طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر

دوره مقدماتی php
طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر
طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر

به نظر خاله خانم پختن غذا از خوردن غذا لذت بخش تر است !

مرغ بریان

مواد لازم برای 4 نفر :

طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر

دوره مقدماتی php

 

 

مرغ درسته ——————- 1 عدد سایز متوسط ( حدود 1500 گرم )

زعفران دم کرده ————— 1 استکان + 1 قاشق غذا خوری

آبلیمو ————————- 1 استکان

کره —————————- 50 گرم ( آب کرده )

سیر ————————— 2-3 حبه

گوجه فرنگی —————— 1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای —————– 1 عدد متوسط

ادویه طعم دهنده ————– به مقدار لازم

نمک ————————— به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

 

ابتدا فر را با حداکثر دما روشن کنید و بگذارید داخل فر کاملا داغ شود .

مرغ را بشوئید، درون شکم مرغ را خالی و تمیز کنید و 15 دقیقه داخل آب نسبتا گرم قرار دهید تا خونابه داخل مرغ کاملا خارج شود . بعد گردن و قسمتهای اضافی سر بال مرغ را با قیچی بچینید.

 

 

1 استکان زعفران، ادویه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود .

مرغ را از آب در بیاورید و داخل سبد بگذارید تا آب آن چیده شود . دقت کنید که مرغ کاملا خشک شود.

طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر

تمام سطح مرغ و داخل شکم آنرا با نمک آغشته کنید و بعد با قلمو سطح و شکم مرغ را با سس آبلیمو بپوشانید. این کار را چند مرتبه تکرار کنید تا رنگ و بوی مرغ کاملا عوض شود .

مرغ مزه دار شده را 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید و در این مدت چندین مرتبه از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ و داخل شکم آن بریزید.

 

 

گوجه را به دو نیم تقسیم کنید و فلفل دلمه ای و سیر را به قطعات درشت خرد کنید .

بعد از اینکه مرغ کاملا مزه دار شد و رنگ آن تغییر کرد، آنرا از یخچال خارج کنید، مرغ را سرو ته کنید تا چیزی از سس داخل شکم آن باقی نماند و موجب تلخی آن نشود .

داخل شکم مرغ را با گوجه و مقداری از سیر و فلفل دلمه ای خرد شده پر کنید .

با نوک چاقو زیر پوست مرغ را کمی بخراشید تا بتوانید مقداری از سس، فلفل و سیر خرد شده را در آن جای دهید. زیر پوست مرغ را در قسمتهای مختلف با بقیه فلفل و سیر خرد شده و مقدار کمی از سس پر کنید .

بعد به روش زیر انتهایی ترین قسمت یکی از پاهای مرغ را یک شکاف 4 سانتی ایجاد کنید و پای دیگر مرغ را از داخل شکاف رد کنید.

( این عمل برای ثابت نگه داشتن پاهای مرغ در حین طبخ است )

 

              

              

 

 

وقتی پای مرغ ثابت شد، دو تکه فویل را دور قسمت های انتهای پای مرغ بپیچید تا در اثر حرارت مستقیم نسوزند . (قسمتهای انتهایی پای مرغ فاقد گوشت و چربی هستند و در اثر حرارت خیلی زود میسوزند)

و بعد از انجام تمام مراحل فوق به کمک یک تکه نخ ضخیم مرغ را جمع و کاملا ثابت کنید :

 

 

              

              

 

 

دوباره مقداری از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ بریزید و مرغ را به سیخ جوجه گردان دستگاه فر بکشید و داخل محل مخصوص قرار دهید .

 

              

 

شعله گریل را روشن کنید و سیخ را در حالت گردان تنظیم کنید .

هر 15 دقیقه یکبار، با قلموی آشپزخانه سطح روی مرغ را با مخلوط کره ذوب شده و 1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده پوشش دهید تا هم خشک نشود و هم کاملا طعم دار و ترد شود .

برای طبخ کامل مرغ با این روش حدودا 3 ساعت زمان لازم است که این زمان بسته به نوع مرغ میتواند کمتر یا بیشتر باشد. میتوانید با فرو کردن چنگال یا نوک کارد داخل گوشت مرغ از پختن آن مطمئن شوید.

 

 

و بعد به آرامی مرغ را از داخل سیخ خارج کنید، نخ دور آن و فویل ها را جدا کنید و در ظرف مناسب سرو کنید. بهتر است مرغ بریان را بلافاصله بعد از خارج کردن از فر سرو کنید تا حالت چرمی و کشدار پیدا نکند. به همین منظور ظرف سرو و مخلفات آن را قبل از خارج کردن مرغ از فر آماده کنید .

 

 

نکته :

مرغی را برای این منظور انتخاب کنید که پوستی سالم و بدون پارگی داشته باشد تا گوشت مرغ در انتها کاملا یکدست پخته شود .

 

 

وقتی مرغ را داخل فر میگذارید، مسلما با روشن کردن شعله گریل نیازی نیست شعله پائین نیز روشن باشد. پس نیازی به ذکر دمای فر نیست . فقط توجه داشته باشید که فر از قبل کاملا داغ باشد و شعله گریل را ابتدا روی شعله زیاد تنظیم کنید تا مرغ جمع شود و بعد شعله را روی متوسط تنظیم کنید تا مرغ کاملا مغز پخت شود .

 

 

ادویه مناسب برای این خوراک میتواند به شرح زیر باشد :

پودر سیر، پودر فلفل قرمز، ادویه مخصوص مرغ، کمی زردچوبه ، پودر جوز هندی و مقدار بسیار کمی تخم گشنیز آسیاب شده. در صورتیکه هر کدام از مواد فوق در دسترس نبودند میتوانید آنرا از ترکیب حذف کنید.

 

 

پوشاندن سطح مرغ با نمک قبل از انجام مراحل دیگر، در طعم نهایی مرغ کاملا موثر است . این عمل هم باعث ترد و مزه دار شدن مرغ و هم باعث زودتر پختنش میشود .

 

 

بهتر است از فلفل دلمه ای سبز رنگ استفاده کنید. فلفل های رنگی طعمی نسبتا شیرین تر از نوع سبز دارند و عطر آنها نیز کمی متفاوت است .

 

 

هنگام سرو، مواد داخل شکم و زیر پوست مرغ را خارج کنید و دور بریزید.

 

درباره مطبخ

منوي سايت

سايتهاي مرتبط

نوشته های پیشین

چي ميل داريد ؟

مطبخ چي

خواهرزاده هاي خاله خانم

آمار مطبخ خاله خانم

چه خبر از مطبخ ؟

بورانی یکی از پیش غذاهای خوشمزه می باشد که در کنار غذاهای ایرانی سرو می شود . این پیش غذا می تواند با سبزیجاتی همچون اسفناج , بادمجان و لبو تهیه شود .در ادامه نکات درست کردن بورانی را می خوانید.

خرما یکی از میوه های پرطرفدار ماه رمضان است که بسیار انرژی زا وخوشمزه است در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کاسه های خرما و گردو را به شما عزیزان آموزش دهیم

سالاد ها یکی از پیش غذاهای خوشمزه و پر کاریرد میز غذا است و دارای تنوع بالایی هستند در این میان سالاد اندونزی جای خود را بیش از پیش در میهمانی های ایرانی ها باز کرده است در این مطلب طرز تهیه این سالاد خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم

کاپوچینو يكي از دوست‌داشتني‌ترين نوشيدني‌هاي برپايه قهوه در دنيا به حساب مي‌آيد.این قهوه خوشمزه خامه ای کف مانند بر روی قهوه است که طعم بسیار خوشی دارد

شیرینجات همیشه زینت بخش سفره افطار بوده است ما در این مطلب قصد داریم یک شیرینی بسیار خوشمزه وخوش عطر به نام شیرینی آویشن را برای شما عزیزان آموزش دهیم

طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر

ترشیجات مزه غذا هستند ما در این مطلب سعی کرده ایم طرز تهیه یک ترشی مخمر شده خوشمزه به نام کیم چی کره ای را برای شما عزیزان آموزش دهیم

جوجه کباب یکی از غذاهای لذیذ و پر طرفداری است گاهی به علت کمبود وقت مجبورید جوجه کباب خوشمزه درون فر آماده کنید ما به شما طرز تهیه جوجه کباب درون فر را برای شما آموزش خواهیم داد

کویی یکی از آش های معروف مردم گیلان است که برای تهیه آن از کدو حلوایی استفاده می شود . برای دانستن روش پخت این آش خوشمزه با ما همراه باشید.

نازخاتون به علت داشتن انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی موجب تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو می‌شود.در ادامه با آموزش و خواص این غذای شمالی بیشتر اشنا خواهیم شد

فلافل در اصل یک غذای لبنانی است که با ادویه های خاصی تهیه می شود ما در این مطلب نکات هایی پیرامون درست کردن یک فلافل خوشمره را برایتان آماده کرده ایم

در طبخ غذای نذری باید نکات بهداشتی را رعایت کرده و از مواد تازه استفاده کرده تا با غذای سالم از مهمانان پذیرایی کنیم

خرما یکی از میوه های پرطرفدار ماه رمضان است که بسیار انرژی زا وخوشمزه است در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کاسه های خرما و گردو را به شما عزیزان آموزش دهیم

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

وسيله مربوط به پخت مرغ گردن ،

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

روش های نوین برای بریان کردن مرغ با پوستی ترد و خوشمزه



طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر
طرز پخت مرغ بریان در جوجه گردان فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *