طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

دوره مقدماتی php
طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه
طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

اگر می خواهید غذا درست کنید اما چیزی به جز یک ماهیتابه در دسترستان نیست غصه نخورید! ما اینجا سه روش مختلف پخت ماهی سالمون سرخ شده در ماهیتابه را آموزش می دهیم که در هر کدام از سس ها و چاشنی های جداگانه ای استفاده شده است. این دستورالمعل های ساده و کاربردی برای آبپز کردن، کبابی کردن و سرخ کردن ماهی سالمون را بخوانید و از آنها برای تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ استفاده کنید.

سه روش پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

روش اول

روش دوم

طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

دوره مقدماتی php

روش سوم

منبع wikihow

ترجمه اختصاصی از سایت دلبرانه 

ماهی سالمون | آموزش پاک کردن ماهی سالمون + انواع طرز پخت سالمون خوشمزه

مزه دار کردن ماهی | ۳ روش جالب و خوشمزه برای مرینیت ماهی سالمون

خواص ماهی سالمون | ۱۵ خاصیت شگفت انگیز سالمون در سلامتی

طرز تهیه ماهی سالمون | روش پخت ماهی سالمون کبابی خیلی ساده و خوشمزه

طرز پخت ماهی سالمون | ۳ روش پخت لذیذ و خوشمزه ماهی سالمون

ماهی سالمون کبابی | آموزش طرز تهیه سالمون کبابی (۲ روش خوشمزه)

ماهی سالمون گریل شده | طرز تهیه سالمون رژیمی خوشمزه در ۷ دقیقه 

ماهی سالمون در فر | ۲ روش پخت ماهی سالمون رژیمی و خوشمزه در فر

املت ماهی | طرز تهیه املت ماهی خوشمزه با ماهی سالمون

از بین بردن بوی بد ماهی | ترفندهای ساده برای از بین بردن بوی ماهی از آشپزخانه

طرز تهیه ماهی قزل آلا | ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس خوشمزه

دیدگاه

تصویر امنیتی *

بهینه سازی : دلبرانه

اللــهم صــل علــی محــمد و آل محــمد و عجل فرجهــم کلیه حقوق برای این سایت محفوظ است و کپی برداری فقط باذکر منبع با لینک مربوطه بلامانع است Copyright delbaraneh.com © 2019- Allrights Reserved.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

ماهی سالمون یکی از خوشمزه ترین ماهی های دنیاست که بسیار ساده و راحت پخته می شود ولی در عین حال خوش طعم هست ادویه جاتی که من استفاده کردم در ویدیو سلیقه خودم هست و شما می توانید هر چه دوست داشته باشید استفاده کنید و با هر چیزی دوست دارید میل کنید می توانید مثل من با چیپس و سالاد ، برنج ، سبزیجات پخته شده که ویدیو را همین جا لینکش را میگذارم ببینید و تهیه کنید و در کنار ماهی نوش جان کنیدتشکر فراوان?لینک ویدیو سبزیجان سرخ شده در فرhttps://youtu.be/pl4AU0M2MQo

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

سالمون یک ماهی چرب و سرشار از امگا 3 و پروتئین است. این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است. همچنین عملکرد مغز را تقویت می‌کند. برای بهره گرفتن از این همه خاصیت خوب است هفته ای یکبار از این ماهی مصرف کنید. برای اینکه مزه های آن تکراری نباشد می توانید هر بار به روش های زیر آن را بپزید و میل کنید.سالمون تند با هویج کبابی• تعداد: 4 نفر• زمان تهیه: 30 دقیقه• زمان پخت و برشته شدن: 30 دقیقه مواد لازم• 4 عدد هویج متوسط، خرد شده•دو عدد چغندر کوچک، خرد شده• سه قاشق غذاخوری روغن زیتون• یک قاشق چایخوری نمک دریایی یا معمولی• 115 تا 140 گرم فیله سالمون• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه• ¼ پیمانه آب پرتقال منجمد• دو قاشق غذاخوری آب• پیازچه خرد شده (اختیاری)روش تهیه1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در تابه فر، هویج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بریزید. 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. در طول پخت آنها را هم بزنید تا هر دو طرف سبزیجات بپزند.2.در همین زمان، به سالمون نمک و فلفل بزنید. باقی روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سالمون را 3 دقیقه سرخ کنید. آن را برگردانید و 3 دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را داخل ظرف بگذارید و با سبزیجات تزئین کنید. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بریزید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. یک قاشق از آن را روی سالمون و روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.سالمون با سبزیجات• تعداد: 4 نفر• زمان تهیه: 15 دقیقه• زمان پخت و برشته شدن: 10 دقیقهمواد لازم• 450 گرم فیله بی استخوان سالمون، به 4 بخش تقسیم کنید• یک عدد لیمو ترش• یک قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده• یک قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریز شده• یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده• نصف قاشق چایخوری نمک• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه• دو قاشق غذاخوری کره آب شدهروش تهیه1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پوست لیمو را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید. کنار بگذارید. لیمو را نصف کنید. در یک کاسه پوست رنده شده لیمو، سبزیجات، نمک، فلفل و کره را با هم مخلوط کنید و روی سالمون بمالید.2. تابه مخصوص فر را چرب کنید. سمت سبزیجات خورده سالمون را کف تابه بگذارید. سه دقیقه بپزید تا طلایی شود. سالمون را برگردانید، آب لیمو بریزید و 3 تا 7 دقیقه دیگر آن را داخل فر بپزید.3. سالمون را داخل ظرف قرار دهید، از سس داخل تابه روی آن بریزید و در صورت تمایل با پوست رنده شده لیمو و سبزیجات تازه تزئین و سرو کنید.کتلت سالمون و سیب زمینی• تعداد: 4 نفر• زمان تهیه: 20 دقیقهمواد لازم• 400 گرم فیله سالمون بی ستخوان• دو پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی با پودر پیاز• نصف پیمانه پودر نان خشک یا نان باگت• 3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده• 140 گرم سالاد کاهو و کلم• نصف پیمانه سس سالادروش تهیه1.سالمون را داخل تابه پیرکس قرار دهید. روی آن را سلفون بکشید. ظرف را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید تا ماهی نرم و پخته شود. در یک کاسه، سالمون، سیب زمینی، پودر نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به شکل کتلت درآورید و هر کدام را 3 تا دقیقه بپزید تا طلایی شود.2.سالاد سبزیجات را در ظرف بریزید و کتلت های سالمون را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد سرو کنید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

سالمون یک ماهی چرب و سرشار از امگا 3 و پروتئین است. این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.

همچنین عملکرد مغز را تقویت می‌کند. برای بهره گرفتن از این همه خاصیت خوب است هفته ای یکبار از این ماهی مصرف کنید. برای اینکه مزه های آن تکراری نباشد

می توانید هر بار به روش های زیر آن را بپزید و میل کنید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

فیله ماهی سالمون ————————— 1 عدد

طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

لیموی تازه ————————————- 2 عدد ( یا 1 نصف استكان آب لیمو )

زعفران دم كرده ——————————– یك قاشق سوپ خوری

نمك ، فلفل ———————————— به مقدار لازم

روغن زیتون  ———————————- به مقدار لازمش

طرز تهیه :

‌فیله كامل ماهی را به 4 قسمت تقسیم كنید و داخل یك دیس لبه دار بچینید .

در یك كاسه جداگانه ، آبلیمو ، زعفران و نمك و فلفل را مخلوط كنید ، هم بزنید تا كاملا یك دست شوند .

با یك قلموی تمیز ، از مخلوط آبلیمو و زعفران هر دو روی ماهی ها را پوشش دهید . و بعد باقیمانده مخلوط را روی ماهی ها بریزید .

روی دیس حاوی ماهی ها را با یك كیسه بپوشانید و بگذارید به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال بمانند تا كاملا مزه دار شوند .

 

بعد از این مدت ، در یك تابه چدنی ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولی نچسب استفاده كنید) مقداری روغن زیتون بریزید و صبر كنید تا كمی داغ شود . بعد حرارت زیر تابه را ملایم كنید و ماهی ها را داخل تابه بچینید .

با حرارت نسبتا ملایم یك روی ماهی را كاملا سرخ كنید و بعد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .

و بعد از سرخ شدن ، ماهی ها را در ظرف مناسب بكشید و سرو كنید .

هنگام سرو مقداری آب لیمو روی ماهی ها بچكانید. 

نكته :

 میتوانید در همین مخلوط آبلیمو و زعفران ، مقداری میگوی پاك شده هم بخوابانید و بعد از یك الی دو ساعت سرخ كنید و هنگام كشیدن سبزی پلو ، میگو ها را لای پلو بكشید یا كنار آن بچینید و سرو كنید .

 استفاده از روغن زیتون به دلیل مقاومت پائین آن در برابر حرارت ، برای سرخ كردن ، معمولا توصیه نمیشود . بهتر است برای تضمین سلامت روغن هنگام سرخ كردن ، از روغن های مخصوص سرخ كردنی ( روغن هسته انگور ، كانولا و … ) استفاده شود .

بعد از اینكه یك روی ماهی ها سرخ شد و ماهی ها را برگرداندید ، بهتر است هنگام سرخ كردن روی دیگر ماهی ها ، درب تابه را ببندید تا ماهی ها هنگام سرخ شدن ، كاملا مغز پخت شوند .

و یا بعد از مزه دار شدن ماهی ها ، آنها را روی كباب پز ، كباب كنید .

لیست بهترین رستوران های تهران

بد ترین روش برای پخت سالمون، سرخ کردن می باشد. ماهی سالمون بسیار چرب و سرشار از امگا 3 بوده واگر در روغن سرخ شود طعم بدی پیدا می کند. بهترین روش کباب کردن و یا یک روش پیشنهادی است که من همیشه بکار می برم و طعم عالی سالمون در این روش حفظ می شود. قطعات فیله سالمون را چند ساعت قبل از پخت با پیاز و سیر خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو ترش طعم دار کنید. زمانی که پلوی مورد نظر شما در حال دم کشیدن است این قطعات طعم دار شده را روی برنج بچینید تا بخار پز شود. این روش نتیجه بسیار خوبی در طبخ سالمون دارد.

میشه این مخلوط رو توی فر هم گذاشت؟؟؟

ماهی سالمون تو فر خوب میشه

به نظر خوش مزه هست ماهی سامون تو فر خوب میشه

عالی بود ممنون

من ماهی دوست ندارم!!! اما خوش مزه بود:-)

بوش که عالیه الان داریم واسه ناهار می پزیم . مرسی

ما الان داريم ميپزيمش..! تا ببينيم چي ميشه! مرسي

نوش جان

بالاخره چی شد؟

خوب بود

بسیارغذای خوشمزه ای باید باشه ? ? بسیارممنونم ?

خوب بود

طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه

نام و ایمیل من را برای نظرات بعدی ذخیره کن.

تبلیغات در آسمونی

021-22072529

asemooni.com/advertising

سیمرغ طلایی پرواز

مجری ویزا و تور کانادا

www.goldensimurgh.com

نام شما

محل تبلیغات

لینک سایت شما

طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه
طرز پخت ماهی سالمون در ماهیتابه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *