طرز پخت سویا ماکارونی

دوره مقدماتی php
طرز پخت سویا ماکارونی
طرز پخت سویا ماکارونی

ماکارونی یکی از غذاهای پرطرفدار می باشد که براحتی و بسیار سریع قابل تهیه است. طعم ماکارونی بستگی به سسی دارد که روی آن می ریزید. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی با سویا که یکی از روش های متداول پخت ماکارونی است که در سس آن به جای گوشت چرخ کرده از سویا استفاده می شود را ارائه می دهیم.

ماکارونی یکی از غذاهایی است که بسیار سریع آماده می شود و طعم آن با توجه به سسی که برای آن آماده می کنید، می تواند ذائقه های متفاوت را راضی نگه دارد. در این مطلب به طرز تهیه ماکارونی با سویا می پردازیم که بسیار طرفدار دارد. با ادامه مطلب همراه ما باشید.

معمولا ماکارونی با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می گردد اما ماکارونی با پنیر پیتزا، ماکارونی با مرغ و ماکارونی با سویا را نیز می توان از محبوب ترین ماکارونی ها نام برد. ماکارونی ارزش غذایی بالایی دارد، اگرچه دم کردن ماکارونی از لحاظ سلامتی برای بدن مفید نمی باشد اما در ایران روش متداول برای آماده کردن ماکارونی معمولا دم کردن آن به همراه سسی می باشد که مهیا نموده ایم. در این روش هم سس مورد نظر را با سویا آماده می نماییم و سپس به همراه ماکارونی دم می نماییم. در ادامه با طرز تهیه ماکارونی با استفاده از سویا به روش معمول و ساده همراه ما باشید.طرز پخت سویا ماکارونی

دوره مقدماتی php

ابتدا در ظرف مورد نظر، آب را بگذارید روی حرارت تا به جوش آید. همچنین سویا را با آب ولرم می گذاریم تا خیس بخورد( حدودا 30 دقیقه کافیست) حالا پیاز ها را نگینی ریز کرده و درون ماهی تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس سویا را که آبکشی کرده ایم و گذاشته ایم تا آب آن خوب برود ( در صورت نیاز سویاها را فشار دهید تا آب آن خارج گردد) به پیاز ها اضافه می نماییم و  تفت می دهیم تا به خوبی پخته شوند ( حدودا 10 دقیقه کافیست). در مرحله بعدی دستور پخت ماکارونی با سویا، به سویا ها کمی دیگر روغن اضافه می نماییم و فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم با سویا تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.

سپس ادویه ها را روی مواد می ریزیم کمی تفت میدهیم و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود. در آخر نمک آن را اندازه می کنیم. می توانید بنا به ذائقه خود کمی آبلیمو هم به مواد اضافه نمایید و آن را از روی حرارت بردارید. در این مدت آب ما به جوش آمده، نمک آب را اندازه می کنیم و ماکارونی را درون آب می ریزیم. در این جا ممکن است آب از جوش بیفتد، در ظرف را بگذارید تا آب دوباره به جوش آید، پس از آن در ظرف را بردارید. ماکارونی را هر چند بار هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند. با توجه به تجربه می توانید میزان پخت ماکارونی را تشخیص دهید. البته هر کس روش متفاوتی برای تشخیص دارد. اما توجه کنید که مغز ماکارونی پخته شود. در این مرحله از طرز تهیه ماکارونی با سویا, ماکارونی را آبکش نموده، اگر ماکارونی شما لعاب داده کمی آن را با آب سرد بشویید.

حالا کف ظرف مورد نظر را روغن بریزید و بگذارید کمی داغ شود سپس سیب زمینی ها را که از قبل پوست کرده و حلقه نموده اید در کف ظرف بچینید و روی آن را کمی ماکارونی بریزید و سپس کمی از مواد سس را روی آن قرار دهید به همین ترتیب مواد را لایه لایه قرار دهید. همچنین شما می توانید ماکارونی را داخل ظرفی با مواد سس کاملا مخلوط نمایید و سپس بگذارید تا دم بکشد. حدود بیست تا سی دقیقه برای دم کشیدن ماکارونی لازم است.

امیدوارم از آموزش طرز تهیه ماکارونی با سویا نهایت استفاده را برده باشید. برای مشاهده روش تهیه انواع ماکارونی کلیک نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ماکارونی

ماکارونی یکی از گونه های پاستا می باشد که همانطور که مطمئنا می دنید اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا می باشد. ماکارونی از محبوبیت بالایی در میان مردن جهان برخوردار است و به همین دلیل یکی از پر مصرف ترین غذاها در کل دنیا می باشد.

این غذای ساده و خوشمزه هم در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد ، البته نکته جالب در مورد ماکارونی در میان ایرانیان این است که ته دیگ ماکارونی ( ته دیگ سیب زمینی ) از خود ماکارونی دارای محبوبیت بیشتری است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ماکارونی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ماکارونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه ماکارونی با پارسی دی همراه باشید.طرز پخت سویا ماکارونی

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم و سپس قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم

و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت اجازه می دهیم تا داغ شود و پیاز ها را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند و بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز می افزاییم و تفت می دهیم

و کمی زردچوبه روی مواد می ریزیم و صبر می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و رب گوجه فرنگی را همراه با ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت مغز پخت شود

و سس غلیظی داشته باشیم. زمانی که آب سس کاملا تبخیر شد زیر شعله را خاموش می کنیم و در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک و روغن مایع و نخود فرنگی به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید.

تا جوش آمدن آب برای ته دیگ ماکارانی هیچ چیز بهتر از سیب زمینی نیست. پس متناسب با کف قابلمه سیب زمینی بر می داریم و پوست می گیریم و میشوییم و ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم. آب که بجوش امد ماکارانی ها را از وسط نصف می کنیم

و داخل آبجوش می ریزیم.طبق زمانی که روی جلد ماکارانی نوشته شده است می گذاریم تا بپزد و بعد آبکش می کنیم.ولی اگر می خواهید همیشه ماکارانی زیبایی داشته باشید بهترین راه این است که زمانی که مشاهده کردید که ماکارانی ها کمی نرم شده اند

و از شکل اولیه خود کاملا در آمده اند ، نصف یک ماکارانی را از آب خارج کنید و زیر دندان امتحان کنید اگر وسط آن سفت بود ولی اطرافش نرم بهترین زمان برای آبکش کردن ماکارونی ها است. ماکارانی را در آبکشی می ریزیم

و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا داخل آن خشک شود و کف آن روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را در آن می چینیم و مقداری از ماکارانی را روی سیب زمینی ها می ریزیم و بعد کمی از سس را روی ماکارانی می ریزیم

و چند عدد از قارچ ها را می ریزیم و مجددا لایه به لایه ماکارانی و سس و قارچ می ریزیم تا لایه آخر که ماکارانی باشد و موادمان تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا بخار در قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم

و تامل می کنیم تا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بعد ماکارانی دم کشیده و آماده شده است. پس از آماده شدن ماکارونی در صورت تمایل به ان کمی روغن می دهیم سپس ماکارانی را در دیس می کشیم و سیب زمینی ها را روی آن می چینیم. نوش جان

همچنین ببینید

طرز پخت سویا ماکارونی
طرز پخت سویا ماکارونی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *