طرز پخت ماکارونی با سس بشامل

دوره مقدماتی php
طرز پخت ماکارونی با سس بشامل
طرز پخت ماکارونی با سس بشامل

طرز پخت ماکارونی با سس بشامل

دوره مقدماتی php

آرایش

مدل مو

مدل لباس

ماکارونی با سس بشامل ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میکنیم تا نرم شود هنگامه اضافه کردن قارچ بهتر است شعلع گاز کمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد…

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا همچنین بخوانید : دستور پخت سس سفید (بشامل)
ماکارونی نیزه ای یا صدفی= 500 کرمگوشت چرخ کرده =300 گرم قارچ =250 گرم پودر سیر= به میزان دلخواه ذرت و نخود فرنگی= در صورت دلخواه پیاز=یک عدد متوسط روغن مایع=نصف لیوانسس بشامل=2 لیوانطرز تهیه:ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میکنیم تا نرم شود هنگامه اضافه کردن قارچ بهتر است شعلع گاز کمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد بعد از آن گوشت را اضافه کرده و به آن پودر سیر اضافه میکنیم و تفت می دهیم و حدود نصف لیوان آب می ریزیم تا بپزد بعد از 15 دقیقه می توانیم در صورت تمایل کنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه کرد بعد از آن سس بشامل را اضافه کرده و زیر آن را کم میکنیم تابا هم حدود 5 دقیقه روی گاز باشد ماکارونی را پخته و آبکش می کنیم و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و مواد را با آن کاملا مخلوط کرده و روی گاز میگذاریم تا 15 الی 20 دقیق بعد از اینکه بخار آن درآمد و سس کاملا به خورد ماکارونی رفته باشد در صورت تمایل میتوانید زودتر و به صورت شل تر ماکارونی را سرو کنید .

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا

مواد لازم برای آشپزی آکا

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
ماکارونی نیزه ای یا صدفی= 500 کرمگوشت چرخ کرده =300 گرم قارچ =250 گرم پودر سیر= به میزان دلخواه ذرت و نخود فرنگی= در صورت دلخواه پیاز=یک عدد متوسط روغن مایع=نصف لیوانسس بشامل=2 لیوانطرز تهیه:ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میکنیم تا نرم شود هنگامه اضافه کردن قارچ بهتر است شعلع گاز کمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد بعد از آن گوشت را اضافه کرده و به آن پودر سیر اضافه میکنیم و تفت می دهیم و حدود نصف لیوان آب می ریزیم تا بپزد بعد از 15 دقیقه می توانیم در صورت تمایل کنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه کرد بعد از آن سس بشامل را اضافه کرده و زیر آن را کم میکنیم تابا هم حدود 5 دقیقه روی گاز باشد ماکارونی را پخته و آبکش می کنیم و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و مواد را با آن کاملا مخلوط کرده و روی گاز میگذاریم تا 15 الی 20 دقیق بعد از اینکه بخار آن درآمد و سس کاملا به خورد ماکارونی رفته باشد در صورت تمایل میتوانید زودتر و به صورت شل تر ماکارونی را سرو کنید .

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا

مواد لازم برای آشپزی آکا

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان مردم جهان است و به همین جهت به مرور زمان روش های پخت متفاوتی برای این غذای خوشمزه به وجود آمده است. طرز تهیه ماکارونی در فر یکی از این روش های پخت است.

جالب است بدانید این غذا شباهت زیادی به لازانیا دارد. ماکارونی همیشه با گوشت چرخ کرده یا سویا طبخ می شود ولی جالب است بدانید این غذای نوین و خوشمزه با گوشت مرغ ، پنیز پیتزا ، فلفل دلمه ای و سس بشامل طبخ می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ماکارونی در فر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ماکارونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ماکارونی در فر با پارسی دی همراه باشید.

ابتدا مرغ را بشویید و به صورت قطعات کوچک ( نصف جوجه کباب ) خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد مرغ را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.طرز پخت ماکارونی با سس بشامل

توجه داشته باشید که حتما باید قطعات مرغ را به صورت ریز خرد کنید تا به طور کامل بپزند. پس از اینکه مرغ را به خوبی تفت دادید مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مرغ با ادویه ها یکدست شود.

در مرحله بعدی فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا آب اضافی فلفل دلمه ای و قارچ تبخیر شود و به طور کامل سرخ شوند. در مرحله آخر ذرت را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا ذرت هم سرخ شود.

توجه داشته باشید که حتما از ذرتی استفاده کنید که قبلا آبپز شده است ، می توانید از کنسرو ذرت هم استفاده کنید. در مرحله بعدی در یک قابلمه چند لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه آب به جوش آمد ماکارونی را اضافه کنید.

حدود ده دقیقه صبر کنید تا ماکارونی نرم شود سپس آنرا آبکشی کنید و کنار بگذارید.  یک ظرف مناسب ( پیرکس ) برای قرار دادن داخل فر انتخاب کنید و با روغن مایع آنرا کمی چرب کنید تا در پایان مواد به بدنه ظرف نچسبند.

در مرحله اول در کف ظرف مقداری ماکارونی بریزید سپس روی ماکارونی مقداری سس بشامل بریزید و بر روی سس بشامل یک لایه از مخلوط مرغ و سبزیجات بریزید و بر روی مرغ یک لایه پنیر پیتزا بریزید. بر روی پنیر پیتزا مقداری پودر سیر و آویشن بریزید.

به همین ترتیب تمام مواد را داخل ظرف پیرکس بریزید. فر را باید با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا گرم شود سپس ظرف حاوی مواد را داخل فر قرار دهید. برای پخت کامل غذا به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز است.

پس از اینکه ماکارونی آماده شد آنرا از فر خارج کنید و مانند لازانیا برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید. در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کردیم ، در صورت تمایل می توانید این غذا را با گوشت چرخ کرده هم تهیه کنید.

در حال بارگزاری ویدیو هستیم لطفا شکیبا باشید …

کد ویدئو با موفقیت کپی شد

ویدیو های خود را در جعبه به اشتراک بگذارید و
از ویدیو های خود
کسب درآمد
کنید.

ایمیل: info@jabeh.com

طرز پخت ماکارونی با سس بشامل
طرز پخت ماکارونی با سس بشامل
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *