طرز پخت چغندر سفید در زودپز

دوره مقدماتی php
طرز پخت چغندر سفید در زودپز
طرز پخت چغندر سفید در زودپز

مواد لازم:

چغندر قندی یا قرمز……………………………2 کیلو

دوشاب………………………………………..2 فنجان

 

این چغندر قند هست که رنگش سفید هست و شیرینه البته نوع قرمز رنگ اونهم وجود داره درست به این شکل که فقط رنگش قرمز معمولی هست و طعمش یک کم شور هست

طرز پخت چغندر سفید در زودپز

دوره مقدماتی php

اینهم همون چغندر قرمزی هست که شکلش عین چغندر قندی و رنگش قرمز معمولی هست و طعمش کمی هم شور هست و به چغندر گاوی معروف است که بیشتر برای خوراک دام ازش استفاده می کنندکه من عکسش رو از ویکی پدیا پیدا کردم 

اینهم چغندر قرمز دایره ای شکل هست که شیرین هست و وقتی می جوشه رنگش از بین میره و میشه عین چغندر قرمز و اون لبو قرمز که ترشی ازش تهیه می کنند رنگ و شکلش عین این هست و فقط بعد از پخت هم رنگش ثابت و قرمز هست و ازش برانی و ترشی درست می کنند و رنگ یک رنگ طبیعی خوراکی هست

اینهم چغندر قرمز که از جام نیوز برداشتم ازش لبو ترشی و برانی و رنگ خوراکی و سالاد و … تهیه می کنند

من روش پخت هر دوتا رو گذاشتم

چغنر سفید یا قندی

ابتدا با برس آشپزخانه چغندر را خوب می شوییم و پوستش را می کنیم و رگ و ریشه اش را می گیریم

سپس به دلخواه تکه تکه می کنیم من مکعبی بزرگ خوردش کردم

سپس با درون قابلمه ریخته و رویش آب می ریزیم و می گذاریم تا بپزد البته از قابلمه بزرگ استفاده می کنیم یا هنگام پخت درب قابلمه را کمی باز می گذاریم تا سر نرود که حدود 5 الی 6 ساعت طول می کشد تا پخته شود

 سپس دوشاب را اضافه می کنیم

 و می گذاریم تا دوشاب بجوشد و به خورد لبو برود

 

که این شکلی شود

 اینهم مال چغندر بالاست

ابتدا چغندر را شسته و رگ وریشه اش را گرفته و پوستش را می گیریم

بعد درون قابلمه ریخته و درسته یا خورد شده و رویش آب می ریزیم تا بپزد که حدود 3 الی 4 ساعت طول می کشد اینن نسبت به بالایی زودپز هستش

بعد دوشاب را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا دوشاب به خورد لبو برود 

که بعد از پخت اینجوری میشه

 بعد از برش دادن لبو

طرز پخت چغندر سفید در زودپز

 

  نکات مهم:

سلام عزیزم .من تازه با وب تون اشنا شدم.واقعا عالیه.منم با چغندر قند درست کردم اما از شکر استفاده میکردم.میشه یه توضیح کوچیک درمورد دوشاب بدی؟اصلا چیه؟خودتون درست کردید یا باید اماده بخریم؟ممنون میشم پاسخ بدی.

سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادید.فقط دوسه تا سوال داشتم.دوشاب های دیگه مثل گلابی و …. که گفتید روشش با این روش دوشاب انگور فرق داره؟اگه فرق میکنن میشه هرموقع خواستید تهیه اش کنید.اموزشش رو توی وبلاگتون قرار بدید؟و سوال اخراینکه خاک دوشاب توی همه عطاری ها موجوده؟واقعا ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم

سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادید.فقط دوسه تا سوال داشتم.دوشاب های دیگه مثل گلابی و …. که گفتید روشش با این روش دوشاب انگور فرق داره؟اگه فرق میکنن میشه هرموقع خواستید تهیه اش کنید.اموزشش رو توی وبلاگتون قرار بدید؟و سوال اخراینکه خاک دوشاب توی همه عطاری ها موجوده؟واقعا ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم

سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادید.فقط دوسه تا سوال داشتم.دوشاب های دیگه مثل گلابی و …. که گفتید روشش با این روش دوشاب انگور فرق داره؟اگه فرق میکنن میشه هرموقع خواستید تهیه اش کنید.اموزشش رو توی وبلاگتون قرار بدید؟و سوال اخراینکه خاک دوشاب توی همه عطاری ها موجوده؟واقعا ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم

با سلام خدمت شما مدير محترم
از شما تقاضا داريم لينک ما را در وبلاگ خود قرار داده تا ما نيز لينک وبلاگ شما را در سايت خود قرار دهيم
با تشکر
www.isouda.ir
مرجع آشپزي با آيسودا
isoudaco@gmail.com

[شوخی]salam byayn hamdigaro link konim lotfan[چشمک][تایید]

عزیزم سلام خداقوت
ما برای اینکه چغندر رنگ قرمزش را حفظ کنه نزدیک پختن آن کمی سرکه انگور به آن اضافه می کنیم رنگ بسیار خوشرنگی پیدا می کنه و خیلی هم خوشمزه می شه اگر بخواهیم شکر هم اضافه می کنیم تا کمی شیرین شود و گرنه با همان سرکه خیلی مزه خوبی پیدا می کند .
با تشکر

سلاملار او قیرمزی چغندر یا پانجاری ایراندا هانسی شهردن آلماق اولار.ساغ اولون استفاده ایله دیک.آخی من ملکاندا آختاردیم تاپامادیم.از کجا می تونم چغندر قرمز تهیه کنم .در کدوم شهر تولید میشه.استفاده کردیم.ممنون

سلاملار او قیرمزی چغندر یا پانجاری ایراندا هانسی شهردن آلماق اولار.ساغ اولون استفاده ایله دیک.آخی من ملکاندا آختاردیم تاپامادیم.از کجا می تونم چغندر قرمز تهیه کنم .در کدوم شهر تولید میشه.استفاده کردیم.ممنون

منظورم اونیه که از جام نیوز برداشته بودید.مرسی

 لبو یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین سبزی های پاییزی است که طرفداران بسیاری دارد. همچنین لبو یکی از پایه های اصلی شب یلدا ی ما ایرانیان است. در این مقاله 3 روش مختلف برای طرز تهیه لبو را ذکر کرده ایم

ابتدا چغندرها را کاملا بشویید. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهید. آب را درون قابلمه تا جایی بریزید که یک سوم از لبو ها بیرون از آب قرار بگیرد. درب قابلمه را بگذارید . حدود 2 ساعت صبر کنید تا لبو ها کاملا بپزد. در این مدت به لبو ها سر بزنید که احیانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست دارید لبو ها شیرین باشند می توانید مقدار کمی شکر به لبوها اضافه کنید. بعد از 2 ساعت یک چنگال را درون لبو فرو  کنید و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود یعنی لبوی شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنید.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : لبو و تزئینات آن برای شب یلدا!

لبو ها بعد از شستن درون فویل آلومینیومی قرار دهید. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دمای 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت قرار دهید. بعد از پختن لبو ها را از درون فویل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنید.

مانند دو روش قبل چغندرها را بشویید. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهید. زودپز را تا جایی آب بریزید که سبد بخارپز بیرون از آن قرار بگیرد. لبو ها را درون سبد بچینید. اگر دوست دارید که لبو های شما شیرین باشند یک قاشق غذا خوری شکر روی لبوها بریزید  سپس درب زودپز را ببندید. بعد از 40 دقیقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنید.

طرز پخت چغندر سفید در زودپز

بیشتر بدانید : شب یلدا میز شام تان را با این ایده های جالب و ساده تزیین کنید

بیشتر بدانید : تزیین پفیلا شب یلدا برای عروس

بیشتر بدانید : تزیین انار شب یلدا با چند ایده جالب و ساده

بیشتر بدانید : میوه آرایی شب یلدا با ایده هایی نو و جالب

بیشتر بدانید : تزیین هندوانه شب یلدا عروس + آموزش تصویری

بیشتر بدانید : سفره شب یلدا 97 را با این ایده ها تزیین کنید

اگر می خواهید بیشتر بدانید : طرز تهیه لبوی شکم پر برای شب یلدا

تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

دلبری و نظر مثبت مادرشوهر و پدرشوهر را به خود جلب کردن مثل تمام مهارت های زندگی نیازمند کسب مهارت و بینش است. با ما همراه شوید تا این مهارت را بدانید

رنگ مو قهوه ای یکی از پر طرفدارترین رنگ مو ها در بین تمام خانم ها است. برای یک رنگ مو قهوه ای زیبا چه رنگ ها یی را باید با هم ترکیب کنیم؟

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

در این آموزش با طرز تهیه لبو با ۴ روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر مخصوص شب یلدا در منزل نهایت لذت را ببرید.

چغندر پخته همان لبو است که دارای طعم و مزه ای بی نظیر است و در روزهای سرد پاییز و زمستان اغلب افراد تمایل زیادی به خوردن لبو پیدا می کنند. برای طرز تهیه لبو روش های زیادی وجود دارد و شما می توانید لبو را روی گاز و درون فر و مایکروفر بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. 

لبو و کدو حلوایی و باقلا گرم از انواع خوراکی های مخصوص شب یلدا هستند و اگر این نوع دسرها به خوبی پخته شوند طعم و مزه بی نظیری پیدا می کنند بنابراین بهتر است در هنگام پخت لبو و کدو و باقلا دقت لازم را داشته باشید.

لبو از انواع دسرهایی است که کمتر کسی پیدا می شود که از طعم و مزه بی نظیر آن خوشش نیاید بنابراین بهتر است با رعایت کردن ترفندهایی لبو را در منزل بپزید و از طعم و خواص بی نظیر آن بهره ببرید. همچنین با کمک لبو می توانید دسرهای و مربا جات خوشمزه ای نظیر کیک لبو و مربای لبو و ترشی لبو را تهیه کنید.

طرز پخت چغندر سفید در زودپز

مواد لازم 

روش تهیه لبو 

ابتدا چغندر را به کمک برس به خوبی بشویید تا گل و لای آن از بین برود و تمیز شود سپس چغندرهای تمیز شده را به همراه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا چغندرها نرم و پخته شوند و حدود دو لیوان از آب آن باقی بماند.

در مرحله بعدی درست کردن لبو بعد از مدت زمان ذکر شده لبوها را از درون قابلمه بیرون آورید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت حلقه ای لبوها را برش بزنید.

برش های لبو را دوباره درون آب لبو بیندازید و مقداری شکر یا عسل به آب لبو اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا لبوها به مدت یک ساعت دیگر پخته شوند و آب لبو به کمتر از یک لیوان برسد.

سپس لبوهای پخته شده را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید می توانید از آب لبو نیز روی لبوهای پخته شده بریزید.

مواد لازم 

طرز تهیه لبو در فر 

ابتدا چغندها را بشویید و آن ها را بعد از خشک کردن درون کاغذ آلومینیومی یا فویل بپیچید سپس چغندرها را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

بعد از مدت زمان ذکر شده لبوها را از درون فر خارج کنید و پوست آن ها را بگیرید و لبوها را به صورت حلقه ای برای سرو برش بزنید.

مواد لازم 

دستور تهیه لبو در زودپز

برای طرز تهیه لبو در زودپز ابتدا چغندرها را به خوبی بشویید سپس آن ها را به همراه سه لیوان آب و شکر درون زودپز بریزید و درب زودپز را ببندید و اجازه دهید تا چغندر به مدت یک ساعت و نیم درون زودپز پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده چغندرها را از درون زودپز بیرون آورید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت دلخواه خود برش بزنید.

مواد لازم 

روش تهیه لبو در مایکروفر 

برای طرز تهیه لبو در مایکروفر ابتدا چغندرها را بشویید و سر و ته آن ها را بزنید سپس پوست چغندرها را بگیرد و آن ها را به صورت ورقه ورقه برش بزنید و مقداری سرکه روی برش های چغندر بمالید. سپس مایکرو فر را روی درجه حرارت بالا تنظیم کنید توجه داشته باشید که برای طرز تهیه ۲۵۰ گرم چغندر زمان را باید روی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تنظیم کنید و برای پخت نیم کیلوگرم چغندر زمان را باید روی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تنظیم کنید.

در این مطلب با انواع روش ها برای طریقه درست کردن لبو در منزل آشنا شدید که امیدواریم با کمک روش های ذکر شده بتوانید لبو خوش طعم و خوشمزه ای را در منزل بپزید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98

طرز پخت چغندر سفید در زودپز


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز پخت چغندر سفید در زودپز
طرز پخت چغندر سفید در زودپز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *