مانند فلفل چیلی دراز هلندی، تندی‌اش معادل ۵۰۰ اسکوُیل است ولی تندی فلفل ناگا، که یکی از تندترین‌ها در دنیاست، بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد اسکویل است.

    رکورددار کنونی از نظر تندی، فلفل چیلی موسوم به کارولینا ریپر، است که اولین بار در راک هیل در ایالت کارولینای جنوبی در آمریکا پرورش داده شد. بنا بر آزمایش دانشگاه وینتروپ در کارولینای جنوبی، تندی این چیلی یک میلیون و ۵۷۰ هزار واحد اسکوُیل است.

    پس وقتی یک چیلی واقعا تند را گاز می زنید چه اتفاقی می افتد؟ من و جیمز وانگ که گیاه شناس است به عنوان بخشی از برنامه جدید کانال ۲ تلویزیون بی بی سی موسوم به اسرار غذای شما، مسابقه خوردن چیلی تند را شروع کردیم.

    ظرف چند دقیقه بعد از خوردن اولین چیلی، آب آمدن از چشمم شروع شد و ضربان نبضم تندتر شد.

    بدن من با تولید آدرنالین به ناراحتی‌های جدی ناشی از خوردن چیلی واکنش نشان داده بود.

    این کار سبب شد که نه تنها ضربان قلبم تندتر شود بلکه مردمک چشمهایم هم بازتر شود.

    مرتبا ما تندی چیلی‌ها را بیشتر می‌کردیم تا این که هر دو از پا افتادیم.

    اگر قادر بودیم خوردن چیلی‌های تندتری را تحمل کنیم، ممکن بود “افزایش اندورفین ناشی از چیلی” را تجربه کنیم.

    فلفل تند و نقرس

    اندورفین‌ها، مخدر طبیعی یعنی مُسکن‌هایی هستند که برخی مواقع در واکنش به سوزش ناشی از خوردن چیلی در بدن آزاد می شوند و گفته می شود مانند تریاک و سایر مواد تخدیرکننده موجب نوعی حس خوشحالی فراگیر می‌شوند و میل هیجان زدگی را در مغز ایجاد می‌کنند.

    اگر چه این چیزی نیست که من شخصا تجربه کرده باشم ولی در باره آن از کسانی که خیلی چیلی مصرف می‌کنند، شنیده بودم. اما جدا از درد و لذت فراگیر، آیا خوردن فلفل چیلی برای سلامت شخص مفید است؟ شاید.

    پژوهشگران دانشگاه ورمونت، اطلاعات مربوط به بیش از ۱۶ هزار آمریکایی را که به طور متوسط حدود ۱۹سال پرسشنامه برنامه غذایی را تکمیل کرده بودند بررسی کردند.

    در طول این مدت ۵ هزار نفر از آنان فوت کرده بودند. آنها به این نتیجه رسیدند که احتمال مرگ کسانی که در این مدت فلفل چیلی خورده بودند، ۱۳ درصد کمتر از گروهی بود که چیلی مصرف نکرده بودند.

    این یافته‌ها تایید کننده بررسی دیگری بود که در این مورد اخیرا در چین صورت گرفته بود.

    به این ترتیب باید پرسید چرا خوردن چیلی ممکن است برای شما خوب باشد؟

    پژوهشگران حدس می‌زنند که ممکن است کپسایسین به سرعت جریان خون کمک می‌کند یا حتی ترکیب باکتری‌های معده و روده را به نحو مثبتی تغییر می‌دهد.

    اعم از این که دلیل چه باشد، با پاشیدن پودر چیلی روی املتی که صبح می خورم، لذت بیشتری می‌برم.

    فلفل تند و نقرس
    فلفل تند و نقرس
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *