طرز پخت اردك ماهي

دوره مقدماتی php
طرز پخت اردك ماهي
طرز پخت اردك ماهي

ما 280 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

نقل مطالب با ذکر منبع چاف نت بلامانع است.   © 2015  All Rights Reserved

مواد لازم :
اردک ماهی 1 عدد
سرکه و نمک به مقدار لازم
آب پرتقال ترش 1 استکان
پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه : اردک ماهی یکی از ماهی های بسیار خوشمزه است که در دریا و مرداب زندگی می کنند ( البته زادگاه اصلی اش مرداب است ) این ماهی به علت جنگنده بودن پوست کلفتی دارد که باید حتما آن را کند. برای این کار پوست ماهی را از بغل گوش شکاف دهید ، بعد آن را بکشید. پوست به صورت یکدست تا دم کنده می شود . ماهی را به قطعات مربع بزرگ ببرید . سرکه ، نمک ، آب پرتقال و پودر سیر را در ظرفی بریزید. قطعات ماهی را به مدت 20 دقیقه درون آن قرار دهید بعد آن را به سیخ بکشید و با شعله بسیار ملایم کباب کنید. بعد از کباب شدن ماهی ، سس را دور آن بریزید.

کاربران گرامی,این مقاله از سایت حذف گردیده.

دوره مقدماتی php

مروری بر دیگر مطالب ”

سوپ شیر یکی از پیش غذاهای بسیار خوش طعم و سبکی است که در میهمانی ها و مراسم های مختلف زینت بخش میز غذا است سوپ شیر انواع مختلفی دارد ما در این مطلب طرز تهیه یک سوپ شیر خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم

سوپ شیر یکی از پیش غذاهای بسیار خوش طعم و سبکی است که در میهمانی ها و مراسم های مختلف زینت بخش میز غذا است سوپ شیر انواع مختلفی دارد ما در این مطلب طرز تهیه یک سوپ شیر خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم

ماکارونی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است در انواع و اقسام مختلف امروز طرز تهیه یک سالا ماکارونی خوشمزه و خوشرنگ را برای شما آماده کرده ایم

کاپوچینو يكي از دوست‌داشتني‌ترين نوشيدني‌هاي برپايه قهوه در دنيا به حساب مي‌آيد.این قهوه خوشمزه خامه ای کف مانند بر روی قهوه است که طعم بسیار خوشی دارد

یکی از شیرینی های خوشمزه ای که درست کردن آن در عید نوروز بسیار مرسوم است شیرینی پفکی می باشد که در این مطلب روش تهیه ان را یاد می گیرید . با ما همراه باشید.طرز پخت اردك ماهي

ساندویچ یک غذای فوری و خوشمزه محسوب می شود که انواع مختلف و خوشمزه ای دارد در این میان سوسیس یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که مردم جهان آن را دوست دارند در این مطلب پرشین وی طرز تهیه ساندویچ سوسیس را برای شما عزیزان آماده کرده ایم ساندویچ سوسیس مواد لازم: سوسیس (به نوع […]

جوجه کباب ها انواع مختلفی دارند ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یک جوجه کباب بسیار خوشمزه با طعم دلنشین و ترش را به شما عزیزان آموزش دهیم جوجه کباب ترش سیخی یکی از انواع کباب های بسیار خوشمزه با طعم به یاد ماندی است

پلوها همیشه جز غذاهای اصیل ایرانی هستند و در مراسم ها و میهمانی ها نقش اصلی دارند در این مطلب ما طرز تهیه پلو زعفرانی چابهاری را برای شما آماده کرده ایم

یکی از غذاهایی که در زمستان طرفداران فراوانی پیدا می‌کند، خورش فسنجان است در این مطلب طرز تهیه این خورشت خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم

کمتر کسی را می توانید بیابید که فلافل را دوست نداشته باشد این غذای خوشمزه جنوبی قدمت ویژه ای دارد با دستورات مختلف در این مطلب ما برای شما طرز تهیه فلافل با گوشت را آماده کرده ایم

در طبخ غذای نذری باید نکات بهداشتی را رعایت کرده و از مواد تازه استفاده کرده تا با غذای سالم از مهمانان پذیرایی کنیم

برای اینکه غذای خوشمزه و کم هزینه ای را برای وعده افطار درست کنید ما به شما پیشنهاد می کنیم که سیب زمینی شکم پر با پنیر را از دست ندهید

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

حدیث هفته/ رسول اكرم صلى الله عليه و آله فرمود: وقتى مردى به همسر خود نگاه كند و همسرش به او نگاه كند خداوند بديده رحمت به آنان نگاه مى كند.


جام خانواده؛


 

شناخت ماهي
 سطح بدن ماهي بايد براق و درخشان باشد. اگر بخشي از فلس ماهي كنده شده است يا فلس ماهي را با دست كشيدن روي آن مي‌توانيد جدا كنيد، از خريد آن خودداري كنيد. آبشش‌هاي ماهي را نگاه كنيد رنگ آن بايد قرمز روشن باشد. آبشش قهوه‌اي نشانه ماهي مانده است. چشم‌هاي ماهي نبايد مات و فرورفته باشد، اين نشانه ماندگي ماهي است.


 

طرز پخت اردك ماهي

  بوي نامطبوع نشانه كهنگي ماهي است، ماهي تازه بو نمي‌دهد. اگر فيله ماهي را از فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي تهيه مي‌كنيد، تكه‌هاي فيله در بسته‌هاي يك‌بار مصرف بوده و روي آن سلفون كشيده شده است. براي تشخيص تازگي ماهي از روي سلفون با انگشت روي آن فشار دهيد، گوشت ماهي بايد سفت باشد و گودي روي گوشت باقي نماند.


 


● طعم دار کردن ماهی

بهترین روش برای زدودن بوی زخم ماهی مزه دار کردن آن است. یکی از رایجترین راهها آغشته کردن ماهی به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد سفید است.

● مزه دار کردن روغن سرخ شده

شما میتوانید به جای طعم دار کردن ماهی روغن آن را مزه دار کنید. به این صورت که پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.


 

 مزه دار کردن و سرخ کردن ماهي بطريقه ساده پس از آنکه ماهي بقطعات دلخواه براي سرخ کردن بريده و تميز شد براي آنکه زياد خيس نباشد آب آن را بوسيله دستمال و يا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشيد، چند قطره آب ليمو هم در صورتيکه مايل باشيد روي قطعات ماهي بپاشيد، بعد تکه هاي ماهي را در آرد بزنيد بقسمي که قشر نازکي از آرد روي سطح ماهي را بپوشاند، سپس در ماهيتابه انداخته پشت و روي آنرا با حرارت متوسط سرخ نمائيد.


 

طريقه ديگر براي مزه دار کردن و سرخ کردن ماهي قطعات ماهي را پس از نمک زدن در آرد غلطانيده و در مايه تخم مرغ فرو بريد، مايه تخم مرغ از تخم مرغ زده شده و کمي نمک تهيه مي شود، پس از آنکه سطح ماهي با مايه تخم مرغ آغشته شد پشت و روي آن را در آرد سوخاري زده و در ماهيتابه سرخ نمائيد، در صورتيکه مايل باشيد مي توانيد در مايه تخم مرغ کمي زعفران اضافه نمائید.


 


● آب کردن یخ ماهی

برای ذوب کردن یخ گوشت ماهی یخ زده مقداری شیر را در ظرفی ریخته و ماهی را در آن قرار دهید. به این ترتیب به تدریج یخ ماهی آب شده و شیر نه تنها بوی ضخم ماهی را از بین می برد بلکه به آن مزه خوشایندی نیز می دهد.


 


گروه خانواده جام نیوز/2014

«برای مشاهده  جدیدترین اخبار جذاب و خواندنی کلیک کنید»
 

طرز پخت اردك ماهي
طرز پخت اردك ماهي
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *