ورود به سایت
» رمز خود را فراموش کردم
» هنوز عضو نشدهاید؟ ثبت نام کنید
ثبت نام در سایت
» عضو هستید؟ وارد شوید
طریقه پخت استیک در فر
» رمز خود را فراموش کردم
» عضو هستید؟ وارد شوید
» هنوز عضو نشدهاید؟ ثبت نام کنید
بسیاری از افراد استیک را روی باربکیو میپزند، اما میتوانید در داخل فر هم میتوانید یک استیک خوشمزه طبخ کنید. برای این کار باید استیک را از قبل آماده کرد و در دمای ایده آل پخت. با پروشات همراه باشید.
مواد لازم
1. فر را در دمای 230 درجه سلسیوس (450 درجه فارنهایت) گرم کنید. زیرا برای داشتن یک استیک کامل فر باید کاملاً داغ باشد.
2. با استیکهای ضخیم کار خود را آغاز کنید. در اینجا باید استیکهایی با ضخامت دو سانت انتخاب کنید. زیرا اگر استیک ضخیم باشد پیش از اینکه قسمت درونی بسوزد و خشک شود قسمت بیرونی آن آماده خواهد شد. از سوی دیگر هرچقدر استیک باریکتر باشد سریعتر خشک شده و خواهد سوخت.
3. هرگونه رطوبت را از تمام قسمتهای استیک پاک کنید. وجود رطوبت اضافی بر روی گوشت باعث بخارپز شدن آن میشود نه کباب شدنش. استیک بخارپز هم چندان خوشمزه نخواهد بود. بنابراین پیش از شروع کار با یک دستمال کاغذی استیکها را خوب پاک کنید تا هیچ گونه رطوبتی روی آن وجود نداشته باشد.
4. به استیک خود نمک بزنید. درباره چگونگی و زمان نمک زدن به استیک موارد مختلفی وجود دارد. با توجه به شیوه نمک زدن به استیک یا میتوانید یک استیک با ظاهر مناسب و طعم خوب داشته باشید و یا استیک بدشکل و بدمزه.
5. در یک تابه فلزی یا ظرف فر روغن خنثی بریزید و آن را روی شعله با دمای بالا قرار دهید. بله در ابتدا باید استیک را روی اجاق قرار دهید و سپس به فر منتقل کنید. سرآشپزها، آشپزها و رستورانهای سراسر جهان از این روش استفاده میکنند. بنابراین از این روش استفاده کنید.
1. با دقت استیک را بررسی کرده و در صورت وجود رطوبت آن را پاک کرده و سپس با دقت در تابه قرار دهید. برای جلوگیری از پریدن روغن دسته تابه را بالا بگیرید تا روغن در یک نقطه جمع شود. به آرامی استیک را در تابه قرار داده و دوباره دستگیره را پایین بیاورید.
2. استیک را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید. آنقدر استیک را بپزید تا یک طرف آن تغییر رنگ دهد.
3. استیک را برگردانید تا به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر روی شعله زیاد بپزد. لازم نیست که طرف دیگر استیک هم به مدت طولانی بپزد زیرا در فر هم تغییر رنگ خواهد داد (از تماس با کف تابه).
4. زمانی که میخواهید استیک را در فر قرار دهید کمی کره به تابه اضافه کنید (اختیاری). البته این مرحله اختیاری است اما اگر پیش از قرار دادن استیک در فر یک تا دو قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید، استیک شما خوش طعم، ترد و آبدار خواهد بود.
5. استیک را در همان تابه فلزی قرار داده، به فر منتقل کرده و بگذارید حدود 6 تا 8 دقیقه بماند. البته زمان لازم برای پخت استیک در فر به ضخامت استیک (هرچقدر استیک ضخیمتر باشد برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد) و نوع پخت آن بستگی دارد (استیک پس از 6 دقیقه نیمه پخت است اما پس از 8 دقیقه کاملاً پخته خواهد بود).
6. با استفاده از دماسنج آشپزی مدت قرار گرفتن استیک در فر را دقیقاً تعیین کنید. دماسنج آشپزی میتواند در بسیاری از موارد به شما کمک کند. همچنین ارزان، کاربردی و دقیق است. با داشتن دماسنج دیگر لازم نیست استیک کمتر یا بیشتر از زمان لازم در فر بماند. تنها کافی است دماسنج را در وسط استیک قرار دهید. برای بررسی میزان پخت استیک به این دماها توجه کنید.
7. پس از خارج کردن استیک از فر آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. در حین پخته شدن استیک لایههای مختلف آن فشرده شده و آب گوشت در وسط انباشته میشود. اگر بلافاصله پس از خارج کردن استیک از فر آن را برش دهید، ازآنجاییکه آب آن در یک نقطه جمع شده بلافاصله از گوشت خارج میشود. اما اگر پس از خارج کردن فر آن را به مدت 8 تا 9 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید، لایههای خارجی گوشت کم حرارت شده و آب آن به لایههای قبلی بازمیگردد. درنتیجه استیک شما آبدارتر خواهد بود.
8. از استیک خود لذت ببرید. میتوانید استیک خوشمزه خود را به همراه سیب زمینی پخته، مارچوبه پخته و کمی سالاد سرو کنید.
مطالب مرتبط
دیدگاهها
بستن فرم
پربازدیدهای اخیر
آخرین نظرات
دستهها
فیلم
سریال
انیمه
شخصیتها
کمیک
تریلر
اخبار سینما و تلویزیون
سایر
پَروشات در شبکههای اجتماعی
طریقه پخت استیک در فر
تلگرام
اینستاگرام
آپارات
اشتراک در خبرنامه
کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پروشات تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است. جبران خسارات مادی و معنوی بر عهده رسانه متخلف خواهد بود.
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
طریقه پخت استیک در فر
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
طریقه پخت استیک در فر
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
طریقه پخت استیک در فر
آرایش
مدل مو
مدل لباس
سبزی خردکن
آکاایران,روزنامه,اخبار,خانواده,فال,سرگرمی,آشپزی,شیرنی پزی
246
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.
10