طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری

دوره مقدماتی php
طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری
طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری

 سلام من هفته 23 بارداریم و جنینم دختره آخرین با که لک دیدم هفته دهم بود و شیاف سیکلوژست یا پروژسترون استفاده کردم تا الان دو شب در میان یکی و در این مدت دیگه لک ندیدم اما شنیدم که این شیافها باعث اختلال درآلت تناسلی جنین دختر و دوجنسیتی میشه خیلی نگرانم ممنونم از راهنماییتون


پاسخ مشاور نی نی نما:

سلام با توجه به اینکه لکه بینی شما در ۳ ماهه اول بارداری بوده و در حال حاضر لکه بینی ندارید باید زیر نظر پزشک معالج مصرف شیاف را قطع نمایید.

طول سرویکس بالای ۳۰ میلی متر نرمال تلقی می شود و نیازی به تجویز پروژسترون ندارد.

شیاف سیکلوژست مضرات پروزسترون مصنوعی را ندارد و تاثیر منفی بر روی جنین شما نخواهد داشت. شیاف سیکلوژست حاوی ترکیبات فعال پروژسترون است که در واقع یک هورمون طبیعی زنانه است. دستگاه تناسلی خارجی جنین بین هفته های ۱۴ تا ۱۶ شکل نهایی خود را پیدا می کند و ظاهر دخترانه یا پسرانه آن در پایان هفته ۱۶ در سونوگرافی واضح خواهد بود.طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری

بنابراین ادامه یا قطع مصرف پروژسترون تاثیری روی وضعیت جنین شما نخواهد داشت. پس اگر پزشکتان صلاح بداند، مصرف پروژسترون را ادامه دهید. زیرا می تواند به پیشگیری از زایمان زودرس کمک کند.

دوره مقدماتی php

درمان با شياف پروژسترون با توجه به وضعیت مادر باردار، تناوب انقباضات رحمي را كاهش مي دهد و به اين وسيله موجب كاهش زايمان زودرس در خانم هاي با عوامل خطر زايمان زودرس مي شود.

پروژسترون برای حمایت از بارداری سریع در زنان دارای لقاح آزمایشگاهی (IVF) نیز استفاده می شود. در این مورد، استعمال شیاف ها در روز بازسازی تخمک شروع می شوند. پروژسترون بر روی رحم عمل می کند و در آماده سازی تخمک های بارور شده برای کاشت کمک می کند. اگر حاملگی تایید شود، اعمال پروژسترون به مدت 38 روز ادامه دارد. این عمل تا زمانی که جفت به طور کامل رشد کند، به حفظ بارداری کمک شایانی می نماید و پس از آن پروژسترون را برای تقویت حاملگی ادامه می دهند.

شیاف های سیکلوژست را می توان داخل واژن و یا رکتوم قرار داد. در هر دو مورد، شیاف ها ذوب می شوند و پروژسترون خروجی از طریق رگ های خونی فراوان موجود در این مناطق جذب می شود.


هورمون پروژسترون چیست؟
هورمون پروژسترون، هورمون بسیار معمولی در بدن زنان است که نقش بسیار مهمی را در دوران بارداری این افراد ایفا می کند. علاوه بر آن، وجود این هورمون برای کمک به تحریک نواحی حیاتی مختلف بدن زنان نیز بسیار مفید می باشد. تخمدان ها و غدد آدرنال زنان جوان این هورمون را تولید کرده و بدن فرد را قادر می سازد تا برای مادر شدن و دوران بارداری آماده شود. همچنین، وجود این هورمون چرخه قاعدگی ماهانه را در بدن زنان تنظیم نموده و به ارتقای میل جنسی این افراد کمک شایانی می کند.

نقش هورمون پروژسترون برای پیشگیری از بروز زایمان زودرس در بدن زنان باردار:
همانطور که می دانید وجود هورمون پروژسترون در بدن زنان، در اوایل دوران بارداری به رشد رحم کمک کرده و آن را در برابر بروز انقباضات شدید محافظت می کند. اگر زنی در طول روزهای اولیه از دوران بارداری خود دچار انقباضات تکراری در رحم شود، این حالت در اغلب موارد می تواند منجر به سقط جنین او گردد. در مراحل بعدی حاملگی نیز وجود هورمون پروژسترون در تولید شیر مادر بسیار موثر بوده و سلامت ریه های مادر و فرزند او را تضمین می کند. لازم است به عنوان یک خانم جوان و بی تجربه به خاطر داشته باشید که نحوه استفاده از درمان های هورمون پروژسترون را فقط پزشکان متخصص زنان و زایمان مشخص می کنند.

اعمال هورمون پروژسترون واژینالی به بدن زنان باردار:
وقتی مادری یک نوزاد را در رحم خود حمل می کند، وجود پروژسترون واژینالی خطر ابتلا به زایمان زودرس را در بدن او به شدت کاهش می دهد. پزشکان متخصص زنان و زایمان در این حالت از هورمون پروژسترون در دهانه رحم مادر باردار استفاده نموده و به فرد کمک می کنند تا زمان زایمان، نوزاد خود را سالم نگه دارد.
همچنین، اگر شما به عنوان یک زن باردار، سابقه سقط جنین یا انجام زایمان زودرس را داشته باشید، پزشک معالج ممکن است به شما مصرف پروزسترون را پیشنهاد کند. این روش به کم کردن خطر ابتلا به زایمان زودرس در زنان باردار کمک زیادی می کند. البته، هنگامی که زنی نوزادان دوقلو یا سه قلو را حامله باشد، برخی از پزشکان متخصص زنان و زایمان هرگز به فرد توصیه نمی کنند که تحت درمان پروژسترونی قرار گیرد. ولی، برخی دیگر از پزشکان متخصص زنان و زایمان توصیه می کنند که اگر چنین زنانی سابقه سقط جنین و یا زایمان زودرس را در پرونده پزشکی خود دارند، با تزریق هورمون پروژسترون، در صورت نیاز از انجام زایمان زودرس جلوگیری کنند.

جزئیات مهم درباره داروی پروژسترون:
داروهای پروژسترونی که هیدروکسی پروژسترون کاپروات 17 (17P) نامیده می شود، ممکن است به رفع خطر ابتلا به زایمان زودرس در زنان باردار کمک کنند. بنابراین، اگر زنی تولد زودرس نوزادی را در حاملگی های قبلی خود تجربه کرده باشد، پزشک به او پیشنهاد استفاده از داروهای پروژسترون را برای گذراندن دوران بارداری خواهد داد. نتایج مطالعات انجام شده در مورد چنین زنانی نشان می دهد که دوران بارداری آنها بدون استفاده از داروها یا روش ها خاص امکان پذیر نبوده و درد زایمان، هر لحظه ممکن است به طور ناگهانی شروع شود. اگر در چنین شرایطی، کیسه آب کودک به حال خود رها گردد، ناگهان پاره شده و با شروع درد زایمان، نوزاد نارس به دنیا خواهد آمد.
معمولا پزشکان متخصص زنان و زایمان از داروهای پروژسترونی برای جلوگیری از انجام زایمان زودرس در زنان حامله بین هفته های 16 تا 24 از دوران بارداری استفاده نموده و مصرف آن را یک بار در هفته تا پایان هفته 37 از دوران بارداری طول می دهند. محققان اعتقاد دارند که هورمون پروژسترون در رفع خطر ابتلا به زایمان زودرس بسیار موثر می باشد. در نهایت، لازم است بدانید که این دارو توسط خود پزشک در ناحیه باسن فرد با استفاده از یک سرنگ تزریق می گردد.

انواع هورمون های پروژسترونی:
به عنوان یک زن حامله یادتان باشد که یکی از راه های مصرف هورمون پروژسترون توسط زنان باردار، قرار دادن آن در داخل رحم از طریق واژن است. این نوع داروی مصرفی در سه فرم به شکل قرص، ژل و شیاف وجود دارد. لازم است بدانید که در هنگام مصرف، این دارو از طریق مهبل (واژن) داخل رحم گذاشته می شود که هیچ دردی ندارد. زنان حامله باید شیاف را برای دو یا سه بار در روز و به مدت ده هفته در داخل واژن خود قرار دهند و اجازه دهند تا دارو خود به خود با گذشت زمان و به حالت تدریجی، در داخل رحم حل شود. این روش کاملا بی خطر بوده و یک روش کارآمد برای جلوگیری از بروز زایمان زودرس در زنان باردار است.

عوارض جانبی مصرف هورمون پروژسترون توسط زنان باردار:

به عنوان یک خانم جوان و بی تجربه به خاطر داشته باشید که شیاف هورمون پروژسترون که نوعی هورمون زنانه است، سبب ایجاد تغییراتی در رحم زنان حامله شده و ممکن است برخی از عوارض جانبی را هم به دنبال داشته باشد. عوارض جانبی رایج مصرف هورمون پروژسترون در زنان حامله عبارتند از:


1. حالت استفراغ:

یکی از شایع ترین عوارض جانبی مصرف هورمون پروژسترون در زنان باردار، شیوع حالت استفراغ در آن ها است که می تواند حالت تهوع و درد معده را هم به دنبال داشته باشد. البته بیشتر این عوارض ممکن است به دلیل گرفتگی عضلات شکمی در بدن زنان باردار ایجاد شود! برخی از زنان باردار نیز با مصرف هورمون پروژسترون به مشکل یبوست شدید مبتلا می شوند.


2. خونریزی واژینالی:

برخی از زنان باردار ممکن است خونریزی واژینال را با مصرف قرص های سفید پروژسترون تجربه کنند. البته، بیشتر افراد هم در هنگام قرار دادن شیاف در واژن خود احساس سوزش یا تحریک در داخل رحم خود تجربه می کنند. درد سینه ها و بروز سردرد مداوم عارضه دیگری است که بر اثر مصرف هورمون پروژسترون در بدن زنان باردار ایجاد می شود.


3. خستگی بیش از حد زنان باردار:

مصرف شیاف های هورمون پروژسترون در طی دوران بارداری می تواند موجب خستگی، کم تحرکی و بی حوصلگی مادران شود.


4. بروز افسردگی شدید در زنان باردار:

مصرف بیش از حد از داروهای پروژسترونی در طی دوران بارداری ممکن است موجب بروز مشکلات روانی در مادر شده و بروز بیماری افسردگی را به دنبال داشته باشد.


5. تغییرات مغزی در زنان باردار:

بروز تغییرات شدید در مغز زنان باردار با مصرف داروهای پروژسترونی به ندرت دیده شده و می تواند عوارض جانبی شدیدی را در فرد ایجاد کند. اما برخی از علائم رایج بروز تغییرات مغزی در زنان باردار تغییر در نحوه صحبت کردن، استفراغ ناگهانی و ابتلا به مشکل سرگیجه، ضعف در دست یا پا و یا سکته مغزی است، که هر کدام از آن ها مشکل بسیار جدی و دشوار می باشند. زنان حامله باید دقت داشته باشند که در صورت ابتلا به هر یک از این شرایط، بلافاصله به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه نموده و تحت درمان قرار گیرند.


6. ایجاد لخته های خونی در بدن زنان باردار:

لخته شدن خون در بدن زنان حامله بر اثر مصرف هورمون های پروژسترون از جمله عوارضی است که به ندرت اتفاق می افتد. این مشکل به عنوان یک اثر جانبی مصرف شیاف هورمون پروژسترون تلقی شده و از علائم رایج آن، لخته شدن خون می باشد، که ممکن است با سرفه خون، درد شدید قفسه سینه و مشکل تنفسی در بدن فرد همراه باشد.

راه های طبیعی برای جلوگیری از بروز زایمان زودرس در زنان باردار:
همه زنان حامله می توانند با پیروی از نکات بسیار ساده در دوران بارداری خود، از بروز زایمان زودرس پیشگیری کرده و این دوران را با سلامت کامل به پایان برسانند. این نکات عبارتند از:

1. فعال بودن زنان در دوران بارداری:
همه زنان حامله باید در طول دوران بارداری سعی کنند تا با انجام فعالیت های سبک ورزشی، قدرت عضلات خود را حفظ نموده و این دوران را با به دنیا آوردن نوزاد سالم و انجام زایمان طبیعی به پایان برسانند. اگربه عنوان یک زن حامله، تمرینات ورزشی را به طور منظم انجام می دهید، سعی کنید در هنگام انجام آن ها در معرض نور خورشید و در فضای آزاد قرار گیرید. همچنین، از انجام فعالیت های فیزیکی شدید مانند وزنه برداری یا شنا در طول سه ماهه آخر دوران بارداری خود به شدت اجتناب کنید. در نهایت، یادتان باشد که زنان باید تمرینات ورزشی را در دوران بارداری خود انجام دهند که فشار کمتری بر روی شکم آن ها وارد کند.

2. زنان حامله باید نکات بهداشتی را با دقت رعایت کنند:
در مراحل پیشرفته دوران حاملگی، ممکن است نیاز فرد به دفع ادرار افزایش یابد. بنابراین، به این زنان تاکید می شود تا دقت بیشتری بر سلامتی خود در حین دفع ادرار داشته باشند، زیرا رعایت نکردن نکات بهداشتی در چنین مواردی می تواند سبب بروز عفونت های دستگاه ادراری شود. مبتلا شدن زنان به عفونت های مضر دوران بارداری هم می تواند سبب پاره شدن ناگهانی کیسه آب شده و سقط جنین را با انجام زایمان زودرس به دنبال داشته باشد. بنابراین زنان برای جلوگیری از مبتلا شدن به انواع عفونت ها در دوران بارداری خود می توانید شورت های پنبه ای پوشیده، هر بار بعد از دفع ادرار مهبل خود را با دستمال خشک نموده و دست های خود را با صابون ضد باکتریایی بشویند.

3. مصرف انواع ویتامین های قبل از تولد نوزاد:
برخی از زنان حامله ممکن است مجبور شوند تا از کپسول های مولتی ویتامین برای تامین نیازهای بدن خود و حفظ شرایط بهداشتی فرزند داخل رحمشان استفاده کرده و بر خطر انجام زایمان زودرس غلبه کنند.

4. استفاده از رژیم غذایی متعادل در دوران بارداری:
همانطور که می دانید بدن زنان باردار برای رشد مطلوب جنین داخل رحم خود نیاز به یک منبع ثابت از مواد مغذی و سالم دارد. بنابراین، همه کارشناسان پزشکی به زنان حامله توصیه می کنند تا وعده های غذایی خود را در اندازه کوچک و در فواصل زمانی منظم مصرف کنند. این افراد باید تا پایان دوران بارداری خود به جای مصرف سه وعده غذایی بزرگ، 5 وعده غذایی را در طی روز، به صورت منظم مصرف کنند، زیرا مصرف وعده های غذایی کوچک در دوران حاملگی می تواند در رفع ویار صبحگاهی و خطر انجام زایمان زودرس کمک زیادی به زنان بکند.

5. زنان حامله باید در صورت نیاز، منظم و به موقع دفع ادرار کنند:
به عنوان یک زن باردار یادتان باشد هنگامی که احساس کردید نیاز به دفع ادرار دارید، دریغ نکنید! فورا به توالت رفته و رفع حاجت کنید، زیرا تامل کردن در این کار ممکن است منجر به بروز مشکل سيستيت در بدن شما شود. همچنین، اگر مثانه زن حامله بر اثر نگهداری بیش از حد ادرار در دوران بارداری ملتهب شود، می تواند انقباضات ناگهانی رحم را به دنبال داشته و منجر به انجام زایمان زودرس شود.


لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید!

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج نام و لينک سايت مجاز است.

تالار مشاوره مادران گروه بهداشتي فيروز

پرش به محتوا


مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges

پستتوسط memol20 » یک شنبه 11 بهمن 1394, 11:39 am

پستتوسط KarshenaseMamaee » یک شنبه 11 بهمن 1394, 7:28 pm

طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری

پستتوسط memol20 » دو شنبه 12 بهمن 1394, 10:30 am

پستتوسط KarshenaseMamaee » دو شنبه 12 بهمن 1394, 8:49 pm

بازگشت به “مصرف دارو طی بارداری”

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان

تالار مشاوره مادران گروه بهداشتي فيروز

پرش به محتوا


مدیران انجمن: KarshenaseMamaee, golenarges

پستتوسط parinaz » یک شنبه 4 مهر 1389, 5:50 am

پستتوسط parinaz » یک شنبه 4 مهر 1389, 5:51 am

طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری

پستتوسط KarshenaseMamaee » یک شنبه 4 مهر 1389, 8:13 am

پستتوسط parinaz » یک شنبه 4 مهر 1389, 8:58 am

پستتوسط KarshenaseMamaee » یک شنبه 4 مهر 1389, 3:32 pm

پستتوسط parinaz » دو شنبه 5 مهر 1389, 5:37 am

پستتوسط KarshenaseMamaee » دو شنبه 5 مهر 1389, 1:35 pm

پستتوسط مريم عيسوي » دو شنبه 29 خرداد 1396, 3:27 am

پستتوسط KarshenaseMamaee » چهار شنبه 31 خرداد 1396, 9:24 am

پستتوسط مريم عيسوي » چهار شنبه 31 خرداد 1396, 4:24 pm

پستتوسط مريم عيسوي » شنبه 3 تیر 1396, 6:45 am

پستتوسط KarshenaseMamaee » سه شنبه 6 تیر 1396, 6:51 am

پستتوسط سارگل-وحید » چهار شنبه 11 مرداد 1396, 8:17 pm

پستتوسط KarshenaseMamaee » دو شنبه 16 مرداد 1396, 10:47 am

پستتوسط سهیلا68 » سه شنبه 28 آذر 1396, 7:31 am

بازگشت به “ویار ”

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان

“);

}, 50);

});

“);

iframe.onload = function() {
ga(‘send’, ‘event’, ‘top_content_region’, ‘iframe_onload’, ‘yektanetAd’, Date.now() – s);
}

}, 50);

});

من هفته 15 هستم و سابقه دو بار سقط دارم واز هفته 6 لکه بینی کم داشتم که شیاف پروژسترون 400 هر 12 ساعت و آسپرین رو روزانه شروع کردم… … ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری

می پسندم

0

سایر خبرها

نیست پزشک از شما درخواست می کند که چند دقیقه قدم بزنید یا شکلات مصرف کنید تا جنین در موقعیت دلخواه قرار بگیرد. انجام آنومالی اسکن با جزییات زمان بیشتری لازم دارد و معمولا 40-30 دقیقه و حتی گاهی بیش از یک ساعت طول می کشد .آنومالی اسکن پیشرفته همراه با اکوکاردیوگرافی قلب جنین انجام می شود و زمان بسیار بیشتری نیاز دارد. 6- آیا اگر جنین ناقص باشد، می توان در هفته 20 سقط جنین را انجام داد …

سوال مخاطب نی نی بان: من 25 آبان آزمایش بتا دادم و بتا 1000 بود . 21 آذر سونو دادم که طبق سونو هفت هفته و چهار روز داشتم . ساک حاملکی به اندازه 26mm دیده شد ، اما چیزی توی ساک نبود. نه جنین نه کیسه زرده . خالی بود ، به من گفته که یک هفته دیگه سونو بده و به احتمال 90 درصد حاملگی پوچ هستش .من سال 88 اولین بارداریم پوچ بود که شش ماه بعد از سقط باردار شدم و یه دختر سالم دارم خدا رو شکر، اما برای بار …

سوال مخاطب نی نی بان: متاسفانه بارداریم پوچ بود و باید دفع بشه من هنوز دارویی استفاده نکردم و روزی که برای سونوی(تایید بارداری پوچ) تایید ختم بارداری رفتم لکه بینی داشتم و بعد سونو هم چند روز لکه بینی داشتم و الان دو سه روز مثل پریود و گاهی وقتا دل درد خفیف دارم و لخته خون و رگه های بزرگ و کوچیک خونی دفع میشه نیاز به سونوی مجدد و تجویز دارو دارم یا نه ؟ خودش دفع میشه که بعدش برم سونو بقایای بعد …

ایکوزاپنتائوئیک اسید (EPA) چند بار در هفته به عنوان وعده غذایی مصرف کنید و یا یک مکمل با کیفیت بالا در این زمینه تهیه کنید. ویتامین های پیشگیری علاوه بر تمرکز بر بهینه سازی گزینه های رژیم غذایی، مکمل ها هم می توانند در این زمینه به شما کمک کنند؛ تا اطمینان حاصل کنید که تمام مواد مغذی مورد نیاز روزانه را دریافت می کنید. متخصص تغذیه ربکا اسکریچفیلد می گوید: “برای پوشش دادن نیازهای …

روز بعد از سونو لکه بینی قهوه ای تا سیاه دارم بیشتر بصورت دونه دونه هست و یکنواخت نیست مثل خون اواخر پریود، دکترم از دیشب شیاف پروژسترون شبی یکی تجویز کرده، خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنید که دلیلش چیه؟ پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی: دوست عزیز درحال حاضر جز استراحت و مصرف دارو و تکرار سونو کاری نمیتوان کرد. اگر بارداری سقط شد،باید قبل از اقدام مجدد یکسری بررسی های کامل از خانم و آقا انجام شود. …

سوال مخاطب نی نی بان: بعد از اولین زایمان که 7 سال پیش بود الان 5 هفته از بارداری من گذشته که متوجه شدم که یک پولیپ بزرگ واژینالی دارم جوری که گاهی اوقات کاملا قابل لمس هستش پزشک معالجم بهم شیاف واژیسان داده که هرشب مصرف میکنم. گاهی این پولیپ خونریزی شدیدی دارد که میترسم جنین سقط شده باشه. الان 2 هفته است که رابطه زناشویی هم نداشتیم ولی با این حال باز خونریزی دارد. آیا میتوان این پولیپ را برداشت …

سوال مخاطب نی نی بان: من 31 سالمه اولین بار بارداریو تجربه میکنم الان هفته ششم هستم دکترم ازمایش بتا رو 48 ساعت تکرار کردند عدد اول بتا 2060 بود و بعدی 4080 دکتر گفتن خیلی نرماله به دلیل لکه بینی که داشتم شیاف پروژسترون مصرف میکنم که کاملا برطرف شد مشکلم اینه که دل درد و کمر درد شدید و به صورت نامنظم دارم دکتر گفته باید تا هفته 8 صبر کنی تا سونو بدی خیالت راحت بشه اما من خیلی نگرانم خطر سقط هستم این درد ایا طبیعیه؟ پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان: دوست عزیز این دردها کاملا طبیعی است و جای نگرانی نیست. حتما هفته هشت سونو را تکرار کنید تا وضعیت بارداری شما مشخص شود …

سوال مخاطب نی نی بان: من 33 سالمه حدود 7 هفته س که باردارم ولی امروز متوجه شدم، توی هفته ی پنجم توی سفر سرگیجه داشتم که از همین بارداری بوده ولی اشتباهی برام بتا سرک تجویز کردن و من 10عدد قرص بتا سرک هشت میل مصرف کردم، بعضیاشم با دوز دوتایی ، میخواستم بپرسم این مسئله مشکل جدی برای جنین پیش میاره؟ و چون بارداریم ناخواسته بوده قبلش اسید فولیک نخوردم الانم دسترسی به دکتر ندارم میخواستم بپرسم مصرف چه …

سوال مخاطب نی نی بان: من هفته پیش سونو انجام دادم اخرای هفته 5ام بود اما سونو 4.5 تا 5 هفته نشون داد بخاطر لکه قهوه ای رفته بودم. لکه هام قطع میشه اما بعدش بازم میاد یکم استرس دارم میخواستم کمکم کنید در ضمن یه کیست درموئیدم دارم سوالم اینه چرا این لک ها تمومی ندارن؟ من روزی دوتا شیاف پروژسترون استفاده میکنم و علت اختلاف سن بارداریم چی میتونه باشه؟ پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان …

سوال مخاطب نی نی بان: من 15 روز پیش در هفته 10 دهم بارداری سقط با قرص داشتم امروز سونو دادم بقایای بارداری به حجم 3/5 cc هنوز دفع نشده، میشه با قرص و دارو دفعش کرد یا باید کورتاژ کنم؟؟ چون 23 سالمه و سابقه بارداری نداشتم از کورتاژ میترسم ضمن اینکه هنوزم بعد 15 روز خونریزیم نه قطع شده نه کم هنوزم بعضی وقتا میزان خونریزیم خیلی زیاده امکان داره خودش با همین خونریزیا دفع بشه؟ پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی: نیاز به معاینه و انجام آزمایش برای تصمیم گیری هست …

…> استفاده از نمک یددار به میزان لازم در دوران بارداری، احتمال سقط خود به خود را کاهش داده و در هوش، شنوایی و بینایی نوزاد تأثیرگذار خواهد بود. استفاده از ویتامین D برای جذب کلسیم از روده ها ضروری است که در دوران بارداری با مصرف مکمل های حاوی این ویتامین و یا قرارگرفتن در معرض نور خورشید، تأمین می شود. بهتر است هر روز و اگر هر روز امکان نداشته باشد، چندین بار در هفته، هر بار 10 تا 30 دقیقه در زمانی که اشعه آفتاب مستقیم نباشد (حدود یک تا 2 ساعت قبل یا بعد از ظهر شرعی)، پوست در معرض نور خورشید قرار بگیرد. …

سوال مخاطب نی نی بان: من تو هفته دهم بارداری سقط با قرص داشتم ازون روز با وجود خروج کلی لخته و جنین هنوزم بعد از گذشت 11 روز خونریزی دارم باید چکار کنم؟ این مقدار خونریزی طبیعیه؟؟ هنوز بعضی وقتا همراه با خونریزی لخته میبینم. پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان: ممکن است یک تکه از جفت به دیوار رحم چسبندگی داشته باشد. این مقدار از خونریزی حتما نیاز به بررسی تشخیصی دارد. سونو واژینال بدهید و به پزشک مراجعه کنید …

…، فرد غیرمبتلا تلقی می شود. در صورت مثبت بودن IgG، اندازه گیری IgM و با فاصله زمانی 3 هفته توصیه می شود. درصورتی که میزان IgM افزایش قابل توجهی نشان دهد، فرد دچار عفونت حاد است و باید اقدامات درمانی هرچه سریع تر انجام گیرد. • پیشگیری:توصیه می شود از 6 ماه قبل از بارداری و حین بارداری، گوشت خام و نیمه پخته مصرف نکنید و گوشت با درجه حرارت معمولی پخته شود. میوه ها و سبزی ها را قبل از …

سوال مخاطب نی نی بان: من 31 سالمه اولین بارداری که داشتم سابقه سقط ندارم الان حدود 5 هفته هستم هست طی یکی دو روز اخیر لکه بینی داشتم و دل درد و کمر درد هر چند ساعت یه بار به صورت خفیف دارم آیا طبیعی هست؟ پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی: لکه بینی در دوران بارداری میتواند از علل کمبود پروژسترون و یا ضعف جنین تشکیل شده و یا حاملگی خارج از رحم باشد ، موارد …

سوال مخاطب نی نی بان: من در هفته هفت بارداری هستم روز شنبه رفتم آزمایش تیتر دادم 5440بود و در سونو داخلی هم همه چیز خوب بود اما از دیشب افتادم رو خونریزی و درد از صبح هم که شیاف زدم قطع شده ولی ترشحم زرد رنگ هست به نظر شما بچه سقط شده ؟چکاری باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایم کنید البته بگم من سال نود و دو بارداری پوچ داشتم دیگه باردار نشدم تا الان و باید بگم من کم کاری تیروئید و قند خون بالا هم …

ایبوپروفن می توانند باعث کاهش تورم دیواره رحم شوند و این به نوبه ی خود باعث کاهش شدید دوره ی قاعدگی و درد ناشی از آن می شود. این دارو ها کمک می کنند تا تولید اضافی گروهی از هورمون ها مانند ترکیبات لیپیدی پروستاگلاندین ها که باعث انقباضات رحم می شود کاهش یابند. شما می توانید این دارو ها رو 2 یا 3 بار در روز مصرف کنید، مراقبت باشید بیشتر از دوز نوشته شده بر روی جعبه مصرف نکنید. …

جنین نبود توروخدا کمک کنید امکانش هست لقاح دیر انجام شده باشه بنظرتون جنین تشکیل میشه یا نه باید چکار کنم در ضمن 19 مردادیه سقط داشتم که قلب بچه تشکیل نشده بود و خودش سقط شد پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی: با تاریخهایی که ذکر میکنید در حال حاضر 8 هفته و جنین فاقد قلب میباشد امکان دارد که شما در بارداری با سن حاملگی کمتر به سر میبرید پس بهتر ه به فاصله 48 ساعت در یک مرکز دو تیتراژ بتا بدهید و از روند افزایشی اون میتوان به قابل حیات بودن جنین یا پوچ بودن اون پی برد …

سوال مخاطب نی نی بان: من 27 سالمه هفته 7 بارداری اول هستم گاهی اوقات دل درد پریود میگیرم که خیلی نگران میشم زیر شکمم درد میگیره گاهی هم دور نافم درد میگیره هفته پیش هم سونوگرافی رفتم قلب جنین تشکیل شده بود و همه چیز نرمال بود دکتر شیاف پروژسترون روزی یکی و قرص ایزوپرین بهم داده که هر وقت درد داشتم هر 8 ساعت بخورم، خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید ایا قلب جنین که تشکیل میشه باز هم امکان سقط هست؟ پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی: حتما شیاف رو استفاده کنید نگران نباشید لکه بینی در خیلی از بارداریها دیده میشود با مصرف پروژسترون بهبود می یابد …

سوال مخاطب نی نی بان: باردار هستم 27 هفته وپنج روزم هست ارتفاع رحمم کم بود و سونو دادم برای اینکه ببینم رشد جنین ;دور سر و شکمش خوب هست فقط وزنش کمه و 825 گرم وزن داره بهم گفتن که مشکلی نیست و مولتی ویتامین هات رو عوض کن! خودم نگرانم آیا این وزن کم ایجاد خطر میکنه برای جنین. و اینکه برای افزایش وزنش باید چیکار کنم؟ خوردن لیدی میل تاثیری روی وزن جنین داره؟ پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی: حتما تحت نظر متخصص زنان رشد جنین پیگیری شود . مصرف لیدی میل و بقیه ویتامینها در صورت سالم بودن عروق جفت میتوانند به رسیدن جنین به وزن مطلوب کمک کنند. …

سوال مخاطب نی نی بان: بنده 3 آبان iui انجام دادم که خدارو شکر مثبت شد و الان هفته 7 هستم و دوقلو باردارم. متاسفانه دکترم بدون اطلاع یک ماه مطب رو تعطیل کرده و من نمیدونم که شیاف پروژسترون را تا کی باید ادامه بدهم؟ در ضمن داروی مکمل هم فقط متفورمین و پودر اینوفولیک مصرف میکنم. لطفا بنده را راهنمایی کنید که آیا نیاز به قرص مکمل دیگری هست؟ پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان …

سوال مخاطب نی نی بان: یکشنبه هفته قبل در 7 هفتگی با قرص سایتوتک به تجویز دکتر سقط انجام دادم و چند تا لخته بزرگ ازم خارج شد. الان خونریزی خیلی زیادی دارم و تست بارداریم مثبته. عصر سونو میخوام برم. لطفا راهنماییم کنید ممکنه بچه هنوز باشه؟ اگر هنوز باردارم پس چرا خونریزی دارم!؟ این سقط ناقصه؟باعث ناقص شدن بچه میشه؟ لطفا دقیق بهم توضیح بدید خواهش می کنم. پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و …

می نماید. خستگی ممکن است حس کنید در طول روز به شدت دچار خستگی می شوید، بطوریکه انجام کارهای معمول روزانه برای شما دشوار می گردد. این حالت معمولا” نشانگر بیماری نیست بلکه روش طبیعی بدن برای تشویق به استراحت است. اگر این حالت برای مادر مشکل آفرین گردد باید با پزشک در میان گذاشته شود تا در بهبود این حالت کمک نماید. گرفتگی عضلات این وضعیت ممکن است بر اثر کاهش گردش خون …

سوال مخاطب نی نی بان: من در هفته 20 بارداری هستم در هفته پیش لکه بینی داشتم ولی سونو خوب بود و با آمپول پروتون متوقف شد ولی دوباره دو روز پیش با اینکه همون روز سونو آنومالی داده بودم وهمه چیز خوب بود خونریزی (خون روشن) پیدا کردم که دکتر گفت شیاف سیکلوژست استفاده کنم ولی الان قطع نشده تبدیل به لکه بینی شده…می خواستم ببینم وقتی توی سونو همه چی خوبه و جفت پایین نیست و هماتوم هم ندارم چرا این اتفاق …

برای روی سینه هایتان که چکه نکند نیز فراموش نکنید. اگر از وسایل مخصوص ماساژ استفاده می کردید، فراموش نکنید که روغن ها و وسایل مخصوص این کار را نیز همراه داشته باشید. شانه، مسواک، خمیر دندان دستمال کاغذی، صابون، لیوان دمپائی، بشقاب و قاشق و چنگال هم اگر دوست دارید وسایلتان کاملا شخص باشد، بهتر است انتخابهای بعدی شما باشند. شورتهای یک بار مصرف گیپوری یا یک بار مصرف برای مادر پس از زایمان را فراموش …

ناشناخته های بسیاری برای یک مادر اتفاق می افتد، گرفتن پاسخ شفاف از پزشک ضروری است و درخواست آزمایش ها و سونوگرافی های مختلف نگرانی مادری را که نداند چرا باید آنها را انجام دهد، بیشتر می کند. کاملا با شما موافقم اما آشنا کردن مردم با حقوقشان وظیفه رسانه هایی مثل شما و صدا و سیماست. به مردم بگویید حق شماست بپرسید: دکتر! چرا باید سونو بشوم؟چرا باید آزمایش خون بدهم یا عمل جراحی نیاز دارم؟ و اگر …

“);

iframe.onload = function() {
ga(‘send’, ‘event’, ‘banner_120_top1’, ‘iframe_onload’, ‘KhabarFarsiAds’, Date.now() – s);
}

}, 50);

});

“);

iframe.onload = function() {
ga(‘send’, ‘event’, ‘banner_120_top1’, ‘iframe_onload’, ‘didar’, Date.now() – s);
}

}, 50);

});

“);

iframe.onload = function() {
ga(‘send’, ‘event’, ‘banner_120_top1’, ‘iframe_onload’, ‘MihanWebPars’, Date.now() – s);
}

}, 50);

});

“);

iframe.onload = function() {
ga(‘send’, ‘event’, ‘banner_120_top1’, ‘iframe_onload’, ‘prfarsi_130x240’, Date.now() – s);
}

}, 50);

});

“);

iframe.onload = function() {
ga(‘send’, ‘event’, ‘banner_120_top1’, ‘iframe_onload’, ‘ibaner’, Date.now() – s);
}

}, 50);

});

“),t.close()},t.write(‘

“);

iframe.onload = function() {
ga(‘send’, ‘event’, ‘banner_120_top3’, ‘iframe_onload’, ‘MahakCharity’, Date.now() – s);
}

}, 50);

});

طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری

“);

}, 50);

});

طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری
طریقه استفاده از شیاف پروژسترون در بارداری
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *