طرز خوردن بیف استراگانف

دوره مقدماتی php
طرز خوردن بیف استراگانف
طرز خوردن بیف استراگانف

بیف استروگانوف

بیف استروگانوف یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که اصالت ان متعلق به کشور روسیه می باشد. بیف استروگانوف در کنار غذاهایی مثل سالاد الویه ، سالاد روسی و چیکن استروگانف از معروف ترین غذاهای روسی هستند که در کشورمان ایران از محبوبیت زیادی برخوردار هستند.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر بیف استروگانوف تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری بیف استروگانوف تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه بیف استروگانوف با پارسی دی همراه باشید.

کالری بیف استروگانوف : برای هر نفر ۳۰۰ تا ۳۵۰ کالریطرز خوردن بیف استراگانف

مواد لازم برای ۴ نفر

دوره مقدماتی php

دستور پخت

ابتدا گوشت را به شکل مستطیل برش می دهیم و دقت کنید برش ها تقریبا نازک باشند،سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن به مرور زمان داغ شود

سپس پیازهر را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و تکه گوشت ها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند،آنگاه ۲ لیوان آن داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و صبر می کنیم تا خوب بپزد و آب گوشت کاملا تبخیر شود.

تا پخت گوشت زمان داریم تا قارچ ها را آماده کنیم.با پارچه ای حوله ای که نمدارش می کنیم ذرات سیاه روی قارچ ها را تمیز می کنیم و در زمان کوتاهی سریع آبکش می کنیم و روی تخته به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

زمانی که آب تابه کاملا تبخیر شد قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و سپس آب قارچ ها تبخیر شود. شیر را داخل کاسه ای می ریزیم و آرد ،نمک و فلفل را با آن مخلوط می کنیم

و هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد به مواد داخل تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا شیر حباب بزند و آن وقت تابه را از روی حرارت بر می داریم. خامه را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به خورد مواد برود.بیف استروگانوف ما آماده است.

در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود سپس تا داغ شدن روغن سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم و بیف استروگانوف را در ظرف مورد نظر می ریزیم و سیب زمینی های سرخ شده را کنار آن قرار می دهیم.نوش جان

تصویر از mehnoosh_mah

همچنین ببینید

بیف استراگانف یکی از غذاهای معروف روسیه است که در کشورمان طرفدران زیادی پیدا کرده است. این غذا هم مانند سالاد الویه که یک سالاد روسی است با ذائقه ما ایرانیان سازگار است و به همین جهت طرفدران خاص خود را پیدا کرده است. مواد اصلی این غذای خوشمزه گوشت ، خامه و قارچ هستند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر بیف استروگانف تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه بیف استراگانف در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه پیازها کمی سبک شد گوشت را به قطعات کوچک و نازک برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم و سپس تفت دادن را ادامه می دهیم.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد به صورتی که آب موجود در تابه کاملا تبخیر شود. پس از اینکه گوشت پخت قارچ ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آبشان کم کم تبخیر شود. در همین حین آرد را به همراه مقداری نمک و فلفل در شیر حل می کنیم به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی تفت می دهیم تا شیر شروع به حباب زدن کند سپس از روی حرارت بر می داریم.طرز خوردن بیف استراگانف

در پایان پخت بیف استروگانف خامه را به مواد اضافه می کنیم و خوب با مواد دیگر مخلوط می کنیم. در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد و در روغن سرخ می کنیم. در پایان سیب زمینی سرخ شده را در کنار بیف استروگانف سرو می کنیم.

نااایس

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز خوردن بیف استراگانف

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

لطفا جهت مشاهده لیست و میزان مواد مورد نیاز به سایت «نوش جان» در آدرس زیر مراجعه فرمایید:https://wp.me/p4Qmfx-cs

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز خوردن بیف استراگانف

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

How to make Beef Stroganoff, the Russian dish.—طرز تهیه بیف استراگانف غذای خوشمزه ی روسی—Telegram: https://t.me/PersianfoodscomInstagram: https://www.instagram.com/persianfood…Facebook: https://www.facebook.com/persianfoodscomTweeter: https://twitter.com/persianfoodscomYouTube: https://www.youtube.com/c/PersianFoods—Music: http://www.bensound.com/royalty-free-…Thanks to Freepik.com

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

مواد لازم برای 3 نفر: • 500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک

• 1 عدد پیاز متوسط

• 1 قاشق سوپخوری کره

• 1 قاشق سوپخوری روغن

• 250 گرم قارچ

طرز خوردن بیف استراگانف

• 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

• 200 گرم سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم برای سس:

• 2 قاشق سوپخوری کره

• 3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب

• 2 قاشق سوپخوری آرد سفید

• سه چهارم پیمانه شیر

• نمک

• فلفل طرز تهیه:  

1- قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

2- همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.

3- گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.

4- مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.

6- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.

طرز خوردن بیف استراگانف
طرز خوردن بیف استراگانف
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *